Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 25 (szombat), 21:24

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3750 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 75  Következő

Piton, mint Alan Rickman?
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN! 59%  59%  [ 51 ]
legfeljebb a 60 éves Piton lehetne, ha ugyan nem halt volna meg... 16%  16%  [ 14 ]
Nem tudom, nem igazán érdekel 3%  3%  [ 3 ]
Szeretem Alan Rickmant, de ő a leghatározottabban NEM Perselus Piton professzor 22%  22%  [ 19 ]
Szavazatok száma : 87
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 22 (kedd), 0:16 
Fanficbúvár

Jaj de béna voltam az előbb. Válaszolni akartam egy fontos levlistás levélre, és a feladó helyett az egész levlistára küldtem el :oops: Mindegy, ketten már előttem is ugyanilyen bénák voltak. Reggel 8 volt a határidő, még pont idejében írtam :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 22 (kedd), 0:15 
Ó-nagy-admin "micsoda perverz"

Lillia_hun írta:
Oké, oké, lassan majd megemésztem :( Örülök, hogy megúsztad. Lexyről nem tudsz valamit? Ő nem ment tüzijátékra? Őt olyan ritkán látom erre, hogy még nem tudtam leellenőrizni, ő is megvan-e, nem sérült-e meg, ha esetleg kiment.

Lexyt láttam msnen... itt már én is ritkán látom.

Lillia_hun írta:
De azt is olvastam különben, hogy páran fosztogatni kezdtek, meg egy csajt mutattak valamelyik híradóban, akit megvertek és fejberúgtak, majd elvették a mobilját. Hihetetlen, hogy vannak ilyen emberek! :shock:

:shock: Jesszus, erről nem is hallottam. De most mondjam, azt hogy már semmin nem lepődök meg :? :roll:
Sajnos vannak ilyen 'emberek' :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 22 (kedd), 0:09 
Fanficbúvár

yasmine írta:
Szerencsénk volt... mondom, mi bennt álltunk a híd alatt (erős túlzással, mert inkább ott is a szélén, szóval ért minket az eső rendesen)... ott nem volt pánik, sem körülöttünk... meglepő módon mikor az aluljárót lezárták és nem engedték le az embereket, akkor sem volt semmi, mármint ilyen hangos anyázás meg ilyesmi...

Drágák vagytok, hogy aggódtatok >:D< :-*

Oké, oké, lassan majd megemésztem :( Örülök, hogy megúsztad. Lexyről nem tudsz valamit? Ő nem ment tüzijátékra? Őt olyan ritkán látom erre, hogy még nem tudtam leellenőrizni, ő is megvan-e, nem sérült-e meg, ha esetleg kiment.

De azt is olvastam különben, hogy páran fosztogatni kezdtek, meg egy csajt mutattak valamelyik híradóban, akit megvertek és fejberúgtak, majd elvették a mobilját. Hihetetlen, hogy vannak ilyen emberek! :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 22 (kedd), 0:05 
Fanficbúvár

mena írta:
Lillia: hát, nem tudom. félek rendesen. de azért be kéne jutni :D
én is lépek, mert el lettem küldve. :( :( :( jó éjt Lillia, Yasmine! :D

Én egyenesen rettegtem egyetemre menni, mert nem ismertem senkit, lövésem nem volt, nem bukom-e ki kapásból az első félévben... De élveztem, rögtön jó fejek vettek körül, érdekes volt az egész.
Furcsa, mert a baráti köröm szinte évente változott, de így volt jó, mert mindig másokkal ütöttem el az időt, csevegtem végig az előadásokat.
Be fogsz jutni, biztos vagyok benne!

Jó éjt! :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 22 (kedd), 0:04 

mena írta:
Lillia: hát, nem tudom. félek rendesen. de azért be kéne jutni :D
én is lépek, mert el lettem küldve. :( :( :( jó éjt Lillia, Yasmine! :D

Jó éjt! Szép álmokat! :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 22 (kedd), 0:01 

Szerencsénk volt... mondom, mi bennt álltunk a híd alatt (erős túlzással, mert inkább ott is a szélén, szóval ért minket az eső rendesen)... ott nem volt pánik, sem körülöttünk... meglepő módon mikor az aluljárót lezárták és nem engedték le az embereket, akkor sem volt semmi, mármint ilyen hangos anyázás meg ilyesmi...

Drágák vagytok, hogy aggódtatok >:D< :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 22 (kedd), 0:01 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 19:05-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:53 
Fanficbúvár

yasmine írta:
Lillia_hun írta:

Yas, mész te is, vagy csak Annáéktól köszöntél el? Mert ha előbbi, jó éjt! Ha utóbbi, szia!!!! :D

Nem, csak tőlük köszöntem el :D
Szió >:D<

>:D<

Mióta láttam a képeket, még jobban megijedtem, hogy te is ott voltál a tüzijátékon! Olyan jó, hogy nem esett bajod...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:49 

Lillia_hun írta:
yasmine írta:
Jó éjt lányok! :-h

Yas, mész te is, vagy csak Annáéktól köszöntél el? Mert ha előbbi, jó éjt! Ha utóbbi, szia!!!! :D

Nem, csak tőlük köszöntem el :D
Szió >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:48 
Fanficbúvár

yasmine írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:47 
Fanficbúvár

mena írta:
néha komolyan nem tudom, miért akarok bejutni egy slágerszakra. miért szenvedek itt előkészítővel, némettel, új érettségivel, mikor az egyetem úgyis szívás, aztán meg munkám sem lesz. szociológusokból vhogy nem kell minden bokorba egy. :cry:

jóéjt mkinek, aki elmegy :(

Azért nem olyan szörnyű, hidd el. Az egyetem erről szól ;) Amíg benn vagy, a vizsgaidőszakot kivéve azért élvezheted :D Utólag meg már az is jó.

Mint írtam, nálunk is csak az bukott ki teljesen, aki tök hülye, ez a kivétel tantárgy meg más egyetem.
Meg ha egyetemen jó kapcsolatokat építesz ki, meg jó vagy, szerintem lehet állást találni. Nálunk pl. maga az egyetem is felveszi az "agyakat". Azaz ugye nem engem. :D Rengeteg fiatal gyaktanár van, de volt 30 éves profom is. Sőt, néha a tanár fiatalabb, mint a diák.
Szóval az SZTE-t szívből ajánlom, és igenis érdemes egyetemre menni ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:39 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 19:05-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:37 

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:33 
Fanficbúvár

Anna írta:
Jó éjszalkát, avalon :)

Mielőtt anya berobogna, és ki nem akadna azt hiszem én is megyek :((
Jó éjszakát mindenkinek és szép álmokat >:D< :-* :)

Jó éjt Anna! Szép álmokat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:33 
Fanficbúvár

avalon írta:
Lillia_hun írta:
Jaj de jó, már fagy is a rendszer :evil:

Mindig ilyen kedves küzdelem ez a tantárgyfelvétel...

Annyit beszélgetek itt, hogy alig tűnt fel, hogy éjfél van :oops:

nálunk most teljesen megváltoztatták a rendszert és 6 lépés mire megtalálod, hogy mikor van az óra, majd újabb hat, hogy kinél... régen ez egy sorba volt. iszonyat az új... neptun!!:)
hajrá a tárgyfelvételnél:) ismerős szenvedés...

Én kiváltságos vagyok, mert van neptunom is meg ETR-em is :P

Neptun - Corvinus, ETR - SZTE :D

Régen ETR csodás volt, de előző tanévben újat csináltak, és azóta szinte használhatatlan. Most is egyfolytában kidob, meg hibákat ír ki.
A progosok azzal szórakoztak, amikor új volt, hogy átírták html-kódokkal az egészet. Egy szivatós tantárgy hátterébe csupa 1-eseket írtak, "érdekes" képeket szúrtak be. Volt olyan diák, akinek a fotója helyén egy rajzfilmfigura vigyorgott stb. Aztán letiltották :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:31 
Betűmániákus

Jó éjszalkát, avalon :)

Mielőtt anya berobogna, és ki nem akadna azt hiszem én is megyek :((
Jó éjszakát mindenkinek és szép álmokat >:D< :-* :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:28 
Fanficbúvár

avalon írta:
szép álmokat minden éjszakai bagyolnak! (kerüljétek el perselust...)

Jó éjt! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:26 
Fanficbúvár

avalon írta:

érdekes, mert én a közgázt úgy ismerem, mint könnyű bekerülni nehéz ki... és nem csak a bmes ismert utálat miatt.
legjobb barátnőm szegeden tanul, időnként járok arra. majd szólok ha megyek
8)

bátyáméknál is volt olyan tanár, akit hazaküldtek amerikából mert túl sok diákot megvágott, aztán 3 évre felfüggesztették itthon...ez rajta nem segített mikor 4es gyakjeggyel 80%os írásbelivel 4 óra szóbelizte és után kivágták. (nem mintha ez nálunk nem forudlna elő)

az az igazság, hogy mindenhol van ilyen tanár és nem lehet ellenne semmit tenni.
nálunk azt hiszem kicsit jobban eloszlik, mert minden tárgyból bukdácsolnak rengetegen... aztán csak egyre csúsznak... most engem vasbetonon vágtak ki (szép a neve nem??) mert a tanár más néven kérdezte a számolási módszert, mint ahog az előadó leadta...köv vizsgán csak azért mentem át, mert az írásbelin ugyan megint ezzel a más névvel kérdezték, de addigra már ismertem ugye... ebből a tárgyból sokan vannak nálunk akik 15, 20 alkalommal is voltak már vizsgázni és nem mennek át... én ünneplek mert másodszorra sikerült.. (hozzáteszm életem első bukása volt...és tudtam az anyagot)

nálunk egyszerűen nem tudod felvenni a szakmai tárgyakat, amíg a legdurvább alapok nincsenek meg..és abból sok van.. de több tárgy van ahol a 90% a legjobb bukási arány.

az az igazság, hogy most arra jöttem rá ezzel a bukással... hogy imádkozni lehet...nem tudsz mit csinálni. 6 félév alatt egyszer bírtak megvágni... de azért csak sikerült.

remélem most jobb tanárotok lesz. gondolom a közgáz ezzel akarja emelni a fényét... érdekes, hogy pont titeket szivatnak ezekkel az időpontokkal meg minden. közgázra valahogy nem jellemző...

Oké :)

Pont ez a dühítő, hogy csak minket szivatnak. Este 10-ig órát tartani? Fakultatív oké, de kötelező? Az a bajuk velünk, hogy mi kis vidéki mitugrászok vagyunk, ők meg a nagy pestiek, pedig az egyetemek rangsorában az SZTE az első Mo-on, nem a Corvinus nemzetközi szinten.
A saját diákjaikat nem szívatják. Láttam ezt saját szememmel. A többi tárgyunkkal nem is volt nagy gond, ezt kivéve. Vettem fel érdeklődésből ottani plusz tárgyat, és nagyon rendes volt a tanár, majd összecsinálta magát örömében, hogy 3-an a barátnőimmel önszorgalomból hallgatnánk a tárgyát. Jó is volt.

Szegeden is volt eltiltásból visszatért tanárunk, de még nála is átmentem.

Nálunk is volt bukdácsolás, ha jól emlékszem, 150-en kezdtünk, de ez nem tuti, rég volt már. Sok lebukott évfolyamtársam van. Persze, vannak évfolyamtársaim, akik évekig tanulnak 1-1 tárgyat, de van esélyük.
Elsőben diszkrét matek, meg kalkulus (itteni analízis) szórta a népet, de a kalkulusnak nagyon jó tanára volt. A dimatnál meg sokszor kellett próbálkozni... :D De volt barátnőm, aki harmadikban jött rá, hogy semmit sem tud az alapokról, és otthagyta a szakot. De még ő is eljutott harmadikig, csak rájött, sohasem lesz programozó.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lillia_hun 2006 augusztus 22 (kedd), 0:11-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:22 
Szárnybontogató

szép álmokat minden éjszakai bagyolnak! (kerüljétek el perselust...)

"Emberből vagy, nem vagy más.
Pont úgy, mint én,
Pont úgy, mint más.
Hát miért hinnénk,
Hogy jobbak lennénk bárkinél?"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:10 
Szárnybontogató

Lillia_hun írta:

nálunk most teljesen megváltoztatták a rendszert és 6 lépés mire megtalálod, hogy mikor van az óra, majd újabb hat, hogy kinél... régen ez egy sorba volt. iszonyat az új... neptun!!:)
hajrá a tárgyfelvételnél:) ismerős szenvedés...

Pont úgy, mint én,
Pont úgy, mint más.
Hát miért hinnénk,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:09 
Fanficbúvár

Kristie írta:

dedede. :D az övé volt

És tetszett? Mert egyszer majd azt is el szeretném olvasni, ha odajutok *sóhajt*
Amióta írok, alig jut időm olvasni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:08 
Szárnybontogató

Lillia_hun írta:

:D

Gyere Szegedre, és megmutatom :D

Én KPM-es vagyok (közgazdasági programozó matematikus - királyul hangzik, mi?), ez 5 éves, egyetemi szintű.
Nyelvvizsgát azért akarok, mert nem azért jártam egyetemre, hogy aztán ne legyen diplomám :(
Igazából Szegeden voltak nagyon nehéz tárgyaim, de azokra tanulnom kellett, vagy puskázni, és kész, meg lehetett őket csinálni. Az SZTE nagyon jó egyetem. De 2 éve volt egy tanévünk a Corvinuson, Pesten, a közgaz tárgyak miatt, és ott volt egy tahó fickó (ráadásul tanszékvezető, az egyik legbefolyásosabb ember a szakmájában országos szinten), aki úgy megszívatott minket, hogy 80 fős évfolyamból 78-at megvágott, de olyan bunkó módon, hogy utolsó vizsgán, amikor kiosztotta a feladatokat, és megnéztük, felálltunk mind, és röhögve kisétáltunk, otthagytuk a francba, mert ezen már csak nevetni lehetett. Persze a végén ő nevet, mert nekünk nem lesz diplománk. Ebben a tanévben direkt este fél 7-re rakták a 2,5 órás tárgyat, hogy Szegedről ne tudjunk feljárni rá, a vizsgákat is, mikor utolsó vonat 8 15-kor megy. Idén már két évfolyamot vágott meg, pedig elhiheted, mindenki már kötetnyi puskával ment, de a vizsgáit még puskával sem lehet teljesíteni. Annyi az elégtétel, hogy ennek hatására elvették tőle a tárgyat, de mi a garancia, hogy harmadszorra az utódja nem vág meg minket csak azért is, mert megteheti? És mindezt azért, mert ciki beismerniük, hogy hibáztak.
Egyetlen megoldás a tárgy kivédésére a szakváltás programtervező matematikusnak. Az SZTE megpróbálta elérni a tantervmódosítást is, de nem sikerült. A poén pedig az, hogy olyan tárgyról van szó, hogy még a közgazdászoknak sem kell teljesíteniük, esetleg PHD-n választhatják, de akkor is gagyibb szinten. Jó sztori, mi? Egész évben csak idegeskedtünk... Ennyit hazánk legelitebb egyeteméről :evil:

érdekes, mert én a közgázt úgy ismerem, mint könnyű bekerülni nehéz ki... és nem csak a bmes ismert utálat miatt.
legjobb barátnőm szegeden tanul, időnként járok arra. majd szólok ha megyek
8)

bátyáméknál is volt olyan tanár, akit hazaküldtek amerikából mert túl sok diákot megvágott, aztán 3 évre felfüggesztették itthon...ez rajta nem segített mikor 4es gyakjeggyel 80%os írásbelivel 4 óra szóbelizte és után kivágták. (nem mintha ez nálunk nem forudlna elő)

az az igazság, hogy mindenhol van ilyen tanár és nem lehet ellenne semmit tenni.
nálunk azt hiszem kicsit jobban eloszlik, mert minden tárgyból bukdácsolnak rengetegen... aztán csak egyre csúsznak... most engem vasbetonon vágtak ki (szép a neve nem??) mert a tanár más néven kérdezte a számolási módszert, mint ahog az előadó leadta...köv vizsgán csak azért mentem át, mert az írásbelin ugyan megint ezzel a más névvel kérdezték, de addigra már ismertem ugye... ebből a tárgyból sokan vannak nálunk akik 15, 20 alkalommal is voltak már vizsgázni és nem mennek át... én ünneplek mert másodszorra sikerült.. (hozzáteszm életem első bukása volt...és tudtam az anyagot)

nálunk egyszerűen nem tudod felvenni a szakmai tárgyakat, amíg a legdurvább alapok nincsenek meg..és abból sok van.. de több tárgy van ahol a 90% a legjobb bukási arány.

az az igazság, hogy most arra jöttem rá ezzel a bukással... hogy imádkozni lehet...nem tudsz mit csinálni. 6 félév alatt egyszer bírtak megvágni... de azért csak sikerült.

remélem most jobb tanárotok lesz. gondolom a közgáz ezzel akarja emelni a fényét... érdekes, hogy pont titeket szivatnak ezekkel az időpontokkal meg minden. közgázra valahogy nem jellemző...

Pont úgy, mint én,
Pont úgy, mint más.
Hát miért hinnénk,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:08 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:07 
jóanyátok ügyfélszolgálat

Lillia_hun írta:
Kristie írta:

nekem csak az a lényeg, hogy Herm és Piton életben maradjon. a többiek lényegtelenek :D
egy ron ide, egy dumbledore oda... ki zavar? :D

ez merengős sztori volt:D asszem az utolsó fejezettel találkoztam a listában, és akkor jöttem rá, hogy jéééé ez él????

Ált. ez rám is így igaz. Dumblit úgysem szeretem :D

Nem hozsp PP/HG sztorija? Nem olvastam, de mintha abban lenne ilyen...

dedede. :D az övé volt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:05 
Fanficbúvár

Kristie írta:

nekem csak az a lényeg, hogy Herm és Piton életben maradjon. a többiek lényegtelenek :D

ez merengős sztori volt:D asszem az utolsó fejezettel találkoztam a listában, és akkor jöttem rá, hogy jéééé ez él????

Ált. ez rám is így igaz. Dumblit úgysem szeretem :D

Nem hozsp PP/HG sztorija? Nem olvastam, de mintha abban lenne ilyen...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:01 

Lillia_hun írta:
Kristie írta:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

feltöltötték a pillanatnyilag kedvenc ficemet!
nem tudom, mit csináljak!!! most olvassam el a laptopon amin utálok olvasni vagy várjak holnap reggelig?

jajj istenem de nehéz

Én az olvasásra szavazok :D

asszem az lesz belőle :D

Edit: öngyilkos lennék, ha mondjuk holnap nem lenne netem, és várnom kellene - megint. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 23:01 
Fanficbúvár

Kristie írta:

nem tudom, mit csináljak!!! most olvassam el a laptopon amin utálok olvasni vagy várjak holnap reggelig?

jajj istenem de nehéz

Én az olvasásra szavazok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:59 
Fanficbúvár

avalon írta:

hehe, nekem unokatesóm vagy három volt barátom meg még jópár haverom műinfos... nekem a fizika még ment volna, az ott is van ahol vagyok most, de a gépes dolgok nem az erősségem. együtt kitennénk egy egészt 8)

hát, ha találsz olyan antikváriumot áruld el, örökké hálás lennék:)

igen, ciki, de most már a német kb. ombudsman rájukszállt, szóval nem lesz gond:) de jó nekem...
:roll:

progmat ismerős, bátyám konkrétan oda jár:) (már épp csak 6 éve...egyébként ne aggódj a nyelvvizsga meg a többi miatt. ha jó vagy anélkül is jól keresel. tesóm még nincs túl az anal kettőn de már 300 nettója van...)
akkor elég kemény féléved lesz... szerencsére én két nyelvvizsgával kezdtem elég lesz a diplomamunka majd...
sokan azért jönnek el progmatról, mert megunják a szivatást. érdekes nálunk is szivatnak csak valahogy nálunk kényelmesebben ellébecolnak a diákok...
éljenek az egyetemek. valahogy nem várom a szeptember 11.-ét...nálunk akkor kezdődik:(

Gyere Szegedre, és megmutatom :D

Én KPM-es vagyok (közgazdasági programozó matematikus - királyul hangzik, mi?), ez 5 éves, egyetemi szintű.
Nyelvvizsgát azért akarok, mert nem azért jártam egyetemre, hogy aztán ne legyen diplomám :(
Igazából Szegeden voltak nagyon nehéz tárgyaim, de azokra tanulnom kellett, vagy puskázni, és kész, meg lehetett őket csinálni. Az SZTE nagyon jó egyetem. De 2 éve volt egy tanévünk a Corvinuson, Pesten, a közgaz tárgyak miatt, és ott volt egy tahó fickó (ráadásul tanszékvezető, az egyik legbefolyásosabb ember a szakmájában országos szinten), aki úgy megszívatott minket, hogy 80 fős évfolyamból 78-at megvágott, de olyan bunkó módon, hogy utolsó vizsgán, amikor kiosztotta a feladatokat, és megnéztük, felálltunk mind, és röhögve kisétáltunk, otthagytuk a francba, mert ezen már csak nevetni lehetett. Persze a végén ő nevet, mert nekünk nem lesz diplománk. Ebben a tanévben direkt este fél 7-re rakták a 2,5 órás tárgyat, hogy Szegedről ne tudjunk feljárni rá, a vizsgákat is, mikor utolsó vonat 8 15-kor megy. Idén már két évfolyamot vágott meg, pedig elhiheted, mindenki már kötetnyi puskával ment, de a vizsgáit még puskával sem lehet teljesíteni. Annyi az elégtétel, hogy ennek hatására elvették tőle a tárgyat, de mi a garancia, hogy harmadszorra az utódja nem vág meg minket csak azért is, mert megteheti? És mindezt azért, mert ciki beismerniük, hogy hibáztak.
Egyetlen megoldás a tárgy kivédésére a szakváltás programtervező matematikusnak. Az SZTE megpróbálta elérni a tantervmódosítást is, de nem sikerült. A poén pedig az, hogy olyan tárgyról van szó, hogy még a közgazdászoknak sem kell teljesíteniük, esetleg PHD-n választhatják, de akkor is gagyibb szinten. Jó sztori, mi? Egész évben csak idegeskedtünk... Ennyit hazánk legelitebb egyeteméről :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:51 

jajj istenem de nehéz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:51 
Betűmániákus

Lillia_hun írta:
Pedig muszáj lesz megpróbálnom, különben szüleim leszedik a fejem :?

Volt 1-2 tahó tanárom ilyen téren, bár egy volt nagyon kiemelkedő. És ő most ott melózik, ahová én is mehetnék (durva lenne kollégának lenni, de a főnöke szívesen lennék :D :twisted: )

De a korosztályom ilyen téren (ismerősök között) szerencsére normális. Kaptam már tőlik ilyen téren nagyon jóleső szavakat :D De pl. régen egy barátnőmmel (amikor egész nap a gépteremben szenvedtünk egy nehéz feladat fölött) kínunkban regiztünk egy fórumra, aminek az volt a témája, hogy miért hülyék a nők a programozáshoz, és provokáltuk a népet :twisted: Egyikünk tök hülyének adta ki magát, másikunk meg szídta, mint a bokrot :D

A mondás tetszik *"kissé" feminista* :D

Akkor hajrá :) Biztos sikerülni fog :)

:shock: Ilyen fórumok is vannak? :shock: pfúj... :evil:

Óóo a mondás nekem is nagyon tetszik :D Mikor először láttam... nagyon ott van /számomra/ :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:48 

Lillia_hun írta:

Én is, én is :D Nem szeretem ált. a szomorú véget. Nem kell, hogy mindenki tök boldog legyen, de egy ici-pici esély legyen rá legalább, hogy odaképzelhessem.

Átmeneti halál? Hú, nem tudom... Bár, ha jól van megírva, jöhet, de az valahogy olyan hihetetlen kategória, mint amikor a filmekben háromnegyed órán keresztül újjáélesztenek valakit. És mikor mindenki bőg, és éppen feladnák, csoda történik :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:45 
Fanficbúvár

Anna írta:

Óóó akkor készülj nyelvizsgára is :) Bár az már gondolom nehéz lenne ennyi mindennel együtt :?
Hát igen... férfiak :evil:
Valahol olvastam vagy hallottam, vmi beszólást... Isten csak prototípusnak teremtette a férfit, hogy aztán megteremtse végső, tökéletest :lol: 8) Vmi ilyesmi volt asszem :P :twisted: :roll: :lol:

Pedig muszáj lesz megpróbálnom, különben szüleim leszedik a fejem :?

Volt 1-2 tahó tanárom ilyen téren, bár egy volt nagyon kiemelkedő. És ő most ott melózik, ahová én is mehetnék (durva lenne kollégának lenni, de a főnöke szívesen lennék :D :twisted: )

De a korosztályom ilyen téren (ismerősök között) szerencsére normális. Kaptam már tőlik ilyen téren nagyon jóleső szavakat :D De pl. régen egy barátnőmmel (amikor egész nap a gépteremben szenvedtünk egy nehéz feladat fölött) kínunkban regiztünk egy fórumra, aminek az volt a témája, hogy miért hülyék a nők a programozáshoz, és provokáltuk a népet :twisted: Egyikünk tök hülyének adta ki magát, másikunk meg szídta, mint a bokrot :D

A mondás tetszik *"kissé" feminista* :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:41 
Betűmániákus

Yasmine^^ írta:
Ugye ezt most nem kérdezted komolyan? :shock: :roll:

:-P ott van mellette a saját válaszom is :D Egyébként meg csak félig gondoltam komolyan, mer hát gondoltam, hogy kell nyelvizsga, de hát ha már egyszer leírtam :oops: :roll: *hülye :oops: *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:40 

Lillia_hun írta:
:D Á, ezért nem olvastam el rendesen. Tudom én, mely részekre nem vagyok kíváncsi :D

Oh, ez érdekes. Nekem csak egy olyan korhatáros sztori rémlik (angolul), amikor Sirius egy festményről lesi Pitont és Hermionét a fürdőszobában... Fene tudja, elolvastam pár ilyet kíváncsiságból, de annyira nem kellenek nekem a nagyon korhatáros jelenetek.

Nincs terhes Piton? :( Kár :(

:D ki tudja... lehet hogy lemaradsz valami különlegesen jó részről :D

ez ráadásul még komoly fic volt. egy SSHG író ajánlotta a blogján.
nekem nem tetszett (én fluff párti vagyok), de mindenesetre érdekes volt. (annyi megmaradt bennem, hogy Pitonnak egy nagy kígyó (vipera?) volt a hátára tetoválva)

http://www.geocities.com/snapempreg/ elvileg ez az oldal, de én nem tudok továbblépni róla

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:39 
Szárnybontogató

Lillia_hun írta:

Opsz, akkor ezt tényleg tuti kihagyom $sick

Pesten én is végigmentem már a Múzeum körúton, és ott tényleg durva árak vannak. De 1-2 kicsi boltocskában néha lehet akár 100 forintért is jó könyvet kapni.

Ó, ezer bocsánat. Én mentem volna műszinfóra is, csak ne kéne hozzá fizika :( De nem bánom, hogy programozó lettem ;)

Opsz, az ciki, ha pénzt akarnak valamiért. Én csak olyan spamokat szoktam kapni, hogy nyertem 1000000 dollárt, meg Lagosból egy bank elnöke írt, hogy meghalt egy ügyfelük, és az utána maradt sok-sok milliót nekem utalnák, csak adjam meg az adataimat :( Ennyire hülyének nézik az embert?

Nekem most jön utolsó évem, elvileg "csak" diplomamunkát kéne írnom (azért az is durva lesz), meg nyelvvizsga, de van 1 elmaradt tárgyam (pontosabban az egész évfolyamomnak), és az olyan szemét, hogy valószínűleg szakot váltunk miatta mind. És így 1 év alatt kéne a diplomamunka mellett egy csomó tárgyat teljesítenem, ami a különbség a 2 szak között, köztük baromi nehezeket.

hehe, nekem unokatesóm vagy három volt barátom meg még jópár haverom műinfos... nekem a fizika még ment volna, az ott is van ahol vagyok most, de a gépes dolgok nem az erősségem. együtt kitennénk egy egészt 8)

hát, ha találsz olyan antikváriumot áruld el, örökké hálás lennék:)

igen, ciki, de most már a német kb. ombudsman rájukszállt, szóval nem lesz gond:) de jó nekem...
:roll:

progmat ismerős, bátyám konkrétan oda jár:) (már épp csak 6 éve...egyébként ne aggódj a nyelvvizsga meg a többi miatt. ha jó vagy anélkül is jól keresel. tesóm még nincs túl az anal kettőn de már 300 nettója van...)
akkor elég kemény féléved lesz... szerencsére én két nyelvvizsgával kezdtem elég lesz a diplomamunka majd...
sokan azért jönnek el progmatról, mert megunják a szivatást. érdekes nálunk is szivatnak csak valahogy nálunk kényelmesebben ellébecolnak a diákok...
éljenek az egyetemek. valahogy nem várom a szeptember 11.-ét...nálunk akkor kezdődik:(

Pont úgy, mint én,
Pont úgy, mint más.
Hát miért hinnénk,

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára avalon 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:42-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:39 
Fanficbúvár

Kristie írta:
Lillia_hun írta:

Nekem ez nem gond, hidd el,
1. rövid az eszem, már most elfelejtettem :D
2. úgyis elolvasom normálisan az egészet
3. mindig ezt csinálom, a krimikben is mindig kilesem előre a gyilkost, és nálam ez nem zavarja az élvezeti értéket

jó mondjuk én is szoktam előre belenézni:D
befejezett fanfictionöknél mindig megnézem az utolsó fejezetet, hogy életben maradnak-e a szereplők :D
mert ha nem, akkor bele se kezdek

(WIP sztoriknál gondban vagyok:D volt pár olyan történet, amit nem olvastam tovább mert meghalt az egyik szereplő. akkor szívtam meg amikor fél évvel később belenéztem a már kész sztoriba és kiderült, hogy csak átvágás volt az egész és csak átmeneti halál volt)

Én is, én is :D Nem szeretem ált. a szomorú véget. Nem kell, hogy mindenki tök boldog legyen, de egy ici-pici esély legyen rá legalább, hogy odaképzelhessem.

Átmeneti halál? Hú, nem tudom... Bár, ha jól van megírva, jöhet, de az valahogy olyan hihetetlen kategória, mint amikor a filmekben háromnegyed órán keresztül újjáélesztenek valakit. És mikor mindenki bőg, és éppen feladnák, csoda történik :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:38 
Betűmániákus

Lillia_hun írta:

Ha nincs nyelvvizsga, nincs diploma :( Persze államvizsga után 2 évig húzhatom a dolgot, de ezt semmiképpen sem szeretném.
Nekem is sok évfolyamtársam melózik már, mert most 2 cég szinte minden pályakezdőt felszív a környezetemben, de én nem tudok egyszerre ennyi felé figyelni. De azt látom, hogy nagyon megéri a dolog, csak éppen pl. majd 100 dolgozó közt 2 csaj - ez kissé ijesztően hangzik :D Főleg, hogy még él az a beidegződés egyes pasasagyakban, hogy egy nő nem tudhat programozni :? :shock:

Óóó akkor készülj nyelvizsgára is :) Bár az már gondolom nehéz lenne ennyi mindennel együtt :?
Hát igen... férfiak :evil:
Valahol olvastam vagy hallottam, vmi beszólást... Isten csak prototípusnak teremtette a férfit, hogy aztán megteremtse végső, tökéletest :lol: 8) Vmi ilyesmi volt asszem :P :twisted: :roll: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:37 
Üdv csajok! :-h

Anna írta:
És nagy baj, ha nincsen? :roll: Bár gondolom, hogy igen...

Ugye ezt most nem kérdezted komolyan? :shock: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:35 
Fanficbúvár

Anna írta:
:-S *fél, hiába tudja, hogy igaza van* :-S
Tesóm még le sem diplomázott, de már Colgate-Palmolive multinál kapott állást értékesítési elemző-ként, /hülye egy név, először azt se tudtam mijaz :P / És most tök örülök, hogy sikerült elhelyezkedni... :)
Remélem majd neked is sikerül :)

Ha nincs nyelvvizsga, nincs diploma :( Persze államvizsga után 2 évig húzhatom a dolgot, de ezt semmiképpen sem szeretném.
Nekem is sok évfolyamtársam melózik már, mert most 2 cég szinte minden pályakezdőt felszív a környezetemben, de én nem tudok egyszerre ennyi felé figyelni. De azt látom, hogy nagyon megéri a dolog, csak éppen pl. majd 100 dolgozó közt 2 csaj - ez kissé ijesztően hangzik :D Főleg, hogy még él az a beidegződés egyes pasasagyakban, hogy egy nő nem tudhat programozni :? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:30 
Fanficbúvár

avalon írta:
Lilia:

nem merin van úgy rakta be valaki a honlapot én meg a hülye fejemmel elolvastam. szerintem ne érdekeljen...jobb neked míg nem olvasod el, azóta is kísért és még hülyeséget is álmodtam. bár ez lehet csak azért van, mert egyébként se voltam jól :roll:
mindegy az egyikben perselus erőszakolja meg fredéket, meg kiderül némi testvérek közötti is... a másikban meg sirius perseleust... $sick

igen a családon belülit már meg se nyitom. merin már én is csak pár történetet olvasok, meg néha ha nagyon unatkozom akkor vadászom.
az a baj, hogy a világon nincs annyi pénz amennyi könyvet én elolvasnék egyetem meló ide vagy oda... és hát ma már az antikváriumok is majdnem ugyanolyan drágák...sőt ismerek olyat, ami drágább...
múltkor akartam venni egy Elisabeth Barett Browningot, tök örültem hogy végre találok, évek óta kerestem... és 3500 forint lett volna...a portugál szonettek... hát...azóta is siratom :-S

én kérlek építős vagyok:))) szóval kikérem magamnak a gyanúsítást a műinfóval... a pasijaim szoktak műinfosok lenni :lol: bár most még ez se igaz...

na igen ott is volt külön spam ordner csak regisztráltam valahova ahova nagyon nem kellett volna és sokáig lesnem kellett a spameket hogy nem küldtek-e megint valami fenyegetést amiért nem fizetek... (khm, nem részletezném, de elég gáz szitu volt...) és emiatt már a gyomrom összerándul ha arra az emailre gondolok...

az egyre kevesebb időt megértem... én hülye még egy tdk-t is bevállaltam..közbe meg egyszerre fordítok meg írok... hát azért olvasni is kevesebb időm lesz, szóval majd valahogy megbocsátom;)

Opsz, akkor ezt tényleg tuti kihagyom $sick

Pesten én is végigmentem már a Múzeum körúton, és ott tényleg durva árak vannak. De 1-2 kicsi boltocskában néha lehet akár 100 forintért is jó könyvet kapni.

Ó, ezer bocsánat. Én mentem volna műszinfóra is, csak ne kéne hozzá fizika :( De nem bánom, hogy programozó lettem ;)

Opsz, az ciki, ha pénzt akarnak valamiért. Én csak olyan spamokat szoktam kapni, hogy nyertem 1000000 dollárt, meg Lagosból egy bank elnöke írt, hogy meghalt egy ügyfelük, és az utána maradt sok-sok milliót nekem utalnák, csak adjam meg az adataimat :( Ennyire hülyének nézik az embert?

Nekem most jön utolsó évem, elvileg "csak" diplomamunkát kéne írnom (azért az is durva lesz), meg nyelvvizsga, de van 1 elmaradt tárgyam (pontosabban az egész évfolyamomnak), és az olyan szemét, hogy valószínűleg szakot váltunk miatta mind. És így 1 év alatt kéne a diplomamunka mellett egy csomó tárgyat teljesítenem, ami a különbség a 2 szak között, köztük baromi nehezeket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:21 
Fanficbúvár

Kristie írta:

:D csodálom, hogy a sztori után nem könyörögtél senkinek, hogy vegye el az életedet. :wink:

legutóbb olyat olvastam (igazából csak a felét), hogy Hermione meglesi saját magát(!) és Pitont a Tiltott rengetegben (nem időnyerős)

megpróbáltam megkeresni azt a Snape Mpreg oldalt, de már nem létetik :(

:D Á, ezért nem olvastam el rendesen. Tudom én, mely részekre nem vagyok kíváncsi :D

Oh, ez érdekes. Nekem csak egy olyan korhatáros sztori rémlik (angolul), amikor Sirius egy festményről lesi Pitont és Hermionét a fürdőszobában... Fene tudja, elolvastam pár ilyet kíváncsiságból, de annyira nem kellenek nekem a nagyon korhatáros jelenetek.

Nincs terhes Piton? :( Kár :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:20 

Lillia_hun írta:

3. mindig ezt csinálom, a krimikben is mindig kilesem előre a gyilkost, és nálam ez nem zavarja az élvezeti értéket

jó mondjuk én is szoktam előre belenézni:D
befejezett fanfictionöknél mindig megnézem az utolsó fejezetet, hogy életben maradnak-e a szereplők :D
mert ha nem, akkor bele se kezdek

(WIP sztoriknál gondban vagyok:D volt pár olyan történet, amit nem olvastam tovább mert meghalt az egyik szereplő. akkor szívtam meg amikor fél évvel később belenéztem a már kész sztoriba és kiderült, hogy csak átvágás volt az egész és csak átmeneti halál volt)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:19 
Betűmániákus

Lillia_hun írta:

Ha ez vígasztal, sulikezdettől egyáltalán nem lesz időm *ijesztget*
Még mindig nincs nyelvvizsgám! Diplomát akarok, hogy aztán mehessek melózni *húzza a száját* Nem is akarom abbahagyni a tanulást, de a 300 000-res kezdőfizetés azért csábít (amihez persze kéne tudnom angolul, meg fel kéne vegyenek :roll: )

:-S *fél, hiába tudja, hogy igaza van* :-S
Tesóm még le sem diplomázott, de már Colgate-Palmolive multinál kapott állást értékesítési elemző-ként, /hülye egy név, először azt se tudtam mijaz :P / És most tök örülök, hogy sikerült elhelyezkedni... :)
Remélem majd neked is sikerül :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:15 
Fanficbúvár

Anna írta:
Lillia_hun írta:
Következő következő? Nem tudom, nehezen rázódok vissza az írásba, meg halom házimunka vár rám mindig. Meg most érik mindenféle gyümölcs, úgyhogy kétnaponta irány a telek, és ott szedegetni a barackot, szilvát, körtét, ma délutánom is erre ment el. (na persze aztán enni is lehet :D)

*Láv Anna*

Óóó :( Majd elmegyek, segítek neked hamarabb végzel és akkor írhatsz :P :D Így megfelel? :P ;;) :D

Ha ez vígasztal, sulikezdettől egyáltalán nem lesz időm *ijesztget*
Még mindig nincs nyelvvizsgám! Diplomát akarok, hogy aztán mehessek melózni *húzza a száját* Nem is akarom abbahagyni a tanulást, de a 300 000-res kezdőfizetés azért csábít (amihez persze kéne tudnom angolul, meg fel kéne vegyenek :roll: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:13 
Szárnybontogató

Lilia:

nem merin van úgy rakta be valaki a honlapot én meg a hülye fejemmel elolvastam. szerintem ne érdekeljen...jobb neked míg nem olvasod el, azóta is kísért és még hülyeséget is álmodtam. bár ez lehet csak azért van, mert egyébként se voltam jól :roll:
mindegy az egyikben perselus erőszakolja meg fredéket, meg kiderül némi testvérek közötti is... a másikban meg sirius perseleust... $sick

igen a családon belülit már meg se nyitom. merin már én is csak pár történetet olvasok, meg néha ha nagyon unatkozom akkor vadászom.
az a baj, hogy a világon nincs annyi pénz amennyi könyvet én elolvasnék egyetem meló ide vagy oda... és hát ma már az antikváriumok is majdnem ugyanolyan drágák...sőt ismerek olyat, ami drágább...
múltkor akartam venni egy Elisabeth Barett Browningot, tök örültem hogy végre találok, évek óta kerestem... és 3500 forint lett volna...a portugál szonettek... hát...azóta is siratom :-S

én kérlek építős vagyok:))) szóval kikérem magamnak a gyanúsítást a műinfóval... a pasijaim szoktak műinfosok lenni :lol: bár most még ez se igaz...

na igen ott is volt külön spam ordner csak regisztráltam valahova ahova nagyon nem kellett volna és sokáig lesnem kellett a spameket hogy nem küldtek-e megint valami fenyegetést amiért nem fizetek... (khm, nem részletezném, de elég gáz szitu volt...) és emiatt már a gyomrom összerándul ha arra az emailre gondolok...

az egyre kevesebb időt megértem... én hülye még egy tdk-t is bevállaltam..közbe meg egyszerre fordítok meg írok... hát azért olvasni is kevesebb időm lesz, szóval majd valahogy megbocsátom;)

Pont úgy, mint én,
Pont úgy, mint más.
Hát miért hinnénk,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:13 

Lillia_hun írta:
Én egyszer egy Dumbledore/kentaurba lestem bele, de tényleg csak belelestem. Piton látta benne szegény az egészet, és a végén Voldi elé hoppanált, hogy vegye el az életét, mert ezek után nem tud tovább élni (ha jól emlékszem :oops: ) :twisted:

Piton terhes? Nem, ilyet még soha, de jól hangzik. De azt a novellát olvastam, amiben Caramel terhes (zsyraf írta). :D

:D csodálom, hogy a sztori után nem könyörögtél senkinek, hogy vegye el az életedet. :wink:

legutóbb olyat olvastam (igazából csak a felét), hogy Hermione meglesi saját magát(!) és Pitont a Tiltott rengetegben (nem időnyerős)

megpróbáltam megkeresni azt a Snape Mpreg oldalt, de már nem létetik :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:12 
Betűmániákus

Lillia_hun írta:
Következő következő? Nem tudom, nehezen rázódok vissza az írásba, meg halom házimunka vár rám mindig. Meg most érik mindenféle gyümölcs, úgyhogy kétnaponta irány a telek, és ott szedegetni a barackot, szilvát, körtét, ma délutánom is erre ment el. (na persze aztán enni is lehet :D)

*Láv Anna*

Óóó :( Majd elmegyek, segítek neked hamarabb végzel és akkor írhatsz :P :D Így megfelel? :P ;;) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:11 
Fanficbúvár

Kristie írta:
Lillia_hun írta:
*pirul*
Szóval ugye kinyomtattam nyaralás előtt, és utolsó este gondoltam, belelesek. Elkezdtem olvasni, majd előjött a rossz énem, ami elfog minden kinyomtatott befejezett írásnál (regény, fanfic, akármi), és elkezdtem előreolvasgatni. Úgyhogy nem nyugodtam, amíg ilyen módon nem "villámolvastam" az egészet, néha "lemerülve" a történetbe. Szóval nagyon jó :D
Hajnali 4-kor kellett kelni, én meg fél 3-kor tértem aludni. Alig voltam kiütve következő éjjel a buszon, főleg, hogy pont éjfélkor voltunk a sokadik határon :?

villámolvastad? jajj az nem jó :-( :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:09 
Fanficbúvár

Anna írta:

wííííí konyhás nénimnek sötét oldala is van? :roll: Pont ezért kíváncsi lennék rá :lol: :twisted:
Oks, ha holnap felrakod, majd elolvasom írok neked kritikát, mi egy mást... Sokat változtattál rajta? :) És mi lesz a következő következő fejezettel :P remélem érted :P ;;) :D Nem akarlak sietettni, de már úgy hiányzik a folytatás 8-> :) *láv Kitaszítva and Lillia túú :x *

*gonoszul kacag*
Lillia mindig is Darkvéder rajongó volt :D

Hát a cikket teljesen, a többinél pár plusz mondat, átírt kifejezés stb. Annyira durván nem.

*Láv Anna*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 augusztus 21 (hétfő), 22:06 

Lillia_hun írta:
*pirul*
Szóval ugye kinyomtattam nyaralás előtt, és utolsó este gondoltam, belelesek. Elkezdtem olvasni, majd előjött a rossz énem, ami elfog minden kinyomtatott befejezett írásnál (regény, fanfic, akármi), és elkezdtem előreolvasgatni. Úgyhogy nem nyugodtam, amíg ilyen módon nem "villámolvastam" az egészet, néha "lemerülve" a történetbe. Szóval nagyon jó :D
Hajnali 4-kor kellett kelni, én meg fél 3-kor tértem aludni. Alig voltam kiütve következő éjjel a buszon, főleg, hogy pont éjfélkor voltunk a sokadik határon :?

villámolvastad? jajj az nem jó :-( :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3750 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 75  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra