Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 5:36

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Következő

Kit likvidáljunk/zárjunk be egy időre az alábbiak közül?
Arthur Weasley 14%  14%  [ 1 ]
Bill Weasley 0%  0%  [ 0 ]
Jack Flamel 0%  0%  [ 0 ]
Bellatrix Lestrange 14%  14%  [ 1 ]
Ron Weasley 43%  43%  [ 3 ]
Lona Wittmi 0%  0%  [ 0 ]
Erin Kraft 0%  0%  [ 0 ]
Izabell Engel Lupin 14%  14%  [ 1 ]
Lucius Malfoy 14%  14%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 7
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 26 (szombat), 17:48 
Zöldfülű

Életjel! Bár még nem vagyok teljesen kész állapotban, úgy gondoltam megérdemlek annyit, hogy írhassak neked :P A fejezetedhez én már nemis fűzök semmit, továbbra is a kedvenc fanficíróm vagy...(és ez nem az olvasatlanságomból ered)....szóval...nagyonjóvolt a fejezet... most nem kezdem el kielemezni, mivel reményeim, és bejelentésed szerint nemsokára egy újabb fejivel örvendeztetsz meg bennünket....
Sajnos mivel holnapra be kéne feeznem a kívánságüstös fanficemet, lassacskán megyek is, mert még hátravan kb 3 oldal + az ellenőrzés + a bétáhozküldés + a megint ellenőrzés...és holnapra kész kéne lennem... szóval... sajnálom, de úgyérzem nagyon késésben vagyok ebből kifolyólag most tényleg nemírok kisregényt, csak utólag is Boldog Karácsonyt és további kellemes, és sikeres írást kívánok!
U.i:Azért váltottam kékre mert te letél (gondolom a karácsony miatt) a zöld meg a piros :P

Örök híves és rajongód, Selton

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 23 (szerda), 21:51 
Fanficbúvár

Szia! Sokáig nem voltam erre de most félhullán végre itt vagyok.Olvastam és hagytam neked kritit is.Szerintem az eddigi legrosszabb lett a kritim de azért nagyon igyekeztem és persze,hogy kihagytam belőle,hogy megtudakoljam mikor hallunk valamit Angelina felől?No ezt most itt pótoltam és megkérdem:Mikor hallunk valamit Angelina felől? :D

Most megyek.Boldog karácsonyt szívem!!!! :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 23 (szerda), 13:39 
Betűmániákus

Na, feltöltöttem a Miért? következő fejezetét, már az adminok kezében van. De addig is, amíg ellenőrzik, itt a leírása, ha érdekel valakit:

Nos, tudom, rég volt már, de most íme egy újabb fejezet. Ezt most egy amolyan átkötő fejezetnek szánom, hogy utána átugorhassunk a kövi fejezetben Draco és Ginny akciójához. Ez a bizonyos következő fejezet, bár nem esküszöm meg rá, de elméletileg 25.-én érkezik. Legalábbis én nagyon szeretném, ha akkorra elkészülne. Ígérem, nagyon fogok igyekezni. Szóval, ebben a fejezetben most lesz szó Lavender haláláról, Harry bűnösségéről, Remus megtudja mi történt Dorával, Kristin Izabellt vigasztalja, Lona meg Sirius. Az ikrek ostobaságot akartak csinálni, de Hermione részben le tudta beszélni őket. Akivel esetleg később már nem találkozok, csak most, annak most kívánok boldog karácsonyt, és kellemes, sikerekben gazdag új évet. Sziasztok és jó olvasást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 22 (kedd), 23:04 
Betűmániákus

Remélem nem haragszotok meg, ha csak holnap frissítek a Miért?-ből. Már kész a fejezet, de ellenőrzés nélkül nem merem feltölteni, de ma már nem fogok végezni vele, mert még ajándékot is kell csomagolnom, és Sortiumhoz is megyek olvasni. Szóval én most rohanok, holnap találkozunk (remélem).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 21 (hétfő), 21:35 
Betűmániákus

Elméletileg (ha van rá kereslet, akkor) holnap lesz egy friss a Miért?-ből. Úgy döntöttem, ez most egy kicsit átkötő fejezet lesz, hogy utána ugorhassunk egy kicsit az időben. Szóval a karácsonyi ajándékfejezetben például Ginny és Draco véghez viszik majd a nagy tervüket, hogy megakadályozzák a lebukást.
Most úgy áll a helyzet, hogy vagy délután, vagy valamikor este töltöm fel a fejezetet, feltéve persze, hogy szeretnétek.

Aki pedig esetleg már nem jár erre meg arra az ünnepek előtt, annak most kívánok nagyon boldog karácsonyt, és kellemes, sikerekben gazdag új évet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 13:18 
Betűmániákus

Szia Selton! :-h
Szegény, úgy tűnik, most jópáran betegeskedünk itt a környéken, bár én most már tényleg kilábalóban vagyok belőle. #:-S Neked is jobbulást, és jó írást kívánok. :)

A ma délelőttöm elment ajándék vásárlásra, de a délutánom szabad, szóval ma majdnem csak a Miért?-el fogok foglalkozni. Remélem örültök. És remélem az eredményét is láthatjátok majd hamarosan. $pray
Most, a tervezetem szerint, lesz egy fejezet nagyon hamar, és utána még egy karácsonyra. :D Ez az utóbbi, az ajándékfejezet, vagy 24.-én vagy 25.-én várható, ha minden a terveim szerint alakul. $pray ;)

Eddig én se voltam olyan nagy Twilight fan, de mióta olvastam mind a négy könyvet, azóta teljesen beleszerelmesedtem. :x $star Ha lenne időm, ficet is írnék belőle, de sajnos most arra végképp nincs időm. :-S Na mindegy, talán majd a nyáron. $pray :-D

Egyébként, ha már a fic írásnál tartunk, te ugye publikálod majd az üstös ficedet? Mert kíváncsi vagyok ám rá. ;) :D :)

Na, mivel nem tudom, hogy jössz-e még karácsonyig, így hát neked is nagyon boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag új évet kívánok.
Szia :-h :D >:D< :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 10:17 
Zöldfülű

Életjel, amíg lehetőségem van rá...(én is beteglettem.... útálok beteglenni...szörnyű! ) Totálisan megértem, hogy miért nem tudtál betegen ficet írni... nekem ugyanis még az ébrenmaradás is nagy nehézségeket okoz.... na mind1... Elolvastam a versed! Bár nem vagyok vmi nagy Twilight fan, azért tetszett, mert marha jól le tudtad írni a vívódást.. :) szóval sztem bátran folytathatod a versírást is ;) wáh.. nyüglődök. meg kéne végre írnom az üstös ficemet :/ a karácsonyi dolgokról nemis beszélve. Remélem neked nincs annyi dolgod mint nekem, és van lehetőséged továbbírni a Miért?-et :) Na én nazthiszem megyek folytatom szenvedésemet az ágyikóban..... Nem tudom, h ide jutok e még karácsonyig, úgy hogy a jobbulás mellett kellemes ünnepeket is kívánok! Sziaa! :)

Örök híved és rajongód, Selton.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 16 (szerda), 9:53 
Betűmániákus

Szerintem az én orvosom a piacon vette a diplomáját, de mindegy, idén már nem megyek suliba, és ez talán sokakat meglep, de ennek nagyon nem örülök. Ti viszont örülhettek, mert így tudok írni. Oké, bevallom, ennek én is örülök.

Ennek örömére, befejeztem végre egy versemet. Ez most nem Harry Potteres, és nem is rólam szól, ez most az Alkonyat-témához íródott. :)
Akit esetleg érdekel, és elolvassa, kérem írjon kritikát, $pray hogy tudjam, próbálkozhatok-e ebben a témában is, vagy maradjak inkább a helyemen:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=64174

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 14 (hétfő), 14:55 
Betűmániákus

Helló mindenki! :-h
Miután a dokinak elég volt annyi az egészségessé-nyilvánításomhoz, hogy már nincs lázam, így hát szerdán már megyek suliba. :lol: Ez egy irányból jó nekünk, mégpedig onnan, hogy ma és holnap már tudok írni -is-. *Tanulni is kell, de ukume túl lusta ahhoz, hogy csak arra koncentráljon. A még iskolába járó olvasók ne vegyenek róla példát :D :-Ą *
Na, de egyébként, most már tényleg jobban vagyok, szóval most megyek szépen írni. :arrow: :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 09 (szerda), 19:25 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Szegénykém. :(

Jobbulást és gyógyulj meg mihamarabb. :)

Szia drága Lily. Köszi. Igyekszek. Egyébként, amint azt a példa is mutatja, még élek, de csak alig... $dead O:-) Na jó, ez nem poén, de inkább igyekszem erőmhöz méltóan elhumorizálni a félszellem-létemet. *Nyugi, még nem készül jobb létre szenderülni, erősen küzd*
Idézet:
Ha azt nézzük, tulképp hagytam neked felvidító fejezetet.

Futólag láttam, de kissé ágyhozkötött vagyok, így még sajnos nem olvastam, de... amint nem szédülök függőleges helyzetben, meg hasonlók, megyek és azonnal elolvasom.
Idézet:
A miért? az meg részemről még nem kavar nagy vizet, mert még nagyon le vagyok maradva. :(

Én már attól is megtisztelve érzem magam, hogy egyáltalán a térképen van a művem. :wink: De tényleg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 09 (szerda), 16:09 
Betűmániákus

Szegénykém. :(

Jobbulást és gyógyulj meg mihamarabb. :)
Ha azt nézzük, tulképp hagytam neked felvidító fejezetet. :D

A miért? az meg részemről még nem kavar nagy vizet, mert még nagyon le vagyok maradva. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 09 (szerda), 12:48 
Betűmániákus

Helló mindenkinek!
Legnagyobb sajnálatomra rossz hírrel kell szolgálnom azok számára, akik a hétvégén frissítést szerettek volna a Miért?-ből (köztük magamnak is). Ma reggelre sikerült legyűrnie a nátha csúf haderejének, és ágynakdőltem. Ez ugyan szabaddá tette a hét hátralévő részét, de sajnos totál kész vagyok, így jelenleg nem vagyok alkalmas rá, hogy drága barátaink életével játszak *nem mintha amúgy alkalmas lenne* Szóval én most megyek és visszamászok az ágyamba, de majd estefelé jövök, és adok helyzetjelentést, hogy élek-e még. Addig is, sziasztok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 08 (kedd), 22:06 
Fanficbúvár

Sziasztok!Hát én is sikeresen ide evickéltem magam.Úgy tűnik,hogy nálunk az elhavazódás már alap :-P Senkinek szinte semmire nincs ideje,nekem sokszor még meghalni sincs időm :(( Na de jön a karácsony a szeretet ünnepe így aztán én mit fogok csinálni?Remélhetőleg olvasni a Miért?-et.Tökéletes ajándék lenne,plusz nekem névnapi szóval dupla élvezet :D ;;) Tehát imádkozom,hogy sikerüljön addig egy szép kövér fejezetet alkotnod $pray
(Selton,köszike örülök,hogy neked is tetszenek a poénjaim és a meglátásaim,nagyon igyekszem,ám) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 20:20 
Betűmániákus

Szia Selton! :-h
Legnagyobb sajnálatomra, idén nem tudok időt szakítani a Kívánság üstre. :cry:
Tavaj lett volna talán időm, de akkor még önbizalmam nem volt hozzá (mondjuk az most se nagyon van) most meg főleg az időhiány akadályozott meg a jelentkezésben. Jelen helyzetemben örülök, ha a Miért?-re, meg a másik két fentlévő történetemre van időm.
(A kövi fejezet érdekében, drukkoljatok, hogy a marketing tanárom még a héten otthon maradjon.)
Nagy bánatomra, így is el vagyok maradva egy csomó készülőfélben lévő írásommal is. Van három versem ami befejezésre vár, van körül-belül... öt-hat novellám, és... négy-öt regényem, amik el vannak kezdve, vagy például a regényeknél van amiből az első fejezet, vagy a történet viszonylag részletes vázlata készen van, de azokra ránézni se nagyon van időm (legnagyobb sajnálatomra :(( ).

A mai nap is, majdnem négy óra volt, mire hazaértem, és öt perce fejeztem be a tanulást. Hulla vagyok, de hogy lássátok mennyire szeretlek titeket, ma még megpróbálok valamicskét haladni a kövi fejezetben ( I-) )

De, egyébként, ha már a karácsonynál tartunk, reménykedek azért benne, hogy össze tudok nektek dobni valami szépet ajándékba... esetleg egy szép kövér fejezetet a Miért?-ből ;) , vagy valami hasonló szépet. :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 07 (hétfő), 18:19 
Zöldfülű

Hát.. tegnap nemigazán sikerült visszaevickélnem, mert nagyon későn végeztem... így is reggel épphogycsak fel tudtam kelni... most meg úgy nézki beteg leszek/vagyok... Újabb teóriát nemnagyon tudok gyártani... azon meglepődtem h nem Ginny rokona lesz Draco csaja.. dehát.. vanilyen :D legalább meglepetés lesz.. Most kéne írnom a kívánságüstre... gondolom te is jelentkeztél... nincs egyszerű dolgom, de hál istennek, jó humorérzéke van az emberkének, akit kaptam.. legalábbis az ötletei nagyon tetszenek :) csak aztán a megvalósítás.. váh.. igazából eddig összesen 1 fict írtam.. bár már alkottam egy csomó cuccot.. de a ficek terén kezdőnek számítok.. úgy hogy félek egy kicsit.. :) Na mind1 ebből az egészből azt akartam kihozni, hogy ha jelentkeztél a kívánságüstre, akkor majd az ajámdékozás után feltétlenül oszd meg velünk az írásodat, mert biztos nagyon nagyon jó (lesz)! :) Nah azthiszem nemnagyon tudok mást mondani... elmegyek írok vmicskét... ha időm lesz majd jelentkezek :)

Örök híved és rajongód, Selton

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 06 (vasárnap), 20:41 
Betűmániákus

Selton írta:
Háhááá idejutottam!! háháá :D !!! Ezt se hittem volna.. mármint h még ezen a héten idejutok.. nagyon durva.. egy csepp szabadidőm sincs.. vagy tanulás vagy "csinálnak nekem programot" a "kedves" tanáraim... pedig még csak tizedikes vagyok könyörgöm! Most kéne élnihagyni a gyereket.

Szia. Én is örülök, hogy idejutottál, és én is idejutottam végre. Én is úgy el vagyok havazva, hogy lassan egészen nyugodtan utánam küldhettek egy mentőalakulatot, mert ha így megy tovább a dolog, akkor lassan eltűnök a lecke-lavina következtében. Most is, dél óta mostanra fejeztem be a tanulást. Három perce sincs, hogy befejeztem az informatika feladatot. $fal Ami dög unalom volt, és utáltam csinálni. Na, mindegy.
Majdnem minden tanulnivalót mára halasztottam, így tudtam végre tegnap és tegnapelőtt dolgozni egy kicsit a Miért? következő fejezetén. <:-P Merthogy a héten egyáltalán nem volt rá időm. :(( És sajnos ennek a most következő hétnek sem úgy néz ki az eleje, hogy nagyon sokat tudnék dolgozni, bár... ha mázlim van, és a marketing tanár még mindig beteg, akkor a hétfő és a szerda délutánom talán szabad lesz. :D $pray
Idézet:
Ennek hatására.. meg a fantáziám hatására szavaztam Voldira... (és fejben dumbira is):D Mi most tanuljuk bioszból, hogy pl a csigák úgynevezett hímnős állatok.. Nekem egy határozottan komolytalan elképzelésem van Sara eredetével kapcsolatban... Szerintem Voldika kezdetben leány volt.. vagy inkább nevezzük fél leánynak... azaz hermafroditának.. (mindig hamvas a bőre XD) és dumbika meg vszínű kicsit pedo volt.. nah mind1.. szóval szerintem boldogan éltek, mígnem jött sara..

=)) :)) =)) :)) _U_ Hát ez nagyon... ez nagyon nagy poén. Hát... nem tudom mennyire volt komoly ez a gondolat, de... én még mindig majd' megfulladok a nevetéstől, amiért mondjuk hálás vagyok, mert remekül feldobtad a napom. Ez tényleg haláli ötlet. Mondjuk pont vacsorázás közben olvastam az imént, és... =)) hát majdnem kiköptem az éppen aktuális falatot... aztán meg majdnem félrenyeltem... :)) de megérte.
Szóval tényleg köszönet, teljesen feldobtad az estémet. :D
De, hogy komolyra fordítsam a szót, egyébként tényleg több jó megoldás van erre a mostani szavazásos kérdésre. :twisted: :-Ą
Idézet:
Dumbi mivel suliigazgató volt, biztos el akarta vetetni.. de Voldi ragaszkodott hozzá h megtartsa.. ezért átkozásig összevesztek.. így is alakult ki a háború.. És mivel Voldi nagyon dühös tudott lenni, nem csak dumbit próbálta kinyírni, hanem a többi "nem normálisnak " artott embert (ésbár igaz h ő sem volt normális, mert hermafrodita volt... de Hitler is alacsony volt.. fekete hajú és krumpliorrú.. mégis a zsidőkat üldözte) szóval így szépen kialakult a háború.. de voldi mivel széttördöste a lelkét (nemtoom h te ebben a ficben is így gondoltad e..), azért már csak sokkal kevesebb érzelem köti majd a lányához.. és mivel amúgy sem ér rá a háború miatt odaadja Grayback nek, hogy vigyázzon rá.. Nah hát ennyi :D Elég valószínűtlen.. de azért érdekes.... tök poén lenne ha voldi lenne az apucikája :)

Na, szóval, hogy magát az ötletet is porondra állítsam... nem igazán hiszem, hogy ez így történt volna. Biztosíthatlak, hogy Voldemort és Dumbledore nem szűrték össze a levet, nincs szó hermafroditaságról se, és ilyesmik. Voldemort se apucija, se anyucija ( =)) ) nem volt senkinek, főleg nem Saranak. (Bár ettől még lehetnek rokonok... :-Ą :roll: )
Idézet:
Több teóriám most nem nagyon van... Draco val kéne vmit kezdeni... mármint... nagyon bírom a "mostani" Draco-t de félek tőle hogy csak Ginny miatt ilyen "normális".. és ha Ginny újra összejön Potty val, akk Draco megint behülyül.. :/ bár mondtad h neki is találtál leányt.. sőt.. el is fütyörészted h ez akár Ginny rokona is lehet.... :P de akk is félek.. túl normális, és rendes ahhoz Draco, hogy ennek ne legyen egy mélyebb oka... mármint. ezt csak én gondolom így.... de sztem fura h csak ginny miatt... nemhiszem h ennyire belezúgott vna a lányba egy nyár alatt.

Dracónak valóban kiszemeltem már egy lányt, aki bár... ha jól tudom, nem Ginny rokona, de... nagyon kedves, és rendes lány. (A családjában ugyan van EGY-két zűrös alak, de... amúgy minden oké vele.
Egyébként, Draco jóságának egyik oka a Ginny iránti "vonzalom" a másik meg... talán egyfajta létfentartó ösztön lehet. Ő úgy látja, Ginny - és így bizonyos mértékben Harry - mellett állva lehet a legtöbb esélye az életbenmaradásra. Mivel Ginny igen kitartó, Harry meg egy született túlélő. :-Ą ;)
Idézet:
Igazából további elmebeteg ötletek híján nemtudok mit írni... ennél fogva azthiszem elmegyek filmetnézni... aztán meg kerítek vmi könyvet... és ha végeztem visszanézek hátha ír vki vmi újat.. szóval addig is.... szia

Remélem jó volt a film, és olvasnivalót is találtál, a mihamarabbi üzenetváltásig pedig szia :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 06 (vasárnap), 19:57 
Zöldfülű

Háhááá idejutottam!! háháá :D !!! Ezt se hittem volna.. mármint h még ezen a héten idejutok.. nagyon durva.. egy csepp szabadidőm sincs.. vagy tanulás vagy "csinálnak nekem programot" a "kedves" tanáraim... pedig még csak tizedikes vagyok könyörgöm! Most kéne élnihagyni a gyereket. Nah de nem erről akartam beszélni... hanem:

Idézet:
meichan : Sara-t ugye Graybeck nevelte fel és ő nem volt vérszerinti rokon mert elrabolták de miért pont annak a vérengző fenevadnak adták?Jó kérdés lehet,hogy Voldinak van valami kis rokonsága vele de ő nem akart vele foglalkozni ezért átadta Frenrirnek,hogy ő majd jó halálfalót nevel a kislányból. tongue

Ennek hatására.. meg a fantáziám hatására szavaztam Voldira... (és fejben dumbira is):D Mi most tanuljuk bioszból, hogy pl a csigák úgynevezett hímnős állatok.. Nekem egy határozottan komolytalan elképzelésem van Sara eredetével kapcsolatban... Szerintem Voldika kezdetben leány volt.. vagy inkább nevezzük fél leánynak... azaz hermafroditának.. (mindig hamvas a bőre XD) és dumbika meg vszínű kicsit pedo volt.. nah mind1.. szóval szerintem boldogan éltek, mígnem jött sara.. Dumbi mivel suliigazgató volt, biztos el akarta vetetni.. de Voldi ragaszkodott hozzá h megtartsa.. ezért átkozásig összevesztek.. így is alakult ki a háború.. És mivel Voldi nagyon dühös tudott lenni, nem csak dumbit próbálta kinyírni, hanem a többi "nem normálisnak " artott embert (ésbár igaz h ő sem volt normális, mert hermafrodita volt... de Hitler is alacsony volt.. fekete hajú és krumpliorrú.. mégis a zsidőkat üldözte) szóval így szépen kialakult a háború.. de voldi mivel széttördöste a lelkét (nemtoom h te ebben a ficben is így gondoltad e..), azért már csak sokkal kevesebb érzelem köti majd a lányához.. és mivel amúgy sem ér rá a háború miatt odaadja Grayback nek, hogy vigyázzon rá.. Nah hát ennyi :D Elég valószínűtlen.. de azért érdekes.... tök poén lenne ha voldi lenne az apucikája :)

Több teóriám most nem nagyon van... Draco val kéne vmit kezdeni... mármint... nagyon bírom a "mostani" Draco-t de félek tőle hogy csak Ginny miatt ilyen "normális".. és ha Ginny újra összejön Potty val, akk Draco megint behülyül.. :/ bár mondtad h neki is találtál leányt.. sőt.. el is fütyörészted h ez akár Ginny rokona is lehet.... :P de akk is félek.. túl normális, és rendes ahhoz Draco, hogy ennek ne legyen egy mélyebb oka... mármint. ezt csak én gondolom így.... de sztem fura h csak ginny miatt... nemhiszem h ennyire belezúgott vna a lányba egy nyár alatt.

Igazából további elmebeteg ötletek híján nemtudok mit írni... ennél fogva azthiszem elmegyek filmetnézni... aztán meg kerítek vmi könyvet... és ha végeztem visszanézek hátha ír vki vmi újat.. szóval addig is.... szia (sztok?! <-
meichan nah szól.. jók a poénjaid és a meglátásaid :) ;) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 22:33 
Betűmániákus

meichan írta:
Szia drága!No szavaztam és most totálisan hülyének néz a család mert gőzünk sincs,hogy mi a fenéért vihogok én állandóan :))

Na, drágám, most aztán szörnyű kínban vagyok. :shock: Meg is mondom miért. Majd' megpukkadok a visszafojtani próbált nevetéstől és vigyorgástól... és alig bírom visszafogni az ujjaimat, hogy nehogy olyat írjanak le, amit nem kéne. :-Ą :D
Valami kis öröm nekem is kellett a hétre, ezért van most ez a szavazás igazából. Ha tudnád milyen fejtörést okozott, hogy kit írjak be a lehetőségek közé, és kit ne... :-/ :)) (Egyébként... nagy gonoszság lenne a részemről, ha közölném, hogy több jó válasz is van? De azt nem mondom meg, hogy mennyi :-Ą :D :twisted:)
Idézet:
Szóval mint látható a szavazatom leadtam Voldira nem is tudom miért de őt gondoltam jónak :)) Csak mert olyan kis gonoszka tudsz lenni de azért tudtam volna másra is szavazni.

Hát... ez meglepett. Mármint, hogy rá szavaztál. De... :-? mindenképpen megfontolandó ötlet, hisz... én igencsak furmányos, és gonosz tudok időnként lenni... *elfut*
Idézet:
Magyarázatom is van ám,hogy miért :D Sara-t ugye Graybeck nevelte fel és ő nem volt vérszerinti rokon mert elrabolták de miért pont annak a vérengző fenevadnak adták?Jó kérdés lehet,hogy Voldinak van valami kis rokonsága vele de ő nem akart vele foglakozni ezért átadta Frenrirnek,hogy ő majd jó halálfalót nevel a kislányból. :-P

Érdekes elképzelés ez is... :-?
Idézet:
Aztán választhattam volna Dumblit mert neki is kék szeme van és néhány helyen már kifejtettem,hogy miért vetődött fel bennem ez a gondolat.Meg aztán neki volt családja akiket elhagyott ezen az ágon aztán bőven lett volna lehetőség arra,hogy Dumbli legyen a rokona ráadásul a kislány szülei a rendhez tartoztak ezért lenne nekem ez a vonal a legszimpibb na és emiatt kaphatna az öreg bölcs még egy hatalmas pofont amikor kiderülnek a dolgok :D

Na igen... ez se lenne rossz. :-?
De egyébként, Sara szülei nem tartoztak a Rendhez, csak... egyiküknek köze volt hozzá. :D ;)
Amúgy tényleg lenne rá esély, hisz a kék szemek például egyeznek, és ugye Dumbledore-nak családja is volt... hát igen... ez elgondolkodtató.
Idézet:
Akkor miért Voldira szavaztam?Jó kérdés,mert én sem vagyok teljesen normális :)) :-P

Dehogynem, te teljesen normális vagy. :)
Idézet:
Nos lehetne még Sirius is de őt már kizártuk ezért eszembe sem jutott,talán még Harryt gondolnám de neki zöld szeme van és úgy tudom,hogy a családjában nem voltak kék szeműek ami ugye nem teljesen kizáró ok :-P

Igen, Sirius vérszerint biztosan nem Sara rokona, de... vannak más lehetőségek is... :D :-Ą
Harry meg... :-Ą való igaz, a szeme az zöld, és elméletileg a családjában általánosságban zöld és barna szeműekről tudunk, de... amint azt az élő (és holt) példa is mutatja, igen élénk a fantáziám. Amúgy ebben az esetben is igaz, hogy nem csak vérszerint lehet valaki valakinek a rokona. :-Ą
Idézet:
Ja igen és lehetne Piton is mert akinek kiderül,hogy titokban felesége és gyerekei vannak annak miért ne lehetne még egy titokzatos rokona? :)) ;;)

He-he-he... tényleg nagy poén lenne, ha kiderülne, hogy Perselusnak még Sara is a rokona... :)) én ezen olyan jól mulatnék, de... *elnémul*
Idézet:
És ki a fene az Kira ha jól emlékszem a nevére :shock: Én nem emlékszem,hogy lett volna ilyen nevű a töriben ha csak nem Sirius barátnőjének a testvére*reméli,hogy nem kutyul valamit de nagyon*Okés hulla vagyok ezért lehet,hogy nem emlékszem nevekre :D No remélem sikerül ebből kisilabizálni valami értelmeset :))

Volt egy Kira nevű idős asszony, akit akkor láttunk, amikor Ginny és Adrastea Franciaországba mentek Karácsonyra. Ő volt Adrastea barátnőjének a nagymamája.
Egyébként, Sirius barátnőjének a húgát Kristinnek hívják.

Na, én is hulla vagyok, megyek aludni. I-) Kellemes hétvégét, és jó éjszakát. :-h I-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 21:47 
Fanficbúvár

Szia drága!No szavaztam és most totálisan hülyének néz a család mert gőzünk sincs,hogy mi a fenéért vihogok én állandóan :)) Szóval mint látható a szavazatom leadtam Voldira nem is tudom miért de őt gondoltam jónak :)) Csak mert olyan kis gonoszka tudsz lenni de azért tudtam volna másra is szavazni.Magyarázatom is van ám,hogy miért :D Sara-t ugye Graybeck nevelte fel és ő nem volt vérszerinti rokon mert elrabolták de miért pont annak a vérengző fenevadnak adták?Jó kérdés lehet,hogy Voldinak van valami kis rokonsága vele de ő nem akart vele foglakozni ezért átadta Frenrirnek,hogy ő majd jó halálfalót nevel a kislányból. :-P Aztán választhattam volna Dumblit mert neki is kék szeme van és néhány helyen már kifejtettem,hogy miért vetődött fel bennem ez a gondolat.Meg aztán neki volt családja akiket elhagyott ezen az ágon aztán bőven lett volna lehetőség arra,hogy Dumbli legyen a rokona ráadásul a kislány szülei a rendhez tartoztak ezért lenne nekem ez a vonal a legszimpibb na és emiatt kaphatna az öreg bölcs még egy hatalmas pofont amikor kiderülnek a dolgok :D Akkor miért Voldira szavaztam?Jó kérdés,mert én sem vagyok teljesen normális :)) :-P Nos lehetne még Sirius is de őt már kizártuk ezért eszembe sem jutott,talán még Harryt gondolnám de neki zöld szeme van és úgy tudom,hogy a családjában nem voltak kék szeműek ami ugye nem teljesen kizáró ok :-P Ja igen és lehetne Piton is mert akinek kiderül,hogy titokban felesége és gyerekei vannak annak miért ne lehetne még egy titokzatos rokona? :)) ;;) És ki a fene az Kira ha jól emlékszem a nevére :shock: Én nem emlékszem,hogy lett volna ilyen nevű a töriben ha csak nem Sirius barátnőjének a testvére*reméli,hogy nem kutyul valamit de nagyon*Okés hulla vagyok ezért lehet,hogy nem emlékszem nevekre :D No remélem sikerül ebből kisilabizálni valami értelmeset :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 21:23 
Betűmániákus

Na, egy újabb szavazás, csak hogy ne unatkozzatok, ha esetleg erre tévednétek. :-Ą :-Ą :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 18:16 
Betűmániákus

rowling írta:
Szia!

Öh.... eh.... élek. Ez egészen biztos, de.... De, hogy mi a véleményem a fejezetekről, azt nem tudom szavakba önteni. Néhol volt, hogy legszívesebben fejbe vágtalak volna egy sörösüveggel - bár, lehet csak túldramatizálom a dolgokat -, néhol meg..... inkább elmondom kritikába. :P

Szia drága!
Öh... huh... ennek örülök. :D Kár lett volna érted.
Kezdjek félni...? :-SS :-S *sörösüvegeket eltávolítani a közelből*
Idézet:
Írtál mostanában új verset? :)

Hát... van egy ami már majdnem kész van... csak van még néhány sor, amikkel nem vagyok kibékülve. De szerintem hamarosan kész leszek vele, és akkor feltöltöm a Merengőre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 17:53 
Betűmániákus

meichan írta:
Na most aztán végképp aggódom Sara miatt ha már nem fütyörészel akkor ott tényleg nagy baj van :cry:

:-SS Meg se merek szólalni... bármit mondanék, azzal az életemet kockáztatnám. *Említette már, hogy idén nagyon nem várja a karácsonyt...? Se a valóságban, se a képzeletben...? :-$ *
Idézet:
Hm azok után,hogy a griffendéles lány min megy keresztül nem csodálom,hogy Piton inkább nem kockáztatja meg a kémkedést a másik oldalnak és a lebukás veszélyét bár még mindig ingadozik,nekem úgy tűnik,hogy őt leginkább csak a gyerekei teljes biztonsága érdekli a sajátja nem csak addig amíg biztosan tudja,hogy ők nem kerülhetnek Voldi fenhatósága alá. :)

Piton... hát... ja, a gyerekeiért biztosan aggódik, és értük bármit megtenne... akár a jó, akár a rossz oldalon áll. Nem akarja, hogy Erinék Voldemort markába... vagy miatta veszélybe kerüljenek... *hatalmas erőfeszítéseket tesz, hogy féken tudja tartani az ujjait, és ne írjon le olyat, amiből olyanra jönnétek rá, amire még nem szabad*
Idézet:
No hát azzal,hogy Voldi elutazik és kiadta a feladatokat azok így vagy úgy de lehet úgy értelmezni,hogy itt jön képbe a Hitleres borzalom. ;)

Borzalom az lesz... de hogy Hitleres lesz-e, vagy sem... az meglepetés... :-SS :-S
Idézet:
Dorát sajnálom de legalább nem úgy vesztette el a babát,hogy az első pillanattól kezdve boldog volt miatta és örült neki így talán könnyebb lesz feldolgoznia.

Talán... de akárhogy is, egy gyermek halála... mindenképp szörnyű veszteség, és nekem megszakad szegényért a szívem.
S bár ez így lehet hogy hülyén hangzik, de valami jó talán mégis kihozható a dologból... hisz a jövőbelátás előny is lehet... :-? ;)
Idézet:
Szegény Harry annyira kis gonoszul bánsz vele :-P ;) No majd kiváncsi vagyok a bájital hatásainak,ahogy arra is hogy ez vajon eljut e Dumbledore fülébe,hogy kivűlről vittek be egy ilyen gonosz kis kotyvaszt,hogy még többet szenvedjen ez a szerencsétlen.

Tudom én, hogy gonosz vagyok Harryvel, de... végül minden rendbe jön majd, megígérem. A bájital... *látványosan nagyot nyel, majd félve megköszörüli a torkát* hát... szóval... *légyszi mondjatok egy országot, amelyikkel nincs kiadatási egyezményünk... :-S :-SS * Azt hiszem... jobb, ha én most nagy bűntudatosan leszegem a fejem, és némaságba burkolózok... :-S :arrow:
Idézet:
Hm de várom már a végét hogy majd én is kárörvendően dörzsölgethessem a tenyereimet :D :-P

Ne aggódj, lesz rá lehetőség, hogy mi is kárörvendjünk. De... nem minden a bosszú. Néha... előfordul, hogy olyannal is találkozunk, aki... vezekel a bűneiért, vagy... legalábbis egy részükért, és... így talán nem kell őt teljes mértékben gyűlölni... $? :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 28 (szombat), 17:29 
Betűmániákus

Selton írta:
Végre volt időm elolvasni!!! :D
Wáh! :D Nemigazán toom kifejezni h milyen jó volt... igazán érdemes volt erre a fejire várni :D

Szia Selton! Örülök hogy tetszett a fejezet, és nem bánod, hogy várni kellett rá. :D
Idézet:
Sajnos jelenleg sem érek rá.. csak gondoltam adok magamról életjelet.....

Köszönöm az életjelet :)
Idézet:
olyan jó lenne ha éjjel nappal csak olvashatnék tőled.... nagyon tetszik a stílusod.. meg úgy wáh.. úgy minden! Nálam már J.K.R. ősanyánk szintjén állsz ;)

Ugyan... még elpirulok... nem hinném, hogy én akár J.K.R. közelében is járhatnék, de azért köszönöm, nagyon kedves vagy. :) :oops:
Idézet:
Sajnos tényleg mennem kell... Majd még írok amikor idejutok... nagyon köszönöm, hogy írsz! mármint.. h megírtad/ írod továbbra is a "Miért?" et... azt hiszem sokat veszítettem vna ha nem olvasom el / nem írsz egy ilyen ficet :)

Vigyázz magadra, további sikeres tanulást és jó írást :)
Örök híved, és rajongód: Selton

Tényleg nagyon szépen köszönöm, kedves vagy. :) Azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy én is nagyon sokat vesztettem volna, és vesztenék, ha nem írtam volna/ írnék.
Nagyon sok baráttal, és élménnyel lennék szegényebb, és... az életemmel... Szóval mondhatni, hogy inkább én tartozom nektek hálával, hogy olvassátok az őrültségeimet... és írtok nekem. :) :lol:

Megpróbálok igyekezni a következő frissel is, de... jövőhét vége előtt szinte semmi esély sincs rá sajnos. $? :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 27 (péntek), 19:09 
Írópalánta

Szia!

Öh.... eh.... élek. Ez egészen biztos, de.... De, hogy mi a véleményem a fejezetekről, azt nem tudom szavakba önteni. Néhol volt, hogy legszívesebben fejbe vágtalak volna egy sörösüveggel - bár, lehet csak túldramatizálom a dolgokat -, néhol meg..... inkább elmondom kritikába. :P

Írtál mostanában új verset? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 27 (péntek), 18:22 
Fanficbúvár

Na most aztán végképp aggódom Sara miatt ha már nem fütyörészel akkor ott tényleg nagy baj van :cry: Hm azok után,hogy a griffendéles lány min megy keresztül nem csodálom,hogy Piton inkább nem kockáztatja meg a kémkedést a másik oldalnak és a lebukás veszélyét bár még mindig ingadozik,nekem úgy tűnik,hogy őt leginkább csak a gyerekei teljes biztonsága érdekli a sajátja nem csak addig amíg biztosan tudja,hogy ők nem kerülhetnek Voldi fenhatósága alá. :) No hát azzal,hogy Voldi elutazik és kiadta a feladatokat azok így vagy úgy de lehet úgy értelmezni,hogy itt jön képbe a Hitleres borzalom. ;) Dorát sajnálom de legalább nem úgy vesztette el a babát,hogy az első pillanattól kezdve boldog volt miatta és örült neki így talán könnyebb lesz feldolgoznia.Szegény Harry annyira kis gonoszul bánsz vele :-P ;) No majd kiváncsi vagyok a bájital hatásainak,ahogy arra is hogy ez vajon eljut e Dumbledore fülébe,hogy kivűlről vittek be egy ilyen gonosz kis kotyvaszt,hogy még többet szenvedjen ez a szerencsétlen.Hm de várom már a végét hogy majd én is kárörvendően dörzsölgethessem a tenyereimet :D :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 27 (péntek), 17:49 
Zöldfülű

Végre volt időm elolvasni!!! :D
Wáh! :D Nemigazán toom kifejezni h milyen jó volt... igazán érdemes volt erre a fejire várni :D Sajnos jelenleg sem érek rá.. csak gondoltam adok magamról életjelet..... olyan jó lenne ha éjjel nappal csak olvashatnék tőled.... nagyon tetszik a stílusod.. meg úgy wáh.. úgy minden! Nálam már J.K.R. ősanyánk szintjén állsz ;) Sajnos tényleg mennem kell... Majd még írok amikor idejutok... nagyon köszönöm, hogy írsz! mármint.. h megírtad/ írod továbbra is a "Miért?" et... azt hiszem sokat veszítettem vna ha nem olvasom el / nem írsz egy ilyen ficet :)

Vigyázz magadra, további sikeres tanulást és jó írást :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 26 (csütörtök), 19:19 
Betűmániákus

4 szavazattal Draco nyerte meg a lehetőséget, hogy megmenthesse Ront, amikor ő "sajnos :?: " kiveti magát az ablakon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 23 (hétfő), 11:01 
Betűmániákus

rowling írta:
=)) Jelenleg ilyen gépezettel nem rendelkezem, de ha nem kapsz tőlem valamiféle életjelet péntekig - ki tudja, mit hoz a holnap -, bizton állíthatom, szükségem lett volna rá. :lol: Na, megyek, mert eddig még nem kezdtem neki, de nem lopom tovább itt az estét, legalább egy fél fejezetet tudjak elolvasni.

Merlin segíts! Akkor imádkozok, hogy jelentkezz.:-SS $pray
*remegve várja az életjelet*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 20:58 
Írópalánta

ukume írta:
Most hogy így belegondolok, szerintem egy újraélesztő készülék sem ártana oda melléd... :-SS :-S :-SS *Vagy az inkább nekem kéne?*

=)) Jelenleg ilyen gépezettel nem rendelkezem, de ha nem kapsz tőlem valamiféle életjelet péntekig - ki tudja, mit hoz a holnap -, bizton állíthatom, szükségem lett volna rá. :lol: Na, megyek, mert eddig még nem kezdtem neki, de nem lopom tovább itt az estét, legalább egy fél fejezetet tudjak elolvasni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 20:46 
Betűmániákus

rowling írta:
Khm... esetleg van valami, amiről tudnom kellene, mielőtt nekikezdek olvasni? Például egy kispárna a szék mellé, ha esetleg leesnék, egy pohár víz, amivel leönthettem magam a sokkos állapotba kerülés következményeként? :-D

Szerintem a víz is és a kispárna is remek ötlet, bátran használd mindkettőt :lol: :-S
Idézet:
Ami azt illeti, belőled bármit kinézek.... Neki szabad kezdjek most, lefekvés előtt, vagy nem lenne tanácsos? Van benne vérrontás, halál ilyesmi? Ugye, nem voltál túl brutális? :-)

:-S :-Ą Nem nyilatkozok, inkább összehúzom magamat nagyon picire, és elbújok... *ha valaki keres, az ágy alatt megtalál*
Viccen kívül, személytől függő, hogy mit nevezünk "túl brutálisnak", de a most feltöltött fejezet végéért például nem vállalok felelősséget, mert azt az olvasói szavazatok alapján írtam meg.
Egyébként te hol is tartassz most? Mármint melyik fejezetnél? Mert például Harryvel meg Saraval mostanában nem voltam épp kedves. *tényleg elbújik*
Most hogy így belegondolok, szerintem egy újraélesztő készülék sem ártana oda melléd... :-SS :-S :-SS *Vagy az inkább nekem kéne?*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 20:21 
Írópalánta

Khm... esetleg van valami, amiről tudnom kellene, mielőtt nekikezdek olvasni? Például egy kispárna a szék mellé, ha esetleg leesnék, egy pohár víz, amivel leönthettem magam a sokkos állapotba kerülés következményeként? :-D Ami azt illeti, belőled bármit kinézek.... Neki szabad kezdjek most, lefekvés előtt, vagy nem lenne tanácsos? Van benne vérrontás, halál ilyesmi? Ugye, nem voltál túl brutális? :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 20:08 
Betűmániákus

rowling írta:
Nem baj. Mondok én.... ha... ha elérek odáig. :D ;)

Üdvözöllek drága barátném, örülök hogy újra itt látlak.:-h És remélem hamarosan újra élvezhetem a kritikáidat is :) O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 20:05 
Betűmániákus

*Fejezet admin-kézen, ukume kifúj @-) 8-} I-) *

Aki türelmetlen és kíváncsi, annak itt a fejezet leírása, hogy az engedélyezésig legyen min nyammognia:

Üdv mindenkinek, itt az újabb fejezet, kicsit később mint eredetileg szerettem volna, de legalább itt van végre. Én megint úgy éreztem, hogy kicsit talán uncsi, de... lehet, hogy csak azért mert fáradt vagyok. Remélem, nektek azért tetszeni fog, és kapok rá sok-sok kritikát. Na, lássuk mi történik: Pitont váratlanul magához hivatja Voldemort, mert lefüleltek egy árulót, aki megpróbált elmenekülni a Roxfortból. Igen, egy halálfaló-tanoncról van szó. *Sortiummal megint egy rugóra járt az agyuk bizonyos szempontból* Kedvenc jósunkról kiderül, nagy veszélyben van. Sara és Harry beszélgetnek, és Sara szavai megrémítik Harryt. Ginny megunta, hogy Weasley legyen, így nagy lépésre szánja el magát. Dora először egy csodálatos dolog hírét osztja meg barátnőjével, de aztán sajnos... a legszörnyűbb dolog történik, ami egy anyával megtörténhet... *Ne rám haragudjatok, ti döntöttetek így*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 19:49 
Írópalánta

ukume írta:
Most megyek feltölteni a Miért? új fejezetét. Én nem tudok róla véleményt mondani, szóval ezt rátok bízom.

Nem baj. Mondok én.... ha... ha elérek odáig. :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 19:29 
Betűmániákus

Most megyek feltölteni a Miért? új fejezetét. Én nem tudok róla véleményt mondani, szóval ezt rátok bízom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 18:10 
Betűmániákus

meichan írta:
Oh tehát csak fütyörészel és nem mondasz semmit $? Hát akkor tényleg nekem kell találgatnom.

:-Ą :D :-Ą
Idézet:
Tehát Dumblinak mondják ezt már sikerült kitalálnom,mondjuk ez annyira rá vall mármint az a mondata,hogy "Nem tudtam"Persze,hogy nem tudta ezért kellett volna jobban utána járni a dolognak.

Hát igen, sokat fogja majd hajtogatni ezt, és amilyen sokszor elmondja majd, annyira nagyon nem érdekli majd azokat, akik előtt így próbál mentegetőzni.
Idézet:
De arról nem beszéltél,hogy Sararól beszélt-e az illető Dumblinak :(( Bár nem lehet más ha nem Harryről beszéltek.Hajjjajjjjjj és ha Sara akkor ki az aki ennyire ismeri és volt is már szó róla de azért annyira nincs szem előtt :roll: Ez nehezebb lesz mint gondoltam :(

:D :-Ą
Na jó, tegyük fel, hogy Sararól lesz szó. DE csak tegyük fel. Ha így van, gondolkodj, ki lehet olyan valaki, aki ismeri a lányt, szinte jobban, mint bárki más élő ember, és ilyen szemrehányást tehet Dumbledore-nak, amikor szembekerül a professzorral. :D :-?
Idézet:
Hm a Harry-Dumbli közti kapcsolatról?Uh nekem az jutna eszembe,hogy a halottak között kéne keresgélni ha figyelembe veszem azt amit mondtál és az nem az ufókra értendő :)) Tehát a köztük lévő kapocs egy olyan személy aki már nem él,nekem legalábbis ezt jelentené.Mi más lehetne $? :D Hihi van egy olyan érzésem,hogy most sem találtam el semmit :-P :))

Nem rossz tipp, de nem. Az, aki, vagy ami ODAÁT van, nem ufó, és nem is halott. Bár több olyan halotthoz is köze van, akiknek közük van Albushoz. :-Ą :D :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 17:52 
Betűmániákus

Selton írta:
Gondolkodtam énis a profilos mondaton.... Azt hizsem nem sok lehetőségünk van... mármint 3 emberről tudjuk, hogy börtönben van/volt. Sirius, Sara és Harry. Azt hiszem Siriust kizárhatjuk, mivel nemigzán hiszem, hogy azok a régi események ilyen formában előjönnének... Harry ugyebár akk nem lesz..

Szia! Igazad van, Siriust valóbal nyugodtan ki lehet zárni. Neki biztosan nincs szerepe ebben a párbeszédben, és Harrynek sincs.
Idézet:
Ígyhát csak Sara marad. Őt kik ismerik?.

Ha az elméleted szerint nézem, Sarat nagyon kevés olyan ember ismeri, aki még él. Hisz szinte egész életében az őrült vérfarkassal élt, így nagyon kevés immáron azoknak a száma, akik szóba jöhetnek egy ilyen beszélgetés kapcsán. (Már ha feltételezzük, hogy ő az akiről beszéltek.) :-$
Idézet:
Elméletem szerint ezt a Mondatot Dumbikának mondják... és szerintem Harry.. mivel ő neki pontosan elmesélhette Sara a tárgyalást. (amin dumbikának ott kellett lennie).. Harry valószínűleg épp kirölti a dühét az igazgatón.. s felhozza Sarat is... Bár azt nemtudom miért tegezi le őt.. dehát ez van :D Lehet h Harry úgy gondolta, h az az ember nem ér meg annyi tiszteletet, hogy Magázza..

Igen, Dumbledore-nak mondják, de nem Harry. Erre éppen az utal, hogy az illető tegeződik. Harry, bár nem tiszteletből, te továbbra is magázni fogja a professzort. Ezt az ő részéről egyfajta tartózkodásnak tekintem, ami azt hivatott jelezni, hogy köztük nincs bizalmas kapcsolat, nincs meg a bizalom, ami régen. A magázás most már azt jelzi, hogy a köztük lévő tanító-tanítvány kapcsolat, és minden egyéb... megszűnt. Most már Harry tényleg semmit, de semmit nem akar Albustól. Csak egy dolgot akar megtudni. Egy dolgot akar tőle hallani. Egyetlen egyet.
Sara még nem mesélt Harrynek részletesen a tárgyalásáról, Harry csak a lényeget tudja. Saranak nem volt oka mesélni, hisz számára Dumbledore egy idegen. Csak egy ember, aki teljesen ismeretlenül a Pokolba küldte őt és a legjobb barátját.
Egyébként, Harry a dühét, a csalódottságát, a fájdalmát, és minden érzelmét, amit Dumbledore-ék árulása váltott ki belőle, egyetlen szóba fogja sűríteni, amikor majd találkoznak. Egy szó, és aztán örökre otthagyja őket.
Idézet:
Hát... Ide vmi mardekáros csel kéne... :P vagy vmi érdekes hatású bájital... mondjuk... wáh :D mi lenne ha egy igen erős szerelmi bájitalt adnál be nekik? vagy vmi olyan csokival kínálnád meg őket, mint amilyenből Roncimonci evett a szülinapján (a könyvben) és mondjuk... szerettesd őket egymásba :D mármint... A német meg a magyartanár pont összeillik.. :D 2nyelves... Remélem ellentétes neműek... ha nem.. hát... ők járnak pórul :DXD

=)) Hát... ez határozottan vicces lenne, mivel sajnos a magyar és a német tanárom is nő, és házas. Szóval... elég érdekes lenne ha szerelmi bájitalt kapnának. =)) De én már a gondolaton is jót mulatok, köszi.
Idézet:
O-ó :S:S:S nagyon el vagyok késve.. fellépésünk lesz egy énekkarral és mennem kell.. sajnálom :S majd még írok, ha hazaértem!

Remélem jól sikerült a fellépés. Mi jót adtatok elő? *Kíváncsi, mert régen ő is énekkaros volt*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 14:02 
Fanficbúvár

Oh tehát csak fütyörészel és nem mondasz semmit $? Hát akkor tényleg nekem kell találgatnom.Tehát Dumblinak mondják ezt már sikerült kitalálnom,mondjuk ez annyira rá vall mármint az a mondata,hogy "Nem tudtam"Persze,hogy nem tudta ezért kellett volna jobban utána járni a dolognak.De arról nem beszéltél,hogy Sararól beszélt-e az illető Dumblinak :(( Bár nem lehet más ha nem Harryről beszéltek.Hajjjajjjjjj és ha Sara akkor ki az aki ennyire ismeri és volt is már szó róla de azért annyira nincs szem előtt :roll: Ez nehezebb lesz mint gondoltam :(

Hm a Harry-Dumbli közti kapcsolatról?Uh nekem az jutna eszembe,hogy a halottak között kéne keresgélni ha figyelembe veszem azt amit mondtál és az nem az ufókra értendő :)) Tehát a köztük lévő kapocs egy olyan személy aki már nem él,nekem legalábbis ezt jelentené.Mi más lehetne $? :D Hihi van egy olyan érzésem,hogy most sem találtam el semmit :-P :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 13:24 
Betűmániákus

meichan írta:
Oké mondtam,hogy ez túl egyszerű lenne és megvilágosodtam :g Akkor nem lehet szó másról csak is Sararól.Tehát valaki mondja valakinek és nem emlékszem másra akinek hasonló lenne a helyzete csak és kizárólag Sara :D Tehát azt mondtad,hogy nem Hagrid mondja de azt nem,hogy Dumblinak.

:-Ą :-$ :-Ą
Idézet:
Ezek szerint valaki más mondja de mondhatja Dumblinak a kérdés már csak az,hogy ki mondja?Olyan kell legyen aki ismeri Sarat :-P DE ki ismeri Sarat Harryn kívűl ~x( Ebben lesz valami csavar és olyan valaki aki annyira szem előtt van,hogy majd kiszúrja az ember szemét és annyira egyértelmű lenne,hogy pont rá nem gondol senki. :(

Jól van, elismerem, valóban Dumbledore-nak mondta valaki, és ez a valaki ismeri azt, akiről szó volt, jobban, mint azt bárki hinné. Láttuk már az illetőt, DE nincs kifejezetten szem előtt (mármint az, aki mondta... vagyis... majd FOGJA mondani). ;)
Idézet:
Hm az igazság odaát van?Oh lenne benne egy ufó is akiről még nem tudok? :-O =))

Na, ez viszont tényleg annyira szó szerint értendő, hogy azt már tényleg nem tudom megállni nevetés nélkül. ;) :D Az igazság ODAÁT van, de azt Merlin kedvéért se lövöm le, hogy pontosan miképpen, hol, kiről, kiért, ki miatt, és úgy általában semmit. Erre magatoktól kell rájönnötök... most még. Aztán majd később persze kiderül a történetben is, de az még nem most lesz. De jusson eszedbe, amikor ARRÓL a bizonyos Harry-Dumbledor közti kapcsolatról van szó, hogy az igazság ODAÁT van.
Ui: Ufó nincs, meglepetés van. :-$ :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 13:14 
Zöldfülű

Haliii :D Végre idejutottam és szavaztaaam! Bár nem sok időm van, de azért írok egy komit. :P
Gondolkodtam énis a profilos mondaton.... Azt hizsem nem sok lehetőségünk van... mármint 3 emberről tudjuk, hogy börtönben van/volt. Sirius, Sara és Harry. Azt hiszem Siriust kizárhatjuk, mivel nemigzán hiszem, hogy azok a régi események ilyen formában előjönnének... Harry ugyebár akk nem lesz.. Ígyhát csak Sara marad. Őt kik ismerik?. Elméletem szerint ezt a Mondatot Dumbikának mondják... és szerintem Harry.. mivel ő neki pontosan elmesélhette Sara a tárgyalást. (amin dumbikának ott kellett lennie).. Harry valószínűleg épp kirölti a dühét az igazgatón.. s felhozza Sarat is... Bár azt nemtudom miért tegezi le őt.. dehát ez van :D Lehet h Harry úgy gondolta, h az az ember nem ér meg annyi tiszteletet, hogy Magázza..

Idézet:
Ha vasárnap sikerül, annak én is nagyon fogok örülni,big grin de ha nem, akkor átkozódás szempontjából figyelmetekbe ajánlom a német és magyar tanáraimat.*három tételt kell írnia, és kettőt megtanulnia hétfőre sad crying szóval elő a pálcákkal emberek és küldjetek pár zagyváló-átkot, vagy valamit a tanáraira, légyszi

:D Hát... Ide vmi mardekáros csel kéne... :P vagy vmi érdekes hatású bájital... mondjuk... wáh :D mi lenne ha egy igen erős szerelmi bájitalt adnál be nekik? vagy vmi olyan csokival kínálnád meg őket, mint amilyenből Roncimonci evett a szülinapján (a könyvben) és mondjuk... szerettesd őket egymásba :D mármint... A német meg a magyartanár pont összeillik.. :D 2nyelves... Remélem ellentétes neműek... ha nem.. hát... ők járnak pórul :DXD

O-ó :S:S:S nagyon el vagyok késve.. fellépésünk lesz egy énekkarral és mennem kell.. sajnálom :S majd még írok, ha hazaértem!

Légy jó, és sok siker mindenhez!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 11:46 
Fanficbúvár

Oké mondtam,hogy ez túl egyszerű lenne és megvilágosodtam :g Akkor nem lehet szó másról csak is Sararól.Tehát valaki mondja valakinek és nem emlékszem másra akinek hasonló lenne a helyzete csak és kizárólag Sara :D Tehát azt mondtad,hogy nem Hagrid mondja de azt nem,hogy Dumblinak.Ezek szerint valaki más mondja de mondhatja Dumblinak a kérdés már csak az,hogy ki mondja?Olyan kell legyen aki ismeri Sarat :-P DE ki ismeri Sarat Harryn kívűl ~x( Ebben lesz valami csavar és olyan valaki aki annyira szem előtt van,hogy majd kiszúrja az ember szemét és annyira egyértelmű lenne,hogy pont rá nem gondol senki. :(
Hm az igazság odaát van?Oh lenne benne egy ufó is akiről még nem tudok? :-O =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 21 (szombat), 11:21 
Betűmániákus

meichan írta:
Oh te szegény ennyi tétel hétfőre? :shock: Biztos,hogy elég az a zagyváló átok? :D

Ha gondolod, más átkokat és rontásokat is szívesen fogadok. $pray Bármilyen segítségnek nagyon örülök, bár a legjobb kétségkívül egy időnyerő lenne. Ha nem 24, hanem mondjuk 48 órás lenne egy nap, akkor az mindjárt jobb lenne (a Miért?-nek legalábbis) :-).

Idézet:
Oké tippelek.Nos lehet például Hagrid mondja Dumbledorenak .Lássuk csak olyat kell keresni aki végig hitt Harrynek akik ugye nem sokan vannak aztán a másik olyan aki ott volt a tárgyaláson és szavazhatott,hogy dementorcsók vagy életfogytiglan.Dumbli pedig ráadásul a Wizengamot tagja is tehát ez lenne a nyilvánvaló ami kapásból nem biztos,hogy annyira nyilvánvaló mint elsőre látszik :)) Nos ha nagyon mellé trafáltam akkor megyek és visszaolvasok,hogy kik voltak a tárgyaláson akik szavazhattak.Segítségnek örülnék mint pl.hanyadik fejiben volt a tárgyalás.Azt tudom,hogy valahol az elején de kevés szabadidő híján egy pontos feji számnak nagyon nagy hasznát venném :D :-P
Mondjuk vannak még más tippjeim is hiszen akár még Gin is mondhatja de ismerve a csavaros észjárásod akár két olyan ember is beszélhet erről akik közül egyikük sem hitt Harrynek vagy akik az elején még keresték a megoldást és hitetlenkedtek,hogy ő nem tehetett ilyet.Számos lehetőség van :) :D

Na, kezdem az elején: Nem Hagrid mondja. :twisted: :-Ą És nem Harryről. :twisted: :-Ą
Ebben most csak annyit segítek, hogy ismétlem önmagam ;), NEM arra vonatkozik, akire első ránézésre tűnhet. :D Vagyis nem Harryről volt szó. De az illető helyzete hasonló az övéhez. Ennek a bizonyos valakinek a tárgyalását nem láthattuk... - még... de mint tudjuk, van nekünk egy jósunk, aki szokott érdekes dolgokat látni -.
(Harry tárgyalása egyébként a 4. fejezetben volt. Bár az nem segít ennek a rejtélynek a megoldásában.) Gondolj arra, az igazság ODAÁT van. :twisted: :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 23:21 
Fanficbúvár

ukume írta:
Ha vasárnap sikerül, annak én is nagyon fogok örülni,:D de ha nem, akkor átkozódás szempontjából figyelmetekbe ajánlom a német és magyar tanáraimat.*három tételt kell írnia, és kettőt megtanulnia hétfőre :( :(( szóval elő a pálcákkal emberek és küldjetek pár zagyváló-átkot, vagy valamit a tanáraira, légyszi $pray *

Ui: Ha már a kereséshez adott támpontoknál és segítségeknél tartunk, akkor figyelmedbe ajánlom az itteni aláírásomat, ami egy idézet a Miért?-ből, és nem arra vonatkozik, akire első ránézésre tűnhet. ;) :twisted: :-Ą
Aki akar, tippelhet, hogy ki mondja, kinek, és kiről :D

Oh te szegény ennyi tétel hétfőre? :shock: Biztos,hogy elég az a zagyváló átok? :D

Oké tippelek.Nos lehet például Hagrid mondja Dumbledorenak .Lássuk csak olyat kell keresni aki végig hitt Harrynek akik ugye nem sokan vannak aztán a másik olyan aki ott volt a tárgyaláson és szavazhatott,hogy dementorcsók vagy életfogytiglan.Dumbli pedig ráadásul a Wizengamot tagja is tehát ez lenne a nyilvánvaló ami kapásból nem biztos,hogy annyira nyilvánvaló mint elsőre látszik :)) Nos ha nagyon mellé trafáltam akkor megyek és visszaolvasok,hogy kik voltak a tárgyaláson akik szavazhattak.Segítségnek örülnék mint pl.hanyadik fejiben volt a tárgyalás.Azt tudom,hogy valahol az elején de kevés szabadidő híján egy pontos feji számnak nagyon nagy hasznát venném :D :-P
Mondjuk vannak még más tippjeim is hiszen akár még Gin is mondhatja de ismerve a csavaros észjárásod akár két olyan ember is beszélhet erről akik közül egyikük sem hitt Harrynek vagy akik az elején még keresték a megoldást és hitetlenkedtek,hogy ő nem tehetett ilyet.Számos lehetőség van :) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 21:35 
Betűmániákus

meichan írta:
Hihi mennyi legyen az órabérem? :D Mondjuk,hogy nekem már az is elég fizetség ha eljutunk a végére és láthatom Roncikát repülni szárnyak nélkül,na jó nem fog meghalni akkor nem láthatnám a képét mikor közlik vele,hogy alaposan hátba támadta a barátját aki nem mellesleg ártatlan volt ahogy a többiek arcát is nagyon szeretném már látni 8->

:) Köszi, örülök ha megelégszel a kiosztással, és a bűntudattal, mert abban lesz bőven részük Ronéknak. ;) Egyébként, Ron nem fog messzire, vagy sokáig repülni, elvégre, meg kell mentetnem a grabancát, és ezért sajnos nem taníthatom meg komolyabban repülni. De bárkinek is lesz köszönhető a megmenekülése, szerintem mindenképp jó lesz. (Akár Ginny menti meg, akár Draco, Ron biztos nagyot fog nézni, elvégre, egyáltalán nem érdemli meg a "megmentő jobbot".
Idézet:
Hehe tudom,hogy nem kell engem félteni de én csak szeretem a relytéjeket és imádok kutakodni,főleg ha van támpontom is vagy némi segítségem ;) ;;)

Ebben az esetben, ez a történet neked kész kincsesbánya lehet, hisz itt aztán van bőven rejtély, és titok, és meglepetés, stb. :shock: :D :-Ą
Idézet:
azért tuti biztos,hogy lesznek még benne olyan dolgok amin vagy hatalmasra tágulnak a szemeim vagy simán kigúvadnak esetleg jojóznak @-)

:-Ą :-Ą :-Ą
Idézet:
Friss pedig jön amikor jön.Ha vasárnap sikerül annak nagyon fogok örülni de ha nem jön össze akkor sem lesz gond max.megátkozom Merlin bácsit,hogy nem volt a helyzet magaslatán :)) :-P

Ha vasárnap sikerül, annak én is nagyon fogok örülni,:D de ha nem, akkor átkozódás szempontjából figyelmetekbe ajánlom a német és magyar tanáraimat.*három tételt kell írnia, és kettőt megtanulnia hétfőre :( :(( szóval elő a pálcákkal emberek és küldjetek pár zagyváló-átkot, vagy valamit a tanáraira, légyszi $pray *

Ui: Ha már a kereséshez adott támpontoknál és segítségeknél tartunk, akkor figyelmedbe ajánlom az itteni aláírásomat, ami egy idézet a Miért?-ből, és nem arra vonatkozik, akire első ránézésre tűnhet. ;) :twisted: :-Ą
Aki akar, tippelhet, hogy ki mondja, kinek, és kiről :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 19:16 
Fanficbúvár

Hihi mennyi legyen az órabérem? :D Mondjuk,hogy nekem már az is elég fizetség ha eljutunk a végére és láthatom Roncikát repülni szárnyak nélkül,na jó nem fog meghalni akkor nem láthatnám a képét mikor közlik vele,hogy alaposan hátba támadta a barátját aki nem mellesleg ártatlan volt ahogy a többiek arcát is nagyon szeretném már látni 8->

Hehe tudom,hogy nem kell engem félteni de én csak szeretem a relytéjeket és imádok kutakodni,főleg ha van támpontom is vagy némi segítségem ;) ;;) azért tuti biztos,hogy lesznek még benne olyan dolgok amin vagy hatalmasra tágulnak a szemeim vagy simán kigúvadnak esetleg jojóznak @-)
Friss pedig jön amikor jön.Ha vasárnap sikerül annak nagyon fogok örülni de ha nem jön össze akkor sem lesz gond max.megátkozom Merlin bácsit,hogy nem volt a helyzet magaslatán :)) :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 18:23 
Betűmániákus

meichan írta:
Oké akkor készítem is ki a védelmi és harci eszközeimet felkészülve minden eshetőségre :D Huh kiváncsi lettem.Vajon mi okozza majd ama lelkiállapot romlást,hogy ugrándozni támadjon kedve :-P Hm kiváncsian várom a frisst és reménykedek benne,hogy Merlin veled és velünk lesz,hogy vasárnap jöhessen a friss :D

:)) Na, és mennyi az órabéred? Mennyit érjen nekem, hogy megmented az életem?:lol:
Na, most komolyan. A friss... egyelőre annyit mondok, hogy dolgozom rajta. Aztán majd kiderül.$pray
Ron... hát... :-SS hogy is fogalmaztál kicsit lejjebb...:-? ja, megvan, "téged ismerve véres lesz". :-SS :lol: $dead (Mármint az az időszak, ami úgy összességében oda vezet, hogy elborul az agya, és ugrik. Ez is kicsit olyan lesz Ronnál, mint a "késes incidens" Ginnynél. Csak épp ő olyat lát majd, amit senki se bírna ép ésszel.)
Idézet:
Oh ha a fejedet követelik ezüst tálcán akkor megkapják mondjuk Godzilla fejét aranytálcán és örüljenek az értékes tálcának :)) :-P

:)) Én benne vagyok.#:-S
Idézet:
Még mindig nem jutottam el odáig,hogy Hitler után kutakodjak de most már megvárom a bizonyos utalásokat.Hihi és megint fütyörésztél,de azért nem kell ennyire elkeseredni mert túl jól ismerlek végül is mindig sikerül valamivel meglepned ;) :D :-* Amikor már azt hiszem,hogy nem tudsz meglepni semmivel mindig sikerül bele tenned egy kis ezt,egy kis azt,némi tébolyt és egy csipetnyi rejtély-t és már is dől az elképzelésem és jön a körömrágás :-SS De pont ettől fantasztikus a Miért? és én egyfolytában imádom és jár az agyam csak időm nincs most boncolgatni de majd a kövi fejezetnél :twisted: :x

Hitler... hát... ahhoz kétség sem férhet, hogy nem volt éppen kispályás az öreg.8-} @-) És sajna Voldemort sem az :-Ą. *Ő elmegy "nyaralni" de a melót azt bezzeg itthon hagyja :-SS :-Ą*
Köszi, aranyos vagy, de azért téged se kell félteni, van ám olyan is itt, amiben már nem hinném, hogy meg tudlak lepni.
De azért persze van még ez-az a tarsolyomban, és most sajnos nem csak jó dolgokra gondolok... :( *például AZ a bizonyos decemberi nap :cry: * és lesz itt még téboly, és őrület, és rejtély, és... és halál, meg szerelem, és csalódás, és... :-$ Na jó, most már elhallgatok, és inkább megyek írni. :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 23:47 
Fanficbúvár

Oké akkor készítem is ki a védelmi és harci eszközeimet felkészülve minden eshetőségre :D Huh kiváncsi lettem.Vajon mi okozza majd ama lelkiállapot romlást,hogy ugrándozni támadjon kedve :-P Hm kiváncsian várom a frisst és reménykedek benne,hogy Merlin veled és velünk lesz,hogy vasárnap jöhessen a friss :D

Oh ha a fejedet követelik ezüst tálcán akkor megkapják mondjuk Godzilla fejét aranytálcán és örüljenek az értékes tálcának :)) :-P

Még mindig nem jutottam el odáig,hogy Hitler után kutakodjak de most már megvárom a bizonyos utalásokat.Hihi és megint fütyörésztél,de azért nem kell ennyire elkeseredni mert túl jól ismerlek végül is mindig sikerül valamivel meglepned ;) :D :-* Amikor már azt hiszem,hogy nem tudsz meglepni semmivel mindig sikerül bele tenned egy kis ezt,egy kis azt,némi tébolyt és egy csipetnyi rejtély-t és már is dől az elképzelésem és jön a körömrágás :-SS De pont ettől fantasztikus a Miért? és én egyfolytában imádom és jár az agyam csak időm nincs most boncolgatni de majd a kövi fejezetnél :twisted: :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 21:00 
Betűmániákus

meichan írta:
Haliiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!Nem tom még,hogy mit találtál ki arra az esetre mikor egyáltalán nem szegényke kiugrik az ablakon de már nagyon kiváncsi vagyok :D Hihi kár,hogy ez is még nagyon messze van :-P Mert ugye ez is majd csak akkor fog bekövetkezni mikor az is kiderül,hogy Harry aki tényleg szegényke ártatlan :D Az viszont tuti,hogy Gin mivel már nem hajlandó Weasley sem lenni nem igen törné magát azért,hogy megmentsen egy olyan embert aki így viselkedett,inkább Dracoról tudnám elképzelni,hogy közbe lép nehogy meghaljon ez a sültbolond az ugrándozása miatt :-P

Szia meichan! Azt nem mondom meg, hogy szerintem melyikükről lenne valószínűbb, hogy megmenti Ront, ha látja, hogy kiugrik. Mindkettőnél tudnék érvelni mindkét lehetőségre. Így inkább csendben maradok, és nem befolyásollak titeket.
Egyébként, ez a bizonyos ugrás még Harry szabadulása előtt lesz, ugyanis... ha Harry már szabad lenne, akkor szavazati lehetőségként őt is kiírtam volna. Nem. A mostani elméletem szerint, Ron valamikor (a történet időrendje szerint) jövő májusban, vagyis körül-belül egy év múlva fog arra a bizonyos mélypontra kerülni, hogy ilyesmire vetemedik.
Idézet:
Friss....Édesem frissítesz akkor amikor kész vagy és lesz rá időt,senki nem fog megenni miatta.Amúgy sem hagynám :twisted:

Köszi, aranyos vagy. És köszönöm a védelmet is, ha szükséges lesz, hidd el, igénybe is fogom venni. Tartok tőle, hogy lesz olyan, például a Dumbledore-nak megjegyzett napon, hogy meg kell védened engem.:cry: :-S Mert szerintem akkor biztosan lesz olyan, aki a fejemet követeli egy ezüst tálcán. :-SS
A friss egyébként még mindig úgy néz ki, hogy vasárnap lesz. $pray Szerencsére majdnem az egész család elmegy holnap délután rokonlátogatóba, és csak vasárnap délután jönnek haza, szóval nyugi lesz itthon, és remélhetőleg tudok majd írni. Vagyis ha minden a terveim szerint fog menni, akkor vasárnap délután vagy este lesz friss.
Idézet:
Hitler ügyben még jutottam előre de az tuti,hogy téged ismerve véres lesz :-P :D És felettébb izgalmas :D

Túl jól ismersz... :-S :-Ą :-SS *Egyébként a Hitler-által ihletett tervekről utalásos módban szó lesz a kövi fejezetben*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 22:52 
Fanficbúvár

Haliiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!Nem tom még,hogy mit találtál ki arra az esetre mikor egyáltalán nem szegényke kiugrik az ablakon de már nagyon kiváncsi vagyok :D Hihi kár,hogy ez is még nagyon messze van :-P Mert ugye ez is majd csak akkor fog bekövetkezni mikor az is kiderül,hogy Harry aki tényleg szegényke ártatlan :D Az viszont tuti,hogy Gin mivel már nem hajlandó Weasley sem lenni nem igen törné magát azért,hogy megmentsen egy olyan embert aki így viselkedett,inkább Dracoról tudnám elképzelni,hogy közbe lép nehogy meghaljon ez a sültbolond az ugrándozása miatt :-P

Friss....Édesem frissítesz akkor amikor kész vagy és lesz rá időt,senki nem fog megenni miatta.Amúgy sem hagynám :twisted:
Hitler ügyben még jutottam előre de az tuti,hogy téged ismerve véres lesz :-P :D És felettébb izgalmas :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 22:08 
Betűmániákus

Képzeljétek, éppen ebben a pillanatban ugrott be, hogy hogyan lehetne a legkreatívabban és a mi szempontunkból a legélvezetesebben megmenteni Ront, amikor majd kiugrik "szegénykém" az ablakon. DE, két személyre is megfelelne az elképzelésem, szóval... úgy érzem, ebből szavazás lesz. $! :twisted: O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra