Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 20 (szombat), 15:04

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 305 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Mi a véleményetek erről a "regényről"?
1. Pocsék. Nyújtod, mint a rétestésztát. Inkább ne is folytasd! 8%  8%  [ 1 ]
2. Tűrhető, szódával elmegy. Olvastam már rosszabbat is. 0%  0%  [ 0 ]
3. Gyenge közepes... se nem rossz, se nem jó. 15%  15%  [ 2 ]
4. Nem éppen a kedvencem, de egyszer el lehet olvasni... 0%  0%  [ 0 ]
5. Tetszik. Tényleg tetszik. (már ha lesz ilyen ) 77%  77%  [ 10 ]
Szavazatok száma : 13
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 16:31 
Fanficbúvár

Alonsót én sem szeretem, kötekedik meg egyszerűen nem szimpatikus. Tetű dolog volt amit Schumival művelt az időmérőn; meg úgy általában utálom. Luizzi sem volt normális, "Én csak jót akartam, mikor nekimentem" mondta, mikor Kiminek nekiment. Na peeeeersze... mi meg el is hisszük. $blah

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 16:30 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Alexia: Van vmi történeted a Guccival??Vagy miért ne emlegessük??Nem akarod elmondani?? :)

:)) Most már én is kíváncsi vagyok! Arról nem is beszélve, hogy még mindig nem mondtad el, mi volt a verseny napján. Nem, azt tudom, hogy nyertél és nagyon ügyes vagy, de mintha egy pasit emlegettél volna... :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 16:26 
Írópalánta

Alexia: Van vmi történeted a Guccival??Vagy miért ne emlegessük??Nem akarod elmondani?? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 16:26 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Igen ezt én is hallottam,de azt is,hogy Schumi nem szeretné....most akkor mi van??Tavaly néztem,de most már nem..talán jövőre,ha Kimi is jó lesz,vagyis az autója.

Én a nagy rajongó és fogalmam sincs, ki hova mikor és mennyiért. XD Alonsó meg megy a Mercedeshez, ami minden futamon megadja magát! :twisted: (nem szereti Alonsót [-( ,Kimivel semmi baja. Legfeljebb annyi, hogy jobban kinyithatná a száját, mikor nyilatkozik, mert egy szót sem értek belőle.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 16:23 
Írópalánta

Rory írta:
Semmi gond, nem haragszom. Kimit szerződtette a Ferrari, asszem 3x annyit ígértek, mint a West-McLaren- Mercedes, úgyhogy kis piros barátunk lesz nekünk :x és Schumi mellett neki lesz a legjobb autója.

Igen ezt én is hallottam,de azt is,hogy Schumi nem szeretné....most akkor mi van??Tavaly néztem,de most már nem..talán jövőre,ha Kimi is jó lesz,vagyis az autója.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 16:21 
Fanficbúvár

Semmi gond, nem haragszom. Kimit szerződtette a Ferrari, asszem 3x annyit ígértek, mint a West-McLaren- Mercedes, úgyhogy kis piros barátunk lesz nekünk :x és Schumi mellett neki lesz a legjobb autója.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 16:18 
Írópalánta

Rory írta:
Kimi Raikkönen... 8-> Finnül csak annyit tudok, hogy a lettu az a palacsinta... :roll:

Kimi!!!! :x Nekem is ő a kedvencem,remélem jövőre jobb autó lesz alatta.ICEMAN!!(vagy ezt külön szokták írni??)
Amúgy bocsi,hogy olyan hamar leléptem msnről,de a tesóm azt mondta,hogy ha most azonnal nem megyek akkor ott hagy...és nála volt az összes cuccom!!!Valoszínű az lesz,hogy újra felrakjuk.
Azt hiszem finnül a köszönöm:kitos Tudtam több szót is csak már elfelejtettem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 15:37 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Én is nagyon szívesen mennék ki vissza a németekhez. Szegény csajnak azóta se írtam meg a levelet, de ő se hív, nem keres. Valahogy nem jöttem ki vele jól, de ez részben az én hibám is.
Imádtam kint lenni, nagyon szép hely. Bár jobb lett volna ha a család tud magyarul... :P Néha tök vicces volt. Néha meg kínos... :roll:

Nekem meg ő nem hajlandó összehozni pár sort! X-( Már november óta! (Nicole-nak hívják és mindenki Nici-nek becézi XD :D ) Én két fiúval levelezek. :-Ą
Már alig várom. Megyünk két napot iskolába és a legjobb az, hogy fennhangon beszélhetsz az órán, úgyse értik. :D Ki is használtuk ezt rendesen, szidtuk a tanárokat, miközben angyalian mosolyogtunk. O:-) :twisted: Amúgy nem mindig szerencsés, ha van a közeledben egy magyar. :? Akkor önkéntelenül is magyarul beszélsz és csak vele. Amúgy ez igencsak zavarja őket. :#-)

Niki, a délelőttel az a baj, hogy akkor szoktam a leginkább tanulni. :#-) Napközben mindig csak fél órákra ülök le. Este szoktam hosszabb ideig fent lenni kb. fél kilenctől. De majd ha újra lesz suli, a bátyám megy Szegedre, egész délután, este, éjszaka enyim lesz a gép! 8-> Ó, régi szép idők.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Luna Aurora 2006 augusztus 14 (hétfő), 20:12-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 15:19 
Fanficbúvár

[quote="varga niki"]Amikor voltam finneknél 6.as voltam.A csaj csak angolul tudott mi meg németül (de 6.as szintnél kevesebbet-->tanár miatt)Szóval kézzel-lábbal ment.A csajnak küldtünk még képeslapot (megkértünk egy angolos barátnőnket,hogy légyszi fordíts),de azóta se írt vissza.quote]

Kimi Raikkönen... 8-> Finnül csak annyit tudok, hogy a lettu az a palacsinta... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 15:11 
Fanficbúvár

Alexia írta:
Én is nagyon szívesen mennék ki vissza a németekhez. Szegény csajnak azóta se írtam meg a levelet, de ő se hív, nem keres. Valahogy nem jöttem ki vele jól, de ez részben az én hibám is.
Imádtam kint lenni, nagyon szép hely. Bár jobb lett volna ha a család tud magyarul... :P Néha tök vicces volt. Néha meg kínos... :roll:

Nem írtál Franzinak???? Ejnye-bejnye... laglább a pasija miatt írj ehgy levelet h küldje el a címét és írunk neki valamit németül 8-> ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 15:11 
Írópalánta

Amikor voltam finneknél 6.as voltam.A csaj csak angolul tudott mi meg németül (de 6.as szintnél kevesebbet-->tanár miatt)Szóval kézzel-lábbal ment.A csajnak küldtünk még képeslapot (megkértünk egy angolos barátnőnket,hogy légyszi fordíts),de azóta se írt vissza.
Luna Aurora mi tényleg mindig elkerüljük egymást.Beszéljünk meg ey időpontot,ami nekded és nekem is jó.Amúgy a délelött nagyjábólé mindig jó,kivétel egy-egy órák,amikor a tesóm ül ide.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 15:03 
Szárnybontogató

Akkor legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, hogy sohasem lehet a tiéd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 14:37 
Fanficbúvár

Luna Aurora írta:
Meg rögtön két hét belerázódás után megyek Németországba! :D Utána meg majd pótolhatok. X-(

Bocsánat, ha ezt már említettem volna... ismétlem, papírom van róla, h zakkant vagyok XXD Legálisan hordhatok össze minden hülyeséget. :-P

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sofie Strange 2009 augusztus 16 (vasárnap), 13:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 12:34 
Billentyűzetgyilkos

Rory írta:
Történelem, matek meg német... rögtön az első órán dolgozat. Év eleji felmérő. :-(

Nekünk az első héten lesz ismétlő dogánk matekból. :? Kaptunk rá embertelen mennyiségű házit, aminek a felét meg kell csinálni. Most tartok a 160. feladat körül. Mert mindet megcsinálom, fogja a franc számolgatni és különben is: ezek közül válogat a dogába. Nekem meg van olyan szerencsém, hogy pont azt adná, amit nem oldottam meg otthon. Meg külön önbizalmat és magabiztosságot ad, hogy nem kérdezhet meglepőt. :D
Irodalomból is biztos írunk év elején... még maradt kikérdezetlen anyag tavalyról. :?
Meg rögtön két hét belerázódás után megyek Németországba! :D Utána meg majd pótolhatok. X-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 12:29 
Billentyűzetgyilkos

Na szép sorjában, mert írtatok drágáim randesen, amíg odavoltam. :) Rajzfilmzene :x Floricienta :x :x Örülök, hogy végre találtam mást is aki ismeri és még szereti is. XD Mindig atomcicákat hallgatok, ha valami romantikusra vágyok. :)

varga niki írta:
Kritikát ezentúl meg még szívesebben fogok írni.... :) Csak nálam meg az a baj,hogy frissen (egyből) szeretem megírni a kritikát,de ha akkor nem tudom,késöbb már nem olyan jó....akkor újra elolasom(és ezért csúszok néha khöm egy hetet kh...)

Nagggyon helyes! :) Nem értem mire gondolsz, én nem szoktam a szemedre vetni... :-Ą :#-) :)

Tételezzük fel, hogy Draco valóban beleszeret. Először is szerintem minimum évekig tagadja magában az érzést csak úgy alapból, aztán meg a neveltetése... Luc nem hagyná annyiban a dolgot! Aranyvérűhöz kell mennie, különben oda a dinasztia! (nincs testvére)

Igen, Draco természetes szőke (ezért volt fura a lenőtt haja a filmben :? ), de szexistenné egyértelműen Tom Felton tette! Teljesen rá írták a szerepet. :D 8-> :x
Igen, a stréber Hermione szépsége egyáltalán nem kap szerepet a könyvben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 12:05 
Fanficbúvár

Töriből esszé meg kifejtős kérédsek Károly Róberttől Hunyadi Mátyásig, matekból az egész 9-es tananyag *előre frászt kap* :cry: , német - magántanári németet kell tanulnom, a sulis német az... pfff :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 11:53 
Írópalánta

Rory írta:
Történelem, matek meg német... rögtön az első órán dolgozat. Év eleji felmérő. :-(

:shock: :shock: Szerencsére nekünk nem lesz....és a tavalyi anyagból??Nekünk is lesz szintfelmérő,de az nem az első nap...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 11:44 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 11:28 
Írópalánta

Rory írta:
Igen, közkívánatra Luciusról fog szólni, és fantáziadús címe is van már neki: Lucius Malfoy. :) Igez, történet még nincs, de dolgozom rajta. Csak sajnos el kell kezdenem valamikor tanulni is... :(

Mire kell tanulnod??Rájöttem,hogy a Dracosba már egyszer beleolvastam...a vége felé az a seprűs tök jó.
Aha mézesfalás,csak im-neten egy csomóan mézinek mondják,vagyis így rövidítik és rám ragadt.Könyebb leírni azt,hogy van egy új kép a mézin,mint azt hogy van egy új kép a mézesfaláson. Amúgy tényleg van egy,meg egy cikk Tomról is..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 11:18 
Fanficbúvár

Mézesfalás? Persze. Jártam fenn párszor, de a merengőre hamarabb rábukkantam :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 11:13 
Fanficbúvár

Igen, közkívánatra Luciusról fog szólni, és fantáziadús címe is van már neki: Lucius Malfoy. :) Igez, történet még nincs, de dolgozom rajta. Csak sajnos el kell kezdenem valamikor tanulni is... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 11:12 
Írópalánta

Nem tudom,hogy ismered/imeritek-e a mézit (mezesfalas.com)De tök jó dolgok vannak a honlapon.
Időrendben az események:
http://www.mezesfalas.com/index2.php?hp=kronologia/kronologia
Szereplők:
http://www.mezesfalas.com/index2.php?hp=lexikon/szereplok
Bűbájok,átkok,idézések:
http://www.mezesfalas.com/index2.php?hp=lexikon/ars_magica
Amúgy ez a kezdőoldal:
http://www.mezesfalas.com/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 11:08 
Írópalánta

Rory írta:
Lili & Lucius? :-O Adjatok egy kanalat... #-o

:) Aha.Nem jöttek össze meg semmi,csak korepetálta,merthogy a mardekárban nincs senki aki tudná a bájitaltant...Ez nem igaz,hát mi van a bájitalok mesterével??Perselus Pitonnal??
Eldöntötted,hogy kiről fog szólni a 3.fejezet??Lucről??Még nem olvastam el,de most van időm,szóval lehet,hogy neki esek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 10:58 
Fanficbúvár

Lili & Lucius? :-O Adjatok egy kanalat... #-o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 10:51 
Írópalánta

Rory írta:
Killer babe-től kaptam egyszer egy olyan kritikát, amivel totál egyet értek, azt hiszem, a 22. fejezethez. Azokat a ficeket is rühellem, amikor kiforgatják az egyes szereplők jellemét. Draco nem hidrogénezett szexisten, Hermione meg nem "hűdevadító" bombanő. Ahogy Narcissa sem egy nyávogó, felszínes hisztérika, Lucius sem egy naiv csatlós. Ha így beskatulyázzák a szereplőket... már nem is igazán fanfic. Sztem. Ezért kérdezgetem folyton az emberektől, h "Sikerült hitelesen visszaadnom az egyes karaktereket?" a legtöbben már a falra másznak ettől a kérédstől, mert sosem mulasztom el megkérdezni... :#-)

Értem mire gondolsz,az elöbb olvastam egy olyan ficet,amiben Lily korepetálja Luciust és boldogan csevegnek és mosolyognak.Ugyanaebben pedig Cissy egy nyávogós,üresfejű liba....
És igen,hitelesen visszaadod a karaktereket.
Én egyet nem bánok,ha Draco egy sexisten,az engem nem annyira zavar.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 10:46 
Fanficbúvár

Killer babe-től kaptam egyszer egy olyan kritikát, amivel totál egyet értek, azt hiszem, a 22. fejezethez. Azokat a ficeket is rühellem, amikor kiforgatják az egyes szereplők jellemét. Draco nem hidrogénezett szexisten, Hermione meg nem "hűdevadító" bombanő. Ahogy Narcissa sem egy nyávogó, felszínes hisztérika, Lucius sem egy naiv csatlós. Ha így beskatulyázzák a szereplőket... már nem is igazán fanfic. Sztem. Ezért kérdezgetem folyton az emberektől, h "Sikerült hitelesen visszaadnom az egyes karaktereket?" a legtöbben már a falra másznak ettől a kérédstől, mert sosem mulasztom el megkérdezni... :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 6:42 
Írópalánta

Rory írta:
Milyen zenét hallgattok, mikor írtok? Egyáltalán hallgattok zenét? Én Stratovariust hallgatok (mily meglepő ;) ) Rhapsodyt, Sonata Arcticát, Apocalypticát,The 69 Eyest meg Depeche Mode-ot. Magyarán maradok a jó öreg metalnál meg goth-nál, ahogy szoktam. De tetszik még egyébként a Static X, Dimmu, Cradle, Childern odf Bodom, Sex Pistols, Nightwish, Theatres Des V. ...

Én nem hallgatok semmit mivel nem is írok... Tegnap este beszélgettünk még egy picit a tesómmal,és elkezdett kérdezgetni a fanficekkel kapcsolatban,olyan aranyos volt....Rory kérdezett a történetedről is (kérdezte,hogy ki vagy(msn),én meg mondta,hogy olvasom a történetedet merin) Meg kérdezett,hogy ilyenkor kikkel szokott összejön Draco,Hermioneval??ÁÁÁ,dehogy....Meg ő szereti Ront (én is imádom az eredetiben,meg a Weasley ikreket is) és mondta,hogy a tiédben elég béna... :) Majd ráveszem,hogy olvassa el ő is. Meg a többit is... bár nem tudom,hogy mennyere szereti a sötét oldalt,de ha csak egy picit is,akkor tuti,hogy imádni fogja....
Én zenét akkor hallgatok,ha olvasom a történeteket,meg suli időben a matek leckét csak zene mellett csinálom,max szöveges feladatokat nem,mert ott sokat kell gondolkozni...Meg néha fogalmazásokat,meg olyan dolgokat,amik mellett lehet...
A felét nem ismertem akiket írtál....Egyik osztálytáram is nagy Depeche Mode rajongó,és már kétszer volt Párizsban koncerten,meg Budapesten is egyszer....szegény...
Én hallgatok:mese számokat,Republicot,Good Charlotte,Black Eyed Peas(régeben!!!)Blue (nem röhögni),Westlife,Megasztároktól páran(és áltában az ott elhangzott dalok is tetszenek),komoly zenét is hallgatok,szeretem a filmzenéket,Atomic Kitten,Destiny's child,Floricienta(csacska angyal)régi nagyokat (pl Beatles)........elég sok van
Kritikát ezentúl meg még szívesebben fogok írni.... :) Csak nálam meg az a baj,hogy frissen (egyből) szeretem megírni a kritikát,de ha akkor nem tudom,késöbb már nem olyan jó....akkor újra elolasom(és ezért csúszok néha khöm egy hetet kh...)
Az a bajom a Draco+Hermione párosítással,hogy Draco sohasem szerethet bele egy sárvérűbe....és hogyan szerethetne bele egy olyan emberbe,akit mégcsak nem is ismer,mindig keresztbe tesz neki (vagyis a barátja-Harry)....Hermione nem olyan szép,legalábbis szerintem Rowling nem szépnek írta meg.És nem hinném,hogy akkora kisugárzása lenne a csajnak...De a Draco+Hermione ficek,azért fanfictionok,mert bármit lehet,csak nekem ez nem jön be.De sok ember szereti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 21:42 
Szárnybontogató

Az ilyen párosításokat én is rühellem. Annyira béna. Jó-jó hogy szabad kezet kapnak, de ennyire nem kéne elszállni. ENNYIRE nem kéne egyik szereplő jellemét sem megváltoztatni, mert az már akkor nem is az a szereplő. Ha Dracónak megvannak a maga elvei, alapból nem szeret bele: a. griffendélesbe b. sárvérűbe c. véráruló csitribe.
Szóval ennyit erről. Meg a Piton/Hermione párosítás is eléggé béna. Gondolkodhatnának azért... vagy ennyi idejük van?! Bár a Bellatrix/Draco páros is eléggé szíven ütött, :shock: el se mertem olvasni. :evil:

Akkor legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, hogy sohasem lehet a tiéd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 20:30 
Billentyűzetgyilkos

Áh, az a baj, hogy boldog-boldogtalan ilyet ír már és nehéz köztük megtalálni az igazán jókat. D/G :shock: Olyanhoz még nem volt szerencsém. Hála az Égnek. #:-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 20:23 
Fanficbúvár

Luna Aurora írta:
Rory írta:
Örülök, h te el tudtál vonatkoztatni * mosolyog* :)

Nem volt nehéz. :#-) Most olvastam, milyen kritikákat kaptál és üdvözítem, hogy nem csak én utálom a Hermione/Dracót. :twisted: Ha be vannak jelölve párosításnak, már el sem olvasom a sztorit! [-( Csak nekem nem fér össze, hogy hirtelen fellángolásból csettintésre megtagad mindent a Drága és rohan a jó oldalra, szívszerelme mellé?! :roll: De előtte rájön, hogy tulajdonképp már rég szereti őt és nem tud küzdeni ez ellen. A családja vagy beletörődik vagy bújkálni fognak, izgi esetben megölik őket. Probléma eltusolva.

Igen, számomra túlságosan gyomorfogató... egy sárvérű és Draco?! Na jó, nem fogok itt pfújolni, van aki kifejezetten ezt szereti. Én nem, nem is írok, nem is olvasok ilyet, ez van. Talán csak azért mert Hermionét piszkosul rühellem, vagy csak mert alapból "féltékeny vagyok Dracóra". :x :#-) De a D/Ginnyt se szeretem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 20:18 
Billentyűzetgyilkos

Rory írta:
Örülök, h te el tudtál vonatkoztatni * mosolyog* :)

Nem volt nehéz. :#-) Most olvastam, milyen kritikákat kaptál és üdvözítem, hogy nem csak én utálom a Hermione/Dracót. :twisted: Ha be vannak jelölve párosításnak, már el sem olvasom a sztorit! [-( Csak nekem nem fér össze, hogy hirtelen fellángolásból csettintésre megtagad mindent a Drága és rohan a jó oldalra, szívszerelme mellé?! :roll: De előtte rájön, hogy tulajdonképp már rég szereti őt és nem tud küzdeni ez ellen. A családja vagy beletörődik vagy bújkálni fognak, izgi esetben megölik őket. Probléma eltusolva.

:x Reszkessetek betörők :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 20:11 
Fanficbúvár

Luna Aurora írta:
Már rég meg akartam írni, hogy nem nagyon értettem, miért támadnak/támadtak téged Lorelei miatt. :? Én nem néztem a Szívek Szállodáját, szóval elég sok időbe telt, mire leesett a dolog. :#-) Szóval ez engem soha nem zavart.

Igazából Roryban/Lorelai-ban csak a neve tetszett. Tényleg nézem a GG-t, de nem Rory karakterét párosítom Dracóéval... a nevek és a nagyszülők karaktere miatt sokaknak ez jön le. A nagyszülőknél tény h egy lusta dög voltam, csak ha már egyszer ez volt kézenfekvő... Szerettem volna, ha Roryt mint egy "más szereplőt" könyvelik el és nem Rory Gilmore-ként :-( , a tulajdonságait főleg a sajátom alapján válogattam. Fogalmazhatnám úgy h alteregóm, vam mittomén... Na mind1. Örülök, h te el tudtál vonatkoztatni * mosolyog* :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 20:04 
Billentyűzetgyilkos

Rory írta:
Abszolúte egyet értek! Niki eleinte gyakran bocsánatot kért a hosszú kritikák miatt, de szerencsére meggyőztem, hogy márpedig az ilyenek örvendeztetnek meg a legjobban :) Mert attól, h valaki írja, h "Jó. Folytasd." még nem tudom, mi benne a jó, miért jó, és mi értelme folytatni... meg szeretm, ha valaki előre gondolkozik, hogy vajon ez lesz-e, és ezt meg is osztja velem. Annak aztán nagyon hálás a kritikakedvelő lelkem :#-)

Semmi baj, én még itt leszek egy ideig. Úgyis mindig elkerüljük egymást. Bár mostanság meg Nikivel nem futok soha össze. :?

Tőlem is, a kis szerény. De így szeressük :x Majd ha olvasod a történetemet, nézz rá a kritikáimra! El fogsz ájulni, milyen gigászi méretűket írt. :x >:D<
Hát igen. Te szenvedsz vele napokig, nagy lelkesen várod, mit gondolnak, mi jut az eszükbe. Az én történetemre meg ez hatványozottan igaz, jó tudni, mennyit értettek meg a ködös :#-) mondataimból. Erre: Nagyon jó, folytatást! Kiábrándító tud lenni. :? Úgyhogy Niki nehogy abbahagyd! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 19:49 
Fanficbúvár

Amúgy ezer bocs, h ennyit tépem itt a szám, de egész nap a gép előtt tespedek és unatkozom... Kivéve, ha kirángatnak ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 19:46 
Fanficbúvár

Luna Aurora írta:

Hát igen, én is a bő lére eresztett kritikátad szeretem jobban. :x Nagy köszönet Nikinek, aki mindig ilyenekkel örvendezteti meg kicsi lelkem. >:D<

Nemrég olvastam egy nagyon jó mondást: mindig a legrosszabbra számítok, de a legjobbat remélem. :)

Abszolúte egyet értek! Niki eleinte gyakran bocsánatot kért a hosszú kritikák miatt, de szerencsére meggyőztem, hogy márpedig az ilyenek örvendeztetnek meg a legjobban :) Mert attól, h valaki írja, h "Jó. Folytasd." még nem tudom, mi benne a jó, miért jó, és mi értelme folytatni... meg szeretm, ha valaki előre gondolkozik, hogy vajon ez lesz-e, és ezt meg is osztja velem. Annak aztán nagyon hálás a kritikakedvelő lelkem :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 19:44 
Billentyűzetgyilkos

Én akkor hallgatok zenét, mikor Arinát írom. Mikor a gépnél vagyok csak a tévé megy. De majd ha szeptember lesz, (bátyám Szegeden tanul :) ) akkor jöhet közben a zene is. Jaj, a másik topicban már felsoroltam fő kedvenceimet, pop, rajzfilmslágerek :#-) , hangulattól függően jó pörgőset vagy merő romantikusat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 19:40 
Billentyűzetgyilkos

Jól lemaradtam, annyi szent. :)
Igen, a baba lenni én. Majdnem. És sikerült olyan ruhákat találnom, amilyeneket hordok is. :) Meg az avatar is én akar lenni. :)

Már rég meg akartam írni, hogy nem nagyon értettem, miért támadnak/támadtak téged Lorelei miatt. :? Én nem néztem a Szívek Szállodáját, szóval elég sok időbe telt, mire leesett a dolog. :#-) Szóval ez engem soha nem zavart.

Hát igen, én is a bő lére eresztett kritikátad szeretem jobban. :x Nagy köszönet Nikinek, aki mindig ilyenekkel örvendezteti meg kicsi lelkem. >:D<

Nemrég olvastam egy nagyon jó mondást: mindig a legrosszabbra számítok, de a legjobbat remélem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 19:35 
Fanficbúvár

Milyen zenét hallgattok, mikor írtok? Egyáltalán hallgattok zenét? Én Stratovariust hallgatok (mily meglepő ;) ) Rhapsodyt, Sonata Arcticát, Apocalypticát,The 69 Eyest meg Depeche Mode-ot. Magyarán maradok a jó öreg metalnál meg goth-nál, ahogy szoktam. De tetszik még egyébként a Static X, Dimmu, Cradle, Childern odf Bodom, Sex Pistols, Nightwish, Theatres Des V. ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 19:08 
Fanficbúvár

Pesszimista? Nos, azt hiszem... talán. Inkább fogalmazzunk úgy, ha nem éled bele magad előre a jó dolgokba, nem kell akkorát csalódnod. :-< De ez csak az én véleményem... a szövegre amúgy egy másik fórumon bukantam XD. Ott még csak Tag vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 18:47 
Írópalánta

Rory írta:
Nekem többnyire így sikerül... :? hátha tesód sikerrel jár. Később majd dumálunk! Szia!

Még visszanéztem...okés,most még vagyok,de ha véletlenül lelépnék,akor bocsi....Csak anyunál sose tudni....
Tök jó az aláírásod....Nem valami vidám,de igaz.Amúgy pesszimista vagy??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 18:41 
Fanficbúvár

Nekem többnyire így sikerül... :? hátha tesód sikerrel jár. Később majd dumálunk! Szia!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 18:38 
Írópalánta

Rory írta:
A szolgáltató. Nekem pl proxynet van. Nagyon jó, "imádom" - ha esik, rossz, ha túlságosan süt a nap, rossz, ha fúj a szél, egyáltalán nincs net, ha havazik... na jó, hagyjuk. Szóval sztem az internetszolgáltatóttad lehet gond; én ilyenkor kilépek és javítgatom folyton. Kis türelemjárék. De közben lépegess szépen be, ne hagyd, hogy csak javítsa.

Hát köszi,még mindig nem jó...mind1,majd tesóm megcsinálja,csak most nincsi itthon.Remélem holnap már jó lesz.Most meg mennem kell. :(
szia :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 18:27 
Fanficbúvár

A szolgáltató. Nekem pl proxynet van. Nagyon jó, "imádom" - ha esik, rossz, ha túlságosan süt a nap, rossz, ha fúj a szél, egyáltalán nincs net, ha havazik... na jó, hagyjuk. Szóval sztem az internetszolgáltatóttad lehet gond; én ilyenkor kilépek és javítgatom folyton. Kis türelemjárék. De közben lépegess szépen be, ne hagyd, hogy csak javítsa.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 18:19 
Írópalánta

Valami kulcsfontosságú portok nem jók...nem tudod,hogy mi a baja?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 18:18 
Írópalánta

Rory írta:
Különben hogyhogy nem vagy msn-en, Niki?

Nem jó az msn.Már 100szor újraindítottam,de nem csatlakozik.Kiír valami tűzfalat álltísak be,vagy ki,vagy nem tudom...
Meg lehet,hogy vmi lappang a gépen,de sajna Panda (a vírusírtónk) nem találja.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 18:16 
Fanficbúvár

Különben hogyhogy nem vagy msn-en, Niki?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 18:15 
Fanficbúvár

Rosszfiú? Hm... én azt inkább Jesse-re mondtam volna. Logan inkább az a típus, akinek a papa kellő anyagi támogatással a háta mögött áll, így következmények nélkül követhet el akármilyen hülyeséget. Ez pozitív megnyilvánulás volt részemről. A stílusa valóban megnyerő, a megjelenése meg egyenesen... *nyáladzik* :roll: :oops: :wink: :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 18:09 
Írópalánta

Rory írta:
Én abszolúte Logan-fan vagyok. Csípem az elkényeztetett szőke, sármos pasikat :roll:

Logan rosszfiú,nem??Én nem tudok róla véleményt alkotni,mivel ezenkívül csak egy részt láttam,amiben szerepelt...de a stílusa nagyon megnyerő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 18:06 
Fanficbúvár

Én abszolúte Logan-fan vagyok. Csípem az elkényeztetett szőke, sármos pasikat :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 18:02 
Írópalánta

Rory írta:
Köszönöm szépen a tartalmas kritikákat! >:D< :) Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de jobban szeretem, ha valaki nem csak annyit közözl, hogy tetszik/nem tetszik, hanem meg is indokolja a véleményét. Ezektől a "menjanyádba" típusú kritikáktól méla undorom van.

Szóval csak annyi, hogy nagyon szépen köszönöm! Danke schön, Thank you, Merci, Hartelijk Bedank, meg amit akartok... ;)

:|N Énköszönöm,hogy írsz... :)
Szívek szállodjáját a 4. évadig néztem.Attól fogva nem,hogy vasárnapra rakták. Ma megnéztem....Nem is tudtam,hogy a Zseni innen van.Logan is nagyon aranyos,de nekem még mindig a kedvenc Rory pasi: Jess :x :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 305 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra