Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 21 (vasárnap), 23:46

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 470 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Következő

Kicsoda Hermione legideálisabb párja egy fanfictionben?
Ron Weasley 21%  21%  [ 75 ]
Harry Potter 7%  7%  [ 25 ]
Draco Malfoy 26%  26%  [ 93 ]
egy másik Weasley-fiú 6%  6%  [ 22 ]
Remus Lupin 1%  1%  [ 4 ]
Perselus Piton 20%  20%  [ 73 ]
Viktor Krum 6%  6%  [ 22 ]
Neville Longbottom ;) 3%  3%  [ 9 ]
Gilderoy Lockhart :) 4%  4%  [ 13 ]
valaki más 7%  7%  [ 24 ]
Szavazatok száma : 360
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 17 (hétfő), 20:21 
Sztorihajhász

Neville? hát az érdekes lenne.

én is szeretem őt, ronnal együtt, de azért jó néha összehozni egy fic erejéig Pitonnal vagy Dracóval :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 15:51 
Sztorihajhász

Nemámka írta:
Draco vezet hehe :D de hát tényleg ő a legjobb..... szerintem Ron egy kicsit teszetosza hozzá :D

Szerintem tökre összeillenek Ronnal :-D És szerintem Dracoval nem lenne igazi az élete...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 21:57 
Sztorihajhász

Nemámka írta:
Draco vezet hehe :D de hát tényleg ő a legjobb..... szerintem Ron egy kicsit teszetosza hozzá :D

Én bírom Ront Hermione mellett! Pont azért mert olyan teszetosza. :D
Sosem szerettem azokat a párosokat, ahol a két személy olyan "egyforma".
Ezért is pl. én nem hoznám össze Hermionét Harryvel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 23:31 
Könyvmoly

Lockhartra szavaztam xD *fekve röhög*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 23:24 
Sztorihajhász

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 18 (hétfő), 22:34 
Szárnybontogató

Tania írta:
Dimitry írta:
szellemileg akár flitwick is lehetne Hermi párja :roll: :lol:

egyébként ha olyan szempontból közelítenénk meg, hogy Hermione tökéletes Lily pótló lenne Pitonnak, na az már más, mármint mugli származású, okos lány, és valamelyest még talán a két személyiség is hasonlít.
de az a huszonvalamennyi év még akkor is ott van...:S

a korkülönbség a legkevesebb, szerintem az egyáltalán nem gáz :D a mai világban már.

Csak hogy lássátok, nyitott vagyok mindenre most PP/HG-t olvasok. Valahol el kell kezdeni.:lol: :lol:

Piton meg amúgy is <3 :x

EKLE $star :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 18 (hétfő), 18:17 
Billentyűzetgyilkos

Dimitry írta:

egyébként ha olyan szempontból közelítenénk meg, hogy Hermione tökéletes Lily pótló lenne Pitonnak, na az már más, mármint mugli származású, okos lány, és valamelyest még talán a két személyiség is hasonlít.

a korkülönbség a legkevesebb, szerintem az egyáltalán nem gáz :D a mai világban már.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 18 (hétfő), 18:01 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 18 (hétfő), 17:19 
Billentyűzetgyilkos

háát nem tudom, attól függ. elég makacs mindkettő, de ha ügyesek, biztos tökjól kijönnek. mármint értitek, szóval szellemileg Piton lehetne Hermionének társ, csak neki nem szellemi társ kell, úgyhogy inkább Ront választja XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 18 (hétfő), 17:16 
Fanfic-faló

Tania írta:
hát ebbe most ne menjünk bele, mert az már erősen off, de ha megnézel egyes korunkbeli pasikat, én értem, hogy miért választ valaki húsz évvel idősebbet. XDDD

na de ezt hagyjuk. Ront soha nem fogom szeretni, de nekem igazából tökmindegy, hogy Hermione kit választ, lehet, hogy tényleg pont ezért vannak meg olyan jól, mert olyan jókat vitáznak XDD

én listát tudnék írni 20 vagy annál nagyobb korkülönbséget igénylő pasikról :D

de amúgy én sosem tudnám elképzelni Pitont Hermionéval... valahogy túlságosan okos akar lenni mindkettő, és két dudás nem fér meg egy csárdában :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 18 (hétfő), 17:14 
Billentyűzetgyilkos

hát ebbe most ne menjünk bele, mert az már erősen off, de ha megnézel egyes korunkbeli pasikat, én értem, hogy miért választ valaki húsz évvel idősebbet. XDDD

na de ezt hagyjuk. Ront soha nem fogom szeretni, de nekem igazából tökmindegy, hogy Hermione kit választ, lehet, hogy tényleg pont ezért vannak meg olyan jól, mert olyan jókat vitáznak XDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 18 (hétfő), 15:15 
Szárnybontogató

Kisera írta:
Pont, hogy kiegészítik egymást ezzel az "Ellentétek..."-módszerrel. Hörm egy született elnyomó diktátor, imádja osztani az észt, Ron meg az örök második, általában alávetettként viselkedik, csak néha lázong. --> És kész is van egy teljesen reális, játszmázós házaspár. XDXD

Ron ilyen :-) , de az egyetlen ember, akinek nem veti alá magát az Hermióne. Ezért is veszekednek annyit :lol:

Én egyénként nem szeretem a Hermi+Más szereplő párosítást, mert a regények alatt annyira megszoktam ezt a pirulós feszültséget ami köztük van.

PP/HG-t meg az életben nem fogom megérteni. Most őszintén ki az, aki egy húsz évvel idősebb férfival.... áhh.... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 18 (hétfő), 14:30 
Zöldfülű

Tania írta:
szerintem alapvetően nem elképzelhetetlen egy SS/HG, csak ezzel is az a probléma, hogy nagyon nehéz jót, jól írni.
Pont úgy, mint a D/Hr-nél, nem lehet csak úgy puff bele, hogy meglátni és megszeretni, csak mert Herminek szép nagy mellei nőttek a nyáron, úgyhogy nagyon komoly változás kell ahhoz, hogy Piton tényleg megszeresse Hermionét.

És akkor is vigyázni kell, hogy ne legyen OOC, nem lehet olyan Piton, hogy a denevér "elpirul és elszalad" meg ilyesmi xDD (gondolom mindenki tudja, kitől idéztem:D)

Sajnos nálam gyökeresebb érvekre lesz szükség, azt hiszem nem a kvalitással volt a baj egyik történetnél sem, amibe belekezdtem, hanem, amint Piton meg Hermione közeledtek az intimitás felé... Úgy éreztem magam mint egy 10 éves, aki a 18as karikás filmet nézi, és jön az a rész, amikor tudja, hogy most kell becsuknia a szemét.
:)

Fogalmam sincs mi az oka, előfordul, hogy a "liliomtiprás" jut az eszembe, a korkülömbség miatt, de én imádom Nabokov Lolitáját, és ott még nagyobb.
Azt hiszem ez már setét folt marad...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 13 (szerda), 9:27 
Könyvmoly

Nem értem, miért szólja le mindenki Ront, ő egy tök szeretnivaló szereplő. Kábé a legemberibb alak a könyvekben - és egyben a legszimpibb is, bár ez már csak személyes vélemény, ízlésekről meg nem vitázunk. :)
Miért ne illene Hörmhöz? Pont, hogy kiegészítik egymást ezzel az "Ellentétek..."-módszerrel. Hörm egy született elnyomó diktátor, imádja osztani az észt, Ron meg az örök második, általában alávetettként viselkedik, csak néha lázong. --> És kész is van egy teljesen reális, játszmázós házaspár. XDXD ("Persze, mert mindig neked van igazad..." és tsai)
Meg azért azt is tegyük hozzá, hogy vonzódnak egymáshoz, nem is kicsit, már minimum a harmadik-negyedik kötettől kezdve ott volt köztük a feszültség, plussz tök jó barátok is... Miért ne működhetne? Oké, ez így nem egy olyan rózsaszín maszlag, mint péel a Draco/Hörm, kicsit szürkébb és hétköznapibb, de én bírom őket. :)

Persze, valahol megértem a Piton/Hörm-pártolókat is, mert igen, intellektuális téren a Drága Professzor valóban inkább partnere lehetne Miss Mindentudónak, rá jobban fel tudna nézni, viszont ugyanakkor idegenkedem is az elképzeléstől, nem szeretem Pitont szerelmesnek és akár még boldognak is látni. (Nagyon gonosz vagyok? XD)

Krum/Hörm... Ez a páros meg egy könnyed kis flörtnél, első "szerelemnél" többre nem érdemes nálam. De arra jó. :) Imádtam péel Assa róluk szóló Kívánság Üstös novelláját. ^.^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 12 (kedd), 17:49 
Billentyűzetgyilkos

szerintem alapvetően nem elképzelhetetlen egy SS/HG, csak ezzel is az a probléma, hogy nagyon nehéz jót, jól írni.
Pont úgy, mint a D/Hr-nél, nem lehet csak úgy puff bele, hogy meglátni és megszeretni, csak mert Herminek szép nagy mellei nőttek a nyáron, úgyhogy nagyon komoly változás kell ahhoz, hogy Piton tényleg megszeresse Hermionét.

És akkor is vigyázni kell, hogy ne legyen OOC, nem lehet olyan Piton, hogy a denevér "elpirul és elszalad" meg ilyesmi xDD (gondolom mindenki tudja, kitől idéztem:D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 12 (kedd), 8:15 
Zöldfülű

Tania írta:
háát szerintem Viktor meg túlságosan izomagyú Hermionéhez :D el tudod képzelni, hogy értelmesen beszélgessenek könyvekről, vagy bármiről, ami nem kviddics? XDD

Na ezt én sem tudnám elképzelni, viszont jó lehet a teste és cuki az akcentusa. :) Mindent nem lehet egyszerre.

Szegény Ront itt lehúzzátok, az értelmi meg egyéb fogyatékosságai miatt, de ugyanakkor meg Harry sem annyira gyors. Legtöbbször mások dolgoznak helyette, ahogy azt Piton bá is elmondja egyszer.
Nőzésben is kb. egy fokkal jobb mint Ron.

Másrészt Harry és Hermione olyan testvérnek számítanak nálam, csak egy történetet találtam(eddig), amiben nagyszerűen be van bizonyítva az ellentetje. :)

Én Dracót favorizálom, viszont, akit egyszerűen nem tudok megemészteni, az Piton. Pedig annyira próbálkoztam, több fiksönnel is, de még úgy sem tudtam elképzelni a szitut, hogy Alan Rickman járt a fejemben. Valahogy maga a karakter túl komornak tűnik nekem bármiféle romantikázáshoz.
(Bár Sztivün Szegál is becsajozott már párszor, pedig ő is kompakt: öröm,harag,bánat,keserűség,boldogság=egy arckifejezés)ez most humor akart lenni, csak nem jött össze. :)

Hát ez van, kinek a pap, kinek a pap fia. :)
(azért kíváncsi vagyok a SSHG pro érvekre!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 11 (hétfő), 19:12 
Billentyűzetgyilkos

Bracken írta:
Úgy látszik kitűnök, mert szerintem meg Ron hogy képes lealacsonyodni Hermionéhez :D:D:D
Nálam abszolút favorit a Hermione-Viktor Krum párosítás 8->

háát szerintem Viktor meg túlságosan izomagyú Hermionéhez :D el tudod képzelni, hogy értelmesen beszélgessenek könyvekről, vagy bármiről, ami nem kviddics? XDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 10 (vasárnap), 18:21 
Zöldfülű

Úgy látszik kitűnök, mert szerintem meg Ron hogy képes lealacsonyodni Hermionéhez :D:D:D
Nálam abszolút favorit a Hermione-Viktor Krum párosítás 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 30 (csütörtök), 18:29 
Sztorihajhász

Igazából én is Harry mellé adnám, ha lehetne. Ronnal az a kifogásom van, hogy ugye elejétől a végéig, nos értelmileg nincsen a toppon... na most Hermione pedig pont az ellenkezője, oké-oké szép dolog az ellentétek vonzák egymást, na de könyörgöm ennyire? Hm, nem hiszem.
Draco... vele igazából annyi bajom van, hogy túl sok sablon fic született már, emellett belegondolni, hogy valaki akit világ életében a sárvérűek megvetésére, a "rossz" mellé neveltek, meg lehet írni, de szerintem ahhoz nagy írói fantázia, gyakorlottság, és tehetség kell :D

Tehát Harry, esetleg Draco.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 25 (szombat), 17:26 
Billentyűzetgyilkos

Harry-párti vagyok én is. Mindig is nekik szurkoltam, hiába tudtam az elejétől kezdve, hogy Ronnak szánta a sors, meg Rowling-anyánk. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 22 (szerda), 18:44 
Szárnybontogató

Hát... az biztos, hogy nem Ron az ideális partnerXD Nála még Lupin is jobb lenne. Most komolyan... hogy adhatja valaki ennyire le az igényeit?.. Ron összeillett Levenderrel, legyenek boldogok!

Hermione pedig... Dracot vagy Pitont szeretem mellé. Bár egyik sem túl reális ahogy azt előttem is írták. Tehát ha megmaradok a realitás talaján akkor a legjobban Harry-vel illik össze. Hányszor volt a könyvek folyamán hogy Ron megsértődött és elhúzott, de Hermi ottmaradt Harryvel. Képességeikben és szellemi színvonalukban is jobban összeillenek mint Ron és Hermi valaha fognak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 20 (hétfő), 19:52 
Betűmániákus

Hm. Én is megérkeztem... :-D

Szóval.

Rowling Ronnal hozta össze, ugyebár. Hm, szerintem se hozzávaló. Az én favoritom meg Draco. Bár Rowling akárhogy csűrte-csavarta volna, Dracohoz semmiképp se vezetett volna az útja...Sajnos.

Akármennyire Draco - párti vagyok, mégse rá voksoltam, hanem az ikrek valamelyikére. Rowling persze sikeresen kinyírta egyiküket, így leszűkült a kör Georgra.

Hogy miért pont őt?? Azt mondják az ellentétek vonzzák egymást-maradjunk ennél.
Hermione egy szabálytisztelő könyvmoly, Georg ennek szöges ellentéte. Valakinek pedig kordában kellene tartani a pasit. Meg aranyosak is lennének együtt. Bár, ez gyenge indok, de...Jól van, na. Álmodozni lehet. Bár ez a hatalmas ellentét szülne némi vitát köztük...

Ron egy nyápic, mindent a szádba-kell-rágni alak. Őt sose szerettem. Privát probléma.

Harry...őt bírom, Hermivel is...De...Nem tenném őket egy kalap alá. Csak ha más írja. Azt szeretem.

Na, ennyi. Tudom, hogy nagyjából senki nincs és nem lesz velem egy véleményen, de valakinek kellett írni egy ilyet is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 28 (vasárnap), 16:49 
Sztorihajhász

Néha szószerint, nem? :-D Én, amúgy kedvelem, őt,(Darcót) de leginkább a fickekben. Abban egyetérek, hogy Harry nem tökéletes. Hál istennek! De most ha megnézzük Hermionét, (attól eltekintve, hogy tényleg olyan amilyen) sokan szeretik, és tényleg egy olyan karakter, akit meglehet szeretni, mert bár okoskodó, idegesítő, meg miegyébmás, sokan lennének olyanok, mint Ő. Én nem, és nem azt akarom mondani, hogy minden földi halandó, de nem kevés emberke. :-D :-D Egyébként ezt most én is úgy írom, hogy semmi bajom sem, vele, sem mással. :-D :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 17 (szerda), 20:54 
Tollforgató

Hermione, mint tökéletes? Harry, mint hibátlan? Mégis mire alapozzátok ezeket a meredek feltételezéseket? Mert azokban a Rowling-féle könyvekben, amiket én olvastam, szó se volt ilyesmiről. :-O

Hermione merev és rigorózusan szabálytisztelő, a legtöbb esetben fantáziátlan és meglehetősen sótlan. Harry pedig túlságosan heves, gyakran nem bátor, hanem vakmerő, sokszor meggondolatlanul cselekszik és indulataiban sűrűn igazságtalan. Mondom ezt úgy, hogy mindkét szereplőt (és Ront is) kedvelem.

Ami azt illeti, én ugyan Dracót is kedvelem, de inkább a filmbélit, mintsem a könyvbélit - ez utóbbi meglehetősen görény. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 08 (hétfő), 17:22 
Sztorihajhász

Jaja. Ron valóban egy olyan karakter, aki tényleg ember. Nem az, hogy MR TÖKÉLETES, akinek nincs hibája, megmenti a világot oszt csááá. :) Hanem igenis hibádzik és nagyon helyes, hogy ezt teszi! Hajráá Ron!

(Örökös szerelmem Draco, szóal nem félreérteni :x)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 07 (vasárnap), 12:57 
Sztorihajhász

Én szeretem Ront. Szerintem Ő egy emberi karkater, teli van hibákkal. Nézzük meg Hermionét, neki a legnagyobb hibája, hogy egy kis stréber. De egyébként meg tökéletes. Így szerintem Ők ketten kitűnő párt alkotnak, de Miót végülis Draco mellett is elbírnám képzelni. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 24 (hétfő), 19:19 
Zöldfülű

Valaki olyan kéne neki, aki miatt érdemes megváltoznia. Mert ugye Mió nem éppen valami tünemény, és állandóan okoskodik. (Nem Mió párti :roll: ) Jan írásaiban remekül megvannak Dracóval. Egyébként Blaise-zel képzelem el, mivel semmit nem tudunk a csávóról :-D Mindenesetre jobb, mint Ron, őt egyébként sem szeressük annyira...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 23 (vasárnap), 21:03 
Sztorihajhász

Alapból nem vagyok Mio párti, neki a könyvek a szerelmei xD. De ha már mindenképpen választani kell, akkor szerintem Ron pont jó volt neki így ahogy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 31 (vasárnap), 19:00 
Könyvmoly

Ginny :D

So call me Hamy. ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 04 (kedd), 13:00 
Billentyűzetgyilkos

Tania írta:
egy másik Weasley-fiú XD azokból olyan kevés van. de valahol olvastam Hermione/Fredet és azt tetszett *elbújik Christabel elől, akinek ugye Fred a férje XDD*

Nem is tudom hol találkoztam Hermione/Charlie írással. Nem is egyel, azt hiszem. Hát nem tudom... furcsa volt. Bár én Ronnal se nagyon szeretem őt... ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 04 (kedd), 10:29 
Tollforgató

Ananke írta:
Tania írta:
egy másik Weasley-fiú XD azokból olyan kevés van. de valahol olvastam Hermione/Fredet és azt tetszett *elbújik Christabel elől, akinek ugye Fred a férje XDD*

én merin régen olvastam hermione/fred/george-ot isXD

Hú, Hermione/Fred/George? Csak így hármasban? Nem semmi...:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 15 (szerda), 13:28 
Billentyűzetgyilkos

a két iker meg hörm? háááááát... XDDDD ha tudsz adni egy linket szólj...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 16:59 
Szárnybontogató

Nálam egyértelműen DH lenne az ideális, de az utóbbi időben nem vetem meg a SH-t sem :)
Ikrek-Hermi? Hmm nem hangzik rosszul, majd ha újra lesz oldal megkeresem.

-----------
"Now, when I hold your face so close to mine, I see a place where the sun will shine, with you it is divine..."
- HammerFall - Dreams Come True

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 16:55 
Fanfic-faló

Tania írta:

én merin régen olvastam hermione/fred/george-ot isXD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 04 (szombat), 16:53 
Billentyűzetgyilkos

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 18 (hétfő), 14:00 
Írópalánta

mena írta:
Wally! :(( :(( :(( *mena lávz mériszú karakterek*

:D YY is mériszú... csak az esze... khömm... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 17 (vasárnap), 20:38 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 19:43-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 17 (vasárnap), 20:32 
Írópalánta

Canis Maior írta:
Na jó, én távoztam aludni.

ÉLJEN MINDEN GIL/HERM SZTORÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ! =))

Én is megyek :-h Holnap korán kelek, mert 0. órában előkészítő... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 17 (vasárnap), 20:32 
Könyvmoly

Na jó, én távoztam aludni.

ÉLJEN MINDEN GIL/HERM SZTORÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ! =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 17 (vasárnap), 20:29 
Könyvmoly

dani55521 írta:
=)) Megeshet, bizony. Milyen kölök lenne már két mériszú utógggggya? :)

Hát egy fő-fő mériszú! :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 17 (vasárnap), 20:24 
Írópalánta

Canis Maior írta:
Imádnivaló, nem? Aztán megeshet, mondjuk, hogy Gil és Herm gyereke beleszeret Wally és YY gyerekébe... =))

(Partvisba és Miszisz Tisstaretyoh-ba bele se merek gondolni!!!! =)))

=)) Megeshet, bizony. Milyen kölök lenne már két mériszú utógggggya? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 17 (vasárnap), 20:24 
Könyvmoly

dani55521 írta:
Lyabizony! töklyóra sikerült ez a kis sztori :D

Imádnivaló, nem? Aztán megeshet, mondjuk, hogy Gil és Herm gyereke beleszeret Wally és YY gyerekébe... =))

(Partvisba és Miszisz Tisstaretyoh-ba bele se merek gondolni!!!! =)))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 17 (vasárnap), 20:19 
Írópalánta

Canis Maior írta:
Elvégre szereplőink angolok, nem?

Már aki... :D

Lyabizony! töklyóra sikerült ez a kis sztori :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 17 (vasárnap), 20:17 
Könyvmoly

dani55521 írta:
Ingliss forevör, mi?

Elvégre szereplőink angolok, nem?

Már aki... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 17 (vasárnap), 20:16 
Írópalánta

Canis Maior írta:
Láv. Nyam-nyam.

Ingliss forevör, mi?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 17 (vasárnap), 20:15 
Könyvmoly

dani55521 írta:
Hermi pedig a kócos halyú, hűvös szépségű Vénusz!

Láv. Nyam-nyam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 17 (vasárnap), 20:14 
Írópalánta

Canis Maior írta:
Kékszemű, kékhajú Adonisz :)

Hermi pedig a kócos halyú, hűvös szépségű Vénusz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 17 (vasárnap), 20:13 
Könyvmoly

dani55521 írta:
A forróvérű latin szerető :)

Kékszemű, kékhajú Adonisz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 17 (vasárnap), 20:11 
Írópalánta

Canis Maior írta:
A LEGFŐBB ÉRTÉK... GILDEROY!!!! :D

A forróvérű latin szerető :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szeptember 17 (vasárnap), 20:10 
Könyvmoly

A LEGFŐBB ÉRTÉK... GILDEROY!!!!

:D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 470 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra