Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 09 (kedd), 7:57

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 26 (péntek), 0:44 
Fanfic-faló

Minden James/Sirius kedvelőnek tudom ajánlani a Rio által fordított Hamis című fiket, és annak folytatását a Valós-t.
nagyon jók, és a fordítás is teljesen rendben van!

Ezenkívül szintén Riótól a Veled, de mégis nélküled!
Ez egy nagyon szép regény, szintén James/Sirius, felnőttek kedvében is járó jelenetekkel!

Ezeket tudom így egy szuszra mondani!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 21 (vasárnap), 16:11 
Fanfic-faló

én Michael Serpenttől szeretném ajánlani a Hold me now-t.

Angol one-shot drarry, itt az angol leírás: Draco saves Harry from the Giant Squid and Harry has his own funny way to show his gratitude.

Figyelmeztetés: M-es, szóval... 16-os talán átrakva... nem nagyon van benne durva rész, talán csak egy bekezdésnyi :) ezen felül Draco káromkodik :D

de a lényeg, hogy nekem nagyon tetszett, könnyen érthető, vicces, aranyos :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 13 (szombat), 20:11 
Szárnybontogató

Húha, köszönöm szépen mogyo :oops: :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 12 (péntek), 20:36 
Zöldfülű

Hopszi ez az elöbb lemaradt. Szal ajándom mégegyszer Késát. http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=21654

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ne hagyd ki
HozzászólásElküldve: 2008 december 12 (péntek), 20:31 
Zöldfülű

Sziasztoook!
Végignéztem az ajánlásokat és észrevettem, hogy egy nagy kedvencemet még senki nem említette. Szóval én most megteszem: Ajánlok mindent Késától!
Fanficet nem ír, de megéri elolvasni a regényét, mert marha izgi és szokatlan!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 05 (péntek), 13:22 
Billentyűzetgyilkos

Bridget: Angyalszárny, sellővér

egy angyal és egy sellő szerelméről szóló novella, gyönyörű gondolatokkal, csak ajánlani tudom mindenkinek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 13 (hétfő), 16:19 
Szárnybontogató

Én is szeretnék ajánlani egy regényt :-) A címe: Élet Potter módra. Rio és sajti rendzseresen frissítik. Rövid tartalom: James és Lily Potter élete az esküvőtől. Hogyan bírkózik meg közkedvelt párunk a házasággal, terhességgel és a gyermekneveléssel?
Kicsit máshogy van, mint a könyvben, de ettől függetlenül imádnivaló egy sztori :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 10 (péntek), 15:38 
Fanficbúvár

Cartwright írta:
Sziasztok!
Szeretnék ajánlani néhány történetet a merengőről, amik nagyon tetszettek nekem! :-D
Athina Alard: Egyedül
Regicca: Kísértet a múltból
Alexa Tonks: Holtak tánca
:-D :-D

Holtak táncát én is imádom, de... dührohamom van, hogy nincs frissítve egy idejee xO hajrá Alexa! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 10 (péntek), 15:36 
Fanficbúvár

Én ezt ajánlanám, a legjobb, amit valaha olvastam, mondjuk angol. Tekergőkori, a szerző szórakozott, és beleírta Tonksot is. Első gondolat: baze, ez sablonos. Egyáltalán nem az, teljesen egyedi, nagyon eredeti! Imádom, bah xD

A tale of two faces by tonkslovesthewewwolves
link: http://www.harrypotterfanfiction.com/vi ... sid=253503 :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 19 (péntek), 9:10 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Szeretnék ajánlani néhány történetet a merengőről, amik nagyon tetszettek nekem! :-D
Athina Alard: Egyedül
Regicca: Kísértet a múltból
Alexa Tonks: Holtak tánca
:-D :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 07 (vasárnap), 21:41 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Úton Moby Dick felé egy csónakon, tartármártással a zsebemben...
Szia!

Én tom321 A szeretet hatalma című ficet ajánlanám. Visszatérnek Harryék a Roxfortba, de még az év végeztével is folytatódik a történet. :D
Nekem nagyon tetszett! Remélem segítettem! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 13 (szerda), 20:11 
Szárnybontogató

Sziasztok! Én egy ajánlást kérnék, ha lehet. :)
Keresnék egy jól megírt alternatív HP7 történetet, ahol Harryék visszatérnek a Roxfortba. Sok sok alternatív HP 7 sztori van, de a többség amivel találkoztam sajnos elcsépelt. Kérlek segítsetek! Ha mást nem egy-egy igényesen megírt hetedik részt olvasnék :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 13 (vasárnap), 13:37 
Szárnybontogató

Én most keresni szeretnék, de priviben kérek ajánlatot, mert esetleg megsértenénk az írót. ^^

tehát: butuska, de viszonylag jól megírt, újlányos, kavarásos, nagyjából semmi-értelme-nincses történetet szeretnék olvasni. (: de most komolyan. annyira jól tudnak esni az ilyenek.

előre is köszi ^^

szerk: TÁRGYTALAN, találtam egyet, és rájöttem, hogy mégsem bírom. : DDDD elnézést.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 07 (hétfő), 19:56 
Tollforgató

Tania írta:
Luciatus írta:
Hát amit én ajánlani szeretnék, az egy rövidke kis House fic a zseniális Avednay Philips billentyűzetéből ^^ A szerző ajánlója: "Dr. House drabble 100 szóban: Wilson és az esküvők. ^^"

és akkor maga a mű: A negyedik Mrs. Wilson by Avednay Philips
elolvastam, és kritikát is írtam XDDDDD én is ajánlom mindenkinek :D

Ez kész ez az ikonod. =))
House/Wilson is love! :-)V :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 07 (hétfő), 19:23 
Billentyűzetgyilkos

Luciatus írta:
Hát amit én ajánlani szeretnék, az egy rövidke kis House fic a zseniális Avednay Philips billentyűzetéből ^^ A szerző ajánlója: "Dr. House drabble 100 szóban: Wilson és az esküvők. ^^"

elolvastam, és kritikát is írtam XDDDDD én is ajánlom mindenkinek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 05 (szombat), 23:29 
Fanfic-faló

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 11 (szerda), 20:31 
Tollforgató

Hát ez nem fic, de mindenkinek ajánlom... :-)

Rowling írt nekünk ismét!!! Komolyan!!!

Egy aranyos, rövid kis történet, Siriust és Jamest elkapják a mugli rendőrök. ^^
Egy jótékonysági felhívásra, vagy micsodára írta, a kézirat ezen az oldalon található:http://www.waterstoneswys.com/
Gépelve itt lehet elolvasni a történetet:

http://wiki.unknowableroom.org/Source:What's_Your_Story%3F

bár aránylag olvashatóan ír Jo'. :wink:

(Szerintem elkezdhetünk aggódni... Ha J. K.-nek kedvet támad fanficeket írni, mi marad nekünk? :-D)

(azt nem értem, hogy akárhogy írom be, nem akarja a második linket bekékíteni... pedig más oldalon ment... de akkor másoljátok be simán :wink: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 07 (szombat), 13:37 
Fanficbúvár

A fic, amit találtam, és ajánlani szeretnék (mert nekem a kedvencem ebből a kategóriából), angol nyelvű, és Death Note YAOI. 18+ a jelzés, de eddig még semmi "olyan" nem történt, de szerintem egyre haladunk felé :D

Hogy is mondjam... érdekes történet. Mintha letetted volna fix pontnak Raitót, és az összes többit megráztad volna. Senkit sem ott találsz, ahol az eredeti történetben. L egy pszichopomp, vagyis az, aki a lelkeket a túlvilágra segíti. Egy nap Raitót kéne elvinnie, de történik valami... konkrétan Raito nem hal meg, így válik Kirává. Egy csettintéssel öli meg áldozatait. L-nek pedig mellette kell maradnia, és megvédenie a haláltól. A Shinigamik egy része ugyanis nem szereti a Kirákat, és el akarják tenni láb alól. Raito pedig belekezd jól ismert tervébe... Közben elbeszélésekben megismerjük egy korábbi Kirának, és pszichopomp kisérőjének történetét... Az a Kira nem volt más, mint Mello, védelemzője pedig Near. Mondtam, hogy mindenkit máshol találunk...

Az alap párosítás természetesen L/Raito, említésszinten Near/Mello, illetve kénytelen vagyok megemlíteni a Raito/Mikami-t is, bár... szóval nem egészen úgy van az :D Misa még nem bukkant fel, Matt viszont annál inkább :D Kevés karakternek van ilyen haláli belépője, mint neki :D Természetesen megvan Raito ellenfele is (a Shinigamik kivételével), mégpedig kettő, név szerint A és W. Ryukot sem kell hiányolni, ő is villog rendesen, Remet még csak említették eddig.

Külön poén, hogy mivel Raito a "levegőbe beszél" (ő, mivel Kira, látja az összes pszichopompot és Shinigamit, de rajta kívül senki más, így L-t is csak ő látja az emebrek közül), skizofrénnak nézik, és pszichiáterhez küldik, pszichiátere pedig nem más, mint Halle Linder (akinek nem ugrana be, elárulom, hogy az eredetije Nearnek az egyik embere, az a szőke csaj :D )

Eddig 17 fejezet. És imádom :D Majdnem annyira fordulatos, izgalmas, és váratlan, mint az igazi Death Note. Ezen felül még vicces, aranyos, főleg L csetlés-botlásait figyelni, ahogy próbálja elnyerni Raito tetszését :D Matt akciózásai külön okot adnak arra, hogy elolvasd :D

Na elég a dumából, íme a link:

http://www.fanfiction.net/s/3329822/1/D ... His_Shadow

ízelítőnek egy jelenet a harmadik fejezetből, nyersfordításban (L-en kezd erőt venni a süti utáni vágy...)

Ez akkor történt, amikor L előszedte az összes sütit, amiket eldugott. Ezeket Raito asztalára helyezte, és olyan messzire tolta őket magától, amennyire csak tudta. Aztán lemászott a székből, és végignézett az általa kreált rendetlenségen. Morzsák voltak mindenhol. Nagyot sóhajtott, leült a földre, és ott maradt.
- Egyél meg!
L a füleire szorította a kezeit.
- Mi a baj? - kérdezte Raito, aki abbahagyta a tanulást, csak hogy odafigyeljen.
L láthatóan szenvedett.
- Azt akarják, hogy egyem meg őket.
- Kik? - kérdezte hitetlenkedve Raito.
- Egyél meg!
- A sütik - vallotta be L.
- Ryuzaki, te komolyan azt hiszed, hogy a sütik tudnak beszélni?
- Egyéééééél meeeeeeeg.
- Nos, igen is, meg nem is - magyarázta L - Ez teljesen ellentétes a logikával, tudván, hogy a sütiknek nincs idegrendszerük, izmaik, tüdejük, vagy hangszálaik, hogy beszéljenek. De határozottan hallom őket.
- Ez csak a fejedben van - mondta Raito.
- EGYÉÉÉÉL MEEEEEG!
- Talán - bólintott L - De a szüleid sem látnak, vagy hallanak engem, de te mégis tudod, hogy itt vagyok. Ez logikátlan.
- Nem mintha az éneklő süti nem lenne logikátlan.
Mintha csak parancsra történt volna, a sütik kórisban elkezdtek énekelni valami ilyesmit: "Krémes töltet, krémes töltet, csokis köntösben...
- Erre elkezdtek énekelni - panaszkodott L.
Raito felnyögött, és lefejelte az előtte lévő könyvet, és úgy maradt. Valószínűleg azért, mert elege lett. L ránézett, az éneklés háttérzajjá tompult. Milyen különös ember Raito...
- Meg kell ölnöm valamit - sóhajtott Raito.
- Hát akkor mire vársz? - kérdezett rá L - Van idefent televíziód, nem?
Raito gyanakodva ránézett, majd felállt.
- Ha belegondolok - morogta - végülis nem hagyok bizonyítékot.
Milyen igaz.
Megnyomta a piros gombot a távírányítón, ami felélesztette a tévét. A hírcsatornára kapcsolt. L lemászott a székből, amikor Raito célzás értékkel köhögött.
Azóta a sütik befejezték az éneklést.
Erre L megette mindet.
Tudjátok, csak hogy elejét vegye a további éneklésnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 03 (kedd), 17:48 
Zöldfülű

Most bukkantam rá erre a sztorira a fanficton.net-en. Nekem nagyon bejött, csak ajánlani tudom.

Harry James Potter and the Power of a Prodigy
http://www.fanfiction.net/s/4195935/1/H ... _a_Prodigy

Szerző tartalmi ismertetője, így gyors fordításban:
Milyen lenne az élet, ha Harry egy csodagyerek lenne? Ha a családja még élne, de halottnak hiszik Harryt? El fogja-e fogadni a családját, ha ill. amikor a Roxfortban megy? El fogja-e fogadni a sorsát, mint Kiválasztott? Kövessétek nyomon Harryt roxfortos éveiben a családjával és barátaival, hogy milyen csínyeket hajt végre és hogyan próbálja legyőzni a sötétséget és sértéseket, amelyek folyton nyomon követik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 27 (kedd), 15:23 
Zöldfülű

Denem55: Roxmorts: rajzok, levelek, csókok - Avagay Remus Lupin okai

Jó hosszú cím, de nekem egyre jobban tetszik, ahogy kerülgetnek fel a fejezetek. Lehet, hogy elfogult vagyok a párosítás miatt? Mindegy, csak ajánlani tudom!

Ja, és LFairy írásai (a'la Farkasgúzs, Véres Hold...)!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 26 (hétfő), 14:11 
Zöldfülű

Már sokadszor olvasom újra és újra GuessLess és társai fordítását, az "Egy páratlan év"-et, és meleg szívvel ajánlom mindőtöknek. Harry-Piton központú történet, de semmiféle slash, inkább minden másból egy kicsi. :)
Harry utolsó évében játszódik a történet, muglik és mágusok világa csúszik össze, barátok és családok esnek egymásnak, és Harry olyan dolgokra kényszerül, majd szeret meg, amikről sose gondolta volna, hogy valaha is köze lesz hozzá. Egy kis Voldemort is helyet kap, persze lezáratlanul (ha valaki esetleg ismeri a folytatását... :) )...

Azt hiszem a top tizes listámon szorosan Enahma trilógiájának nyomában van!

http://archive.skyehawke.com/story.php? ... chapter=29
[/url]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 25 (péntek), 20:34 
Fanficbúvár

nem tudom, h volt-e már ajánlva és ha igen, mikor, mert nem szoktam pontosan figyelemmel követni az ajánlót, de szeretettel ajánlanám mindenkinek, aki szeret elgondolkozni a világról, a benne, bennünk lévő, kavargó érzésekről, ajánlanám az Angyalföldön, Jobbvilágban -t Luna Auroránktól :) mit is gondolnak az angyalok, mi létezésük célja, mibenlétük, milyenek is ők, mindez bájos, angyali, könnyed stílusban, de emellett mégis képes mélyen beivódni a lélekbe... ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 19 (szombat), 17:31 
Tollforgató

Grina: Furcsák
Ma bukkantam rá erre a PD-s történetre, és rögtön beleszerettem. :x Kivételes fantáziával megalkotott leírások, helyzetek, álmok, pillanatok... kb. egyelőre így tudnám jellemezni. xD Egyelőre fogalmam sincs, mi fog kisülni az egészből, de a hangulata mindenképp magával ragadó. Sz'al érdemes belenézni. *.*

/Jewels5 - The Life and Times/
GéeSz :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 03 (csütörtök), 20:45 
Fanficbúvár

És IGEN!!!! elkezdte közzétenni immáron kedvenc DMC-íróm a 4. kötetet!

Sons od Sparda IV: Devils Never Cry

http://www.fanfiction.net/s/4133752/1/S ... _Never_Cry

eddig még 8 fejezet, de eddig magasan ez a legjobb :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 22 (szombat), 19:36 
Tollforgató

Sziasztok!

Egy új írót szeretnék ajánlani itt a merin, akinek már van egy pár története, bár ide még csak egyet töltött fel. Remélem hamarosan többet is. :)

Nanna Balcsillagzat című művét szeretném a figyelmetekbe ajánlani. Slash és darkos, nagyon jó és érett a stílusa, a karakterei élőek, mindegyik szereplőnek mélysége van. Izgalmas, és eredeti, a hangulata miatt pedig úgymond "letehetetlenek" a fanficjei.^^ Remus/Sirius párosítás, de még aki nincs rájuk kattanva, annak is érdemes "belelapozgatni." Biztosan nem fogjátok megbánni.

Itt a fic: Balcsillagzat (18+)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 14:32 
Fanficbúvár

Hát akkor mondom

szerző: The NiGHt LoRd

Sons of Sparda
http://www.fanfiction.net/s/3507405/1/Sons_of_Sparda

Sons of Sparda II
http://www.fanfiction.net/s/3847623/1/Sons_of_Sparda_II

Sons of Sparda III: Rise of Abigail
http://www.fanfiction.net/s/3962309/1/S ... of_Abigail

Előkészületben (az író állítása szerint): Sons of Sparda IV: Devils Never Cry (állítóag idén készül el)

NEM slash/twincest, a nyáladzást se viszi túlzásba, igazi DMC-től megszokott tömény akció, és persze iróna minden mennyiségben
párosítás: Dante/Trish, Vergil/Lady, Nero/Kyrie
igeeen, mindhárom ezüsthajú, jégkék szemű démonsarj ott van... már csak ezért is megéri elolvasni *olvad*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 14:09 
Ó-nagy-admin "on stage"

Phoebe Halliwell írta:
ööö én azt szeretném megkérdezni, h ide nem HP-s ficeket is ajánlhatok? mert pl. nem oly rég találtam egy jó Devil May Cry ficet... (pontosabban 3 "kötetes" de lesz 4. is aszonta...)

Miért ne? Ha néhány hsz-szel lejjebb görgetsz, ott is Privet Drive-os írást ajánlanak. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 08 (szombat), 23:38 
Fanficbúvár

ööö én azt szeretném megkérdezni, h ide nem HP-s ficeket is ajánlhatok? mert pl. nem oly rég találtam egy jó Devil May Cry ficet... (pontosabban 3 "kötetes" de lesz 4. is aszonta...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 07 (péntek), 11:12 
Zöldfülű

Ide is berakom, mert szerintem elég jónak ígérkező írás. Új szerzőtől van, Theia írta, a címe Az idő Kereke MPK-s, de eddig még nem volt benne egetrengetően romantikus dolog, és szerintem az író célja sem ez. Rövid tartalom: A főszereplő valamiért Voldi útjába ált (még nem tudni miért), és jó pár évet át kell aludnia, majd Harryék korában ébred fel, de a bonyodalmak egymás után érik. http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=31261

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 06 (csütörtök), 11:48 
Tollforgató

Cara írta:
ajánlom Christabeltől az Ördögi táncot, mert imádom :x ha valaki ismeri a Jekyll és Hyde c. musicalt, akkor mindenképpen érdemes elolvasnia, ha valaki nem ismeri, akkor is, és még pluszba a zenéjét is meg kell hozzá szereznie :D kötelező mindenkinek :)
Fleur/Draco párosítás

Elolvastam, tényleg nagyom jó.^^A zenét meg minnyá letöltöm! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 05 (szerda), 21:46 
Könyvmoly

ajánlom Christabeltől az Ördögi táncot, mert imádom :x ha valaki ismeri a Jekyll és Hyde c. musicalt, akkor mindenképpen érdemes elolvasnia, ha valaki nem ismeri, akkor is, és még pluszba a zenéjét is meg kell hozzá szereznie :D kötelező mindenkinek :)
Fleur/Draco párosítás

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 05 (szerda), 21:19 
Ó-nagy-admin "on stage"

Késa írta:
Asha írta:
(Ó, és nem csöpög a vértől/nyáltól, és nem depressziós, és nem slash... :roll: :-D 8) )

vettem a célzást 8)

Bizonytalankodom, hogy a te műfajod-e, de a kritériumoknak megfelel. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 02 (vasárnap), 14:01 
Szárnybontogató

Asha írta:
(Ó, és nem csöpög a vértől/nyáltól, és nem depressziós, és nem slash... :roll: :-D 8) )

vettem a célzást 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 01 (szombat), 23:19 
Ó-nagy-admin "on stage"

Egy újonnan regisztrált Merengős egy írására hívnám fel a figyelmet:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=31710 - A Hetedik, Kalash-tól.
Nekem eddig nagyon tetszik: Privet Drive-os írás, valószerű stílus kis misztikával vegyítve... :) Az első két fejezet alapján pörgősnek, izgalmasnak ígérkezik - aki ilyenre vadászik, lesse meg. (Ó, és nem csöpög a vértől/nyáltól, és nem depressziós, és nem slash... :roll: :-D 8) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 19 (kedd), 19:40 
Fanficbúvár

Zsuhe írta:
Ha már itt vagyunk, akkor:
tudna vki ajánlani Privet Drive-os shlasheket, amik ne más könyv/film továbbírások, hanem saját kútfőből merítettek???

Olvasottak:
Vanilla, Shinshoku (bár, ki nem?? :-P )
Imeretlen ismerős ill. Nari összest
Gabonapehely

Kikötés nincs, slash, jó, és minnél több fejezet!! :-P

Nekem ez jutott hirtelen eszembe, ami tényleg nagyon tetszett: Haemoglobin is the Key. Fuxy írása. Í
zlésem nem mérvadó, elég szokatlan írás, viszont ha elolvastad egy ideig garantáltan nem felejted el. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 18 (hétfő), 11:40 
Írópalánta

Zsuhe írta:
tudna vki ajánlani Privet Drive-os shlasheket, amik ne más könyv/film továbbírások, hanem saját kútfőből merítettek???

Olvasottak:
Gabonapehely

Ajánlanám Quietcool írásait: életszerű, néhol nyers és hátborzongató. Nekem tetszettek. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 15 (péntek), 19:02 
Szárnybontogató

Késa írta:
Sziasztok!
Légyszi ajánljatok nekem olyan Privat Drive-os regényeket, amik véletlenül sem valami egyéb film vagy könyv fanfic-jei, izgalmas, egyedi, előrehaladott állapotban van, nem csöpög az érzelmektől és kiforrott sítusról árulkodik :-D

Ja és nem slash, nem depressziós, nem csöpög a vértől, nem egyes szám első személyben (ráadásúl jelen időben íródtak) :roll:

Előre is köszi

http://imagine.extra.hu/fiction/ Ez egy oldal csak ilyen műveknek, témák szerint. Remélem, találsz kedvedre valót!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 14 (csütörtök), 23:17 
Betűmániákus

Slash... fordítás... Snarry. :D

Tartalom: Voldemort halálának eredményeképpen, az összes halálfaló teljesen elveszíti a varázserejét. Piton az Egyesült Államokba emigrál, és szakácsként dolgozik egy étkezdében. Harry a keresésére indul, hogy tanácsot kérjen tőle.

Megtalálható itt: http://tothem.livejournal.com/

Címe pedig: Piton, fasza a sült krumpli! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 06 (szerda), 20:30 
Fanficbúvár

Olvasottak:
Gabonapehely

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 06 (szerda), 20:13 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Légyszi ajánljatok nekem olyan Privat Drive-os regényeket, amik véletlenül sem valami egyéb film vagy könyv fanfic-jei, izgalmas, egyedi, előrehaladott állapotban van, nem csöpög az érzelmektől és kiforrott sítusról árulkodik :-D

Ja és nem slash, nem depressziós, nem csöpög a vértől, nem egyes szám első személyben (ráadásúl jelen időben íródtak) :roll:

Előre is köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 03 (vasárnap), 20:56 
Fanfic-faló

barterika: tanuljunk gondolatolvasást! megtalálható itt: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=30036
ron/hermione, kissé erotikus, de nem az számít, egyszerűen zseniális!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 03 (vasárnap), 18:59 
Billentyűzetgyilkos

Luciatus írta:
Nem tud nekem valaki jó Tom (Voldemort)/Harry slasht ajánlani? A Saliron kívül ^^ lehet német, angol, vagy akár magyar is :D

Nos, van Enelentől a három fordítása, az Ffneten Lilith Duvare - Bábmestere (bár ennek a végén már nagyon nem igazodtam ki), és a Titkos kerten is olvastam talán úgy... hármat.
Nem olyan sokat lehet ebben a témában találni... sajnos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 03 (vasárnap), 18:07 
Szárnybontogató

Luciatus írta:
Nem tud nekem valaki jó Tom (Voldemort)/Harry slasht ajánlani? A Saliron kívül ^^ lehet német, angol, vagy akár magyar is :D

Épp próbálok összehozni egyet... XDDD

De egyébként nekem se jönne rosszul, ha valaki ajánlana. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 03 (vasárnap), 15:28 
Fanfic-faló

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 02 (szombat), 18:40 
Tollforgató

Ki tudja hány történetet olvastam, de most kifogytam a sztorikból. Keresnék olyan Harry főszereplős ficeket, amiben a hőskomplexus, a halálos átok elé ugrás, a barátság, és főleg a könyvhűség a fő szempont. De jöhet (bizonyos keretek között) AU és Severitus is. Saját szereplő max. 2, van elég karakter. Kedvenc olvasmányaim (ezekhez hasonló tulajdonságúakat keresek) :
A botrányosan szégenletes ellenség trilógia XD
Egy páratlan év
Hp és a halál terme
Harc egy újabbb.... sorozat
A horcruxok nyomában
A sorsunk kijátszható így is - úgy is
Minden mellons és Lilyanjudyth írás
Harry Potter és a Magistra hagyatéka
Harry Potter és a szerelem ereje
Harry Potter és a Szeretet Hatalma
Harry Potter és az ellentétes erõk
HP és a Sötét Nagyúr
HP és az első halálfaló
HP és a varázslók háborúja
HP és Merlin Rendje
HP és a belső ellenség
HP és a halálos ereklyék altern. vég
HP és az akaratok csatája
HP és a Hősök krónikája
Megváltás
Boldog napok a pokolban trilógia
The Boy With The Piercing Blue Eyes Avagy A csillogóan kék szemű fiú
Emerald Destiny avagy: Smaragzöld végzet
Bellatrix Black története
A Házasság Köve

Most így hirtelen ennyi :D:oops: :#-) Előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 21 (hétfő), 19:57 
Szárnybontogató

Ajánlom mindenkinek figyelmébe Firusetől az Eyla templomát, bár azt gondlotam az elején, hogy valami jó kis sablon sztori lesz, DE NEM. Egyszerűen briliáns, eghyültő helyemben végig olvatsam belőle 20 fejezetet: URL: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=27395 Jó olvasást hozzá

EKLE $star :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: nagy kérés
HozzászólásElküldve: 2008 január 20 (vasárnap), 19:17 
Szárnybontogató

Lillia_hun írta:
sibi-90 írta:
Sziasztok!

Nem épp ajánlás amit kérek, de kicsit kétségbe vagyok esve :shock: , mert nemrég olvastam egy fanfic-et de nem emlékszem sem a címére sem hogy hol találtam :oops: ...csak arra hogy a story szerint Piton, Hermione, Dumbledore, Mordon, Tonks, néhány Weasley és még sokan mások bekerülnek egy a valóságshowba...
Aki tudja esetleg, hogy mi ennek a címe és hogy hol találhatnám meg az -ha már ajánlós ez a topik, akkor így fogalmazok- ajánljon nekem egy linket.
Előre is köszönöm. :-D
Az e-mail címem: sibi-90@freemail.hu

Én csak annyit tudok, hogy a szerző Anna, a cím pedig Varázs világ. A honlapján fenn volt régebben (Sonorus), de az megszűnt, és fogalmam sincs, hogy fenn van-e máshol is :)

A történet fent van a merin, Anna Viara írói néven publikál, a történet címe pedig Varázs Villa.
Link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=27166 :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 19 (szombat), 21:26 
Tollforgató

Moondragon: Sorsforduló

Gyönyörűszép leírások, logikusan levezetett lélektan, Lucius (:x), meg izgalmasnak ígérkező sztori... csak úgy címszavakban. :D Engem megfogott, érdemes belenézni. ^^

/Jewels5 - The Life and Times/
GéeSz :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 15 (kedd), 11:16 
Billentyűzetgyilkos

callie: Holdfényes nappalok.

Draco/Pansy fic, de Pansy egyáltalán nem egy nyafogós, elkényeztetett csitri, aki csak lohol Malfoy után, mint a könyvekben. Draco meg... :x Izgalmas, enyhén romantikus, humoros, nagyon kidolgozott Malfoy-világgal és -hagyományokkal.

szóval: callie: Holdfényes nappalok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 08 (szombat), 11:29 
Fanfic-faló

Szárnyaszegett kismadár írta: Lelle

Nagyon ajánlom mindenkinek! A Merin található, kis PDs novella, de :x Nagyon szép, és amolyan igazi karácsonyi kis történet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 570 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra