Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 19:40

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 902 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 11 (péntek), 0:31 
Betűmániákus

ani írta:
De ugye nem neheztelsz emiatt? :D

Áh, :-)P

Azért a sötét utcákon vigyázz magadra...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 10 (csütörtök), 23:09 
Fanficbúvár

Igen, ezt már többen felvetették. De nem, én(Őméltósága, aki, aki izé), szóval lehet, hogy igazad van és már kellene, de még nem jutottunk el addig. Na. Szóval, érted.

Nem, nem élvezem a kínzást, amit művelek az olvasókkal. De már megvan az egész, és ez így lesz végigvezetve, ahogy kitaláltam annak idején

Na... :-D

De ugye nem neheztelsz emiatt? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 10 (csütörtök), 22:59 
Betűmániákus

Lily anno azon poénkodott, hogy betonba kéne verni a pasast, vagy hasonló.

Az a Felejtés átok viszont valóban megfordulhatott volna a fejében. Én vagyok vele, hogy a tag mást is beavatott, így nem lenne esélye a dolognak... ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 10 (csütörtök), 22:24 
Fanficbúvár

ani ezt most nem érti, de biztos benne van a hiba.

Egész telepet akarsz, vagy elég egy mobil is? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 10 (csütörtök), 22:16 
Betűmániákus

Azt hiszem, kezdek gyűjteni egy betonkeverőre.

El kellene már.

Az egyik tanárod hozta ki az iskola igazgatójának dokumentált kérésére. Általában az is hozza vissza, aki az aláírásával igazoltan kivitte. Jelen esetben ez Perselus Piton volt...

... Ugye bármire képes vagy, hogy én, aki felügyelem mindezt, szorosan, csukva tartsam a szám?!

$fal $fal $fal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 10 (csütörtök), 16:34 
Betűmániákus

ani írta:

Ja, és Lily! Nem lesz benne, semmi "olyan". Nyugodtan olvashatod.

Puszi mindenkinek!

Lesz, vagy nem lesz, én még olvasom. :D

Különben meg már a gondolataidba keveredtem, és egy párszor hasra estem bennük... XD (Ahogy csűrőd csavarod... a storyt.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 10 (csütörtök), 16:26 
Fanficbúvár

Sziasztok! Ha minden jól megy, és az égiek is úgy akarják, töltök fel új Passzív fejezetet.
Előjáróban csak annyit róla, hogy a gyenge idegzetűek védelme miatt visszatettem a 18-as karikát. El kell neki. :D

Ja, és Lily! Nem lesz benne, semmi "olyan". Nyugodtan olvashatod.

Puszi mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 08 (kedd), 19:57 
Fanfic-faló

Na,holnap el is olvasom, most... Most még tartogatom, dédelgetem a gondolatot, hogy holnapra nagyon várjam. :)

Ja, és ani: tudod, a galambok... :) Aki alacsonyabban száll... Ne vedd magadra, nem miattad építették azt a felhőkarcolót... ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 08 (kedd), 19:54 
Betűmániákus

Khm.

Passzív 35... :D

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=29580&i=1

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 08 (kedd), 19:34 
Zöldfülű

Komolyan még én érzem magam felháborodottnak a kritikaíró miatt. :evil:

Persze mindenkinek megvan a véleményhez való joga, de szerintem ilyen esetben az arányokat figyeld, vagyis mit mond a többség. És ha azt nézed, akkor semmi okod bármiféle elkeseredésre.

Ez is úgy van, hogy minél jobb vagy valamiben annál jobban megkérdőjelezed a tehetségedet és egy kis beszólást teljesen a szívedre veszel. Szükségtelenül.
Nem véletlenül kapsz annyi magasztaló véleményt, az ilyenkor hova vész?
Meg talán a te írásaidhoz egy kicsit fel kell nőni, ahhoz hogy a mondanivalódat felfogja az ember. Aztán ott vannak az olyanok, akik mindenen csak a rosszat keresik/látják. Szóval csak szűrővel tekintsd a véleményeket is, mert lehet, hogy aki írta épp rossz napja volt és ezen töltötte ki a haragját. Lehet, hogy abszolút nincs összehasonlítási alapja. Vagy épp gyomra nincs az ilyenhez; ilyenkor meg senki nem kötelezi rá, hogy olvassa.

Tehát, ha még nem mondtam volna, akkor nagyon tetszik amit csinálsz, ahogy csinálod és ne vegyél senkit se túl komolyan.

Tudod a legnagyobb írókat, költőket, festőket sem értették meg a saját korukban, és lehet hogy sokan nincsenek felkészülve erre az újszerű és mindenképpen egyedi írásmódra.

Egyszóval ne csüggedj, mert azoknak érdemes írni akik értékelik és szeretik. És az azok sokkal többen vannak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 08 (kedd), 17:07 
Fanfic-faló

ani írta:
Eh, csak egy nagyon okos kritika a lumosról, valakitől, aki annak ellenére, hogy biztosan nem akart, de keményen a lelkembe gázolt, még karácsony előtt. És én még mindig nem tudom összeszedni magam.
Annyira elhittem, hogy igaza van, és hogy egy nagy rakás *** az egész, hogy teljes letargia, írásképtelenség, fék, állj, ne tovább. Tudod, milyen az, amikor elolvasol valami rosszat, és teljesen lefagysz tőle. Na, nekem ez olyan volt. Alapjába véve csak azt írta meg, hogy nem tetszik neki amit csinálok. Ami nem baj, hiszen írták már mások is, csak nem így.
De nem érdemes ebből ennyit kihozni, csak meg akartam magyarázni, hogy nem lustaságból nem írok, csak egyszerűen ... kicsit kinyírt.

Aztán meg kaptam egy csomó biztatást innen a merengőről, és átértékeltem magamban a dolgokat. Hogy sokan vannak akiknek meg tetszik, meg szívesen olvassák. És hát, aki nem olvassa, mert szerinte olyan rossz lett, annak már úgyis mindegy, nem?
Azok kedvéért érdemes, akiknek fontos, hogy folytassam. :-D
Meg magam miatt. Nekem is fontos.

Kritika? Egyfelől... Már nem értek egyet az illetővel, a te müvedre az ember nem kritikát ír, hanem... köszönő hozzászólást, vagy nyáladzást, vagy magasröptű gondolatokat, de nem kritikát. De még ha feltételezem is, hogy van olyan elvetemült ember, aki... nincs odáig a sztoridért, és nem csak szuperlativuszokban tud róla beszélni, akkor sem szabad ennyire hinni neki!

Másfelől gondolom Paulo Coelhot is kritizálják, bármilyen díjai vannak. És ez így van rendjén, mert volt olyan bátor és elővett és írt olyan, a társadalom számára mélyen eltemetett tabunak számító témákról szabadon, és ráadásul az ellenkező neműek szemén keresztül (megjegyzem, ani, mint te is, úgyhogy figyelj!), mint a szex, a szerelem érthetetlensége, a felnőtté válás és a helyes viselkedés. A Tizenegy perc egy lányról szól, aki csak úgy belekeveredve a dolgokba, kaland helyett prostituált lesz. A Veronika meg akar halniban Veronika bekerül egy elmegyógyintézetbe, és rájön, hogy az ott lévő "őrülteknek" van igazán jó dolga, mert azt tehetik, amit akarnak (és ami ugye az alap emberi természetünknek megfelelő lenne), anélkül, hogy egy-egy furcsa szokásuk vagy cselekedetük miatt kiutálná őket a társadalom.
Coelho hihetetlen eleganciával, átérzéssel és nyíltsággal, közvetlenül ír ezeket a mindnkit nagyon is értintő témákról, mégis anélkül, hogy rád tukmálná a nézeteit. Ő csak finoman egyengeti a gondolataid, de szerintem nem ad végső választ egy kérdésre sem, azt meghagyja az olvasónak. Fantasztikus író, a könyveit végigbőgtem. (Természetesen nem ez a kettő van neki, de ezek a legismertebbek és a legkülönlegesebbek, véleményem szerint.) És nagyon sokat tanultam belőlük.
Ugyanakkor kétségtelen,h ogy Coelho akármilyen jó író, gondolkodó és ember nem tud annyira azonosulni egy női, fiatalabb karakterrel, hogy... Hogy... Nem is tudok jelzőt. :)
A lényeg, hogy mikor a Passzívot olvasom... Nos, valahogy jobban ott vagyok, jobban megragad a világod, sokkal jobban Harry, vagy épp meglepő módon Piton, esetleg Blaise helyébe tudom... Nem, nem tudom képzelni magam, hanem helyében vagyok. És megkockáztatom, hogy többet tanultam tőled, mint Coelhotól az Életről. Lehet, hogy a történet áll közelebb hozzám, bár egy kamaszfiú homoszexualitására való ráébredése és egy felnőtt nő öngyilkossági kísérlete közül még majdnem az utóbbi áll hozzám közelebb. Valahol ott lehet a különbség, hogy hozzád sokkal közelebb érzem magam - kulturálisan és gondolkodásilag is, és ez segít még jobban azonosulni a gondolataiddal.
A szóvirágaid jobban tetszenek, a megfogalmazásod jobban kiüt, mint bármi, amit eddig olvastam, a gondolataid pedig... Legszívesebben mindet, egyesével kiírnám egy-egy cetlire és szerteragaszgatnám a lakásban, hogy mindig a szemem előtt legyenek, és eszembe jussanak, ha olyan döntéshelyzetbe kerülök. Vagy... Vagy hogy egyáltalán azok alapján éljek. Mert talán az lenne az ideális. Ha nem is olyan szempontból, hogy az az, ami a legnagyobb boldogságot okozza - hisz boldogok a lelki szegények - hanem olyan szempontból, hogy számomra az lenne a legnagyobb kielégülés, hogy elmondhassam majd: igen, olyan elvek alapján éltem az életem, amik szerintem a lehető legjobbak. A lehető legnagyobb segítséget adták az életben, a lehető legtöbbet segítettem velük az emberiségen, a lehető legtöbbet adtam a szeretteimnek, a lehető legtöbbet tettem a következő generációkért, a környezetemért.

Valahányszor nem hiszel magadban próbáld egy idegen szemével újraolvasni a történeted, hátha téged is megérint az a légkör, ami ezt a varázslatot okozza annyiónknak itt a Merengőn.
Nem véletlen vagy kiemelt, a PWP botrány ellenére is, 18-as karikásan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 07 (hétfő), 22:02 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
... gyilkolásra is, ha ott lesz vége, ahol nem kéne, és elrontod az egészet. :))

(Elrontod=kinyírsz valakit... aki nem kéne... estébé.)

Hűha! :D

Na ezt most...

Jajj! :-$

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 07 (hétfő), 21:58 
Betűmániákus

... gyilkolásra is, ha ott lesz vége, ahol nem kéne, és elrontod az egészet. :))

(Elrontod=kinyírsz valakit... aki nem kéne... estébé.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 07 (hétfő), 21:48 
Fanficbúvár

jújj!

Még azt akartam mondani. hogy Lillynek hála holnap lesz Passzív.

Ez a csaj csodákra képes. :D

Komolyan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 07 (hétfő), 18:13 
Fanficbúvár

El. :-D

Ígérem. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 07 (hétfő), 14:44 
Betűmániákus

Nah. Ezt szépen mind elfelejted. :evil:

Ne hagyd azért abba, mert valaki úgy mondta el a véleményét, hogy kissé a lelkedbe gázolt. ;)

Neked van egy stílusod.

Egy olyan, amivel rabul ejted az olvasókat... és az jó kincs.

Ne hagyd, hogy elvesszen a mi kincsünk. :)

*most ez is egy vaskos meriadmini bíztatás lészen*

*még ha nem is tűnik annak*

:oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 07 (hétfő), 14:22 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
... Micsoda?! :shock:

*lemaradt*

*de nagyon*

Eh, csak egy nagyon okos kritika a lumosról, valakitől, aki annak ellenére, hogy biztosan nem akart, de keményen a lelkembe gázolt, még karácsony előtt. És én még mindig nem tudom összeszedni magam.
Annyira elhittem, hogy igaza van, és hogy egy nagy rakás *** az egész, hogy teljes letargia, írásképtelenség, fék, állj, ne tovább. Tudod, milyen az, amikor elolvasol valami rosszat, és teljesen lefagysz tőle. Na, nekem ez olyan volt. Alapjába véve csak azt írta meg, hogy nem tetszik neki amit csinálok. Ami nem baj, hiszen írták már mások is, csak nem így.
De nem érdemes ebből ennyit kihozni, csak meg akartam magyarázni, hogy nem lustaságból nem írok, csak egyszerűen ... kicsit kinyírt.

Aztán meg kaptam egy csomó biztatást innen a merengőről, és átértékeltem magamban a dolgokat. Hogy sokan vannak akiknek meg tetszik, meg szívesen olvassák. És hát, aki nem olvassa, mert szerinte olyan rossz lett, annak már úgyis mindegy, nem?
Azok kedvéért érdemes, akiknek fontos, hogy folytassam. :-D
Meg magam miatt. Nekem is fontos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 07 (hétfő), 14:07 
Betűmániákus

ani írta:

Az a nagy fene igazság, hogy kicsit sikerült egyeseknek elvenni tőle a kedvemet(passzív).
Persze, ez nem jelenti azt, hogy nem folytatom. Tudom, illik a jót is észrevenni, nem csak a rosszat. Ezt kinek-kinek, nekem kell folyamatosan a fejembe tartani, hiszen a Passzív nagy része erről szól. Csak hát nehéz, amikor lepocskondiáznak...

... Micsoda?! :shock:

*lemaradt*

*de nagyon*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 07 (hétfő), 13:37 
Fanficbúvár

Őz írta:
Fel a fejjel, amíg még van, ahogy egy kedves ismerősöm szokta volt mondani ;)

KFT is nagyon-nagyon élvezetesnek ígérkezik ám ;) Bár persze Passzív-friss lenne az igazi. *sóvárogva néz* De valahogy átvészelem majd, amíg újra lesz hozzá hangulatod, meg energiád.

/Őz elballag, az otthon végezhető túlórázás szépségeit élvezni/

Ps: végülis karácsonykor nem dolgoztam. Túl sokat. Meg az ünnepek közt is csak szőrmentén. "Cserébe" a hetedike utáni szabit gyakorlatilag elfelejthetem. ~x(
PPs: az avatarodból nincs valami szabad szemmel kivehetőbb verzió? Ezt már egy ideje akarnám kérdezni. Mint MIB- és Snape-kedvelő. :D

Az a nagy fene igazság, hogy kicsit sikerült egyeseknek elvenni tőle a kedvemet(passzív).
Persze, ez nem jelenti azt, hogy nem folytatom. Tudom, illik a jót is észrevenni, nem csak a rosszat. Ezt kinek-kinek, nekem kell folyamatosan a fejembe tartani, hiszen a Passzív nagy része erről szól. Csak hát nehéz, amikor lepocskondiáznak, meg holmi amerikai film szófosásban szenvedő narrátorával hasonlítanak össze. De, tudod Őz, ha mindig arra hallgatnánk, amit mások mondanak nekünk, hol tartana a világ?
:shock:
Karácsonykor én sem dolgoztam, viszont utaztam eleget, meg most hétvégén is, de ennyi, kifujt.
Vége a mászkálásnak, itt az ideje a munkának és írogatásnak.
Az avatarom méretreszabásáról már konzultáltam avinával, előbb-utóbb összejön.
Azért összeszedem magam és egy elhullajtott KFT mellett lesz egy újabb fejezet passzív is. :D Hétvégéig összejön.
Puszilok mindenkit!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 03 (csütörtök), 22:43 
Zöldfülű

Fel a fejjel, amíg még van, ahogy egy kedves ismerősöm szokta volt mondani ;)

KFT is nagyon-nagyon élvezetesnek ígérkezik ám ;) Bár persze Passzív-friss lenne az igazi. *sóvárogva néz* De valahogy átvészelem majd, amíg újra lesz hozzá hangulatod, meg energiád.

/Őz elballag, az otthon végezhető túlórázás szépségeit élvezni/

Ps: végülis karácsonykor nem dolgoztam. Túl sokat. Meg az ünnepek közt is csak szőrmentén. "Cserébe" a hetedike utáni szabit gyakorlatilag elfelejthetem. ~x(
PPs: az avatarodból nincs valami szabad szemmel kivehetőbb verzió? Ezt már egy ideje akarnám kérdezni. Mint MIB- és Snape-kedvelő. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 03 (csütörtök), 21:57 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
*egy zokogó sóhaj*

Sebaj... a lényeg, hogy lesz! :D

És remélem, nem lesz benne semmi... olyan.

Milyen?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 03 (csütörtök), 21:55 
Betűmániákus

*egy zokogó sóhaj*

Sebaj... a lényeg, hogy lesz! :D

És remélem, nem lesz benne semmi... olyan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 03 (csütörtök), 21:51 
Fanficbúvár

Ananke írta:

Viszont fogalmam sincs, hogy fogom kibírni, ha vége, és fogalmam sincs, hogy fogod 6 fejezet alatt lezárni a sztorit.

Először is hálás köszönetem. Nagyon jól esett amiket írtál. Főleg, hogy mostanság ramaty egy hangulatom van. Jól esik a biztatás.

Több lesz az 6 fejezetnél. Szóval még boldogítalak egy ideig.

A hétvégén viszont nem lesz új Passzív.
Sajnálom, de keveset is voltam itthon, és inkább Kft-t tudtam írni, mert van olyan, amikor a saját kedvedet kell földobnod, ha más nem teszi. :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 25 (kedd), 23:24 
Fanfic-faló

Elmondhatom, hogy bepótoltam.:)

Kikészítessz, csajszi. Komolyan. Én meg kikészítem a családom. XD Őrületbe kergetem őket, mert az utolsó fejezet fele volt hátra, és elkezdtek hozzám beszélni. Hát enyhén rádurrogtam mindenkire. :D Nem örültek neki, de mindegy is, annyira nem vészes a helyzet. :)

Végre bepótoltam, és hát... Basszus, rémesen hiányzott a Passzív!

Viszont fogalmam sincs, hogy fogom kibírni, ha vége, és fogalmam sincs, hogy fogod 6 fejezet alatt lezárni a sztorit.

De biztos vagyok benne, hogy tökéletesen.

Boldog Karácsonyt kívánok!

szerk: Jujj, és most ficblogot is bepótoltam. :D Persze vagyok olyan fáradt és őrült, hogy az egyetlen, ami megmaradt belőle a porszívózás közbeni "masszívan" perverz gondolatok... Khömm khömm. XD Lassan nem csak porszívózás közben. Na jó, inkább hagyjuk.

Masszív? Tök jó! Kíváncsi leszek!

Ja és mégegy: ani, nekem is a mottóm lesz az az idézet Harrytől. :)) Nagyon bírtam.

Na pusszancs!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 23 (vasárnap), 8:56 
Betűmániákus

ani írta:
Ó, a beton!!!
Lily, te nem vagy ilyen.*lelkesen bólogat*

Tudod, mennyire szorítottam, hogy Perselus nyisson rájuk, és betoneffektus legyen...? :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 22 (szombat), 10:11 
Fanficbúvár

Ó, a beton!!!
Lily, te nem vagy ilyen.*lelkesen bólogat*

Főleg nem két nappal szenteste előtt. =))

Szóval, szép és meghitt karácsonyt kívánok mindenkinek.

És boldog Új Évet! :-D

Passzív 34 fönn van.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=28672&i=1

És egyetek sok beiglit, mert az finom, de a dióssal csak óvatosan.

Én is olyan nosztalgikus lettem, hogy a szomszéd torzomborz kutyájának vettem egy akciós "kutyakozmetika" csomagot, összeszedtem minden erőmet és bátorságomat, bekopogtam és odaadtam a döbbent gazdinak.

Örülhetett neki, mért még élek. :D

Csak tudjátok mit nem értek?

Miért volt a csomagban kis kerek tükör?

:?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 19 (szerda), 15:54 
Betűmániákus

Csak reménykedek, hogy külyönféle módszerekkel döngölik ezt a marhát a betonba. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 19 (szerda), 15:07 
Fanficbúvár

Tudjátok, itt a karácsony, és én gőzerővel igyekszem, még egy fejezetnyi passzívot felpakolni a merengőre, mert valahogy, kisdobos módjára(bár az sosem voltam, és nem, cserkész sem) úgy érzem ennyivel tartozom magamnak meg azoknak is, akik szeretik olvasni és még nem unták el a végeláthatatlan történeteim egyikét.

És, hogy adjam magam, morzsát is kaptok, igaz szinte az elejéből.(a magvasa arrébb van, azt majd péntek este)

Szóval, spoiler:

- Köhöm – köhöm!

Először nem is tudom, ki szól hozzám, vagy honnan jön a hang. Felkapom a fejem, és a várakozóan, könyökkel a falnak támaszkodó vallató tiszt láttán egy pillanatra eláll a lélegzetem.

- Micsoda kellemes meglepetés? – folytatja mosolyogva.

- Mit akar? – Az első gondolatom, hogy meg sem állok, hanem elindulok a lépcsőkhöz. Nem tudom, miért találom olyan ijesztőnek a jelenlétét, de maga a tény, hogy tudta hol vagyok, és képes volt a reakcióim vizslatása érdekében megvárni idekinn, komolyan aggaszt.

- Ejnye. Nem is csodálkozol, hogy találtalak meg? És a jó modor nincs a tantárgyak között, Harry?

- Azt otthonról hozza az ember. Nekem pedig nem volt gyerekszobám – vágom hozzá elég durván. El is indulok mellette, mintegy közömbösen tudatva, nem kívánom a társaságát.

- Hohohó! Lassan a testtel! Talán sietünk valahová? – Még eléri a karom, és visszahúz maga mellé.

Dühbe gurulok. Hogy merészeli?

- Mondja, maga nem hallott még a hatósági visszaélés fogalmáról?

Elfintorodik, kicsit szórakozottan megmarkolja az állát, és simogatni kezdi. Tettetett tűnődéssel néz a szemembe.

- Nem ismerős a szituáció?

- Nem mondhatnám. – Makacsul megrántom magam.

- Ez érdekes. – Elengedi a karom. – Mit szólnál hozzá, ha sétálnánk egyet, és mondjuk, felfrissítenénk az emlékezetedet?

- Eszembe sincs sétálni. Órám lesz perceken belül. Nincs joga feltartani.

- Órád? Azt elintézhetjük.

- Csakhogy én nem akarom, hogy elintézze. Hagyjon békén! – Most már tényleg elhátrálok tőle.

És akkor, mint aki megtébolyodott utánam nyúl, illetve csak én hiszem azt, hogy meg akar fogni. Nem nyúl, megtaszít, és a váratlan lökéstől neki esek a mögöttem lévő ablakpárkánynak. Éppen érkezek a kezeimet magam mögé tenni, hogy megtámaszkodjak.

- Még így sem jut eszedbe semmi? Most ügyes voltál.

Döbbenetemben szólni sem tudok. Ekkor nyílik ki az a terem ajtaja, amelyikben Zambinit hagytam, és ahogy kilép rajta, ijedten néz a férfira, majd rám. A tiszt, jókedvűen elmosolyodik.

- Ez egyre érdekesebb – tűnődik félhangosan. – Mit nem talál az ember a Roxfortban, ha kicsit mélyebbre merít a levesestálban?

:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 16 (vasárnap), 0:51 
Fanficbúvár

Claret írta:
Lilyanjudyth írta:
(Nah szerintem az olvasóaim ha erre is járnak.... :)) )

lefoglalom tallyt a másik topicban, észre ne vegye :twisted:

bazz, életemben 1x belenézek ebbe a ficblogba is.... és mit találok???? XDDD összeesküvés elmélet... :-w már te is lányom, clar? :-< tiplizek is ki innen x"D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 16 (vasárnap), 0:22 
Betűmániákus

Jah... képzelet=rémálom... XD

Neked is. :D

*dehopp*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 16 (vasárnap), 0:21 
Fanficbúvár

Aha!

Szia!

Álmodj szépeket!

A javaslatokat a képzeletedre bízom. Na. pá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 16 (vasárnap), 0:20 
Betűmániákus

ani írta:
Fel a buksival!

Nem minden az aminek látszik! :lol: Elsőre.

Eggen, tudom jól... XD

Menni kéne már aludni. (:|

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 16 (vasárnap), 0:19 
Fanficbúvár

Fel a buksival!

Nem minden az aminek látszik! :lol: Elsőre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 16 (vasárnap), 0:18 
Betűmániákus

ani írta:

Nézd?!

Juj, de büszke vagyok magamra.

Láááátom. :(( Mármint azt ott lentebb hz-al...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 16 (vasárnap), 0:16 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
ani írta:

Te a Passzívról én meg a paródiájáról.
Bocs. :oops:

Óh, azt én vágtam... de ki akartam közben bizonyos infkat szedni belőled. :))

Akkor nem jött be :->

Nézd?!

Juj, de büszke vagyok magamra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 16 (vasárnap), 0:15 
Betűmániákus

ani írta:

Óh, azt én vágtam... de ki akartam közben bizonyos infkat szedni belőled. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 16 (vasárnap), 0:14 
Fanficbúvár

A mi vallatótisztünk viszont fel fog tünni a Passzívban, és nem lesz amnéziája.
Eszébe jut ám! :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 16 (vasárnap), 0:13 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
"
Már az ajtónál vagyok, mikor utánam szól.

- Biztos vagyok benne, hogy találkoztunk valahol. Eszembe fog jutni, hol."

---------------> amnéziás idióóóta. :D

=)) =)) =)) :)) :(( :D ;) =)) >:D<

Értettem.

Khm.

Az az igazség, hohy nem tudom, hogyan közölhetném kíméletesen, Lily, de mi egészen mostanáig két különböző dologról beszéltünk.

De, ha akarod, oda is beteszem.
*gyorsan elhajol a repülő tárgyak elől*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 16 (vasárnap), 0:11 
Betűmániákus

"
Már az ajtónál vagyok, mikor utánam szól.

- Biztos vagyok benne, hogy találkoztunk valahol. Eszembe fog jutni, hol."

---------------> amnéziás idióóóta. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 16 (vasárnap), 0:08 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Hm... ha humoros lesz, akkor még nem kell tartanom az amnéziás idiótától... ugyeeee?

Ki mondta, hogy lesz benne amnéziás idióta?

=))

Nem akarok éjjel porszívózni, és különben is... :P

Te, ha ezt valaki nem az elejétől olvassa, azt fogja hinni, hogy mi vagyunk azok... :D :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 16 (vasárnap), 0:05 
Betűmániákus

Hm... ha humoros lesz, akkor még nem kell tartanom az amnéziás idiótától... ugyeeee?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 15 (szombat), 23:53 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Claret írta:
pedig én csak figyelek, csendben, már azt hiszem, Lily vallatói képességeit bevetve kicsikar valamit... ne hagyjatok cserben.

Igyekszek... kitartóan. :D

Zsarolás...? Hm. :D

Ha elárulod, elárulom ki az a Cainus Piton... sőt még részltetet is kaptok. :))

Héj!

Mi folyik itt? :shock:

Rémeket fogok álmodni! (krémeket, jégkrémeket =))

De én nem akarom előre lelőni az összes poént!

Jó, tudom a beöltözés az csak egy poén, de mégis?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 15 (szombat), 23:51 
Fanficbúvár

Őz írta:
Na azért így teljesen más. *ugrándozik*
(vazz, ne tudd meg, milyen elvonási tüneteim voltak a 31 és 32 közti hónapban.)

Hát én elhiszem. De legalább tudod, miért tettem e rettenetes, emberiség elleni bűntettet 8)

Többet ilyet nem csinálok.
Folyton bűntudatom volt közben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 15 (szombat), 23:50 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:

lefoglalom tallyt a másik topicban, észre ne vegye :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 15 (szombat), 23:48 
Betűmániákus

Claret írta:
pedig én csak figyelek, csendben, már azt hiszem, Lily vallatói képességeit bevetve kicsikar valamit... ne hagyjatok cserben.

Igyekszek... kitartóan. :D

Zsarolás...? Hm. :D

Ha elárulod, elárulom ki az a Cainus Piton... sőt még részltetet is kaptok. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 15 (szombat), 23:48 
Zöldfülű

ani írta:
De még karácsonyig lesz egy fejezet Passzív is!

Szombat lesz a napja. Szerintem. :-D

Igy azért már elmegy, nem?
Na azért így teljesen más. *ugrándozik*
(vazz, ne tudd meg, milyen elvonási tüneteim voltak a 31 és 32 közti hónapban.)

Idézet:
Olvastad a tűztáncot?

Olyan jó volt kicsit kikapcsolni, el se hiszed. ÉN NAGYON SZERETEM AZT A SZTORIT.
Kár, hogy nincs időm kettőt paralell folytatni.

Aha :) Ugyan szinte totálisan képtelen vagyok átlátni, kivel ki van, de ez csakis engem minősít. És attól még ugyanúgy élvezem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 15 (szombat), 23:46 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 15 (szombat), 23:43 
Betűmániákus

ani írta:

Azt nem mondom meg. :twisted:

Kis kiváncsi!

:-w

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 15 (szombat), 23:43 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Hm... maradjunk a témánál... Piton minek fog beöltözni? :D Tudom, hogy azért mert kell... de amúgy. :D
[/quote]

Á-Á!

Azt nem mondom meg. :twisted:

Kis kiváncsi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 15 (szombat), 23:40 
Betűmániákus

ani írta:
Ki az? Át is mehetünk, átvezetem magamat.......

Átmentem...

Deeeeeeeeeeeee....

ani írta:

Hm... maradjunk a témánál... Piton minek fog beöltözni? :D Tudom, hogy azért mert kell... de amúgy. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 902 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra