Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 08 (hétfő), 18:03

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4900 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 98  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 03 (hétfő), 21:45 
Tollforgató

Aryanna írta:
belegondoltok ti mit érezhet ilyenkor a másik fél xD
elmondom, nem túl jó xD

Belegondolunk-e?! Hát... Hiszed, nem hiszed, de mi is voltunk TE korabeliek, bármily elképzelhetetlen. :-Ą És anno átéltük mindezt. :-P

Istenkém, milyen nosztalgikusan fogod ezt elmesélni egy idő után a nálad fiatalabbaknak...! :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 03 (hétfő), 21:03 
Sztorihajhász

belegondoltok ti mit érezhet ilyenkor a másik fél xD
elmondom, nem túl jó xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 03 (hétfő), 20:52 
Fanfic-faló

szerintem nekem elég lenne egy "hát csókold, megvárom" kijelentés, és két türelmes szempár XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 03 (hétfő), 20:52 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nekem volt olyan ismerősöm, aki elrettentésként visszamagázott/csókolomozott/tetszikezett... Hatásos... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 03 (hétfő), 20:49 
Ó-nagy-admin "backstage"

Milasnape írta:
Ó, tényleg, ezt kérdezni akartam *pirul*
Akkor csókolom vagy szia? Merthát az egy dolog, hogy itt tegeződünk, de élőben más... (Bár valszeg, ha velem közli valaki itt, hogy nyugodtan tegezhetem, élőben úgyis képes vagyok lemagázni :oops: xD)

Nekem a fiatal lányoknál van egy nagyon hatásos tanítási módszerem a "Csókolom!" ellen. >:) Először kap az illető figyelmeztetés gyanánt egy olyan pillantást, ami még Piton professzornak is dicsőségére válna. (Magyarul felér egy Avadával.) Aztán ha az nem használ, úgy a harmadik-negyedik alkalom táján elkezdem megkövetelni a dolog fizikai megvalósítását... >:) Eddig mindig bevált... :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 03 (hétfő), 20:23 
Fanficbúvár

asd írta:
Természetesen szia. :)
[...]
GYK: szívből remélem, most dicsekedtél az apróbetűs résszel. :-P

ez mind így igaz, ahogy van :D nekünk a tanári kar mesélte, hogy sok olyan van, aki a középsulit ebben a suliban végezte, megcsinálta a tanárképzőt, aztán jött vissza. az idősebb tanárok közül (kb olyan 40 körüliek) sokan vannak, akik tanítottak is egyet-kettőt :D

off: igen, az volt :D hát lehet ezt magamban tartani? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 03 (hétfő), 20:20 
Tollforgató

Milasnape írta:
Akkor csókolom vagy szia? Merthát az egy dolog, hogy itt tegeződünk, de élőben más... (Bár valszeg, ha velem közli valaki itt, hogy nyugodtan tegezhetem, élőben úgyis képes vagyok lemagázni :oops: xD)

Természetesen szia. :) Adott közösségeknél, például egy munkahelyen általában bevett szokás, hogy mindenki tegez mindenkit, az iskolapadot éppen csak elhagyók ugyanúgy, mint a nyugdíj előtt állók. Ettől rendszerint közvetlenebb, oldottabb a hangulat. Kérdezd csak meg a szüleidet, hogy ez náluk, az ő munkahelyükön hogy van. :)

Ez is egy kis közösség, és éppen ezért teljesen természetes a tegeződés itt is. Nem azért nem akarom, hogy csókolommal köszönj nekem, mert fiatalítani akarom magam, hanem nem szeretném, ha a magázódással tönkretennénk a neten kialakult oldott hangvételünket. :)

Egyébként hidd el, GYK-nak igaza van: csak az első öt percben lesz fura. Aztán természetesnek fogod tartani. :) És igen, javaslom, akarj is hozzám, vagy más "idősebbhez" beszélni, úgy hamarabb túlesel a megrázkódtatáson. :)

GYK: szívből remélem, most dicsekedtél az apróbetűs résszel. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 22:53 
Könyvmoly

GYK írta:
(lévén, hogy épp egy ölelés közben volt búcsúzkodásnál, a fél strand előtt kaptam egyet a hátsómra XD)

Ez nagyon aranyos :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 22:45 
Fanficbúvár

Aryanna írta:
és mit kaptál érte?

(lévén, hogy épp egy ölelés közben volt búcsúzkodásnál, a fél strand előtt kaptam egyet a hátsómra XD)

egyébként... kissé fura volt először, de utána meg teljesen természetes, szóval... ne aggódjatok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 22:39 
Sztorihajhász

Milasnape írta:

ezzel én is így vagyok, de anya mindig azzal nyugtat, hogy köszönjek, aztán ha nem tetszik az illetőnek úgy is szól :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 22:32 
Könyvmoly

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 22:30 
Sztorihajhász

GYK írta:
(apró betűvel: mertem asd-nek mondani, hogy csókolom :D)

egyébként az első talinál féltem rendesen, de végül jól sült el, most pedig tök lelkes vagyok (pláne, hogy lesznek olyan emberek, akikkel már találkoztam is, és wúúúááá :D)

és mit kaptál érte?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 22:28 
Fanficbúvár

(apró betűvel: mertem asd-nek mondani, hogy csókolom :D)

egyébként az első talinál féltem rendesen, de végül jól sült el, most pedig tök lelkes vagyok (pláne, hogy lesznek olyan emberek, akikkel már találkoztam is, és wúúúááá :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 21:45 
Sztorihajhász

Akkor hajrá! :)

Ugyan, butaság arra gondolni, hogy nem válaszolunk/segítünk neked. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 21:40 
Könyvmoly

Igen, valóban lesz időm... most egy hétig csajos nyaralás lesz, úgyhogy apu nélkül lehet anyum győzködni :twisted:

Még egyszer nagyon aranyosak vagytok, hogy válaszoltatok nekem (L)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 21:35 
Sztorihajhász

Milasnape írta:
("Merengjél csak otthon")

Ezen felvinnyogtam! =))

Milasnape írta:
Hehe, a táblásat választom... xD
Amint elengednek, írok, aztán képet cserélhetünk :)

Jó, lesz még időd győzködni őket, szóval ha sikerült, majd megbeszéljük, hogy milyen díszítő elemekkel írjam a neved a táblára. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 21:29 
Könyvmoly

Megkérdeztem anyumat, hogy mehetek-e? (kihasználtam, hogy lelkes vok xD) És közölte, hogy majd megbeszéljük... :/

Mindegy... még mindig jobb, mint amit egy hete apum mondott... ("Merengjél csak otthon") xD

Hehe, a táblásat választom... xD
Amint elengednek, írok, aztán képet cserélhetünk :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 21:16 
Sztorihajhász

Felszállunk a metróra, leszállunk a metróról, átszállunk egy másikra, és már az Örsön is vagyunk! :D

Amúgy most egy vonaljegy 300Ft, és az új szabályok szerint nekünk csak szerencsére kettő kell, oda-vissza, szóval azt a 600Ft-ot azért kalkulálja be mindenki. (Asszem mindenkinek csak annyi kell... Talán a Keletiből elég a szakaszjegy is, nem tudom, hogy onnan az Örs többre van-e 3 megállónál.)

Milasnape írta:
Húha, ez jól hangzik *fellelkesült* :)

Akkor jó! Majd ha odajutunk majd megbeszéljük, hogy honnan ismerjük meg egymást, vagy küldünk fényképet a biztonság kedvéért. Esetleg viszek magammal egy névtáblát, amit elkezdek lengetni az örkényi megállóban felszállóknak. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 21:06 
Ó-nagy-admin "backstage"

Milasnape írta:
Robin Mors írta:
...Szóval ha jössz, és esetleg sikerült meggyőznöm, hogy busszal gyere, akkor még menet közben tudnánk találkozni. :D

Amúgy egy kérdésem lenne... hogy akkor Népligettől hogyan jutnánk el oda, ahol a találkozó helyszíne van? Mert én nagyon nem ismerem ki magam idegen helyen :oops:

Elvileg Robin tudja az utat, ő az ottani Terelő. :D De, majd ő elmondja részletesebben, mert nekem löveésem sincs... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 20:58 
Könyvmoly

Robin Mors írta:
...Szóval ha jössz, és esetleg sikerült meggyőznöm, hogy busszal gyere, akkor még menet közben tudnánk találkozni. :D

Amúgy egy kérdésem lenne... hogy akkor Népligettől hogyan jutnánk el oda, ahol a találkozó helyszíne van? Mert én nagyon nem ismerem ki magam idegen helyen :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 20:53 
Könyvmoly

Lilyana írta:
Azon ne aggódj, hogy nem ismersz senkit, hehe, én is elsőtalizós leszek, ráadásul nem egyedül, ahogy a hozzászólásokat elnézem, majd pátyolgatjuk egymást. :D

Az a 60 km másfél óra?! Jesszus. De, amúgy azt nézem, ha az Elvira nem halt be, akkor 480 ft-ból kijönne az út. Mázlista!
Sok a gyanús figura rajta?

Ehh... bátyám mondta, hogy Mo. egyik legveszélyesebb vasútszakasza... Van okom félni xD :D Még gondolkodom, hogy talán busszal kéne mennem... :D
Igen, olcsón meg lehet úszni, ez az egyetlen pozitívuma :D Bár, ha olyan helyre ülök, ahol sokan vannak, talán nem lesz bajom... Bár, múltkor egy részeg csávó a telt vagonban is megtalált minket... képzelheted -.-"

Éshát... nézegettem a jelentkezőket, te én tényleg senkit nem ismerek, max láttam a nevét vagy olvastam tőle :lol:
Nah, mindegy, nagyon jólesik, hogy rögtön kaptam válaszokat, biztatást, így nagyobb az esélye, hogy tényleg rávegyem a szüleimet :) Csakhát ők sem engednek ismeretlen helyre, ugyebár... akárhogy mondhatom, hogy a merengőn nincsenek fura alakok xD

Aryanna írta:
énse ismerek senkit, ráadásul én tényleg kis senki vagyok szóval XD de eddig mindenki mondta h tiszta jó, úgyhogy, rávettem magam, téged is rávegyelek xD ?

Jajjmár, nálam kisebb kis senki akarsz lenni??? ne is próbálkozz :lol:
Már azzal sokat segítettél az egómon, hogy írtál ^^, Danke :)

Jan Collie írta:
...szal ne aggódj afelől, h feszélyezve éreznéd magad.

Tudod, velem az a baj, hogy nagyon nehezen oldódom, és kell egy biztos pont, aki ott van, ha nem vesz észre senki :oops:
De azért addig igyekszem önbizalmat csinálni magamnak... *nem vagyok kis senki, nem vagyok kis senki....*
^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 20:49 
Sztorihajhász

Milasnape írta:
Halihó!

Erősen gondolkodom rajta, hogy el kéne mennem, csak elriaszt, hogy nem ismerek senkit, és így nem tudom, van-e értelme... *önbizalomhiányos kis senki...*

Minden esetre azért a szüleimet már próbálom fűzni, hogy elengedjenek :D
Mondjuk az Örkény-Nyugati vonatút elég... durva... xD Ha van valaki, aki szintén vonattal és szintén ezen az úton megy, az szóljon, mert szívesen kikalimpálok neki majd, ha mehetek ^^,

Én se ismerek senkit, szóval igazság szerint nem kellene aggódnod. Amúgy meg, ha busszal mész, az kb. ugyan annyi pénz. (Én speciel azért járok Pestre busszal, mert kb 200Ft-al olcsóbb, mint ha a Nyugatiba mennék.) És, ami tőlünk megy hosszabb menetidejű, az átmegy Örkényen is, elméletileg 8:42-kor menne a pusztavacsi elágazástól. Szóval ha jössz, és esetleg sikerült meggyőznöm, hogy busszal gyere, akkor még menet közben tudnánk találkozni. :D
Amúgy az én buszom 9:50-re ér fel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 20:40 
Sztorihajhász

Milasnape írta:
Halihó!

Erősen gondolkodom rajta, hogy el kéne mennem, csak elriaszt, hogy nem ismerek senkit, és így nem tudom, van-e értelme... *önbizalomhiányos kis senki...*

Mondjuk az Örkény-Nyugati vonatút elég... durva... xD Ha van valaki, aki szintén vonattal és szintén ezen az úton megy, az szóljon, mert szívesen kikalimpálok neki majd, ha mehetek ^^,

énse ismerek senkit, ráadásul én tényleg kis senki vagyok szóval XD de eddig mindenki mondta h tiszta jó, úgyhogy, rávettem magam, téged is rávegyelek xD ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 20:38 
Ó-nagy-admin "backstage"

Milasnape írta:
Halihó!

Azon ne aggódj, hogy nem ismersz senkit, hehe, én is elsőtalizós leszek, ráadásul nem egyedül, ahogy a hozzászólásokat elnézem, majd pátyolgatjuk egymást. :D

Az a 60 km másfél óra?! Jesszus. De, amúgy azt nézem, ha az Elvira nem halt be, akkor 480 ft-ból kijönne az út. Mázlista!
Sok a gyanús figura rajta?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 20:32 
Fanfic-faló

mila, afelől ne aggódj, h nem ismersz senkit :). én asszem eddig még minden talin megismerkedtem legalább 3-4 olyan emberrel, akikkel korábban egy szót sem váltottam. épp ez benne a jó :).új embereket ismersz meg. a hangulat mindig jó, és mindenki megtalálja a helyét a talikon. szal ne aggódj afelől, h feszélyezve éreznéd magad.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 20:23 
Könyvmoly

Halihó!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 01 (szombat), 18:02 
Ó-nagy-admin "backstage"

asd írta:
Lamaro, te miért nem jössz? Legalább nem egyedül lennék "nagyszülős". (Hogy ezért Lilyana mit fog kapni...! :twisted: )

Az a helyzet "nagymami" :D , hogy a "nagypapi" (Nem félreértelmezni! Nem terjeszteni! Nem átvenni! Azokért cruciatus általi elhalálozás jár! :twisted: ) még nem lábalt ki teljesen az anyagi csőd széléről, így nem engedheti meg magának egy tali költségeit. Talán majd legközelebb már összejön. :)

Ja! Viszont egy programjavaslatom lenne, ha nem baj. Mostanában olvastam Venom írásait, és úgy tudom, szoktatok ilyen szituációs gyakorlatokat játszani. Mindenképpen érdemesnek találom ezeket az írásokat feladat gyanánt felhasználni.
A link: http://www.fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=7485

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 01 (szombat), 17:11 
Írópalánta

G Lamaro írta:
asd írta:
draco girl írta:
Azt hiszem én bizony kezdem túl öregnek érezni magam :(

Láttad az én adataimat a jelentkezésnél? Ha nem, nézd meg, és utána tegyél fel magadnak ilyen butuska kérdéseket. :)

Hehe! :D Már épp hasonlót akartam javasolni. Még hogy túl öreg... 8-| $blah
DG, lehet, hogy a 13-14 évesek csókolomot köszönnek majd neked, de az is lehet, hogy Te is így köszönnél nekem. :D Kár, hogy nem tudok menni, kipróbálnám! :D

Lilyana, látom, te nem akarsz menni a talira... vagy már megírtad a végrendeleted? ;) :))

Hehe... hát akkor valaki majd figyelmeztessen engem kinek nem szabad csókolommal köszönni :-SS Bár én amúgy van hogy a nagymamakorú nőket is lehellózom :-P az olyan kortalan-személytelen köszönés nem? Bár talán nem a leg udvariasabb :g

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 29 (szerda), 22:46 
Tollforgató

Lilyana írta:
Ajjaj, megint előbb járt a szám, mint... :-S * közben vadul körmöli végrendeletét *De azért ezt nem lehetett kihagyni... :g :-Ą

:))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 29 (szerda), 22:43 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ajjaj, megint előbb járt a szám, mint... :-S * közben vadul körmöli végrendeletét *De azért ezt nem lehetett kihagyni... :g :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 29 (szerda), 22:35 
Tollforgató

Lilyana írta:
Asd, ki fogsz vágni érte, dee... Ez nagyon nagyanyós volt! Már csak a fejsimi hiányzott... :lol: * közben már vetődik fedezék mögé *

Hm... Lamaronak igaza van, Lilyana. Úgy tudom, MI találkozni fogunk, úgyhogy... Kész van a végrendeleted? $dead
Lamaro, te miért nem jössz? Legalább nem egyedül lennék "nagyszülős". (Hogy ezért Lilyana mit fog kapni...! :twisted: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 29 (szerda), 19:37 
Sztorihajhász

Szemi írta:
Timi, ne aggodj, nem leszel tul oreg! Aggodnod akkor kell majd, ha visszamondod a jelentkezesed - de akkor nem a korod miatt :twisted:

he, en meg fiatalnak erzem magam x) hat megzakkant mindenki? :D

ajaj akkor nagy gáz van, én mit mondjak xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 29 (szerda), 18:18 
Fanficbúvár

Timi, ne aggodj, nem leszel tul oreg! Aggodnod akkor kell majd, ha visszamondod a jelentkezesed - de akkor nem a korod miatt :twisted:

he, en meg fiatalnak erzem magam x) hat megzakkant mindenki? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 29 (szerda), 16:12 
Ó-nagy-admin "backstage"

asd írta:
draco girl írta:
Azt hiszem én bizony kezdem túl öregnek érezni magam :(

Láttad az én adataimat a jelentkezésnél? Ha nem, nézd meg, és utána tegyél fel magadnak ilyen butuska kérdéseket. :)

Hehe! :D Már épp hasonlót akartam javasolni. Még hogy túl öreg... 8-| $blah
DG, lehet, hogy a 13-14 évesek csókolomot köszönnek majd neked, de az is lehet, hogy Te is így köszönnél nekem. :D Kár, hogy nem tudok menni, kipróbálnám! :D

Lilyana, látom, te nem akarsz menni a talira... vagy már megírtad a végrendeleted? ;) :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 29 (szerda), 9:08 
Ó-nagy-admin "backstage"

asd írta:

Asd, ki fogsz vágni érte, dee... Ez nagyon nagyanyós volt! Már csak a fejsimi hiányzott... :lol: * közben már vetődik fedezék mögé *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 29 (szerda), 8:15 
Tollforgató

draco girl írta:
Hali!

Én is hevesen izgulok, hogy mit szólnak majd hozzám akik most megismernek :) Azt hiszem én bizony kezdem túl öregnek érezni magam :(

Lehet, hogy mégsem jó ötlet elmenni?

:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 28 (kedd), 20:05 
Könyvmoly

Hali!

Én is hevesen izgulok, hogy mit szólnak majd hozzám akik most megismernek :) Azt hiszem én bizony kezdem túl öregnek érezni magam :(

Lehet, hogy mégsem jó ötlet elmenni?

:(

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 19:31 
Fanficbúvár

nem aggodni, elsotalizok, en, mint kis masodszortalizo, szivesen ismerkedek mindenkivel :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 17:36 
Írópalánta

Robin Mors írta:
Nara írta:
Te legalább fényképeket láttál... én egynéhány kritikaíróm nicknevén és adatlapján kívül semmit sem tudok másokról :-S szóval kicsit el leszek veszve... ^^"

Én meg abszolút nem ismerek senkit, mégis kacérkodok a gondolattal, hogy elmegyek. Ha mennék, legalább közösen lennénk elveszve. :)

:D Hát igen, az nem lenne rossz... A lap galériájában ^^" ja tényleg... ez elég egyétrelműnek tűnik :) mindjárt meg is nézem ;)

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 21:56 
Tollforgató

Ajjaj! Igenis, értettük! :-$

Szóval... Itt, az ismerkedjünk topicban miről is szabad beszélgetni? (Rossz vagyok, tudom, hogy rossz vagyok, de nem bíííííííííííííírok magammal...!) ;;) ;) 8-}

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 20:43 
Fanfic-faló

na jó, ez már tényleg nem tartozik ide, ki hol milyen gyorsan mozog... légyszi befejezni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 20:38 
Fanficbúvár

asd írta:
Szerintem nálam mindkét mozgásnemben gyorsabb vagy, de szárazföldön és mozdulatlanul tuti, hogy elkaplak. :))

hát, a futást nem venném olyan biztosra, hogy nem vagy gyorsabb nálam XD
de tudod, ha más nem, majd alvás közben... XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 20:32 
Tollforgató

GYK írta:
érzésem szerint úszni gyorsabban úszok XD :D ;;)

Szerintem nálam mindkét mozgásnemben gyorsabb vagy, de szárazföldön és mozdulatlanul tuti, hogy elkaplak. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 20:30 
Tollforgató

Yes, én is a galériában nézegettem a képeket. Egy csomó van, és a legtöbb alá azt is odaírták, hogy kit láthatunk rajta. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 19:36 
Fanficbúvár

asd írta:
Milyen gyorsan futsz, GYK? :|N ;) :g

érzésem szerint úszni gyorsabban úszok XD :D ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 17:48 
Fanfic-faló

ugyan, az egyáltalán nem probléma, hogy senkit nem ismersz... én anno meritáborba mentem így el :D szóval emiatt kár otthon maradni, bőven van idő és lehetőség az ismerkedésre

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 17:30 
Sztorihajhász

Mi egyszer étterembe voltunk, és megkérdezték, hogy a kajámhoz nem kérek e esetleg valamilyen bort xD aztán másnap két évvel fiatalabbnak néztek mint amennyi vagyok xD
Még én sem voltam talin úgyhogy :) erre pedig nagyon nagyon szeretnék eljutni, csak még szülői beleegyezést kell gyűjteni xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 16:48 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nara írta:
asd írta:
GYK írta:
akkor maximum a táborban, akkor nem látja majd annyi ember ;;)

Egyébként tényleg itt ismerkedünk. Még én sem voltam Meri-talin, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy a fényképek alapján kit ismerek fel és kit nem. Ismerve magamat, valójában senkit sem fogok felismerni. :-Ą

Te legalább fényképeket láttál... én egynéhány kritikaíróm nicknevén és adatlapján kívül semmit sem tudok másokról :-S szóval kicsit el leszek veszve... ^^"

Milliónyi képet találsz a lap galériájában :)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 16:13 
Sztorihajhász

Nara írta:

Én meg abszolút nem ismerek senkit, mégis kacérkodok a gondolattal, hogy elmegyek. Ha mennék, legalább közösen lennénk elveszve. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 15:47 
Írópalánta

asd írta:
GYK írta:
akkor maximum a táborban, akkor nem látja majd annyi ember ;;)

Egyébként tényleg itt ismerkedünk. Még én sem voltam Meri-talin, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy a fényképek alapján kit ismerek fel és kit nem. Ismerve magamat, valójában senkit sem fogok felismerni. :-Ą

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4900 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 98  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra