Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 2:46

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 503 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 20:26 
Szárnybontogató

Úgy tudom nem Párizsba megy, akkor én is nagyon féltékeny lennék.
De majd ő megmondja, én már nem emlékszem. :? :-)
Olvastad a fórumomat? :wink:

Akkor legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, hogy sohasem lehet a tiéd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 20:23 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Az őszi szünetet azért nem ajánlottam, mert Rory akkor megy majd Franciaországba. :roll: :? :-)
Tavaszi??? :roll: :P

Bocsi, félreolvastam. :oops: Hol van még a tavasz?! Azt is számításba kell venni, hogy idén érettségizek. :? Franciaországba?!!! Most én vagyok nagggyon irigy! [-( Hova mész pontosan, Rory? Ha azt mondod, Párizsba, menten meghalok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 20:21 
Szárnybontogató

Az őszi szünetet azért nem ajánlottam, mert Rory akkor megy majd Franciaországba. :roll: :? :-)
Tavaszi??? :roll: :P

Akkor legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül, és tudod, hogy sohasem lehet a tiéd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 20:14 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Valamikor majd csak megoldjuk. :roll: :-D
Karácsonykor? :lol: Ill. téli szünet...?

Karácsonykor? :shock: Na arra az Isten se venné rá, hogy a csúszós utakon... Nem, viszont ha nem a nyáron, az őszi szünet még szóba jöhet. Rákeresek az om-en, de tudja valaki, mikor lesz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 20:12 
Szárnybontogató

Valamikor majd csak megoldjuk. :roll: :-D
Karácsonykor? :lol: Ill. téli szünet...?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 20:09 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Feltettem a szombati napom történetét a fórumomba. :P
Anyukáddal irass alá egy nyilatkozatot, hogy szeptemberbe elmehetsz ahova akarsz. Mondjuk lehet hogy szeptemberbe meg engem nem fognak engedni. :-( :?

Nem jó ötlet, akkor majd Németországra fogja vonatkoztatni. :? És amúgy se gondoltam szeptemberre. :lol: Ő mondta csak. Még puhítom. :wink: Nem gondolta komolyan, hogy suli mellett/alatt/közben bárhová is menjek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 20:04 
Szárnybontogató

Ja és amúgy neked is szép jó estét! :-D :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 20:00 
Szárnybontogató

Feltettem a szombati napom történetét a fórumomba. :P
Anyukáddal irass alá egy nyilatkozatot, hogy szeptemberbe elmehetsz ahova akarsz. Mondjuk lehet hogy szeptemberbe meg engem nem fognak engedni. :-( :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 19:53 
Billentyűzetgyilkos

*Lunita beesik a fórumra*
Szép jó estét mindenkinek!

Nálunk nem esett, az esőt szeretem, különleges hangulata van, szeretem csak úgy nézni az ablakpárkányon ülve. Csak a vihart nem szeretem. :?

Anyum legszívesebben rám zárná az ajtót és nem engedne soha sehová.
Első menet: Felvetették, hogy találkozhatnánk. (én)
válasz: - Ja, persze. ( :lol: ) Mondtam, augusztusra ne tervezz semmit. Mindjárt mész Németországba is...
- Szóval akkor szeptemberben mehetek?
- Szetemberben azt csinálsz, amit akarsz! ( :lol: na erre befizetek. :lol: ha ezzel elő merek hozakodni, váltik tagadni fogja)
Egynek nem rossz, majd még próbálkozunk. Hadd eméssze a dologt. :) Még én is csinálok majd babákat. Az Isten se mondaná meg, hogy ikrek vagytok. XD Amúgy nemtom kérdeztem-e, egypetéjűek vagytok?

Amúgy cuki kis babák. :) Sokszor hordasz szoknyát, igaz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 19:32 
Írópalánta

Csináltam még babákat...
A felső sort én,az alsó sor a tesómé....
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060814/hphbpspinnersendsm_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Forza Italia doll is van... :)
Nekem ilyen kis sajátos ízlésem van,szóval nyugottan megmondhatjátok ha nem tetszenek... (Nem az én ruháim úgy se)
A kép meg nagy,azért se raktam be,meg nekem múltkor se rakta be,pedig úgy csináltam,ahogy mondtad.A színek nem olyan szép élénkek,mint eredetileg,mert átkellett állítani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 19:12 
Írópalánta

Alexia írta:
És rossz helyre írtam a Guccis magyarázatomat, de sebaj. Rory talán elnézi nekem, hogy megint nála emlegettem a szívszerelmem családját. :roll: :-)
Másik volt a verseny, ugyebár. Na, azt majd inkább a saját fórumomba, vagy a történetbe írom bele... Melyik legyen? :twisted: :wink: :-D

Szerintem a történetdbe,de leírhatod a fórumra is vázlatosan....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 18:58 
Szárnybontogató

És rossz helyre írtam a Guccis magyarázatomat, de sebaj. Rory talán elnézi nekem, hogy megint nála emlegettem a szívszerelmem családját. :roll: :-)
Másik volt a verseny, ugyebár. Na, azt majd inkább a saját fórumomba, vagy a történetbe írom bele... Melyik legyen? :twisted: :wink: :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 17:47 
Fanficbúvár

varga niki írta:
Nálunk esik,nálatok is?? Én nem szeretem az esőt.

Itt nem. Én is utálom az esőt, olyankor nincs net... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 17:44 
Szárnybontogató

Néha szeretem az esőt, de nem a nagyon brutálisat. Néha jól esik kiállni kicsit ázni. 8) :P
Győrbe még nem nagyon jártam, biztos jó hely. :-D Pestre ritkán járok, inkább csak versenyekre. Utoljára novemberben voltam ott.
Még jó hogy nekem csak anyumat áll módomban fűzni. De szerintem kötélnek állna, ha szépen néznék rá. Úgy is túl sokat vagyok itthon. Az edzőtáborra is rá akart beszélni. Csak néha kiszámíthatatlan, hova és mikor enged, mikor nem. :? De ha megtervezzük, és mindenki tudna jönni, kivitelezhetnénk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 17:01 
Írópalánta

Nálunk esik,nálatok is?? Én nem szeretem az esőt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 16:46 
Billentyűzetgyilkos

Rory írta:
Nem bántunk, de akkor kéretik széééééép hosssssszúúúú fejezetet írni :-D

De hisz még nem is tartasz ott! :lol:
Remek avatar, én is lementettem egy oldalról.

Na gyerekek, megyek, már így is túlléptem az előzetes időkeretet. XD Megyek írogatok egy kicsit. O:-) Este majd még jövök. :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 16:40 
Billentyűzetgyilkos

Rory írta:
Az ilyen részeket én is szeretem írni *kaján vigyor*, meg a "magyarázós részeket", mint a mostani. Meg pl a Vampire-novellákban a morbid részeket... Nettyék olvashatták; azt nem engedték fel tőlem a merengőre (Mily különös a címe), azt mondták, inkább keressek egy felnőtt oldalt (kerestem is :wink: ) de ez volt a legjobb kritika, amit arra a novellámra kaphattam. Ezzel egyfajta visszaigazolást nyertem, hogy, hú, ez tényleg brutális. :oops: :-D A romantikus részeknél viszont tépem a hajam, veszekszem a monitorral, és néha odaírom kínomban, hogy "Nem Tudok csóóóóókjelenetet ííííííírni bleeee" és egyéb hasonlóságok, mindezt, persze Capslock-kal. :#-)

Én azokat nagggyon szeretem, amikor a szereplők agyalnak, de nem is tudják, néha milyen messze vannak a megoldástól. :lol: :shock: :#-)

Khm, előzetes számításaim szerint nem lesz egy gigászi fejezet. :#-) Nekem legyen mondva, már nem egyszer gondoltam ezt. Majd meglátjuk, mi sül ki belőle. Főleg, ha Niki újabb ötleteket ad! :D :) De utána a 17. gyorsan jön majd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 16:35 
Fanficbúvár

Luna Aurora írta:
varga niki írta:
A 16.fejezet 10.000 szóból fog állni??Ez esetben tényleg megéri várni. :wink:

Nem. :#-) Csak még el se kezdtem. :#-) :#-) Ne, ne öljetek meg!!! $pray

Nem bántunk, de akkor kéretik széééééép hosssssszúúúú fejezetet írni :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 16:33 
Fanficbúvár

varga niki írta:
Rory írta:
Az ilyen részeket én is szeretem írni *kaján vigyor*, meg a "magyarázós részeket", mint a mostani. Meg pl a Vampire-novellákban a morbid részeket... Nettyék olvashatták; azt nem engedték fel tőlem a merengőre (Mily különös a címe), azt mondták, inkább keressek egy felnőtt oldalt (kerestem is :wink: ) de ez volt a legjobb kritika, amit arra a novellámra kaphattam. Ezzel egyfajta visszaigazolást nyertem, hogy, hú, ez tényleg brutális. :oops: :-D A romantikus részeknél viszont tépem a hajam, veszekszem a monitorral, és néha odaírom kínomban, hogy "Nem Tudok csóóóóókjelenetet ííííííírni bleeee" és egyéb hasonlóságok, mindezt, persze Capslock-kal. :#-)

