Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 07 (csütörtök), 18:38

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 424 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Ha egy ficben valami nagyon nem tetszik (vagy úgy amblokk az egész), megírod a véleményed?
Dehogyis! Éééén? Ki vagyok én, hogy mást kritizáljak? :-/ 4%  4%  [ 12 ]
Jó, hogy! Beolvasok az illetőnek. Hogy merte ilyen sz*rral rabolni az időmet? 1%  1%  [ 2 ]
Max. nem bejelentkezve, álnéven... A végén még ő is lehúzza az én írásaimat! 1%  1%  [ 4 ]
Igen, de csak nagyon tapintatosan és finoman. 47%  47%  [ 155 ]
Igen, de inkább e-mailben. Nem akarom mindenki előtt nagyon lehúzni... 3%  3%  [ 9 ]
Persze, hogy megírom neki. Keményen és őszintén, abból tanul! 13%  13%  [ 42 ]
Még nem találkoztam olyan ficcel, ami ne tetszett volna... :-P 4%  4%  [ 12 ]
Nem, nem írok semmit, csak nem olvasom tovább. 29%  29%  [ 95 ]
Szavazatok száma : 331
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 24 (hétfő), 17:06 
Sztorihajhász

fannesz írta:
Áltlában megmondom, csak sokszor nem tudom úgy megfogalazni, hogy az ne legyek tapló... Ilyenkor általában nem írok, hanem elhalasztom későbbre, és ha eszembe jut, és már sikerül normálisan kifejtenem a véleményem, írok. Mégis van néha, hogy kicsit bunkóbb vagyok, mint szeretnék... De legalább hagyok valami nyomot magam után.. :P

Végül is... iagz :P:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 24 (hétfő), 16:39 
Zöldfülű

Áltlában megmondom, csak sokszor nem tudom úgy megfogalazni, hogy az ne legyek tapló... Ilyenkor általában nem írok, hanem elhalasztom későbbre, és ha eszembe jut, és már sikerül normálisan kifejtenem a véleményem, írok. Mégis van néha, hogy kicsit bunkóbb vagyok, mint szeretnék... De legalább hagyok valami nyomot magam után.. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 23 (vasárnap), 21:11 
Sztorihajhász

Véleményem szerint, ha valami nem tetszik, azt meg kell mondani. Persze nem bunkó módon. De, ha nem tetszik valami, akkor minek mondanád, hogy jujj de jó. nemde?
Szóval: Mondja meg mindenki nyugodtan a hibákat én is inkább jobban örülnék az ilyennek, mint egy húúhúú-nak. Persze annak is nagyon örülök, de ki is lehetne fejteni, hogy ezért meg azért ilyen meg olyan :D:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 13 (szombat), 14:55 
Zöldfülű

Lilyana írta:
...

Egyetértek, én is így szoktam csinálni. Ha már van hasonló, akkor nem teszem fel, max. csak saját oldalra.
Hmm... natty trilógiáját imádom, annak is a második részét. Tényleg nagyon hatott rám, másképp látom azóta Jamest. Úgyhogy igazad van, hogy nem akarod, hogy befolyásoljon.

És már egyáltalán nem éri meg rágódnom az alábbi miatt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 12 (péntek), 21:42 
Ó-nagy-admin "backstage"

Rio írta:
...

Nem tudom. *fejet ingat* Lehet csak én vagyok úgy vele, de én azért kínosan ügyelek arra, hogy ha nagyfokú hasonlóságot(jelenet, stílus, bármi) veszek észre egy korábban már olvasott művel, lököm a kukába a sztorimat vagy variálok rajta, és máshová lyukadok ki... Ezért nem olvasom már jóideje drága natty műveit, mert én is vicces HP-projekten dolgozom évek óta és a stílusa túlságosan befolyásolna... Szerintem ezzel elég könnyen kiküszöbölhető. *vállat von* De persze ez saját vélemény. Lehet csak én vagyok paranoiásabb az átlagnál. De azzal egyetértek, hogy lehetetlen bizonyítani bármit is, mert ki tudja mióta dolgozott rajta... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 12 (péntek), 18:01 
Zöldfülű

Nem mondom, h lelopta, mert akkor mindenki lopná a másét, pl. ha a párosokra gondolunk.
Csak ha elovasol egy törit, és utána megírod szinte ugyanazt, csak fél évvel korábbi időpontban, akkor ott már van valami.
Persze, minden sztori más, de vannak olyan hasonlóságok, amik mellett nem nagyon tudtam elmenni. Mert mikor feltűnt a töri, akkor mondom, h de jó, olyan párosítás, mint az enyim, nézzük meg ezt is. Elovasom, és ülök a gép előtt, hogy ez tök olyan mint az enyém. Mondom rendben, akkor így állunk.

Már - ismétlem már - nem vagyok mérges. Voltam, el is küldtem minden létező helyre, ami eszembejutott. Aztán lenyugodtam. Végülis nem lopott ő, mert úgy is lehetett, ahogy leírta, lehet, hogy már mióta benne volt az ötlet, és éppen azután rakta föl, miután én. Semmi nem tilos.

Csak rosszul esett, ennyi. :roll: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 12 (péntek), 12:14 
Ó-nagy-admin "backstage"

Rio írta:
Nekem azt írták, hogy pongyola a megfogalmazásom. Elismerem, nem a legjobb, de az ember lánya fejlődhet :-D :-D

Csak utána ne írt volna ugyanolyan témában, ugyanazokkal a szereplőkkel és ugyanazzal az alappal. Gondolom, ő jobban meg tudja írni az ötletemet, mint én... :roll: Nem mintha olyan kolosszális lett volna...

... csak egy kicsit zavart... ~x(

Uff, azért ez már elég gáz... Lelopta az ötletedet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 11 (csütörtök), 18:04 
Zöldfülű

Nekem azt írták, hogy pongyola a megfogalmazásom. Elismerem, nem a legjobb, de az ember lánya fejlődhet :-D :-D

Csak utána ne írt volna ugyanolyan témában, ugyanazokkal a szereplőkkel és ugyanazzal az alappal. Gondolom, ő jobban meg tudja írni az ötletemet, mint én... :roll: Nem mintha olyan kolosszális lett volna...

... csak egy kicsit zavart... ~x(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 11 (csütörtök), 14:06 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lionela írta:
Nálam az abszolút "csúcs" kritika összvissz 2 szóból állt: "túl hosszú" :roll:

Én csak röhögni tudtam rajta...

Vá, ez tényleg fáj... De tudjátok mi a legröhejesebb mindebben? Pont ők írnak kritikát, míg az érdemi olvasó túl lusta... Bár ki tudja. Lehet, hogy tényleg túl hosszúnak találta. Megkérhetnéd rá, hogy küldje el az általa húzott verziót. Sose lehet tudni, de azért én kíváncsi lennék mennyivel lenne jobb... =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 10 (szerda), 23:21 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nálam az abszolút "csúcs" kritika összvissz 2 szóból állt: "túl hosszú" :roll:

Én csak röhögni tudtam rajta...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 10 (szerda), 22:47 
Fanfic-faló

Hát mint majd láthatjátok nem negatív kritika, ugyanakkor eléggé az... =))

A megértéshez jó tudni, hogy ez A tükör mögött c. kis sztorimra érkezett, ami PDs novella.

holegbalon jó de nem hasonlít Rovlingre

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 10 (szerda), 17:49 
Könyvmoly

Anne írta:

Hú... :shock: Nem tudom, de szerintem te irtó jól írsz *nem hízeleg*, de azért arra kíváncsi lennék, hogy ő milyet kreálna. Szerencsére nekem még nem írtak ilyen elmebetegek, és remélem nem is fognak :?

Ó, hát én vonzom... jobban mondva, inkább csak vonzottam az ilyeneket. Van vmi q. irritáló bennem, asszem. XD
De végülis az ennyire nyílt rosszindulatot akár pozitívumként, már-már bóknak is felfoghatja az ember. XDXD Sztem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 06 (szombat), 16:14 
Szárnybontogató

Kisera írta:
Én múltkorjában kaptam egy szívmelengetően oltós kritikát. Elküldött zsemlét árulni az illető, meg... kábé a pííííbe. XD
Megpróbálom rekonstruálni: "Nem értem, hogy vetemedhet bárki arra, hogy elolvassa ezt a szart. Egyik felét untam, másik fele idegesített. Csak egy részt bírtam elolvasni. Kérlek NE FOLYTASD! NE FOLYTASD!" etc. XD

De sajnos... a Meri megkárosodása miatt elveszett az a kis gyöngyszem. :roll:

Dr House néven írta a drága, boldogtalan egyén. :? Én egyénként immmádom azt a sorozatot. :roll: Most mondjátok meg! Felháborító, milyen alakok vannak, nem?

Hú... :shock: Nem tudom, de szerintem te irtó jól írsz *nem hízeleg*, de azért arra kíváncsi lennék, hogy ő milyet kreálna. Szerencsére nekem még nem írtak ilyen elmebetegek, és remélem nem is fognak :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 09 (szombat), 2:36 
Könyvmoly

Én múltkorjában kaptam egy szívmelengetően oltós kritikát. Elküldött zsemlét árulni az illető, meg... kábé a pííííbe. XD
Megpróbálom rekonstruálni: "Nem értem, hogy vetemedhet bárki arra, hogy elolvassa ezt a szart. Egyik felét untam, másik fele idegesített. Csak egy részt bírtam elolvasni. Kérlek NE FOLYTASD! NE FOLYTASD!" etc. XD

De sajnos... a Meri megkárosodása miatt elveszett az a kis gyöngyszem. :roll:

Dr House néven írta a drága, boldogtalan egyén. :? Én egyénként immmádom azt a sorozatot. :roll: Most mondjátok meg! Felháborító, milyen alakok vannak, nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 24 (hétfő), 22:46 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 17:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 24 (hétfő), 21:49 
Szárnybontogató

mena írta:
Késa írta:
Miért van az, hogy egyesek elintézik azzal a kritika írást, hogy üresen hagyják és elküldik, vagy gondolok itt a ..., ., olvasom stb szerű értelmetlen hülyeségekre. Az ember örül, hogy lám van öt új kritikája, erre ilyeneket kap.
Ha csak ennyi a hozzáfűzni valója, köszönöm nem kérek belőle, inkább írja azt, hogy szar... Úgy se bántódok meg 8)

a történeteket feltöltés után az adminok ellenőrzik, de amíg nem megy át az ellenőrzésen, addig a feji sem kerül fel. kritikaírással az ember a fel nem töltött fejit is megnézheti. a kérések, stb-kritikakommandó topicjában töröltetheted ezeket(ez erősen ajánlott). nem véleményt fejeznek ki, csupán azt, hogy vki megint nem bírta kivárni a moderálást, és nem ismer más módszert a tilos úton járásra.

És ez tényleg működik :shock: Ha nem nézem meg el sem hittem volna, egy napja ezen töröm a fejem, hogyan írhatnak olyan fejezetre kritikát amit nem is látok. Na szépen állunk...
Kösz mena és minden mást is...
*összesöpri az összes kitépett hajszálát, és szalad a pillanatragasztóért*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 24 (hétfő), 21:38 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 17:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 24 (hétfő), 21:17 
Szárnybontogató

Miért van az, hogy egyesek elintézik azzal a kritika írást, hogy üresen hagyják és elküldik, vagy gondolok itt a ..., ., olvasom stb szerű értelmetlen hülyeségekre. Az ember örül, hogy lám van öt új kritikája, erre ilyeneket kap.
Ha csak ennyi a hozzáfűzni valója, köszönöm nem kérek belőle, inkább írja azt, hogy szar... Úgy se bántódok meg 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 24 (hétfő), 20:06 
Zöldfülű

Elanor írta:
...

Nem erre gondoltam. Ha tetszik a történet, csak rossz a helyesírása, akkor azért szólok. Itt főleg arra gondoltam, hogy ha unalmasnak tartom, akkor nem húzom le, hanem inkább befogom a számat, mielött vmi bántó jönne ki rajta. Ennyi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 23 (vasárnap), 14:39 
Zöldfülű

Xerenil írta:
Ha nekem nem tetszik egy story. Pölö azért, mert tele van helyesírási hibával, vagy egyszerűen csak unalams nekem, nem akarom lehurrogni, inkább félbehagyom és nem írok kritikát ;;)

Azt értem, hogy ha unalmasnak találsz egy storyt, nem közlöd az íróval. Minek megbántani, hiszen őt biztos érdekelte a téma. Meg a többi olvasóját is. De ha rossz a helyesírás, arra szerintem lehet figyelmeztetni, ha különben szívesen olvasnád a történetet. Roppant zavaró tud lenni, ha olyan hibákkal tallkozom, amik átmennek a word helyesírásellenörzőjén, mert értelmes szavak, csak éppen nem azokra gondolt az író. Ha tetszik a mű, szerintem jót teszek vele, ha ezért szólok. Persze normális hangnemben :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 17 (hétfő), 13:10 
Zöldfülű

Én megírom ha nem tetszik, de rengeteg :Đ és : ) kíséretében hogy ne legyen annyira száraz, meg a végén mondok neki pozitív dolgokat is és így nem lesz olyna kellemetlen érzése amikor a végére ér.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 04 (kedd), 10:37 
Zöldfülű

Ha nekem nem tetszik egy story. Pölö azért, mert tele van helyesírási hibával, vagy egyszerűen csak unalams nekem, nem akarom lehurrogni, inkább félbehagyom és nem írok kritikát ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 július 02 (vasárnap), 20:16 
Zöldfülű

Canis Maior írta:
Én mindenképpen írok kritikát az illetőnek. Akár tetszett egy fic, akár nem. Viszont ilyet, hogy "bocs, de ez szar", soha nem írtam/írnék. Biztosan sokat dolgozott az illető, hogy jól sikerüljön az írása, úgyhogy én ennek megfelelően kritizálom. Ilyenkor két eset áll fenn:

1. Tapintatosan felhívom a figyelmét helyesírási, fogalmazási, esetleg tartalmi hibákra, mivel abból tanul, ha segítünk neki.

2. Ha nincs sok hiba, csak maga a téma nem tetszik, akkor általában pozitív kritikával dobom meg (pl "Tetszik benne ez vagy az a rész", stb). Mindenkinek szíve joga, hogy miről ír. Persze jobban örülök, ha megragad a téma, de attól még lehet egy írás nagyon szépen kidolgozott, ha a története "gagyi".

Das ist my vélemény. Lehet vitatkozni.

abszolút egyettértek veled, én nem írok ficeket, de nekem se esne jól, hogy ha csak annyit írna valaki oda, hogy ez szar... azzal semmit se lehet kezdeni, max csak elvesszük az ember önbizalmát. mindenkinek más az ízlése, mindenkinek más tetszik. én is olvastam jópár ficet, ami nem tetszett nekem, de ha nagyon nem tetszett, én inkább vagy nem írtam kritikát, vagy pedig finoman megírtam neki, hogy szerintem mi a hiba benne...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 19 (péntek), 18:18 
Fanficbúvár

Uhh, kicsit se ciki :oops:
A profil már jó?

OFF vége ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 19 (péntek), 18:14 
Ó-nagy-admin "backstage"

Liona írta:
Köcce ^^
A profilomra céloztál, vagy egy hszemre?

Szerintem mindkettőre...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 19 (péntek), 18:09 
Fanficbúvár

Larten_H írta:
Csak kisebb segítség :) a fórumon nem <> közzé kell tenni a HTML kódokat, hanem [] közzé :)

Pusza
Köcce ^^
A profilomra céloztál, vagy egy hszemre?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 19 (péntek), 18:07 
Fanfic-faló

Liona írta:
...

Csak kisebb segítség :) a fórumon nem <> közzé kell tenni a HTML kódokat, hanem [] közzé :)

Pusza

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 19 (péntek), 16:07 
Fanficbúvár

Minerva írta:
...
Az UAM-ban nincsenek háromszögek. Mire gondoltál? Az meg, hogy bonyolult... zavar? :D
Írjak BMX történetet? :twisted:
Miért haraptad le a fejem? :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 18 (csütörtök), 17:49 
Szárnybontogató

Liona! Te beszélsz szerelmi háromszög gyűlöletről?! És az UAM akkor micsoda, azon kívül, hogy egy extrabonyolult szappanopera fordulatosságával rendelkezik (csak jóval kiszámíthatatlanabb) , azért lesznek ott szép bolgok :-) Ha lesznek....

Süti, Kismókus és Nyuszifül egy személyben :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 18 (csütörtök), 15:28 
Fanficbúvár

Minerva írta:
mázlimra a lektoraim a fejemhez vágják a hülyeségeimet
:twisted: Tudtam én!

Nekem ha nem tetszik egy fic, akkor nem kínzom vele magam. A rejtélyes történeteket szeretem, a nyálas szerelmi háromszögek nekem nem jönnek be :roll:
Lehet megkövezni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 18 (csütörtök), 14:47 
Könyvmoly

Én mindenképpen írok kritikát az illetőnek. Akár tetszett egy fic, akár nem. Viszont ilyet, hogy "bocs, de ez szar", soha nem írtam/írnék. Biztosan sokat dolgozott az illető, hogy jól sikerüljön az írása, úgyhogy én ennek megfelelően kritizálom. Ilyenkor két eset áll fenn:

1. Tapintatosan felhívom a figyelmét helyesírási, fogalmazási, esetleg tartalmi hibákra, mivel abból tanul, ha segítünk neki.

2. Ha nincs sok hiba, csak maga a téma nem tetszik, akkor általában pozitív kritikával dobom meg (pl "Tetszik benne ez vagy az a rész", stb). Mindenkinek szíve joga, hogy miről ír. Persze jobban örülök, ha megragad a téma, de attól még lehet egy írás nagyon szépen kidolgozott, ha a története "gagyi".

Das ist my vélemény. Lehet vitatkozni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 18 (csütörtök), 14:04 
Billentyűzetgyilkos

Hát... változó. Valamikor finoman próbálom a tudomására hozni, h nem tetszik, vmikor keményen. Ált. akkor vagyok bunkó, ha azt látom, h egy nyolcvan szavas semmitmondó első fejezetre azt írják, h "hűűha, jól indul!!! Szuppper" :twisted: Közben csak egy semmitmondó prológus volt. Ott egy kicsit felhúztam magam. Nem akarok nevet mondani

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 01 (hétfő), 20:40 
Szárnybontogató

Én szerencsére még nem kaptam igazán leszóló kritikát, igaz nagyon építő jellegűt sem, mázlimra a lektoraim a fejemhez vágják a hülyeségeimet, nem kell az olvasóknak finoman megfogalmazniuk.

És ha anonimus volt az illető, attól még lhetett regisztrált, csal lusta disznó bejelentkezni... néha én is így vok...

Süti, Kismókus és Nyuszifül egy személyben :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 01 (hétfő), 12:36 
Fanficbúvár

Én is kaptam már ilyen velős kritikát, miszerint "ez gáz, már bocs." Természetesen névtelenül (anonymus) ha regelve van, nehogy bosszúból leszóljam az ő történeteit. Bár lehet hogy az én kritikámra volt ez bosszú, mert szoktam kritizálni, de csak humánusan:) Mindenesetre a kritika szerintem azért van, hogy véleményt nyilvánítsunk - ez is vélemény - de elmondjuk, mi nem/mi tetszett, hogy az író tanulhasson belőle vagy belehaljon az ego-túltengésbe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 15 (szombat), 13:27 
Fanfic-faló

mena írta:
...

Hát a helyében én is "megijedtem" volna...^^

Mondjuk ilyen kritikát már én is kaptam, hogy nem érti az illető, vagy számára egy nagy sötétség az egész, de akkor próbáltam neki kibogozni a szálakat - emlékszem, Anankeval a régi fórumon így ismertük meg egymást *noszti* :) -, kisebb-nagyobb sikerrel...
Persze ez belőlem is ered, hogy néha elég követhetetlenek egyes novelláim, de akkor legalább a kritikaíró kifejthetné jobban a problémáját, vagy hogy mit nem ért... Ha már én megerőltetem magam, ő is megtehetné pár sorban...persze csak ha túlélte a soraimat... :twisted: ^^

Mindegy...

Mindenesetre én megmondom finoman, ha nem tetszik valami a ficben, de ki is fejtem a nézőpontomat, és nem csak odahányom egy mondatban... - azt hiszem, zsezsikének kellett végigszenvednie a "fél oldalas" kritikámat...XD - ...
De semmi esetre sem sértően adom elő a problémámat, de amit leírok, az lényegretörő...^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 15 (szombat), 10:50 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 16:56-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 15 (szombat), 10:49 
Fanficbúvár

mena írta:
nahh.. ezt most muszáj vagyok veletekmegosztani. nem is olyan rág kaptam egy ilyen kritikát(ezt irtam be korábban is)

"Hát ez egy elég nagy hülyeség.Sorry"

erre ezt válaszoltam:

Szerz&otilde; válasza: Talán ha nem a 4. (!) fejezetre írtad volna ezt a kritikát, elhiszem(miért olvastad végig, ha nem tetszett?). Talán ha nem anonymusként írtad volna, komolyan veszem. Talán ha valaki felhívta volna arra a figyelmed, hogy nem illik azt Ilyen módon leszólni, amivel más a órákat eltölt, akkor nem írnál ilyeneket. Talán ha leírtad volna azt is, mi volt az, ami nem tetszett, akkor elgondolkodtam volna rajta. Mindent összevetve, kérlek olvasd el Thunder írását az MM-ből.

mire ő:"Bocsánatot szeretnék kérni.Tényleg nem szabadott volna így vélekednem a történetedről.Tudod nagyon rossz napom volt, de ez tényleg nem ok arra hogy ilyesmit írjak.Még egyszer bocsi."

:shock: :shock: :shock: akkor most...? :shock:

én is fent vok éjjel kettőig, jönnek az ötletek, beirom őket a telefonomba, aztán másnap reggel kitörlöm, mert mindet hülyeségnek találom... :P

:shock: :shock: izzzéééé... Nemtom.... ÍRd akkor vissza neki, hogy nincs semmi baj... vagy vmi ilyesmi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 15 (szombat), 9:51 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 16:56-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 14 (péntek), 23:13 
Fanficbúvár

Dracy írta:
...

Én rendszeresen éjjel írok, alvás helyett. Eszembe jut valami, és muszáj megírnom, különben később már "elszállna" az ötlet. Másnap meg nem értik, miért vagyok fáradt :-) Régen csakis füzetben tudtam írni, de mostanában megy wordbe is, ha egyedül vagyok. Persze engem is mindig megtalálnak az ilyen kérdésekkel, hogy "mit csinálsz?", ami azért gáz, mert nem kötöm mindenki orrára, hogy HP fanficek írásával töltöm az időmet :twisted:

Hogy ne csak offoljak, közben szavaztam is. Nem szeretek negatív kritikát írni, de előfordult már. Persze csak finoman, nem célom senki önbecsülését a földbe döngölni. (Zárójelben megjegyzem, ahogy egyesek az építő jellegű, de negatív kritikáikra válaszolnak... finoman fogalmazva elárulja, mennyire nincs realitásérzékük. Csak azt kérdem én, akkor miért kérnek kritikát, ha ennyire tisztában vannak önnön nagyszerűségükkel, és kikérnek maguknak minden negatív véleményt? )
De én annak a híve vagyok, hogy ami nem tetszik, azt nem olvasom. Ha valami nagyon rossz, nem olvasom végig. Kevés időm van, akkor már a legjobbakat válogatom ki ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 14 (péntek), 19:39 
Fanficbúvár

GothWitch írta:
Én az egyik novimat úgy írtam meg, hogy éjfélkor(!) felébredtem, és lekörmöltem vagy 5 oldalt az egyik füzetembe... Egyszerűen nem tudtam magamba tartani, úgy éreztem, ha ezt most nem írom le, meghalok XD XD

Ismerős érzés ;) Nekem hasonlóképpen született meg az egyik szösszentem.

Engem a gépnél mindig zavar valaki, azért nem szoktam wordbe írni. Vagy msn-en zargatnak vagy máshogy, de mindig megtalálják a módját. :evil: Ilyenkor csak fogom magam és elmegyek írni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 16:43 
Fanficbúvár

Én az egyik novimat úgy írtam meg, hogy éjfélkor(!) felébredtem, és lekörmöltem vagy 5 oldalt az egyik füzetembe... Egyszerűen nem tudtam magamba tartani, úgy éreztem, ha ezt most nem írom le, meghalok XD XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 12 (szerda), 21:29 
Sztorihajhász

Én ugyanígy vagyok vele :D Csak számítógépen tudok írni :) Kézzel túl hamar elfáradok, és így még annyira se fejtem ki a dolgokat, amennyire szoktam, mert ellustulok, és nincs kedvem sokat írni egyszerre :) Meg úgyis áthúzgálok mindent :) wordben csak backspace-t kell nyomni, és kevésbé fárasztó ^^

Az ilyen idiótákkal pedig egyáltalán nem kell foglalkozni :) Aki nem képes normálisan kifejteni a véleményét, az inkább ne is írjon kritikát :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 12 (szerda), 21:08 
Fanficbúvár

-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 12 (szerda), 19:18 
Fanficbúvár

mena írta:
köszönöm :D írtam neki szép hosszu választ, hogy miért nem érdekel a kritikája :) :twisted: :twisted: :twisted:

megbántani nem tud, annál szerencsére(vagy sajnos? mikor hogy) önteltebb vok :D :D :D (((bár mostanában súlyos írói válságban szenvedek, nincs okom öntelségre; egy értelmes mondatot sem vok képes wordbe vetni :( )))

Mena: vesd papírra, ha wordbe nem megy. Én a gép előtt képtelen vagyok koncentrálni, úgyhogy mindig hason fekve írok az ágyamon, csutkán hallgatva a zenét ;) Kit mi ihlet meg :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 09 (vasárnap), 21:56 
Fanficbúvár

-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 09 (vasárnap), 20:03 
Könyvmoly

Mena, ügyet se vess erre a szánalmas alakra! (Hallgass rám, gyakorlatom van ebben! :P )

Az ilyen CSAK arra megy, hogy megbántson szerintem. Egyszerűen nem látok más észszerű magyarázatot az efféle viselkedésre. "Ez egy elég nagy hülyeség." :P - Még trágár, beszólós-leszólós kritikának is gyenge! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 09 (vasárnap), 17:01 
Fanficbúvár

mena írta:
többek közt javasoltam neki, hogy tekintse meg Thunder írását az MM-ből :D :twisted:

na igen.. bár feltételezem, hogy a merisek fele el se olvassa... sajnos :roll: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 09 (vasárnap), 16:59 
Fanficbúvár

mena írta:
igazad lehet :) köszönöm :) az azért elég érdekes, hogy bár hülyeségnek tartja, végigolvasta mind a 4 fejezetet, ami fent van... ... ... :P

Ezek általában olyan emberek akik impotensek, és valahol élvezkedniük kell... és így vezetik le... :roll: :roll: csak le kéne csapni őket...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 09 (vasárnap), 16:26 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 16:55-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 09 (vasárnap), 16:17 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 16:55-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 424 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra