Sziasztok!
Bátorkodom én is megnyitni a blogomat.
Én elég új vagyok a Merengőn (na jó, olvasni régebben is jártam), így mondhatom, hogy egy kezdő fanfic-író vagyok. Pont ezért nagyon meglepődtem és meghatódtam, hogy néhány fórumtémában visszaolvastam saját nevemet ajánlatként. Mivel nem akarok szétoffolni témákat hálakönnyeimmel, itt szeretném ezt megköszönni
Emilynek és
zsyrafnak, és mindenki másnak, akinek hozzászólása esetleg elkerülte a figyelmemet!
Eddig három történetem van fenn:
Piton egy napja – ez egy WVV történet, és igen elborult pillanatomban írtam. A kritikaíróimnak általában eddig tetszett, ezért TE is tehetsz vele egy próbát!
Meglepő találkozás – egyrészes, BEFEJEZETT történet. Aki nem szereti, ha egy történet teljesen nyitott marad a végén, az el se olvassa, mert tényleg nem fogom folytatni. Én szeretem az olyan történeteket, aminek így van vége, mert elgondolkoztat, és magam kitalálhatok egy nekem tetsző folytatást. Ez a Sötét Varázslatok szekcióban van, és nem humoros írás, de szerintem nem is olyan durva.
Piton álomnő főzete – nos igen, ez a folytatásos sztorim (PP/HG). Életem első ficje, amit publikálni kezdtem, és ez szerintem látszik is rajta. Pont ezért örülök az építő kritikáknak, mert így remélhetőleg javíthatom a stílusomat. A történet maga hihetetlen, OOC, de szándékaim szerint humoros is. Eddig kedvezően fogadták az olvasóim, remélem ez nem változik meg.
Végül egy közérdekű közlemény: Mára ígértem a PÁF következő fejezetét, de még kell egy nap, mire befejezem, így szombat előtt kizárt, hogy felteszem.
Köszönöm mindenkinek, aki eddig kritikát írt nekem, vagy csak egyszerűen elolvasta valamelyik írásomat. Ha kérésed, óhajod, sóhajod van, írj, néhány napon belül biztosan válaszolok!
Üdv.: Lillia_hun