Hova??Azt szívesen elolvasnám,hogyha már olyan,hogy nem engedték fel.... :)

nem tudom, hogy lehet-e reklámozni, ha mégse hát, na OFF - darkrpg.nephilim.hu - ra tettem fel, de Edorn még nem javította ki, ha gondolod, azt is átküldhetem :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 16:28 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:

Nem. :#-) Csak még el se kezdtem. :#-) :#-) Ne, ne öljetek meg!!! $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 16:24 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
varga niki írta:
Gonosz vagy!!!!Mikor lesz folytatás???Mikormikormikor??

:#-) Délután leültem folytatni és azon kaptam magam, hogy a 17.-be való részeket írom. :#-) Mivel már nincs foci vébé, Tour de France, úszó eb, atlétikai eb... Most már felszabadul idő írni is. Főleg, hogy anyum tegnap megjegyezte, hogy hamarosan nem lesz már különgépem. :? :(( Úgyhogy most rekordsebességgel nekiállok! :D Legfeljebb nem fogok mostanság aludni. O:-) Anyum már így is vitaminokkal töm, mert ha Lunita tanul, akkor annyira csak arra koncentrál, hogy még enni is elfelejt. XD Csak gyorsan bekapok pár falatot és irány vissza.
A 16.-ra sokat kellett/kell várni, de utána a folytatás gyorsan jön majd. Többet nem mondok! :|N [-( Majd megértitek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 16:21 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:

:#-) Délután leültem folytatni és azon kaptam magam, hogy a 17.-be való részeket írom. :#-) Mivel már nincs foci vébé, Tour de France, úszó eb, atlétikai eb... Most már felszabadul idő írni is. Főleg, hogy anyum tegnap megjegyezte, hogy hamarosan nem lesz már különgépem. :? :(( Úgyhogy most rekordsebességgel nekiállok! :D Legfeljebb nem fogok mostanság aludni. O:-) Anyum már így is vitaminokkal töm, mert ha Lunita tanul, akkor annyira csak arra koncentrál, hogy még enni is elfelejt. XD Csak gyorsan bekapok pár falatot és irány vissza.
A 16.-ra sokat kellett/kell várni, de utána a folytatás gyorsan jön majd. Többet nem mondok! :|N [-( Majd megértitek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 16:19 
Írópalánta

Rory írta:

Hova??Azt szívesen elolvasnám,hogyha már olyan,hogy nem engedték fel.... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 16:16 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 16:13 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
varga niki írta:
Jajj,ez a fürdünk együtt olyan aranyos volt Dracotól!!!
Nálam nem is tudom,hogy kit kellene megfűzni,néha anya engedékenyebb,néha apa...

Imádom az ilyen részeket írni. :#-) A 16.-ban is lesz. :#-) Bár ezt lehet, hogy nem kellett volna megemlítenem, még a végén mindent kihúztok belőlem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 16:04 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Nálam nem is tudom,hogy kit kellene megfűzni,néha anya engedékenyebb,néha apa...

Imádom az ilyen részeket írni. :#-) A 16.-ban is lesz. :#-) Bár ezt lehet, hogy nem kellett volna megemlítenem, még a végén mindent kihúztok belőlem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 16:01 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
Rory írta:
Most nagyon-nagyon-nagyon irigy vagyok.... *irigykedik* wááááááááááááááááá *még mindig*

>:P :((

:D Lehetsz is! :-P Már egy éve kunyizok tőle képet, de még mindig nem küldött. X-( Ha lesz, megosztom veletek. :) O:-)
:lol: Nagyon vicces volt, alig haladtunk előre a beszélgetésben. Egy lépést előre, kettőt hátra. Mondott valamit, én kétszer visszakérdeztem; majd fordítva. XD Mikor nála volt az össznépi filmnézés egész este engem kérdezgetett, nem-e akarok inni, enni, inni, valami, inni? XD
Egyfolytában: -Dora? -Ja? XD Társas közben is "mellém került", de oolyan közel ültünk egymáshoz... 8-> Hiányzol, Reini!!! :(( Khm, kicsit túl sokat ivott, a végén már olyan édin csillogott a szeme XD
Arina történetében vannak valós dolgok is, pl. a cica az én becenevem (egyik osztálytársam szólít így). Reini pedig az értelmi szerzője, annak, hogy: Mikor fürdünk együtt? XD Ekkor már kicsit sok volt a pálinkából. XD De aranyos volt. 8-> Hiányzol, Reini!!! :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 15:56 
Billentyűzetgyilkos

Rory írta:
Most nagyon-nagyon-nagyon irigy vagyok.... *irigykedik* wááááááááááááááááá *még mindig*

:D Lehetsz is! :-P Már egy éve kunyizok tőle képet, de még mindig nem küldött. X-( Ha lesz, megosztom veletek. :) O:-)
:lol: Nagyon vicces volt, alig haladtunk előre a beszélgetésben. Egy lépést előre, kettőt hátra. Mondott valamit, én kétszer visszakérdeztem; majd fordítva. XD Mikor nála volt az össznépi filmnézés egész este engem kérdezgetett, nem-e akarok inni, enni, inni, valami, inni? XD
Egyfolytában: -Dora? -Ja? XD Társas közben is "mellém került", de oolyan közel ültünk egymáshoz... 8-> Hiányzol, Reini!!! :(( Khm, kicsit túl sokat ivott, a végén már olyan édin csillogott a szeme XD
Arina történetében vannak valós dolgok is, pl. a cica az én becenevem (egyik osztálytársam szólít így). Reini pedig az értelmi szerzője, annak, hogy: Mikor fürdünk együtt? XD Ekkor már kicsit sok volt a pálinkából. XD De aranyos volt. 8-> Hiányzol, Reini!!! :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 15:46 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Szervezni kéne egy összejövetelt, de nem olyan meritábort, mert az nem olyan... Elmenni egymás városaiba, vagy ilyesmi. Király lenne, bár az se biztos hogy elengednének-e. Mit gondoltok? :roll: :wink: :-D

8-> Én nagyon élvezném!!! :D Csak meg kell puhítanom a szüleim. :? Pontosabban anyut, ha ő rábólint, akkor nyert ügyem van. De nem lesz könnyű. :?

Budapestre biztos nem engednének. :( Anyum naggggyon 'Pest ellenes. :?
Majd utánajárok a dolognak, amint jó hangulatban lesz. Az is hosszú napok kitartó munkája volt, hogy a szegedi mer talira elengedett. :? Azt mondta, augusztusra ne szervezzek már semmit. :lol: Már akkor tudtam, úgyse így lesz. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 15:23 
Fanficbúvár

Luna Aurora írta:

Szóval olyan jól haladok a matekkal, ökológia 3/1 letudva, a kozmetikus is megkínzott rendesen, úgyhogy ma jutalmul nekikezdek a 16.-nak. :wink:

*már nem irigy* Én is így vagyok vele. Először tanulok (éjjó, Károly Róbert, Nagy Lajos meg Zsigmond már megy oda-vissza; + irodalomból Balassi), utána jön a jól megérdemelt fanfiksön -wrájting :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 15:21 
Írópalánta

Alexia írta:
Szervezni kéne egy összejövetelt, de nem olyan meritábort, mert az nem olyan... Elmenni egymás városaiba, vagy ilyesmi. Király lenne, bár az se biztos hogy elengednének-e. Mit gondoltok? :roll: :wink: :-D

Ige,igen, jó ötlet....jöttök Győre?? :wink: Nálam aludhattok.... :) Van elég hely,majd én lemegyek a nappaliba a tesómmal ti meg megkapjátok a szobánkat(mert közös van)
Nem,szerintem olyan hely kellene,ami mindenkihez közel van...Budapest??Bár szerintem nem engednének...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 14:46 
Fanficbúvár

Luna Aurora írta:
Ó, Reini, hogy én mit meg nem teszek érted?! (Megjegyzés: egy irtó cuki német pasi enyhe Tom Feltonos beütéssel :-D , ha minden igaz, szeptemberben újra látom. :) )
Én az ilyen szituációkat kimondottan élvezni szoktam! :D Most mi abban a rossz, hogy olyan közel van az arcotok? :wink: Mi Reinival még direkt rá is tettünk a dologra. :-Ą Mindent háromszor mondtunk el egymásnak, persze irtó közel. :-Ą Most tehetek én róla, hogy nagyon hadar a Drága? O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 14:30 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 14:27 
Szárnybontogató

Kellett nektek a GG-t, meg a pasikat emlegetni... Jessel álmodtam. Persze ez nem olyan nagy baj, mert ő volt a kedvencem, csak azt bánom, hogy alig rémlik az álom, mert nem igazán hagyott az a kis hülye aludni. F...nak kell bejönnie gépezni 9-kor?! És nem elég hogy ezzel felkelt, de aztán megint felébreszt, hogy hol tud babázni. Kellett nekem megmutatnom este... :roll: De hát barátnőm huga... nem kellett volna elvállalnom, hogy pont akkort jövök, mior ő is itt van. 10 éves... wáá.
Alapvetően szeretem én a gyerekeket, de ez iszonyat idegesítő tud ám lenni. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 12:16 
Billentyűzetgyilkos

varga niki írta:
Mi két napra megyünk Egerbe. Tesóm idén Miskolcon volt.Én még csak egyszer voltam Miskolcon és akkor is csak átutazóban..amúgy nem iparváros??Voltál már Győrben?

Ah, alföldi gyereket életében minimum háromszor viszik Egerbe. :roll: Alsóban, családdal, gimiben. :roll: És az osztálytársaim újra a közelbe mentek. Már megint elkerültem Nikit. :(

Szóval olyan jól haladok a matekkal, ökológia 3/1 letudva, a kozmetikus is megkínzott rendesen, úgyhogy ma jutalmul nekikezdek a 16.-nak. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 12:11 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
Főleg hogy a Hercegem kb. másfél fejjel magasabb és baromira zavar, mikor nem hallja mit mondok neki és lehajol. Látványosan lehajol. :(( Atól szörnyen kisebbségi érzésem támad. :cry: :-( Megalázó szinte. De lassan hozzászokok. :roll: [/img]

Lunita bevánszorog, visszatérve a kozmetikustól. A hátam olyan, mintha megkorbácsoltak volna. :? De legalább egy hónapig nem látom azt a némbert. Ó, Reini, hogy én mit meg nem teszek érted?! (Megjegyzés: egy irtó cuki német pasi enyhe Tom Feltonos beütéssel :-D , ha minden igaz, szeptemberben újra látom. :) )
Én az ilyen szituációkat kimondottan élvezni szoktam! :D Most mi abban a rossz, hogy olyan közel van az arcotok? :wink: Mi Reinival még direkt rá is tettünk a dologra. :-Ą Mindent háromszor mondtunk el egymásnak, persze irtó közel. :-Ą Most tehetek én róla, hogy nagyon hadar a Drága? O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 12:02 
Fanficbúvár

Majd később akkor beszélünk. Szia!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 12:00 
Írópalánta

Rory írta:
Még nem voltam győrben. De ami késik, nem múlik... :wink: Miskolc valaha tényleg nagy iparváros volt, főleg a nehéziparáról ismerték. Kohászat, autógyártás, stb...

Szeirntem érdemes eljönni Győrbe... :)
Msn még mindig nem jó :( Most mennem kell.
szia

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 11:56 
Fanficbúvár

Még nem voltam győrben. De ami késik, nem múlik... :wink: Miskolc valaha tényleg nagy iparváros volt, főleg a nehéziparáról ismerték. Kohászat, autógyártás, stb...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 11:51 
Írópalánta

Rory írta:
Most Kassára megyünk osztálykirándulás gyanánt, három napra. Még nem voltam ott, de valahogy nincs is kedvem menni. :-S

Mi két napra megyünk Egerbe. Tesóm idén Miskolcon volt.Én még csak egyszer voltam Miskolcon és akkor is csak átutazóban..amúgy nem iparváros??Voltál már Győrben?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 11:48 
Fanficbúvár

Most Kassára megyünk osztálykirándulás gyanánt, három napra. Még nem voltam ott, de valahogy nincs is kedvem menni. :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 11:20 
Írópalánta

Egy telejs osztályt??Szép...Vagy inkább az osztály lépett le,nem?? :wink:
Másodikas osztálykiránduláson azt hiszem Sopronban voltunk és az erdőben elveszett két gyerek. (egy másik osztályból,csak együtt volt az egész évfolyam)Tökre elcseszték a kirándulást..Rendőrség meg minden,de aztán meglettek...Az egyik szerelmes volt a tesómba....szegény szerencsétlen(mármint a tesóm)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 11:01 
Fanficbúvár

Általánosban sosem mentem velük osztálykirándulásra ( vajh miért? :wink: ) ... egy teljes osztályt elhagytak Monokon. Ez aztán a felelősségteljes tanári felvigyázás... =D>

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 14 (hétfő), 9:15 
Írópalánta

Mi egyszer kétnaposra mentünk az osztállyal hetedikben, és visszafele Balatonfürednél megálltunk és a tanár azt mondta, hogy lesz fürdés, ehelyett (mert előző este a fiúk nem aludtak semmit) megengedte, hogy a lábunkat belerakjuk a vízbe!! Tök jó idő volt, mi meg csak lógattuk a lábunkat a vízbe!!Utáltam az ofőnket. 8. félévben elment szülni, és megkaptuk az ének tanárt!!Tök jó volt. Előbb is elmehetett volna a másik...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 21:46 
Szárnybontogató

Olyan jó, hogy itt is van lehetőségem meg időm egész nap a gép előtt ülni. Két gép egymás meleltt. :-D Luxus, de jó. Csak kár, hogy 3-an vagyunk a két gépre... :roll:
Meg azt sajnálom, hogy itt nem tudok írni. :? :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 21:26 
Szárnybontogató

Na, ez a kép behelyezés most nem fog menni. Na mindegy.
Ja még annyit akartam megjegyezni, hogy én is 162 cm vagyok. :-D És épp ezért én is szeretem a magassarkúkat. Főleg hogy a Hercegem kb. másfél fejjel magasabb és baromira zavar, mikor nem hallja mit mondok neki és lehajol. Látványosan lehajol. :(( Atól szörnyen kisebbségi érzésem támad. :cry: :-( Megalázó szinte. De lassan hozzászokok. :roll: [/img]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 21:19 
Billentyűzetgyilkos

Alexia írta:
osztálytársamat megkéselték a három napos kirándulás első estéjén... Na ez is egy hosszú történet. :roll:

:shock: :shock: :shock: Az én osztályfőnököm már a vodkán besértődött és alkoholista bagázsnak könyvelt el minket örök időkre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 21:13 
Szárnybontogató

Ííííííímádom Bécset. A 3. kedvenc városom London meg Párizs után. :-D
Mi idén Szilvásváradon voltunk (semmi nincs szinte ott) de cirkusz az volt, mikor osztálytársamat megkéselték a három napos kirándulás első estéjén... Na ez is egy hosszú történet. :roll:
Ne emlegessetek nekem Guccit, jó?! :oops: :-(
Én főleg a fekete cuccokat szeretem, meg a zöldet (bár abból kevés van), szürkét, sötét holmikat. És bár utálom, néha veszek fel pirosat is. :? Kell a változatosság. Igyekszem minél kevesebb színes dolgot beszerezni, mert nem szeretem őket, bár a lilát még elviselem. Sőt, az a 4. kedvenc színem.
Az ékszereket imádom, de csak az ezüstöt. A fülem sajna csak aranyat tűr meg magában, nagyon érzékeny, de jobban szeretnék oda is ezüstöt tenni. A nyakamba általában bizsut hordok, bár fűzöm anyáékat egy ezüstláncért. :lol: Már öt ezüstgyűrűnél tartok, de van plusz egy, amit nem hordok, mert meg van repedve. Meg már nem is tudnám melyik ujjamra húzni. :P A kígyósért éveket kellett várnom, mire találtunk. És zöld a szeme. :wink: :-D
Megpróbálom betenni a dollzokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 21:11 
Fanficbúvár

Pöttyöset sajna nem... :-( de itt Miskolcon találtam már virágosat, szmájlisat meg csíkosat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 13 (vasárnap), 20:36 
Billentyűzetgyilkos

NIKI!!! >:D< Téged is látni erre?
[-( Én meg itt lakok a világ végén. [-(
Látok én annál cifrábbat is. :? Pl. Szép babarózsaszín, tele cuki kis virágokkal...
Mi tudod hova mentünk osztálykirándulásra? Túrkeve. :shock: (5.6.), 7.-ben Domaháza :shock: :shock: (az egyiken sincs semmi!) Nyolcadik elején volt egy újabb Gyulára, én hihetelen érzékkel megbetegedtem, el sem mentem. Botrány volt, vodkázott a nép. Azóta nincs kirándulás. De hiányzik a francnak. :lol: Osztály rosszabbik és neveletlenebb fele tavaly és idén is önszorgalomból szervezett magának. Egészségükre, jó volt nélkülük. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 503 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra