Na, hát!
Micsoda meglepetések, mégis itthon maradtál, Shanon? (költői kérdés) Nagyon sajnálom amúgy, hogy nem tudtál menni, láttam, hogy mennyire vágytál oda Deszkás miatt is, de mi nagyon örülünk neki, hogy itt maradtál, bár ez kis önzőségre vall…
Na, de mindegy! Én AZ VAGYOK úgyis, szóval ez már nem oszt, nem szoroz.
Ja, és igen, ez a helyes hozzáállás, amit írsz! Nem szabad a kis, meg nem történt dolgokon keseregni, bármennyire is rossz! Az élet rövid, méghozzá sajnálatos módon nem is kicsit…

Használjuk ki, és élvezzük minden percét, amivel megajándékozott minket, ha már megtette.
A barátnős dolog: meg jó, hogy neki nem esett semmi baja, de hogyan omlott be a tető pont most? Vihar volt arra, vagy ilyesmi? Mert azért azt meg kell hagyni, egy tetőbeomlás nem mindennapos. O.O
Ja, és ment ám neked a pü.

Hi-hi-hi!
Aila:
Képzeld, én nem is tudom, hogyan kell beállítani a véletlenszerűt a media player-emen… xD Tudom, hogy lehet, és egyszer véletlenül sikerült is, de az már régen volt…

Na, de mindegy is.
Hair? Képzeld, én még sosem láttam… nagyon cinkes, tudom, de egyszerűen nem vonzott a dolog, annyira nem érdekelt a sok hippi.

*tudja, tudja, bújjon el szégyenében*
Az Abigél viszont annál inkább!

Nagyon szeretem azt a musicalt (IS), nekem is meg vannak a zenéi, és sokat szoktam hallgatni. Neked is a Vágó Zsuzsis feldolgozás van meg? Képzeld, nekem még dvd-n is megvan, ilyen színházi felvétel, de még odáig nem jutottam el, hogy megnézzem, na majd hétvégén talán.
Jaj, de örülök, hogy jól érezted magadat te is! Maya is próbált meggyőzni, hogy de igenis jól érezte magát ő is, de ezt majd csak akkor fogom elhinni, hogy ha ezt itt is leírja.

Mert, ami eme fórumtopikban elhangzik, az szent és sérthetetlen, no meg persze csakis őszinte!
Ugyan én nem ismertelek a 10 nap táborozás előtt, de azt elhiszem, hogy tényleg nagy hatással volt rád, és változtál, ez szerintem tök logikus dolog, bár 10 nap nem hosszú idő, egy változékony korszakban lévő kamaszt (mert akárhogyan is nézzük, mi még azok vagyunk, sajnos… ) igenis megtud változtatni, tud befolyásolni egy tábor, és a másmilyen emberek.

(Szerény véleményem szerint.)
Pisilős társak, azok bizony!

Shanon te, esetleg, véletlenül, netalántán, nem vagy pisilős alkat? Aki, ha teheti állandóan pisilni jár, mert KELL neki, és minden szünetet rááldoz e nemes célra?
A hangom igenis mély volt… fúúú, de gyűlölöm ezt a fura fiús hangot… mint egy 8-9 éves kikölök hangja… brrr
Az biztos, hogy a nyíltságodhoz hozzá segített az is, hogy mi hárman elég egy hullámhosszon vagyunk, egy érdeklődési körünk van, ez azért nagyban rásegít a dolgokra. Hiába, akit régebb óta ismerünk, előtte nehezen nyílunk meg, és még nehezebben változunk, ha vele vagyunk… mármint… most pl. itt vagytok ti: teljesen máshogy viszonyulok hozzátok, mint a régi barátnőimhez – bár ez lehet, hogy amiatt is van, mert még nem ismerjük egymást régóta nem tudom –, a lényeg az, hogy más vagyok veletek, mint a Móniékkal teszem azt. :S De ne aggódjatok, nem sokára megismeritek a hiszti-krisztit is, hohohó!
A könyvet, amit ajánlottál, mindenképpen el szeretném olvasni, bááár nem akarom megvenni, szóóóval, esetleg nincsen meg online véletlenül? Vagy, majd a következő találkozásunkkor kölcsön adod, ugye? *szépen néz* Egyébként ez milyen típusú könyv? Romantice? – mondd azt, hogy igen
El canto del loco? Te, mintha ismerős lenne… mintha lett volna meg tőle egy cd-m, sőt… de mindjárt nézek számcímeket, és az alapján te biztosan megtudod mondani, hogy ez-e az, vagy sem: Solo quedate en silencio – oké… ezt az egyet találtam meg, de volt még egy szám, ami a cd-ről tetszett: Un poco …(valami) amor. xD Bár, most, hogy egyre többet nézem az előadó együttest, egyre jobban elbizonytalanodom, talán mégsem tőlük van. xD De sebaj, akkor én ajánlom ezt, mert én nekem nagy kedvenceim.
Ja, és ha már olaszosok vagyunk: Jovanotti-tól ismered a Mi fido di te, illetve Moda-tól a Favola c. számot? Főleg az utóbbi… hihetetlenül szép, már csak a szövegét is nézve, a dallamáról meg nem is beszélve. Youtube-n kukkantsd meg, és ha tetszik, elküldöm majd msn-en, szerintem fog (mármint tetszeni) amúgy!
Ja, amúgy zeneajánlásokat én is szívesen adok, ha valaki kér, mert én is nagy zenemániás vagyok, bár csak a szépekért rajongok.
A torkincád még mindig fáj? :S Nekem az sikeresen elmúlt, de az állapotom rosszabb lett… sajnos még jobban folyik a nózim, és még csúnyábban, többször köhögök… f@sza... Mindegy, ez van, majd csak javulni fog… idővel… xD Főnököm mai megjegyzése: „Nincsen betegácsi” – Úgy, hogy hétfő óta bent sínylődöm… de mindegy… bezzeg, mikor a Kriszti volt rosszul, akkor „te még mit keresel bent? Irány haza!” ... nc… mindegy, biztosan nem szeret…
Na, befejezem mára, mert ez kicsit hosszú lett, de sebaj!
Képzeljétek, kedvenc adminom immárontól: Draco Malfoy… kiderült (leírta), hogy szokott magától is menni és a robotkritikáimat kitörölni nálam… o.O annyira meghatódtam, komolyan mondom, megkönnyeztem, olyan jól esett ez a kis figyelmesség… :’)
Na, de abbahagyom, és megyek haza mindjárt!
Honi, a Aloha kalóztársaim!
KyKy
Ui.-ra válaszolva: A szótárt meg max majd elküldöm neked még egyszer, ha gondolod…

De örülök, hogy láttad, és észrevetted, remélem, örülsz is neki!