Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 23 (csütörtök), 20:09

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4900 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 98  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 14 (péntek), 8:20 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lora Black írta:
Én napközben általában állandóan beszélek, de utazáskor szinte egy szót se, zenét hallgatok, olvasok, vagy lesek ki az ablakon. ;) Szóval nem probléma a dolog nekem se. :D

Lily, igen, hívni fog, de majd szerintem csak hétfőn, mert most megyek haza apától pár óra múlva, de csak átpakolom a cuccom, és megyek tovább barátnőmhöz. Onnan meg vasárnap jövünk haza. :) Szóval, ha neked jó, akkor hétfőn, de esetleg a hétvégén is tud hívni, csak akkor nem leszek ott. Végül is nem velem kell beszélni, szóval mindegy. Neked hogy lenne jobb? :)

Nekem tökéletes a hétfő is. :) Illetve... * gondolkodik * Még nem tudom hánytól lesz elsősegélyem meg kreszem. Hm... Este meg Világok Tánca. Hm. Szerintem olyan du. 3-tól hívhat este 7-ig. De kora reggel is megfelel, úgyis kelnem kell. Én se leszek vasárnapig. :)
A hétfő délután okés. :D
Pusszancs mindenkinek, GYK, neked meg kitartást! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 14 (péntek), 8:06 
Sztorihajhász

Lilyana írta:
Jan Collie írta:
hű, egymás mellé a jegyeket? nemtom, azt h kell, meg h mennyire macerás.

én amúgy nem vagyok túl szórakoztató társaság hosszú távon (és egy pestig tartó vonatút annak számít XD), szal nem sértődöm meg, h ti megveszitek egymás mellé, én meg külön vagyok. tudom, hülyén hangzik, de nem tudok/szeretek órákon át beszélgetni, imádom a csendet és a magányt, arról nem is szólva, h kora reggel/hajnalban általában egyáltalán nem beszélek :D. de komolyan. ébredés után, ha rajtam múlik, legalább 2 órán át nem szeretek megszólalni. fura, mi? :D
ezért is érdekes, h tanár vagyok. ott kötelező beszélni, ha tetszik, ha nem. miután munkába álltam, 3 hétig fájt a torkom, mert nem voltam hozzászokva, h annyit beszéljek, és muszáj volt. :D hetekbe telt, mire a hangszálaim megszokták a sok szövegelést. (aminek amúgy elég nagy százaléka abból áll ki, h: "Tomi/Csaba/Ági stb..., ne bontsd a rendet, vagy kidoblak az ablakon" XD ezzel fenyítem a tanítványaimat)

na, befogtam. a lényeg, h szívesen ülök veletek, de ha macerás megoldani, elvagyok egyedül is, no problemo :)

Hát éppen ez az egymás mellé helyjegyfoglalás kérdezés alatt áll, legkésőbb hétfőn elbarangolok a vasútállomásra és kifaggatom a pénztáros hölgyet. Meg Lora, akkor Anyud hívni fog?

Jan, hajnalban sztem nincs olyan ember, aki szívesen beszél egy kis pluszalvás helyett. (Én is kelés után órákig csendben lennék, ha hagyná legdrágább kisöcsém...) A csend jó, a csendet szeressük. Spec a magam nevében mondhatom, h én is egy uncsi egy alak vagyok.
Azt nem szeretem az új IC-kben, h nincs tisztességes félhangszigetelt fülke. Vagy alváshoz, vagy táborbamenős gitáros éneklős úthoz... :?
Szóval szerintem nem muszáj elmenekülnöd. Max odaadom a mobilomat fülessel és bekapcsoljuk neked a jó előre, gondosan felvett Csendet. :wink:

Én napközben általában állandóan beszélek, de utazáskor szinte egy szót se, zenét hallgatok, olvasok, vagy lesek ki az ablakon. ;) Szóval nem probléma a dolog nekem se. :D

Lily, igen, hívni fog, de majd szerintem csak hétfőn, mert most megyek haza apától pár óra múlva, de csak átpakolom a cuccom, és megyek tovább barátnőmhöz. Onnan meg vasárnap jövünk haza. :) Szóval, ha neked jó, akkor hétfőn, de esetleg a hétvégén is tud hívni, csak akkor nem leszek ott. Végül is nem velem kell beszélni, szóval mindegy. Neked hogy lenne jobb? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 21:49 
Ó-nagy-admin "backstage"

Jan Collie írta:
hű, egymás mellé a jegyeket? nemtom, azt h kell, meg h mennyire macerás.

én amúgy nem vagyok túl szórakoztató társaság hosszú távon (és egy pestig tartó vonatút annak számít XD), szal nem sértődöm meg, h ti megveszitek egymás mellé, én meg külön vagyok. tudom, hülyén hangzik, de nem tudok/szeretek órákon át beszélgetni, imádom a csendet és a magányt, arról nem is szólva, h kora reggel/hajnalban általában egyáltalán nem beszélek :D. de komolyan. ébredés után, ha rajtam múlik, legalább 2 órán át nem szeretek megszólalni. fura, mi? :D
ezért is érdekes, h tanár vagyok. ott kötelező beszélni, ha tetszik, ha nem. miután munkába álltam, 3 hétig fájt a torkom, mert nem voltam hozzászokva, h annyit beszéljek, és muszáj volt. :D hetekbe telt, mire a hangszálaim megszokták a sok szövegelést. (aminek amúgy elég nagy százaléka abból áll ki, h: "Tomi/Csaba/Ági stb..., ne bontsd a rendet, vagy kidoblak az ablakon" XD ezzel fenyítem a tanítványaimat)

na, befogtam. a lényeg, h szívesen ülök veletek, de ha macerás megoldani, elvagyok egyedül is, no problemo :)

Hát éppen ez az egymás mellé helyjegyfoglalás kérdezés alatt áll, legkésőbb hétfőn elbarangolok a vasútállomásra és kifaggatom a pénztáros hölgyet. Meg Lora, akkor Anyud hívni fog?

Jan, hajnalban sztem nincs olyan ember, aki szívesen beszél egy kis pluszalvás helyett. (Én is kelés után órákig csendben lennék, ha hagyná legdrágább kisöcsém...) A csend jó, a csendet szeressük. Spec a magam nevében mondhatom, h én is egy uncsi egy alak vagyok.
Azt nem szeretem az új IC-kben, h nincs tisztességes félhangszigetelt fülke. Vagy alváshoz, vagy táborbamenős gitáros éneklős úthoz... :?
Szóval szerintem nem muszáj elmenekülnöd. Max odaadom a mobilomat fülessel és bekapcsoljuk neked a jó előre, gondosan felvett Csendet. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 21:34 
Fanfic-faló

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hudakk03 2013 december 04 (szerda), 20:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 21:31 
Fanficbúvár

Lilyana írta:
De kell is a tüdő a lufifújásokhoz... 8)

a formázhatós lufis készlethez van ilyen kézzel pumpálható fújóm, szóval azt is bevethetitek majd. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 21:01 
Sztorihajhász

Lilyana írta:
Jan, átírtalak. Akkor már hárman megyünk egy vonattal. Zsír! :D

:D:D És, Jan is benne van abba, hogy egymást mellé váltjuk a jegyeket? :) Lehet, hogy négyen leszünk, ha lesz plusz személyem... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 20:13 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ez a Keleti-dolog tényleg fura, de szeretettel várunk, ha úgy alakul grotka! Azért még reméljük befut oda is néhány jelentkező.

Jan, átírtalak. Akkor már hárman megyünk egy vonattal. Zsír! :D
Megnéztem a falat, köszi a képet, akkor nem viszek semmi fehér cuccost, az órát meg leszedjük.

Teremrendezni eddig jön: Jan, Szemi, Aryanna, Villette, Lora Black, Drachiss... + én. Kihagytam vkit? Ez most csak első ránézésre volt...

:D Tényleg sokan vagyunk! Mennyi ügybuzgó ember! De kell is a tüdő a lufifújásokhoz... 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 15:57 
Fanficbúvár

Aryanna írta:
Lilyana, szerintem kivetítőt semmiképpen ne hozz, halál felesleges, biztos lessz ott szép nagy fehér fal, de valaki aki már volt meg tudja mondani :)

Ha mégsincsen sztem bőven elég, ha egy lepedőt hozol...

Van bizony, szóval tényleg nem kell :)

egyébként tiszta fura, mert ált. a keleti az, ahova több ember érkezik, most meg... :D
grotka: megjegyeztem, így ha nem lesz senki, akkor várlak téged is (a számom benne van a mélben, amit korábban írt Lilyana, ha esetleg nem találnál minket; én már elmentettem a tied :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 13:24 
Szárnybontogató

Jan Collie írta:
csájjék, akkor szerintem én is megyek a 9:37-re, nyugatiba beérő vonattal. segítek termet rendezni, meg nekem is fel kell készülnöm a játékokkal. ok? akkor a keleti szárny egyelőre nem játszik, grotka meg addig játszani :D
átjavítom a jelentkezésemen az érkezési helyet.

hogyha nem lesz senki keletis, akkor én is meg tudom oldani, hogy átmenjek hozzátok a nyugatiba, mert 9:19-kor van bent a vonatom, tehát odaérnék, amire ti. Ez persze csak akkor áll, ha nem lesz senki rajtam kívül, mert nem szívesen közlekedek egyedül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 12:38 
Sztorihajhász

Lilyana, szerintem kivetítőt semmiképpen ne hozz, halál felesleges, biztos lessz ott szép nagy fehér fal, de valaki aki már volt meg tudja mondani :)

Ha mégsincsen sztem bőven elég, ha egy lepedőt hozol...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 9:42 
Fanficbúvár

ha így haladunk, a vége az lesz, hogy a társaság háromnegyed megy korábban termet rendezni xD :lol:

(halkan teszem hozzá, lehet, hogy mi is megyünk, attól fögg, Tania melyik vonattal jön :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 9:15 
Fanfic-faló

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hudakk03 2013 december 04 (szerda), 20:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 8:01 
Fanficbúvár

Lilyana írta:
:lol: GYK, azt a levelet csak te kaptad meg! :lol: :lol: A többieket nem fárasztom ilyesmivel... XD A táblázat, vagy a levlista kusza? Írj, és visszaírok! :D
(Én nem rajongok a porcukorért, de vki lehet h igen... )
Akkor mi visszük tovább a sütit. XD Jajj! A mi vonatunk szokott ám késni! X'D

Nem, laptopot nem viszek, csak a projektort. Most a kivetítő vásznon/falon/stb-n gondolkodom. Azt vinni már elég macerás. Főleg sütivel. XD
Majd kivetítjük a vászonra és mindenkinek csoroghat a nyála hiába...

tudom, hogy csak én kaptam meg, épp azért is írtam :D

am már visszaírtam rá, válaszoltál is, amire én is... és közben fénysebességgel megnéztem, most már működik a dolog :D

a porcukor meg... mi se azzal szoktuk enni, de ki tudja, hátha van olyan, aki igen :)

(am remélem, hogy senkinek nincs kifogása a baracklekvár ellen. eddig ugyanis csak azt találtam itthon xD esetleg van még szilva is valahol, talán XD)

egyébként, ha azóta nem volt felújítás a suliban, akkor a kicsempézett rész felett továbbra is ott a fehér fal, az meg bőven jó vászonnak, nálunk is így voltak a suliban a dolgok (sőt, volt, aki a táblát használta annak, szal... xD)

azzal külön még nem kell vesződni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 7:47 
Ó-nagy-admin "backstage"

GYK írta:
Lilyana, akkor te végül hozod a laptopot? mert ha igen, akkor asszem három is lesz, minimum XD
de kettő így is tuti :D XD

(egyébként megkaptam a mélt, most nézem, hogy mi van, bár egyelőre még nem sikerült rájönni, hogy hogy is kéne xD) (jelentkezzen, aki Lilyanán kívül értett belőle bármit XD)

9:37? na, akkor én meg a fél kilencessel megyek, az óra 16-ra ott van, és csak egyszer késett öt percnél többet XD szóval majd kipuskázom, hogy hova érkeztek, aztán valahova annak a közelébe állok :D

(egyébként nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne majd súlyügyileg. azért mégiscsak egy laza tészta :D inkább az, hogy helyben nagy, egyelőre még azt se tudom, hogy hogy lehetne úgy elrakni, hogy ne nyomorgassák össze egymást XD de poén, mert éjszaka is ezen agyalok már X'D)

:lol: GYK, azt a levelet csak te kaptad meg! :lol: :lol: A többieket nem fárasztom ilyesmivel... XD A táblázat, vagy a levlista kusza? Írj, és visszaírok! :D
(Én nem rajongok a porcukorért, de vki lehet h igen... )
Akkor mi visszük tovább a sütit. XD Jajj! A mi vonatunk szokott ám késni! X'D

Nem, laptopot nem viszek, csak a projektort. Most a kivetítő vásznon/falon/stb-n gondolkodom. Azt vinni már elég macerás. Főleg sütivel. XD
Majd kivetítjük a vászonra és mindenkinek csoroghat a nyála hiába...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 7:37 
Fanficbúvár

Lilyana, akkor te végül hozod a laptopot? mert ha igen, akkor asszem három is lesz, minimum XD
de kettő így is tuti :D XD

(egyébként megkaptam a mélt, most nézem, hogy mi van, bár egyelőre még nem sikerült rájönni, hogy hogy is kéne xD) (jelentkezzen, aki Lilyanán kívül értett belőle bármit XD)

9:37? na, akkor én meg a fél kilencessel megyek, az óra 16-ra ott van, és csak egyszer késett öt percnél többet XD szóval majd kipuskázom, hogy hova érkeztek, aztán valahova annak a közelébe állok :D

(egyébként nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne majd súlyügyileg. azért mégiscsak egy laza tészta :D inkább az, hogy helyben nagy, egyelőre még azt se tudom, hogy hogy lehetne úgy elrakni, hogy ne nyomorgassák össze egymást XD de poén, mert éjszaka is ezen agyalok már X'D)

jah, egy kérés, így kollektíven mindenkihez, bár leginkább a pestiekhez: kést hozna valaki, hogy legyen mivel vágni? :)
(meg... nem tom, ki mennyire édesszájú,d e ha kell porcukor valakinek... XD bár lehet, hogy azt még el tudom süllyeszteni majd valahova XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Öhm...
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 2:28 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: A kárhozat tengerének partján, egy gyékényen koktélt szürcsölgetek... ( kacskaringós szívószál :)
Lilyana írta:
A Déliben Laurenar fogadja a népet. :) A Népligetben pedig Robin. Válogass kedvedre, csak szólj vissza, hogy végül ki mellett döntöttél!

Robin Morshoz csatlakozom a Népligetben :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 23:24 
Sztorihajhász

Lilyana írta:
Én kereken 09:37-re. Ha a MÁV-istenség is úgy akarja. _U_ :-Ą * süti, nyamm! * Na jó, becsszó nem dézsmálnám meg... Ráadásul ketten lennénk Lora Blackkel, szóval osztozhatunk a terhen. Megpróbálom hátizsákba pakolni a projektort... Vagy ha nem, majd Lora lyukaszt nekem is jegyet. :P

:P :-)V Rendben, tőlem osztozhatunk a terhen, és lyukasztok jegyet, ha úgy alakul. :D:D :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 22:49 
Ó-nagy-admin "backstage"

Laurenar írta:
Gyaníthatóan sima, mezei párhuzamos porttal működik, mint a monitorok... :wink: Főleg akkor, ha a dugasza kis trapéz alakú, tüskékkel.

Reméljük! :D Nincs előttem, de lapitopihoz kötve már láttam, sőt, karaokiztam is vele.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 22:46 
Írópalánta

Gyaníthatóan sima, mezei párhuzamos porttal működik, mint a monitorok... :wink: Főleg akkor, ha a dugasza kis trapéz alakú, tüskékkel.

Útáljuk Együtt az Egyetemi Szervezést Klub - gyere, csatlakozz te is!

"Ne a tükröt hibáztasd, a te pofád ferde!" (Gogol)

Ars longa, vita brevis.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 21:16 
Ó-nagy-admin "backstage"

Aryanna írta:
tényleg, akkor hány laptop lesz a talin xD? én viszem, megnéztem, hacsak nem valami különleges projektor lehet csatlakoztatni... hangfalak okés bele, úgyhogy minden stimmel :)

Őszintén? Fogalmam sincs! XD Majd utánanézek.
Teljesen átlagos projektor amit viszek, mindössze a ki-bekapcsolására kell vigyázni, mert a hűtőrendszere érzékeny arra, ha rosszul bánnak vele. De így visszagondolva nem túl régi darab 1-2 éves lehet. :) Nem hinném, h gond lenne vele.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 21:09 
Sztorihajhász

tényleg, akkor hány laptop lesz a talin xD? én viszem, megnéztem, hacsak nem valami különleges projektor lehet csatlakoztatni... hangfalak okés bele, úgyhogy minden stimmel :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 20:24 
Ó-nagy-admin "backstage"

Én kereken 09:37-re. Ha a MÁV-istenség is úgy akarja. _U_ :-Ą * süti, nyamm! * Na jó, becsszó nem dézsmálnám meg... Ráadásul ketten lennénk Lora Blackkel, szóval osztozhatunk a terhen. Megpróbálom hátizsákba pakolni a projektort... Vagy ha nem, majd Lora lyukaszt nekem is jegyet. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 20:19 
Fanficbúvár

nya várjál... te hányra is érsz a nyugatiba? mert akkor lehet, hogy odaadom neked a sütit, aztán te is el tudod vinni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 18:35 
Ó-nagy-admin "backstage"

Jan Collie írta:
grotka írta:
ahogy nézem eddig mindössze ketten vagyunk keletisek (jan és én) :-D

igen? :D ez fura, a keleti oldal, yoyo, mindig forgalmas szokott lenni, testvérek. nekem sajna nem jön nyugatiba vonat, csak egy órával korábban. lilyana, te azzal jössz, v autóval?

Igen, én a Nyugatiba megyek. :D Valakinek muszáj termet rendezni. :P
Tényleg meglepően kevés a Keletibe érkező.
De egyébként átléptük a bűvös 30-as létszámot. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 16:16 
Fanfic-faló

grotka írta:
ahogy nézem eddig mindössze ketten vagyunk keletisek (jan és én) :-D

igen? :D ez fura, a keleti oldal, yoyo, mindig forgalmas szokott lenni, testvérek. nekem sajna nem jön nyugatiba vonat, csak egy órával korábban. lilyana, te azzal jössz, v autóval?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 14:18 
Fanficbúvár

na, akkor ezt megbeszéltük :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 10:11 
Szárnybontogató

GYK írta:
korábban mintha valami olyasmi lett volna, hogy azért ne egyszerre legyen. bár ha azt nézem, hogy mennyien leszünk a nyugatiban, akkor mi páran olyan mindegyek vagyunk már, szerintem :D (meg amúgy is, én korábban úgy gondoltam, hogy ha mindenki megvan nálunk, akkor elmászkálhatnánk a keletibe a többiekhez, és akik már ott vannak, azokkal lehetne beszélgetni, amíg még várunk. persze csak akkor, ha még ottan vannak. szóval majd az ottani terelő számát felírom, ami ugye elv benne lesz a levélben, és akkor majd tudok vele beszélni, hogy mi a helyzet...)
de mondjuk addig még van 11 nap, és megugorhat annyira a csapatok száma, hogy jobb, ha tényleg külön megyünk : D

hát, ha engem kérdezel nyugodtan mászhattok, mert ahogy nézem eddig mindössze ketten vagyunk keletisek (jan és én) :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Öhm...
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 18:51 
Ó-nagy-admin "backstage"

Wyndua írta:
Öhmm... Asszem összezavarodtam.... Ma jöttem rá, hogy én nem is a keletibe, hanem a délibe farolok be a vonatommal. :/
Onnan lesz valaki, vagy menjek inkább busszal? A népligetből Robin lesz?

A Déliben Laurenar fogadja a népet. :) A Népligetben pedig Robin. Válogass kedvedre, csak szólj vissza, hogy végül ki mellett döntöttél!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Öhm...
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 18:45 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: A kárhozat tengerének partján, egy gyékényen koktélt szürcsölgetek... ( kacskaringós szívószál :)
Öhmm... Asszem összezavarodtam.... Ma jöttem rá, hogy én nem is a keletibe, hanem a délibe farolok be a vonatommal. :/
Onnan lesz valaki, vagy menjek inkább busszal? A népligetből Robin lesz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 17:50 
Fanficbúvár

Laurenar írta:
Hm. :D Akkor szerintem kezdek összekavarodni... de segáz.... 8)

az a lényeg, hogy a tali napjára már tudjunk mindent. addig meg van idő variálni, nem? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 17:34 
Írópalánta

Hm. :D Akkor szerintem kezdek összekavarodni... de segáz.... 8)

Ars longa, vita brevis.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 15:56 
Fanficbúvár

Laurenar írta:
Ha jól értem, Örsön összefut a csapat és onnan együtt megyünk tovább. De lehet, hogy nem értem jól... :lol:

korábban mintha valami olyasmi lett volna, hogy azért ne egyszerre legyen. bár ha azt nézem, hogy mennyien leszünk a nyugatiban, akkor mi páran olyan mindegyek vagyunk már, szerintem :D (meg amúgy is, én korábban úgy gondoltam, hogy ha mindenki megvan nálunk, akkor elmászkálhatnánk a keletibe a többiekhez, és akik már ott vannak, azokkal lehetne beszélgetni, amíg még várunk. persze csak akkor, ha még ottan vannak. szóval majd az ottani terelő számát felírom, ami ugye elv benne lesz a levélben, és akkor majd tudok vele beszélni, hogy mi a helyzet...)
de mondjuk addig még van 11 nap, és megugorhat annyira a csapatok száma, hogy jobb, ha tényleg külön megyünk : D

amúgy... akik nem igazán szoktak a levlistára válaszolni... ti mit gondoltok a sütis felvetésről? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 15:19 
Ó-nagy-admin "on stage"

Pedig annyira reméltem, hogy el tudom kerülni a pályaudvarokat... :lol: Amilyen tájékozódási lángelme vagyok, rekoridő alatt fogalmam sem lenne, hová kerültem. :D
De ha így van, akkor nekem olymindegy, hol tévedek el. Csapódok mondjuk a Keletisekhez. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 15:09 
Írópalánta

Ha jól értem, Örsön összefut a csapat és onnan együtt megyünk tovább. De lehet, hogy nem értem jól... :lol:

Ars longa, vita brevis.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 14:37 
Ó-nagy-admin "on stage"

Átfutva a hozzászólásokat nagy kő esett le a szívemről, hogy nem én leszek az egyetlen elsőtalálkozós... :)

Csak egyvalami nem derült ki számomra... Akkor az Örsről most ki terelget, és mivel? :oops:
És azon belül hol? *egy egyutcás faluban eltévedne*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 13:23 
Írópalánta

*returned from Macsóföld*

Jön valaki Délibe? Csak hogy elkezdjek-e gondolkodni valami egyértelmű, részben feltűnő, viszont talán esetleg emberi ruhadarabon/kelléken... ;;)

Robin: az a póló kell. :D

Ars longa, vita brevis.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 10 (hétfő), 19:01 
Írópalánta

Idézet:
Szerintem meg épp az a poén, hogy azzal tűnsz ki, hogy normálisan nézel ki, és ez esetben téged lehet, hogy jobban megjegyeztek. :D
Jah, ezek szerint csak engem akarnak rávenni, hogy azt a pólómat vegyem fel amin ez van:
http://www.ld50.hu/res/user_images/010/236/paraszt.jpg

És még a szín is stimmel! =))

Hát igen... Végülis igazad van... CSak megkérdeztem...
Egyébként pedig sztem is nyugodtan vedd fel XD =))

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: ?
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 10 (hétfő), 18:56 
Szárnybontogató

Wyndua írta:
Normális? Akkor ne túrjam elő a lila csíkos banyakalapom?
mpf... pedig már úgy beleéltem magam.... :)

Oh télleg nyomul majd valaki a Keletiből? Vagy lesz valahol egy találkozó a mániákus eltévedőknek?

Robin: Állati a póló, sztem nyugodtan vedd fel :D

keletiből én kalauzolom az embereket, bár ahogy nézem egyelőre nem sokan vagyunk, de nem baj kevesen is eladhatjuk pestet :P :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 10 (hétfő), 15:37 
Könyvmoly

Robin Mors írta:
Jah, ezek szerint csak engem akarnak rávenni, hogy azt a pólómat vegyem fel amin ez van:

Hát ez nagyon jóóó ^^,
Szerintem is vedd majd fel :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ?
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 10 (hétfő), 13:18 
Szárnybontogató

Normális? Akkor ne túrjam elő a lila csíkos banyakalapom?
mpf... pedig már úgy beleéltem magam.... :)

Oh télleg nyomul majd valaki a Keletiből? Vagy lesz valahol egy találkozó a mániákus eltévedőknek?

Robin: Állati a póló, sztem nyugodtan vedd fel :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 09 (vasárnap), 18:46 
Sztorihajhász

Nara írta:
Luna Aurora írta:
hogy tudjátok máris h ki mit vesz fel? *kiakadt* nekem ez előtte való nap úgy kb két órás fejtörés árán lesz meg x")

(és engem még iwiwen se kell csekkolni :lol:)

Tényleg, a Meritalikon mennyire szoktak őrülten öltözködni az írók? Mert engem bnőim egyszer elvittek egy AnimeConra és ott úgy kilógtam a tömegből a norm cuccaimban, h elhatároztam, h ilyen alkalmakra inkább a lehető legfurábban ltözök fel XD Bár aztán lehet h át fogok esni a túloldalra :-P

Szerintem meg épp az a poén, hogy azzal tűnsz ki, hogy normálisan nézel ki, és ez esetben téged lehet, hogy jobban megjegyeztek. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 09 (vasárnap), 18:13 
Fanfic-faló

Nara írta:
Luna Aurora írta:
hogy tudjátok máris h ki mit vesz fel? *kiakadt* nekem ez előtte való nap úgy kb két órás fejtörés árán lesz meg x")

Tényleg, a Meritalikon mennyire szoktak őrülten öltözködni az írók? Mert engem bnőim egyszer elvittek egy AnimeConra és ott úgy kilógtam a tömegből a norm cuccaimban, h elhatároztam, h ilyen alkalmakra inkább a lehető legfurábban ltözök fel XD Bár aztán lehet h át fogok esni a túloldalra :-P

általában mindenki átlagos, leszámítva a helovíni vagy farsangi talikat, érthető okokból :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 09 (vasárnap), 18:12 
Írópalánta

Luna Aurora írta:

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 09 (vasárnap), 18:04 
Ó-nagy-admin "backstage"

Villette írta:
éés, én azért gondoltam, hogy Luna az Luna - avagy a hosszú szőke tincsek engem nem tévesztenek meg. : D

X'D Ehh, erre nincs mit mondanom. X'DD

Lehet egy zöld, békás esenyőt viszek magammal. Eső ellen, és nap ellen is kiváló. Lenyúlom a kisöcsémtől. Úgyis mindig azt szoktam... Beállok Trevornak. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 09 (vasárnap), 14:18 
Fanfic-faló

Luna Aurora írta:

nyugi, val'szeg én is csak a tali előtti napon - este XD - fogom ide bejegyezni, hogy akkor mégis mibe fogok "tündökölni" az örs kellős közepén. :D
bár, lehet hogy a rajztömbbel fogom körbetekerni magamat, az úgy elég hatásos lenne, nem? XD - jó, azért hagyok a talira is.

éés, én azért gondoltam, hogy Luna az Luna - avagy a hosszú szőke tincsek engem nem tévesztenek meg. : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 09 (vasárnap), 13:08 
Fanficbúvár

nyah, ilyenkor van helyzeti előnyben, aki volt már talin (kivéve, ha idő közben esetleg volt egy plasztikai műtéte az illetőnek, plusz még a haját is befestette XD bár ilyet nem feltételezek senkiről sem. mármint az előbbit, drasztikus mértékben. XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 09 (vasárnap), 11:39 
Billentyűzetgyilkos

Lilyana írta:
Luna, csak óvatosan, még keverhető vagy a másik leánykával... Nekem csak a Meritalis képek után esett le, h nem ő vagy. XP

xDDDDDDDDD a másiknak képzeltél? akkor h más ne járjon így megsúgom h én vagyok a hosszúhajú xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 09 (vasárnap), 11:32 
Ó-nagy-admin "backstage"

Luna Aurora írta:

Nyugi, nálam is ez lesz... X'D Este még a szekrény előtt állva fogok rájönni és kiakadni, hogy "nincs egy normális ruhám sem?!" -_-' Ehh.

Luna, csak óvatosan, még keverhető vagy a másik leánykával... Nekem csak a Meritalis képek után esett le, h nem ő vagy. XP

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 09 (vasárnap), 11:27 
Billentyűzetgyilkos

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 09 (vasárnap), 11:19 
Ó-nagy-admin "backstage"

Villette írta:
am. én is voltam már úgy "talin", hogy a megbeszélt helyen álldogált egy lány, akiről már amikor megláttam, éreztem, hogy ő is azokra vár, akikre én, de mégsem mertem megszólítani, hátha hülyének néz - ha esetleg tévednek a megérzéseim -, hogy "szia, te is Kiserára vársz?" XD aztán persze kiderült, hogy ja, ő is, mikor megjelent az áhított személy. XD

am. Lilt én sz'tem fel fogom ismerni örsön - Szemi már más kérdés : D -, mert csekkoltuk egymást iwiwen - valamire jó is a portál -, de majd akkor én is bejegyzem, milyen ruhát álmodok meg magamnak a talira. XD

Én ilyenkor meg szoktam kérdezni... X'D Jelszavam: Égni és égetni! Úgy vigyázzatok!

Ja-ja, én meg a Meris adatlapodon lévő képet memorizáltam. :D
Sőt, azok közül, akik jönnek, megy Jan is, meg GYK... Ja, meg asdot is tudom. Meg Lunát. Azta! Ez már kész regiment! * gondolkodik, h kit hagyott ki * Továbbá egy icipici esély van rá, h felismerjem Laurenart és Drachisst...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4900 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 98  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra