Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 22 (hétfő), 4:34

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 29  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 10 (szerda), 19:55 
Tollforgató

Elnézést, ha rossz helyre írok, de szeretném kérni, hogy - ha lehet - a főoldalon a Nefeleddgömbben kicsit lassabban menjen a szöveg. Nagyon, hangsúlyozom: nagyon megszívlelendő információk vannak benne, ám ha ilyen sebességgel pörögnek, nem lehet elolvasni őket. Persze lehet, hogy csak én olvasok lassan, de azért... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 29 (szombat), 22:39 
Tollforgató

Lionela írta:
...

:)) Aranyos vagy! Én köszönöm! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 29 (szombat), 22:32 
Ó-nagy-admin "backstage"

asd írta:
Kedves adminok!

Bocs, hogy ismét szóvá teszem, de az új történetek feltöltésekor még mindig szerepel a figyelmeztetések között a HP 7 SPOILER kategória. Tudom, hogy rengeteg dolgotok van, de mivel ez másfél évvel a hetedik kötet megjelenése után finoman szólva is nevetséges, ezért kérlek benneteket (újra), hogy intézkedjetek.

Köszönöm!

Kivettem.

Köszi hogy szóltál. És köszi a kitartást, sajna annyifelé kell figyelnünk, hogy sikeresen elfelejtünk sokmindent, és ilyenkor nem árt rágni érte a fülünket.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 29 (szombat), 22:03 
Tollforgató

Kedves adminok!

Bocs, hogy ismét szóvá teszem, de az új történetek feltöltésekor még mindig szerepel a figyelmeztetések között a HP 7 SPOILER kategória. Tudom, hogy rengeteg dolgotok van, de mivel ez másfél évvel a hetedik kötet megjelenése után finoman szólva is nevetséges, ezért kérlek benneteket (újra), hogy intézkedjetek.

Köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 17 (hétfő), 16:56 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Egy kósza bárányfelhőn üldögélek, és vidáman lóbálom a lábam. :)
Máskor türelmesebb leszek. :oops: Nagyon szépen köszönöm. :) _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 17 (hétfő), 16:52 
Fanfic-faló

Felengedtem. Nem volt vele semmi gond, egyszerűen nem járt erre azóta admin, hogy felengedje, és ahogy látom sztorit se sokat töltöttek fel.

Kérlek legyél kicsit türelmesebb, mi, adminok is emberek vagyunk, és igyekszünk úgy csinálni, hogy mindig legyen valaki, aki moderál, de nem mindig jön össze.

Ha valami gond van vele elutasítjuk, de mindenképpen emailt írunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 17 (hétfő), 16:35 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Egy kósza bárányfelhőn üldögélek, és vidáman lóbálom a lábam. :)
Sziasztok!

Igazán nem szeretnék türelmetlennek tűnni, de tegnap feltöltöttem egy új kis egypercesemet, Irigyelt pillanatok cím alatt, és szeretném megkérdezni, hogy azért nem engedtétek fel, mert valami baj van vele, vagy mert nincs a közelben admin? Ha az utóbbi, akkor bocsi, hogy zavartam, és várok továbbra is. :oops:

Üdv: Amelie

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 01 (szombat), 22:18 
Könyvmoly

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget, és a választ!

Bocsánat a zavarkolódásért!

Draco girl

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 01 (szombat), 22:06 
Írópalánta

draco girl írta:
Sziasztok! Lenne egy kis problémám! Az M&P Nyomozóiroda 17. fejezetét ma már kétszer is feltöltöttem. Az első nyomtalanul eltűnt, hát délután feltettem még egyszer. Bocsi, hogy panaszkodok, de még mindig nincs feltöltve. E-mailt sem kaptam, hogy mi a baj vele, hogy baj van-e vele! Ilyenkor mi van?

Nézzetek utána, légyszi!

Köszi! Draco girl

Nem tudom, miért tűnt el. Most viszont látom a listában, és csak azért nem kaptál levelet, mert nem moderáltuk le azonnal, kicsit várni kellett. Megnéztem, felengedtem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 01 (szombat), 21:56 
Könyvmoly

Sziasztok! Lenne egy kis problémám! Az M&P Nyomozóiroda 17. fejezetét ma már kétszer is feltöltöttem. Az első nyomtalanul eltűnt, hát délután feltettem még egyszer. Bocsi, hogy panaszkodok, de még mindig nincs feltöltve. E-mailt sem kaptam, hogy mi a baj vele, hogy baj van-e vele! Ilyenkor mi van?

Nézzetek utána, légyszi!

Köszi! Draco girl

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 30 (csütörtök), 17:33 
Sztorihajhász

Hello!

Tudom, hogy már megköszöntem, de az ilyesmi sosem árt: KÖSZÖNÖM! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 30 (csütörtök), 16:40 
Ó-nagy-admin "backstage"

stoobie írta:
Üdv néktek, Adminok!

Remélem, jól érzitek magatokat a Rezervátumban! :D

Köszönöm szépen, hogy elkényeztettetek, de most viseljétek a következményét: tegnap feltöltöttem a Rémálom c. történet 8. fejezetét, és még nem olvasható (megkerülés nélkül). Azt szeretném tudni, hogy elutasította-e valamelyikőtök, csak lemaradt a mail, vagy más történt?

Előre is, utólag is, mindenképpen köszönöm!

stoobie

Az a helyzet, hogy a fejezet nincs a listában, és ahogy nézem valószínű nem is volt, mert nem került elbírálásra (Az adminnapló szerint, utoljára a Skoe nevű történeted került feltöltésre 28.-án. Utánna szerinte tőled nem volt semmi :? )

Nálad azt írja a rendszer hogy fel van töltve a fejezet és elbírálásra vár?

Megtennéd, hogy letörlöd és felteszed megint?
Nem értem miért nincs a listába...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 30 (csütörtök), 16:10 
Sztorihajhász

Üdv néktek, Adminok!

Remélem, jól érzitek magatokat a Rezervátumban! :D

Köszönöm szépen, hogy elkényeztettetek, de most viseljétek a következményét: tegnap feltöltöttem a Rémálom c. történet 8. fejezetét, és még nem olvasható (megkerülés nélkül). Azt szeretném tudni, hogy elutasította-e valamelyikőtök, csak lemaradt a mail, vagy más történt?

Előre is, utólag is, mindenképpen köszönöm!

stoobie

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 07 (kedd), 14:48 
Zöldfülű

Na most már megvagyok, és mégis volt benne egy rakás hiba :oops: :? De most sikerült feltenni és mailt is kaptam :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 07 (kedd), 14:42 
Fanficbúvár

Fannesz, én is küldtem már neked elutasítót elírásokért. Viszont a tegnapi/tegnapelőtti, szóval mostanában felrakott történetről nem tudok mit mondani... Ha én küldöm el, tuti kapsz elutasítót. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 06 (hétfő), 17:47 
Zöldfülű

De az korábban volt, nem? Mert mostanában volt pár olyan feltöltésem, ami tele volt elírással ( :oops: ), de amiről beszélek, az tegnap meg tegnapelőtt volt. Kerestem azokat a múltkori elutasító maileket, de már kitöröltem. Szerintem az voltál te :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 06 (hétfő), 17:27 
Írópalánta

Fannesz! Én egyszer elutasítottalak, mert sok volt a történetedben az elírás! De én akkor küldtem elutasító e-malit, leellenőriztem. Sőt, még egy ideig a levél maga is el volt mentve a gépemen, meg a történeted. Sajnos, azóta már töröltem. Ezt csak azért írtam, mert én is észrevettem, hogy eltűnnek a listából történetek, és senki nem küldött rá se elfogadó se elutasító malit. De mikor Te hozzám kerültél, én biztos, hogy küldtem Neked, mert rögzítve van.
Tisztelettel: Moondragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 06 (hétfő), 17:06 
Zöldfülű

Akkor már én is írok ide.Ugyan ez a problémám... Kétszer próbáltam meg feltölteni, mindakétszer eltűnt elutasító levél nélkül. Hibát nem nagyon találtam már benne, eddig is fent volt a Lumoson, szóval hatalmas problémák nem lehetnek :-D Na azért megpróbálom mégegyszer. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: A fel nem töltött fejezet
HozzászólásElküldve: 2008 október 05 (vasárnap), 21:48 
Fanfic-faló

jenna27 írta:
Heló! Igazából jó ideje gondolkodtam, hogy hova kéne nekem írni a problémámmal...
Köszi szépen!

nem tudom, mi lehetett a baj. az megesik alkalomadtán, h az admin nagyon fáradt, és véletlenül elfelejt elutasítót írni és törli a fejezetet... ilyesmit tudok csak elképzelni erre a szitura.
na de most bent csücsült a sztorid a listában, és mivel helyesírásilag, formailag rendben volt, felengedtem.

j.c.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: A fel nem töltött fejezet
HozzászólásElküldve: 2008 október 05 (vasárnap), 21:41 
Zöldfülű

Heló! Igazából jó ideje gondolkodtam, hogy hova kéne nekem írni a problémámmal, de nem nagyon találtam topicot "a fejezetfeltöltéssel kapcsolatos hibák/problémák" témával. Szóval jobb híján, ide írok. Ezer bocs mindenkitől.
Szóval nekem az lenne a problémám, hogy a minap megpóbáltam feltölteni az egypercesem (Értekezés az emberi lélekről - megtörtént események alapján) de... valahogy nem jött össze. Mármint, felraktam, kiírta a szokásos üzenetet, hogy fel lett töltve, és hogy az adminok elbírálják, aztán vártam.
Mikor láttam, hogy már legalább 10 történet frissült, csak az enyém nem került föl, akkor gondoltam, hogy azért lehet, mert nem engedték fel. Szóval megnéztem az emailem, hogy tényleg ott-e az elutasító email, és hogy miért nem engedték fel a történetet.
Nos, elutasító email egy darab se, és mikor legközelebb megnéztem a saját történetek közt se volt már sehol.
Oké, gondoltam ez csak egyszeri probléma, felraktam újból.
És most ugyanaz a helyzet, mint azelőtt. Email egy darab se, történet sehol...
Ez normális? Vagy most mi van?
Remélem tudtok segíteni, mert én már nagyon rég elvesztettem a fonalat.
Köszi szépen!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 26 (péntek), 21:30 
Szárnybontogató

Köszönöm szépen, vettem és ezentúl leszűkítjük a társalgások témáit.
Hát ha szabályok vannak, akkor betartjuk őket, legjobb tudásunk szerint. Ámen és köszi, hogy ilyen gyorsan reagáltatok.

F.G.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 25 (csütörtök), 22:50 
Fanfic-faló

forgotten girl és lor: én ugyan azon adminok közé tartozom, akik az ilyen szabályokban nem valami jók, de mivel nekem is van egy elég aktív ficblogom, így talán értékelhető a véleményem.

hosszasan, egymás után több kommenten át valami olyasmiről értekezni, ami nem a ficeidhez kapcsolódik: offnak minősül szerintem. és arról beszélgetni, hogy mi volt a suliban, az is off. a ficblog valóban egy blog (napló), de a ficeid naplója, nem a tiéd. ezért kell benne az infóknak az írásokról szólni.
és h ez miért kötelező...? mert nem szülne jó vért, ha a ficblogokban naplót vezetnénk, és arról folyna a szó, h kivel mi történt. erre megvannak a különböző off-topicok. mindennek megvan a maga helye, és punktum. a ficblog nem arra való.

az, ha elvétve belekerül 1-1 off a kommentek közé, még nem baj. alkalomadtán el lehet kalandozni. de huzamosabb ideig nem szabad.

asszem ennyi. ennek fényében sztem az a megoldás, ha nem lovagolunk ezen a témán. forgotten girlt megkérjük, h ezentúl msn-en, mailben egyéb úton folytasson eszmecserét minden másról, és a ficblogban lehetőleg szorítkozzon az írásaira.

alászolgátok, jan

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 25 (csütörtök), 21:29 
Írópalánta

Hümm, noha nem vagyok admin, viszont a hunyó igen, sz'al azért én is reagálok.
Először is, nem régóta vagyok moderátor, szóval kevés a tapasztalatom meg a gyakorlatom, más meg nem igazán ad pontos mércét arról, hogy mi számít offnak. Most szóltam, de nem ellened irányult, még ha esetleg a stílusa keményebb is lett (és ha tényleg, akkor bocsánatot kérek), inkább vedd, öhm, jótanácsnak vagy kérésnek vagy mifene. :) Az adminok majd megmondják, hogy mi a véleményük, kell-e szólni ennyiért. Amúgy azért egyenest a postodba írtam bele, mert ugye többen voltatok, meg a fehérítés főleg szól mindenkinek.
Másodszor is, az nem az én dolgom, hogy helyes-e az offolás tiltása (viszont tény, hogy rendszert visz a fórumba, sokkal egyszerűbb úgy visszakeresni a topicokban, hogyha minden a helyén van), de az viszont igen, hogy szóljak, és én úgy éreztem, hogy ez már off. Lehet, hogy az adminok azt mondják, nem az. Ez esetben kioperálom azt a kis szösszenetet a postodból. :)
Harmadszor, nem az az én gondom, hogy néha mást is hozzátesztek, de itt hosszasabb beszélgetés folyt már egy interjúról, ha jól értettem. Ha ennek a Jonne úriembernek több rajongója van itt, fórumon, akkor - szerintem - értelmesebb kérni egy topicot vagy keresni egyet, ahogy írtam is, és akkor ott biztosan nem szól be érte senki. Más is többnyire csak annyit ír a ficblogba, hogy "új fejezet", meg "most egy ideig nincs frissítés", és többnyire olyan válaszok érkeznek, hogy "nekem tetszett ez a fejezet", meg ilyesmi. Ezen az alapon gondoltam szólni, de még egyszer: ezt nem kell és nem is szabad bántásnak venni, emberek vagyunk, mindenkivel előfordul, hogy hibázik, ez csak afféle jelzés, hogy hát itt ezek a szabályok. Az is lehet, hogy én voltam hülye. Csak azért lett talán olyan éles meg kemény a megjegyzésem stílusa, amilyen, mert nem akartam barokk körmondatokat, hanem igyekeztem a lényegre törni.
Ennyi dióhéjban. :)

Útáljuk Együtt az Egyetemi Szervezést Klub - gyere, csatlakozz te is!

"Ne a tükröt hibáztasd, a te pofád ferde!" (Gogol)

Ars longa, vita brevis.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 25 (csütörtök), 21:09 
Szárnybontogató

Én azt szeretném megkérdezni, hogy ennek a nagy szigorúságnak az adminok részéről van valamiféle nevelő célzata? Merthogy a ficblogomban a lányokkal el szoktunk kalandozni nem szorosan a történethez kapcsolódó témák felé. Illetve bocsánat, szerintem igenis kötődnek hozzá a beszélgetéseink, mivel a történet szereplőiről beszélgetünk.
Nem értem miért baj, ha néha hozzá tesszük, hogy "megyek iskolába" meg, hogy "ezt meg azt olvastam a neten".
Nem lázadozni szeretnék, de mivel úgyis csak 3an vagyunk feleslegesnek látom még egy topicot létrehozni, hogy aztán legyen 2, ahol az egyikben hetente beírok, hogy nna frissítettem, ők meg vissza, hogy "ok" vagy még azt sem, a másikban pedig akkor dumaparti. Én pazarlásnak érzem, de ha kötelező, akkor természetesen megcsinálom, mert szeretek beszélgetni velük. Csak nem értem, mire való az, hogy "itt csak erről és erről lehet beszélni, itt meg arról, hogy..."

hát ez lenne a problémám.

ha válaszoltok előre is köszönöm.
ForgottenGirl

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 25 (csütörtök), 14:18 
Ó-nagy-admin "backstage"

Phoebe Halliwell írta:
Fogalmam sincs, hol kérdezhetném, meg, hát itt teszem: a Final Fantasy ficek (mert van tervbe véve nálam) mehetnek anime kategóriába, vagy se? Mert abból minden van, film, játék, anime, ezért gondoltam megkérdezem, biztos ami biztos. Előre is köszönöm a választ.

Mehetnek nyugodtan :-D

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 25 (csütörtök), 12:58 
Fanficbúvár

Fogalmam sincs, hol kérdezhetném, meg, hát itt teszem: a Final Fantasy ficek (mert van tervbe véve nálam) mehetnek anime kategóriába, vagy se? Mert abból minden van, film, játék, anime, ezért gondoltam megkérdezem, biztos ami biztos. Előre is köszönöm a választ.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 14 (vasárnap), 18:08 
Fanfic-faló

Dongo írta:
Sziasztok!
tudom, hogy tök elfoglaltak vagytok, és hogy biztos egy csomó ember fice bennt van, csak eddig én valahogy mindig megszívtam a feltöltésekkel, és hnap, hnapután nem leszek netközelben. :oops: csak annyit akartam, hogy tegnap délután feltöltöttem egy novellát éls még semmi e- mail. Szeretném megkérdezni, hogy javítsak-e valamit rajta, vagy csak még nem volt időtök megnézni? jó lenne tudni.. :oops:
köszi!

Szia! Én most megnéztem, és el is küldtem, mert hibáid voltak.

Tisztában vagyunk vele, hogy a moderálás mostanában nagyon lassú, ezért is van az adminpályázat. De ti meg kérlek értsétek meg, hogy ez nem egyszerű feladat, és hétvégenként mi is pihenünk, hiszen hétköznap egyetemen/iskolában/munkában vagyunk. Sajnos nem tudunk arra tekintettel lenni, hogy te személy szerint mikor vagy netközelben és mikor nem.

Légy türelmesebb, légy szíves.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 14 (vasárnap), 17:48 
Zöldfülű

Sziasztok!
tudom, hogy tök elfoglaltak vagytok, és hogy biztos egy csomó ember fice bennt van, csak eddig én valahogy mindig megszívtam a feltöltésekkel, és hnap, hnapután nem leszek netközelben. :oops: csak annyit akartam, hogy tegnap délután feltöltöttem egy novellát éls még semmi e- mail. Szeretném megkérdezni, hogy javítsak-e valamit rajta, vagy csak még nem volt időtök megnézni? jó lenne tudni.. :oops:
köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 13 (szombat), 19:35 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lilyanjudyth írta:
Nem szívódott fel, hanem az illető admin (spec én) a listában alulról felfelé haladott, ergo ami utólag lett feltéve, azt előbb engedélyeztem. :D De ne aggódj, most már ott az előző is. :D

Az, hogy olvasták már azt jelenti, hogy valaki megkerülte a dolgot, hogy előbb hozzájusson. ;)

Köszi szépen, és bocsi a zaklatásért! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 13 (szombat), 9:45 
Betűmániákus

Lilyana írta:
Sziasztok!
Ma az egyik történetemhez kivételesen egyszerre két fejezetet is feltöltöttem, ami közül a későbbit engedélyeztétek is, de a korábbi valahogy felszívódott. A történetszerkesztő azt jelzi, hogy olvasva volt a harmadik fejezet, ugyanannyiszor mint az utána következő, de ha meg akarom nézni, csak a negyediket jelzi ki olvashatónak. :shock:
Most valamit én rontottam el vagy csak szimplán türelmetlen vagyok? :oops:
A gyűjteményem címe egyébként: Csipkebokorvessző.
Előre is köszi a segítséget!

Nem szívódott fel, hanem az illető admin (spec én) a listában alulról felfelé haladott, ergo ami utólag lett feltéve, azt előbb engedélyeztem. :D De ne aggódj, most már ott az előző is. :D

Az, hogy olvasták már azt jelenti, hogy valaki megkerülte a dolgot, hogy előbb hozzájusson. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 12 (péntek), 21:33 
Ó-nagy-admin "backstage"

Sziasztok!
Ma az egyik történetemhez kivételesen egyszerre két fejezetet is feltöltöttem, ami közül a későbbit engedélyeztétek is, de a korábbi valahogy felszívódott. A történetszerkesztő azt jelzi, hogy olvasva volt a harmadik fejezet, ugyanannyiszor mint az utána következő, de ha meg akarom nézni, csak a negyediket jelzi ki olvashatónak. :shock:
Most valamit én rontottam el vagy csak szimplán türelmetlen vagyok? :oops:
A gyűjteményem címe egyébként: Csipkebokorvessző.
Előre is köszi a segítséget!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 17 (vasárnap), 13:10 
Sztorihajhász

Nekem csupán annyi hozzáfűznivalóm van, hogy mindenki megtudja ítélni, hogy valamit elolvas-e vagy sem. Ha látja a karikát, de mégis rákattint, mikor még nem kéne, akkor az ő baja és én sem tudom sajnálni. :-D Jó, mondjuk tényleg, a meri nem arra van, hogy pornóval legyen tele, de erre ugyanúgy van igény. :-) :lol: Mindegy, aki kicsi de elakarja olvasni, úgyis elfogja, nem tudnak az adminok semmit tenni.

Csalással megnézni? :-) Ez vicces. Hogy csinjátok? :P Csak vicc volt :-D Amúgy még nem láttam ilyet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 14 (csütörtök), 12:00 
Fanfic-faló

gyerekek, ez nem kívánságműsor.
türelem.
mi is csak emberek vagyunk, nem robotok. nyilvánvaló, h kevesen vagyunk, ezért is lehet pályázni adminnak, legyetek kicsit megértőbbek és türelmesek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 14 (csütörtök), 10:21 
Zöldfülű

Sziasztok!
Tegnapelőtt töltöttem fel a Titkos hozzávaló című írásom 8. fejezetét, de még nem kaptam visszajelzést. Tudom, hogy elfoglaltak vagytok, de valaki légyszi nézzen rá a kedvemért. Előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 14 (csütörtök), 8:37 
Zöldfülű

Sziasztok! Három napja nem hallottam a Silex Viridis új fejezetéről, levelet sem kaptam. Valaki esetleg meg tudná nézni, hogy van? :) Köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 12 (kedd), 19:53 
Zöldfülű

Shylet írta:
ha nem kaptál levelet valószínűleg nem is látták még az aminok, ergo nem is lett még engedélyezve :wink: (bocsi hogy én válaszoltam *elkullog*)

Igen ezzel tisztában vagyok :) Csak én önző módon szerettem volna valakit megkérni, hogy nézze meg, mert mielőtt elmegyek még szeretném látni az oldalon, esetleg... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 12 (kedd), 19:49 
Tollforgató

ha nem kaptál levelet valószínűleg nem is látták még az aminok, ergo nem is lett még engedélyezve :wink: (bocsi hogy én válaszoltam *elkullog*)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 12 (kedd), 17:22 
Zöldfülű

Sziasztok!
Ma éjjel feltöltöttem egy új írásomat, és még nem érkezett levél, hogy felengedtétek-e vagy nem. Tudom, hogy egy csomó fic van amire erre vár. Én vártam is, és várnék is türelmesen, csak holnap nyaralni megyünk. És még szeretném tudni, hogy felendedtétek-e.
Cím: Zene az életem... (megváltozott a cím)
Előre is köszönöm.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Hana Piton 2008 augusztus 13 (szerda), 0:38-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 12 (kedd), 15:45 
Fanficbúvár

Lionela írta:
Phoebe Halliwell írta:
Nekem csak egy kérdésem lenne, hogy megkaptátok e a jelentkezésemet adminnak. Csak azért kérdezem, mert a freemail-es címem néha szórakozik velem, és nem küldi el a dolgokat, és ha nem kaptátok meg, akkor elkűldöm másik címről.

Megkaptuk :-)

köszönöm szépen, ezek szerint ezúttal nem tett nekem keresztbe :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 12 (kedd), 11:28 
Ó-nagy-admin "backstage"

Phoebe Halliwell írta:
Nekem csak egy kérdésem lenne, hogy megkaptátok e a jelentkezésemet adminnak. Csak azért kérdezem, mert a freemail-es címem néha szórakozik velem, és nem küldi el a dolgokat, és ha nem kaptátok meg, akkor elkűldöm másik címről.

Megkaptuk :-)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 12 (kedd), 10:52 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 05 (kedd), 17:28 
Ó-nagy-admin "on stage"

Biaaa írta:
Hellóka!
A Felhős ég is mutat derüt.. című regényem új fejezetére nem kaptam levelet . :roll: Nagyon kérlek nézzetek utána, mi lehet vele!
Nagyon köszönöm

Még a listában volt. Megnéztem, ment a levél is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 05 (kedd), 15:04 
Zöldfülű

Hellóka!
A Felhős ég is mutat derüt.. című regényem új fejezetére nem kaptam levelet . :roll: Nagyon kérlek nézzetek utána, mi lehet vele!
Nagyon köszönöm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: :)
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 05 (kedd), 7:06 
Zöldfülű

Ja, oks :)! Köszi :D!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: nem tudom mi van :S
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 04 (hétfő), 21:54 
Betűmániákus

CapsLock írta:
Sziasztok!

A fejezetemről lenne szó, nem tudom, hogy baj van-e vele, vagy mi van, de nem engedtétek még át. Levelet se kaptam, semmit :(. Kérlek nézzétek meg!

A történetem címe: A legjobb barát húga tabu...
CapsLock voltam és előre is köszi!

Az égvilágon nem volt vele semmi gond. Ott volt a listában a többi harminc story között. Általában, ha több napig nem hallasz róla, akkor reklamálj... mert akkor már van valami. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: nem tudom mi van :S
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 04 (hétfő), 20:41 
Zöldfülű

Sziasztok!

A fejezetemről lenne szó, nem tudom, hogy baj van-e vele, vagy mi van, de nem engedtétek még át. Levelet se kaptam, semmit :(. Kérlek nézzétek meg!

A történetem címe: A legjobb barát húga tabu...
CapsLock voltam és előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 03 (vasárnap), 20:33 
Fanfic-faló

asd írta:
Hölgyem! A plusz egy fejezetnél talál egy újabb kritikát. Már amennyiben érdekli. ;)

NANÁHOGY!!!
*rohan, dzsal, tép, nyomában füstcsík*

edit: elolvastam... nem látok a meghatottságtól... amint összeszedem magam, írok egy mailt, talán engem megszán a vipmail. tömören: :D:D:D:D:D >:D< :(( <--- örömkönnyek. sokat jelent nekem, köszi :)
off vége :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 03 (vasárnap), 20:22 
Tollforgató

Hölgyem! A plusz egy fejezetnél talál egy újabb kritikát. Már amennyiben érdekli. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 03 (vasárnap), 17:40 
Fanfic-faló

attól, h indamaillé alakult a vipmail, nem változik a mailcímem. jancollie@vipmail.hu-val működnie kellene. ha ez nem megy, próbáld meg a jancollie@freemail.hu-ra. nem nagyon használom ezt a mailcímet, de még él :) ha meg oda sem engedi, tedd fel kritikában, nem bánom én, csak már úúúúgy olvasnám, miket írtál :D:D:D *tűkön ül*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 03 (vasárnap), 16:54 
Fanfic-faló

asd írta:
Ajajj... Már jött is egy démon! :evil:

Örök rejtély... javaslom akkor a pü használatát XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1437 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 29  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra