Selton írta:
Háhááá idejutottam!! háháá

!!! Ezt se hittem volna.. mármint h még ezen a héten idejutok.. nagyon durva.. egy csepp szabadidőm sincs.. vagy tanulás vagy "csinálnak nekem programot" a "kedves" tanáraim... pedig még csak tizedikes vagyok könyörgöm! Most kéne élnihagyni a gyereket.
Szia. Én is örülök, hogy idejutottál, és én is idejutottam végre. Én is úgy el vagyok havazva, hogy lassan egészen nyugodtan utánam küldhettek egy mentőalakulatot, mert ha így megy tovább a dolog, akkor lassan eltűnök a lecke-lavina következtében. Most is, dél óta mostanra fejeztem be a tanulást. Három perce sincs, hogy befejeztem az informatika feladatot.

Ami dög unalom volt, és utáltam csinálni. Na, mindegy.
Majdnem minden tanulnivalót mára halasztottam, így tudtam végre tegnap és tegnapelőtt dolgozni egy kicsit a Miért? következő fejezetén.

Merthogy a héten egyáltalán nem volt rá időm.

És sajnos ennek a most következő hétnek sem úgy néz ki az eleje, hogy nagyon sokat tudnék dolgozni, bár... ha mázlim van, és a marketing tanár még mindig beteg, akkor a hétfő és a szerda délutánom talán szabad lesz.
Idézet:
Ennek hatására.. meg a fantáziám hatására szavaztam Voldira... (és fejben dumbira is):D Mi most tanuljuk bioszból, hogy pl a csigák úgynevezett hímnős állatok.. Nekem egy határozottan komolytalan elképzelésem van Sara eredetével kapcsolatban... Szerintem Voldika kezdetben leány volt.. vagy inkább nevezzük fél leánynak... azaz hermafroditának.. (mindig hamvas a bőre XD) és dumbika meg vszínű kicsit pedo volt.. nah mind1.. szóval szerintem boldogan éltek, mígnem jött sara..

Hát ez nagyon... ez nagyon nagy poén. Hát... nem tudom mennyire volt komoly ez a gondolat, de... én még mindig majd' megfulladok a nevetéstől, amiért mondjuk hálás vagyok, mert remekül feldobtad a napom. Ez tényleg haláli ötlet. Mondjuk pont vacsorázás közben olvastam az imént, és...

hát majdnem kiköptem az éppen aktuális falatot... aztán meg majdnem félrenyeltem...

de megérte.
Szóval tényleg köszönet, teljesen feldobtad az estémet.
De, hogy komolyra fordítsam a szót, egyébként tényleg
több jó megoldás van erre a mostani szavazásos kérdésre.
Idézet:
Dumbi mivel suliigazgató volt, biztos el akarta vetetni.. de Voldi ragaszkodott hozzá h megtartsa.. ezért átkozásig összevesztek.. így is alakult ki a háború.. És mivel Voldi nagyon dühös tudott lenni, nem csak dumbit próbálta kinyírni, hanem a többi "nem normálisnak " artott embert (ésbár igaz h ő sem volt normális, mert hermafrodita volt... de Hitler is alacsony volt.. fekete hajú és krumpliorrú.. mégis a zsidőkat üldözte) szóval így szépen kialakult a háború.. de voldi mivel széttördöste a lelkét (nemtoom h te ebben a ficben is így gondoltad e..), azért már csak sokkal kevesebb érzelem köti majd a lányához.. és mivel amúgy sem ér rá a háború miatt odaadja Grayback nek, hogy vigyázzon rá.. Nah hát ennyi

Elég valószínűtlen.. de azért érdekes.... tök poén lenne ha voldi lenne az apucikája

Na, szóval, hogy magát az ötletet is porondra állítsam... nem igazán hiszem, hogy ez így történt volna. Biztosíthatlak, hogy Voldemort és Dumbledore nem szűrték össze a levet, nincs szó hermafroditaságról se, és ilyesmik. Voldemort se apucija, se anyucija (

) nem volt senkinek, főleg nem Saranak. (Bár ettől még lehetnek rokonok...

)
Idézet:
Több teóriám most nem nagyon van... Draco val kéne vmit kezdeni... mármint... nagyon bírom a "mostani" Draco-t de félek tőle hogy csak Ginny miatt ilyen "normális".. és ha Ginny újra összejön Potty val, akk Draco megint behülyül.. :/ bár mondtad h neki is találtál leányt.. sőt.. el is fütyörészted h ez akár Ginny rokona is lehet....

de akk is félek.. túl normális, és rendes ahhoz Draco, hogy ennek ne legyen egy mélyebb oka... mármint. ezt csak én gondolom így.... de sztem fura h csak ginny miatt... nemhiszem h ennyire belezúgott vna a lányba egy nyár alatt.
Dracónak valóban kiszemeltem már egy lányt, aki bár... ha jól tudom, nem Ginny rokona, de... nagyon kedves, és rendes lány. (A családjában ugyan van EGY-két zűrös alak, de... amúgy minden oké vele.
Egyébként, Draco jóságának egyik oka a Ginny iránti "vonzalom" a másik meg... talán egyfajta létfentartó ösztön lehet. Ő úgy látja, Ginny - és így bizonyos mértékben Harry - mellett állva lehet a legtöbb esélye az életbenmaradásra. Mivel Ginny igen kitartó, Harry meg egy született túlélő.
Idézet:
Igazából további elmebeteg ötletek híján nemtudok mit írni... ennél fogva azthiszem elmegyek filmetnézni... aztán meg kerítek vmi könyvet... és ha végeztem visszanézek hátha ír vki vmi újat.. szóval addig is.... szia
Remélem jó volt a film, és olvasnivalót is találtál, a mihamarabbi üzenetváltásig pedig szia