Boldog Karácsonyt Kívánok Merisek! Kyraper:Hermione kezeit arcába temette, amit a barna hajzuhatag takart el.Tehetséges boszorkány ez a Hermione, megnézném, ahogyan a kezei elmerülnek az arcában.
A sulihoz érve egy kék szempárba ütköztem méghozzá, Stefanéba.Vajon milyen suliba jár a hősünk, hogy csak úgy szempárokba lehet botlani előtte?
darktulip:Kissé össze is rázkódott, mivel Hermione állt az ajtóban, kezével a 45-ös dobozzal.Hermione a kezével állt az ajtóban?
De jó neki, hogy tud kézen járni. Kész tornász.
- Ismered őket? – kérdezte teljes megfontoltsággal Nat miközben kék szeme visszatévedt a tálcájára és nekikezdett az almája evésének.Akkor most a csaj szeme eszi az almát? O.o
Valószínűleg a fagyasztóátok ellen – a lány mindig meg volt elégedve, amikor minden tekintet rá szegeződve hallgatta a legnehezebb kérdésre adott válaszát is.Ha a tekintet hallgat, akkor a fül meg lát?
A Roxfortban minden másképp van.
– Az egy fuja név – kezei szinte azonnal a szájához repültek, és felnézett Dracóra, apró arcvonásain a horror jelei jelentek meg, – Sajnálom – nyikorogta.Ha a kezei a szájához repülnek, az már magában horror, hát ha még az arcán is a horror jelei vannak.
Leírás: Ez egy olyan történet, amiről még nem tudom, hogy mi fog benne történni, mi lesz a vége és kik lesznek benne. Várd ki a főszereplőm, akinek még nincs neve, (segítsetek kitalálni ) rátalál a részeg szomszédjára akit még soha életében nem látott, még is segít rajta. No comment.
Nem igazán lehet tudni melyik irányból jön mert a szűk folyosó nagyon visz hangzik . A kopogás felerősödött majd egy kis tocsogással karöltve abba maradt..Az egyik őr lépései törték meg a börtön celláinak nyomasztó csendjét . pár percig
ingerülten vizsgálta szemével a látszólag üres cellát majd bekiáltott:
- Hé!Hé,kis patkány!- de válasz nem érkezik..Vázolom a tényállást: a szűk folyosó visz valamit, ami hangzik, vagy visz is, meg hangzik is. A kopogás eközben a tocsogással karöltve lelépett kocsmázni (oda szoktak menni a jó cimborák), az őr meg a szemével vizsgálta a cellát (nagyon örülök, hogy nem a nyelvével, esetleg egyéb vizslató szervével
), vagy most én vagyok nagyon kész?
-Jó reggelt, kicsim! A papának be kellett mennie a Mágiaügyi Minisztériumba. Megtennéd, hogy behozod a leveleket? Addig elkészítem A csata után mindössze 13 évvel, Neville Longbottomnak, és Hannah Abbottnak született egy gyermekük a rántottát. Neville és Hannah gyereket... akarom mondani rántottát készítenek.
Alice azt sem tudta hova tegye a fejét, amikor meglátott a hátsó sarokban, egy kalitkában üldögélő, szomorú kisbaglyot.No, nekem a fej elhelyezése nem szokott gondot okozni, általában a nyakamon van.
IV. McGalagony, Minerva: Átváltoztatás alapfokon;
V. Longbottom, Neville: Ezer bűvös növény és gomba;
VI. Hansen, Buford: Ismerkedés a bájitalokkal;
VII. Hagrid, Rubeus: Legendás állatok és megfigyelésük;
VIII. Potter, Harry: Hogyan Védjük ki a Sötét Varázslatokat?.Kasei:-Hát voltunk Spanyolországban két hetet a szüleimmel és a drágalátós hugikámmal.Ez olyan, mint a vendéglátós?
Luna Aurora:Piton tartott felém, biztosan folyósszolgálaton volt. Könnyezek.
Még az újabb kínkuss beállta előtt szerencsére kaparászást hallottak az ajtón. már több perce ezen nevetek, találó egy kifejezés
Asha: Mi az, J, nekem már nem is töltesz semmit? – Hangja fedő volt, enyhén forgatta magát a székkel a zene ütemére.Van, akinek "repedtfazék" hangja van, hát miért ne lehetne valakinek a hangja épp fedő?
Nekünk folyton változtatni kell a tartózkodási helyünket. És csak mi ketten vagyunk már, mert mi vámpír és vérfarkas keverékek vagyunk. Belőlünk nincs sok, de én úgy tudom, hogy akik voltak azokat már rég megöltek vagy depresszióra zuhantak és elmenekültek valahova ahol nincsenek szem előtt.Az is jobb, mint betonra zuhanni, bár ugye nem mindegy, milyen magasról indul az ember.
Ez az üldözés még azokból az időkből való, amikor a vámpírok szinte mindennap teremtettek egy új lényt belőlünk, de lázadás tört ki. Fellázadtunk ellenük és ők büntetés gyanánt megöltek minket. Az ő mérgük halálos számunkra, főleg ha még telihold van és ezüst is van a testünkben. Csak így lehet megölni minket. Nekünk nincs mérgünk, de a vámpírok és vérfarkasokat meg tudjuk ölni.Szóval ha lenyelek egy ezüst gyűrűt, és utána megmar egy vámpír (engem, aki vérfarkas-vámpír keverék vagyok ugye, de a vámpírméreggel is ugyanaz lehet a szitu mint a vércsoportokkal, hogy kicsapja a testem az idegen vámpírmérget
), akkor abba belehalok. De ha meguntam, hogy kizárólag ragozatlan vámpírok és vérfarkasokat öljek (akik ugye a felmenőim, de hát a legjobb családokban is előfordul), még mindig kivethetem magam a tizedikről, hátha valami jó kemény depresszióra esek.
Majd felkeltem a szállodai szóba padlójáról. Előttem egy élettelen macska hevert. Sajnos a vérszomj nem múlik el soha. Csak rosszabb lesz. A vámpíroknak jó a mű vér is, de nekünk nem megfelelő étek.Bevillant Drakula, amint szívószálat tűz egy zacskó jó kis filmes művérbe. Hiszen Edward lehet, hogy humanista, de állatokat kínoz! Legyél TE is IGAZI vega vámpír! Vagy True Blood rajongó. Választhatsz.
Jó idő van. Tipikus augusztusi eleji idő Quanticoban. Kint csiripelnek a madarak. Kellemes idő van. Bent az FBI központban a 6. emeleten egy szövetségi ügynök épp kiakadt. Na azért ez már nem volt annyira tipikus.Még nincs elég tőmondatom. Több tőmondatot kell írnom. Még egyszer írok a jó időről. Akkor eggyel több lesz a tőmondatom.
Azaddig semmit sem cselekedtem míg a kb. 20 éves férfi szemfogai elő nem villantak, és egy állatias hang kíséretébe anyámba mélyesztette azokat a méteres agyarakat.Aha. Szegény vámpír az egy méter hosszú szemfogaival. Biztos nő, mint a mókusé, ha nem koptatja eleget.
Na végre! – üvöltött egy emberkét az egész busz.Szegény.
Mindenki elgémberedett tagokkal sántikált – nem volt köztük olyan, aki ne vágott volna olyan képet, mint a háromhetes zombi, akit szájon át próbáltak újraéleszteni. Ne. Képzeld. El.
Ajj már! Most ez komoly? Az olyan ó-divatú!Hát az még mindig jobb lehet, mint az x-divatú meg a z-divatú, mert az hátrébb van ugye az ábécében...
- ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ez az igencsak lányos sikolynak hallott hangot Jack adta ki. Erre persze már nekünk is fel kellet nézni a föld bámulásából
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ez a férfias kiáltás pedig én és Jason adtuk ki.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ - ez meg a bálnák párzási üvöltése.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ - ez meg az admin elutasító előtti csatakiáltása...
Felidéztük a régi szép dolgokat, amiket az együttöltött évek alatt éltünk át.Azok a csodálatos hímző- és varrószakkörök, örökké hiányozni fognak...
Az önfejű lány nem enged érzelmeinek, de egy gazcsábító miatt talán megnyitja szívét mások előtt.Még a gazokat is elcsábítja, pedig azok biztos nem adják magukat oda bárkinek. xD
mellons:A szemembe mélyesztette magát. Annyira el akartam titkolni, mi is történt, de nem tudom.Nem tudom, miféle eljárás egy egész embert egy másik szemébe gyömöszölni, de fájdalmas lehet. És eléggé hely szűkös.
Épp csak elkezdtem moderálni:
Pruedence Lilyen Halliwal Potter, azonnal gyere le. Azt hittem, ez már kiment a divatból. Bár, most ismétlik a Bűbájosokat a tv2-ön.
Sirius ekkor élvekapott, és mielőtt kiszórta volna az átkot, leeresztette pácálját. Szóval Sirius még élve kapott egy pácáljt, amivel míg meg nem hal - bár lehet, hogy halva is kapna valamit -, átkokat is tud szórni.
- Nem igaz, hogy mindig ilyen hülye, beképzelt vagy! visszavehetnél már az emódból!XDD Igen, te emoista, hogy képzeled ezt?! Az m és a g pedig nincs is olyan közel egymáshoz.
- Szóval te metaorfológus vagy?
- Hogy mi? - kerekedtek el a lány szemei.
- Metaorfológus, aki a metemorf mágiával rendelkező emberekre specializálódott a gyógyítói képzés során, és lógusi címet szerzett. Hű de tudományosan tudománytalan.
Sötét volt, lógott az eső lába, és Dumbledore ereiben tisztán bugyogott a déjá vu.Nem biztos, hogy én ezt a bravúrt most értem.
A halálfalók halottak vagy az Azkabán ülnek.Azkaban szigetén van egy Azkafa, becsületes nevén Azkabán, amire a halálfalók felülnek, mint a madarak a drótokra.
Cím: James Walley ée az ötödik elemet legendájaFurcsa, a leírásban már sikerült az és, és az elem szó is. Bezzeg a címben! Ő is azt akarta, hogy ne kerüljön fel.
- Nem hiszem h ogy lenne jogod épp neked elítélni, minden szavad csak hazagsug! XD Pislogtam rá párat. Mindenesetre a hazag sug, végül is, miért ne?
Csak állt és beszívta a kesernyés sütöt, miközben könnyezett. Nos, igen. Jó nagy orrlyukának kell lennie, hogy egy sütő beleférjen. Szerintem esélyesebb, hogy csak odaégett a kaja, és füstölt. Valljuk be, azt könnyebb beszívni.
A fiú mélázva túrt bele vékonyszájú hajába, ami nála az idegesség jele. Engem is idegesítene, ha a hajamnak vékony szája nőne.
- Megértette? - vicsorgott Piton. - A büntetőmunkája tejesítése Fricsnél fog történni. Meglátjuk mit talál ki magának. - Vajat köpülni pedig majd McGalagonynál fog, világos? - vigyorogta az admin. Volt már egy ilyen, nem?
- Nem értem ez a papírt, hiába lobogtatod, sajnálom - ismerte el a laikus Sam.
- Pedig nagyon egyszerű. A kimatatás szerint a vércsoportjuk egyezik! Kimatatás. Zseniális. Hát én a munkában elég sok pénzügyi kimatatást szoktam nyomtatni, mostantól biztos viccesebb lesz. XD
- Ügyész úr, ha megtenné, hogy felolvassa az ön szerint jogosan kibaszott büntetés mértékét - intett a bíró a férfinek.
Az felállt, és egy papírt fogott a kezébe, mintha nem tudta volna már fejből régóta.
- Minimum tizenöt évet tartok reálisan kiszabni a vádlottra. Hát ahogy mondani szokták, nem mindegy, hogy idd ki, vagy vidd ki. A
kibaszott sem épp ugyanaz, mint a kiszabott.
Chris:Az előttem álló női szellem vörös szemét az enyémbe véste, majd rettenetes hörgő hangon megszólalt:
Nagyon nem szeretném ha valaki a szemembe vésné a szemét, legyen az élő vagy holt.
De kérem, ne haragudjon ezért! – lehajtotta a szemét, a kezével pedig idegesen babrált szoknyájával. Miután belevéste magát a szemembe, akár le is hajthatja.
És egy nap tán talál egy hozzá illó lányt, és akár családot is alapíthat.Légnemű asszonykák előnyben
Lassan visszasétáltam a telefonomért, és megnéztem kihívott.Párbajra fel, Mr. Telefon!
Próbáltam tudtára, hogy mennyire szeretem Őt, ám szerinte én csak ki akarom használni, mint a többi lányt. Nem vettem meg ezért, hiszen, hogy elfelejtsem Őt rákapcsoltam a bulizásra és a csajozásra.Az egy dolog, hogy nem tudom mit próbálok tudtára, de hogy még csak meg sem veszem amikor ki akarom használni...
Bár Balltrix elviharzott, az éhségemet nem tudta magával vinni.A baltás gyilkos szerepében az igencsak beszédes nevű Bellatrix Lestrange!
A kezemet belenyomom a hajamba, majd tépkedni kezdem, az ajkamba harapok, de olyan erősen, hogy megérzem a vér izét.Kíváncsi lennék a vér izé ízére.
Aggódva odarohant hozzám, elém guggolt, megfonta a vállaim, és úgy nézett a szemembe.Bevallom, én nem vagyok olyan hajlékony, hogy copfot lehessen fonni a vállaimból.
Elvettem a szemem róla, és inkább a füvet tanulmányoztam.Szemet szúrt, hogy szemtelenül közelről szemezgetett az illetővel.
Leült mellé, és megverekedte a hátát biztatóan.Köszönöm, de biztató célzatú verekedésben sem szeretnék részt venni.
Perseluis gyanakodva ráncolta a homlokát és megerősítette az elméje védelmét.Donna Perselusina Pitonia de la Vega legkedveltebb becézése.
Azért látom, hogy nálatok kihordja a nadrágot.– Gratulálok! Kislány vagy kisfiú?
– Nadrág.
Albus tudta, hogy Scorpius lelki állapota elég labilis e-téren.Aranyvérűként nehezen boldogul az internettel?
- Ah, ez egyszerűen…- Állt fel Kat és elkezdett körbe-körbe járni a szoba fen maradó részein, amit nem a kék rendőrségi hívőfülke foglalt el.A doktor újabban gyónni jár a TARDIS-ba. Helyesírási hibákat.
A fe pedig a padló új szinonimája, szóval a fe fenn maradó részein lehet járkálni.
Soha nem emlegette fel még egyszer azokat az éjszakákat, soha nem hányta fel, soha nem mondta, hogy tartozom neki.Nehéz lehet egész éjszakákat hányni, az ilyesmit tényleg jobb nem felhánytorgatni.
A nőnek igaza van, ha elvesztenék az őrunalmukat, akkor Rachel szenvedné meg a kárát, amit a legkevésbé sem szeretett volna.Őrunalom, fogolyunalom, adminunalom… na nem, olyan nincs, a fénypontok megakadályozzák.
Rózsafa, kilenc és háromnegyed hüvely és szívizomhúr.Új mértékegység a pálcák hosszának jelzésére?
Megöletem apukámat, Harry-t, és megvártam, amíg Rose is elbúcsúzik szüleitől.Lily Potter, a kedves tömeggyilkos: először megengedi Rose-nak, hogy elbúcsúzzon a szüleitől, és csak azután szabadul meg az Arany Triótól.
Lilyana:Kakashi : mondtam már Naruto, hogy ennyi volt a mai edzés. Lécives ne nyaggass tovább.
Naruto : (gecis sensei.) Na jó… Mintha erőteljes OOC-be hajlana a dolog.
Asha megjegyzése: De a párbeszéd egyedi írásmódja már el sem gondolkodtat, úgy látom.
Nőcsábász volt. Liliomtriplónak tartották. Igen, a liliomtiprás tényleg egy nagy botlás, de hogy ennyire?
Ichigo a szemeit nem vette le a plafonról, de miután megköszörülte a torkát, végre megszólalt.Hümm. Párosan felragadtak?
Még hogy vér ízű? Fúj! Ki halott még ilyen undorító italról?Lehet én is halott lennék, miután megkóstoltam egy ilyen lötyit.
- Haver, te myomozolk is utána?X'D asszem ez nyomozol akart lenni
Hidd el, íny nyugodtabban fog telni a szünet Az íny megnyugtatására a Sensodynét ajánlanám inkább.
Levi konokul leszögezte a fejétÚjabb követője akadt Chris szembevésősének, és ő is keményen tolja. XD ((A fejet csak le
szegni lehet.))
Huncuttan visszanézett a DoktorraMost higgyem el, h a Doktor mellett még a Huncutság is tanná válik?
- Kérdezhetek valamit? – nézett rám a reggelijéből.Ez tökre helyes, csak moderálás közben annyira vicces az elemző látásmóddal elképzelni, ahogy a müzlistálkából kipislogva édesen rám néz és ezt kérdi.
Gondoltam, megosztom.
Agatha Leonard:Én az első nap még úgy kóvályogtam itt, mint légy a kávéscsészében – mondta, és
nosztalgikusan előre meresztette nagy barna szemeit. - Milyen szakon tanultok?Hm… azok a régi szép előremeresztett szemek, hiába nosztalgiázok, már nem emlékszem rájuk…
A fiú arcán még halványan meglátszódtak a sérülésnyomok, amiket Fenrir Greyback, a kegyetlen vérfarkas okozott neki, de ez egyáltalán nem rontott sukár megjelenésén.Értem én, Bill Weasley olyan győzikésen fajin… Jó a csapat Karancsalján, hajrá, hajrá, Salgótarján!
Később egy szobába léptek be, ahol egy barna hajú, hórihorgas varázsló várt rájuk. Rögtön felismerte, ez Dumbledore, a híres varázsló.Hát, én meg nem ismertem fel rögtön, az biztos! Bárki másra előbb számítottam volna a jellemzés alapján.
Hórihorgas: langaléta, nyakigláb, lapaj, nyurga, égimeszelő. Elég bizarrnak tűnő jelzők az öregre, nem?
Mit tenne az ember ha egyszer hatalmat kapna? Olyan hatalmat amivel azt kezd amit csak akar?Hát... Ha már ilyen szépen kérded, elárulom: én rákényszerítenélek téged arra, hogy vesszőket használj. Gonosz vagyok, nagyon gonosz...