Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 23 (csütörtök), 13:17

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3549 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 71  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 18 (hétfő), 12:16 
Szárnybontogató

Én is nagyon örülök, hogy meglett végül, mert így tényleg nem kell semmi rosszra gondolni. Nem jött be senki idegen és tett zsebre valamit.
Meg persze Jan Collie sem ezt éredemelte a tali végére, de minden jó, ha a vége jó :) és reméljük legközelebb mindenki jobban figyel arra amit csinál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 18 (hétfő), 10:46 
Ó-nagy-admin "backstage"

Jaj, Jan úgy örülök, hogy meglett, annyira drukkoltam >:D< >:D< >:D< >:D<
Mondtam én hogy biztosan elkeveredett valahova.

Amúgy kutya telszámát nem tudom, ugyanis a laptopcserét pár fájlom bánta közte a táboros jelentkezős adatai, szóval a tel szám is ugrott.

Talán Lartennek még megvan. De már arra se nagyon emlékszem kértünk-e anno telszámot a jelentkezéshez *srg*

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 18 (hétfő), 8:46 
Fanfic-faló

nem kell ezen szégyenkezni, nem haragszom én a kutyára sem :) megesik, nagy volt a kavarodás, heves érzelmek, mindeki izgult, felpörgött volt... véletlenül berámoltál. megesik :)
iwiwen megkerestem, meg is találtam csodával határos módon. csak az a gond, tuti iskolában van most, szal nem lesz gépközelbe. azon gondolkodtam, írok az apjának, hátha ő nézi az iwiwet mostanság, és el tudja küldeni a számát... na de jó, akkor előtte liót hívom... hívnám, de nincs meg a száma XD átpasszolod pü-ben, LJ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 18 (hétfő), 8:40 
Betűmániákus

Mindenkinek még reggel van... (én speciel infón ülök) sehol senki... csak Avina van itt, de ő sem válaszol...

... iwiw? *jobb ötlete nincsen*

Vagy Lio telón, ő hátha tudja.

(Hát én halálra szégyeltem volna magam, ha hozzám esett volna be. Mondjuk a helszínen kirámoltam amit lehetett... XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 18 (hétfő), 8:36 
Fanfic-faló

Lilyanjudyth írta:
*megnézi*
Nekem nincsen meg... anno volt csak, de telót cseréltem. :(
De jó, hogy megvan JC!
(Amúgy nem semmi sebességgel rámoltam ki én is a cuccomat, mikor hazaértem - nem-e hozzám esett-e be.) :oops:

:D:D:D:D:D mert drága vagy. hajj, akkora kő esett le a szívemről.... :(( <-- örömkönnyek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 18 (hétfő), 8:35 
Betűmániákus

*megnézi*

Nekem nincsen meg... anno volt csak, de telót cseréltem. :(

De jó, hogy megvan JC!

(Amúgy nem semmi sebességgel rámoltam ki én is a cuccomat, mikor hazaértem - nem-e hozzám esett-e be.) :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 18 (hétfő), 8:31 
Fanfic-faló

Fekete Kutya írta:
Drága Jan Collie. MOST találtam meg a tárcád a táskám mélyén...:S...
Már csak délután fogok tudni feljönni, addig találjátok ki hova menjek. Ti diktáltok, én megyek. Bocs!!!

JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
*el nem lehet mondani, mennyire örül*
ment egy pü, kutya. nem tudja valaki a kutya számát? sürgősen el kellene érnem, mert apám most megy pestre, szal el is tudná hozni... de ehhez meg egyeztetnem kellene a sráccal...

jajj, annyira reméltem, h csak valaki elpakolta a nagy kavarodásban :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D köszönöm, istenem...

húúú....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 18 (hétfő), 6:30 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Egy sötét szobában, számban égő pipával, és egy könnyvel kezemben...Nechronomicon
Drága Jan Collie. MOST találtam meg a tárcád a táskám mélyén...:S...
Már csak délután fogok tudni feljönni, addig találjátok ki hova menjek. Ti diktáltok, én megyek. Bocs!!!

A legtöbb tan - rejtett tan, és célja nem az, hogy felszabadítson, hanem hogy korlátozzon. Ne kérdezd, miért. Vigyázz a "Hogyan?"-nal. A "Miért?" elkerülhetetlenül paradoxonhoz vezet. A "Hogyan?" az ok és hatás univerzumának csapdájába zár. Mindkettő tagadja a végtelent.

Frank Herbert - A Dűne Eretnekei: Az Arrakis Apokrifája

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 18 (hétfő), 1:05 
Fanficbúvár

Ananke írta:
Zsuhe, nem tudom kit néztél nekem (vagy hogy kell ezt mondaniXD) de én voltam az, aki megkérdezte hogy benne voltál-e az Aktívban. Ha még nem tudtál fejre beazonosítani. Amúgy veled is akartam beszélgetni, aztán úgy elúszott a dolog... Na majd legközelebb.

OK, most már végkép nem tudom ki a fene vagy! Nincs véletlenül egy kép rólad??? Akivel az Aktívosról beszélgettem, ült melettem korábban a besorolásosnál. Te voltál az??? VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 18 (hétfő), 0:05 
Billentyűzetgyilkos

én pusztán köszönetet szeretnék mondani a taliért... mert így találkozhattam végre nem egy, nem kettő olyan tündéri emberkével, akikkel már rég szerettem volna valamint megismerhettem olyanokat is, akiket egy pillanat alatt megszerettem

szóval én csak nagyon köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 23:15 
Zöldfülű

Éééésss géphez jutottam!!! :-D Szóval. Összességében jól éreztem magam, de át tudom érezni azt is, amiről nimol beszél. :? De a Griffendélben nagyon jófej embereket ismertem meg, és biztos a többiek is ilyenek :-) Szóval ha lesz tábor, akkor én is elmegyek.
Megjegyzés 1: remélem meglett Jan Collie pénztárcája (vagy remélem meglesz)
Megjegyzés 2: EZÚTON KÖSZÖNÖM Lionelának ÉS Lilyanjudythnak, HOGY MEGSZERVEZTÉK A TALÁLKOZÓT. Bizonyára nem kis munka volt, és nem kevés fáradtságotokba került, hogy mindezt összehozzátok. Szóval gratulálok, és köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 22:19 
Ó-nagy-admin "backstage"

Jan Collie írta:
a négyházas dologról: persze, jó dolog, de annak nem sok értelmét látom, h ragaszkodjunk ahhoz, h pl eve meg susan kreber igenis kerüljön a hugrabugba, ha már oda osztottuk be őket. mert most ott voltak, meg még pár másik ízig-vérig maerdekármániás slasher, és totálisan magukhoz ragadták a hatalmat a "gonosz hugrabugban". én a tali második felében már csak tothemmel beszélgettem. pedig tősgyökeres meritalis vagyok, de csak vele volt meg az összehang.
szal szerintem igenis kellene hagyni, h az "elvetemült ház-rajongók" mehessenek a saját házaikba, akiknek meg mindegy, azt besorolják vhova. sztem ez lenne a legjobb megoldás.

Ezen a tali felénél kezdtem el én is filózni, mikor megláttalak téged tothemmel, s hogy mindketten eléggé el voltatok kenődve.

Többször rászóltam a bandára, de sokat nem ért. Másik házban ugyanezt csinálták volna.
A talikról meg nem zárhatok ki embereket, bárhogy is viselkednek.
Legfeljebb jutasd eszembe legközelebb hogy te mindenképp másik házba akarsz kerülni és megoldjuk. >:D<

Jan Collie írta:
amúgy pedig igen. valahogy meg kellene reformálni majd a talik felépítését. felváltva játszani és beszélgetni. biztos megoldható lenne.

Tervbe volt, van. De jelenleg idő hiányában nem sikerült megoldanom (késői szervezés kezdés, szakdoga, gyakorlat, stb.), így kénytelen voltam B tervként a régi rendszerhez nyúlni.

Ha tényleg összejön a tábor, jópár tervem van rá. Nagy segítségemre lesz ott már az is, hogy több napból áll.

Amúgy csendben megjegyzem, hogy nem lenne akkor se ennyire gond a hasonlóság, ha a merisek nagy része nem csak ülne a babérjaikon és várná hogy a fenekük alá toljanak egy találkozót/tábort, hanem segítene, tenne is érte valamit. De sajna sokan még arra se képesek, hogy egy nyomorult mailre válaszoljanak, nem hogy a saját nyakukba vegyék a dolgokat.

Engem lassan kezd kikészíteni a dolog. Minden szempontból. A tábort még megcsinálom Lil-el és remélhetőleg még lesz más segítségünk, de utánna több talit tőlem ne várjatok.
Én még igazán nem tudtam úgy talira menni, hogy beszélgetni is tudjak. A legtöbb embert a helloweeni-n tudtam megismerni, mikor nekem nem igazán volt dolgom, hanem csak szimpla talis résztvevőként voltam jelen.

Szóval én ezután kiszállok a szervezésbizniszből, max. segítek tanácsokkal, vagy apróságokkal a háttérben, de ezt a mindent csináljatok dolgot, már nem vállalom.

Ideje hogy "új" meris nemzedék kicsit megmozduljon és tegyen valamit, s ne azt várja hogy Larten, én, vagy most már Lil is csináljanak mindig mindent.

Jan Collie írta:
amúgy pedig én hiányoltam lartent. ha meri tali van, akkor neki ott kell lennie. szal ez csak egyéni vélemény, de szeretném, ha a legközelebbi talit újra ő szervezné vagy legalább részt venne benne :)

Nem csak te. Én is, és még sokan mások. Hívtuk, de nem nagyon akart jönni. Nem tudom miért. Időhiány, kedvhiány miatt, vagy mert kihagyva érezte magát. Pasz.
Thunder meg mivel "kiegészítője" így logikusan ő se jött.

Remélem ha összejön a tábor, oda már jönnek (sőt reménykedő álmaimban szerepel hogy segít szervezni XDDD).

Lio késői esti kifakadását hallották...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 22:17 
Zöldfülű

nimol írta:
Amúgy Fekete Kutya, nagy volt a Pettigrew alakításod! Jól játszottad nagyon a szerepet! :-D

te meg jól beleboxoltál Ronba (bocs, de nem tudom, ki volt :oops: , segítség! )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 22:14 
Szárnybontogató

Amúgy Fekete Kutya, nagy volt a Pettigrew alakításod! Jól játszottad nagyon a szerepet! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 22:13 
Zöldfülű

naravna írta:
úristen.. lehet hogy nagy baromságot kérdezek, de nimol, te voltál a királynő? :S plusz valaki nem tudja, hogy kit rángattam először büntetőtáncolni magammal a mardis asztal mögül??? és hogy ki öltözött nagygalléros vámpírnak. ennyivel kielégíthetitek információéhségemet :D

én csak annyit tudok, hogy igen, nimol volt a királynő, és talán Christabelt rángattad el mellőlem... :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 22:11 
Szárnybontogató

Jan Collie írta:
a négyházas dologról: persze, jó dolog, de annak nem sok értelmét látom, h ragaszkodjunk ahhoz, h pl eve meg susan kreber igenis kerüljön a hugrabugba, ha már oda osztottuk be őket. mert most ott voltak, meg még pár másik ízig-vérig maerdekármániás slasher, és totálisan magukhoz ragadták a hatalmat a "gonosz hugrabugban". én a tali második felében már csak tothemmel beszélgettem. pedig tősgyökeres meritalis vagyok, de csak vele volt meg az összehang.
szal szerintem igenis kellene hagyni, h az "elvetemült ház-rajongók" mehessenek a saját házaikba, akiknek meg mindegy, azt besorolják vhova. sztem ez lenne a legjobb megoldás.

Kristie írta:
szerintem pont ezért jó ez a négyházas játék - mindenki beszélget legalább a hatalmas embertömeg negyedével. meg szórakoztató is - csak szerintem a végén már hulla fáradtak voltunk.
meg a sorsolás miatt az ismerősök szétkerülnek, így nincs klikkesedés.
nem vagyok olyan beszédes mint Ananke, úgyhogy nekem nagyon tetszik ez a verzió, tuti nem lennének ilyen népszerűek a talik, ha nem lenne ez a program, hanem csak úgy mászkálnának az emberek.

Érdekes, mind a kettő álláspontban van valami... Az aki tudja ötvözni ezeket a feladatok során... annak nagyon gratulálok :) Mert tényleg kéne valami aranyközépút.
Mondjuk a HP kötetekben is vannak a házak között szóváltások, és ha nem is szerepjátékban, de e címszó alatt össze lehetne járni. Igazából fogalmam sincs hogy lehetne jó, mivel életemben nem vettem részt ilyesfajta szervezésben. Szóval akinek vannak ötletei...
Vagy, ha mindig van beosztás, most kivételesen nem kellene hogy legyen, de mégis lehetnének olyan csoportos feladatok, hogy az emberek körbe járnak és nagyjából mindenkivel beszélhetnek a játék során.

Tudjátok mint vannak ezek a gyors randik, hogy egy perc alatt kell megismerned a másikat és aztán mész a következő személyhez, ilyesmi formában képzeltem el, de persze nem két percet kéne adni, hanem 15-öt attól függ mi a feladat. Na jó abbahagytam, mert csak hülyeségeket dumálok itt ilyenkor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 22:05 
Zöldfülű

Kristie írta:
lio, a lufimészárlásról nincsenek képeid? :wink: mintha valaki fotózott volna.

na, a marha nagy gonddal felfújt és megkötött lufikat egy ... asszem papírvágóval elintézted... :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 22:04 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Egy sötét szobában, számban égő pipával, és egy könnyvel kezemben...Nechronomicon
Eve-ék enyhán paranoiásak voltak, mivel mikor a gatyás a reklámot tervezték, én ÚGY néztem rájuk. Csak nem tudom mire gondoltak :lol: .
Larten-ék hiányát én is éreztem, Csaba-bátyóval jó lett volna dumálni egy év után. Én meg voltam elégedve mindennel, bár Zsuhén, és Thotem-en kívül én se sok emberrel beszélgettem, de velük a legtöbbet. Hugrabug nekem megfelelt, nem vagyok egy ház-rajongó típus.

A legtöbb tan - rejtett tan, és célja nem az, hogy felszabadítson, hanem hogy korlátozzon. Ne kérdezd, miért. Vigyázz a "Hogyan?"-nal. A "Miért?" elkerülhetetlenül paradoxonhoz vezet. A "Hogyan?" az ok és hatás univerzumának csapdájába zár. Mindkettő tagadja a végtelent.

Frank Herbert - A Dűne Eretnekei: Az Arrakis Apokrifája

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 22:03 
Zöldfülű

nimol írta:
A nekem legjobban tetsző feladat talán az elején a hülye szavakból való versírás volt. XD De a feladatok úgy összességében is jók voltak.

na igen, azok a hülye szavak... jújj! mi meg a történetünkkel... Voldemort rohan Micimackót nézni :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 21:35 
Fanfic-faló

amúgy pedig igen. valahogy meg kellene reformálni majd a talik felépítését. felváltva játszani és beszélgetni. biztos megoldható lenne.

amúgy pedig én hiányoltam lartent. ha meri tali van, akkor neki ott kell lennie. szal ez csak egyéni vélemény, de szeretném, ha a legközelebbi talit újra ő szervezné vagy legalább részt venne benne :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 20:47 
Szárnybontogató

Idézet:
úristen.. lehet hogy nagy baromságot kérdezek, de nimol, te voltál a királynő?

De, de én voltam, a ruhám miatt adta magát az ötlet :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 20:46 
Fanfic-faló

nara, azok a képek tallynál vannak :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 20:46 
jóanyátok ügyfélszolgálat

Lionela írta:
Mint mondtam, nem gondoltam hogy ilyen hosszú lesz a játék. De ti is benne voltatok, hányszor is mentem oda hozzátok, hogy mennyetek be az ebédlőbe? Mi is volt a válasz? Még 5 perc! Még 10 perc! :->

PLusz a küvetkező talin nem ártana hogy ha legalább a fele társaságnak sikerülne pontosan jönnie, és nem 1 órával a kiírt időpont után.

:oops: ööö...
szerintem késés mindig lesz - az ilyen nagy találkozókon elkerülhetetlen, de talán a táborban...
áh nem írok semmit. a táborba Kiserával ketten érkeztünk utolsónak. :oops: majdnem éhen maradtunk.

viszont a feladatokhoz van jópár javaslatom, majd összeírom őket és megy püben. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 20:42 
Fanficbúvár

naravna írta:
úristen.. lehet hogy nagy baromságot kérdezek, de nimol, te voltál a királynő? :S plusz valaki nem tudja, hogy kit rángattam először büntetőtáncolni magammal a mardis asztal mögül??? és hogy ki öltözött nagygalléros vámpírnak. ennyivel kielégíthetitek információéhségemet :D

Nagygalléros vámpír, az én imádott unokahugom, nevén nevezve Any volt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 20:37 
Tollforgató

viszont a taliból részben azt hiszem.. nem, nem kinőttem, csak hát a játéknak már nem volt meg az a hatása, mint előző alkalmakkor. nem olvasok magyarul, tehát az idézeteknél esélyem sincs. mire a szituációs feladatokig jutottunk, már gondolkozni sem tudtam, nemhogy írni (kellett nekem hajnalban feküdni..), és én is kevesellettem a beszélgetési időt, pedig még loptam is magamnak. de szerintem már nem is úgy álltam hozzá a dologhoz, mint régen.

ettől függetlenül ha megint lesz, szerintem elmegyek (már ha jön megfelelő mennyiségű ember, akire kíváncsi vagyok ^^).

géeszesek, kinek a gépével készültek a kompromittáló képek a padról, bosról, tallyról és rólam??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 20:28 
Szárnybontogató

Lanna írta:
nimol, te melyik házban voltál? csak kiváncsiságból kérdezem ^^

Griffendéles lettem(, de elvileg a teszt alapján mardekáros vagy hollóhátas volnék és a poén a végén, hogy Harry Potter lennék :D) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 20:27 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kristie írta:
lett volna amúgy fanficactivity is? :) csak a lapokból gondolom.

Azt csak plusznak hoztam, ha valami helyen időt kell elütni.

Viszont volt olyan játék ami lemaradt az idő miatt.

Nem baj. A táborban lesz bőőőőőőőőven időnk :twisted: :twisted: :twisted:

Kristie írta:
szerintem pont ezért jó ez a négyházas játék - mindenki beszélget legalább a hatalmas embertömeg negyedével. meg szórakoztató is - csak szerintem a végén már hulla fáradtak voltunk.
nem vagyok olyan beszédes mint Ananke, úgyhogy nekem nagyon tetszik ez a verzió, tuti nem lennének ilyen népszerűek a talik, ha nem lenne ez a program, hanem csak úgy mászkálnának az emberek.

Nagyszerűen megláttad, mit akarok elérni a beosztással. Nem engedem hogy házat válasszanak és ezt nem szimpla szemétkedésből teszem.
Akivel együtt érkezik valaki és nagyon egy házba akarnak kerülni általában már ismerik egymást.
Azzal hogy szétszedem őket, azt óhajtom elérni hogy ismerkedjenek más emberekkel is.

A játékok egy része meg direkt úgy van kitalálva hogy a csapattagok kénytelennek egymással beszélgetni.

Szerintem elmondhatjuk, hogy egy szimpla alapbeállítotságú embert tekintve lehetetlen, hogy ne ismerkedjen össze pár másik merissel, ha más nem a házából.
A legvisszahúzódóbbakat is sikerült általában rávenni az eddigi talikon hogy a programok második felére már meg is szólaltak.

(Kivéve Andort akinek a tábor 3 napja is kevésnek bizonyult ahoz, hogy megszólaljon. Egyedül a "rikiki" szót hallottam tőle, azt is csak azért mert kártyáztunk és azt muszáj volt mondania XDDD. De hát Andort már csak így szeretjük :lol: )

Kristie írta:
egyedül azt sajnáltam, hogy nagyon hamar elment az idő a játékokkal és már nem maradt sok idő beszélgetni. az már csak úgy pakolászás közben történt. de ez simán helyrehozható -1 óra játékkal és +1 óra beszélgetéssel. :wink:

Mint mondtam, nem gondoltam hogy ilyen hosszú lesz a játék. De ti is benne voltatok, hányszor is mentem oda hozzátok, hogy mennyetek be az ebédlőbe? Mi is volt a válasz? Még 5 perc! Még 10 perc! :->

PLusz a küvetkező talin nem ártana hogy ha legalább a fele társaságnak sikerülne pontosan jönnie, és nem 1 órával a kiírt időpont után.

Kép

MyAnimelist

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionela 2008 február 17 (vasárnap), 20:29-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 20:24 
Írópalánta

nimol, te melyik házban voltál? csak kiváncsiságból kérdezem ^^

"A Tekergők menekülni próbáltak de nem sikerült mert a ruhájuk beleakadt egy szögbe és lefejtődött és csak pucéran rohantak ki. Mikor végre hazaértek a klubhelyiségbe ekkor becsapták az ajtót. És akkor vették észre, hogy a lányszobába vannak!"
(Abmira)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 20:18 
Szárnybontogató

Idézet:

Igazad van, mert tényleg remek embereket ismertem meg a házamból és így nem is veszhetsz el a tömegben, mert együtt kell dolgoznotok, garantáltan nem érzed magad egyedül. Valaminek a része vagy. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 19:57 

Lionela írta:
Itt sajnos teljes tervborulásról kell beszélni. A késők miatt eleve másfél órával később kezdtünk, aztán hiába mondogattam egyes játékoknál, hogy 20 perc, volt hogy 40 percig tartott mire rávettem az összes csapatot, hogy üljenek már le végre.

Terveim szerint legkésőbb fél 4-re végeztünk volna. Hát igen, ember tervez a merisek rendeznek. :lol: :lol: :lol:

lett volna amúgy fanficactivity is? :) csak a lapokból gondolom.

nimol írta:
Úgy vettem észre, hogy akik már előző találkozókon beszéltek egymással azok inkább összébb húztak - persze érthető módon - és azoknak akik először jöttek nem volt módjuk úgymond beilleszkedni. Vagy csak én voltam így vele? Én szúrtam el? Nekem kellett volna jobban közeledni? Talán túl sokat akartam?

egyedül azt sajnáltam, hogy nagyon hamar elment az idő a játékokkal és már nem maradt sok idő beszélgetni. az már csak úgy pakolászás közben történt.

de ez simán helyrehozható -1 óra játékkal és +1 óra beszélgetéssel. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 19:49 
Fanficbúvár

Nekem ez volt az első talim... Igazából rettenetesen jól élveztem magam, mert az elején nagyban ismerkedtem, közben meg tettem arra, hogy ki melyik házban van, igyekeztem mindenkivel szótérteni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 19:48 
Fanfic-faló

nimol írta:

Nem is az, hogy nem éreztem magam annyira jól, mert ez így nem igaz. Többre számítottam és csalódtam. :( Legközelebb majd alkalmazom azt a technikát, amit te tanácsoltál. Én ilyennel ugyan most is próbálkoztam, de az elején nagy volt az összevisszaság, aztán jött a beosztás és csak a házakon belül tudtál rendesen beszélni és valahogy leszűkült a tér a "háztársaidra" (persze ők sem voltak utolsók :) ), pedig én szívesen megismerkedtem volna több más emberrel is. Túl sokat akartam?

Amúgy Ananke te majdnem velem szemben ültél és szimpatikus emberkének találtalak, de ez mindenkire igaz, akit megismertem és akivel kicsit is beszéltem.
Nekem meg az lehetne az aposztrófom, hogy: Nimol, aki mindig elhagyta a névcímkéjét XD Sehogysem akart hozzá tapadni a ruhámhoz... Na és ha lesz még egyszer farsangi meritali jobb öltözéket találok ki magamnak, mert ez nem volt épp ideális.

Értem, értem. :) Nekem is nagyon szimpatikus voltál, meg igazából úgy mindenki. :D Még mindig totál be vagyok pörögve, szegény családtagjaim nem kevés ideig fogják még hallani a már jól berekedt hangom. :lol:
Mindenesetre akkor is teszünk majd róla, hogy a következő talin (ami reméljük hamar lesz;) ) mindenkinek legyen alkalma beszélgetni is, sokat, mindenkivel. Vagy legalábbis velem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 19:43 
Szárnybontogató

Idézet:
Ja és Nimol, nagyon sajnálom, ha nem érezted annyira jól magad. Remélem azért nem tántorít vissza, és legközelebb is eljössz, akkor majd próbálkozok én is még beszédesebbnek lenni és mindenkivel beszélgetni.

Nem is az, hogy nem éreztem magam annyira jól, mert ez így nem igaz. Többre számítottam és csalódtam. :( Legközelebb majd alkalmazom azt a technikát, amit te tanácsoltál. Én ilyennel ugyan most is próbálkoztam, de az elején nagy volt az összevisszaság, aztán jött a beosztás és csak a házakon belül tudtál rendesen beszélni és valahogy leszűkült a tér a "háztársaidra" (persze ők sem voltak utolsók :) ), pedig én szívesen megismerkedtem volna több más emberrel is. Túl sokat akartam?

Amúgy Ananke te majdnem velem szemben ültél és szimpatikus emberkének találtalak, de ez mindenkire igaz, akit megismertem és akivel kicsit is beszéltem.
Nekem meg az lehetne az aposztrófom, hogy: Nimol, aki mindig elhagyta a névcímkéjét XD Sehogysem akart hozzá tapadni a ruhámhoz... Na és ha lesz még egyszer farsangi meritali jobb öltözéket találok ki magamnak, mert ez nem volt épp ideális.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 19:19 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ananke írta:
Na hát én is netközelbe jutottam csak. :D
De ez lehet egyéni szoc problem. Amit viszont nagyon sajnáltam, hogy annyira elhúzódott a játék része, amikor ugye a háztársakkal voltunk, hogy utána nem nagyon volt időm beszélgetni olyan emberkékkel, akik nem a házamba voltak, de szerettem volna.

Itt sajnos teljes tervborulásról kell beszélni. A késők miatt eleve másfél órával később kezdtünk, aztán hiába mondogattam egyes játékoknál, hogy 20 perc, volt hogy 40 percig tartott mire rávettem az összes csapatot, hogy üljenek már le végre.

Terveim szerint legkésőbb fél 4-re végeztünk volna. Hát igen, ember tervez a merisek rendeznek. :lol: :lol: :lol:

Amúgy még a 6 órás bérlési tervem is csúszott XD. Végül 8 órát perkáltam le a gondnok bácsinak.

Ananke írta:
Lio, komolyan kevertél Lilllel? Pedig azért jóval alacsonyabb is vagyok nála. :D

Én nem keverelek mivel ismerlek mindkettőtöket.
Csak észrevettem (és megemlítettem) többször is hogy arcra hasonlítottok, ráadásul a hajviseletetek (a színt leszámítva) is hasonlól, már amikor Lil nem bongyorgatja be.

Szóval aki még nem látott titeket és fénykép alapján próbált volna talin megkeresni, lehet első próbálkozásra összekevert volna titeket.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 19:05 
Fanfic-faló

Na hát én is netközelbe jutottam csak. :D

Szóval, a tali a feladatok szempontjából nekem is kis csalódás volt, bár nekem az nem tetszett, hogy egyfelől nagyon elment a perverzió irányába némelyik feladat megoldása, nem humoros módon, másfelől meg a rém sok szituációs meg előadós játékot nem szerettem. XD De ez lehet egyéni szoc problem. Amit viszont nagyon sajnáltam, hogy annyira elhúzódott a játék része, amikor ugye a háztársakkal voltunk, hogy utána nem nagyon volt időm beszélgetni olyan emberkékkel, akik nem a házamba voltak, de szerettem volna.

Az újaknak és nem rutinos talira járóknak mondom: én bár minden talin ott voltam rettentő sok ismeretlen, vagy éppen ismert emberke volt. Megmondom őszintén tök pozitívan csalódtam sokakban, és nagyon jól szórakoztam vadidegenekkel, akikkel még fórumon se beszélgettem. :) Amúgy azt mondanám, hogy ilyenkor még a kevésbé beszédes emberkéknek is a helyes viselkedés: sorba jár, leül, beszélget, feláll, beszélget. :D Aki éppen szembejön, azzal, semmi más.
Legalábbis nálam ez a technika, bár az is biztos, hogy én elég beszédes emberke vagyok. XD

Lio, komolyan kevertél Lilllel? Pedig azért jóval alacsonyabb is vagyok nála. :D

Ja és Nimol, nagyon sajnálom, ha nem érezted annyira jól magad. Remélem azért nem tántorít vissza, és legközelebb is eljössz, akkor majd próbálkozok én is még beszédesebbnek lenni és mindenkivel beszélgetni. :) Nem mintha feltételezném, hogy bárki is a velem való beszélgetésre várt. :D

Zsuhe, nem tudom kit néztél nekem (vagy hogy kell ezt mondaniXD) de én voltam az, aki megkérdezte hogy benne voltál-e az Aktívban. Ha még nem tudtál fejre beazonosítani. :) Amúgy veled is akartam beszélgetni, aztán úgy elúszott a dolog... Na majd legközelebb.

Ööö... Hú, hát asszem ennyi. Szóval nekem összességében pozitív volt, és újra meg újra rá kell jönnöm, mennyire nagyon imádom a Meris emberkéket. :D
És senki ne lepődjön meg, random módra fel fogok venni emberkéket msnre, akinek megtalálom és eszembe jut hogy szimpi volt. :D Lehet tiltakozni. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 18:46 
Sztorihajhász

*Fáziskéséssel érkezik*
Lúsösz paróka számomra is egy élmény volt, főleg, mivel a táskámban úgy nézett ki, mintha valami bizarr horrorfilmből szalasztottak volna. TaBoo szerint egy laikus simán hihette volna, hogy egy levágott emberfejjel rohangálok... De azért buli volt :P

A hazaérzkezésem kissé problematikusra sikerült, mert először majdnem lekéstem a vonatom, aztán együtt utaztam két görög legénnyel, akik kézzel-lábbal magyaráztak nekem mindenféle dolgot. Többek között szóba kerültek valamiféle telenovellák, meg a kutyám, aztán elhangzott egy "Kiss me!" is, amit szépen, vigyorogva visszautasítottam. Próbálkoztak ott ilyenekkel, hogy "Do you speak English? Sprechen sie Deutsch?", de mondtam nekik, hogy kb. úgy sprechelek dojcsul, mint inglisül, szal inkább hagyjuk. Annyira az agyamra mentek, hogy véletlenül, lányos zavaromban egy várossal hamarabb huppantam le a vonatról, és majd' megfagytam, mire apu odaért értem... Ettől függetlenül nem bántam meg semmit, mert nagyon jó, és kellemes élményekkel gazdagodtam. :-D És annyi emberke volt ott, akit tök másnak képzeltem... Többek között Lily is :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 18:17 
Fanficbúvár

Lio írta:
Én Lil-nek mondtam mindig hogy ő és Ananke tökre ugyanúgy néznek ki csak Anankenak ugyebár barna haja van. :lol: :lol: :lol:

Én nem Lillel kevertem, hanem vki mással, csak azt nem tudom őt hogy hívják! :-P
Igazság szerint először téged is nehezen ismertelek fel, Lio! :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 18:16 
Fanfic-faló

Lionela írta:
Jan Collie írta:
gyerekek, amikor átvettem a három meris pólómat, valaki lekamerázta...

Annyit tudok segíteni hogy kamera margareth_damon -nál volt. HA kell e-mailcímet is tudok adni.

köszi, és igen, jó lenne a mailcím. elküldöd pü-ben?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 18:09 
Ó-nagy-admin "backstage"

Zsuhe írta:
Anankét nem tudom kivel tévesztettem, mert eddig azt hittem, h vki más Ananke, mármint arcilag.

Én Lil-nek mondtam mindig hogy ő és Ananke tökre ugyanúgy néznek ki csak Anankenak ugyebár barna haja van. :lol: :lol: :lol:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 18:07 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kristie írta:
szerintem szinte minden idézet az ajánlóból volt. (és az újabbakból)

nekem nem volt nehéz dolgom az idézetekkel mert csak a Mi a manót olvastam, így csak remélni tudtam, hogy kiválasztottátok. :)
nem idézethez kerestem történetet hanem a történethez idézetet. és bejött :D
az eddigi talikon soha egyet nem ismertem fel, szóval most hatalmas sikerélményem van.

Mivel folyton mozogtál elég ronda, és elmosódott lett. De azért felrakom. Ezután az 5-ös adag után szerintem pont az jön (hacsak nem a telómmal csináltam, mert akkor még kicsit hátrább van)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 18:05 
Ó-nagy-admin "backstage"

Jan Collie írta:
gyerekek, amikor átvettem a három meris pólómat, valaki lekamerázta, aztán megkért, hogy mutassam meg az egyik pólót. elnézést, de nem tudom a nevét, h ki kamerázott. de nagypn fontos lenne, h visszanézze a felvételt, mikor bíbelődöm a pólóval, mert az az utolsó, amikor emlékszem, h a kezemben volt a tárcám. bárki is vette fel, plíz nézze vissza, h mi látszik a képen! előre is köszi

:(

Annyit tudok segíteni hogy kamera margareth_damon -nál volt. HA kell e-mailcímet is tudok adni.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 18:02 
Fanfic-faló

gyerekek, amikor átvettem a három meris pólómat, valaki lekamerázta, aztán megkért, hogy mutassam meg az egyik pólót. elnézést, de nem tudom a nevét, h ki kamerázott. de nagypn fontos lenne, h visszanézze a felvételt, mikor bíbelődöm a pólóval, mert az az utolsó, amikor emlékszem, h a kezemben volt a tárcám. bárki is vette fel, plíz nézze vissza, h mi látszik a képen! előre is köszi

:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 17:56 
Fanficbúvár

Idézetek ... hmmm ... vicces volt, h Luc bétázta az egyiket és fel se ismerte! :-P

egyébként jelentem: 8.15re itthon voltam! mármint este. :D
tali jó volt, tetszött! :D név és arc terén már teljes kavarba vagyok.
Naravnát összekertem Narettel (ezért így utólag is századszor is bocs! bár mégmindig nem tudom ez hogy sikerülhetett), Anankét nem tudom kivel tévesztettem, mert eddig azt hittem, h vki más Ananke, mármint arcilag.
Drachisst pedig total máskép képzeltem, de legalább már tudom ki ő!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 17:54 

szerintem szinte minden idézet az ajánlóból volt. (és az újabbakból)

nekem nem volt nehéz dolgom az idézetekkel mert csak a Mi a manót olvastam, így csak remélni tudtam, hogy kiválasztottátok. :)
nem idézethez kerestem történetet hanem a történethez idézetet. és bejött :D
az eddigi talikon soha egyet nem ismertem fel, szóval most hatalmas sikerélményem van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 17:45 
Szárnybontogató

Idézetekkel sajna én is bajban voltam, mert nagyrészt már csak az emberek miatt járok fel a merire és csak azoktól olvasok akiktől tudom, hogy mit várhatok. Nem tudom... valahogy elveszítettem a kísérletező kedvemet. :(

A nekem legjobban tetsző feladat talán az elején a hülye szavakból való versírás volt. XD De a feladatok úgy összességében is jók voltak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 17:36 
Zöldfülű

én meg úgy voltam az idézeteknél, hogy nem ismertem hirtelen fel, és pl. a Szerelem fogadásból az egyik kedvencem :oops: aztán, ha mondták a címet, már vágtam az írót :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 17:28 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kisera írta:
Főleg, hogy számomra az is következetlen volt, Agli és Bell miért kerültek "büntibe", én miért nem... (Ennek ellenére én is mentem velük, de ez csak Griffendéles szolidaritásomnak tudható be, véesz.)

Azért nem kerültél be, mert nem volt annyi eszem hogy rögtön felírjam ki fog "büntizni, hanem az egész elkezdése után 1 órával esett le a dolog XD. Akkor gyorsan körbementem és akit láttam felírtam. Szerintem te épp termen kívül tartózkodtál, avagy a látóteremen kívül :lol:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 17:21 
Fanfic-faló

az idézeteket én se ismertem egyet se... de komolyan, nem gondoltam volna, hogy ilyen jófej emberek járnak merire XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 17:18 
Könyvmoly

Hmmm, láttam képaláírásokat, és... mondanám, hogy no komment, ha így lenne. De igazság szerint nagyon is szeretném kommentálni.
Sztem a jelmezverseny-cucc nagyon túl volt lihegve.
Nem értem, miért kellett büntető feladatot adni azért, mert vki csak jelzésszinten öltözött be. Nem mintha olyan vészes lett volna az a bünti, de mégis, az elvet nem értem. Főleg, hogy számomra az is következetlen volt, Agli és Bell miért kerültek "büntibe", én miért nem... (Ennek ellenére én is mentem velük, de ez csak Griffendéles szolidaritásomnak tudható be, véesz.)
Sz'al sztem ez kicsit gáz volt, főleg ha azt nézzük, már bőven elmúlt a farsangi időszak. :roll:

Nammmindegy, ezt csak le akartam írni. Számomra inkább csalódás volt ez a tali, de véesz azértse élveztem annyira, mert már nemigen olvasok az oldalon, nem ismertem az idézeteket sem igazán, és a feladattípusok se jelentettek túl nagy újdonságot.

De azért jó volt pár szót váltani egy-két emberkével. Ésés Drachiss Lúsösz-parókáját viselni is élményszámba ment. :)

Jahm... Jan pénztárcája ügyében történt valami előrehaladás?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 17:03 
Fanfic-faló

Szerintem jó volt, nekem tetszett, az első feladatot élveztem is, viszont a többi már nekem ellaposodott. De lehet, hogy csak lefáradtam, amit nagyon sajnáltam, hogy, bár voltak, akikkel egy csapatba kerültem, sok emberrel alig tudtam beszélni, pedig igen csak szándékomban állt. Meg mondjuk lehetett volna esti tali, akkor nem lettem volna halálfáradt :P

A képektől én előre félek XD

Amúgy összességében örülök, hogy találkozhattam a géeszes bandával ^^ a kívülállóknak meg, éegalábbis akik annak érezték magukat: tessön fórumozni ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3549 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 71  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra