Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 22 (szerda), 0:01

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 29  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 16:52 
Zöldfülű

Én egy olyat kérhetnék (nem tudom jó helyre írom-e), hogy Zsuzsee nevű előző regisztrációmat töröljétek? Már Kristienek írtam a problémámmal kapcsolatban (nevezetesen hogy voltam akkora állat hogy átállítottam az oldal sémáját, és azóta nem jön be Firefoxon a fórum, mert automatikus bejelentkezésre van állítva - most IE-ről vagyok, és újra regisztráltam). Végül is így egyszerűbb, mintha most ott bele kéne piszkálni.

Szóval egy regitörlés megoldható lenne? Akkor talán Firefoxban is visszajönne a fórum, ott kellemesebb használni. Köszönöm előre is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 19 (szombat), 9:55 
Zöldfülű

Nagyon köszönöm, és elnézést, hogy rossz helyre írtam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 19 (szombat), 9:54 
Billentyűzetgyilkos

Noranche Denem írta:
http://fanfic.hu/merengo/reviews.php?sid=59527&a=1

Innen szeretném törölni a saját kritikámat (Noranche Denem), valamint a Szerző válaszát, ha megoldható. Köszönöm.

A tiédet töröltem, Mya kritikájára a válaszodat azonban nem tudom. Oda csak te tudsz belenyúlni. Törölni azonban te sem tudod onnan. Válaszolhatsz rá ismét, abban az esetben két szerzői válasz lesz. Vagy kimásolod Mya véleményét, én törlöm, ismét beilleszted és elküldöd kritikaként, majd válaszolsz rá, ahogy először is kellett volna. Sajnos csak így lehet összehozni. Hogy ne vesszen el, ez volt a törölt kritika, a válaszod, így ha akarod, csak bemásolod majd ismét ezt is:
"Drága MYa, nagyon köszönöm ezt az ego-növelő kritikát! :D Az SV-kategóriában is rengeteg szépséget lehet találni, örülök, hogy egyet már meg is találtál, azaz hogy így gondolod. Úgy érzem, van még mit fejlődnöm, de remélem, a saját Csak a madarak-unk szinte tökéletes lesz! ;) Sok ezer puszi így virtuálisan, majd élőben is."

Kritikatörléssel pedig legközelebb A kérések, javaslatok hibák topic kritikakommandó altopicjában fordulhatsz hozzánk.
http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?t=212

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 19 (szombat), 9:41 
Zöldfülű

http://fanfic.hu/merengo/reviews.php?sid=59527&a=1

Innen szeretném törölni a saját kritikámat (Noranche Denem), valamint a Szerző válaszát, ha megoldható. Köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 19 (szombat), 9:31 
Billentyűzetgyilkos

Noranche Denem írta:
Lenne egy kis gondom, és őszintén szólva fogalmam sincsen, melyik topic való erre. Ha rossz helyre írtam, akkor elnézést.
Elbénáztam egy választ az egyik történetem (Áldozat) kritikájához. Véletlenül nem szerzőként, hanem felhasználóként írtam, így külön kritikaként jelent meg. Ha valamelyik admin nagyon ráér, segítene nekem?
Ezer köszönet.

Megadod a linket, és azt, hogy melyik is az említett félresikerült kritika, és töröljük.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 19 (szombat), 9:22 
Zöldfülű

Lenne egy kis gondom, és őszintén szólva fogalmam sincsen, melyik topic való erre. Ha rossz helyre írtam, akkor elnézést.
Elbénáztam egy választ az egyik történetem (Áldozat) kritikájához. Véletlenül nem szerzőként, hanem felhasználóként írtam, így külön kritikaként jelent meg. Ha valamelyik admin nagyon ráér, segítene nekem?
Ezer köszönet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Visszavonva
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 15 (kedd), 22:24 
Szárnybontogató

Lehet, hogt en vagtok hulye. Tb azt mondja, hogy eddig is ennyi kritikam volt. Total masra emlekszem, de mindegy, nem lenyeg. Ne foglalkozzatok vele, nem szamit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 15 (kedd), 19:29 
Írópalánta

Valószínűleg ezek olyan kritikák voltak, melyek nem kapcsolódtak a fejezethez, vagy a történethez. De nem akarok belekotnyeleskedni, majd az egyik erre járó admin elmondja, csak nem bírtam ki... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Eltuntek a kritikaim.
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 15 (kedd), 10:09 
Szárnybontogató

Hello

En irom a Munka/Kapcsolat c. regenyt. SS/HG parositas. De azt vettem eszre, hogy a minap eltunt ot darab hozzaszolasom. Nem tudom mi tortent. Pontosan nem tudom megmondani, melyik fejezettol hiantoznak, de biztos, hogy tobb volt. Hozzateszem, nem voltak ures megnyitasaim, rendes kritikak tuntek el.

Varom a segitseget. :roll:

Koszi Etti

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 06 (vasárnap), 12:31 
Tollforgató

Konkrétan ezért van ott az X:

"Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban." Ott van a topiclista alatt. De az EKLE-topicban ez valamiért nincs engedélyezve... ("Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.") Na mindegy. ^^ Szerintem elég feltűnő az X (főleg az, hogy három és nem két gombocskát látsz ott fent), de most kisunnyogok, mielőtt rám szólnak, hogy mit pOFFátlankodom pont az admin-főtopicban ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 22:21 
Sztorihajhász

Luna Aurora írta:
Nemámka írta:
és ugye borzasztósok idő meg jó történet amíg valaki listás lesz? :D

röviden? igen :)

igen így röviden is elég :D teljesen megértem amúgy :) remélem senki nem használja ki!

szerk: és tényleg :D ott egy X nekem is most XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 20:56 
Zöldfülű

Az is lehet, hogy csak elkerülte a figyelmed, a törlés gomb nem túl feltűnő jelenség - Luciatus előbbi kommentje nélkül talán az életben nem jövök rá, hogy létezik, pedig de, abban a topicban, ahol én voltam az utolsó hozzászóló, valóban van egy X az idézés, szerkesztés mellett.

Szerk.: és most itt is. :-D

Szerk.2: de persze az is lehet, hogy nálamnál gyakrabban idetévedő fórumlátogatóknak rég feltűnt az X, és határozottan meg tudják állapítani, hogy ott van-e vagy sem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 17:51 
Tollforgató

Luciatus írta:
nem, nem tudod. csak akkor - akkor viszont bárhol -, ha tiéd az utolsó hozzászólás a topicban.

Akkor eddig úgy fest, ha hülye voltam, legalább gyors is. :D (Egyébként akkor még az enyém volt az utolsó hsz, mégsem tudtam.) Na mindegy, köszönöm a választ! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 9:14 
Fanfic-faló

Mystra írta:
Gaeriel írta:
nem tudod törölni a saját hozzászólásaidat a fórumon, mint egyszerű felhasználó. ilyenkor az a megoldás, hogy szólsz egy modnak, hogy törölje a hsz-t. de amúgy már meg is tettem, és nincsen semmi gond :)

Az offtopicban például tudom, ha jól néztem... :? Mindegy, csak azért volt furcsa, mert biztosan tudom, hogy van olyan topic, ahol engedi... ^^' Nem szeretek másokat ugráltatni a hülyeségem miatt, úgyhogy pláne köszi! :)

nem, nem tudod. csak akkor - akkor viszont bárhol -, ha tiéd az utolsó hozzászólás a topicban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 6:15 
Tollforgató

Gaeriel írta:
nem tudod törölni a saját hozzászólásaidat a fórumon, mint egyszerű felhasználó. ilyenkor az a megoldás, hogy szólsz egy modnak, hogy törölje a hsz-t. de amúgy már meg is tettem, és nincsen semmi gond :)

Az offtopicban például tudom, ha jól néztem... :? Mindegy, csak azért volt furcsa, mert biztosan tudom, hogy van olyan topic, ahol engedi... ^^' Nem szeretek másokat ugráltatni a hülyeségem miatt, úgyhogy pláne köszi! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 23:09 
Billentyűzetgyilkos

Nemámka írta:

röviden? igen :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 21:02 
Sztorihajhász

Lionela írta:
Ilyen létezik a merin, őket hívjuk "listásoknak", mivel nem kerülnek az admini engedélyező listára.

És legtöbbször emiatt van, hogy sokan azt hiszik, egy admin moderlát, csak direkt az ő művét nem engedte fel, hisz látja másnak felkerült az új fejezete. Nem, nem moderált admin, szimplán csak listás író frissített.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 21:00 
A Legnagyobb Fandomvadász

Mystra írta:
Hm, azt hiszem, ez panasznak számítható... vagy hát nem tudom, hol lehet megkérdezni az ilyesmit. Szóval:

Miért nem megengedett a saját hsz-ek törlése pl. az EKLE-részlegnél? :? Most például szerkesztés helyett az idézetre nyomtam, nem vettem észre és kettő lett belőle :oops: Remélem, nem veszitek zokni a kérdést, puszta kíváncsiság vezetett. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 20:44 
Tollforgató

Hm, azt hiszem, ez panasznak számítható... vagy hát nem tudom, hol lehet megkérdezni az ilyesmit. Szóval:

Miért nem megengedett a saját hsz-ek törlése pl. az EKLE-részlegnél? :? Most például szerkesztés helyett az idézetre nyomtam, nem vettem észre és kettő lett belőle :oops: Remélem, nem veszitek zokni a kérdést, puszta kíváncsiság vezetett. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 17 (hétfő), 8:47 
Zöldfülű

Köszönöm szépen mindenkinek az építő jellegű hozzászólást, a probléma felvetésemhez. Úgy látszik, nem sok mindent lehet tenni az egyéni ügyeskedéseken kívül. Valahol kár, de ez van, értem én, hogy a rendszer nem lehet tökéletes(ebb).
Majd igyekszem ügyesebb és figyelmesebb lenni. Köszi mégegyszer mindenkinek a tippeket meg magyarázatokat. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 16 (vasárnap), 15:36 
Fanfic-faló

heki015 írta:
heló nem tudom h itt lehete kérni hogy kitöröljék az üres kommenteket
nem tudom mi értelme van iyleneket írni engem nagyon zavar kérem segítsen valaki :oops:

http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?t=212
ebben a topicban lehet kritikairtást kérni. de megnézem neked.
de ha ilyet kérsz, add meg a történet címét, esetleg linket a sztorihoz, h ne kelljen kutatnunk utána. amint látom, a felh. neved nem is ugyanaz itt meg a merin. ezekre legközelebb figyelj, ok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 16 (vasárnap), 15:23 
Zöldfülű

heló nem tudom h itt lehete kérni hogy kitöröljék az üres kommenteket
nem tudom mi értelme van iyleneket írni engem nagyon zavar kérem segítsen valaki :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 0:18 
Szárnybontogató

Kb így gondoltam..de jó biztosan tudni..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 22:44 
Fanfic-faló

személy szerint mindig felülről kezdem a listát, pont ezért, tudom milyen rossz végigvárni az egészet.

de. ha fáradt vagyok, és mégis be szeretnék segíteni a problémásabb sztorikat kihagyom. erre értve azt is, hogy ha kicsit is elbizonytalanodok a felengedést illetően, nem egyértelműen mehet vagy elutasítható, akkor azt benn hagyom, mert volt már gond abból, hogy fáradtan egészen más az értékítéletem, és nem veszek észre annyi mindent. így sokszor van, hogy 4-5-6 meg még több sztorit csak átlépegetek, mert teszem azt pont annyi olyan következik egymás után, ami szerintem vitás (pl: a hangulatom miatt egyáltalán nem találok viccesnek egy sztorit, ami a WVVbe menne fel, de fogalmam sincs, hogy másnak, vagy más hangulatban vicces-e az adott sztori. nem fogom áttetetni más kategóriába, ha más gondja nincs, mert 1: nem biztos, hogy igazam van, 2: miért tornáztassam szegény írót, hogy újra feltöltse, ha csak egy kategória kétes, és nem is egyértelműen?)

vagy például képtelen vagyok animés vagy japán sztorikat nézni, mert azt se tudom megállapítani, hogy helyes-e a kategória vagy a figyelmeztetés - fogalmam sincs, a szereplők lányok vagy fiúk, olyan nevek vannak, hogy felőlem lehet slash is, meg hetero is, és ugye kateg. és figyelmeztetés szintjén nagyon nem mindegy. a többiről nem is beszélve, ezért a japánosokat hagyom arra, aki ért hozzá.

az alkonyatnak még csak a magyarul megjelent, vagyis első két kötetet olvastam, ezért igyekszem a twilightosokat úgy modizni, hogy ne essenek le a spoilerek (mert majdnem mindben vannak). nyilván nem megoldható, de ha forma vagy gépelés miatt látom, hogy egyértelműen elutasítható a sztori, akkor elküldöm - annyival is gyorsabb és kevesebb, és ahhoz nem kell alapos átolvasás. de ezzel megint ugrálok, ugye.

nem tudom érthető-e mit akartam ebből kihozni, elég fáradt vagyok most is hozzá, hogy ne legyenek világosak a gondolataim XD, viszont remélem megértettétek, lényeg a lényeg, hogy sajnos ez így működik, ami bizonyos esetben a lassabb elbírálást eredményezi, az máskor pont, hogy a gyorsabbat (és nem, nem akkor, ha slasht, japánt vagy twilightot írszXD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 20:29 
Ó-nagy-admin "backstage"

Shylet írta:
Luna Aurora írta:
én megosztom kicsiny titkomat a nagyvilággal: kezdetekben én bizony alaposan figyeltem a már feltöltött ill. a feltöltésre váró sztorikat h mennyire nagy a lemaradás valamint azt h itt adminlanden beírta-e vki h modizik és nem töltöttem fel a magamét ha épp állt az engedélyezés v hosszú volt a lista így nem várakoztam viszonylag sokáig sosem

Keblemre :D Ugyan ezt csinálom a mai napig, változó eredménnyel :D

off: :lol: Micsoda admin-les rendszer! :lol: :lol: off vége

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 20:24 
Tollforgató

Luna Aurora írta:
én megosztom kicsiny titkomat a nagyvilággal: kezdetekben én bizony alaposan figyeltem a már feltöltött ill. a feltöltésre váró sztorikat h mennyire nagy a lemaradás valamint azt h itt adminlanden beírta-e vki h modizik és nem töltöttem fel a magamét ha épp állt az engedélyezés v hosszú volt a lista így nem várakoztam viszonylag sokáig sosem

Keblemre :D Ugyan ezt csinálom a mai napig, változó eredménnyel :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 19:06 
Billentyűzetgyilkos

Assa írta:
Ed írta:
Homályosítsatok már fel kérlek a rendszer pontos működéséről, csak hogy én is tudjam, hogy hogyan működik és hogy mikor lesz érdemes bármit is feltennem, ha a kívánt eredményt akarom elérni.

Ez bizony szerencsejáték. :) Nem minden admin néz meg j-rpck/j-popot, vagy Twilightot, vagy slasht, vagy éppen Weasley-kategóriás írást. Vagy a lista tetejéről kezdi, a te történeted pedig az alján van, és odáig már nem jut el, vagy fordítva... Nem lehet kiszámítani, sajnos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 17:25 
Zöldfülű

Lionela írta:

Milasnape:

A helyedben nem osztanák olyan tanácsokat, amiért törlés, vagy ban jár... :-w Azt most inkább ne ragozzuk, mi lenne, ha ezt kezdené el csinálni mindenki....

Hm... ezért törlés vagy ban jár?? :-SS Na ezt végképp nem tudtam.
El tudom képzelni mi lenne ha...
Szóval bocsi.
Ígérem mostantól nagyon jókislány leszek! O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 16:40 
Könyvmoly

Lionela írta:

Milasnape:

A helyedben nem osztanák olyan tanácsokat, amiért törlés, vagy ban jár... :-w Azt most inkább ne ragozzuk, mi lenne, ha ezt kezdené el csinálni mindenki....

Ezt nem tudtam, hogy tilos-e vagy sem (ezért nem is írtam oda konkrétumot) Sajnálom :oops: *fülét-farkát behúzva eliszkol*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 16:35 
Ó-nagy-admin "backstage"

draconia írta:
öhm... én azt nem értem, hogy azok a már x adagot feltöltő, y ideje regizett, soha el nem utasított, soha vissza nem dobott ficű, nem 18+-as, elvileg megbízható írók miért nem tehetnek fel engedélyezés nélkül akár meghatározott formájú/terjedelmű írásokat...?

Elkezdenének rosszalkodni akkor?

van, akit sosem kell javítani biztos.
ha ők előbb végeznek, annyival kevesebb az adminolnivaló.

*csak agyal*

*valójában tudja, hogy ez utópisztikus*
:)

de annyival is beljebb lennénk mi, akiknek -mint nekem is- tegnap formai hiányosságokat kifogásoltak.
(rakás hármaspont, de én imádom, ez van) :D

Ilyen létezik a merin, őket hívjuk "listásoknak", mivel nem kerülnek az admini engedélyező listára.

És legtöbbször emiatt van, hogy sokan azt hiszik, egy admin moderlát, csak direkt az ő művét nem engedte fel, hisz látja másnak felkerült az új fejezete. Nem, nem moderált admin, szimplán csak listás író frissített.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 16:31 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ed írta:
Sziasztok!

Olyan megoldás nem létezik, hogy mindenki akkor kerüljön a főoldalra amikor felengedik a törijét?? Erősen beleértve ebbe a többfejiseket is? Azzal kb. meg is oldanánk a problémát. Hm? Vagy ez egy így túl egyszerű? (Esetleg technikailag nem megoldható? Nem tudom, mondom nem értek hozzá.) Az úgy már igazán fair lenne...

Milasnape:
Köszi, asszem sejtem mire gondolsz. :wink: De nem akartam ilyen húzásokat elkövetni... bár lehet hogy csakazértis fogok... :-P :oops:

Milasnape:

Ed:
Ez sajnos visszatérő probléma, de mint magad is gondoltad, technikai akadályokba ütközik a megoldása. Egyszerű script-hiba okozza, egy kikerülhetetlen, kijavíthatatlan, scripthiba... :(

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 16:28 
Tollforgató

Ed írta:
Milasnape:
Köszi, asszem sejtem mire gondolsz. :wink: De nem akartam ilyen húzásokat elkövetni... bár lehet hogy csakazértis fogok... :-P :oops:

néha előfordult velem is, azt hittem, rosszul tettem fel, azért nincs fent :D levettem, újra fel... véletlenül.
vagyis nem szándékosan azért, hogy előbbre kerüljön.

öhm... én azt nem értem, hogy azok a már x adagot feltöltő, y ideje regizett, soha el nem utasított, soha vissza nem dobott ficű, nem 18+-as, elvileg megbízható írók miért nem tehetnek fel engedélyezés nélkül akár meghatározott formájú/terjedelmű írásokat...?

Elkezdenének rosszalkodni akkor?

van, akit sosem kell javítani biztos.
ha ők előbb végeznek, annyival kevesebb az adminolnivaló.

*csak agyal*

*valójában tudja, hogy ez utópisztikus*
:)

de annyival is beljebb lennénk mi, akiknek -mint nekem is- tegnap formai hiányosságokat kifogásoltak.
(rakás hármaspont, de én imádom, ez van) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 16:01 
Zöldfülű

Sziasztok!

Olyan megoldás nem létezik, hogy mindenki akkor kerüljön a főoldalra amikor felengedik a törijét?? Erősen beleértve ebbe a többfejiseket is? Azzal kb. meg is oldanánk a problémát. Hm? Vagy ez egy így túl egyszerű? (Esetleg technikailag nem megoldható? Nem tudom, mondom nem értek hozzá.) Az úgy már igazán fair lenne...

Milasnape:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 15:02 
Ó-nagy-admin "on stage"

Ed írta:
Sziasztok!

...Végül este 9 vagy 10 után került fel úgy, hogy csak a nevem alá ill. az új feltöltések 6. lapjára. Hatodik! A dátumokat nézve viszont az enyém volt az aznapi első feltöltés. Szóval köszi.
...
Ha pedig végül felengeditek, nem kaphatná meg az én történetem is azt az 5 perc figyelmet a főoldalon? (Talán ez programozási kérdés, nem tudom, bocsi de nem értek hozzá).

Nem nagyon értek hozzá, szóval ez nem szakszerű magyarázat, csak tapasztalat. Ha feltöltesz egy történetet, annak lényegében megvan a helye a főoldalon, de mivel önálló novella (vagy esetleg egy regény első fejezete) nem jelenik meg, míg nem engedélyezi valaki. Közben viszont, ahogy érkeznek az új feltöltések, így a tiéd csúszik és csúszik lefelé.

Például. A főoldalon látható legfelső történet Csokismuffintól a Süssünk, süssünk valamit! Te feltöltöd a novelládat, aztán vársz-vársz, közben Lekvárospiskóta feltölti a Leégve című regénye új fejezetét, a sztorija meg is jelenik a főoldalon. Aztán jönnek még többen és mind Csm, mind Lp csúszik egyre lejjebb.
Ha közben befut egy admin és felengedi a történetedet, az a Csm és Lp története között jelenik meg, mivel ott a helye a feltöltések sorában, ha viszont Lp elérte a főoldali lista alját, a te történeted már nem lesz látható a főoldalon, mikor végül felkerül.

Ed írta:
Homályosítsatok már fel kérlek a rendszer pontos működéséről, csak hogy én is tudjam, hogy hogyan működik és hogy mikor lesz érdemes bármit is feltennem, ha a kívánt eredményt akarom elérni.

Ez bizony szerencsejáték. :) Nem minden admin néz meg j-rpck/j-popot, vagy Twilightot, vagy slasht, vagy éppen Weasley-kategóriás írást. Vagy a lista tetejéről kezdi, a te történeted pedig az alján van, és odáig már nem jut el, vagy fordítva... Nem lehet kiszámítani, sajnos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 14:57 
Írópalánta

Nos, azt hiszem, a probléma abban gyökerezik, hogy az adminok mindegyikének van egy preferenciája, és ennek alapján moderál. Ez teljesen érthető - ha valaki nem szereti, teszem azt, a Tekergős történeteket, de van még másik nyolc ember, akiből legalább egy elviseli, akkor nyilván nem fog az illető ilyen történetet olvasni, hiszen van még huszonöt, amit le kell moderálnia. Innentől fogva az érkezési sorrend nagyjából kiesett... :roll:

Az oldalon futó szkript meg olyan, amilyen, nem tudom mennyi jogosultsága van Kristie-nek belenyúlni, mert nem biztos, hogy teljesen nyílt forráskódú dologról van szó...

Persze a kérdés meg jogos, és azt hiszem, a Merengő már akkora óriásbébi, hogy gyakorlatilag mindenki ebben a cipőben jár. Én speciel most hirtelen 'alMerengőket' vizualizáltam, mint lehetséges megoldást - külön a rövidebb, a hosszabb, a PD-s ésatöbbi történeteket, és akkor még egy 18+-os is beleférne, ami az egyszer törölt PWP-k és egyebek gyűjteménye lehetne. De ez legfeljebb csak technikailag jó ötlet, nem hinném, hogy az adminok szeretnék, és nem tudom, mennyire fér bele a Merengő szellemiségébe.

A propos, kedves adminok, hadd panaszkodjam kicsit én is: merre leledzik mostanában a régi Ajánlók gyűjteménye? És úgy emlékszem, nagyon régen nem volt belőle frissítés - márpedig, úgy tudom, ez az archívum részben a múltkori nívóproblémára érkezett megoldás volt, és szerintem igen működőképes. Szerintem érdemes volna aktívabbá tenni... :wink:

Útáljuk Együtt az Egyetemi Szervezést Klub - gyere, csatlakozz te is!

"Ne a tükröt hibáztasd, a te pofád ferde!" (Gogol)

Ars longa, vita brevis.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 14:54 
Könyvmoly

Ed írta:
Sziasztok!

Bocsássátok meg...

Van érkezési sorrend :)
Ha feltöltöd reggel az új novellád, aminek az az első fejezete, azt nem látod, de ott akkor elméletileg az lenne legfelül, csak aztán jönnek a többfejezetesek az új fejezettel, így azok meg is jelennek, is kiszorítják az újakat :)
Van egy megoldás, amivel egy egyfejezetest is újra feltüntethetsz a főoldalon, csak nem tudom, hogy szabad-e nekem azt leírnom ide :oops:
Majd egy admin gondolom elmondja, ha szabad (vagy kapsz pü-t tőlem... sssss :-$ )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 14:36 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bocsássátok meg, hogy ilyen hülységekkel zargatlak benneteket, de hát mégis csak ez a panasz helye, ha jól látom. Úgyhogy ezennel szeretnék egy kicsit hisztizni a rendszer igazságtalanságai ellen, meg az engem ért ó de nagy tragédiák miatt. :) (Mellesleg nem először fordul elő…)

Tudom, hogy a művek először elbírálás alá esnek és csak aztán kerülnek fel. Ez idáig rendben is van, egyet is értek.
Az elbírált történetek miután jóvá lettek hagyva felkerülnek és elvileg a főoldalon található friss feltöltések között láthatóak lesznek, kivéve ugye a több fejezeteseket, mert azok rögtön megjelennek a frissek között akkor is, ha még nincsen jóvá hagyva a legutóbbi fejezet. Kérlek szóljatok, ha valamely ponton már nem egyezek a valósággal!

Na és akkor itt jönnének az én kis piti sérelmeim… Feltöltöttem egy történetet, amit majd egy napig tartott valakinek megnézni, végül egyáltalán nem került fel a főoldalra (ergo senki sem látta, még az sem, akinek ajándékként csináltam szülinapjára) és persze azóta se bukkant rá senki.

Tudom az élv- és kritikahajhászat… nagyon is bűnös vagyok benne, de akkor is. Őszintén rosszul esett. Egész nap arra vártam, hogy felkerüljön (közben többeknek több műve és fejezete is feljutott, tudom, volt időm figyelni).

Azt hiszem a feltöltéssel átcsúsztam hajnalra. Gondoltam is hogy csak reggelre lesz majd fent, ha valaki elolvasta. Végül este 9 vagy 10 után került fel úgy, hogy csak a nevem alá ill. az új feltöltések 6. lapjára. Hatodik! A dátumokat nézve viszont az enyém volt az aznapi első feltöltés. Szóval köszi.

Tisztában vagyok vele, hogy sokan vagyunk, sokan írunk, sokan töltünk fel. Tudom, hogy nem lehet könnyű mindezt végigolvasni. Nem is kérek én semmi kivételezést vagy ilyesmit.

A kérdéseim tehát így hangoznának (ami végül is a kiakadásom is egyben). Nem lehetne legalább valamilyen érkezési sorrend-szerűséget követni? Hogy ne utolsó legyen az, aki aznap volt olyan hülye, hogy elsőnek töltötte fel? (Bár jártam én így a nap közepén is…). Ha pedig végül felengeditek, nem kaphatná meg az én történetem is azt az 5 perc figyelmet a főoldalon? (Talán ez programozási kérdés, nem tudom, bocsi de nem értek hozzá). Mert őszintén szólva azóta se látta senki, holott tudom, hogy már a címe alapján is többre lenne érdemes, arról nem is beszélve (szidjatok nyugodtan a nagyképűségért), de mostanra már igenis vannak (lennének) olyanok, akik már a nevem láttán is hajlandóak lennének belekukkantani. Még ha nem is sokan.

Szóval tényleg ezer bocsi, nem akarok én senkit se csesztetni, van nektek elég gondotok a hiúságom nélkül is, de azért áruljátok már el, akkor most hogy is van ez?
Homályosítsatok már fel kérlek a rendszer pontos működéséről, csak hogy én is tudjam, hogy hogyan működik és hogy mikor lesz érdemes bármit is feltennem, ha a kívánt eredményt akarom elérni. (Nevezetesen hogy lássa is valaki, illetve az ajándékozott, pedig időben kapja meg…).

Tényleg nem sértésnek szánom senkinek, őszintén remélem nem is vettétek annak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 0:26 
Tollforgató

Yasmine írta:
draconia: esetleg nyomj egy Ctrl+F5-öt...

Óh, köszi :D

közben más is mondta:D

na, ez jól körbeért!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 0:14 
Tollforgató

toto555 írta:
Borzalmas ez az új dízájn!!! Mozillával alig lehet olvasni, világos háttéren fehérek a betűk! Nekem nagyon tetszett a régi formátum, nem tudom, miért kellett beújítani???? :cry:

NYOMJ EGY CTRL+F5-ÖT... akkor meglátod, hogy milyen valójában.

és úgy már nem borzalmas.
és HÉ... nem lehetne kicsit szebben kérdezni...? ez így nem elegáns.

aki elegáns volt, az a válaszadó a kérdésedre.

próbáld ki a control+F5-öt, tök más lesz a kép.
üdv, dr

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 23:23 
Ó-nagy-admin "on stage"

toto555 írta:
Borzalmas ez az új dízájn!!! Mozillával alig lehet olvasni, világos háttéren fehérek a betűk! Nekem nagyon tetszett a régi formátum, nem tudom, miért kellett beújítani???? :cry:

Mert ötéves a Merengő, és a design az ünneplés része - ez ugyanis a régi, a pergamenes előtti kinézet. Nem újítás, hanem épp ellenkezőleg: nosztalgia. :)
Szóval nem marad örökre így, nem kell aggódnod. (És ha kicsit hozzászoktál, egyáltalán nem rossz.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 23:22 
Könyvmoly

toto555 írta:

Nálam feketék a betűk :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 23:15 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 19:38 
Ó-nagy-admin "micsoda perverz"

draconia: esetleg nyomj egy Ctrl+F5-öt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 19:35 
Könyvmoly

Nekem ugyanolyan mozillával, mint expolerrel :? (persze mindkettőn szép :-P )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 19:34 
Ó-nagy-admin "micsoda perverz"

draconia írta:
Öhm... az új dizájn Mozillával szörnyű sajnos, de IE-ben meg nagyon szép :O

véletlenül mentem IE-re... és elájultam.

Mozillával élvezhetetlen, sőt zavaró és idegesítő... De IE-ben gratulálok!

aki teheti, azzal is nézze meg, ha nem az van neki :)

Ez érdekes... nekem mindkettőben teljesen egyforma.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 19:29 
Tollforgató

Öhm... az új dizájn Mozillával szörnyű sajnos, de IE-ben meg nagyon szép :O

véletlenül mentem IE-re... és elájultam.

Mozillával élvezhetetlen, sőt zavaró és idegesítő... De IE-ben gratulálok!

aki teheti, azzal is nézze meg, ha nem az van neki :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 10 (hétfő), 15:15 
Könyvmoly

erizawa írta:
Hát nem nyálaztam át rendesen a fórumot :P
Köszi szépen :D

Jaj, nem fórumon (bár, lehet, hogy itt is), hanem a főoldalon :)
Igazán nincs mit :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 10 (hétfő), 15:10 
Szárnybontogató

Idézet:

*nagyon nagy mosoly*

Jan Collie már többször említette a szülinapos cikk hozzászólásainál, innen tudom, hogy ez a kék a régi, legelső dizájn, és nem marad örökké, csak nosztalgia miatt van... meg hogy lehet, hogy lehet majd változtatgatni az saját beállításoknál, hogy pergamenes vagy ez legyen :)

Ahha :)

Hát nem nyálaztam át rendesen a fórumot :P
Köszi szépen :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 10 (hétfő), 15:07 
Könyvmoly

erizawa írta:
Hello!

Lehet, hogy máshol már volt szó róla, csak én vagyok vaksi és nem találom, de
ez a kék HP-s külső marad most már örökre, vagy azért viszaáll a jól megszokott barna pergamenes?
Azért ide írok, mert akár panasznak is vehetitek :P
üdv, erizawa

*nagyon nagy mosoly*

Jan Collie már többször említette a szülinapos cikk hozzászólásainál, innen tudom, hogy ez a kék a régi, legelső dizájn, és nem marad örökké, csak nosztalgia miatt van... meg hogy lehet, hogy lehet majd változtatgatni az saját beállításoknál, hogy pergamenes vagy ez legyen :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 10 (hétfő), 15:02 
Szárnybontogató

Hello!

Lehet, hogy máshol már volt szó róla, csak én vagyok vaksi és nem találom, de
ez a kék HP-s külső marad most már örökre, vagy azért viszaáll a jól megszokott barna pergamenes?
Azért ide írok, mert akár panasznak is vehetitek :P
üdv, erizawa

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 29  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra