Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 15 (szombat), 0:07

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1181, 1182, 1183, 1184, 1185, 1186, 1187 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 18:53 
Könyvmoly

Nem, ne ásd el magad, hanem menjél apudhoz, és kérd meg, hogy mutassa be a Bereczkit nekem... xD :D

Jó, kicsit elragadtattam magam, de tudod... életem szerelme, Ailana tudja, milyen szinten oda vagyok érte... a hírességek közül ő a kedvenc-kedvencem... (L)
Mindig mondtam, hogy én nem akarok vele úgy találkozni, mint egy rajongó, hanem, mint egy ember... érted? Szóval, ha egyszer fanatikusként találkozom vele, akkor már soha nem lesz többé esélyem a barátja lenni, és nem akarom, hogy ilyen kis csitrinek nézzen... :S Tudom, hülye vagyok... ez van, ilyen ügyekben bódult vagyok...

Nem bántani akartalak amúgy, csak magamat korbácsoltam, mert ilyen sz@r emberként születtem meg... :) De ez van... túl tettem magam rajta...

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 18:51 
Írópalánta

Shanon, köszönöm a képeket, megkaptam őket. :)

Ez a Deszkás igazi menő csávó, úgy nézem. Megjegyzem, megértem az aggodalmad, az ilyenek a legveszélyesebbek. Nem valami hűséges banda. :/

A Te képeid pedig nagyon tetszettek, a 10 éves különösen. :)
Meg a mostanábanos is jó. Mellesleg idősebbnek tűnsz a korodnál szerintem. :-D Bár nemtom ez neked mennyire számít pozitívumnak, azért megemlítettem. :)

:-*
A Bereczkis ügy miatt megbocsátásért esedezem, és ígérem, ha legközelebb alkalmam adódik, már csak miattatok is megismerkedtetem magam vele. :oops:

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 18:43 
Írópalánta

Húha, most eláshatom magam, attól tartok. :-S

*hozza a kisásót...*

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 16:34 
Betűmániákus

Ezt szerintem se kellett volna megemlítened, Maya. Én is imádom a pasast! :) De jól van. Nem mindenki él a lehetőségekkel...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 16:11 
Könyvmoly

Ó, én itt írom, hogy Maya nem jelentkezik, miközben megelőz! :D

Most nagyon szívenütött a dolog: TE MEGISMERKEDHETTÉL VOLNA BERECZKIVEL????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :-O :(( :(( Hát hol itt az igazság? Miért? ÉN MIÉRT VAGYOK EKKORA BALSZERENCSÉS RIBI? :(( :((

Kovácsovics Fruzsina iskolatárad volt? Mi? Nem is értem, Maya, hogy te miért nem vagy még híres... #:-S :D
Tényleg ilyen idegesítő volt? Hát, mondjuk nem ilyennek gondoltam, pont, hogy olyan magábazárkózónak, vagy ilyesmi, de aztán ki tudja? Látod, sose biztos semmi... :roll:

De te miért nem akartál megismerkedni a Bareczkimmel? :-O Miért? Miért? Lehet... lehet, hogy most barátok lennétek, és el tudnád intézni, hogy csak lássam... közelről... :(

Mindegy... ez az én mázlim, sose sikerül semmi, ami meg mégis, hát félúton visszafordul, és az sem sikerül.... :((

*elkullog sírdogálni*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 16:02 
Írópalánta

Persze, Deszkásról is, feltétlenül! :D
Nekem a bal fülemben egy, a jobban kettő luk van, de csak a fülcimpámon. Bár tetszik a fülporcos is, de szerintem ahhoz meg nem feltétlenül kel kifúratni, nekem pl azok a kis mászós emberkék is tetszenek mondjuk, azokhoz meg nem kell luk, kapaszkodnak. :-P Egyetértek, Alannek irtó szexi hangja van. A Robin Hoodban is láttam, abban van valami olyan rész is, hogy meg akarja erőszakolni a csajt, nem? Mindegy, nem emllkszem,a lényeg a lényeg, nálam nem kellett volna erőszakot alkalmaznia. XD

KyKy, olvass vissza, már előtted jöttem. :)
Viszont arról sajnos lekéstem, hogy szurkoljak neked. De látom, végül szerencsére az én gondolataim nélkül is elengedtek. :)

:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 15:46 
Betűmániákus

Sziaaasztoook! >:D<

Maya: Jó újra hallani felőled! :-* Annak különösen örülök, hogy jól érezted magad, és hogy jól telt a tábor. Nem hiszel a véletlenekben?? :| Én is úgy gondolom, hogy minden okkal történik. Odafönt meg jobban tudják, mi a jó.
Alan pedig... áhh. Nem is tudok mit mondani... 8-> És szerintem irtó szexi a hangja... :oops: Pláne mikor Shakespeare szonetteket olvas :oops: Szerintem meg nála jobb és élethűbb Pitont keresve se találtak volna. Tény, hogy Gary nem egy született Sirius... De akkora fantáziám nincs, hogy Alant képzeljem el, mint Siriust :-S Én se HP-ben figyeltem fel rá, hanem a Robin Hoodból. Azóta is hálát adok anyámnak, hogy azt néztük - miatta :D Mikor kicsi voltam, egy tvénk volt. Ja, és várom a pü-t 8) És kapsz képeket. Dről is??

Kyky: Ne szomorkodj, mert Maya is itt van, csak megelőzött a jelentkezésben. :) Most már csak Aila hiányzik :) Örülök, hogy hamarabb hazaengedtek. Hűűű, neked is van olyanod?? A bnőmnek is, de neki nem lett semmi baja. Igen, tudom, hogy nem kizárt a begyulladás esélye, de hát... nekem úúúgy tetszik... Bár lehet, hogy a fülcimpámba tetetem. :roll: Ez még hétfőig eldől.

Na, pusszantás!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2010 február 01 (hétfő), 9:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 15:27 
Könyvmoly

:D Fület fúratni? Húúú! Nekem is van ott fent, de vigyázz! Egyik barátnőm is oda csináltatott, de neki begyulladt... ott fent nem bírta, és kis híja volt, hogy nem kellett az egész fülét eltávolítani... :S Így viccesnek hangzik, de akkor nem volt az... ráadásként együtt csináltattuk, és paráztam, hogy velem is ez lesz... de nem! :D Én megúsztam... bár, ez meg olyan, hogy sosem gyógyult be nekem rendesen, ha valami nagyobbat rakok be, akkor begyullad, fáj, stb... most éppen egy biztosítótű van benne... :-P persze direkt ilyen a füllcsi! :D

Egyékébként köszönöm a szurkolást, be is jött! :D Ha már a többiek felém se néztek... :((
Fél tizenkettő előtt jött a főnök, és kérdezte, h mindennel kész vagyok-e, rávágtam, hogy sííí, és utána közölte, h akkor mehetek haza 12-kor... ˘˘)
Haza jöttem, takarítottam (csillog-villog a szobám), és most itt írogatok. :D

Maya nem jelentkezett még, pedig tuti hazaért... :(( Ailana meg...? Nem tudom, merre ténfereg... o.O

Na, mindegy is! Megyek segíteni festeni... de jó nekem :roll:

Honi, aki úgy véli megérdemli! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 15:20 
Írópalánta

Sziasztok!

Nahát, jelentem, visszaértem, aludtam, visszaolvastam, szóval most már képben vagyok. :-D

Hű, annyi mindenről beszélgettetek itt, félek, valamit ki fogok hagyni az olvasásuk közben eszembe jutott gondolatokból.

Nnna, először is a randiról:
NAGGGYON-NAGGYON JÓ VOLT! Feltétlenül meg kell ismételni, méghozzá mihamarabb!
KyKy, szerintem egyáltalán nincs mély hangod, telefonban meg különösen, igazából még meg is lepődtem. :) Ezen tehát ne izgasd magad, ha valakinek, hát neked nincs fiús hangod. :)
A beszédességről meg... :oops: Hát, nem vagyok egy nagy dumás, most már hallhattátok. Viszont örülök, hogy Ti így vittétek a társalgást, és hogy ennyire jól el tudtunk dumálni. Olyan rossz volt hazamenni! Tökre sajnáltam, hogy csak ennyi időnk volt, szívesen hallgattalak volna még titeket. Aztán idővel csak belelendültem volna én is. :)
KyKy, köszönöm, hogy feltettél a buszra, minden gond nélkül jutottam haza. Annyira lehet mégse vagyok reménytelen eset. *lekopogja*
És az meg külön öröm, hogy ilyen pisilőstársakra találtam bennetek! Már kezdtem félni, hogy velem van baj.
Visszatérve Shanon magyarázó elméletére, szerintem nem gyenge a nemtudom micsodaizénk, merthogy visszatartani vissza tudjuk, csak nem akarjuk! XD Egészséges életmód, csajok, egészséges életmód! :D

Ja, és ha azt mondom, hogy jól éreztem magam, hát azt tessék elhinni! Mint mondtam, utálom a kétszínűsödést, ezért nem szoktam látszatdolgokat mondani, vagy miket. :)

Hű, ezek az olasz szám ajánlások nagyon jól jöttek, gyorsan meg is nézem őket, és letöltögetem *dörzsöli a tenyerét*

Shanon, csatlakozom Ailanához, nem hiszek a véletlenekben. Ennek oka volt, hogy így történt!
Pü-t pedig küldöm, és várom a képeket! :D

Az ISZ tényleg alapfilm, négyszer biztosan megnéztük. Pedig mi így családilag max, ha kétszer nézünk meg egyazon filmet. :)
Alan Rickmant én imádom, de nem a HP-ből, azt ugye nem nézem, és különben is haragszom, mert ha valakinek, hát énszerintem neki kellett volna Siriust alakítania. Any is így gondolja, mikor először megláttuk még anno az egyes plakátján, nem is értettük, hogy lehet, h Siriust máris kiválasztották. XD
Én a Die hardban ismertem meg, ott lett igazi nagy kedvencem. Az a film máig a szívem csücske, imádtam ahogy beszélt benne... Olyan jó hangja van. 8->
Szerintem zseniális színész, és én jó embernek gondolom, noha annyira nem olvastam utána az életének.

A musicaleket sajna én nem komálom, így ehhez nem tudok hozzászólni, csak annyit, hogy igazságtalan az élet, nekem ugyanis színész édesapám révén lett volna alkalmam megismerkedni Bereczkivel, ha akartam volna...
A Megasztrárt nem néztem, én a mmegatáncot imádtam :oops: :-D
Vizsont Kovácsovics Fruzsina iskolatársam volt, és meg kell mondjam, rém idegesítő csajszi volt, mint akibe belebújt a sajtkukac. Ráadásul állandóan felvágóskodott, minden egyes rendezvényen szerepelnie kellett... :roll:

Ez kedves Darco Malfoytól, hogy így törődik veled, KyKy, most én is megkedveltem. :)

Büszkeség és balítélet? Hűha, úgy nézem, csúful el vagyok maradva, mind könyvileg, mind filmileg. :oops: Na de majd pótolok, bár nekem is a messzeségbe veszik az olvasandó könyveom listájának a vége. Hát még majd most, hogy ezdődik az egyetem.... :?

A Windows Media Playert ha megnyitjátok, van rajt egy kis kerek gomb, egy föl-le nyíllal, ha azt benyomjátok, akkor fogja random lejátszani a számokat. :)

Fekete Pákó, mint sztárvendég?? NEEEE =))
Nickelbackre és Evanescence-re én is elmennék. Dehát... Esélytelen, hogy lennének itt. :(

A táborról pedig:
Borzasztóan élveztem! Igaz, aludni összesen ha 7 órát sikerült azalatt a pár nap alatt, ráadásul már előtte való este is 2 után tudtam csak elaludni, dehát egyszer van gólyatábor. :D De tényleg, nagyon élveztem, és tökjófej emberekkel barátkoztam össze, úgyhogy most örülök, jó lesz végre azután a nyomorult gimis osztály helyett egy jobb közösségbe kerülni. Éljen a 19-es Őrs! :-P (merthogy abban vagyok benne :-D )

Szóval most én abszolút tök boldog vagyok, és ebben annak is nagy szerepe van, hogy végre személyesen is találkoztunk és igencsak pozitív benyomásaim voltak meg minden. :D

KASMÍR tagok, előre!!!

Honizlak Titeket, drága hajóstársaim, és amint behoztam irtózatos elmaradásaimat, nekiülök a logónknak. :)

Maya matróz :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 10:28 
Betűmániákus

:)) Olaszországban?? :lol: Kész.
Az egyik barátnőm épp tegnap mesélte, hogy volt Discóban, és Fekete Pákó volt a sztárvendég... =)) Hááát, ha hamarabb tudom meg... akkor se mentem volna el. :roll: Meg volt nálunk Király Viktor, meg Dundika... meg hasonló - számomra érdektelen - személyek. :roll:
Bár szeptemberben meg jön az EDDA, ha minden igaz. Az a barátnőm, akihez mentünk volna, imádja őket, szóval jön majd hozzánk :D De ez még kérdőjel...
Meg ugye az ifire szoktak jönni a népek, és a jobb együttesek :roll: Én majd csak akkor megyek ifire, ha Nickelback lesz... vagy Evanescence... Szóval sose fogok menni. De nem is izgat különösebben. Ha akartam volna, mehettem volna... de engem valahogy nem vonz a rengeteg részeg emberke.... :-P
Hétfőn meg megyek kifúratni a fülemet... Persze eddig is ki volt, de nekem kell egy harmadik is... De az fönt lesz, a fülporcban, szóval...mindegy. :oops:

Ohh, Maya hazajött már?? :lol: Akkor tessék följönni a Fórumra!!! ;;) És mesélni....

Na, puszi csajok.
Kyky, neked pedig drukkolok! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 7:14 
Könyvmoly

Üdv a népnek! :D

Először is: Maya, nagyon sok szeretettel várunk ide közénk, úgy tudom (egy bizonyos sms-nek köszönhetően), hogy hajnalban érkeztél meg, szóval ma már semmilyen kibúvó nincsen a fórumozás alól! :D

Megasztár… hááát, én csak nagyvonalakban néztem, ritkán… kb. a Torres Dani miatt, hogy tudjam, ki is ő, akiről Nóri áradozik állandóan, napi 6-7 órában… xD Szóval, én nem nagyon tudok e témához hozzászólni.
A négyet nézegettem még, de mivel ugyanazon időben volt a táncos műsor a rtl-n, és az én Bereczkim itt szerepelt, így csak a Fekete Dávidot néztem meg, akinek szurkoltam, és szintúgy a musicales imádata miatt… :D
Hien? :S Számomra nem volt se ő, se a Lüszi szimpatikus… és a hangjuk meg még úgyis csomót fog változni… mindegy is… :D

Sztárokkal én nagyon kevéssel találkoztam… egyszer, kint Olaszországban volt, mikor mi is a Gálvölgyi, és láttuk őt a boltban… :D Sőt, úgy sürgettem anyuékat, hogy utána kerüljünk sorra… xD
Többel meg nem futottam össze… csak láttam őket koncerteken, de ennyi, és max utána autogramot kértem tőlük, és úgy mondhatni, hogy találkoztam még párral.
Ja, de… egy esküvőn voltunk, ahol híres, magyar vízilabdázók voltak, csak épp a nevüket nem tudom… xD
Pedig Bereczkivel szívesen összefutnék…
A Kovácsovics Fruzsina aranyos? Nekem az a csaj túl nyálasnak tűnik… Bennel is találkoztál, Ailana? :D Az cuki fiú, tetszik nekem! :D :-P Na, majd egyszer! :D

Hát, Shanon, lehet, hogy könnyebb összefutni híresebb emberekkel itt, de én még egyel sem találkoztam csak úgy véletlenül… xD Akivel mégis véletlen lett volna, látod? Olaszországban van… xD
Szerencsétlen vagyok, de én ezzel tisztában is vagyok. :D
Mi a közös bennetek és kivel? :O

Nnnya, akkor részemről ennyi volna!

Mai feladat minden kedves KASMÍR-tagnak: Tessék kykykének szurkolni, hogy elengedjék őt délben a munkahelyéről, és ne kelljen még plusz másfél órát itt sínylődnie! :D

Köszönöm, honi a aloha, meninák! :D

KKK

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 28 (péntek), 22:02 
Betűmániákus

Hát iggen. Pesten mondjuk nem nehéz összefutni a híresebb emberkékkel :-D De itt nálunk nagyobb szó :roll: És igen, van valami közös vénánk, de sosem ismertük egymást... ő jóval idősebb, mint én, és nem is rég dörgölték az orrom alá, hogy az én mamám, meg az ő tatája első unakatesók... elég távoli rokon, de rokon. És van valami nagyon közös bennünk... Te tudod, is hogy mi ;) *sejtelmess*
Hűűű Elefántos dal 4ewa :-)V Meg hát Dani 8-> Mondjuk én a harmadikból Szabó Esztit szerettem hallgatni...meg a Kontor gyereket... A negyedik felvonásból... senki. Nem is néztem. Inkább a másik csatornát néztem, mert azon táncoltak, és imádtam :lol: Én is táncoltam 3 évet, de aztán a suli miatt nem volt időm...
És igen. Imádom Alant, mert... áhhh, lentebb taglaltam. És egy színész sokoldalú, azért nem volt pitonos :lol:

Na, szép álmokat! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 28 (péntek), 20:18 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Sziasztok!:-D

Hát igen, Shanon, a Megasztár 2. volt a legjobb!! $star $star Az egyesnek én csak szinte a döntőjét néztem, akkor jöttem rá, hogy ez valami jó dolog... :oops: :wink:
A harmadiknál is még lelkes voltam asszem, bár most hirtelen nem is tudom, abban ki volt... ja, de az volt a Rúzsa Magdis széria. Közülük a Puskás Petit szerettem, bár nem a verseny alatt - ott nem igazán - hanem mikor meghallottam a Ha volna két életem verzióját! 8-> Imádom azt a számot és ő is jól énekelte, úgyhogy rossz nem lehet! :-P Egyszer vele is "összefutottam" a metrón, vicces volt. XD
A négyest is figyelemmel követtem, ott Fekete Dávid volt, akinek szurkoltam - ő tetszett a musicales lelkemnek - és Hien!

De a 2. a legeslegnagyobb kedvencem! Velük koncerten találkoztam, beszélgettünk is egy kicsit, közülük nem is tudok kedvencet, mindenkit szerettem a Tóth Gabin kívül. Ő nem tett rám túl pozitív benyomást így élőben. De amúgy Bálint Ádám, Eszti, Pál Tomi, Bella Levi, Boogie és hát igen, a Torres Dani volt a favoritom!
Meg Pál Tomi Sunset Boulvardja!!! 8-> 8-> 8->
És olyan kedvesek voltak! :-D
Egyszóval örök kedvenc a 2. széria!

Én amúgy híres emberekkel még... ööö nem is tudom, kikkel találkoztam. Az operettesek közül futólag MÁZS, Bereczki, Dolhai, Peller Karcsi. Aztán Kovácsovics Fruzsi (jaj, ő olyan aranyos!:-) ) és Ben.
Most hirtelen más nem jut az eszembe, de igazából már túl vagyok azon a korszakon, hogy mindenáron a hírességek közelébe akarjak férkőzni. Persze azért egy-két valakivel bármikor szívesen összefutnék...
8-> :x De hát ők messze vannak...:-(

Alan Rickman... Igen, tudtam, hogy az Igazából szerelemben is ő szerepel, bár először meglepődtem. Nem volt Pitonos! :-P Lehet ő jó ember, hiszek neked, Shanon, bár én nem tudok róla semmit. De ha rajzol, az külön plusz pont! Én is imádok! 8->

Hoppá, hoppá Shanon, híres rokonaid vannak! De jó!:-D
Fenyő Ivánnal én is szívesen találkoznék! :wink:

KyKy, örülök, hogy megvilágosodtál Megasztár-ügyben!:-P
Egyébként ne magyarázkodj, hogy te is ajánlottál dalt, nagyon is örülök neki, hogy ilyen sok zene jut eszetekbe a bigyómról... :oops: :-D Szóval csak nyugodtan! :-P

:-* >:D<

Honi a aloha!

Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 28 (péntek), 12:16 
Könyvmoly

Iwiw-en, van egy, ahol csak a teljes névre lehet rákeresni, de ha mondjuk beírsz egy olyan nevet (én betűt szoktam... xD), amire nem hoz ki semmit, (én így szoktam, de szerintem akkor is kihozza a lehetőséget, ha meg van találat), akkor kijön egy másik oldal, és ott van, hogy öszetett keresés. Betudsz írni mindenfélét. Vezetéknév, keresztnév, becenév, életkor, hol lakik (ország, város), holt tanult, milyen klubbokba lehet bent, stb. stb. sok lehetőség van, (bár a legfontosabb az nincsen, miszerint, mi az e-mail címe... -.-)
Ez így tudom, hogy nem értelmes, de saaajnos nem tudom jobban leírni, majd télen megmutatom (bár gonodlom addigra már te is rájössz). :D

Igen, Alan és Emma akkor is együtt játszott, bár azért a Hp-ben nem "annyira" vannak közel egymáshoz, mint az ISZ-ben. :D Alap? ó, bocsánat... :oops: körülöttem elég sok ember nem ismeri :roll:

Na, akkor cupppanós neked! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 28 (péntek), 9:48 
Betűmániákus

Sziiia!

Épp javasolni akartam a Kritika részleget, de már megtaláltad. :D
Óóóó, és nem is azért említettem a lapozást... muris volt különben... Minden második emberkét megnéztem, mert nem látszott a becenév... Hogy van részletes keresés iwiw-en ?Ne máááár. Nekem csak névbeírási lehetőséget adta ki. :? Na, jól van. Nem volt fáradtság.

Alan 8-> Igen... Az Igazából szerelem c. film alap :) Abban is Emma a Thompsonnal játszik, mint a HP-ben :)

Na, én is mentem.
Majd még jövök :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 28 (péntek), 8:30 
Könyvmoly

Nem szóltam a Megasztáros ügyben! :D Már mindent értek, elolvastam Lani fejezetét, vagyis annak a kritikáit, és megvilágosotam! :D

De azért én is: szerintem a Paula is Paulina zenéje, a Pandora - La Usurpadora szám is kicsit megy hozzá. -.-' :-P

Honi: KKK

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 28 (péntek), 7:36 
Könyvmoly

Hélahó mindenkinek! :D

Shanon, nagyon ügyes vagy, jó embert találtál meg! Az a KyKy vagyok én. :D Igazából egyszerűbb lett volna az összetett keresésben beírni a becenévhez, hogy kykyke, meg a rendes nevemet a többihez, és ELVLIEG csak engem dob ki, de azért írtam le a képem jellemzőit, hogy ha mégis lenne más is, akkor megtalálj. :D
Sajnálom, hogy ilyen sok oldalt kellett végig pásztáznod miattam… :( *szégyenében elbujdosik*
Remélem, még rendesen ketyeg a szíved, miután megláttál, és az egészséged is rendesen szuperál! Nem venném a szívemre, ha a szörnyűűűű látványtól megijednél… *.*

Aila: Én nem „aranyos” vagyok, ohhohó! :D De nem ám! Én maga a Szépséges Krisztina Királynő volnék! :D Jó, talán a szépséges és a királynő jelző nem illik rám, de a „többi” igen. xD :D

Hát, igen! Én is ezt írtam, hogy gimiben mi sem voltunk táborozni sajnos… :(

Alig fáj a torkod? Mázlista! :D Én még mindig köhécselek, meg fikázok… xD Úgy tűnik az ACC nem elég… -.-’

Milyen ajánlásra hallgattatok és milyen megasztárt? Tessék nekem is mondani… mindenből ki vagyok hagyva… :’(
Torres Dani barátnőm szerelme volt annak idején, és amúgy meg a Pál Tomi olyan volt, mint egy osztálytársunk… xD (Ajánlom tőle a Szükségem van rád c. számot, nagyon szép, ja, és van egy másik csodás száma, de a címe nem ugrik be… :$)

Alan Rickman? – Hát én nem tudom, mit gondoljak róla… nekem ő mindig a gonosz Piton marad, vagy a gonosz bíró a Sweeney Todd (vagy hogy írják?)- ból. xD De ettől még persze lehet jó ember is… Tudtad, (hülye kérdés gondolom, még jó, hogy tudtad :D) hogy az Igazából szerelem c. nagyszerű filmben is ő játszik? Láttátok már a filmet? Ki szereti? – Nem lehet lefikázni, mert a Holiday-jel együtt ő is a top10-ben szerepel nálam. :D

Na, csók a csajoknak! :D

KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 21:39 
Betűmániákus

Sziaaa Neked is! :x

Hát igen. Ha minden jól megy, akkor télen én is ott leszek veletek :D De már nem is merek előre tervezni, mert semmi se jön össze :? Ja, és nagyon remélem, hogy jó emberkét nézegettem... :lol: De ez majd akkor derül ki, ha Kyky jelentkezik. :-S

Aztááán... Igen. Nagyon szívesen a zeneajánlást! :wink: Nekem is a második a kedvenc szériám... Torres Dani, meg Palcsó Tomi - kis aranyos... láááw :x :x 8-> Az elsőre már nem emlékszem, a negyediket ki nem állhattam. Az már szerintem kész pénz és időpocsékolás volt. $blah A harmadik... az pedig nálam nagyon közel van a másodikhoz, mert ott aztán tényleg sok tehetséget találtak. Meg én imádom Novák Petit. Szerintem, nagyon jó zsűri. Majdnem megríkattalak? Ó, nem ez volt a szándékom =(( És találkoztál velük?? De jóóó. :) Én Kaszás Gézával találkoztam, Fenyő Ivánnal, meg Kovács Lehellel (ő az unokatesóm apu felől) meg a Made in Hungária rendezőjével...vele beszélgettem is... 8-> Jajjj... Asszem ennyi ismertebb személyhez volt szerencsém összesen. :roll: De nem is lényeg.
Mondjuk én mindent megadnék, hogy egyszer Alan Ricmannel beszélhessek. Imádom a pasast. Elolvastam a nem hivatalos életrajzát és...áhh, nem tudom, mi igaz belőle, és mi nem, de én odavagyok érte. Róla írtam egy 3 és fél oldalas fogalmazást angolból Az ember, akire én felnézek címmel, és ötöst kaptam rá. :#-) Annyira szeretném látni, hogy... Szerintem végtelenül jó ember. És ezt nem csak olvasottak alapján gondolom így. Ja, és szépen is rajzol, mert grafikus...És valljuk be, anno az ő idejében, még nem számítógépes programokkal hülyültek nyugaton se... :roll: Na, mindegy... =P~ befejezve...
Most kaptam sms-t, hogy kedden reggel kell mennem suliba, és nem délután... :| Nagyon iskola szag van mááár $dead De nem szeretek reggel menni suliba, mert annyira korán kell kelnem, hogy uhh :-<

Na, jól van csajok.

Szép álmokat nektek! :x :-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 21:17 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Megérkeztem én is, örültök? :wink: :-D

Látom, ti jól elvagytok a képekkel. Remélem mostanra akkor Shanon is látta KyKy-t és fordítva, szóval lehet egymást véleményezgetni! Én a magam részéről mindkettőtöket nagyon aranyos hajóstársnak tartalak, úgyhogy nem ijedünk meg egymástól és télen együtt Siriusozunk mind a négyen, készüljetek! :-P :-D

Erről jut eszembe, KyKy, már alig fáj a torkom!:-D (De ezt gyorsan le is kopogom :-$ )

Hát mi sose voltunk gimiben osztállyal igazi táborban, egyszer mentünk 2 napra, az volt a legtöbb, de már azt sem engedélyezik, csak egy napot. Úgyhogy ezzel kilőve minden ilyesmi. Bár nem is bánom, szívesebben táborozom a mostaniakkal! $star

Hát örülök, hogy a BB-vel ennyire fellelkesítettelek! :-D

Shanon:
Köszönöm, köszönöm, köszönöm! :-D
Az ajánlásodra meghallgattam a dalt és majdnem sírva fakadtam a meghatottságtól! A Megasztárok közül ez volt a kedvenc szériám, találkoztam is velük, szóval nagyon imádom őket! :x 8->
Utána meghallgattam még néhány számot tőlük, jó kis nosztalgiázás volt, tényleg nagyon hálás vagyok, hogy eszembe juttatad őket! :-D

Szép álmokat hajóstársak, megyek rajzolni!

Honi a aloha!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 14:54 
Betűmániákus

kykyke írta:
Ejnye-ejnye, Shanon! :D

Hát hány László Krisztina van kykyke becenévvel? :-P

Próbáld meg úgy, tuti siker! :D

Egy sötét képem van, amin kb. visszanézek a fényképezőbe. :D Meg fogsz találni. :D 19 éves vagyok.

Szólj, ha megtaláltál! :D És persze véleményezd is!

Átrágtam magam közel 11 oldalon... és megtaláltalak!! :D :D Feltéve, ha egyenes a frufrud, és van egy tündéres piercinged... :-Ą És szerintem kifejezetten cuki vagy... >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 14:42 
Könyvmoly

Ejnye-ejnye, Shanon! :D

Hát hány László Krisztina van kykyke becenévvel? :-P

Próbáld meg úgy, tuti siker! :D

Egy sötét képem van, amin kb. visszanézek a fényképezőbe. :D Meg fogsz találni. :D 19 éves vagyok.

Szólj, ha megtaláltál! :D És persze véleményezd is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 14:14 
Betűmániákus

Nem, nem vagyok fent, de a tesóm igen...szóval majd megnézlek, de azért küldhetsz :D

Szerk: Kerestelek iwiw-wn, de annyi László Krisztina van, hogy... valami 8 oldal kijött 8-| Nem értem... Szóval tű a szénakazalban...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 14:10 
Könyvmoly

Képeket rólam? :D
Húha, először is kötelességemben áll tudatni, hogy szörnyen nézek ki, és felelősséget nem vállalok az esetleges szívrohamért, amit akkor kaphatsz, ha meglátsz engem. :D

Esetleg ilyen iwiw-en, vagy myvip-en nem nagyon vagy fent? Mert akkor könnyebb lenne, de VALAHOGY sejtem a választ... :D

Ha haza megyek, és lesz időm még gépezni, akkor küldök neked képet magamról, de most sajnos nem tudok, mert bentről írok, is az ilyen közösségi oldalakat figyelik, nem kockáztatok... :D Már így is elég rossz kislány vagyok, hogy meló közben fórumozgatok, de nem tudom megállni... xD

Nnnya, akkor pusszantalak téged, a képekkel meg megprószálok igyekezni, el tudom képzelni mennyire mar a kíváncsiság, hogy lásd a Szépséges Krisztina Királynőt... :P (Aztán ne tessék má leszólni, ha meglátsz! :-O

Honi, a aloha, kedvesem! :D

Kííííííííííkíííííííí

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 9:57 
Betűmániákus

*berobban*

Szép napot mindenkinek!

Igen Kyky, a baloldali fehér inges Ő. De mindegy. A tudományos ismertetést pedig szívesen :D És nem, én nem vagyok olyan wc-re járós emberke... :lol:
Jaj, ne is mondd! Ezer meg egy dolgom... De már haladtam egy nyúlfaroknyit 8-> A képeket pedig nagyon szívesen küldtem. Most még Maya, és megleszünk. :) VISZONT. Ailanáról már láttam volt képeket, de rólatok még nem. Szóval lehet csatolni. :P

Na, mindenkinek szééép napot továbbra is.

Honi Aloha, Kedveseim :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 9:27 
Könyvmoly

Nos, megérkeztem ismét! :D

Nem! Én nem állítom, hogy mindenki önző, bár a természetes önzőség mindenkiben benne van, és én azt vallom, hogy nincsen önzetlen jócselekedet, mert egyszerűen nincsen. :D

Jaja, az mp4-emen nekem is olyan számok vannak fönt, amik addig tűnnek jónak, mikor felteszem, de mindig tovább nyomom, ha az jön. xD Nem baj, annyi kell! :D

Nem lehet betelni Abigéllel? :D Én be tudtok… :-P De mindenképpen meg akarom nézni majd, már régen volt, mikor színházban láttam (tavaly… xD).

Maycsinak azért nem hiszek egyelőre, mert élőben nehezebb azt mondani, hogy „de sz@r volt ez a találkozás, nem ilyenre számítottam”, tudod… :D Míg itt? Simán leírhatja, max többé nem kommunikál velünk, de nem lesz ennek következménye.

A táborok… utoljára én általánosban voltam táborban, de ott sokat. Volt rendőrségi, osztálytáborok… jók voltak. Bezzeg a gimiben nem volt ilyesmi… :’( A két napos oszt.kirándulás már jónak számított, és az is csak 4. évvégén volt, mert 1-3-ikig más ofőnk volt, akit megutáltunk, és lecseréltettük 4-re... xD Ő elvitt volna minket több napra is, de mivel sajna 4. volt, az épp elég költséges év, így nem merte bevállalni, mert a szülők képesek lettek volna megkövezni, ha most még beszervez egy hosszabb tábort… :D Így maradt kedves két napunk… xD

Kár, hogy a könyvet nem tudod kölcsön adni, akkor sajnos ez egyelőre kimarad az életemből. :)
Jaj, te… a túlvilági kastélyos, horroros cuccról ne is beszéljünk… csak ennyit kérdezek: 300 FT??????????? Grrr :@
A Kör 1,2-től én is parázok. xD Az egyetlen olyan horror, amitől mindörökkön örökké félni fogok. :D (Na, talán nem az egyetlen, de az egyik biztos. xD)

Én tuti, hogy ismerem őket, vagyis hallottam már tőlük valamit, mert ismerősnek tűnik a neve is, és volt osztálytársam (még általánosból) nagyon szereti az ilyesmi zenéket, legyen az spanyol, olasz, portugál, ha meghallja, már énekelni kezdi. :D És szerintem tőle ilyen ismerős nekem is.

Jovanottitól csak egyet ajánlottam. :) A másik Moda-tól volt a Favola. :D Andira Bocelliért anya rajong nagyon… bár én is nagyon szeretem sok számát, főleg igen, a Time to say goodbye-t. (L)
Én meg Il divo-t szeretem még nagyon, sokkal jobbak, mint ez a magyar utánzatféle az Adaggio… :S :D

Ó, a Battlefield-ért most én is oda vagyok, a Jai Ho-t, már rongyosra hallgattam, kezd kicsit uncsi lenni, de most ami nagyon tetszik, az a Pussy cat dolls-tól a Hush, hush, és Byoncé/e?-től a Sweet Dreams (L)… :D Most ezekért vagyok odáig meg vissza, és a Bereczkimtől a Nem mondhatsz álljt, éés Dóritól az Angyal c. számért, bár sajnos ez is kezd unalmassá válni. :D xD

Büszkeség és balítélet? – Életem filmje illetve könyve… (L) Nagyon-nagyon imádom őt, és a drága Mr. Bingleyt, :D (L) a kis vörös hajával a filmből… ^^) Amúgy neked nem tudom, hogyan van meg a dvd, de nekem van hozzá menü is és rendezői felirat, és egy csomó érdekességet, kulisszatitkot megtudtam, hallod! :D Pl. a Jane-t és a Bingleyt játszó színésznő/színész valamikor együtt jártak… :D Amúgy szerintem olyan szép az a színésznő… gyönyörű… nagyon irigylem érte, és bíz, ha a másik nemhez vonzódnék, ő lenne az egyik választottam. xD Nem is értem, miért nem ő lett pl. Rosalie a Twilightnél… sokkal szebb nála, az a Nikki csaj nem szép… :S Mindegy… :D
Még nem olvastad a Büszkeség és Balítéletet? :OOOO Anyám! Na, tessék gyorsan pótolni, egyszerűen zseniális a könyv!
És egyébként Jane Austin minden könyve szuper.
Nem tudom, ki hallott már a Becoming Jane c. filmről (gondolom innen senki, mert Mo.-ra nem érkezett meg… -.-), de az Austin élete egy kis részét dolgozza fel, mikor megismerkedik a szerelmével… a filmben Anne Hathaway, és James McAvoy játszik, mondanom se kell, csodás film. (A színészekről meg ne is beszéljünk!!!!) Én úgy néztem meg, hogy nem tudtam, miről szól, és egész idő alatt azt mondogattam, hogy mennyire gáz, hogy lekoppintották a BB-ről, és aztán… :D Mindenre fény derült, a csattanó valami hatalmas. :D Nagyon-nagyon szeretem a filmet, akit érdekel, kölcsön tudom adni, de mondom, nem magyar, hanem feliratos. De érdemes megnézni! :)

Khm… talán egy kicsit elragadtattam magamat? Tudom, de egyszerűen pont beletrafáltál az egyik gyengepontomba, mert a Büszkeség és Balítélet minden fajtáját és formáját imádom. :D
Akkor, Ailana megy a szótár újra e-mailben.

Shanon: Megkaptam az e-mailt, és úgy írtam a választ, hogy nem néztem meg előtte a képeket. xD Szóval, köszönöm a képeket, láttam, hogy van rólad is! :D Nem vagyok annyira hülye. :D
Deszkás az melyik a kettő fiú közül? Bal oldali?
A pisiléssel azt akartam kérdezni, hogy te mennyire vagy wc-re járós. :D Mert mi kicsit azok vagyunk. xD De azért köszönjük a tudományos ismeretterjesztést! :D xD

Ne legyél elkenődve, hogy itthon kellett maradni! Látod, így is van bőven melód. :) Majd jövőre jobb lesz, és remélem, nekem is. xD :)

Na, akkor honizok mindenkit! :)

KasmírKykyKormányos ^^) <3

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 18:31 
Fanficbúvár

KyKy, hát tényleg elég szép hosszú levelet - vagy mi a csudát - hagytál nekünk, de örülünk ám neki, ne félj!:-D
Igen, tudjuk, hogy önző vagy, és mindenki másról is azt állítod, hogy az. Emberek, nem érdemes vitába szállni vele, meggyőzhetetlen az önzetlenségről!:-P

Én se direkt állítottam be a véletlenszerű lejátszást, csak az itteni összes zenémet benyomtam, és így kezdte lejátszani. Először még zavart is, hogy nem sorba megy - mert így néhányat mindig kihagyott, másokat meg többször is lejátszott -, de aztán beletörődtem és már tetszett is a meglepetés, hogy mi a következő! :-)
Aztán mikor lassú és szomorú számok következtek, akkor bezzeg nyomhattam el - mert imádom az ilyen szép számokat, de annyira kihatnak a kedvemre, hogy nem igazán szeretem őket hallgatni. Inkább csak úgy vannak, tartogatom őket, de hogy minek? Fenn vannak az mp3-amon is, pedig ott is mindig továbbnyomom őket. :roll: :-D

A Hairt egyébként végig még én sem láttam, szóval ne bújdoss el, vagy max. együtt megyünk. :-P

Igen, asszem a Vágó Zsuzsis van meg nekem is. Hát gyorsan nézd meg, mert azzal egyszerűen nem lehet betelni! Most pár hónapja alig hallgattam és ahogy most véletlenül bele-belehallgattam, megint ráeszméltem, hogy ez mennyire nagyon jó zene! 8->

Miért nem hiszel Mayának?:-P Szegény, pedig biztos nem mondott hazugságot!

Hát én nem tudom, hogy 10 nap mennyire sok vagy kevés, csak azt, hogy ilyen 10 nap igen is nagy befolyással bírt rám! :-D Sok táborban voltam már, de egy se hatott még rám ilyen változtatós szempontból - más részről mindenképpen, vagyis azokat is nagyon élveztem, azokért is nagyon lelkesedtem, de nem változtatott nagyban. Bezzeg ez!:-D

A könyvet sajnos nem tudom neked kölcsönadni, mert én is kölcsönkaptam és pénteken már adom is tovább, szóval... kézről kézre jár, mint anno az Alkonyat!
Hát nem is annyira romantikus, inkább ilyen misztikus, fantasy jellegű, és elvileg ijesztő. Bár kb. annyira mint a vidámparkban az új szellemvasút!:-P Bár nem, talán mégsem úgy, mert azt mondtad, az szánalmas volt, erre pedig inkább az a jó szó, hogy érdekes, de semmiképpen nem olyan, amire én az ijesztő, félelmetes szavakat használnám. Mert én azoktól nem tudok aludni (pl.: Kör), ez pedig nem említhető azzal egy napon.

Nem, nem, az a két szám, amit írtál, nem ECDL, viszont határozotttan nem rossz. Csodálkoztam volna is, ha CD-d van tőlük, nem ismerek egy embert se, aki ismerné őket, hacsak nem én mutattam neki. Magyarországon kevésbé ismertek, pedig nagyon jók!

Jovanotti... nem, ezt a két számát még nem hallottam, majd mindjárt rájuk is vetem magam, én a Piove-t ismerem tőle. Egyébként olasz zenében Andrea Bocelli Vivo per lei-e az abszolut sírós számom, na meg az It's time to say goodbye. De szeretem Adriano Celentano-t is, nem véletlenul az egyik olasz című bigyóm elnevezése! :-P

Nyugodtan ajánlhatsz zenéket, én is mindenevő vagyok!
Pillanatnyilag Jordin Sparks Battlefield-je nagy kedvencem, na meg a Jai Ho! :x $star

Hát ezek szerint te se vagy jobban, de ráadásul téged még egy igazán kedves és együttérző főnökkel is megáldott az ég! Szegény! :?

Jaj, ha már az ajánlgatásoknál tartunk, pont most néztem DVD-n a Büszkeség és balítéletet! A film alapján felkerült a - messzeségbe vesző végű - olvasmánylistámra. Ti olvastátok? Szeretitek? Vélemények?

Köszi, KyKy, akkor majd esetleg megpróbálom, ha még egyszer elküldöd nekem a szótárt! Köszi!:-)

Hát, Shanon, akkor te sem tétlenkedsz! De ha ez megnyugtat - bár kétlem - nem csak te készülgetsz a közelgő sulira...:-S

Jaj, köszönjük, nem kérjük a szakmai kifejezéseket a pisilésről!:-P

Na megyek vacsizni!

Honi a aloha!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 15:34 
Betűmániákus

Szép napot!

Kyky: ment egy $alien meg egy mél is, képekkel.

Hát, tudjátok megannyi elintéznivalóm van, szóval részben jó is, hogy végül maradtunk, mert így majd nem kell 7végén kapkodni. Ma regisztráltuk a kocsinkat, kezdem a sulit...Hogy áttérjek kicsit szakmaibb dolgokra: egy rakás bétáznivalóm van, nem haladok a sajátommal se, de még át kéne néznem az előző évi anyagokat, mert visszakérik... ~x( Van mit csinálnom...

Nem, nem vihar volt, csak régi a ház, és a gerendák fölmondták a szolgálatot... :? De nem a ház lakott részében történt, hanem az anno hozzáépített ... nem tudom mire használták, de volt ott valami régi cuccos dolog. :roll: Ez van. Meg nekik is ezeregy a gondjuk...
Telefonáltunk annak a barátnőmnek is, akihez mentünk volna, és... hát, mit mondjak: Bilifüle szindróma... 8-| Várt minket nagyon, mi is vártuk, hogy kicsit kimozduljunk, de látjátok... minden ellenünk szól. És ez nem az első eset... Ha valami nem is épp nálunk történik, az ránk is kihatással van közvetlen, vagy közvetetten... :|
Deszkás most meg a legkevésbé sem izgat... mármint van jobb dolgom is, mint róla álmodozni. Nem szeretek én hisztis inkognitós, nyálas tinicsaj lenni, az nem én vagyok :roll:

Mi van a pisiléssel? Vizelettartási gondok? :lol: Nem, én sokáig kibírom. Különben... ez emberfüggő ugyebár. Az az oka, hogy a húgyhólyag izmai hamar elernyednek, és már jön is a vizeletürítési - reflex...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 14:51 
Könyvmoly

Na, hát! :D

Micsoda meglepetések, mégis itthon maradtál, Shanon? (költői kérdés) Nagyon sajnálom amúgy, hogy nem tudtál menni, láttam, hogy mennyire vágytál oda Deszkás miatt is, de mi nagyon örülünk neki, hogy itt maradtál, bár ez kis önzőségre vall…
Na, de mindegy! Én AZ VAGYOK úgyis, szóval ez már nem oszt, nem szoroz. :D

Ja, és igen, ez a helyes hozzáállás, amit írsz! Nem szabad a kis, meg nem történt dolgokon keseregni, bármennyire is rossz! Az élet rövid, méghozzá sajnálatos módon nem is kicsit… :( Használjuk ki, és élvezzük minden percét, amivel megajándékozott minket, ha már megtette.

A barátnős dolog: meg jó, hogy neki nem esett semmi baja, de hogyan omlott be a tető pont most? Vihar volt arra, vagy ilyesmi? Mert azért azt meg kell hagyni, egy tetőbeomlás nem mindennapos. O.O

Ja, és ment ám neked a pü. :D Hi-hi-hi! :D

Aila:

Képzeld, én nem is tudom, hogyan kell beállítani a véletlenszerűt a media player-emen… xD Tudom, hogy lehet, és egyszer véletlenül sikerült is, de az már régen volt… :D Na, de mindegy is.

Hair? Képzeld, én még sosem láttam… nagyon cinkes, tudom, de egyszerűen nem vonzott a dolog, annyira nem érdekelt a sok hippi. :D *tudja, tudja, bújjon el szégyenében*

Az Abigél viszont annál inkább! :D Nagyon szeretem azt a musicalt (IS), nekem is meg vannak a zenéi, és sokat szoktam hallgatni. Neked is a Vágó Zsuzsis feldolgozás van meg? Képzeld, nekem még dvd-n is megvan, ilyen színházi felvétel, de még odáig nem jutottam el, hogy megnézzem, na majd hétvégén talán. :D

Jaj, de örülök, hogy jól érezted magadat te is! Maya is próbált meggyőzni, hogy de igenis jól érezte magát ő is, de ezt majd csak akkor fogom elhinni, hogy ha ezt itt is leírja. :D Mert, ami eme fórumtopikban elhangzik, az szent és sérthetetlen, no meg persze csakis őszinte! :D

Ugyan én nem ismertelek a 10 nap táborozás előtt, de azt elhiszem, hogy tényleg nagy hatással volt rád, és változtál, ez szerintem tök logikus dolog, bár 10 nap nem hosszú idő, egy változékony korszakban lévő kamaszt (mert akárhogyan is nézzük, mi még azok vagyunk, sajnos… ) igenis megtud változtatni, tud befolyásolni egy tábor, és a másmilyen emberek. :) (Szerény véleményem szerint.)

Pisilős társak, azok bizony! :D Shanon te, esetleg, véletlenül, netalántán, nem vagy pisilős alkat? Aki, ha teheti állandóan pisilni jár, mert KELL neki, és minden szünetet rááldoz e nemes célra? :D

A hangom igenis mély volt… fúúú, de gyűlölöm ezt a fura fiús hangot… mint egy 8-9 éves kikölök hangja… brrr

Az biztos, hogy a nyíltságodhoz hozzá segített az is, hogy mi hárman elég egy hullámhosszon vagyunk, egy érdeklődési körünk van, ez azért nagyban rásegít a dolgokra. Hiába, akit régebb óta ismerünk, előtte nehezen nyílunk meg, és még nehezebben változunk, ha vele vagyunk… mármint… most pl. itt vagytok ti: teljesen máshogy viszonyulok hozzátok, mint a régi barátnőimhez – bár ez lehet, hogy amiatt is van, mert még nem ismerjük egymást régóta nem tudom –, a lényeg az, hogy más vagyok veletek, mint a Móniékkal teszem azt. :S De ne aggódjatok, nem sokára megismeritek a hiszti-krisztit is, hohohó! :D

A könyvet, amit ajánlottál, mindenképpen el szeretném olvasni, bááár nem akarom megvenni, szóóóval, esetleg nincsen meg online véletlenül? Vagy, majd a következő találkozásunkkor kölcsön adod, ugye? *szépen néz* Egyébként ez milyen típusú könyv? Romantice? – mondd azt, hogy igen :D

El canto del loco? Te, mintha ismerős lenne… mintha lett volna meg tőle egy cd-m, sőt… de mindjárt nézek számcímeket, és az alapján te biztosan megtudod mondani, hogy ez-e az, vagy sem: Solo quedate en silencio – oké… ezt az egyet találtam meg, de volt még egy szám, ami a cd-ről tetszett: Un poco …(valami) amor. xD Bár, most, hogy egyre többet nézem az előadó együttest, egyre jobban elbizonytalanodom, talán mégsem tőlük van. xD De sebaj, akkor én ajánlom ezt, mert én nekem nagy kedvenceim. :D
Ja, és ha már olaszosok vagyunk: Jovanotti-tól ismered a Mi fido di te, illetve Moda-tól a Favola c. számot? Főleg az utóbbi… hihetetlenül szép, már csak a szövegét is nézve, a dallamáról meg nem is beszélve. Youtube-n kukkantsd meg, és ha tetszik, elküldöm majd msn-en, szerintem fog (mármint tetszeni) amúgy! :D

Ja, amúgy zeneajánlásokat én is szívesen adok, ha valaki kér, mert én is nagy zenemániás vagyok, bár csak a szépekért rajongok. :D

A torkincád még mindig fáj? :S Nekem az sikeresen elmúlt, de az állapotom rosszabb lett… sajnos még jobban folyik a nózim, és még csúnyábban, többször köhögök… f@sza... Mindegy, ez van, majd csak javulni fog… idővel… xD Főnököm mai megjegyzése: „Nincsen betegácsi” – Úgy, hogy hétfő óta bent sínylődöm… de mindegy… bezzeg, mikor a Kriszti volt rosszul, akkor „te még mit keresel bent? Irány haza!” ... nc… mindegy, biztosan nem szeret… :(

Na, befejezem mára, mert ez kicsit hosszú lett, de sebaj! :D

Képzeljétek, kedvenc adminom immárontól: Draco Malfoy… kiderült (leírta), hogy szokott magától is menni és a robotkritikáimat kitörölni nálam… o.O annyira meghatódtam, komolyan mondom, megkönnyeztem, olyan jól esett ez a kis figyelmesség… :’)

Na, de abbahagyom, és megyek haza mindjárt! :D

Honi, a Aloha kalóztársaim! :D

KyKy

Ui.-ra válaszolva: A szótárt meg max majd elküldöm neked még egyszer, ha gondolod… :( De örülök, hogy láttad, és észrevetted, remélem, örülsz is neki! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 13:47 
Betűmániákus

Ailana írta:
Na látod, Shanon, ez a jó hozzáállás! Csak így tovább! :-D

És úgysincsenek véletlenek, szóval volt oka, hogy ez a dolog, most nem jöhetett össze, csak még nem tudod, mi. De majd kiderül az is idővel. Talán pont azért, hogy az igazából neked szánt lovag megtalálja végre a térképét és odaügessen végre hozzád! - hogy KyKy szavaival éljek! :-D

Annyira édesek vagytok! :x :x

Én megmondtam, hogy nem leszek depis... ahhoz nekem túl kevés egy élet, hogy ilyenre jusson belőle. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 13:34 
Fanficbúvár

Na látod, Shanon, ez a jó hozzáállás! Csak így tovább! :-D

És úgysincsenek véletlenek, szóval volt oka, hogy ez a dolog, most nem jöhetett össze, csak még nem tudod, mi. De majd kiderül az is idővel. Talán pont azért, hogy az igazából neked szánt lovag megtalálja végre a térképét és odaügessen végre hozzád! - hogy KyKy szavaival éljek! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 12:32 
Betűmániákus

Én is 8-|

De azért várom azokat a pü-ket. ;;) És előttem a szeptember... és iskola... és ha nem is épp d... akkor van helyette száz másik... :g

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2010 február 01 (hétfő), 9:38-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 12:13 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
Csajok!!

Nem megyek sehova

A barátnőméknél beomlott a tető :( És baj van a papírjaival...Szóval Deszkás és minden vele kapcsolatos ezennel lefújva :( =(( Tiszta ideg vagyok. Szerencsére a bnőmnek nem lett baja, se senkijének, de akkor is...

Szóval maradok.

Jaj, szegény... :cry: :cry: :cry:
Úgy sajnálom! :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 12:10 
Betűmániákus

shanon widow írta:
Csajok!!

Nem megyek sehova

A barátnőméknél beomlott a tető :( És baj van a papírjaival...Szóval Deszkás és minden vele kapcsolatos ezennel lefújva :( =(( Tiszta ideg vagyok. Szerencsére a bnőmnek nem lett baja, se senkijének, de akkor is...

Szóval maradok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 12:09 
Fanficbúvár

Szia KyKy!

Hát igen, tényleg itt hagytak minket, és rögtön a fél legénység! :-(

De azért mi majd tartjuk a frontot! :-D (Most épp Hair-t sikerült benyomnia a véletlenszerűen beszórt zenéim közül a lejátszónak, úgyhogy most olyan pörgös kedvem van :-P)

Küldj Shanonnak pü-t, és akkor te is kapsz képeket!:-P
Shanon, jó utat, és nagyon szorítunk!!:-D <:-P
Neked is, Maya, jó gólyázást! :-D

Én is nagyon jóóól éreztem magam tegnap, bár ezt már írtam!:-P
Hát KyKy, én nem tudom mit vártam, de ez nagyon jó volt! Rögtön megtaláltuk a közös hangot (erről jut eszembe: nincs mély hangod, maradj már! :wink: :-D ), nem volt kínos csend, szóval minden nagyon rendben volt!:-P
És pisilős társakra találtunk bennetek, szóval...! :wink: :-D
Hát igen, én sem voltam szende kislány, beszéltem rendesen... de hát, nemtom... változok, vagy mi a szösz! :oops: :-D
Ez is még tábori hatás! Anya szerint is egyértelműen pozitívan hatott rám az a 10 nap! De jó, de jó! 8->
Egyszóval én is látom magamon, hogy nyíltabb vagyok, igyekszem is, hogy ez így legyen, mert erre szükség van, tudom én. :oops:
Az pedig, hogy ez látható, hát... annak csak külön örülök! :-D
Talán akkor sikerül, hogy a suliba is így menjek vissza, de szeretném! 8-> ;;)
De az is lehet, hogy azért tudtunk így kötetlenül, nyíltan beszélgetni, mert hát már ismerjük egymást és hát sok mindenben hasonlítunk. Akiknél pedig megvan az összhang, azokkal könnyű ismerkedni, nem? :-P

Mit is akartam...? Jaj, olyan lukas az agyam, hogy közben mindenféle zenéket hallgatok - most éppen Queent sikerült benyomnia :-).
Ja, igen. :-P
Új könyv ajánlásom van. Vagy nem is inkább ajánlás, csak véleménynyilvánítás! :wink:
Ma végeztem ki a Pokoli báléjszakákat, és az utolsó, amit Stephanie írt, különösen tetszett! Bár mindnek úgy lett vége... :? Olyan hirtelen, sajnos.
De azért szerintem egy misét megér, olvass bele, ha gondolod!

Ja igen, és zenét akartam nektek mutatni (nem tudom, írtam-e már, de most írom). El canto del loco - bármelyik számuk. Szerintem jól passzol az Álmodj velem!-hez!:-P
Aztán ha hallgattál, szólj, hogy melyiket és hogy hogy tetszett!:-P

Még mindig fáj a torkom...:-S Te hogy vagy?
Na megyek! (megint Abigél... 8-> )

:-* >:D< :-h

Honi a aloha!

Ailana

U.i.: jaj, képzeld, nem most nem tudtam elindítani az ajándékodat, a szótárt! :cry: A múltkor sikerült, de most nem... :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 11:54 
Betűmániákus

Csajok!!

Nem megyek sehova

Szóval maradok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 8:10 
Betűmániákus

Kyky!

Ezt a bizonyos pü-t már neked kellett volna küldeni, nem nekem :-P Ailana működő mélcimet adott meg, hogy küldhessek neki bizonyos képeket egy bizonyos valakiről/valakikről..., de hát ti Mayával nem küldtetek... :( Ami pedig az adatlapotokon van én... nekem nem kapják meg a leveleimet, ha úgy küldöm.... Szóval, mire hazaérek 2 privátüzi várjon, mert ha nem, irgumburgum... ;;)

Örülök, hogy mindenki jól van, annak pedig különösképp, hogy jól érzetétek magatokat! :D Legközelebb viszont én is ott leszek, és nem menekültök... :g Szerintem meg is untok majd, vagy sok is lesz belőlem... :oops:

Ma délutántól viszont már nem leszek... vagyis igen, csak máshol... De pénteken délután már jövök :D

Addig is legyetek jók, puszi mindenkinek, Shanon

>:D< >:D< :-* :-* :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 7:11 
Könyvmoly

Ja, látom, hogy te meg Shan itt $alien -tök *durcás fejet vág, és karba tett kézzel kinyújtja a nyelvét a lányokra*

Én is kérek szépen $alien -t :D Mindegy kitől és milyen tartalommal! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 7:07 
Könyvmoly

:) 'Reggelt a fedélzet lakóinak!

Ailana, hát, egyedül maradtunk! :(
Maya és Shanon itthagyott minket, és új vizekre eveztek, DE hál' istennek nem végleg! :D - Türelmetlenül várunk titeket vissza! :-P

Lani, Maya: Nagyon-nagyon jól éreztem magamat tegnap (még, ha nem is mutattam ki), hihetetlen volt, hogy így élőben találkoztunk... Köszönöm ezt nektek! Bárcsak több időnk jutott volna egymásra, de tudjátok... én sajnos sokáig dolgoztam... :( Ne haragudjatok!
Majd máskor hétvégén találkozunk, és egy egész nap csak a miénk lesz! ^^)

Nos, akkor a benyomásaim, észrevételeim: Ailana: Méghogy te szégyenlős, és nem sokat beszélős? :D Pedig aztán itt prögött a nyelved ezerrel - és mielőtt félreértenénk egymást, ez nagyon szimpatikus volt nekem. ^^) Volt valaki, aki végi vitte a beszélgetés fonalát, annak ellenére, hogy azért nem volt vészes a helyzet. :) (Én így érzem.)
Megmondom az igazat, én azt hittem, Maya lesz olyan, mint te, nem pedig fordítva, de ez egyáltalán nem baj, csupán egy észrevétel. :D

Aminek még nagyon örültem az az, hogy nem volt erőltetett a beszélgetés, nem volt unalmas, nem voltunk zavarban, és ez meglepett, de mégis örömmel töltött el. Nagyszerű emberek vagytok, és nagyon-nagyon örülök, hogy megismerkedtünk egymással, remélem, ezeket a randikat többször is megismételjük, miután már belerázódatok megint a suliba. :) (ennyi öröm egy bekezdésben xD)

Én is hazaértem tegnap sikeresen, viszont szegény Mayát ott hagytam, úgyhogy megeresztettem egy sms-t, hogy sikerült-e hazaérnie, és láss cosdát: már az utcájukban sétált, miután visszahívott *kykyke szívéről egy kőszikla omlott le*. Szóval, nem vagyunk mi elveszett lányok! Há! :D

Na, akkor részemről ennyi lenne, Aila, várom ám tőled a választ és a te hasonló érszevételeidet! :D
(Maycsitól meg majd, ha visszaért, reméljük, jó lesz neki a táborban! :D)

Honi, a Aloha, kedveseim!

Ja, és még így utólag valami: Nekem nem ilyen mély ám a hangom, csak a megfázás rátett egy lapáttal. xD Egyébknét gyűlölöm a hangom, mert tudom, hogy fiús, de azért nem ennyire mély... :D :oops:
Csak így, hogy letisztázzuk... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 21:59 
Fanficbúvár

Shanon: $alien

Maya, KyKy, jelentem hazaértem, nem vesztem el, se nem raboltak el, egyben hazajutottam. Nehéz is lett volna nem, tekintve, hogy konkrétan a buszra tettetek fel! :-P

Remélem ti is megtaláltátok a hazavezető utat, és Maya is hazakeveredett! :wink:

Nagyon jól éreztem magam, csajok, jó volt titeket élőben is látni! :-D

Bocsi, hogy nem csörögtem rátok, de az az 57Ft, tudjátok... :wink:
Azóta már beszéltem barátnőmmel, egy teljes órát sikerült.. :oops: :-)

KyKy, megyek, most teszem fel a Pirkadatot!

Szép álmokat hajóstársak!

Honi a aloha!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 16:26 
Betűmániákus

Ailana: $alien

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 14:43 
Fanficbúvár

Shanon, repült hozzád a pü-m! $alien
Várom a fotókat! :-D

Maya és KyKy, ti pedig nem adtatok olyan irányú életjelet, miszerint ne lenne tali, úgyhogy indulok is! Ha mégsem lennétek ott, szomorú leszek - egyébként izgatottan várlak titeket! :-D
Már megvan a rucim, de gondolom, ez a részlet már értelmét vesztette, tekintve, hogy ti már úton vagytok biztosan. :-P

Pussz!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 13:27 
Betűmániákus

Ailana írta:
Ja igen és megnéztem...

Deszkásodat iwiwen, de nincs fenn róla egy kép se... ciki!

Na mindegy, csak gondoltam, szólok!
:wink:

Óóó, hát... Poznanici (ejtsd:Poznánici) Szóval ezen az oldalon regiztünk. A magyar megfelelője pedig: Ismerősök, de mi csak Poz-nak hívjuk. :roll: Na, mindegy. Szóval én onnan szereztem képet 8) De, mondom, működő mélcimeket tessék küldeni! ;;) Pü-ben. Egyszerűen nem megy el, ha az adatlapról próbálok írni... :-( Igen, zseni vagyok... :?
Óóóó, hát ezt jól félreértettem... :-S Na, legalább többet kotyogtam :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 12:38 
Fanficbúvár

Ja igen és megnéztem...

Deszkásodat iwiwen, de nincs fenn róla egy kép se... ciki!

Na mindegy, csak gondoltam, szólok!
:wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 12:36 
Fanficbúvár

Hát szegény, áldás az ilyen tanár... BÁR... én most határozottan szeretnék keményebb kezű és többet követelő tanárokat, könnyebb lenne velük az életem, mint jelenleg - bár tudom, hogy ez önellentmondás és magam alá vágnám a fát, de akkor is! Kellenének!

Szóval lehet, hogy majd még hálás leszel neki! :wink:
Az érettségi pedig az én esetemben van már félelmetes közelségben.

Amúgy meg, tetszik a tanárod neve! :-P

Nem, nem, én legalábbis nem a nekem bejövő srác esetleges barna hajára gondoltam, hanem a találkozásnál, hogy nem tudom, milyen ruhát veszek fel, de az biztos, hogy a hajam barna! :-P A többiek pedig erre reagáltak, hogy az övéké is.:-D

Konkrét esetem nekem sincs, illetve nekem pillanatnyilag ... 8-> 8-> de ezt inkább hagyjuk.... :oops:

De aranyos volt, hogy félreértetted!:-D

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 12:18 
Betűmániákus

Nem is agyalok. Most más jutott eszembe... :-S De nem utazással kapcsolatos, hanem az írásommal...Megint összekutyultam valamit ~x( Nem kyky, pénteken jövök haza. A 7végém is betáblázott... mármint foglalt, szóval nem tolódok. Készülök a sulira, átolvasom a magyar könyvem meg füzeteim, mert Hilda drága - aki az én "hőn szeretett tanárnőm..." :twisted: feleltet minket az elsős anyagból, mivel egyre közelebb van az érettségi, és nem fogjuk elfelejteni, amit belénk vert... Megjegyzem: másodikos leszek... kicsit messzebb van az az érettségi.... :roll:
Szóval elástam magam más teendőkbe, nyugi. Mondom, nem depizek. :D Van jobb dolgom is. Még sok pasi van.
Oh, barnák? Mármint az esetetek? Hm, nekem valójában mind1, csak ne festett legyen... Bár, ha szőke haja van és kék szeme, akkor az áhhh 8-> De nincs ideálom... Csak ne legyen fiatalabb, vagy alacsonyabb nálam. Meg ha idősebb, mint én, ne legyen bunkó. Mármint... lehet műveltebb, hogy tudjak vele beszélni, vagy kitárgyalni, ami kérdéses számomra... Most ez akkora kérés? :oops: Igen... De Deszkás ilyen (

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2010 február 01 (hétfő), 9:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 11:50 
Fanficbúvár

Csatlakozom a témához, szóval tényleg jól egymásra találtunk. Nekem is mindig az elérhetetlen kell - de hát ezt már KyKyvel sokszor átbeszéltük. :-P

Shanon, az pedig, hogy június óta lehet, hogy volt/voltak már barátnője/i nem azt jelenti, hogy ne szakíthatott volna velük azóta már vagy ezerszer. Szóval azóta már bármi megtörténhetett. Ahogy barátnőt találni, úgy szakítani velük is kis millió esélye volt, gondolj erre! :wink:

És igen, igaza van KyKynek, ne agyalj, csinálj addig mást, egy napon már igazán nem múlik semmi. Addig olvass, bétázz, kritizálj, bármi, de ne ezen töprengj!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 11:37 
Könyvmoly

Amúgy Shanon! Én azt ajánlom, ne agyalj a dolgon, mert annál rosszabb lesz, minél többet gondolkodsz rajta. :)

Majd alakul, ahogy puffan. :-P

És, ha egy nappal később mentek, akkor egy nappal tovább is maradtok? Akkor mikor jössz haza most? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 11:35 
Könyvmoly

Itt volnék én is... :oops:

Az önbizalomnak a hiánya rám is egy igen jellemző tulajdonság... a "nem elég jó hozzám", "ronda vagyok", stb.,stb. mondatok mindig erősebbek, mint a "szép vagyok", "csak én kellek neki" félék. xD
Pedig mindig mondják, ha saját magadat elfogadod, akkor téged is el fognak fogadni, meg a mosolyogj, és akkor a világ visszamosolyog rád, és a többi pozitív hangvételű nyálas duma... ja, persze... ha egy hatalmas vigyorral megyek valahova, úgy néznek rám, mint egy kettyósra...
Mindegy is. :D

A barna haj a biztos? :D Az nálam is! :D Nem rövid ugyan, de nem is hosszú... olyan nyakig érő... xD (nem szeretem...)

Most már mindjárt randííí! ^^)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 11:16 
Betűmániákus

Maya Silver írta:
Ne félj, Shanon, önbizalomhiányból nekünk is kijutott, azt hiszem. :?

Bár nem akarok más nevében beszélni, szóval, akkor inkább azt mondom, nekem kijutott belőle. :/

De hát, ahogy mondtad, valakinek az is kell. /:)

Jól egymásra találtunk, mi? :lol: >:D< :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 11:15 
Írópalánta

Ne félj, Shanon, önbizalomhiányból nekünk is kijutott, azt hiszem. :?

Bár nem akarok más nevében beszélni, szóval, akkor inkább azt mondom, nekem kijutott belőle. :/

De hát, ahogy mondtad, valakinek az is kell. /:)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1181, 1182, 1183, 1184, 1185, 1186, 1187 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra