Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 2:42

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 503 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 20:29 
Írópalánta

Rory írta:
Bécs? Imádom azt a várost! Minden nyáron kocsiba ülünk, és kimegyünk, többnyire csak egy napra, bevásárolni :)

Idén Bécsben voltunk osztálykiránduláson.1 napra...hát nem hittem el,amikor másodikban is egy napra vitt el...Stefans-kirchenél vannak olyan "szobrok" tudjátok,és volt ott egy aranyember,hogy ő milyen jól nézett ki..Le is vagyunk (a barátnőmmel) fényképezve vele :)
Azért Bécsben is vannak ám árak... Láttam egy Gucci táskát 500.000ért,meg egy Armanit is kb annyiért,dehát ezek márkák...még jó,hogy ennyibe kerülnek.

Láttál pöttyös convit??Mert én mindeg csak egyszínűt látok,vagy pillnagósat,vagy kétszínűt,de Győrben még nem láttam fekete-fehér pöttyöset. De kb már 3 éve van egy virágos oneill cipőm,amit nagyon szeretek,ilyen tornacipős beütése van,tuti,hogy elrakom és odaadom az unokámnak,imádom hordani.Nekünk az a jó,hogy közel van Bécs,kb 120 km,meg Budapest is.Jó helyen lakok,jó hely ez a Győr!! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 19:57 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Én kórusos voltam az általános suliban....És énektagozatos suliba jártam,ami azt jelentette,hogy heti 4 énekünk volt.De a tanár nagyon jófej volt,én szerettem az órákat.
Plusz a kórussal mentünk egy csomó helyre fellépni meg ilyenek.(pl Finnországba is kórussal mentünk,meg Csehországba is)

Áruló! [-( Te tudsz énekelni! :) HOVÁ? :shock: Kis mázlista.
Kép beszúrása: hozzászólásnál dőlt betűs ikon sorában Img Egyszer katt,kép url-je,újabb katt. :)

Stílusom? Farmernadrág. Meg egyre több szoknyám van, de térd fölött egy kicsivel már mind végetér! Fázós típus vagyok, rakatnyi pulcsim és dzsekim van. Többnyire fekete, fehér, pasztell színűek. Szeretem a spagettipántos felsőket, a szivárvány minden színében vannak. :) Na meg a legjobb a hosszú fekete felső. :) Fő az egyszerűség!

Nekem olyan sportcipőm van, ami úgy néz ki, mint a focicipő. :lol: De vagy öt pár. Azonkívül szeretem a magas (de nem túlontúl) sarkú cipőket is. 162 cm vagyok, ártani nem ártanak. :-P

És a mániám a bizsu ékszerek. A lényeg, hogy csillogjon. :D Én a kicsi szarka. Fülbevalóból és nyakláncból kész kis kollekcióm van.

Én gyakran látok olyan cipőt. :? Majd minden boltban.

Hé, anyu, nincs kedved ma átugrani Bécsbe? Kéne egy új cipő. Meg ha már úgyis ott vagyunk... - bárcsak ilyen könnyű lenne. 8-> :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 19:20 
Fanficbúvár

Bécs? Imádom azt a várost! Minden nyáron kocsiba ülünk, és kimegyünk, többnyire csak egy napra, bevásárolni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 18:43 
Írópalánta

Anonymous írta:
:-S Ha látok legközelebb hasonló képet, belinkelem az oldalt, ok?

Hát jó,meg modom anyuéknak mindig,hogy mennyünk ki Bécsbe vagy Pandorfba...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 18:37 
Fanficbúvár

Anonymous írta:

Na találjátok ki, ki volt ez a "Vendég" már megint? Hát én... :oops: :-( Hebrencs vagyok, mindig elfelejtek bejelentkezni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 18:36 

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 18:25 
Írópalánta

Rory írta:
Esetleg vedd rá őket, hogy a benzinköltségek megspórolandó megrendelhesd netről. Ez is egy lehetőség.

Csak a képet láttam a neten és már régebben...de mind1,már lecsúsztam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 18:18 
Fanficbúvár

Esetleg vedd rá őket, hogy a benzinköltségek megspórolandó megrendelhesd netről. Ez is egy lehetőség.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 18:15 
Írópalánta

Rory írta:
Én állandó jelleggel tornacipőt hordok, van egy fekete, bokáig érő (hagyományos) converse tornacsukám, amit semmi pénzért nem adnék, farmer-pulóver-alá meg ing. Szörnyen ingmániás vagyok. Többnyire feketében járok, de kivételes alkalmakkor felveszek sötétkéket/sötétzöldet khaki-t és drappot is. Télre ott a jó kis katonai bakancsom, ami először véresre törte a lábam,több hónapig sánrtítottam, de most már azt is imádom. Meg van egy hosszú, karmos gyűrűm, ami az egész ujjamat befedi, fém, és imádom ;) Az is szétroncsolta az ujjamon a bőrt, de nem bántam... igen, kissé nehéz eset vagyok. :roll:

Ízlések és pofonok,azt hordasz, amit akarsz és amiben jól érzed magad.
Converse cipők nagyon tetszenek nekem is,de még nem találtam meg a számomra igazit. Vagyis láttam már egyet neten.Egy bokáig érő pöttyöset...na nekem olyan kellene/kellett volna rövidszárúba,de ha látok hosszúszárút az is jó lett volna. Pesten tuti,hogy lehetett volna kapni,de anyuék nem akartak feljönni velem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 17:52 
Fanficbúvár

Én állandó jelleggel tornacipőt hordok, van egy fekete, bokáig érő (hagyományos) converse tornacsukám, amit semmi pénzért nem adnék, farmer-pulóver-alá meg ing. Szörnyen ingmániás vagyok. Többnyire feketében járok, de kivételes alkalmakkor felveszek sötétkéket/sötétzöldet khaki-t és drappot is. Télre ott a jó kis katonai bakancsom, ami először véresre törte a lábam,több hónapig sánrtítottam, de most már azt is imádom. Meg van egy hosszú, karmos gyűrűm, ami az egész ujjamat befedi, fém, és imádom ;) Az is szétroncsolta az ujjamon a bőrt, de nem bántam... igen, kissé nehéz eset vagyok. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 16:26 
Írópalánta

Most így visszaolvastam a hozzászólásomat....milyen változatos szókincsem van....tetszik,tetszik..... :-S pfff,mind1 már nem javítom ki.

És szeretem a tangás (egyujjas papucsokat),a farmereket (örök)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 16:21 
Írópalánta

http://www.kepfeltoltes.hu/view/060813/doll2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Megcsináltam,persze nemhasonlít rám.Max a haj fazona,de nem volt időm sokat válogatni...Meg a barna szem.Nekem oldalfrufrum van,és nagyjából ilyen hosszú hajam.A ruhákat szívesen felvenném nekem nincs ilyenem.
A stílusomról:szeretem a meleg színeket (citromsárga,narancs...),de ugyanakkor a feketét és a barnát is(vagy a barna meleg színnek számít?).Miniszoknyát nem hordok,és én nem szeretem a rövid toppokat,(köldökig érőket) hülyén állnak nekem.A convik nagyon tetszenek,de inkább csak a röidszárúakat venném fel.Meg nagyon tetszenek a kis topánkák,amiknek nincs sarka.Utálom a magassarkúakat,nem is tudok bennük menni,de viszont van egy-két szép darab.
Luna Aurora: a képet hogy tudtad berakni??

Rory:az msn nem jó...nem tudom mi a baja,nem csatlakozik...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 15:11 
Írópalánta

Én kórusos voltam az általános suliban....És énektagozatos suliba jártam,ami azt jelentette,hogy heti 4 énekünk volt.De a tanár nagyon jófej volt,én szerettem az órákat.
Plusz a kórussal mentünk egy csomó helyre fellépni meg ilyenek.(pl Finnországba is kórussal mentünk,meg Csehországba is)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 14:47 
Billentyűzetgyilkos

Rory írta:
Aranyos kis dollzok. Miért, milyen színű a hajad igazából?

Szőkébb. :-P
Én már azért négyest kaptam, ha megtanultam a szöveget. :roll: Ha a dallam is nagyjából stimmelt, megkaptam az ötöst. Bár soha nem derült ki, tényleg tudom-e minden versszakkal. :lol: Le lettem állítva. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 12:33 
Fanficbúvár

Ettől a Lor-ozástól már undorom van, hanyagold inkább, Xia. $ear X-( Én inkább rajzolni szoktam, főleg Vampire karaktereket. Jant, Vykost, Lucitát, Kis Szabót, és még sorolhatnám. Anne Rice-művekből is rajzolgatok néha szereplőket (Claudia, Lestat, Loius, Armand), HP-ből csak Dracót rajzoltam még le. Elég sajátosan, mondhatni borongósan rajzolok, csak fekete-fehérben, vagy max fekete-fehér+1 szín. Nem mindenkinek tetszenek, a legtöbb ember, aki látta, furcsállva nézett rám, hogy ilyen... depis-hangulatúak a rajzaim. Nekem ez teccik... mikor még a Sims2-vel játszottam, mindenki fekete ruhaban volt, vagy legalábbis sötétben, az arcuk fehérre festve, szemük kihúzva.

Nekem ez tetszik. Ízlések és pofonok. ;)

És már megint nem a megfelelő témájú a hozzászólásom... :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 12:10 
Szárnybontogató

Azért ennyire nem vészes a hangod Lor drága! Én szeretek énekelni, annyira nem is béna a hangom. Míg volt énekünk a gimiben, évente kb. kétszer kellett jegyre énekelni, de mindig 5-öst kaptam. Meg általánosban benne voltam a kórusban is.
A babám még nincs teljesen kész, meg amúgy is otthon van elmentve, de én inkább a regényszereplőimet szeretem megalkotni. :-D

Akkor legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, hogy sohasem lehet a tiéd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 11:19 
Fanficbúvár

Aranyos kis dollzok. Miért, milyen színű a hajad igazából?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 11:05 
Billentyűzetgyilkos

=)) Azért annyira rossz nem lehet! Gondolj arra, mennyire tudnak énekelni egyesek és mennyi pénzt nem szégyelnek keresni vele! X-(

Nya, végeztem :) Ez lenni én. :#-) Kb. A hajszín nem igazán stimmel, de legalább a fazonja az. Szemüvegem se ilyen, csak jelzi, hogy van.
Kép Kép

Írópalánta? Jé, észre se vettem. :#-) Jó, hogy szóltál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 10:47 
Fanficbúvár

Írópalánta lettél? Drakulálok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 10:46 
Fanficbúvár

Csak tudod... amit én művelnék éneklés gyanújával, az igazából egyfajta szörnyűséges világ-és környezetem elleni borzadály - vagy éppen a jó ízlés elleni vétek lenne... szeretem a világot, így megkímélem az énekhangomtól :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 10:42 
Billentyűzetgyilkos

=)) Én pont akkor mentem nyolcévfolyamosra, mikor a suliból egyházi lett. Nekem ez kimaradt az életemből. Én nem szoktam tátogni, karácsonyi műsornál vagy mikor szegény németeknek énekeltünk (a szöveget mindenki elfelejtette :roll: ) én nem szoktam visszafogni magam. :D A szándék a fontos, nem? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 10:35 
Fanficbúvár

Velem is detto így van. :-Ą Egyházi suliba járock, így a reggeli istentiszteleteken, ill. énekórán többnyire playbackben nyomulok, és igyekszem átvészelni a kínos szitukat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 10:20 
Billentyűzetgyilkos

=)) Én se vagyok jobb... Mikor még énekelni is kellett (hála az Égnek, már leszokott róla :) ) valamilyen rejtélyes-megmagyarázhatatlan-misztikus módon az én nevem valahogy majd mindig kimaradt. :D Mindketten tudtuk, így lesz a legjobb mindenkinek. 8) :)) Csak annyiszor énekeltem, ahányszor feltétlen muszáj volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 10:15 
Fanficbúvár

Éneklés? Max akkor mernék énekelni nyilvánosan, ha 60 fegyveres állna mögöttem, akik megvédenek a paradicsom-tojás- ill. zongoradobálástól. Enyhén szólva pocsék hangom van, az énektanár mikor nálam nyitja ki a naplót feleltetésnél, már húzza a száját és ilyen "jaj anyám, már megiiiint ez?" pillantást vet rám. Egyszer mondta (férfi az illető) hogy, "Na gyerekek, most inkább megkíméljük magunkat Zsófi hangjától, így helyette mondjuk xy felel" Szóval akkor ennyit a Gigasztáros karrieremről =)) ;) :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 10:10 
Billentyűzetgyilkos

=)) Énekeljünk együtt!! =)) Választanunk kellett tavaly, milyen művészeti tárgyat tanuljunk: rajz, műv-töri ill. ének. Nos rajzolni nem tudok, énekelni mégúgyse, a műv-töri olyan unalmas, hogy mindenki alszik a vetítés alatt. :roll: Ráadásul házi dolgozatokat kell készíteni. Na mit válasszon szerencsétlen gyermek? Naná, hogy éneket! :D A tanárnő haláli, egész órán rajta röhögünk. :) És mégcsak énekelni sem kell, egész évben mást se csináltunk, csak zenét hallgattunk. Én meg olvastam, amíg félévkor közölte velem, hogy zavarja. :roll: Legyen, nem olvasok azóta. Én nem, csak mindenki más. Rájuk bezzeg nem szól! X-( (ő a Hercegem anyukája :#-) :#-) :#-) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 10:04 
Fanficbúvár

Lincselés? Az enyhe kifejezés. Elvetemült olvasók esetén nem kizárt a kerékbe törés, karóbahúzás, máglyahalál, kivéreztetés, nyúzás, vagy éppen... énekelhetek neked (megjegyezném, az utóbbi a legrosszabb... maradandó agykárosodást okoz :roll: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 9:34 
Billentyűzetgyilkos

Nekem meg tanulnom kéne, de ki érdekel?! :D (és lassan írni is, mert elkezdhetek félni a lincseléstől :#-) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 9:30 
Szárnybontogató

Én is elkezdek babázni, bár készülnöm kéne, mert megyek ki Barcikára barátnőmhöz és csak kedden jövök haza. :roll: A keddi edzést nem hagynám ki. :wink: :P
Az ózdit azért várom, mert ott lesz az a srác, aki tegnap (elvégre ő is ózdi) és megpróbálom az edzővel közösen meggyőzni a Hercegemet, hogy ő is jöjjön. :oops: :lol: :-D

Akkor legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, hogy sohasem lehet a tiéd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 9:23 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Bevallom még nem néztem meg a képeket, pedig akartam, csak valaki volt olyan kedves és kikapcsolta a gépemet este. :?
Jaj, alig várom már a két hét múlvai (asszem akkor lesz) ózdi versenyt. 8) :lol: :-D

/:) Asszem sejtem, mi lesz Ózdon. O:-)
Én nem akarom, hogy gyorsan elteljen ez a két hét!!! :(( (28-án osztályozó!!!! már a gondolatától is pánikba esek! :(( )

<-- ez vagyok én az utóbbi napokban. :D

Épp babázom O:-) (Niki lentebb ajánlotta honlapon)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 9:16 
Szárnybontogató

Bevallom még nem néztem meg a képeket, pedig akartam, csak valaki volt olyan kedves és kikapcsolta a gépemet este. :?
Jaj, alig várom már a két hét múlvai (asszem akkor lesz) ózdi versenyt. 8) :lol: :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 6:52 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Ezt az oldalt ismerem,de már rég voltam rajta...lettek újak is,meg új a design is.
A képen kik vannak??AMúgy jó kép,gondolom az egyik Hermione.A másik Draco??
Majd öltöztess (öltöztessetek) fel úgy egy dollt,ahogy te felvennéd és majd szúrd be ide!!Csak kiváncsi vagyok az ízlésedre...Pasik terén lehet,hogy ugyanaz-->Draco!!!

Az Draco, a kép kis szépséghibája csak Hermione. :)
Igenis! :D
Jja, imádom a vasárnapokat! Kiürül a ház... csend és nyugalom... és a gép egész délelőtt csak az enyém! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 12 (szombat), 21:35 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
varga niki írta:
Már a végén azt hittem, hogy túléli a kukac....szegényke, dehát ez az élet rendje...
Ölzötessetek ha akartok:
http://elouai.com/doll-makers/new-dollmaker.php

Jaj, imádom! :) Órákig el tudok szórakozni az ilyenekkel. :#-)
Én ezt szeretem nagyon: http://www.stardoll.com/stardolls.php

http://s92.photobucket.com/albums/l34/L ... h=imgAnch3 :x

Ezt az oldalt ismerem,de már rég voltam rajta...lettek újak is,meg új a design is.
A képen kik vannak??AMúgy jó kép,gondolom az egyik Hermione.A másik Draco??
Majd öltöztess (öltöztessetek) fel úgy egy dollt,ahogy te felvennéd és majd szúrd be ide!!Csak kiváncsi vagyok az ízlésedre...Pasik terén lehet,hogy ugyanaz-->Draco!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 12 (szombat), 21:14 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Már a végén azt hittem, hogy túléli a kukac....szegényke, dehát ez az élet rendje...
Ölzötessetek ha akartok:

Jaj, imádom! :) Órákig el tudok szórakozni az ilyenekkel. :#-)
Én ezt szeretem nagyon: http://www.stardoll.com/stardolls.php

http://s92.photobucket.com/albums/l34/L ... h=imgAnch3 :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 12 (szombat), 21:04 
Írópalánta

Ölzötessetek ha akartok:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 12 (szombat), 20:37 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
I BELIVE in angels, because I'm one. <--- Ez aranyos. :-D :wink:
Az én másodikom nagyon igaz volt rám régebben. Most már szerencsére egyre kevésbé érzem, hogy nem lehet az enyém. :roll: :-) De régen gyakran eszembe jutott, mikor ott ült mellettem a kocsiban.

O:-)
Vagy esetleg leírhatod saját topicodba, ahogy szeretnéd.
Már én is jártam így... :? Ősszel előrehozott érettségit tett a Hercegem és mi is akkor vettük át a papírt a német érettséginkről (amit kiváltottunk nyelvvizsgával és osztályozóval...hosszú történet). A lényeg, a kolesz tanulótermébe összecsődítettek mindket, a Hercegem pedig akkor futott be, mikor már majdnem tele volt a terem. :? Olyan észbontóan szexi volt...öltöny, nyakkendő 8-> :x:x:x Én a leghátsó sor közepén ültem, osztálytársaim között, de az egyik mellettem levő szék üres volt. És hova ült a Hercegem? Igen, mellém! :shock: Életem legszebb és legszomorúbb egy/másfél órája volt az. :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 12 (szombat), 20:31 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
http://www.gumicsizma.hu/media/swf/worm.swf Ezt nézzétek meg. Észvesztő. :-D
Köszönöm a gratulációkat. Második aranyérmem, harmadik kupám, sokadik oklevelem. :lol:
Az esetet ide meséljem, privi üziben, vagy a szerelmi történetem következő fejezetébe írjam bele? Majdnem mint egy szavazás. :P

=)) Ütős. Az a James Bond-madár... =)) Először azt hittem, végkimerültségben pusztul el, de aztán már sejtettem... golflabda,golflabda és igen, golflabda! =)) Én életemben csak egy versenyt nyertem meg, az is hetedikben volt. (országos disputa) Hol van az már...
Jó kérdés, fogalmam sincs. :-? Írj privit, már így is a legkevésbé Arináról szól ez a topic. :) Na nem szemrehányásként mondom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 12 (szombat), 20:23 
Szárnybontogató

I BELIVE in angels, because I'm one. <--- Ez aranyos. :-D :wink:
Az én másodikom nagyon igaz volt rám régebben. Most már szerencsére egyre kevésbé érzem, hogy nem lehet az enyém. :roll: :-) De régen gyakran eszembe jutott, mikor ott ült mellettem a kocsiban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 12 (szombat), 20:19 
Szárnybontogató

http://www.gumicsizma.hu/media/swf/worm.swf Ezt nézzétek meg. Észvesztő. :-D
Köszönöm a gratulációkat. Második aranyérmem, harmadik kupám, sokadik oklevelem. :lol:
Az esetet ide meséljem, privi üziben, vagy a szerelmi történetem következő fejezetébe írjam bele? Majdnem mint egy szavazás. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 12 (szombat), 19:54 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Jelentem hazaérem, első lettem, kaptam kupát, érmet és oklevelet. Meg egy szívbajt. :roll: :wink: Ezt majd elmesélem... ha érdekel titeket (és hozzátenném, pasi van a dologban, de nem a nagy Ő-m...) 8)

<:-P =D> _U_ >:D< Nagy gratula neked!!!! Már miért ne érdekelne minket? O:-)

Idézet:
Ha összeált a fejezet,akkor mikor lesz folytatás?? :)

Khm.... :oops: A fejezet kész... a fejemben. :oops: Legépelni, letisztázni a nehezebb. :oops: Főleg, hogy nem haladok olyan ütemben az ökológiával, mint azt szeretném. :oops: De majd kitalálok valamit, ez így nem mehet tovább! :lol: A legjobban nekem hiányzik Arina, még egy sort sem írtam azóta. :oops: Ezt talán nem kellett volna megemlítenem. :oops: :oops: :oops: De ha úgy nézzük, bevárom Roryt. :lol: Na ez még kifogásnak is gyenge, megyek elbújdosok szégyenemben. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 12 (szombat), 18:11 
Írópalánta

Alexia írta:
Jelentem hazaérem, első lettem, kaptam kupát, érmet és oklevelet. Meg egy szívbajt. :roll: :wink: Ezt majd elmesélem... ha érdekel titeket (és hozzátenném, pasi van a dologban, de nem a nagy Ő-m...) 8)

Gratulálok!!!! :) :) :)
Ha összeált a fejezet,akkor mikor lesz folytatás?? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 12 (szombat), 17:59 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 12 (szombat), 15:31 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
...

Nagyon köszi, akkor majd ha megvan az összes, elküldöm neked.

Rory, örülök, hogy van időd a történetemre. :#-) Megnyugtatásul megjegyezném, hogy onnantól kezdve felgyorsulnak az események. :)

(:| Most estem haza, kora reggel kocsiba ültünk szüleimmel és irány Szolnok! Négy nagy áruházban voltunk, már nem is érzem a lábam. :lol: De legalább az úton (oda-vissza két óra) teljesen összeállt a fejemben a fejezet. :#-) És fennhangon énekeltem a rádióval egész úton. :lol: Anyuék biztos nagyon élvezték. :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 12 (szombat), 14:18 
Fanficbúvár

Jelentem, eljutottam a hetedik fejezetig- közben írom a kritikát is. Igyexem behozni a lemaradást :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 11 (péntek), 21:19 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
Örülök. :) Khm, hogy kell mozgót csinálni? :oops: *Nagyon analfabéta minden ilyesmihez. :oops: *

Ja,én is még csak úgy tudok mozgót csinálni,hogy egymás mellé rakom a képeket,csak azt tudom szabályozni,hogy mennyi idő teljen el,mire megjelenik a következő.Van egy ilyen program:animation shop 2 vagy vmi ilyesmi.De ha kell én egymás mellé teszem neked.Vagy ha kell az oldal ahonnan le lehet tölteni ezt a progit,akkor is szólj/szóljatok.Most olyan programokt keresek,amivel videokból tudok kivágni részeket.Tduom,hogy van ilyen,csak a program nevét nem tudom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 11 (péntek), 19:46 
Billentyűzetgyilkos

Örülök. :) Khm, hogy kell mozgót csinálni? :oops: *Nagyon analfabéta minden ilyesmihez. :oops: *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 11 (péntek), 19:44 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
Szép avatar, Niki! :x:x:x:x:x Már én is megtaláltam korábban.

Már leváltottam,de lehet,hogy visszarakom,sőőt,megyek visszarakni.
Megkaptam az e-mailt nagyon köszi,majd lehet,hogy onnan is töltök fel,vagy majd megcsinálom mozgóra...csak még nem mentettem le..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 11 (péntek), 19:42 
Billentyűzetgyilkos

Szép avatar, Niki! :x:x:x:x:x Már én is megtaláltam korábban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 11 (péntek), 16:36 
Fanficbúvár

Az a kép is nagyon szép, én spec vmi ruszki oldalon találtam rá :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 11 (péntek), 16:34 
Billentyűzetgyilkos

Háát szebb mint a filmben. :lol: A másodikra gondolok, amin ki is van írva a neve.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 11 (péntek), 16:30 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
Köszi, köszi, köszi! >:D< Megkaptam őket. A nyakkendős a legjobb :wink: :x az nekem is megvan, pontosabban ki is nyomtattam és könyvjelzőként funkcionál. :)

Most kicsit elegem van a tanulásból, felváltva matekozom és bioszozom, úgyhogy küldök neked egy-két jó avatart. :wink: Egyébként hogy kell beszúrni az e-mailbe a képet? :oops: Csatolt fájlként? :oops:

Én csak simán csatoltam.
Nem tudom,hogy melyik nyakkendősre gondoltál...
Nekem az első kép tetszik nagyon(amikor a fél arca látszik meg a sál) meg az,amikor sír és ott van Hisztis Myrtle is....ott Myrtle is nagyon aranyos....

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 503 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra