Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 25 (szombat), 0:59

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10122 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 203  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 15 (hétfő), 20:08 
A Legnagyobb Fandomvadász

jaaaaj, tééényleg *.* tudtam én, hogy ismerős valahonnan :D:D abban anniyra édes volt :x:x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 15 (hétfő), 19:57 
Sztorihajhász

Luciatus írta:
Drachiss írta:
Shaun Sipos :D Ő játszotta a Rém rendetlen családban Jacket. 8-> Sajna elég kevés JÓ képet találni róla neten, de, ezt csak neked, csak itt, csak most...

...

Imádom. :D :x :x :x :x

woooow *.* ez nem semmi, helyes kis fiúcska 8->

*bólogat* Az avimon lévő képen elég mulyának tűnik, de én a Rém rendetlen családban totál belezúgtam... Ott piszkosul jól nézett ki. :x

A kandalló előtti szőnyegen lelt rájuk, amint azok erotikus hangokat hallatva siettek egymást odébb toloncolni, hogy minél többet kaphassanak a tűz melegéből. Eközben rút, förtelmes levet eregettek a szőnyegre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 15 (hétfő), 19:54 
Fanfic-faló

Drachiss írta:
Shaun Sipos :D Ő játszotta a Rém rendetlen családban Jacket. 8-> Sajna elég kevés JÓ képet találni róla neten, de, ezt csak neked, csak itt, csak most...

...

woooow *.* ez nem semmi, helyes kis fiúcska 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 15 (hétfő), 19:49 
Sztorihajhász

Luciatus írta:
bepof

Drach, ki a bácsi az avatarodon? ;;)

kipof

Rém rendetlen családból:
http://i403.photobucket.com/albums/pp116/Drachiss/bscap0014.jpg?t=1245091106

Szimplán és éééédesen:
http://i403.photobucket.com/albums/pp116/Drachiss/shaun_sipos_1185926249.jpg?t=1245091405

Visszatérések kora című filmből:

http://i403.photobucket.com/albums/pp116/Drachiss/006CBS_Shaun_Sipos_009.jpg?t=1245091503

http://i403.photobucket.com/albums/pp116/Drachiss/006CBS_Shaun_Sipos_029.jpg?t=1245091596

http://i403.photobucket.com/albums/pp116/Drachiss/006CBS_Shaun_Sipos_041.jpg?t=1245091665

A kandalló előtti szőnyegen lelt rájuk, amint azok erotikus hangokat hallatva siettek egymást odébb toloncolni, hogy minél többet kaphassanak a tűz melegéből. Eközben rút, förtelmes levet eregettek a szőnyegre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 15 (hétfő), 19:33 
Fanfic-faló

bepof

Drach, ki a bácsi az avatarodon? ;;)

kipof

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 21:18 
Billentyűzetgyilkos

Ananke írta:
hmm, na azok biztos jók lesznek :) nekem sajna legközelebb harmadikban lesz pszichológia, szóval addig ki kell bírnom :D

én is ebben reménykedem h ezekhez volt nehéz eljutni :lol: és innentől már csak élvezetesebb lehet x)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 21:06 
Fanfic-faló

Luna Aurora írta:
Ananke írta:
jaja :) nem is baj az, én szeretem a pszichót is nagyon

ha hihetek a tantervnek, akkor szeptembertől jönnek nálunk az igazán érdekes órák (fejlődés-, személyiség-, neveléslélektan), az első év nagyon a kognitív irányról szólt :S

hmm, na azok biztos jók lesznek :) nekem sajna legközelebb harmadikban lesz pszichológia, szóval addig ki kell bírnom :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 20:51 
Billentyűzetgyilkos

Ananke írta:

ha hihetek a tantervnek, akkor szeptembertől jönnek nálunk az igazán érdekes órák (fejlődés-, személyiség-, neveléslélektan), az első év nagyon a kognitív irányról szólt :S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 20:43 
Fanfic-faló

Luna Aurora írta:
Ananke írta:
szeritnem elég sok az átfedés :)

igen, főleg amiért a kognitív pszichológia manapság nagyon divatossá vált, mert sokkal megfoghatóbb és egzaktabb a kísérletek és vizsgálatok által

és ez az irányzat nagyon sokat foglalkozik a súlyosabb pszichiátriai esetekkel, főleg a betegségek kiszűrésében h a neuropszichológiát már ne is említsem x)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 20:07 
Billentyűzetgyilkos

Ananke írta:

igen, főleg amiért a kognitív pszichológia manapság nagyon divatossá vált, mert sokkal megfoghatóbb és egzaktabb a kísérletek és vizsgálatok által

és ez az irányzat nagyon sokat foglalkozik a súlyosabb pszichiátriai esetekkel, főleg a betegségek kiszűrésében h a neuropszichológiát már ne is említsem x)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 19:23 
Fanfic-faló

Luna Aurora írta:
Ananke írta:
éértem :) bizti érdekes amúgy az is, szívesen mentem volna oda is... de személy szerint inkább leszek pszichiáter, minthogy két egyetemet egyszerre :D

én boldog vagyok a könnyebbik esetekkel xD mondjuk negyedik félévben lesz pszichiátriánk

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 19:05 
Billentyűzetgyilkos

Ananke írta:
éértem :) bizti érdekes amúgy az is, szívesen mentem volna oda is... de személy szerint inkább leszek pszichiáter, minthogy két egyetemet egyszerre :D

én boldog vagyok a könnyebbik esetekkel xD mondjuk negyedik félévben lesz pszichiátriánk

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 18:59 
Fanfic-faló

Luna Aurora írta:
Ananke írta:
:D hátt én tuti, hogy sokat, de tessék, ez se volt ötös XD itt nincs olyan, hogy túl sok... de amúgy tényleg borzasztó, mármint, hogy ránézek egy karra, és információk sora jelenik meg a fejemben.

mondjuk a lábnál durvább volt, akkor kifejezetten rosszul hatott rám, hogy ott volt körülöttem egy csomó láb, meg a sajátom is, nekem meg meg kellett volna néznem az izmokat stb, és nem tehettem, mert hogy boncolhatnám fel a saját lábam? XD ez olyan, mintha ott van előtted a könyv, ami kéne, de nem nyithatod ki XD

ja és a tanulás idegi mechanizmusáról tanultatok?

tudom, nálunk sincsen xD de az agyat tudja azt jelezni h már túl sok volt neki xD

ez a könyves hasonlat most beütött :)):))

azt a részét csak nagyon felületesen, inkább h milyen kísérleteket meg modelleket készítettek h a működését feltérképezzék

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 18:47 
Billentyűzetgyilkos

Ananke írta:
:D hátt én tuti, hogy sokat, de tessék, ez se volt ötös XD itt nincs olyan, hogy túl sok... de amúgy tényleg borzasztó, mármint, hogy ránézek egy karra, és információk sora jelenik meg a fejemben.

mondjuk a lábnál durvább volt, akkor kifejezetten rosszul hatott rám, hogy ott volt körülöttem egy csomó láb, meg a sajátom is, nekem meg meg kellett volna néznem az izmokat stb, és nem tehettem, mert hogy boncolhatnám fel a saját lábam? XD ez olyan, mintha ott van előtted a könyv, ami kéne, de nem nyithatod ki XD

tudom, nálunk sincsen xD de az agyat tudja azt jelezni h már túl sok volt neki xD

ez a könyves hasonlat most beütött :)):))

azt a részét csak nagyon felületesen, inkább h milyen kísérleteket meg modelleket készítettek h a működését feltérképezzék

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 18:19 
Fanfic-faló

Luna Aurora írta:
Ananke írta:
jaja, szintén. bár nekem eleve vannak gondjaim az ilyenekkel, mint kiderült túl erős az akaratom :D így sikerült már beszednem februárban egy kóros alváshiányt, vagy mit. de vizsga előtt én se tudok aludni, anat előtt pl borzasztó volt, 1 órát tudtam volna, azt se nagyon sikerült, mert ráfeküdtem a kezemre és az járt a fejemben, hogy milyen izmokon fekszem, azoknak hol az eredése-tapadása, mi idegzi be, stb... :lol: és ami vicc, hogy egyáltalán nem voltam fáradt utána. na itt a gondom. XD

ez vhol már a biztos jele annak h túlságosan sokat tanultál xD nálunk az volt merőben vicces mikor azt kellett megtanulni h hogyan tanulunk meg emlékezünk xDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 18:13 
Billentyűzetgyilkos

Ananke írta:
jaja, szintén. bár nekem eleve vannak gondjaim az ilyenekkel, mint kiderült túl erős az akaratom :D így sikerült már beszednem februárban egy kóros alváshiányt, vagy mit. de vizsga előtt én se tudok aludni, anat előtt pl borzasztó volt, 1 órát tudtam volna, azt se nagyon sikerült, mert ráfeküdtem a kezemre és az járt a fejemben, hogy milyen izmokon fekszem, azoknak hol az eredése-tapadása, mi idegzi be, stb... :lol: és ami vicc, hogy egyáltalán nem voltam fáradt utána. na itt a gondom. XD

ez vhol már a biztos jele annak h túlságosan sokat tanultál xD nálunk az volt merőben vicces mikor azt kellett megtanulni h hogyan tanulunk meg emlékezünk xDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 18:11 
Fanfic-faló

Luna Aurora írta:
Ananke írta:
eh, hát annak tényleg semmi. sőt, eleve nálunk ugye azért akad, aki fizetősön van... na azt se értem mi értelme. merthogy orvosin magyar diáknak 850 ezer félévente, plusz még ugya a vizsgákért mindenért külön fizetni... és ennek ellenére 1: van, aki nem is pedálozik 2: van, aki meg inkább eljött fizetősre, mondván, ő majd olyan jó lesz, hogy átkerül államira XD nem tudom honnan a nagy önbizalom egyeseknek XD

de hülye emberek mindenhol vannak. most hallottam pl h egy srác, harmadéves úgy tanult vizsgaidőszakban, h beszedett valami nagyon durva gyógyszert, ami felpörgeti, plusz hozzá koffeint vett be (kb 20 energiaitalnyit), és ettől gyakorlatilag meg is halhatott volna, szóval a mentők számát beütötte a telójába, ott volt mellette, h hívhassa őket ha érzi h meghalXD a röhej benne, h a srác szülei milliomosok... nem lett volna nagy cucc csúszik egy évet... erre az életét kockáztatja. pff. engem pl ez kiakasztott :shock:

ez nagyon kemény :shock: én olyat hallottam, mikor a delikvens eltervezte h a vizsga előtti 4 napban végig tanul és nem alszik - koffeintabletta meg energiaital
aztán a vizsga reggelén elaludt és napokig egyszerűen képtelenek voltak felébreszteni
én képtelen lennék ennyiért kockára tenni az életem és szórakozni a szervezetemmel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 17:58 
Billentyűzetgyilkos

Ananke írta:
eh, hát annak tényleg semmi. sőt, eleve nálunk ugye azért akad, aki fizetősön van... na azt se értem mi értelme. merthogy orvosin magyar diáknak 850 ezer félévente, plusz még ugya a vizsgákért mindenért külön fizetni... és ennek ellenére 1: van, aki nem is pedálozik 2: van, aki meg inkább eljött fizetősre, mondván, ő majd olyan jó lesz, hogy átkerül államira XD nem tudom honnan a nagy önbizalom egyeseknek XD

de hülye emberek mindenhol vannak. most hallottam pl h egy srác, harmadéves úgy tanult vizsgaidőszakban, h beszedett valami nagyon durva gyógyszert, ami felpörgeti, plusz hozzá koffeint vett be (kb 20 energiaitalnyit), és ettől gyakorlatilag meg is halhatott volna, szóval a mentők számát beütötte a telójába, ott volt mellette, h hívhassa őket ha érzi h meghalXD a röhej benne, h a srác szülei milliomosok... nem lett volna nagy cucc csúszik egy évet... erre az életét kockáztatja. pff. engem pl ez kiakasztott :shock:

ez nagyon kemény :shock: én olyat hallottam, mikor a delikvens eltervezte h a vizsga előtti 4 napban végig tanul és nem alszik - koffeintabletta meg energiaital
aztán a vizsga reggelén elaludt és napokig egyszerűen képtelenek voltak felébreszteni
én képtelen lennék ennyiért kockára tenni az életem és szórakozni a szervezetemmel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 17:36 
Fanfic-faló

Luna Aurora írta:
Ananke írta:
nálunk most volt egy cikk a medikus lapban, egy srác egyszerre csinálja az orvosit és a programozó informatikusit. na hát a gyereknek még a hobbija is a Ca-függő ioncsatornák tanulmányozása :D szabadidejében programot ír ilyen-olyan problémák megoldására, meg ilyesmi... és az interjúból viláűgosan kiderült, hogy neki egészen lazán megy XD

szóval van ilyen, csak nagyon nehéz.

de amúgy nem is tudom orvosit meg oszichológiát 1: ki próbál egyszerre? pff, mindkettő nehéz, sokpontos... :S 2: minek tanul pszichológiát, ha orvosira jár? szakosodhat pszichiáternek, és majdnem ugyanott van. vagy nem?

hát egy kicsit beteg xDDDD de előferdül csak ahhoz tényleg veleszületett érzék kell az adott területhez, meg h felismerd h abban jó vagy

mi se nagyon értjük, mit akart ezzel elérni, ráadásul ugye keményen fizet is, és nem is erőlködik, semmi értelme így az egésznek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 17:29 
Billentyűzetgyilkos

Ananke írta:
nálunk most volt egy cikk a medikus lapban, egy srác egyszerre csinálja az orvosit és a programozó informatikusit. na hát a gyereknek még a hobbija is a Ca-függő ioncsatornák tanulmányozása :D szabadidejében programot ír ilyen-olyan problémák megoldására, meg ilyesmi... és az interjúból viláűgosan kiderült, hogy neki egészen lazán megy XD

de amúgy nem is tudom orvosit meg oszichológiát 1: ki próbál egyszerre? pff, mindkettő nehéz, sokpontos... :S 2: minek tanul pszichológiát, ha orvosira jár? szakosodhat pszichiáternek, és majdnem ugyanott van. vagy nem?

hát egy kicsit beteg xDDDD de előferdül csak ahhoz tényleg veleszületett érzék kell az adott területhez, meg h felismerd h abban jó vagy

mi se nagyon értjük, mit akart ezzel elérni, ráadásul ugye keményen fizet is, és nem is erőlködik, semmi értelme így az egésznek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 17:24 
Fanfic-faló

Luna Aurora írta:
shanon widow írta:
Szemi, szerintem tök jók a terveid. Egyáltalán nem morbid, inkább figyelemre méltó tervek. Sok szerencsét a véghez vitelükhöz!

én azért nem mondanám ennyire könnyűnek a két egyetemes dolgot egyszerre, pláne ha az egyik közülük az orvosi, főleg ha jól is akarod csinálni

hozzánk jár egy srác aki egyszerre viszi az orvosit a pszichológiával - elméletileg
gyakorlatilag mindig csak zh-kra meg vizsgákra jelent meg, és akkor is rögtön úgy próbált kapcsolatot felvenni a mellette ülővel... nem is sikerültek neki pl a gyakorlatok se, mert be se járt rájuk, holott kötelező

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 17:22 
Betűmániákus

Luna Aurora írta:
shanon widow írta:
Szemi, szerintem tök jók a terveid. Egyáltalán nem morbid, inkább figyelemre méltó tervek. Sok szerencsét a véghez vitelükhöz!

én azért nem mondanám ennyire könnyűnek a két egyetemes dolgot egyszerre, pláne ha az egyik közülük az orvosi, főleg ha jól is akarod csinálni

hozzánk jár egy srác aki egyszerre viszi az orvosit a pszichológiával - elméletileg
gyakorlatilag mindig csak zh-kra meg vizsgákra jelent meg, és akkor is rögtön úgy próbált kapcsolatot felvenni a mellette ülővel... nem is sikerültek neki pl a gyakorlatok se, mert be se járt rájuk, holott kötelező

Tervnek tök jók. Csak a véghezvitel a rizikós. Pl az én oszim 5 tantárgyat tanít, ebből kettőt egyszerre csinált és múlt héten ment a magistra diplomájáért...Tök nagy ész a nő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 17:21 
Fanfic-faló

hát, én azt mondanám, hogy az orvosi mellett, legalábbis az első 3-4 évben semmit nem lehet csinálni. értve ezt úgy, hogy dolgozni se, és még a nyári munkára se nagyon gondoljon az ember, mert a nyár igencsak leredukálódik itt XD

de persze van, aki képes rá, hogy egyszerre kettőt végezzen. logisztika, szorgalom és képességek kellenek hozzá. mint mindenhez :)

a neurológia viszont nagyon nehéz :D én is imádom az idegrendszert, gondolkodtam a neurológián is, de azt hiszem a jövő évi neuroanatómia után máshogy fogok vélekedni :D elég volt előre lapozni a sobottában az agyhoz, és már megijedtem.

sajna azt kell, hogy mondjam, mire mi odáig kerülünk, hogy szakosodjunk lehet tök más rendszer lesz XD még kemény évek vannak addig, nekem is, nektek is, nem csodálkoznék behalna addigra a magyar egészségügy ahogy van - politikai pártoktól függetlenül.

azért az orvosit ne egyszer gondoljátok meg :) látom mi megy itt, vagy nagyon könnyen, lazán tanul az ember, vagy nagyon szorgalmas és nagyon akarja. meg persze szerencse, szerencse és szerencse. de aki orvosnak akar... nos, szerintem itt a végén az marad, aki hajlandó az életét rááldozni. mondhat akárki amit akar, nem látom, hogy az orvosoknak jó dolga lenne manapság magyarországon, és asszem külföldön se jobb.

életet mentessz, vagy éled az életed? :D legalábbis az első 3 év tuti ilyen választás.

és nem elijeszteni akaork senkit :D imádom az orvosit, nagyon csodás, és én az életbe nem adnám fel pl a merit azért, hogy orvos legyek, akkor inkább bukjak ki. de egyelőre így is megyeget, szóval nyugi, annyira azért nem vészes, de ideggyengéknek tényleg nem ajánlom, stressz az van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 17:17 
Billentyűzetgyilkos

shanon widow írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 17:11 
Betűmániákus

Ananke írta:
shanon widow írta:
Sok szerencsét és türelmet a tanárokhoz.
Ügyes vagy nagyon. Az enyém még csak középiskolai szint, ahhoz képest pedig rengeteget kértek tőlünk :roll: De nem baj, túl vagyok rajta. Aztán megnézek valami egyetemet, és boldogítom a népet. :D

Na igen, a tanárok... A legnagyobb gond, hogy néhány helyen az intézetvezetők vannak totál bekattanva...

Na és hova tovább? Merre gondoltad? :) Egészségügy?

Hááát, eddig nagyon az orvosi volt célba véve, de imádom a törit, az angolt, a kémiát, az irodalmat isss....
Mondjuk én legjobban az idegrendszert imádtam...Ott aztán volt minden, de 5öst kaptam az ellenőrzőre...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 17:01 
Fanficbúvár

csendesen megjegyzem, hogy neurológus szeretnék lenni :oops: egyébként nagyon morbid két egyetemet végezni egyszerre? gondolok itt az orvosira, és valami összehasonlító irodalomtörténetre

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 16:58 
Fanfic-faló

shanon widow írta:
Ananke írta:
shanon widow írta:

Gyönyörű! Akkor mindenkit mindenhol cirnak...Na mindegy. De én a négy év után teszek egy szééép pontot az egészségügyis tanulmányaim végére... :D

Na igen :D akkor elég máshol helyezkedik el a tanrendünkben az anatómia :D nekem még 5 év hátravan a diplomáig... XD

Ügyes vagy nagyon. Az enyém még csak középiskolai szint, ahhoz képest pedig rengeteget kértek tőlünk :roll: De nem baj, túl vagyok rajta. Aztán megnézek valami egyetemet, és boldogítom a népet. :D

Na igen, a tanárok... A legnagyobb gond, hogy néhány helyen az intézetvezetők vannak totál bekattanva...

Na és hova tovább? Merre gondoltad? :) Egészségügy?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 16:30 
Betűmániákus

Ananke írta:
shanon widow írta:

Gyönyörű! Akkor mindenkit mindenhol cirnak...Na mindegy. De én a négy év után teszek egy szééép pontot az egészségügyis tanulmányaim végére... :D

Na igen :D akkor elég máshol helyezkedik el a tanrendünkben az anatómia :D nekem még 5 év hátravan a diplomáig... XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 16:14 
Fanfic-faló

shanon widow írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 14:38 
Betűmániákus

Ananke írta:
shanon widow írta:
Ó, az szuper!

Én elsős vagyok egy Egészségügyi Középiskolában gyógyszerészeti szakon. Mivel többet nem lesz anatómiánk, mert besűrítették az egészet cakompakk egy évre, ezért vizsgáznunk kellett. Tök durva volt...De sikerült 100%ból 76%ot elértem. :roll:

Uhh, hát ez nem semmi lehetett. Gratu akkor hozzá :D nálunk már a kettes is megbecsülendő, hatalmas buktatótárgy az anat, szerintem nagyon szórja majd az évfolyamot... Mondjuk nem is csoda.

Nálunk úgy megy, hogy a 8 kredites anat jegy 6 részből tevődik össze: felső végtag, alsó végtag, koponya (csak csont), embriológia, szövettan 2 rész. Na ezeknek mindnek meg kell lenni :D és akkor kap az ember egyetlen jegyet... Elég durva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 13:06 
Fanfic-faló

shanon widow írta:
Ó, az szuper!

Én elsős vagyok egy Egészségügyi Középiskolában gyógyszerészeti szakon. Mivel többet nem lesz anatómiánk, mert besűrítették az egészet cakompakk egy évre, ezért vizsgáznunk kellett. Tök durva volt...De sikerült 100%ból 76%ot elértem. :roll:

Uhh, hát ez nem semmi lehetett. Gratu akkor hozzá :D nálunk már a kettes is megbecsülendő, hatalmas buktatótárgy az anat, szerintem nagyon szórja majd az évfolyamot... Mondjuk nem is csoda.

Nálunk úgy megy, hogy a 8 kredites anat jegy 6 részből tevődik össze: felső végtag, alsó végtag, koponya (csak csont), embriológia, szövettan 2 rész. Na ezeknek mindnek meg kell lenni :D és akkor kap az ember egyetlen jegyet... Elég durva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 6:56 
Betűmániákus

Ó, az szuper!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 22:04 
Fanfic-faló

shanon widow: anatómiából :) első év :D neked hogy sikerült?

és köszönöm ^^

mboa: ez így van, csak sokan nehezen értik meg a lelketlenségünk XD

Bracken: azért a patológia elég durva :D személy szerint az anatómiát még csak-csak, de a patológiától kicsit irtózom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 7:21 
Betűmániákus

Ananke! Már én is akartam írni, hogy nagyon szuper az avatarod (egy másik topicban is ezt emlegetik)
Én a múlt héten vizsgáztam anatómiából...
Ti is most valahogy? Vagy bonctanból?? O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 12 (péntek), 21:19 
Szárnybontogató

Ananke írta:
akkor jófej volt a tanárod :)

nálunk az volt a furcsa, hogy akik az első pár alkalomnál borzasztóan rosszul voltak, főleg lelkileg, de fizikailag is, na azok lettek a végére a legnagyobb "túrkálósak"

morbidan hangzik :D amúgy, de nehogy azt higgye, aki olvassa, hogy nem tiszteljük azokat, akiket boncolunk. :)
csak nehéz ezt nyelvileg kezelni, meg a mindennapokban, elvégre nem egy sűrűn előforduló helyzet az átlagember életében :D

Valahogy el kell távolítani a lelkedtől a dolgot, hogy profi módon tudd csinálni. Van amikor ez elkerülhetetlen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 12 (péntek), 18:35 
Zöldfülű

jaj most régóta nemolavstam se a merit se a fórumot, de idejöttem és rögtön számomra érdekes témával találkoztam :D:D:D
patológus szeretnék lenni ugyanis, és jó ilyesfélékről hallani :D
kár hogy még messze van az érettségi :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 31 (vasárnap), 21:18 
Fanfic-faló

Luna Aurora írta:
Ananke írta:
:lol: ez aranyos :D hát kinek hogy, nem mondom, hogy szeretem azt a hentesmunkát, ami a boncolás, de érdekes élmény :) meg nálunk ugye kikerülhetetlen

én megbeszéltem a tanárral, hogy nem kötelező ott lennem :lol: - különben is, ugyanaz, hogy el se megyek vagy már a kapuban végem x) és ezért nem vagyok jelen

akkor jófej volt a tanárod :)

nálunk az volt a furcsa, hogy akik az első pár alkalomnál borzasztóan rosszul voltak, főleg lelkileg, de fizikailag is, na azok lettek a végére a legnagyobb "túrkálósak"

morbidan hangzik :D amúgy, de nehogy azt higgye, aki olvassa, hogy nem tiszteljük azokat, akiket boncolunk. :)
csak nehéz ezt nyelvileg kezelni, meg a mindennapokban, elvégre nem egy sűrűn előforduló helyzet az átlagember életében :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 31 (vasárnap), 20:54 
Billentyűzetgyilkos

Ananke írta:
:lol: ez aranyos :D hát kinek hogy, nem mondom, hogy szeretem azt a hentesmunkát, ami a boncolás, de érdekes élmény :) meg nálunk ugye kikerülhetetlen

én megbeszéltem a tanárral, hogy nem kötelező ott lennem :lol: - különben is, ugyanaz, hogy el se megyek vagy már a kapuban végem x) és ezért nem vagyok jelen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 31 (vasárnap), 20:50 
Fanfic-faló

Luna Aurora írta:
Ananke írta:
hát, én azért elég fele gőzzel tanulok :) illetve folyamatosan szerencsém van, és elég pofátlanul sikerülgetnek XD el tudom adni magam, úgy tűnik, a tanárok azt hiszik tudok... :roll:

a koponyát meg nekünk is így kell. plusz ugye mindenhez jönnek a csodálatos klinikai vonatkozások :D

a boncteremtől meg nem kell félni :) nekünk fél fejet is mutattak, furcsa, de szerintem nem undorító, a formalinszagot is csak meg kell szokni :)

nagyon sok pénzt kínálhatnának, akkor se tudnának rávenni, hogy boncterembe menjek x)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 31 (vasárnap), 20:30 
Billentyűzetgyilkos

Ananke írta:
hát, én azért elég fele gőzzel tanulok :) illetve folyamatosan szerencsém van, és elég pofátlanul sikerülgetnek XD el tudom adni magam, úgy tűnik, a tanárok azt hiszik tudok... :roll:

a koponyát meg nekünk is így kell. plusz ugye mindenhez jönnek a csodálatos klinikai vonatkozások :D

a boncteremtől meg nem kell félni :) nekünk fél fejet is mutattak, furcsa, de szerintem nem undorító, a formalinszagot is csak meg kell szokni :)

nagyon sok pénzt kínálhatnának, akkor se tudnának rávenni, hogy boncterembe menjek x)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 31 (vasárnap), 19:47 
Fanfic-faló

Luna Aurora írta:
Ananke írta:
Na igen. Hát, nálunk a neuroanatómia lesz 2 féléves, borzasztó részletesen véve... Most meg a koponyán csak átszaladtunk, bár főleg csontilag. A fejlődéstan meg vicces, volt 3 előadásunk, meg egy szeminárium és a koponya mellett kellett volna tanulni :D

hát igen, nektek se egyszerű :) veled se cserélnék :D

hajrá akkor hozzájuk :) majd szurkolok

amúgy kedves admintársak, izzítsuk be kicsit az Adminlandet, lehet panaszkodni a vizsgák/munka/egyebek miatt, meg szurkolóklubot alapítani megint :D

az orvosiról is elég közeli élményeim vannak, lakótársam lassan harmadik hete tanul az első vizsgájára xD
mi a koponyát keresztül-kasul, kívül-belül, még MRI felvételeket is fel kellett ismernünk, meg bonctermi látogatás is volt - azt nem vállaltam be x)

*drukkol ő is minden sorstársnak és munkában gürizőknek*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 31 (vasárnap), 19:42 
Billentyűzetgyilkos

Ananke írta:
Na igen. Hát, nálunk a neuroanatómia lesz 2 féléves, borzasztó részletesen véve... Most meg a koponyán csak átszaladtunk, bár főleg csontilag. A fejlődéstan meg vicces, volt 3 előadásunk, meg egy szeminárium és a koponya mellett kellett volna tanulni :D

amúgy kedves admintársak, izzítsuk be kicsit az Adminlandet, lehet panaszkodni a vizsgák/munka/egyebek miatt, meg szurkolóklubot alapítani megint :D

az orvosiról is elég közeli élményeim vannak, lakótársam lassan harmadik hete tanul az első vizsgájára xD
mi a koponyát keresztül-kasul, kívül-belül, még MRI felvételeket is fel kellett ismernünk, meg bonctermi látogatás is volt - azt nem vállaltam be x)

*drukkol ő is minden sorstársnak és munkában gürizőknek*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 31 (vasárnap), 19:35 
Fanfic-faló

Luna Aurora írta:
Ananke írta:
hát igen, az úgy laza. bár mondjuk nekünk is csak három félév, de akkor úgy sejtem némileg töményebben :) nekünk 1 hónap volt a két, 1 hónap a láb és 1 hónap a koponya. ami meg idegesítő, hogy ez a három plusz még két szövettan és egy fejlődéstan jegy adja ki a 8 kredites anatómia jegyet... hol itt az igazság?! :D

neked sok vizsgád van még hátra? olvastam valamelyik topikban, hogy nagyon tanulsz :)

és most offolok. de offolhatok ám az Adminlanden is :D

csak hogy tényleg ne offoljuk szét a modizós topicot xD mi ebben a félévben is változatlanul az agyat illetve az idegrendszert tanultuk, meg kb egy hónap volt a hormonrendszerre, a vérre, a keringésre, a fejlődéstanra és gyorstalpaló csonttanra x) ez az összevont anatómia-élettan x) pedig a tanárbácsi ennél jóval többet szándékozott volna leadni, de így is zsongó fejjel jöttünk ki az óráiról

még négy vizsgám van hátra, 2x2-es tervben :) kedden négy kreditért fejlődéslélektan, de már tele a fejem azzal, hogy a baba hányadik hónapban mit tanul meg x) de a gondolat éltet, hogy két hét múlva akár végezhetek is :) csak apró kellemetlenség, hogy utolsó két vizsgám szóbeli és a tankönyvek szerzője a tanárunk x)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 31 (vasárnap), 19:28 
Billentyűzetgyilkos

Ananke írta:
hát igen, az úgy laza. bár mondjuk nekünk is csak három félév, de akkor úgy sejtem némileg töményebben :) nekünk 1 hónap volt a két, 1 hónap a láb és 1 hónap a koponya. ami meg idegesítő, hogy ez a három plusz még két szövettan és egy fejlődéstan jegy adja ki a 8 kredites anatómia jegyet... hol itt az igazság?! :D

neked sok vizsgád van még hátra? olvastam valamelyik topikban, hogy nagyon tanulsz :)

és most offolok. de offolhatok ám az Adminlanden is :D

csak hogy tényleg ne offoljuk szét a modizós topicot xD mi ebben a félévben is változatlanul az agyat illetve az idegrendszert tanultuk, meg kb egy hónap volt a hormonrendszerre, a vérre, a keringésre, a fejlődéstanra és gyorstalpaló csonttanra x) ez az összevont anatómia-élettan x) pedig a tanárbácsi ennél jóval többet szándékozott volna leadni, de így is zsongó fejjel jöttünk ki az óráiról

még négy vizsgám van hátra, 2x2-es tervben :) kedden négy kreditért fejlődéslélektan, de már tele a fejem azzal, hogy a baba hányadik hónapban mit tanul meg x) de a gondolat éltet, hogy két hét múlva akár végezhetek is :) csak apró kellemetlenség, hogy utolsó két vizsgám szóbeli és a tankönyvek szerzője a tanárunk x)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 17 (péntek), 8:54 
jóanyátok ügyfélszolgálat

túléltük :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 16 (csütörtök), 23:58 
Ó-nagy-admin "backstage"

Karbantartás letudva.

Megjegyzem két és fél óra volt :-P :-P

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 16 (csütörtök), 16:13 
Írópalánta

Hát akkor ezek szerint ez még nem a karbantartás egy mozzanata volt. Azt hittem szívinfarktust kapok, mikor elment. Frissítettem és voálá. Semmi sincs a merengőn. *mély levegő, kifúj*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 16 (csütörtök), 16:11 
jóanyátok ügyfélszolgálat

azért nem láttátok még, mert nem csúcsidőben szoktam menteni.
reggel vagy hajnalban

ez most egy rendkívüli eset

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 16 (csütörtök), 16:08 
Szárnybontogató

Én meg azt hittem már karbantartanak :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 16 (csütörtök), 16:02 
Könyvmoly

Hadd tippeljek: a mentés pillanatában teljesen üresnek látszik az oldal, nincsenek se történetek, se írók, se hírek :) Ilyet se láttam még :shock: Nem egy szép látvány ám a tartalom nélküli Merengő! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 10122 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 203  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra