Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 25 (szombat), 2:33

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 545 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 20:29 
Fanfic-faló

Ananke és a Mary Sue-k, az utolsó szavak, a személyek és a teljes sötétség:

A nevem Melissa Garbo, griffendéles diák, a hetedik évfolyamból. Vannak, akik szeretnek, vannak, akik utálnak, bár szerintem csak féltékenyek rám, amit meg is értek. Gyönyörű, hosszú szőke hajam és, a változatosság kedvéért, kék szemem van.

A sötétség az egekig ért.

Loool, megnyugtató. XD

A nő szemei sírásra álltak, amint felelevenítette eme gyönyörű emléket. Nem, nem sírhatok. Hiszen annyiszor láttam már apa emlékeiben. Akkor még nem is tudtam, mi minden történhet meg… Azokban az időkben szörnyen boldog voltam. De az idők és az emberek változnak… A sírás már torkát mardosta, mikor újabb emlék tolult szemei elé.

Huh, hát ez szép. E/3, E/1, E/3, XD

Leírás: Mazsolázgattam a régebbi sztorik között és úgy gondoltam nekem is kell alkotnom egy ilyet. --> hát nem kellett volna:
Cím: Ron Weasley utolsó szavai:
- Segítség! Egy óriási húsevő pók!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 20:26 
Fanfic-faló

Ananke:

- Váó! Ez aztán csapat szellem! – mondta, amikor észre vette a földön alvó embereket. Igaza van.

Ezt vajon arra, hogy kísértetek voltak? Nem hinném... :D

Jan Collie:

- A nevem Malfoy. Draco Malfoy. - És a kezét nyújtotta Harrynek, aki azt el is fogatta
az enyém meg Bond. James Bond.
de azért a fogatta szó sem semmi...

"olvasta a Roxfort történetében, hogy a mennyezet el van bűvölve"
jó a mennyezetnek

- Ki akarja énekelni Remussal a Madonna Ft Justin Timberlake ft Timbaland – 4 minutes –t? – látszott hogy Remus ég, mint vadkacsa a tiszta szesztől.
=))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 20:21 
Fanfic-faló

Ananke:

Leírás: Mirabella elkölt egy kis időt a Nagyteremben:-)

XD Hogy költi el? Bár végülis az idő pénz, a pénzt pedig el lehet költeni. =))

avagy Hermione itt lakik!:

Immáron második éve, hogy Hermione Granger a Beauxbatons Mágusakadémián tanított. Igen Hermione itt tanított és itt is élt, négy éve nem találkozott a barátaival, azóta mióta a Sötét Nagyúr meghalt. Nem tartották a kapcsolatot és nem sokat tudott róluk. Csak annyit, hogy legtöbbjük a Roxfortban tanít (értem ez alatt Ginnyt, Ront, Dracót – mert átállt a jó oldalra és szerelmes lett Ginnybe és nagyon jó barátok lettek –, Lunát, és Harryt). Mint említettem, itt lakik a Beauxbatons-ban és párbaj ismeretet tanít, de nem egyedül lakik itt, hanem négy és fél éves fiával, aki nagyon büszke volt korára. Ha valaki azt mondta, hogy négy éves, rögtön durcásan kijavította az illetőt és megsértődött az pedig kezdhette kiengesztelni, ami nem volt könnyű.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 20:20 
Fanfic-faló

Ananke:

Harry Reggel korám ébredt Pajtás a farkas melette feküdt és szuszogott.
Harry lement a klubb helyiségbe ott találta Ront és Hermionét jo reggelt-mondták korusban. -sziasztok -mondta Harry is. olvastad a hireket?- kérdezte Hermione-.Nem mért mi van benne?-kérdezte Harry
-Egy farkaskölyök eltévedt és nem talál haza és félnek töle mert mindenit megharap-mondta Hermione.
-Remélem nem jo ide hozzánk-mondta Hermione
Pajtás ebben a percben ért le -sziaszok mondta álmosan- szia kiskutyám -mondta Harry.
-Na nekem most el kell mennem kividdics edzésre de te addig itt maradsz Ronnal és Herinonéval megértetted?
-igen- felelte Pajtás
-rendben-mondta Hary és elment edzésre.Ron és Hermione nem figyeltek eléggé Pajtásre és ő elszökött tölük.
Órákig kesesték hiába nem keult elő de Hermione egyszrcsak feliáltott:-ott van Pajtás!
-Hol?-kérdezte Harry
-ott jön -felelte Hermoine
és tényleg ott jött egy csunya vércsikot huzva maga után - uristen!-kiáltott fel Hermoine.
Bevitték a gyengélkedőre és ott ápolták de sajnos olyan volt a seb hogy nem lehetet segiteni rajta:(
Pajtás Meghalt!!!!!
*

-Am ...Harry -szolt Hermione.-
-Tessék- Pajtás.... Meghalt-szolt
-tessék????-Harry kezébol kiesett a ujság.
Harry szeme könnybe lábadt és elkzdett sirni. Hermione odament hozzá és átölelte őt.
átmentek Hagridhoz és neki is elondták a rossz hírt.
-Sajnálom Harry-mondta Hagrid
-köszi-mondta Harry
késő délután visszaindultak as kastélyba Harry szomoruan bandukolt vissza.
-Paj....őh semmi-mondta Harry szomru szemekkelnézett rájuk a többiek nem igazán szoltak neki ezzel kapcsolatban Harry elment lefekudni és aznap az álomdta hogy pajtás nem is halt meg.
-Reggel szörnyű volt az ébredés
. Paj....am -semmi Harry álomba sírta magát.
Másnap Reggel Harry rossz kedvuen ébredt mindekit elkuzldott mag körul.
1 héttel késobb Harry olyat látott nem akart hinni a szeménekn Pajtás szaladt felé tejesen egészséges volt sehol egy karcolás rajta semmi.
-Ron , hermoine!!!!!-kiabálta Harry
-Tessék?... Pajtás??????- igen felete Harry.
1 héttig Pajtást dögönyözék.
-1 héttel késobb Harry a tilott tiltott rengeteg ben sétált mikor nyuszogésre lett figyelmes odament a és egy farkas kölyköt vett észre. sovány volt és magányos Harry fel felvitte a kastélyba és megmutatta Pajtásnak aki kicsit ( nah jó nagyon) féltékeny lett rá.- Nézzétek -mondta Hermoine milyen aranyos:)
-Az nagyon:(- morogta Pajtás összeszitott fogakkal és elment aludni Harry nem érette mi baja Pajtásnak és a többiek sem -Mikor a kicsi Harry ölében volt Pajtás is rötön oda furakodott hozzá -Mi bajod Pajtás?- kérdezte Harry
-Semmi-felelte Pajtás.
Hermione ekkor elmosolyodott.
-Mit mosolyogsz?- Kérdzte Ron
- tudom mi baja Pajtásna-mondta Hermoine
-mi?- kérdezték korusban
-féltékeny mondta hermoine egyszeruen
Harry elmosolyodott ezen odament és áltölelte Pajást:)
Pajtás akkor sem kedvelte meg a kis jövevényt akár hányszor Harry ölében volt ő is oda furakodott hozzájuk:) - Nah jolvan téged is szeretlek - mondta neki Harry:)
-én is -mondta Pajtás:)

Basszus. XD $fal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 20:19 
Fanfic-faló

Ananke:

A professzor veséző, fekete szemei Draco tekintetét keresték.

Úgy látszik, a gyilkos tekintet már kiment a divatból. :-D

– Hagyjuk abba. - Ez a mondat olyan furcsán hatot.

Nem hetet? :D

mellons:

Harry ártatlanul kerül Azkabanba... Öngyilkos lesz... Ron kap egy levelet, hogy Harry életben van...

Hogy is van ez? ;;)

Lilyanjudyth:

Nem érzek elég erőt magamban, hogy megtanuljam egy évbe belesűrítve hét tanév teljes tanagyagát, és még be is kéne valahogy illeszkednem a mágusvilágba.

=)) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 20:16 
Fanfic-faló

mellons:

- Oké. Ha lesmárolod Susant, itt, ebben a szekrényben, addig, amíg a bátyám be nem nyit, akkor kárpótlásul... Rob felhappyt téged.
(szerzői megj.: A felhappyteni szót az osztálytársam találta ki, nekem meg nagyon tetszett, és úgy gondoltam, hogy beírom. Boldogítani a szinonimája, de szerintem erre ti is rájöttetek)
- Hogy mi van? - nézett rám Robin.
- Könyi, Rob!
- Felhappyt? Az mi?
- Felvidít, te mamlasz!
- Nem! Én nem!
- De! Csak akkor smárolok Susannal!
- Tyra, én megöllek!
- Neeeeee! Élni akaroooook!
Asszem ez az akció életveszélyes. Erre már sikerült rájönnöm.

Nekem meg arra, hogy egyre több humorosnak szánt borzadállyal találkozik az ember, ha erre jár. :?

– Bocs, Draco, de ismerhetnél már annyira, hogy tudd, én vagyok a suliban a Mindentudás Atyja! Ron, ne zsodongj már annyit! – csapta le tányérját.

Mégis mi az anyám az a zsodong? Zsong, vagy zsibong akart lenni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 20:14 
Fanfic-faló

Ananke:

Bellatrix egész héten, tülkön ült.

=)) mondjuk tülkön sem lehet kellemes, de hogy hozta össze, szerzett egy szarvasmarhát? XD

Draco és Hermione egy újabb halálfaló gyűlésről tartottak hazafelé. Igen mindketten halálfalók. 10 évvel ezelőtt összeházasodtak, azóta a jó oldalnak kémkednek Voldemortról. Visszatérve a pár hazafelé tartott a Roxfortba. A kastélyba Hermione nyakába ugrott egy kislány. 10 éves forma hosszú szőke hajú lány. Tana nak hívják és Draco és Hermione lánya.

-Már aggódtam értetek. Azt hittem lebuktatok, bántott titeket.

-Ne aggódj nem történt semmi csak elhúzódott a gyűlés. - nyugtatta meg édesapja.

Tana elhallgatott. Látszott rajta, hogy gondolkozik valamin. Apja hangja zökkentette ki.

-Nehogy azon törd a fejed, hogy mikor tudsz nekünk segíteni. Tudom, hogy a bal karodon lévő jegy csábító de ne hidd, hogy olyan könnyű átverni voldemortot. Tökéletesen elkell sajátítani az oklumenciát, hogy ne bukjál le.

-Az oklumenciát Perselus megtanítja nekem. - jelentette ki.

-Persze, de majd ha te is roxfortos diák leszel. - szólt közbe az említett aki épp most lépett be a szobába.

-Hogy telt a gyűlés? Van valami új hír? - kérdezte most már a 2 felnőtthöz fordulva.

-Semmi. Ma is a muglikínzásait hallgathattuk. Semmi hír arra vonatkozva, hogy mit akar. – Hermione csalódottan ült le egy székre és a mondat végén aggódó pillantást vetett lányára.

Perselus és Draco értették miért néz így anya a lányára. Tana nem tudta de Voldemort születése óta arra vár, hogy a lány elkezdje az iskolát akkor tervének első része teljesülne. Hogy mi a második része azt nem tudták, csak azt, hogy ha betölti Tana a 11-et akkor személyesen Voldemort foglya tanítani. A lány erről persze nem tudott és ez így jó is. Nem akarták megrémíteni egy ilyen hírrel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 20:12 
Fanfic-faló

Lilyanjudyth:

Si... Si... Sihrius..us do..doh... doboht! 'sírva az ágyra borul'

(uhh, én először azt hittem, a közepe angol o.O - Luc)

Megsérteni nem lenne jó,
címlapon lenne az alsógatyó.
Erre hirtelen felébred, de
sajnos későn, mert valami ravasz,
őt homokkal lefedte.
Rita ezen jót nevet, és elmondja
az esetet, de sz ő álmát nem.
Az ő álma más volt.
Ott ő akarta Pitonnak elmondani,
hogy a zöld fürdőgatya nem jó.
De hirtelen ő is tájött, hogy baj lenne,
hiszen a bájital felismerhetetlen,
még bármi lehet.

A nap végén hazamentek,
és jót nevettek az álmokon.

Óh je. XD

Ez itten a hetvenes évek feeling... XD Bemásolom, hogy emlékezzünk eme morzsákra!! :D

- Hello – köszöntem félszegen.
- Szia, cica! – vigyorgott Sirius.
- Csáó, csibém – köszönt Jesse.

- Császtok, skacok én húzom a belem a pocsolyához – köszönt el Jesse. – Csók, kiscsaj!

A romantikus dolgok mindig annyira meghatóak... XD

A fiú feltünt az ablakban: Kinyitotta és folytott hangon lekiabált.
- Ezt nem fordítva szokás?
- De! - Kikakálta vissza halkan Becca. - Lejössz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 20:09 
Fanfic-faló

Lionela horrorisztikus gyöngyszeme:

Hát ezt be kell tennem.
A lányka úgy ahogy van mindent elrontott, amit lehetett XDDD

Íme a teljes fejezet.

1 Fejezet: a Hang

A lány neve Mery volt, nem volt se anyja , se apja
a nagymamája nevelte őt, aki mindig vigyázott rá.
Egy Éjjel valami hívta őt,nem tudta mi, de azt igen hogy az erdőből jön.
Másnap az iskolában a lány nagyon fáradt volt,
hiába aludt , ugyan olyan fáradt maradt, mintha nem aludt volna.
Ezért hazaküldték hogy pihenje ki magát.
Mikor hazaért, röktön le is feküldt, és késő délután a nagymamája
hangjára ébredt, aki hívta a lányt hogy menjen vacsorázni.
Vacsora közben a nagymamája megkérdezte mért küldték haza az iskolából,
- mert nagyon fáradt voltam. felelte a lány, miküzben arról töprengett el -e mondja
hogy valami hívja őt ez erdőbe,-úgyse értené- gondolta s aludni ment.
Azaz aludni akart, de mikor lehunyta volna a szemét,
egy hangot hallot:
-Gyere, ne félj! hallota a csilingelő hangot, mire felült és ezt mondta
-Nem mehetek, ki vigyázna nagymamára? mondta, majd lassan elaludt.
Másnap reggel a lány, nagy karikás szemekkel ébredt.
Reggelinél nagymamája felfigylt a nagy fekete szemekre
- Jól vagy Mery?kérdzete csendben,
-Jól vagyok , csak nagyon fáradt. mondta
-Későn feküldtél le? vagy talán nem tudsz aludni? kérdezte.
-Nem, elég korán lefeküdtem tegnap,és nagyon jól aludtam.
-Csak... juttot eszébe hogy este milyen hangot hallot.
-Csak ? kérdezte a nagymamája. - Mi történt Mery?
-Áh semmi. mondta - csak rosszadt állmodtam.
Ma iskolából ismét hazaküldte az osztályfőnök, hogy pihenje ki magát, mert még beteg is lehet.
Mikor hazaért, szörnyű látvány fogadta, a nagymamája feküdt a padlón, holtan.
A lány akkorát sikított amekkorát csak tudott.
- Nagymama, Nagymama. mondta a sírás közben, majd érdekes nyomokat talált a nyakán.
A mentők kijöttek, de már nem volt mit tenni.Chotise sírás közepedte, zörejt hallodt a szobából.
-Ki az ? kérdezte, hangja zsomorúságot sugárzott. Bement a szobájába, és az ágyára borult, és sírni kezdett.
- Most mi lesz velem, de még rosszabb nagymama meg........ . Még kimondania is nehéz volt.
A sírás közepedte hamar elaludt.Ám a hang ma is megszólalt az erdőből jött, az ablaka felől, mivel az erdő vcsupán pár méterre volt.
-Gyere, ne félj! hallota a bársonyos hangot, mire felkapta fejét és így szólt:
- Te..te ölted meg a nagymamám! mondta fájdalmasan és egy könycsep végig szaladt arcán.
-Igen, én voltam,a te érdekedben tettem!- mondta a hang, mire Mery felkapta a könnyes arcát.
-Mi.. miért? kérdeztehalkan, erre ugyan ő is tudta a választ, hiszen az előbb mondta.
- Gyere, ne félj gyere! mondta a hang, majd elcsendesült. A lány összeszedte magát majd átgondolta a dolgot.
-Most mennyek, vagy maraggyak?- hangzott el e kérdés szüntelenül a fejében.
Végül úgy döntött hogy elmegy, hisz már úgy sincs senki akiért itt maradna.
Felöltözött és elindult ki az ajtón, még egyszer végignézett a szobákon, és a szőnyegen, ahol egy nagy vörös folt volt, és egy köncsepp szaladt végig arcán.
Nem vitt magával semmit -minek?- gondolta.Mikor kilépett az ajtón, meglátta az erdőt, ugyan sötét volt 11:55 pontos idő szerint.
Nem vitt magával semmit -minek?- gondolta.Mikor kilépett az ajtón, meglátta az erdőt, ugyan sötét volt 11:55 pontos idő szerint.
Elindult hát az erdőbe, ahol a titokzatos hangot hallota.
Az órája éppen éjfélt ütött amikor eltűnt a fák között.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 17:44 
Fanfic-faló

Lionela:

- Akkor, én most megyek is.
- De nem nélkülem – jelentette ki.
- De igen.
- De nem.
- De igen.
- De nem.
- De igen – mondtam
- Nem megyek – mondta.
- De igen – vágtam rá.

Áucs! $fal $fal $fal $fal

Assa és az érdekes párbeszédszerkesztés:

-,Oké. Amúgy te már tudod hogy kivel mész?
-,Nem. És te?
-,Még én sem tudom hogy kivel megyek.
-,Eljönnél velem?
-,Hát...nem is tudom...oké legyen. Elmegyek veled. Remélem nem fogom meg bánni – ,válaszoltam. bizonytalanul
-,Biztos lehetsz hogy nem fogod megbánni.
(...)
-,Hé Dirk gyere velem mutatok valamit.
-,Rendben.
-,Hol vagyunk? ,- ,kérdeztem félénken.
-,A titkos helyemen., - ,felelte vigyorogva.
-,Hú de hideg van idekinn.
-,Odaadom a talárom ha kell.
-,Köszönöm.

Crossover és egyben bizonyíték arra, hogy Harry vonzza a "kicsi, világító szemű, meztelen" lényeket.

Amikor Harry Potter aludt egy kicsi huzat jött át az ablakon.Harry érezte és felriadt némi kis csörömpölésre.
- Hahó ki van itt-súgta halkan hogy a többi alvót fel ne keltse.Ekkor egy kis világító szemű meztelen Dobby szerű lény ugrott elő és megijedt Harrytől...csönd lett néhány másodpercig de Harry barátságosan és szelíden közelített felé és megszólalt.
- Szia én Harry vagyok...ő Harry Potter...és te?
Valami kis szót mondott a lény és aztán végül ő is megszólalt:
- Szija é é én Smiagol vagyok és nem tudom hogy hol vagyok...é é és én arrol vagyok híres hogy rövidítve beszélek néhány szót ...
-És megmutatnád nekem? - kérdezte Harry egy kicsit meglepődve e tudományon nagyon kíváncsian várta a prodokciót.
-Ezt komolyan gondolod? - lepődött meg a kis Smiagol.
-Hát perszee - mondta Harry.
-Hát jó én megmutatom kérdezz valamit!
-Jól van honnan jöttél??
- én azt nem tom...
- Az mit jelent hogy tom?
- Nem tudom pontosabban tudom.
- az jó vagyis nem jó csk úgy mondtam ha érted hogy mire gondolok.?
- Én értem de már mennem kell és már a a drágaságomat kell megmentenem szia!
-Szia!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 17:42 
Fanfic-faló

Lionela:

nem érte hirtelen a tény, hogy barátnője szerelme haldoklik. De ezért nem is vonhatja felelősségre.

Titeket is hirtelen szokott érni egy tény? :P Ráadásul még felelősségre se vonhatod miatta...

A következő folyton visszatérő egyednél érdemes megfigyelni hogy az egymás után következő mondatok mennyire kapcsolódnak egymáshoz.

Pár példa:

Olyan gyönyörű lett! – örvendeztek a lányok. Ginny kiment a szobából, mert jött a postás.
- Igen az de most már együnk valamit, mert ez kikészített. – mondta Ron.

Miután megreggelizett leült olvasni mivel nem akart kilépni új otthonából. Délután átnézett Ginny. Harry este felé beugrott de már ment is haza. Ma nem érkezett semmilyen fenyegető vagy egyéb levél. Hermione este megnézte a Titanic-ot amin, egyfolytában sírt. Így könnyes szemmel aludt el a díványon.
El kell mennem a boltba!
Amikor Hermione felébredt ezzel találta szemben magát. – Nem akarok lemenni a boltba! – gondolta magában.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 17:40 
Fanfic-faló

Lilyanjudyth:

Régóta folyt ez így, migőn a tanáron, akinek a tálat most is be kellett vinnie, annyira erőt vett a kiváncsiság, hogy nem állhatott ellen, és a tálat a saját szobájába vitte. Először is gondosan bezárta az ajtót, majd fölemelte a fedelét, és mit látott: egy fehér kígyót a tálban. S hogy meglátta, nem tudta megállni, hogy meg ne kóstolja; levágott belőle egy darabkát, és a szájába vette.

Egyébként Piton volt ez a tag... XD

Pfúúj. Még esti nasizni akartam. $sick

Leírás: HA ELOLVASTAD LÉGYSZI ÍRJ KRITIKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KÉRLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*sóhaj*

Kijön egy nő. Asszony. Idősebb. Mekgomba. Vagy nem… Mekgalagonya. Mindegy, nekem csak a gomba marad meg belőle.

Mikor az ember a Gombaismeret és hasonló sulistémája elől menekül a HP világába... XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 17:22 
Fanfic-faló

Ananke: ( :shock: -Luc)

A következő pillanatban, a kandallóban fellobbanó tűzből kisétált az igazgató.
- Perselus, áh látom már Miss Granger már el is ment reggelizni. Helyes. Csak szólni akartam, hogy legyenek kedvesek ma majd az órák után megkeresni engem, hogy mutassak valamit.
- Albus, ugye nem a saját vágyát akarja megmutatni, mert az nem hiszem, hogy érdekelné Hermionét.
- Mily kedves vagy Perselus, hogy nevén nevezed ezt a lányt, akibe állítólag nem voltál szerelmes. Ja, és nem, nem a saját vágyamat akarom megmutatni.
- Albus, szerinted Hermione hozzám jönne feleségül, ha megkérdezném?
- Perselus… én nem vagyok Hermione, így nem tudhatom. De már két estét veled töltött nem? Akkor mit problémázol?
- Most, hogy mondod, nincs min. Köszönöm, Albus. Csak ezért jöttél? Ma Halálfaló Gyűlés lesz. Elmenjek? Kell információ, vagy valahogy kibliccelhetem?
- Ha a kínzást vállalod, akkor nem kell menned. Maradhatsz nyugodtan Hermionéval.
- Akkor elmegyek, Hermione tud várni, és megértő lány. Talán ezért is szeretem ennyire.
- Na, akkor én most megyek, hogy te is fel tudj öltözni, és fel tudj készülni a tíz perc múlva kezdődő órádra.

- Tatsuya – san! Tatsuya- san! Jól van? – kérdezte egy női hang.

Azért egymás után kétszer máshogy, de mindkétféleképp rosszul leírni... =)) Ehhez tudni kell. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 17:20 
Fanfic-faló

Lionela megijed:

- Ezt most ilyesztegetésnek szántad? – kérdezte Harry.

:shock: :shock: :shock: :shock:

Lilyanjudyth:

Lily aki el megy James-kével randizni! üzenete:
Nekem is! Sziasztok! Puszi James-kém! Holnap este 8-kor,pux
(újítunk)
Ágas/James-Lily gyere el velem randizni üzenete:
Rendben szerelmem! Ott leszek!

Ágas/James-Lily gyere el velem randizni kilépett.
Sirius a király kilépett.
Lily aki el megy James-kével randizni! kilépett.

*Lily aki most veti le magát az emeletről modizás közben kilépett*

...összenéztek, és egy kerek mosolyt intéztek egymásnak.

Leírás: Egy ideges tájon játszódó drámai lélegzetvételű, scifi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 17:18 
Fanfic-faló

Ananke:

Már nem bírom tovább a folyamatos lihegéstől teljesen kiszáradt a szám, ha nem fejezi be gyorsan én belehallok a kéjbe és 17 évesen ez szép teljesítmény lenne.

Fujj.

Lionela:

Kapaszkodjatok meg, ennyi az egész fic:

Kedves Családom!

Először is sajnálom, ezzel nem akarok senkinek fájdalmat okozni, de már nem bírom tovább. Meg kell tennem…. Ezt a rövid levelet is azért írom, hogy tudjátok miért teszem azt amit teszek. Nem bírok ezzel a fájdalommal élni, nem bírom feldolgozni, hogy meg hallt a fiam.. h nélküle éljek, egyszerűen nem megy, nem érzek magamban annyi erőt, hogy mind ezt elbírjam viselni. Sajnálom, sajnálom. De kedves gyermekeim ezzel ne érezzétek azt, hogy titeket kevésbé szeretlek.. csak nem megy. Kedves férjem Arthur mit is mondhatnék talán azt, hogy cserbenhagylak? Meg lehet… de kérlek, emiatt ne haragudj, bocsáss meg nekem, bocsássatok meg nekem mindannyian… Így, hogy a levél közepén járok., és tudjátok már, hogy mit tettem, most lehet h aki a levelemet olvassa az sír, vagy megkönnyebbült, vagy mélységesen nagy dühöt, haragot érezz. Sajnálom…Tudom ez a legnagyobb bűn amit egy anya elkövethet, hogy cserben hagyja a gyermekeit. Szeretlek titeket, de ti nem tudhatjátok, hogy most mi jár a fejemben, hogy miért teszem azt, amit teszek, lehet, hogy ezzel nagyon rosszul döntök, de lehet, hogy nagyon jól. Lassan levelem végére érek. Még annyit írok, hogy mindenkihez egy - egy gondolat: Ron, kérd már meg Hermione kezét! Arthur, vigyázz a gyerekeinkre. Ginny drágám fejezd meg az iskolát, aztán legyenek gyerekeid. A többiekhez csak annyit, hogy szeretlek titeket.

Szeretettel: Molly

Mindig is tudtam, hogy öngyilkos hajlamai vannak... Olyannyira siet megölni magát hogy a vesszőket is elfelejtette kitenni XD

A "meg hallt" szón meg én is meghaltam... =)) =)) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 17:15 
Fanfic-faló

Lionela:

Wammy Quillsh nagyon jól vezetett, hatalmas autó gyűjteménye volt. Nagyon szeretett vezetni, hibát keresve sem lehetett találni a vezetésében, mindig elővigyázatos volt, gyorsaságot játszi könnyedséggel uralta, legalábbis eddig.

Ezekután el is hiszem mennyire szeret vezetni... :roll:

Lilyanjudyth:

Leírás: A függővég folytatása

Én is fogok ilyet írni minden fejezetem elejére... XD

James vérben úszva feküdt az ágyon. Nehéz volt nem elájulni, ahogy a vér csak tört elő a mellkasából.

:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 17:11 
Fanfic-faló

Assa és a "valódi, bájos, családi idill":

A kisfiú aranyosan játszadozott járókájában, és rendszeresen kapta a friss, meleg vért. Egy nap, három hónapos korában egy kósza kismadár berepült az ablakon, és szerencsétlenségére eltévedt a hatalmas kúrián. És hová? Pont a gyermek járókája közelébe... Hermione és Draco meghatódottan nézte, ahogyan a pici becserkészi a kismadarat.

:shock: (Rám legalábbis így hatott. :-D )

Draconak nagyon kellett pisilnie.ment a Roxfort folyosólyán és megpillantott valamit.Nézte messziről
- mi is lehet ez?
egyszer csak az a valami megmozdult.Draco nagyon megilyedt de úgy hogy bepisilt.
Besietett a mosdóba és bőgött,aztán mikor összeszedte magát belenézett egy tükörbe.
-áááááá-sikított-jaj most aztán megvakultam ?....vagy ilyen sötét vagyok hogy a sötétbe nem lehet látni jaj.
Draco egyszer csak azt hallja hogy valaki jön.
-trap trap-hangoztak a léptek.
Harry volt az és ahogy meglátta Draco sírós pofáját nevetésbe tört ki.
-hahaha Draco ha ezt apád látná öregem te bőgsz?
-Nem dehogy csak.-azzal fogta magát Draco és el trappolt.
Út közben találkozott Hermioneval és Draco belékötött.
-Mi van mit nézel te hülye kis sárvérű?
Hermione alig tudta visszafogni a röhögést.
-haha te bőgsz?hahó mindenki Draco bőg nézzétek tiszta piros a feje.
Mindenki odasietett Dracohoz és úgy kiröhögték hogy legközelebb apjával ment suliba.

(úristen, én megilyedtem tőle o.O nem nagyon gondolt a vesszők szükségességére... - Luc)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 17:03 
Fanfic-faló

mellons:

Kirázta a kósza tincseket a hajából

ezt én valahogy nagyon nem értem. Miként rázod ki az amúgy is a hajad részét, a külön álló tincseket a helyükről?

Ananke:

- Lily!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - ordította egy barna hajú lány.

Első sor. Á. Amúgy hogy ordít ennyi felkiáltójelet? $fal

Közlemény az olvasóhoz
Nos, az első fejezet olvasói már tudják, hogy ez a sztori a második generációról szól, azaz a HP-sorozat szereplőinek gyerekeiről szól. És ez bizony a számunkra még igencsak távoli jövő, hiszen Albus 2020-ban lesz ötödéves. Ami azt jelentené, hogyén találjam ki az összes színészt, együttest és filmet, amit a majdani electrások szeretni fognak??? Hát, inkább nem...
Tehát, senki se lepődjön meg, ha a csapból is Evanescence, Asterix az olimpián és más hasonlóságok fognak folyni!
Köszi.

és a leírás: leírok

hát kössz. XD

Cím: Hagrid & Aragog: Csalódások
Kategória: Nagyterem
Jellemzők: Romantikus
Korhatár: nem korhatáros
Figyelmeztetések: SLASH

Beteg :shock: elküldtemXD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 17:00 
Fanfic-faló

Mellons és az identitászavaros bájitaltanár:

Piton a mardekárosokhoz ment, és kikérdezte őket. Ők nyögdicsélve mindent a Griffendélesekre és a Hugrabuggosokra fogtak.
Tonks mentve a többieket, eőreugrott.
- Tanár nő. Én kezdtem.

Hát ezen azt hittem, behalok. Tanárnő, Piton!!! =)) =)) =))

Lionela és a génmanipuláció:

- A TESTVÉRED VAGY, AZ ISTENÉRT!

Egy újabb genitikai csoda... :lol:

Mondjuk a 2 évvel idősebb ikertestvér után már nem is csodálkozom. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 16:59 
Fanfic-faló

Ananke és az érett kapcsolat kezdete:

Cím: az elsö randi: a meg hivás

Luna egyik reggel lement a Grifendél klub ajtaja előtt meglátta Ginnyit.
-Szia Luna
-Szia
-luna gyere reggelizni
-Szia cho
-SZIA LUNA
GINNY ÉS LUNA ÉS CHO HOSZASAN MÉG BESZÉLGETEK.
-Hol van harry?
-nem tudom.
Pár óra múlva végre megtalálta Ginny Harryt.
-Ginny jössz a parkba?
-IGEN!!!!
-Akkor 1.-kor a parkba

és mellons is talált ilyet:

Szereplők: Ginny W., Harry P.
Leírás: Harry megtalálta a második legjobb barátját a suliba hiszen mindenki tudja, hogy Ron a legjobb barátja.

Szeptember harmadika van.Harry tudja , hogy van egy lány aki eszelősen okos és Ron huga.harry már régota megkedvelte.Ginny most ötödikes, épp Ginny jöt vele szembe a folyoson.
-Szia-köszönt Harry.Azt érezte hogy sikerült.
Harrynek igaza volt mert a lány vissza köszönt.Harry ötödik évége óta nem beszélt vele.
-Ginny leszünk barátok.-mondta Harry.
-Igen.-mondta Ginny.
Harry és Ginny fantasztikus páros lett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 16:56 
Fanfic-faló

mellons és a XXI. század:

Lupuka: Csá Sirius. Na, mit kell csinálni itten? Ez is olyasmi, mint az msn?
Sirius Da King: Aha, csak itt tudsz játszani is, ha feltettél mugli játékokat a gépedre. Vannak olyanjaid Lupin?
Lupuka: Asse tom mijaz…
(kedvenc rész)
Sirius Da King: Hehe, Jamesnél órákon át toltam több félével is. Mostanság a mugliknál a legnépszerűbb a cod2.
Lupuka: ?

Lupuka. Oké, elismerem, ezen viszont vagy tíz percig röhögtem. :))

Lionela és a gyors helyszínáltások:

Villanásnyi idő alatt értem utol Malfoy-t, és szereztem tőle vissza a kvaffot. Nem tudhattam, hogy eközben Crak felém irányít egy gurkót, ami ismét eltalálta az alkaromat. Szerencsére gyorsan helyrejött, mert nem tört el. Aztán végül is ott hagytuk őket, és felmentünk a klubhelységbe.

..és amitől egy admin kiakad:

A Föld haldoklik, milliók ezrei pusztulnak éhen. Legtöbben barlangok belselyében, vagy jól védett bázisokba rejtőznek.

:shock: :shock: :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 16:53 
Fanfic-faló

Ananke:

A Gézával maradottak megkerezstelkedtek, Koppány csapata pedig Somogyban bújkál és ellen áll.

Hopp, szép helyzet lehet ott is. :D

mellons:

- Tényleg? Büszke vagyok rád! Mi lenne, ha jutalmul randiznánk?
- Fogd már föl azzal a csöpnyi agyaddal, hogy ha az életem múlna rajta, akkor sem randiznék veled!
- Naaa, csak egyet! Lécccci! Ha eddig nem, utána úgyis belém esel!
- Megátkozzalak, vagy elég, ha lelöklek a seprűdről?
- Mindegy mit csinálsz, a lovagiassághoz és a szerelemhez híven úgyse bántanálak.
- Próbálkozz nyugodtan. Max ahogy eddig is, ha rólam volt szó: hoppon maradsz!
- Crucio! - kiáltotta valaki, mire Lily ájultan zuhant le a seprűjéről. James az utolsó pillanatban elkapta, majd felrakta maga mögé a még mindig eszméletlen lányt.

Hogy itt hogy következik egyik a másikból! A Crucios résznél még pislognom is kellett párat, hátha ugrottam pár sort. De neeeem. És Lilyke azonnal elájult.

- Az óceán? Mi lehet nekik fontos? És ezzel akartak oda menni? Nagyon lol.

Bizony az. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 16:51 
Fanfic-faló

mellons és a koránérő kislányok:

- Adam, pattogtasd azt a ragyás seggedet! - dörömbölök máris az ajtón. Hogyan lehet pattogtatni a seggedet? :lol:
- Mi az izé bajod van? - nyitja ki résnyire ostromlásom célpontját. Ezt szoptad, haver!

Jaj de szép is ez, főként két 11 éves gyerektől.
:roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 16:50 
Fanfic-faló

mellons:

Ha már a hihetetlen embereknél tartunk. Ilyet még nem pipáltam.

Cím: az elsö randi: a ds ezdés után
Kategória: Madam Puddifoot kávézója
Leírás: ginnylesz a suli leg okosab lánya

A teljes mű, igen, a teljes:

hirek
Ginny Weasle let a suli legokosabb lánya

Ugyanez, mivel legnagyobb boldogságomra egyszerre négy "fejezetet" töltött fel.

Leírás: ginny át megy az rbf-n

Ismét teljes mű:

-szia harry átmentem a vizsgán!
-ügyes vagy!!!!!

Majd a kedvencem. Ugyanez.

Leírás: harry és ginny elsö randia

Egyszer odalép harry Ginnyhez.
-jösz randira a parkba?
-igen
Pár perc mulva már a parkba sétálnak.
-harry én egy picit félek az RBF-től
-nem kell félni töle
-szia ginny órám van.
-szia

Különben remélem figyeltétek, ugyanis a leírások is arra érdemesek.
Hát azért :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 26 (hétfő), 15:18 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

- Harry! Tudd meg, hogy már nem akarok a feleséged. LENNI! Nem kell ezaz… izéé.. karikaaa… - azzal ledobta a jeggyűrűjét a földre. - És tudd meg, hogy a magzatomban növekedő has sem a tiéd!

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Versike:

Pottika élete szépen folytatódott,
Dobby a manó tovább nyalakodott.
Hermike elvette a bajnok Ront,
Aki mint mindig most is sültbolond.
Draco hozzá illően elvette Pansyt,
Kitől munka elött mindig kap puszit.
Lucika gyászosan megsiratta haját,
És dementorral smároltatta magát.

Voldika jobb dolga híján bűzlik,
Míg a mellette lévő tyúk kotlik.
Csorog a nyála a tyúk után,
Aki viszont csak bambán nézrá.
Piszkálja a retkes körmeit,
Forgatja vörös szemeit.
Bepiszkolódott a meze,
Fölébrett,majd bilibe lógott a keze.

:lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 26 (hétfő), 15:16 
Billentyűzetgyilkos

mellons

- Van arra bármi esély – kérdezte Hawking lassan –, hogy Voldemort Bletchley-t nem Carborundorummal, hanem valami egyéb eszközzel ölte meg?

Mondjátok utánam, legalább háromszor, és gyorsan: Carborundorummal :lol: :lol: :lol:

Hermione már nyitotta a száját, de Dumbledore megelőzte.
- Szeretnénk kiválasztani számojukra – mutatott Remusra, és Hermionéra – az eljegyzési gyűrűt.

Nos, számomra ez az írásmód is nagy-nagy újdonságot jelentett. :lol:

Leírás nap:

Cím: Első csók-szösszenetek: Karácsony táján
Kategória: Privet Drive
Jellemzők: Romantikus
Korhatár: 12
Szereplők:
Leírás: Hermien/Draco párosítás.

Szeretem, mikor ennyire meg tudják határozni a kategóriát.

Leírás: Rövid novella. Ezt régebben írtam és a Lumosra töltöttem fel. Igazából ide nem akartam és nem tudom, hogy mért tettem. Nyugodtan megmondhatjátok, hogy rossz és szerintem az is. De még csak 11 vagyok. És azt is tudom, hogy ez nem mentség.

Akkor méééééért?!?!

Leírás: Olvass. Nem érdekel, a helyesírási hibák direkt vannak, de úgyse teszitek fel, szal ez van. Csá.

Most komolyan, kellett ez nekem? És a nagyobb kérdés: a szerzőjének mire volt jó? Egyszerűen nem lehet belőle mit bemásolni, mert borzalom. Mondjuk úgy, hogy az írója nagy-nagy igazságot állított a leírásban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 26 (hétfő), 15:06 
Billentyűzetgyilkos

Lionela

A "világ legrövidebb fice" címért pályázó egyén.

A teljes fic:

Szerző megjegyzése: Ezzel büntetem elvie-t, azért a bizonyos Egy kupa sörért, amivel ő Severosa-t büntette. :)
A jogok JK Rowling-é, mert ezt a világot ő találta ki, nekem ebből anyagi hasznom nem származik.

- Mégis, kik ezek az alakok, mi?
- Engem meg kihagytak közülük! Hogy merészelték! Hogy merészelik!
- Crucio!
- Avada Kedavra!
- CRUCIO!
- Ide az összeset! Mindet felégetni! A szerkesztőket kivégezni! A nyomdászokat kínhalállal sújtani!
- Mi van még? Miért nem mentek már? Lucius indulj, te hasznavehetetlen talpnyaló!
- Ne hajlongj! Rám nincs hatással az a nyavalyás hosszú hajad! Mindjárt megvakulok tőle, takaro... Várj csak! Mit dugdosol a hátad mögött? Invito Lucius izéje!
- Potter! POTTER! Az Egyes Számú Csokibékakártyán! Arrrrggghh!
És a halálfalók, maszkjukat hátrahagyva Voldemort irigységtől megsárgult porhüvelyén, megkönnyebbülten hazaballagtak.

:roll:

:)) Invito Lucius izéje. :))

mellons

Direkt elrontott, jó sok hibával teletűzdelt levél, majd a történet, és a szerző maga:

Anyám, ez még nem hallott a helyes írásról?

Most mondjátok, hogy ez nem jött ki jól :lol:

- Szia Ron!- köszönt Harry. Hermiónal intett a kezével.
- Szisztok!
- Összejöttél Lillivel?
- Ööööö, nem tudom!
- Az meg, hogy lehet? - kérdi okoskodva Hermi.
- Hát így, de hadjuk ezt a témát. - zárta le Ron
- Okés- jött egyszerre a válasz.

Azt leszámítva, hogy az egész ilyen bugyuta, tud ám írni az illető.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 26 (hétfő), 15:01 
Billentyűzetgyilkos

Tőlem

Cím: Draco-szisza fokozásmódok: Draco-sziszából kiindulva több sor ^^

Figyelem! Az olvasás megkezdése előtt mindenki hozzon nagyítót, hogy ki tudja bogarászni a sorokat és egy Advilt vagy Aspirint, hogy a keletkező fejfájást elkerülje!

Dracocskácska - Malfoyocskácska - sziszuskácska - miszuskácska - életecskécske - cukorfalatocskácska - édesecskécske - ennivalócskácska - bébikécske.babácskácska.babócácska - mardekároskácska - szőke.kis.hercegecskécske - szeretnivalócskácska - egyetlenecskécske - szexicskécske.kekszicskécske - drágaságocskácska - kicsikécske - bogaracskácska - szerelmecskécském - pótolhatatlanságoskácska - édicskécske.bédicskécske - életecském.értelmecskéje - imádnivalócskácska - filmvászonocskácskára.valócskácska - legjobbacskácska.pasicskácska - aricskácska - aranyoskácska - lányocskácskák.kedvencecskécskéje - világocskácska.szépecskécskéje - világocskácska.közepecskécskéje - gyönyörűségecskécske - szépségecskécske - helyesecskécske - aranyvérűcskécske - jócskácska.családocskából.származócskácska - párbajocskácska.bajnokocskácska - kvidicsecskécske.meccsecskécskék.nyertesecskécskéje - a.világcskácska.legeslegjobbacskácska.fogócskácskája - akicskécskén.a.legjobbacskácskán.állocskácska.a.kviddicsmezecskécske - bájitaltanocskácska.proficskácska - sötétecske.varázslatocskácskák.kivédésecskécske.proficskácskája - szürkésecskécske.szeműcskécske.kis.hercegecskécske - királyocskácska - Roxfortocskácska.legeslegjobbacskácskája - édicskécske.bédicskécske.halálocskácskát.falócskácska - címecskécske.lapocskácskára.nyomtatnivalócskácska - álomocskácska.pasicskácska - a.srácocskácska.akicskét.nemecskécske.lehetecskécske.nemecskécske.szeretecskécskézni - legjobbacskácska.hangocskácskájú.pasicskácska - a.világocskácska.legjobbacskácska.varázslócskácskája - legecskécske.cépecskécske - poszterecskécskére.valócskácska - mégecskécske.a.kisöcsécskémnélécske.is.édesecskébbecske - süteményecskécske - legesecske.legbátrabbácskács

Ezt most komolyan gondolták? :))

Legelső fejezet, kezdés.

- Azt a rohadt
kurva életbe!
Megjött Ágas. Az ágyamon ülök, onnan nézem, mit csinál.

Jól indul, nem? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 26 (hétfő), 14:59 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

Egész délután olvast a Harry Pottert, kb. tíz fejezetet sikerült kiolvasnia, ezért nagyon boldog volt. Este kicsit tévézett is, megnézte a Coccolino rekámot (késöbb még szerepe lesz)...

Lehet még Coccolino szakácskönyvet kapni...? :D

Lionela

- Mivel Tommal egy kicsit aggódtunk, utána néztünk, mit kajoltál fel.

- És mint kiderült, egy zagyvaziválót sikerült lenyeletni veled.

mellons

Pakkun tehát szép komótosan kibaktatott az ajtón, ahol Akamaru már várt rá.
- Heló! – köszönt vidáman Pakkun.
- Vau… - ásított nagyot Akamaru. – Vau-vau? – kérdezte barátját.
- Aha! – válaszolta amaz

Aha, néztem nagyokat én is. Továbbra is ennyi a társalgás egyébként.

Amit a HP-szereplői soha nem csinálnának: ^^ Ebből részletek:
Ron-Pókokat kerget pillangók hejett
-Hagyja állni az anyjátol kapott rovallót
-Összehaverkodik Malfoy-jal

Ez még jobb: -Hagyja Malfoy-jnak elkapni az aranycikeszt
-Mumust rak poénból Dursley-éj szekrényébe

Vajon a Dursley névhez mért csatlakozik az éj, és mért nem éjjeliszekrény az a szegény. :lol:
Csupa helyesírási gyöngyszem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 26 (hétfő), 14:53 
Billentyűzetgyilkos

Ananke

Kísértetiesen hasonlított Siriusra, pontosabban Sirius kőrözési képére.

A pult mögül egy szaftos képű varázsló bámult rá, állkapcsát kattogtatva.

Levelet nem tud küldeni, mert Hedvig megmakkant.

:D Az vajon milyen? Mindenesetre a sztori érdekesnek tűnik. :lol:

Kategória: Ron/Hermione
Jellemzők: Általános
Korhatár: 12
Leírás: olvassátok sz tök kiri és kritikát kritikát!!

Ron üldögél a szobájában és gondolkodik.
kopkopkop.
-Ki az?-Kérdezi Ron
-Én vagyok az Hermione és valamit akarok mondani és hogy bocsáss meg nekem.
-Na jó gyere ha már nem tudsz békén hagyni .Na siess.
-Kössz hogy nem vagy olyan tahó velem mint tegnap.
-Na mond el amit akarsz és húzz el a francba!!
-Ron mi az ott az asztalon?
-Na mond mit akarsz és menj már végre el!!
-Te wiskit iszol?mi a bánatod?
-Semmi.Ezt akartad mondani?
-Ja nem csak...Mi van veled Ron mintha rosszul lennél
-Nem vagyok rosszul!!
Azzal felkelt Ron és elszaladt a W.C-re.Akkor már csak az hangzott:blee.
-Hé Ron jól vagy?
-Igen!!És most menj el !!
-De Ron!!
-Jól vagyok és most menj
-Jó de holnap jövök!!
Hermione felállt és magával vitte Ron wiskiét és elszaladt.

tegyétek beee!!!

kritikát

XD

- Bocs Gwendolin, de mi a bánatért jöttél elém?
- *köhögés* Mert voltam olyan kedves, hogy segítsek neked, Malfoy. És amúgy is, minek kezdtél el integetni?!

Átmentünk fórumba? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 21 (szerda), 16:57 
Fanfic-faló

Ananke és a szappanhabos Drarry:

Olyan jókedvűen ébredtem ma. Erre eszembe jutott, hogy mi történt az elmúlt két napban. Rögtön le is hervadt a mosoly az arcomról. Aztán körülbelül olyan lehettem, mint a mugli színházak falán lévő félig mosolygós, félig síró arc. Harry elhagyott, lefelé görbülő száj. Malfoy megcsókol, mosolygós arc. Harry látja, síró arc. Malfoy megint megcsókol, mosoly. Malfoy azt mondja, feküdjek le vele, döbbent arckifejezés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 21 (szerda), 16:57 
Fanfic-faló

Lionela:

De a valóság az, hogy minden nőben ott bujkál egy hárpia, aki alig várja, hogy előtörjön és porba döngölje a férfi önbeszülését.

Mit akarunk mi hárpák, szegény férfiakba döngölni??? :shock: :shock: :shock: :shock:

Lilyanjudyth és a kertitörpék (el)szaporodása:

A meleg úgy tűnt, hogy a kertben lakó törpéknek is kedvezett, akik vadul szexeltek a rózsabokrokban, Molly legnagyobb örömére.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Luciatus 2009 január 21 (szerda), 16:58-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 21 (szerda), 16:50 
Fanfic-faló

Lilyanjudyth és az értelmiség...:

Gyönyörűen sütött a nap. A Weasley ikrek ma csúcskeresetet szedtek be.
(Mert év eleje volt a roxfortban)Minden egy pillanat alatt történt.
Egyszercsak besötétült az ég és a varázslók rohanni,üvöltözni kezdtek.
Az ikrek egymásra pillantottak. Aztán megcsörrent a csengő. Kinyílt az
ajtó. Földbe gyökerezett a lábuk. Maga Voldemort Nagyúr lépett be az ajtón.

-Jónapot Weasleyk. Bár nem hiszem hogy az lessz.
-Mit akar?-kérdezte Fred.
-Most épp?-erre kürölnézett mivel maga se tudta mit akar.
-Egy kis rágót!-mondta,majd belenyúlt egy dobozba amibe rágók voltak.
Amint bekapta a marék rágót,elkezdett fuldokolni,megpróbálta kiköpni,
de a végzete megpecsételődött. A nyelve két méteresre nőtt.
-Segítség!-ordította kétségbeesetten.

Erre az ikrek látták az alkalmat és odanyújtottak neki egy újfajta cukrot.
Voldi bekapta(eztis marékkal)és most már télleg üvöltözött.
Ugyanis az ikrek az új csiklandozó cukrot adták neki.
Nos így halt meg voldemort a világ legnagyobb mágusa.
Halálra röhögte magát.

---------

-Szasz öcsém!Nem szász el?
-Avada Kebabka!-kiáltja,majd rájött hogy véletlenül a fogyasztó varázst kiáltotta.
Dákó csávó azonnal lefogyott 1 k-t mire mindenki felé fordult. Egyszerre hangzott fel:
-Te vagy Schubert Norbi?!
-Nem én Voldibá vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 21 (szerda), 16:47 
Fanfic-faló

Lionela:

Családi állapot? Ööö… édesapám a Mágiaügyi Minisztériumban dolgozik, anya meg most nem üzemel, mivel terhes. Állatok? Van, van: az öcsém.

=)) =)) =)) =)) =))

Ez marha jó.

...és a vesszők helyes elhelyezése:

Kiabálás jött a távolból, nem sikítás inkább verekedés, kitűnő a fenevad talált magának egy méltó ellenfelet

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 21 (szerda), 16:42 
Fanfic-faló

Lilyanjudyth:

Leírás: Érdekes, érdekes, meglepő. Reméljük ez a feji is elnyeri a tetszéseteket!! Kellemes olvasást! Kritikákat nagyon várjuk! Pussy a pici buksitokra!!!

és Jan Collie kommentje:

vajon tisztában van a szerző azzal, mit is írt le...? nem ártana felütni egy angol szlengszótárt :))
húzzatok egy vaginát a fejetekbe!!!
mi scusi :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 21 (szerda), 16:39 
Fanfic-faló

Lilyanjudyth:

- Snape professzor!
- Mit akar, Potter?
- Én, ööö, csak azt szeretném mondani, hogy a Professzor Úr neve magyarul Pitont jelent, ami egy mérgeskígyó…
- Potter! - kezdett nyáladzó üvöltésbe Snape, vagyis Piton. – Most szórakozol velem? Honnan szedted ezt az eszetlenséget? Egyáltalán… Kik azok a magyarok? Valami afrikai kis nép, vagy talán nem is léteznek, csak a te képzeleted szülte őket? 50 pont a Griffendéltől a mai viselkedésedért!

(oda az intelligens Piton-képem =(( :(( - Luc)

Lionela:

Cím: Rokker Potter és az emolúció: Nemtom
Kategória: Privet Drive
Jellemzők: Humor
Korhatár: nem korhatáros
Figyelmeztetések: Durva nyelvezet
Szereplők:
Leírás: 16 felüli!!!!!!!!!

Még jó hogy tisztában vagyunk mit írunk és az hova sosolandó, nem? A korhatármegjelölést inkább nem is említem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 21 (szerda), 16:35 
Fanfic-faló

Lilyanjudyth:

A zsíros kolbászok a falon átváltoztak Pitonná, a pap fejdísze kígyókká, szerencse, hogy nem mérgesekké. Felsikítottam.

Lionela:

A kis kagyló történetét a Hamupipőke - Elvarászolt múlt című rajzfilm ichlette...

Így se láttam még leírva. Biztos németesre vette a figurát XDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 21 (szerda), 9:03 
Billentyűzetgyilkos

mellons

Atyám, vannak még érdekes emberek a földön! =))

harry arra ébredt hogy egy ismeretlen lény mászkál rajta, és mindíg ezt mondogatja
-Nee ne fürdjél le!
Harry nagyon megijed,és kiugrik az ágyból és így szól
-Te ki vagy és miért jöttél ide
-Ja én?
-Igen te!
-Én szmiagol vagyok és a Gyűrűk ura forgatást keresem.
-Hahahaha ez itt a Harry Potter A titkok kamrája. ....De ebben a részben most Dobbinak kéne jönnie!!
-Jaaa!!! Ez fura hisz ott volt Frodóval egy házimanó!!!
-Akkor te menj oda és hívd Dobbit
Ezzel elment Szmiagol és hozta Dobbit
Mondja Dobbi
-Bocsánat harry de...
-Semmi baj de ezt a rész ujból kell kezdeni.

Én nem is tudom, mit mondjak. Cörnyű :))

Ginny tiszta víz volt. Elindult haza. Mikor haza ért, üresen állt a házuk, ahol Harryvel ketten laktak eddig. Bement a közös szobájukba, körül nézett a szobában, megnézte azokat a képeket, amin ők ketten voltak, boldogan. A szobában érezte Harry illatát és hiányát. Lefeküdt az ágyra, magához vette Harry fényképét, sírt, és nézte Harryt... Ginny nem akart tovább élni, Harry nélkül nem. Ginny elaludt... Álmában Harryvel találkozott, és tovább ment vele, egy másik világba. Ginny meghalt, a szerelemben. A bánatban, a magányban. Ginny nem bírt, nem akart Harry nélkül élni, így hát követte a halálba is.

Istenem, és az egész ilyen! ~x(

- Szervusz Seamus – huppant le a fiú mellé Lilly.
- ’ia – köszönt teli szájjal. – ’e’ ’ó’uttá?
- Hogy mondod? – nézett szórakozottan a fiúra.

Arra én is kíváncsi lennék. Általában ha ilyen húzást beletesznek, azért lehet asszociálni. Most totál tanácstalan vagyok.

Ágas – angyalok márpedig léteznek: (L) Lily Evans (L) üzenete:
Szeretlek Angyalom.
Fehér Liliom – (L) Ágas (L) üzenete:
Én is imádlak. pux
smárol
pussa
pusss
cupka
csók

Ez ám az értelem beszélgetés! Msn-en működtetett smárparti?
:roll: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 21 (szerda), 9:01 
Billentyűzetgyilkos

Assa

Piton az esti szivarozását tölti amikor csak kopogtatnak a szobája ajtaján.Piton suhint eggyet a pálcájával és kinyílik az ajtó.Piton már a száját nyitotta volna arra a varázsigére hogy: koppitulátus,de egy lányos hang így szól
-Elnézést Piton professzor a zavarásért...Maga szivarozik?
-igen Grenser kisasszony de mit akar itt?
-Drako azt mondta hogy....hivatott?
-Én?..nem... nem emlékszem.
-Akkor én megyek is.
-Nem nem mész el!
Ezzel megint suhintotta a pálcáját és becsukódott az ajtó.
Hermione így szól
-De miért nem?
-Mert ezért meg kell lakolnod hiszen már ilyenkor már alszanak a gyerekek .
-Igen tudom és?
-Büntetést kell kiszabnom!
és mit?
-10 fekvőtámasz?
-Azt hiszed megúszod némi kis 10 fekvővel?
-Igen
-vagy az ágy vagy a kígyó?
hmm a kígyó jobb lessz.És a kígyó megharapta Hermionét és meghalt.

És The End. ~x(

És máris itt az újabb, ugyanattól:

Másnap reggel Harry felébredt és szaladt barátaihoz.
-Sziasztok megyek és elbánok Pitonnal!!
-Ne Harry ne tedd!!
-Hermionénak igaza van és amúgyis csak ronttanál a helyzeten!
-Jó de valamit tennünk kell!
-Teszünk is! De nem most!
-De mit?
-Gyertek menjünk a könyvtárba!
-Hermione most hagyj fel a kishugod meséivel!
-Nyugi azt már elkküldtem neki jó?
-jó.
-Na menjünk már megy az idő és jön Voldemort és tényleg megöli Harryt!
Hát elmentek a könyvtárba és Hermione meg is találta ami kellett.
-Nézzük csak megvan!
-Mutasd Hermione!
-ő ez mi?
-Ez Harry a hipno főzet
-És az mit tud csinálni Pitonnal?
-Jaj Ron hipnotizálni és elmondja illetve megteszi amit monddunk neki.
-Jó de mit monddunk neki?
-Azt hogy beszélje le Voldemortot Harry megöléséről.
Hermione elkészítette a bájitalt és beletette Piton teájába.
Amikor Piton megitta elaludt és Harry ezt mondta:Ma elmész Voldemorthoz és lebeszéled Harry haláláról.
Hermione csettintett és Piton felébredt hamarosan felállt és eindult a sötét rengetegbe.
hamarosan találkozik Voldemorttal és így szól:-Harry halott!
-Halott Harry Potter?
-Igen nagyuram.
-Menj Piton!
Azzal Piton elment és otthon lefeküdt aludni mint harry,Ron és Harmone.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 21 (szerda), 8:59 
Billentyűzetgyilkos

Lionela

Ezt be kell raknom. Marha rég találkoztam, ekkora zsenivel, aki pár soros művében képes a létező összes hibalehetőséget elkövetni.

Ez a teljes mű:

Akela az éjszakában csámborgott céltalanul...dehh már "hazafelé" tartott Danahoz...mikor odaért, nővére már aludt...
ez egy kicsit meglepte hogy nem ébredt föl...dehh tudta h a vadászat miatt volt...ma egyedül vadászott...valami nagyobb vadra ...amivel Wulfy is jóllakhat..meg mindenki.lassan sunnyogva közelebb lopózott..a hold körbefolyta a gyönyörű nőstényfarkast..Ak leült és áhitattal..és csodálkozva nézett nővérére...végigfuttatta a testén a szemét..és minden egyes porcikáját jól megnézte,..,Dana tejlesen nyugodtan lélegzett..és nyugalmat árasztott már a látvány is.
ez a nyugalom és kiegyensúlyozottság átterjedt Ak-ra is..majd megbabonázva figyelte tovább ahogy alszik a nővére.egy könnyedebb fuvallat jött ami kellemes volt és egy picit fölborzolta a szőrt mind kettőjükön...Ak megijedt h ez talán fölébreszti Danát a mély álmából..és akkor megtörik a pillanat varázsa...dehh nem ez történt...
Ak ennek örült dehh nagyon...majd visszaváltozott kissráccá....
és úgy nézett továbbra is megbabonázva...kapaszkodva eme csodás pillanatokba.majd halkan...szinte nem is tudva magáról hogy a gondolatai elhagyják a száját is..
"milyen aranyos..és nyugodt ahogy itt fexik....hmmm.....nő-
vérkém..”szavai melegséget árasztottak”.....nem akarok elszakadni ettől a pillanattól...olyan kecses...mint egy igazi ragadozó..és az is...milyen vad..és még is nemes...”ekkor hangja kicsit mókássá válik”...bár az a nemesítés...azzal baj lehetett valahol....hmm...dehh azért szeretem....”
erre hirtelen egy hatalmas mancs terítette le őt...ijedtségében visszaváltozott gyorsan...
dehh ekkor egy ismerős hang..melynek a tulajdonosa feküdt rajta.,..
„Selejt!!!!!”-üvöltötte....„Dehh az én kis selejtem...”lágyult el a hang..
és a mancs szorítása is öleléssé formálódott..így nézték tovább a csillagokat..és szundítottak el együtt,Öcsi..és Nővére..a két farkas(testvér).

Ha lenne aranymálna díj a merin, ő kapná.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 21 (szerda), 8:58 
Billentyűzetgyilkos

Megint tőlem

- Stupor!
- Nin, vigyázz! – kiáltott felém az én hősöm, Harry, az átkok tengeréből.
- Vingardium leviosa! – kiáltotta Farrell. Mondhatni, elég béna átkokat meg bűbájokat kiáltott. Hősöm elugrott előle… ó, ne… a röptető-bűbáj engem talált el, így kb. 2 méterrel a lépcső felett, lebegtem. A fenébe! Hogy jussak most innen le?

Hát jaj. Egyébként Harry rendszerint mint "én hősöm" van említve. Bezony, a hőse elugrott előle :lol:

Jess több példányban kiírt egy hirdetést, amit még a legforgalmasabb folyosókra is kiteszünk. A szöveg ez volt:
Vibrátoromat keresem! Aki esetleg látta (kék, csillagokkal díszített), vagy megtalálta, egy éjszakai jutalmat adok cserébe érte.

Miután megtalálták és visszaszolgáltatták a vibrátorát, jutalmul majd a fiút veszi használatba. :D Vagy lányt? Hm... az lenne ám az érdekesebb :lol:

Oh, most találtam még egyet.

Leírás: EGY NAGYON JO párbeszéd szerintem vicces

-Egyél macskát
-Te meg egér farkát
-Egyél kutyát
-Mi van ott a szukád
-És ki lenne az?
-Hát Hermione:)
Mondja Hermione
-Én ezt nem bírom
ÉS SZINTE EGYSZERRE PUFF AVARÁZS .SZEGÉNY RON MÉG MINDÍG A GYENGÉLKEDŐN VAN

vége

Jah, még jó, hogy csak eddig tartott. Nos, gondolom nem kell mondanom, hogy szerintem nem volt ugyan olyan vicces, mint az írója gondolta, főként a hibáival együtt, így megkapta az elutasítóját. :roll: *már kissé megfáradva*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 21 (szerda), 8:55 
Billentyűzetgyilkos

Ananke

*Ananke fáradtan modizik eredménye:*

Figyelmeztetések: SLASH
Szereplők:
Leírás: Egy perc csend. Nézem a cigim izzó végét, ő pedig engem.

Én úgy olvastam: Nézem a cicim izzó végét, ő pedig engem.

=))

Továbbmentem... XD

Péternek hívták 23 évvel volt idősebb.
Ők jogra én közgázba jártam.
Lilla barátnője vagyok, aki épp ráért. 19 voltam 16-nak néztem ki de belül már régóta 30 voltam. Azt vártam, hogy a testem mikor lesz már harminc.
Szerettem: Az iskolát és barátokat. Mert életemben először Lettek barátaim igaz nem sok.

És ez csak néhány érdekes mondat, néhány érdekes mondattagolás... XD

Ma egy szép Konohai nap van!
A nap süt, a cseresznyevirág illatozik, a ninják pihennek...
-Kitaláljátok ma milyen évszak van? Kérdezi Naruto.
-Még szép hogy tudjuk, Tavasz van. Mondja Sasuke.
Naruto elnevette magát.
-Mi olyan vicces Naruto?!
-Az, hogy Nyár van!
-Már megint a hülye genjutsut használod?!
-HOGY JÖTTÉL RÁ?!
-Nézz rá a naptárra...
-TE KIS CSALÓ!!NEM KÉRTEM HOGY NAPTÁRAT IS HASZNÁLJ!
-Te kis tökfej, soha nem érsz fel hozzám.Érted?SOHA SOHA SOHA!
-Milyen beképzelt vagy Sasuke!
Ezzel Sasuke oda ment Narutohoz és: BUMM!
-Jól gondold meg mit mondasz, te gyáva nyúl!

Figyelmeztetések: HP7 SPOILER!
Szereplők: Fred/George W., más szereplő
Leírás: Először is, HP7 SPOILER! Fred meghal a végső harcban... de hogy éli meg ezt a barátnője?! A történet a lány szemszögéből íródott! Sok sok kritikát szeretnék! Kösszíí) Jó olvasást! ;):P

Annyira bírom az ilyet... XD Leírásban az egyik fő dolog, de azért a HP7spoiler figyelmeztetést kiteszi! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 21 (szerda), 8:52 
Billentyűzetgyilkos

mellons

- Te fülszopó! – kiabált rá Lucius. – Biztos te tetted!
- Nem, uram, nem én – mondta megrettenve Harry.
- Én voltam! – kaffogta a bugyogók közül Ron.

Itt a folytatása a Lily által idézettnek: Újabb hihhhhetetlen varázsigék :lol:

Az orvos eléggé megijedt, ezért gyorsan nekilátott, hogy az összes létező varázsigét összeszedje magában. Majd obabattyogott Dracóhoz, és pálcájával elkezdte ütögetni:
- Csofenta! – kiabálta, de nem történt semmi.
- Bőrbula! – ordította, és erre Dracót hevesebben ütötte a kloffoló.
- Secusuca! - rontott rá Dracóra, mikor is több hihetetlen dolog történt egy időben. Monstronak elállt a vizelése, Crack kukacai mintha megnémultak volna, Ronról elkezdett leperegni a kakás alsónemű, Hermione pedig elkezdett érthetőbb szavakat kántálni.

- Luna jól vagy? – kéérdezte halkan Hermióne.
- Szerinted? – válszolt Luna egy cseppet ingerülten. - Egyébként nem mondttam, hogy bejöhetsz.
- Bocsánat én nem akartalak zavarni, de jobb lesz, ha most elmegyek
- Ne, várj! – szólt Luna könnyes szemel Hermione után. - Ne haragudj, nem akartam köcsög lenni, biztos a narglik hatása volt.

Az elképesztő hibákat, a köcsögséget okozó narglikat, és Luna enyhén szólva nem karakterhű ábrázolását leszámítva nincs is semmi baj ezzel a történettel.

Divatmajom!!!!! Ha átmegyek hozzájuk, mindig direktből a lepukkantabb cuccaimat veszem fel. Ezeket csak neki tartogatom. Szakadt farmer, tornacipő, a kinyúlt, régi, csöves pólóim… utálja őket. De nekem rohadt jól esik, hogy látom, ahogy végigmér, de nem szól, inkább befogja a pofáját. Apa megtiltotta neki. Egyszer hallotta, ahogy azt mondta nekem:
- Te ocsmány kis liba! Hogy tud valaki ilyen undorító lenni! Ha az én lányom lennél, biztos agyonvernélek!
Hatalmas balhé lett és apa nagyon dühös volt. Azóta nem szól hozzám, csak úgy méreget, hogyha a tekintetével ölni lehetne, biztos már kipurcantam volna.

Annyira bírom az ilyen "legyünk hű de lazák" fogalmazást. :roll: Lepukkant, cucc, csöves, rohadt jó... és ez csak egy kis részlet volt. Mivel további érdekes hibái miatt elküldtem, talán még valaki más találkozhat vele. Oh, és egyszerre több fejezetet is feltölt. Tömör gyönyör.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 21 (szerda), 8:49 
Billentyűzetgyilkos

Jan Collie

A végső csata

Pattogott Voldi a nagyszájával,
Azzal a büdös pofájával.
Szép kis Potti elbánt vele,
El lett verve a feneke.
Bőgött mint egy újszülött kismalac,
És szopta az ujját a mamlasz.

Bella is ellett verve,
Letörött a szép műkörme.
Féregfark is üvöltött,
Eltalálta egy sütőtök.
Lucika is megkapta baját,
Valaki orvul levágta haját.

Így ért véget a végső csata,
Pottinak a diadala.
Bevált Dumbinak a terve,
Hogy Voldit valaki jól elfenekelje.
Tomika ment a sarokba sírni,
A többiek pedig a kocsmába ünnepelni.

más:
Már épp indulni készült, amikor meghallotta a földön fekvő fiú suttogását:
- Mione, ne hagyj itt… figyelj, azt hiszem, meg fogok halni. Tudd meg, hogy szeretlek, meg minden. És a síron túl is szeretni foglak!

hát ez.... erre nincsenek szavak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 21 (szerda), 8:48 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

Egy barlanghoz ért. Megállt. Hallgatózott. Egy hangot, hal. Nem érti, de tudja. Ez egy emberi hang. Tesz egy lépést.

A. Mondat. Magáért. Beszél. (:|

- Miért? Davidá ! Miért!?
Miért árultad el a családodat? Miért ölted meg őket?
-Mert ők Dumbledor mellett álltak. -hebegte
-És?
-Parancsot kaptam!
-Szörnyű dolgot művelté.

Látyátok adminfeleim szümthükkel ez történet mik vogymuk? Lily küldé vala, eme historíát a pokol mély bugyrába... hol...

Bocsi, elkalandoztam. XD

Hatalmas fény!!!
Csak három-négy perc múlva lett sötét
A megdöbbent halálfalók és gazdájuk, meglátták a férfit, a társukat holtan, kiégve.

- Tessék, tessék! Itt kapható az új Adava Kedavra, ami nem csak tartósít, és elkészít a másilágra, de segítségével finom ropogós embereket készíthetünk! Tessék, vigyék csak a pálcákat...

Ez kész... mondom már az utókornak... XD

- Merlin szent szakállának a csúcsos végű bojtdíszére! – nyögött fel a gyógyító, meglátva a férfi sérüléseit.

mellons

Jé,pont úgy néz ki mint alexander!-gontolta-Lehet hogy ő az? (Jé, szerintem ez meg pont úgy néz ki, mintha az illetőnek halvány lila gőze nem lenne róla, mi fán terem a párbeszédek formai alakja, a szóköz használata, és a többi.)
Lassan odasétált.Amikor közelebb ért a fiú elbújt a bokorba.
-Héj,ne félj tőlem!-mondta.
-Oh,sajnálom-mondta a fiú.
-Mi a neved?
A fiú gyanakodva nézte cassy fekete ruháját,amit a nő furcsált.
-Harry Potter.
-Az enyém Cassandra Goth.-Harry Potter jesszusom!-Meg tudod mondani miez a hely?
-A Privet Drive.
Ez nem lehet igaz-gondolja-Egy mesébe csöppentem?

Ez nem lehet igaz - gondolja. - Egy óvodába csöppentem? Még soha nem láttam ennyi hibát egy helyen, és ez csak egy részlet volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 21 (szerda), 8:44 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

Úgy megfákszöttek, hogy talán még ma is ott fákszönek.

És mondá Lil, hogy ezt el könne küüdeni, mé telen ván egy rakás hibávol. :D

- MARY SUE! - hajlongott előtte a Roxfort apraja-nagyja.

És ekkor, ki nem találjátok mi történt!!!!!!!! NEM BIZONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEM ÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EKKOR MARY SUET ELRAGADTA EGY SZÖRNYŰ....EGY ILYESZTŐ....EGY...EGY...LE SE MEREM ÍRNI, MI! DE MÉGIS MUSZÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EGY SZARVASBOGÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EGY HATALMAS SZARVASBOGÁÁÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZEGÉNY MARY SUE! ÜLDÖZI A BALSZERENCSE :'(

@-) @-) @-)

mellons

Ez egyetlen kis bekezdés a remekműből.

- Úrnő kérése, hogy Kenny felkeltse az ifjúúrt. Ma mennek az Abszol Útra Uram - válaszolt a manó földet söprőfüleivel meghajolva, s várva a többi utasításokat.

Tudom szörnyű, de a szüleim aranyvérűek, és szerintük ez a világ legcsodálatosabb neve. Főleg, hogy milyen nagy ősöktől örököltem. Prudence az egyik nagyhatalmú boszorkány volt a maga idejében. Aki magát Peverell-fivérektől származtatja. Ezzel az egész családunkat is, de én valahogy nem tudom ezt elhinni. Viszont, mikor legutoljára hangoztattam ezt nagyanyám, aki Prudence nagy híve volt, majdnem megkínzott egy Cruciatus-átokkal.

Kedves nagyi. Kedves, kedves nagyi. *bólogat*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 21 (szerda), 8:40 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

- HUGRABUGOS VAGYOK NEM LÁTOD???? ÉS A HUGRABUGOSOK AZ UTOLSÓ HELYEN ÁLLNAK A HÁZAK KÖZTI VERSENYEN! ÉS MINDENHÓNAPBAN 10 EMBER BEMEHET A DRAZSÉSZOBÁBA, DE CSAK ABBÓL A HÁZBÓL, AMELYIK VEZET! BE AKAROK MENNI!!! BE AKAROK MENNIII!!! BEEE AKAROK MENNIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!
- Nyugodj már le!!! – ripakodott rá Hermione. – Azok csak cukorkák, nem érnek semmit.

mellons

Piton lehajtott fejjel ült az igazgató irodájában.
- Tehát… ki vagyok rúgva?
- Perselus, ez csak szabadság…
- Fogja már be! Szabadság, persze! Kényszerszabadság után jöjjek vissza, cseszd meg!?
- Nyugodj meg, Perselus…
- Nekem csak ne perselusozzon itt!
- De tudunk biztosítani egy másik állást addig, míg szabadságon lesz…
- Mégis mit?
- Maga lesz Fred és Hermione Weasley gyermekeinek a babysittere.
- Bab-babysitter? Az meg mi a tejszínhabos lócitrom?
- Maga fog vigyázni Mimmie-re, Tillie-re, Vivire, Vickyre és Mike-ra.
Piton álla hatalmasat koppant a földön.
- Nem gondolja komolyan…
- Dehogynem.

Lil, mit szólsz? Cseszd meg, hát Piton nem Weasleyék babysittere lesz? :lol: :lol: :lol:

Vers, mindenkinek:

Felhők jönnek, futkosnak.
Ajtók vannak nyithatatlan,
kell egy kulcs, hogy a nyugalmam
ha akarom innen kijussanak.

Értelmetlen értelmem
nem kellene kihagyni,
azt mi mindig falatnyi
és az ajtón kimenne.

Lehet, hogy ennek nincs értelme?
Hogyne lenne, mindig van!
Kell, hogy legyen a pokolba!
Mért nem jutok ki végre?

Most csak én értek vele egyet, hogy valóban nincs értelme (a pokolba!), és sehol egy normális rím?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 21 (szerda), 8:36 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

Leírás: Ez az első firkálmányom amit Puding segitségével csináltam^^. Ne várjatok sokat de azért remélem hogy tetszeni fog. És kérlek írjatok kritikákat(jót is rosszat is)!!!

Egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy kisfiú akit ugy hivtak hogy Harry Potter. Olyan 10-en vagy 20-on éves lehetett. Ez a kisfiú aki 10-en vagy 20-on éves lehetett a Roxfortba járt ahol varázsLÓt képeztek belőle. Ennek a Harrynek akiből hamarosan igazi nagy varázsLÓ lesz szép gesztenyebarna szőre és fekete sörénye volt amit úgy tudott rázni mint ahogy azt a samponreklámokban szokták. A kis Harrynek volt egy ősi ellensége akit Draco Malfoynak hívtak. Neki szőke sörénye volt és erre nagyon büszke volt mert az egész iskolában nem volt senki másnak ilyen. De ő nem szokta úgy rázni a haját mint Harry mert ezt túl buzisnak tartotta. Mindegy ő tudja.

No comment... :D

Ígyhát odament a fiúhoz és elmondta neki, hogy mi a nagy büdös helyzet. El kell mennie az Óperenciás tengeren túlra, ahol a kurtafarkú malac túr és fel kell keresnie a NAGY mocsarat. Abban él a vízi musz-musz ami egy nagyon ritka állat és csak a NAGY mocsárban él és el kell hozni annak 3 szőrszálát amit holdtöltekor tép ki az állat hajából. De mivel nem mehet egyedül, mert még kicsi és a kisfiúkat könnyen elkaphatja a cukrosbácsi... vagy néni, ezért el kell vinnie magával legnagyobb ellenségét, a híres Harry Pottert. (Egyébként vihetne bárki mást is magával, csak Piton szemét és tudja, hogy ki nem állhatják egymást és most egyébként is szivatós hangulatában volt.) Malfoy a hír hallatán leesett a székről amire Piton professzor ültette, mikor készült neki elmondani, hogy elfogyott a csodaelixíre (ami egyébként sima, egyszerű hajfesték volt a kastély melletti ABC-ből). Miután a statiszták leöntötték egy vödör vízzel a kiborult fiút, ő és a híres Harry Potter felkerekedtek, hogy megkeressék a NAGY mocsarat...

Nos, a többitől megkímélnélek titeket... XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 18 (vasárnap), 10:07 
Billentyűzetgyilkos

mellons

A lemenő nap fényében négy lovas kocsi száguldott el. Az elsőben két utazóláda és ugyancsak két lány ült. A másodikban két felnőtt és három nyolcvanas-, kilencvenes éveiket élő gyermek. Nem értem ám, hogy lehet egy gyerek 80, 90 éves. A harmadikban négy virgonc gyerkőc és egy magába dőlt, rezignált arcú dadaféleség.
Én meg a kardomba dőltem.

- Tényleg nem látod? De hisz ott van! Majd kiböki a szemed! Teljesen olyan mintha egy elefánt hátán egy kutya egykerekűzne! - és bőszen mutogatott.

Ugye milyen egyértelmű? :lol:

Még hétfő este minden adón bemondták, hogy a volt miniszterelnök felesége reggelre virradóan meghalt. Nem ébredt fel többé.

Szerintem az lett volna érdekes, ha ezek után mégis felébred. :lol:

- Mi van???!!! Jó vicc… Tízből dicséretet?! Nem, az nem lehet…
- De lehet…
- Kapd be!
- Nem fogom.
- Né’, itt van Geri, verd te agyon Leát! Én megyek be. Pásztok!

Leírás ehhez, és ami utána jön: … a főszereplő egyéni humorával kiegészítve...

Jah, nem gyengén.

Kiöltötte rám a nyelvét. Én meg elvigyorodtam.
- Te figyelj, kik azok a csigazabálók?
- Ööö… Franciák… - szerencsémre még nem engedtem el a kezét. Az ő foci favoritja ugyanis francia.
- Mi? Te sértegeted a franciákat?!
- Én?! Sosem tenném… - néztem ártatlan szemekkel. Hiába, nem tudott ellenállni… : D

Milyen vicces és érdekes, nemde?

Fruzsi: Bogi leesett, oszt vót nagy bumm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 18 (vasárnap), 10:07 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth

- KÖRÜLMÉNYEK, SIRIUS? MIFÉLE KÖRÜLMÉNYEK? AZ ANYÁD? VAGY AZ APÁM? VAGY MI?
- Én.
- Te?
- Én.
Te Ő, Mi, Ti... Ők...
Luca szemei a felismeréstől a duplájára tágultak. Ezt még Mordon is megirigyelné... *elképzeli, amint Luca a földön keresgéli a szemüregéből kiesett golyóit*
- Walburga terhes volt veled – suttogta döbbenten. – Ezért vette el az apád…

Csak nekem jutnak eszembe a hasonló nevek, mint Trabant... Lada...? :D

A mai nap igazán érdekes varázsigéket tanulhatunk meg. :D

"- Kloffus Maximus! – kiabálta Ron, s pálcájából kirepült egy hatalmas húskloffoló, ami nekirontott Malfoynak, és laposra döngölte. Az közben sikított és vonaglott, a szájából köpködte a fűszálakat."

"- Tangus Büzikus! - s erre Ron arcára rámerevedett egy mosásnyi retkes bugyogó, elszorítva a lélegzetét."

"- Prakkuspötting!
Crack megállt, megszédült, majd hirtelen elkezdett mindenhol kipattogni a bőre, hatalmas sebeket kreálva a testére, amikből éneklő kukacok mosolyogtak kifelé."

"- Immodium! – kiabálta Monstro, Hermione pedig kikerekedett szemekkel, fekve elgurult a kviddicspálya közepe felé."

"- Pöcsingo Tattettum!
Egy pillanatig nem történt semmi. Monstro állt és nézett. Már majdnem ellentámadásba lendült, mikor érezte, hogy mindjárt bepisil. És akkor elszabadult a pokol, és Monstro mindenfelé szaladt, WC-t keresve, de már késő volt."

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 545 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra