Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 23:09

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1174, 1175, 1176, 1177, 1178, 1179, 1180 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 03 (kedd), 21:31 
Szárnybontogató

Jó párti voltál. :) Tudod, nekem nehéz, mert latint is tanulok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 03 (kedd), 21:23 
Tollforgató

Jaj, nem is gondoltam, hogy buta vagy, ez alapból bent van bemutatkozásomba, mert kicsit kacifántos lett.

Igen-igen tudtam, de aranyos vagy hogy leírtad. :) Na várj, majd én segítek kibogozni: latinul a jelentése, hogy kőszikla, ami angolul rock. :-)

Hát én eddig kifejezetten jó párti voltam, de mostanság már nem is tudom... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 03 (kedd), 21:02 
Szárnybontogató

Sikerült, nem vagyok buta. :) Áhh, tudtad, hogy a kőszikla még Pétert is jelent? (Vagyis latinul... ajjaj, így összekeveredik a nyelvérzékem... latin, angol...)
Ja és a rosszakat pártolom... vagy nem is tudom... mindkettőt szeretem. Mindkét oldalt. Hi-hi. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 03 (kedd), 20:05 
Tollforgató

Szia Darkesz! :)

Bocsi, hogy csak most, de egyik gépünk se jó *üveges tekintet* , úgyhogy csoda, hogy itt vagyok.

Jéé ez jóó, amúgy nekem is angol szóból ered, és nem valami zenekarból. xD
Na várj ezt már egyszer elmagyaráztam a bemutatkozásomban, úgyhogy bemásolom onnan... :-D

,,Ahogy látod, a Rocky nevet választottam felhasználónevemnek, de hogy miért is? Egyszerű. Valójában Petrának hívnak, aminek a jelentése: kőszikla (angolul: rock)- - > Hát így jött az ötlet a Rockyra. Teljesen logikus, nem?
Na, ha ezt a tőlem származó kicsit komplikált eszmefuttatást sikerült megértened, akkor örömmel tudatom, hogy a nehezén már túl vagy."

És halálfaló fan? (Hihi, tök jó ez a szó, mármint leírni.) Szóval te a rosszakhoz pártolsz? :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 23:29 
Szárnybontogató

Hát, a Darkesz? Először nem tudtam, csak úgy kitaláltam... utána pedig eltöprengtem rajta, és a sötétítesz szóból ered!
Értsd: dark=sötét. sötét(ít)esz. dark(ít)esz. Csak nincs benne az "ít". :)) Hiába, én is hülyeségeket tudok kitalálni. :) Egyébként megszálott halálfaló fan vagyok. :)))
A Rocky...? Valami zenekar, vagy ilyesmiből ered?!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 15:00 
Tollforgató

Óóó hát szia Darkesz! :)

Örülök, hogy akkor nem miattam volt, mert már féltem, hogy talán ilyen unszimpatikus lennék.

Hát gondolom akkor ez most nekem szól, szóval el is kezdem írni. :)

Az én valódi nevem Petra, 16 éves vagyok, és harmadikba járok (gimi). Hát mit ne mondjak, imádok beszélni, meg táncolni (bárhol,bármikor), és nyártól fogva írni is.( bár csak egy történetem van, az teljesen leköti minden figyelmemet) Én úgy találtam rá az oldalra, hogy a barátnőim nagyon be voltak zsongva tőle, de igazából nem értettem, hogy mi olyan nagy cucc benne. Na aztán most... hát én tökéletesen a rabjává váltam! :) Amúgy nálam ez egy "titkos" folyamat, senki sem tud róla, csak a legjobb barátnőm. És hát tudnék még itt órákig fecsegni magamról(rossz szokás), de nem teszem. :) Ha esetleg érdekel még valami akkor van egy jó hosszú bemutatkozószövegem..., de persze itt is nagyon szívesen válaszolok. :)

A Zsuzsi nevet pedig jól teszed, hogy nem szégyelled, szerintem tök jól lehet becézni, Pl.: ahogy te is írtad az Anna is jó, vagy Zsu :)

Öhm, hát én is azt hittem, hogy a suli majd le fog kötni, de ha nagyon sűrű is a napom, akkor is fel kell jönnöm legalább öt percre, úgyhogy remélem még veled is lesz alkalmam beszélni. (én örülnék neki) :)

Ja és megkérdezhetem, hogy a Darkesz név hogy jött?

Puszillak:)

Szerk.: Nahát igen, egyetértek veled Maya, no comment! De ma épp extra jó kedvem van, úgyhogy nem is törődöm vele. :) Inkognitó? Hát ez aranyos. :-D Amúgy nálam is valami ilyesfajta van, csak sajnos ha kérdeznek, akkor nem tudom megállni, hogy ne kezdjek el fecserészni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 14:52 
Írópalánta

Már hogy ne emlékeznék rá, Rocky!
És inkább NO COMMENT!!! X-(

Darkesz, remélem nem tőlem vársz bemutatkozást. :) Én ugyanis viszonylagos inkognitóban utazom. :-P

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 29 (csütörtök), 14:28 
Szárnybontogató

Jaj, nem... senki miatt sem akartam elmenni, hanem azt gondoltam, hogy a tanulás majd leköt. Amúgy mindjárt belinkelem a bemutatkozó szövegemet. :)
Vagyis bemásolom

11 éves vagyok, de most egy kicsit mérges lettem. Evil or Very Mad A valódi nevem Zsuzsi, bár egy kicsit szégyellem, és inkább az annát használom... nincsenek történeteim, mert nagyon szarul írok, de azért írtam egy s mást, és hát nem sikeredtek annyira fényesre. A merengőre csak úgy rátaláltam, elkezdtem olvasgatni, és gondoltam, én is regisztrálok. És hát így lettem Darkesz.

Én is kérhetek bemutatót?
(Egyébként már nem szégyellem a Zsuzsi nevet:) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 12:47 
Tollforgató

Sziasztok csajok!

Hát igen kiakadtam elég rendesen, de most már jó kedvem van (habár ez a külön angol, meg a nyelvvizsga kikészít :( ) De akkor most fő a jó kedv, mert KyKy meg másoknak hála már nem emésztem magam miatta. :)

Amúgy Maya te tudod is ki az a csaj, mert már előzőleg is írt, és akkor kaptam tőled egy e-mailt, hogy írjak neki vissza... amúgy csak nézd csak meg(1.fejezet) , tényleg irtó "kedvesen" belém kötött megint. És igazából nem is az fájt, hogy nem tetszik neki ( hát most istenem... tényleg nem tetszhet mindenkinek), hanem hogy egy ilyen hülyeségért képes volt megint írni. Na de kész vége, ezennel nem foglalkozom vele. :D

És most jött el az idő, hogy írjak a Kasmírba, ugyanis hozzá tudok szólni... :)

Na puszillak titeket :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 12:15 
Könyvmoly

Már megnyugtattam őt. :) Kiakadt egy negatív kritika miatt. :)
Egy csajszinak nem tetszett a története, és ezt le is írta még régebben, és most újrafolytatta a kötekedést. :) Fura egy lány... de mondtam Rockynak, hogy emiatt nem szabad szomorúnak lennie, hiszen nem tetszhet mindenkinek a története. Ez egy ilyen világ. :) Hp-t sem szereti mindenki. :-P

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 28 (szerda), 10:05 
Írópalánta

Igazán kár, hogy olyan messze vagy... :(

Ki gázolt bele a lelkedbe? És mivel?? :-O

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 13:57 
Tollforgató

Először is már az elején szeretnék bocsánatot kérni, mert nem leszek olyan lelkes, de épp az előbb gázoltak bele a lelkembe, és most legszívesebben futnék, amíg a világ végére nem érek. :(

Na de most nem erről van szó, úgyhogy Maya én nagyon szívesen mennék, de attól tartok , hogy egy csöppet messze vagyunk egymástól... (mivel Kyky Budapesten lakik), ezért gondolom te is... szóval kb úgy 250km van köztünk(bár erre nem esküdnék meg) :-( Hajajj de szeretnék én is ott lakni... na majd talán összejön,ha egyetemre megyek... :) De irtó kedves dolog tőled, hogy felajánlottad. :)

Óóó, hát a topicotokat egy időben figyelemmel kísértem, csak aztán valahol elvesztem, de ha lesz időm, akkor újra elkezdem olvasgatni. :P

Jajj Maya, hogy te milyen szerencsés vagy... :) Annyira örülök, hogy ilyen jól alakulnak nálatok a dolgok, de komolyan... :-) Ó mit nem adnék én is egy ilyen kedves és aranyos és... (képzelj ide még sok ömlengést ) srácért. :) Ó nahát biztos is, hogy most már figyelni fogom, és ha tényleg nem bánjátok, akkor majd be is fogok írni..., már Kykynek is ígértem, úgyhogy nem fogom sokáig húzni.

Amúgy nagyon kitartó egy lányka vagy, és ez becsülendő dolog, szóval szerintem senki nem bánja, ha arról beszélsz, amit nagyon szeretsz csinálni.

Na ígérem legközelebb csak úgy folyni fog belőlem a szó, de most sajna nem megy. :( Pedig tényleg nagyon örülök, hogy boldog vagy!! :)

Na sok puszit küldök, és ha ma még megjön a jókedv, akkor be is nézek ide...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 11:06 
Írópalánta

Az a baj, hogy szörnyen bizonyításkényszeres vagyok, ezért nem tudom, hol vannak a határok, és hajtok mint a hülye olyan srácokkal, akik már hosszú évek óta intenzíven bringáznak...

Bizony, falat is mászom. Kedd, csüt, péntek 6-8-ig. ha érdekel e-mailben megírom, hogy merre. :)
Minden edzésen ott vagyok, ha kedved szottyan hozzá, rám bizton számíthatsz. ;)

Ügyes vagy, nagyon jól következtettél. Ha figyelemmel kíséred a "KASMÍR-fedélzet" sebesen szaporodó hszeit, akkor többet is megtudhatsz róla. Viszont, ha eddig netalán lemaradtál volna, összeollóztam Neked ide a fontosabb dolgokat, amikről a többieknek írtam ott. :) (Túl sok lenne, előről részletezni. :) )

----
"Csajok, ez életem legcsodálatosabb hétvégéje volt! Végigtekertem, szervezősködtem mindkét napot (110km), méghozzá egy olyan sráccal, aki, azt hiszem, az elveszett másik felem. Hogy lesz-e vmi köztünk v sem, nem tudom, de perpill nem is érdekel. Csak élvezem, hogy vele lehetek, hogy este egyedül velem eljön még 35km-t tekerni, csak mert én szeretnék (meg ő is, naná!), hogy az utcánk előtt megállva még 2 órát dumálunk úgy, hogy már egy óra elteltével azt mondjuk a telefonba, hogy "Igen, már indulok."
És akitől öt perce kaptam egy sms-t, egyetlen szóval:
"KÖSZÖNÖM..."
Így, csupa nagy betűvel. Hát most mit mondjak? Azt hiszem, a világ legboldogabb embere vagyok. Életemben nem találkoztam még senkivel, akivel ennyi közös dolgom lenne. Pont azt érzi a biciklizéssel, amit én, pont az hajtja belül, ami engem. És még annyi annyi közös érzés, most már közös élmény is!

És jövő hét vasárnap megint megyek Vele tekerni. És aztán megint és megint és megint...
Két embert pedig az élményei kötnek össze. Nekünk pedig már most rengeteg van, pedig még csak(?) 230km közös út van mögöttünk. Na meg már egy nap teljesítménytúraszervezés, plusz ráadás négy óra trécselés az urcánkban. Legalább.
---
A bringásszezonnak egyébként sosincs vége. Számunkra legalábbis.
Képzeljétek, szerdán du. is elmentünk tekerni, hidegben, esőben, (hazafele brutáldurva szembe)szélben.
----
Szóóóóval, az a helyzet, hogy nagy a helyzet, de még mindig nem eléggé. Vagyis még mindig nem jöttem össze a sráccal.
Miért?
Mert még húzza a dolgot. (Csak tudnám meddig...)
De legalább tudom, hogy hosszú távra és komolyan szeretné, ha majd egyszer...
Ahogy mondta: Nem szeretne fejest ugrani a dologba, hogy aztán 2 hét múlva esetleg meggondolja magát.
"A kevesebb néha több, s minél inkább vágyunk valamire, annál inkább a miénk lesz. "
Hát mit mondjak?
Hajlandó vagyok várni rá. Akár hónapokat is. Csak soká tartson utána. Nagyon soká. Sose érjen véget...

Addig is együtt vagyunk hosszú-hosszú kilómétereken (lassan meglesz az 500) és órákon át. Volt, hogy 12 órát csak és kizárólag kettesben (no meg a kis drótcsacsikkal ), és nincs üres járat, az egész napot végigpofáztuk, gyakran tekerés közben is, és utána még 2 órát dumáltunk a sarkon. Hát így. Végem van...
---
Voltunk gyalogtúrán is, kb végig engem fotózott. Csinált egy olyat is, hogy csak a szemem fotózta, úgy, hogy ő tükröződjön benne. Hát nem édes?
Ma is Vele tekeregtem egyébként reggel 11-től du. 5ig. Bár ezúttal még 4 másik srác is jött. Embertelen tempót diktáltak. 94km hajtás. Hulla vagyok. Annyira, hogy most először bevallottam a Tekergőmnek is, hogy Na jó, MOST elfáradtam.
Á, nem volt kárörvendő, nehogy azt higgyétek!
---
Édes várakozás? Hát nemtudom. Szenvedek, mint a kutya. Hiányzik. Nagyon. És mivel ma soká dolgozik, csak pénteken találkozhatok vele. Hüp-hüp.
És különben meg borzasztó türelmetlen vagyok. Lehet, hogy néha kell a várakozás, de így permanensen nem bííírom!!! Megggárgyulok tőle tisztára. Én nem vagyok ehhez hozzászokva...
---
kis Tekergőm is "csupán" 28 éves. khm... Ugyanmár, tíz év, mit számít?!
---
egész hétvégén nem lesz itthon.
De aztán elméletileg hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken is együtt tekerünk.
tegnap 36km-t bringáztunk együtt, aztán neki mennie kellett (egész 7végére ugye), én viszont még rávettem pár srácot, hogy mi még menjünk kicsit. 30km lett belőle, 30as tempókkal, brutál emelkedőkkel. Hmm, fincsi... De a legjobb az volt, hogy utána kaptam Tőle sms-t:
"Szomortsd szivem, mennyit tekertetek még, milyen volt a nap? "
---

És így tovább és így tovább... Ha érdekel részletesebben, figyeld a KASMÍR-t.
(meg egyébként is, szerintem mindenki szívesen látna abban a topicban is Téged!) Ha minden jól megy, még sokat ömlengek majd Róla. :)
A bringázásról nem is beszélve, agyba-főbe arról dumálok mostanában. Kíváncsi vagyok, mikor lázad fel a nép ellenem. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 9:20 
Tollforgató

Na azért reméljük nem..., mindenesetre én is féltem egy időben, mert ha nagyon megerőltettem magam (a szadista tánctanárom miatt), akkor rendszerint fájt a térdem :-( , de hát mostanság már nem szokott szerencsére. :)

Ohóó falat is mászol? Jaj, egyszer úgy kipróbálnám... na majd sort kerítek rá, amint lesz lehetőségem. :-D

Csak nem egy srác miatt utálod a szüneteket, akinek dolgoznia kell? Bocsi de nagyon kíváncsi természet vagyok , :oops: és a kritikádban írtad(amit most is szeretnék megköszönni :) ), hogy bárcsak ti is ott tartanátok, mint Beckyék... na ebből vontam le a nagyszerű következtetést. :)

Azért akárki is dolgozik, biztos szakít majd rád időt! :-D

Szia Darkesz!

Azt hiszem mi még nem ismerjük egymást (bár mikor visszaolvasgattam, akkor sikerült rólad is megtudnom pár dolgot. :) )

Öhm, ugye nem miattam nem akartál visszajönni, mert igazán nem akartam betolakodni... :oops:

Ja és ha nem bánod akkor kérdezgetnélek téged is... ( ha valamit már leírtál, akkor bocsi, ne voltam elég figyelmes )
Szóóval te hogy találtál rá a merire és mikor? Te is szoktál irkálni vagy csak olvasol? Na most hirtelenjében nem jut eszembe semmi értelmes, túl reggel van még... és ilyenkor aludni kéne! :(( Na de most már mindegy, azért remélem tényleg nem sértődtél meg rám...

Óóó és Kyky...
Olyan régen nem kommunikáltunk már, hogy szörnyű. ( na jó, tegnapi kölcsönös kritikázástól eltekintve ) Szóval reménykedem, hogy benézel ide, vagy Msn-re. Igazán mesélhetnél ám, hogy mi van veled mostanság. :-D

Na puszilok mindenkit! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 27 (kedd), 9:08 
Írópalánta

Hogyhoogy??? Miért nem akartál visszajönni? Hiszen ez egy remek hely. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 20:47 
Szárnybontogató

Heh, visszatértem. Pedig azt terveztem, nem jövök vissza. Na mindegy. :)) <:-P Hehe...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 17:45 
Írópalánta

Későnek nem késő, de már így is annyit sportolok, hogy egyszer szerintem ki fogok készülni... :-D

Sebaj, addig is élvezem, és amikor nincs, akkor meg szenvedek, mint a kutya. Mint ma.
Se falmászás, se bringa... :((

Utálom a szüneteket! xD
De még jobban utálom, hogy mások dolgoznak, és ezért nem érnek rá. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 21:13 
Tollforgató

Szia Maya! :)

Na igen, jó dolog, meg szeretem, csak hát nagyon sok az edzés ( főleg mostanság, mert Decemberben lesz egy év végi gálánk... ), szóval holnap egész délelőtt táncikálhatok.

Ohh komolyan szerettél volna mazsorett lenni? :) De jóóó! Hát végül is, még most sem késő elkezdeni. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 20:06 
Írópalánta

Szóval mazsorettkedsz, Rocky... *sárgul az irigységtől*
Mindig úúúgy szerettem volna mazsorett lenni! :(( :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 22 (csütörtök), 20:03 
Könyvmoly

Rocky írta:
Sziaaa! :)

Nahát, ha mindenki tud, akkor még megfontolom... csak tiszta szar, mert nyelvvizsgázni is kéne Decemberbe, és 12 témát kell megtanulnom szerdáig. Hát mi jöhet még? Nesze neked őszi szünet... :((

Na igen, tegnap csak ennyi volt beígérve ( mert ugyebár elromlott a másik gép... na még ez is :( ), de ma már nincs megkötés, úgyhogy Msn-en is leszek. :D

Na, nekem is mennem kell edzésre, úgyhogy lépek. :)

Pussziiii

Most mész le msn-ről. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 22 (csütörtök), 14:49 
Tollforgató

Sziaaa! :)

Nahát, ha mindenki tud, akkor még megfontolom... csak tiszta szar, mert nyelvvizsgázni is kéne Decemberbe, és 12 témát kell megtanulnom szerdáig. Hát mi jöhet még? Nesze neked őszi szünet... :((

Na igen, tegnap csak ennyi volt beígérve ( mert ugyebár elromlott a másik gép... na még ez is :( ), de ma már nincs megkötés, úgyhogy Msn-en is leszek. :D

Na, nekem is mennem kell edzésre, úgyhogy lépek. :)

Pussziiii

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 22 (csütörtök), 8:48 
Könyvmoly

Rocky írta:
Szia ismét! :)

Persze-persze elnézem! :) Igeeen vakondtúrás, hm hát nagyon fincsi az tény, úgyhogy tessék bepótolni a kimaradást! :D

Hát a függőséggel már most bajok vannak, mert elvileg most is csak tíz percig vagyok itt, de úgy látom, hogy az időm már réges-rég lejárt. :oops:

Jaj, köszönöm szépen a felhomályosítást! :) Khm... az ötlet meg tetszik, bár én valami boldogabb képet választanék... :D, de ez sem lenne rossz. :) Amúgy tényleg tök jó ötlet ez a Kívánság Üst, csak nem tudom, hogy tudnék-e megadott feltételek szerint írni... :roll: , szóval lehet, hogy most csak külső szemlélő leszek, de jövőre már beszállok. :) Azért még utána nézek..., de aranyos vagy, hogy kisegítettél a magyarázattal, a topikot is megtaláltam, már csak bele kéne olvasni, de az most sajna nem fog menni... :-(

Ohh komolyan beneveztél? De jóó! :) És akkor majd mi is olvashatjuk, amit írtál valakinek... mert én kíváncsi lennék ám rá! :wink:

Na most már muszáj elpárolognom a gép elől... szörnyű!!!

Puszillak :)

Nagyon rosszul teszed, hogy nem nevezel be az üstre. :) Mindenki tud a feltételeknek megfelelően írni, ez tuti hót ziher. :) Leírod, hogy mit nem szeretnél, illetve mit tudnál írni, és meg van oldva a történet. :)

De te tudod. :)

10 perc gépezés? :-O Annyi idő alatt a gépem sem kapcsolódik be. xD :D Nem élném túl. :-O

Na, most megyek viszont. :) Msn-en mikor leszel fent? :-P

Pusszka: KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 19:13 
Tollforgató

Szia ismét! :)

Persze-persze elnézem! :) Igeeen vakondtúrás, hm hát nagyon fincsi az tény, úgyhogy tessék bepótolni a kimaradást! :D

Hát a függőséggel már most bajok vannak, mert elvileg most is csak tíz percig vagyok itt, de úgy látom, hogy az időm már réges-rég lejárt. :oops:

Jaj, köszönöm szépen a felhomályosítást! :) Khm... az ötlet meg tetszik, bár én valami boldogabb képet választanék... :D, de ez sem lenne rossz. :) Amúgy tényleg tök jó ötlet ez a Kívánság Üst, csak nem tudom, hogy tudnék-e megadott feltételek szerint írni... :roll: , szóval lehet, hogy most csak külső szemlélő leszek, de jövőre már beszállok. :) Azért még utána nézek..., de aranyos vagy, hogy kisegítettél a magyarázattal, a topikot is megtaláltam, már csak bele kéne olvasni, de az most sajna nem fog menni... :-(

Ohh komolyan beneveztél? De jóó! :) És akkor majd mi is olvashatjuk, amit írtál valakinek... mert én kíváncsi lennék ám rá! :wink:

Na most már muszáj elpárolognom a gép elől... szörnyű!!!

Puszillak :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 7:29 
Könyvmoly

:D A Rocky is tetszik, de nézd el nekem, ha véletlenül Stallone képe jelenik meg hirtelenjében. :-P xD

:D Vakondtúrás torta? :D Hmm.. jó rég ettem... :) Az tényleg fini. :D

Helyes, akkor tessék csak sokat gépezni! :D Max te is függő leszel. :D

A Kívánság Üstnek annyi a lényege, hogy leadsz három fic ötletet, hogy mit olvasnál szívesen, három rajzötletet, hogy milyen rajznak örülnél (akár lehet saját történethez is illusztráció... teszem azt: Shopie és Adam a vidámparkban veszekednek... xD stb., szóval érted), de a lényeg, hogy a háromból egynek hpsnek kell lennie. Meg a ficnél is. :)

A jelentkezést nov. 1-ig kell leadni, és nov 3-án meg kapsz egy üzit majd, hogy neked kinek kell készíteni. Vagyis, ha jól vágom, akkor a nevet nem kapod meg csak a listáját. :) Izgi. December végén le kell adni, és utána minden nap egyet feltöltenek az adminok, és mikor a végére értek, felfedik a neveket. :)
Szerintem igen ötletes! :)
Próbáld ki!
Van itt a fórumon idevágó topik is, belinkeljem, vagy megtalálod? :-P
Ott még több, fontos infót megtudhatsz! :) Én már amúgy be is neveztem. :)

Na, de most lépek, mert meló van... :-S

Puszíííí

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 21 (szerda), 7:00 
Tollforgató

Szia Kyky!

Hát előszörén se tudtam, hogy ez lány név... csak volt egy sorozat (Viván ment), na abba volt egy szöszi csaj neve Raquel (beceneve: Rocky), tehát innen is jött az ötlet... :)

A válaszomat csak most sikerült egészben visszaolvasni, és annyiszor használom benne a hát szót, hogy az szörnyű... :roll:

Amúgy tényleg szép hosszú lett, de tessék sokat aludni! Na nem mintha nekem menne. xD

Ó hát vakondtúrás tortát (kedvencem), meg irtó fini, és könnyű elkészíteni. :)

Suliidős gépezés meg igen is lesz! Nem bírnám ki gép nélkül... :oops: , meg egyébként is elvonási tüneteim jelentkeznének, és akkor kibírhatatlan lennék... azt meg nem kívánom senkinek! :D

Kívánság üst? Az mit is takar pontosan? :oops:
Valami olyanról tudok, hogy jelentkezni kell, és írni egy történetet, meg aztán én is kapnék cserébe egyet? Vagy most nagyon nagy hülyeséget hordtam össze? :roll:
Amúgy még nem gondolkoztam rajta...

Millió puszii: Rocky (Petrus, ha így jobban tetszik :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 20 (kedd), 7:19 
Könyvmoly

Rocky írta:
Sziaa Kyky! :)

Hát előre is bocsi, de most totál zizi vagyok. Kikészített a biosz, aztán meg az edzés is lefárasztott, végül pedig jöttek a kritikák, amik nagyon feldobtak, úgyhogy most pörgök ezerrel! :D

Szóóóval, nem sikerült a pizza? Áhh sebaj, majd máskor jobb lesz! :-D Basszus én meg sütni próbáltam, és jó is lett a torta, de bakker sikerült összetörnöm a tojást, még mielőtt behoztam volna a lakásba. xD Hát ez az én formám! =))

Óóó hát én is remélem ám, csak apum kijelentette, hogy nem szeretne gépnél látni suliidőben. /:) Na de ki az a zakkant, aki bír várni a hétvégéig? Hát én tuti nem... szóval majd igyekszem, és ha észreveszlek, rád is írok! :)

Jaj de drága vagy, elolvastam a kritikádat, a válaszolás enyhén furára sikerült, de azért igyekeztem. (Csak most ez az állapot túl tesz rajtam. xD) És a hosszúsága pedig hozzád méltóan tökéletes lett, akárcsak a tartalma! ( Megjegyzem: Nagyon igyekszem, hogy a hibás rész minél kevesebb legyen :)

Na, azt hiszem mára elég is belőlem ennyi!

Puszillak: Rocky :D

Sziaa Rocky! :) (Mindig a Rocky Balboa jut eszem... :oops: :roll: )

Ejnye-ejnye ez a biosz! :D Nem is lett olyan nagyon furcsa a válaszod, nincsen vele semmi baj! :) Próbáltam hosszút írni, de ennyire futotta... de mentségemre szolgáljon, hogy keveset aludtam... mondjuk tegnap-ma éjjel is... :/
Meg ma is keveset fogok... még megyek suliba, és mire hazaérek... lesz vagy 10-fél 11, és olyankor meg már átesek azon a bizonyos holtponton, és nehéz lefeküdni... xD
Na, hagyjuk is! :D

Milyen tortát csináltál? :) Fincsifinit? :D Én egyszer csináltam (nem vagyok egy shéf...), amit úgy elb*sztam, ahogy kell. A piskóta alap szét szakadt (mert én csináltam, nem vettem), a puding csomós és cukortalan lett, a zselé, amit ráraktam meg befolyt azon a résen, amit siekresen kiszakítottam a piskótán... xD Szóval, nekem annyi bőven elég volt. De azért van nekem specialitásom, azt legalább nem lehet elrontani... annyira. :)

Suliidőben nincs gép? :-S Úúú, az bizony nem jó. :) Ismerős amúgy... régen nekem is ez volt... de már el sem tudnak szakítani a géptől... xD Mondjuk már akkoriban sem nagyon... :roll:

Kérdés: te jelentkezel a Kívánság Üstre? :D Ugye igen? Muszáj!! :D

Pusszancs neked, szép napot!

KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 19 (hétfő), 20:03 
Tollforgató

Sziaa Kyky! :)

Hát előre is bocsi, de most totál zizi vagyok. Kikészített a biosz, aztán meg az edzés is lefárasztott, végül pedig jöttek a kritikák, amik nagyon feldobtak, úgyhogy most pörgök ezerrel! :D

Szóóóval, nem sikerült a pizza? Áhh sebaj, majd máskor jobb lesz! :-D Basszus én meg sütni próbáltam, és jó is lett a torta, de bakker sikerült összetörnöm a tojást, még mielőtt behoztam volna a lakásba. xD Hát ez az én formám! =))

Óóó hát én is remélem ám, csak apum kijelentette, hogy nem szeretne gépnél látni suliidőben. /:) Na de ki az a zakkant, aki bír várni a hétvégéig? Hát én tuti nem... szóval majd igyekszem, és ha észreveszlek, rád is írok! :)

Jaj de drága vagy, elolvastam a kritikádat, a válaszolás enyhén furára sikerült, de azért igyekeztem. (Csak most ez az állapot túl tesz rajtam. xD) És a hosszúsága pedig hozzád méltóan tökéletes lett, akárcsak a tartalma! ( Megjegyzem: Nagyon igyekszem, hogy a hibás rész minél kevesebb legyen :)

Na, azt hiszem mára elég is belőlem ennyi!

Puszillak: Rocky :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 19 (hétfő), 8:57 
Könyvmoly

Rocky írta:
Szia-szia! :)

Hát a rossz hír már elmúlt, mert ugyebár tegnap beszélnünk is sikerült. :-D De komolyan ez a hülye rendszer vagy mi... én egy sms-t is egy napos késéssel kaptam meg... felháborító! xD :)

Óhóó, most jut eszembe! Milyen lett a pizza? Sikerült megcsinálnod? Biztos vagyok benne, hogy ügyes voltál, és finom lett!

Na, én meg mehetek boltba tojást venni, mert édes drága egyetlen anyukámnak holnap szülinapja lesz, és megpróbálok valami ehető tortaféleséget összehozni neki! :)

Sok puszi, és remélem összefutunk Msn-en! :)

:D A pizza? Ne beszéljünk róla... tragádia... xD Az elsőnek vastag lett a tésztája, a második tökély lett, a harmadik meg kevés, mert ugye az elsőnél túl sok tésztát használtam... xD

:) Remélem, mihamarább tudunk dumcsizni, hiszen tegnap sem írtál rám... :(( Tudom, én sem... :/

Na, megyek olvasgatni téged. :) Lehet, mégsem lesz olyan Niagara hosszúságú kritika, de mindent megteszek. :)

Pusszancs

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 17 (szombat), 11:26 
Tollforgató

Szia-szia! :)

Hát a rossz hír már elmúlt, mert ugyebár tegnap beszélnünk is sikerült. :-D De komolyan ez a hülye rendszer vagy mi... én egy sms-t is egy napos késéssel kaptam meg... felháborító! xD :)

Óhóó, most jut eszembe! Milyen lett a pizza? Sikerült megcsinálnod? Biztos vagyok benne, hogy ügyes voltál, és finom lett!

Na, én meg mehetek boltba tojást venni, mert édes drága egyetlen anyukámnak holnap szülinapja lesz, és megpróbálok valami ehető tortaféleséget összehozni neki! :)

Sok puszi, és remélem összefutunk Msn-en! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 6:59 
Könyvmoly

Rocky írta:
Sziiia!

Öhm, hát van egy rossz hírem, meg egy jó is. :) Hát szóval az a helyzet, hogy tegnap bizony felvettelek Msn-re... de ha mégsem sikerült volna, akkor elküldöm e-mailbe a címem. :-D És már el is ment!

Na, remélem, hogy most már összejön! :)

Sok-sok puszi Neked!
Rocky :)

És mi a rossz hír? :D Amúgy tegnap sikerült. :) Kijelezte, hogy valaki felvett, és én visszaigazoltam. :) Csak egy napos késés... ugyan, mit számít... xD :)

Viszont tegnap nem voltál fent, igaz? Mert én olyan 5-től fél 8-ig fent voltam. :)

Na, szép napot! :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 16:46 
Tollforgató

Sziiia!

Öhm, hát van egy rossz hírem, meg egy jó is. :) Hát szóval az a helyzet, hogy tegnap bizony felvettelek Msn-re... de ha mégsem sikerült volna, akkor elküldöm e-mailbe a címem. :-D És már el is ment!

Na, remélem, hogy most már összejön! :)

Sok-sok puszi Neked!
Rocky :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 15 (csütörtök), 6:58 
Könyvmoly

Rocky írta:
Szia Kyky! :)

Hát igen, most tényleg nem tudtam elküldeni, mert valami kategóriát kell választani vagy mi a szöszt és fogalmam nincs, hogy melyiket válasszam. :oops:

Na, de akkor majd felveszlek én! :-D

Hát sajnos nem, pedig micsoda kocka hasa volt! :roll: ( csak azért tudom, mert ott húzogatta trikóját mellettünk :) ) Ja és a barátnőm is jól lecseszett, mert miatta mehettem volna, csak ugye a többiek eltűntek és nem akartam magára hagyni. Túl önfeláldozó vagyok... na de majd most pénteken nem leszek az! :)

Jaj, semmi baj! Én is úgy utálom, ha nem tudom elküldeni amit írtam... :? Fúú hát az nagyon bosszantó!
Na de nagyon aranyos vagy, hogy a következőhöz írsz majd, bár eddig is hosszú és tartalmas kritikákat írtál, úgyhogy elképzelésem sincs, hogy hogy tudod fokozni ezt. :)

Na megyek nyelvvizsgás tételeket tanulni... :(

Pusziiii

Rocky! *méltóságteljesen biccent egyet* :D

Szióóó! :D Tegnap nem vettél fel msn-re, ugyi? Mert nem kaptam kis ablakot, akit visszaigazolhatnék. Remélem, hogy nem.. mert akkor kétségbeesek. Sajnos múltkor már egy lánynak sem sikerült... :(( De hallod? Nem lesz problem, hohohó! :D De nem ám! Akkor megadom az e-mail címemet ( kykysziv@freeemail.hu), te meg oda elküldöd az msn-címedet, és én felveszlek. Az általában zökkenőmentesen megy. :)

No! Szép napot neked! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 14 (szerda), 13:57 
Tollforgató

Hát igen, most tényleg nem tudtam elküldeni, mert valami kategóriát kell választani vagy mi a szöszt és fogalmam nincs, hogy melyiket válasszam. :oops:

Na, de akkor majd felveszlek én! :-D

Hát sajnos nem, pedig micsoda kocka hasa volt! :roll: ( csak azért tudom, mert ott húzogatta trikóját mellettünk :) ) Ja és a barátnőm is jól lecseszett, mert miatta mehettem volna, csak ugye a többiek eltűntek és nem akartam magára hagyni. Túl önfeláldozó vagyok... na de majd most pénteken nem leszek az! :)

Jaj, semmi baj! Én is úgy utálom, ha nem tudom elküldeni amit írtam... :? Fúú hát az nagyon bosszantó!
Na de nagyon aranyos vagy, hogy a következőhöz írsz majd, bár eddig is hosszú és tartalmas kritikákat írtál, úgyhogy elképzelésem sincs, hogy hogy tudod fokozni ezt. :)

Na megyek nyelvvizsgás tételeket tanulni... :(

Pusziiii

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 14 (szerda), 8:35 
Könyvmoly

Rocky írta:

Na megint gyors leszek, mert infófakton ülök, csak felszöktem ide. :)

Óóó hát nem mentem táncolni egy iirtó irtó helyes sráccal, de már nagyon megbántam. :( (Jó, mentségemre legyen, nem akartam a barátnőmet egyedül hagyni... de akkor is! Komolyan tiszta hülye vagyok, pedig olyan jól táncolt... ami ritka és mellesleg a gyengém! Na de mindegy is.. )

Igen-igen privátban küldtem, véletlenül kétszer is, de ha nem kaptad meg akkor elküldöm mégegyszer! :)

Neked is nagyon szép napot!

Puszillak: Rocky

Most sem kaptam meg... :( Tudod mit? Vállalom a kockázatot! :D Ha valaki felvesz, hát vegyen! :D Itt az enyém: kykysziv@hotmail.com :)

Nem mentél táncikolni egy helyes pasival? Teee! :D A barátnőd bármennyire is egyedül van, ezt meg kell értenie! :)

Amúgy! Itt mondom neked: sajnos, amit az új fejezetedhez gyártottam kritikát kitörlődött, szóval ehhez most tőlem nem kapsz véleményt... :( A következőhöz meg majd írok valami jóóóó hosszadalmasat! :) :-P

Puszillak: KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 14 (szerda), 7:26 
Tollforgató

Na megint gyors leszek, mert infófakton ülök, csak felszöktem ide. :)

Óóó hát nem mentem táncolni egy iirtó irtó helyes sráccal, de már nagyon megbántam. :( (Jó, mentségemre legyen, nem akartam a barátnőmet egyedül hagyni... de akkor is! Komolyan tiszta hülye vagyok, pedig olyan jól táncolt... ami ritka és mellesleg a gyengém! Na de mindegy is.. )

Igen-igen privátban küldtem, véletlenül kétszer is, de ha nem kaptad meg akkor elküldöm mégegyszer! :)

Neked is nagyon szép napot!

Puszillak: Rocky

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 14 (szerda), 7:07 
Könyvmoly

Rocky írta:

Jaj, képzeld nagyon jó volt! :-D Végigtáncoltuk az egész éjszakát! :) Mondjuk volt egy pont, ahol kicsit elszúrtam az estét, de most már mindegy... azért így is nagyon élveztem!

Igen, az írást választanám, de egyetértek veled mindenben, és örülök, hogy nem kell választanunk! :)

Persze, fent vagyok mindkettőn, és már be is jelöltelek! (remélem téged) Mondjuk iwiwen nincs képem (lusta vagyok feltölteni), de myvipen találsz egy-kettőt. :)
Jaj és nagyon édes kis történet volt... imádom, ha egy névnek története is van... ez is a határtalan kíváncsiságomból fakad! :) Egyik Karácsonyra kaptam is egy könyvet, aminek az volt a címe, hogy: Kíváncsiskodóknak. (Kicsit sem vettem célzásnak... xD)

Óóó, persze, hogy van Msn-em, és el is küldöm a címem! Tudom én, hogy nem erőszak, de nagyon szívesen beszélnék veled ott is! :)

Na de most muszáj mennem, tesókámnak angolt magyarázni. :S

Akkor majd Msn-en! Puszillak! :)

Rocky

Örülök neki, hogy jól szórakoztál! :) Mivel szúrtad el az estét? :-O

Ó, de örülök, hogy már be is jelöltél. Mindjárt megyek, visszaigazolok. Hol küldted el nekem az msn-címedet? :-O Csak mert itt pü-ben nem látom. :)

Na, most megyek myvipre, aztán melózni! :) Szép napot neked! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 13 (kedd), 19:26 
Tollforgató

Jaj, képzeld nagyon jó volt! :-D Végigtáncoltuk az egész éjszakát! :) Mondjuk volt egy pont, ahol kicsit elszúrtam az estét, de most már mindegy... azért így is nagyon élveztem!

Igen, az írást választanám, de egyetértek veled mindenben, és örülök, hogy nem kell választanunk! :)

Persze, fent vagyok mindkettőn, és már be is jelöltelek! (remélem téged) Mondjuk iwiwen nincs képem (lusta vagyok feltölteni), de myvipen találsz egy-kettőt. :)
Jaj és nagyon édes kis történet volt... imádom, ha egy névnek története is van... ez is a határtalan kíváncsiságomból fakad! :) Egyik Karácsonyra kaptam is egy könyvet, aminek az volt a címe, hogy: Kíváncsiskodóknak. (Kicsit sem vettem célzásnak... xD)

Óóó, persze, hogy van Msn-em, és el is küldöm a címem! Tudom én, hogy nem erőszak, de nagyon szívesen beszélnék veled ott is! :)

Na de most muszáj mennem, tesókámnak angolt magyarázni. :S

Akkor majd Msn-en! Puszillak! :)

Rocky

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 12 (hétfő), 7:17 
Könyvmoly

Sziaa! :) Kicsit megkésve, de újra itt! :)

Milyen volt a buli? :) Jól érezted magad? :)

Szóval az írást választanád? :) Régebben lehet, én is ezt mondtam volna, de azóta olyan csodásan frenetikus olvasmányokat olvastam, ami annyit adott, mint még egy könyv sem soha, hogy nem tudnám azt mondani, hogy csak írnék, és sosem olvasnék. :) De azért mondjuk örülök, hogy nem kell választani a kettő között. :D

Te fent vagy ilyen közösségi portálokon? Értem ezalatt az iwiw vagy myvip csodaolalát. :D Mert akkor felvehetnél, vagy én téged. :) Becses nevem (bár, ha visszaolvastál, ezt is megtalálhattad.) László Krisztina (becenév: kykyke, mincsike) - az utóbbi azért, mert melóhelyemen így hívnak, mivel van egy másik Kriszti is. Először voltam a Krisztike, aztán Kis Kriszti, aztán Kriszti 2.0, aztán Kicsi Kriszti, Mini Kriszti, és végül Mincsike. :D xD

No... egyelőre ennyi. Msn-ed van? Mert, ha gondolod, ott is beszélgethetnénk. :) Add meg a címedet pü.ben, és felveszlek. :) Vaaagy... én is megadhatom, nekem mindegy. :)
Persze nem erőszak, ha nem vágysz velem ismerkedni, hát megértem én azt! :)

Na, megyek is tovább, jó légy, és sok-sok pusszancs! :)

KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 18:09 
Tollforgató

Sziaa!

Jaj hát most egy kicsit gyors leszek, mert este megyünk bulizni, és hát nincs egy göncöm se, úgyhogy most nagyban futkozok a szekrényem, a tükör és a számítógép között. :) ) Pedig leszögezem én is nagyon szeretek magamról IS mesélni. xD

De azért megpróbálok rendes hozzászólást írni ám...
Tehát... én suli vége felé találtam rá. Barátnőim ajánlották az oldalt, de eleinte nem túlságosan izgatott... aztán most! Hát én már nem is lennék képes meglenni nélküle! Még nyár elején kaptam rá az írásra, persze akkor csak titokban (senki sem, még legjobb barátnőm sem tudott róla, bár mondjuk azóta is csak ő tudja :), aztán megfertőzött és nem volt menekvés!

És igen, én is szeretek olvasni meg írni is, de ha választani kéne, akkor nem haboznék, az írást választanám! Valahogy nagyon leköt, pedig azt nehéz nálam elérni! :)

Komolyan? De irigylem Mayát!! Hát a legjobb barátnős témánál megértelek (szegénykém, az a legrosszabb, ha barátnő ver át, főleg ha a legjobb), bár nálam szerencsére még nem volt ilyen szitu. És annak ellenére, hogy nem hiszel az ilyenekben, azért nem lehetsz elkeseredve (persze nem is vagy), mert itt Merin is annyi jó barátot találtál (ahogy láttam). :)

Hogy mi leszek nagy koromban? Azt még nem tudom, a humán tantárgyakat szeretem, na meg mindenképpen szeretnék továbbtanulni... ennyi biztos! :) Mellesleg akkor megnyugodtam, még nem vagyok elkésve! :)

Jaj, és mi az hogy ,,fárasztod" a Merengőt az írásaiddal? Ugyan én még nem olvastam tőled koránt sem mindent (pedig a Vörös Bársonyt már régóta tervezem), nekem eddig még nem okoztál csalódást, sőőőt imádtam őket! Gratulaa innét is!

Sok pusziii :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 17:21 
Könyvmoly

Rocky írta:
Nahát-nahát sziasztok!
Jöttem ismerkedni, és már látok is egy ismerőst... Szia Kyky, Jótündérkém! (meg persze a többieknek is üdvözletem küldöm :) )

Amint látod, nem felejtettelek ám el, és írok (nem csak ide, majd a Kasmírba is benézek. :) )
Hát szóval, ha már ismerkedni lehet, akkor lenne pár kérdésem. Bár már végeztem egy kis kutatómunkát (visszaolvastam az előző hozzászólásokat... így egy-két infót tudok rólad :P)
Na akkor jöjjön az első kérdés:

Mikor találtál rá a Merengőre és mióta írsz?
Aztán: Maya és te legjobb barátnők vagytok? :) )
Olvasni szeretsz jobban, vagy írni?

Hmm... láttam, hogy dolgozol és grafológus szeretnél lenni, szerintem nagyon érdekes! Már régóta tudod, hogy mi szeretnél lenni? Ha így van, akkor nagyon szerencsés vagy! :)

Nahát, több kérdés most nem jut eszembe (pedig őszintén szólva minden érdekel :) ), meg hát nem is akarlak túlzottan leterhelni a kíváncsiságommal...

U.i.: Bocsi, hogy a kritikádra csak később tudtam válaszolni, de a suli iszonyat lefoglalt ezen a héten (uhh :S)

Pusziiii mindenkinek! :)

Sziia! :) Igazság szerint ezt a topikot azért foglaltuk el anno, hogy ne a ficblogokban offoljunk annyit. :) Szóval, konkrétan ez már nem annyira az ismerkedésről szólt, de hogy mindent visszaolvastál... :-O Anyám, akkor minden elismerésem! :)

Jaaj, te! Nam fárasztasz! imádok kérdésekre válaszolni. :D Teszeket kitölteni, minden egyéb... :D Szeretek magamról beszélni. xD

Hogyan találtam rá a merire? Ez úgy kezdődött, hogy először Lumosra írtam, de mivel oda nem engedtek fel 18-as karikás történetet, és a varázsban meg volt egy olyan rész, így hoppon maradtam, és ekkor mondta az akkori bétám, hogy a merire felengedik.
Aztán látod... :) azóta szegény merengőt fárasztom az írásaimmal... :-S :)
Aztán, hogy mikor? Háát... a tagságom kezdetén.... tavaly augusztusban. És tavaly kezdtem el írogatni is. :)

Maya és én nem vagyunk legjobb barátnők.. vagyis... konkrétan én nem hiszek az ilyenekben már... tudod, sok volt legjobbom átvert, vagy ehlagyott, így kicsit kiábrándultam. Én vagyok a hitevesztett Jassal, hogy a mostani kedvenc könyvemet idézzem. :)
De amúgy imádom az én kicsi Maycsimat, szívem szerint halálra ölelgetném néha, ahogyan áradozik, egyem a kis szívét. :) Most nagy szerelem alakulgat nála, a kis mázlista. :)

Olvasás vs írás? Hmm... fogós kérdés... természetesen imádok olvasni, de nem adnám fel érte az írást, holott, lehet, jobb lenne, ha nem kínoznám az emberiséget az alkotásaimmal... xD :D Viszont ez fordítva is így igaz. És ha nagyonnagyonnagyon muszáj lenne dönteni, akkor az olvasás. :)

Hát, remélem, jó grafológus leszek... vagy írásszakértő.. végül is mindegy, a lényeg, hogy szeressem csinálni. :) Konkrétan egyelőre mindkét szakma vonz. Amúgy meg nem régóta tudom, kb. olyan gimi 4. elején alakult ez így ki konkrétan. :) Szóval olyan... két éve tudom kb. :) De hát tavaly már a suliba jártam, szóval elég hirtelen ötlet volt. :)

Nos, ha én már így válaszoglattam, akkor én is kíváncsiskodom. :) Minden kérdés vonatkozik rád is! :) Mesélj szépen magadról! :)

Pusszancs: KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 16:29 
Tollforgató

Nahát-nahát sziasztok!
Jöttem ismerkedni, és már látok is egy ismerőst... Szia Kyky, Jótündérkém! (meg persze a többieknek is üdvözletem küldöm :) )

Amint látod, nem felejtettelek ám el, és írok (nem csak ide, majd a Kasmírba is benézek. :) )
Hát szóval, ha már ismerkedni lehet, akkor lenne pár kérdésem. Bár már végeztem egy kis kutatómunkát (visszaolvastam az előző hozzászólásokat... így egy-két infót tudok rólad :P)
Na akkor jöjjön az első kérdés:

Mikor találtál rá a Merengőre és mióta írsz?
Aztán: Maya és te legjobb barátnők vagytok? :) )
Olvasni szeretsz jobban, vagy írni?

Hmm... láttam, hogy dolgozol és grafológus szeretnél lenni, szerintem nagyon érdekes! Már régóta tudod, hogy mi szeretnél lenni? Ha így van, akkor nagyon szerencsés vagy! :)

Nahát, több kérdés most nem jut eszembe (pedig őszintén szólva minden érdekel :) ), meg hát nem is akarlak túlzottan leterhelni a kíváncsiságommal...

U.i.: Bocsi, hogy a kritikádra csak később tudtam válaszolni, de a suli iszonyat lefoglalt ezen a héten (uhh :S)

Pusziiii mindenkinek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 07 (szerda), 16:09 
Szárnybontogató

Aha. Hát akkor ajánlom a többi történetet a EKLE libuskának. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 07 (szerda), 14:47 
Könyvmoly

nem kétlem, hogy van jobb is, de én ezt olvastam eddig még. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 06 (kedd), 20:03 
Szárnybontogató

Na, nekem az... előszöri olvasásra nem annyira értelmeztem, és úgy kritizáltam. Úgyhogy azóta már megtetszett, de van jobb története Nikkinek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 05 (hétfő), 13:45 
Könyvmoly

:D Nem is kell ám a dicséret. :D Vagyis... nem nekünk. :D
Jaj, Darkesz. Te jól leszóltad azt a történetet, ami nekem annyira tetszik. :D Ejnye, no! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 22:36 
Szárnybontogató

Bezony. :) Na még egyszer sok sikert, de aszem már elég lesz a dicséretekből, mert a végén baj sülhet ki belőle... :)] :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 7:07 
Könyvmoly

Bezony-bezony, a KASMÍRok a KASMÍR-fedélzetet használják. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 01 (csütörtök), 18:26 
Szárnybontogató

Jujj, hát ilyen régen nem írtatok ide? Ja, mondjuk a KASMÍR fedélzetet használjátok, gondolom. Na viszlát! $come Jaj, és sok szerencsét mindenhez! :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 13:01 
Könyvmoly

Mi mindig azok vagyunk... :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 11:04 
Szárnybontogató

Köszi! Az nagyon jó, hogy kedvesek vagytok! :P Meg cukik. xD

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1174, 1175, 1176, 1177, 1178, 1179, 1180 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra