Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 7:16

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 327 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 23:24 
Fanfic-faló

:)

küldtem Neked egy PÜ-t, benne némi meglepivel

és egy utolsó gondolat: mivel ennyire skizo vagyok, mivel ennyire eltelít az "önvizsgálat", én magam, sajna én biztosan tudnék élni az írás nélkül is. annyian vagyunk 'idebent'.. vagyis, nem tudom, a választásaim nyomán melyik lenne az igazi "én", mindenesetre nem pont én.. *lelövi magát* xD (a részleteket lásd egyik hasonló témájú versemben.. xD)

a lényeg, h ezt is én dönt(hete/)öm el magammal kapcs, és ennek a lehetősége az, ami tulképp engem megijeszt. h ha épp rám jön, akár meg is tenném. mert, "szilánkosan egész - egészen szilánkos"

na, a többit majd lj-n, asszem a közeljövőben megint postolok egyet xD

örülök, h írtál nekem!
cupp
tylerrrrrrrr

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 23:01 
Tollforgató

Utolsó offom, tényleg!
eskü.

köszönömmmm a választ, totál kielégítő volt, és nem offollak itt tovább, csak még egy:

Villette írta:

néha úgy érzem, az egészet ki kéne innen dobni, ahogyan most már egyre többen teszik meg a környezetemben, de ez egy másik pillanatban már egészen ijesztően is hangzik. hiszen nem akarom azt a látszatot kelteni, h egyenesen megtagadom önmagam. tudom, mások sem ezért csinálják, de én közben ezt megint magamnak értelmezem.

ha az egészet kidobnád, az igenis önmegtagadás lenne.
a reformálás nem egyenlő a kipusztítással.

hogy mások mit, és miért tesznek, azt mások tudják biztosan.
vagy nem.
én biztosan nem.

engem nem érdekel, milyen divathóbortok ütik fel a fejüket körülöttem.
írok, mert írni akarok, és mert nem tudok nem, minden betűben ott vagyok, meg az, amit hiszek, ennyi az arc/ars/arche poétikááám :D

"... a többi néma csend"

de leírtad a legfontosabbat: hogy ijesztően hangzik, hogy leszedd, mert "nem akarom azt a látszatot kelteni, h egyenesen megtagadom önmagam" - pontosan.

erről beszélek napok/hetek/hónapok óta számolatlanul embereknek, és csak néznek rám.

és nem értik.

"az írás csak írás"
"a könyv csak könyv"...

bizti van olyan írás, és olyan könyv is.
nem akarok eggyel sem találkozni soha.

minden teremtés az önmagán túlcsorduló szeretet eredménye.
az írás a lélek önmagán való túlcsordulása.
ha már VAN annyi a lelkedben, hogy túlcsordulhasson, akkor írsz jól.

te jól írsz.

cuppantalak

nah, *bepofa*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 22:41 
Fanfic-faló

tyler!

Te mindig tudod hova üssél (avagy rátapintasz a lényegre), egy kis időt kérek, de úgy érzem, lassan (és most először átgondolva) azért sikerül tapra állnom. az kell nekem, h szédüljek, törjön el mindenem, csengjen a fülem, zsibbadjon el bennem a ’lélek’, aztán majd visszadöccen bennem az a háromlábú szék (test-lélek-szellem). látod, figyelek, leginkább most ezt hagytam meg magamnak. lassan alvad bennem a dolog, és végül csak megérzem az ütés (esés) nyomait is. ezeket a jelentéseket kell h hordozzam magamban. felismerés, má' megint..

a többit viszont igyekeztem mind eldobni.. igen, benne volt a pakliban a profilváltás is, de attól félek, azt kell hogy mondjam Neked, h még mindig túlságosan is kíméletes voltam magamhoz. engem cs tyler üthet meg. és, a legnehezebb őt önmagunkból kihívni, úgyh most még kérlek, továbbra se kímélj.. a fémmel a torkomon legalább még igazinak érezhetem a magánhangzókat :D

néha úgy érzem, az egészet ki kéne inen dobni, ahogyan most már egyre többen teszik meg a környezetemben, de ez egy másik pillanatban már egészen ijesztően is hangzik. hiszen nem akarom azt a látszatot kelteni, h egyenesen megtagadom önmagam. tudom, mások sem ezért csinálják, de én közben ezt megint magamnak értelmezem. mindent vagy semmit, most mégis megalkudtam magammal, és kicsit még egy helyben toporgok (ez számomra új, még szoknunk kell egymást. de, ez is elérkezett, innentől kezdődik majd megint minden). de közben meg lehet, így már nem találnám a kapaszkodókat. kicsit még tanácstalan vagyok, de most is cs egyedül magamra számíthatok, bennem van az elhatározás. időben megtalálom

igazából ezt mind küldhetném most fel lj-re is, de ha már ez is ficBLOG, Te pedig itt leptél meg most kivételesen :)

szóval:

tükrök.. igazából most már a címében elbotlom, és túl sok a visszacsillanás, de hát l'art pour l'art. én pedig nem szeretnék már sokáig Tristan maradni. mégis, örülök h szereted, mert így utólag már nekem is kezd jelenteni valamit. ez a folyamatos önmagamra ébredés am elég fárasztó.. xD gondolom, nem cs nekem :D:D lj-n is írtam, h eddig folyamatosan cs leelőztem magam, most meg mintha kicsit elfáradtam volna, megijedtem h egyenesen lekéstem magamat, de a 'vonat' télleg bevár. cs, előbb le kéne adnom vkinek a poggyászaimat

nem ígérhetem, h nem fognak még eltűnni dolgok hirtelen, viszont örülök, h a LOOSE YOURSELF-hez Te is kötődsz. akkor nem is csalódhatok magamban :)

most, h elolvastalak itt, rögtön el is olvastam odaát magamat, h higgyek annak amit látok, és észre kellett vennem azt, ami már egy jó ideje cs böködi a szememet: ebben a műben már megint leírtam előre mindent magammal kapcsolatban, már megint konzerváltam a saját sorsomat. gratulálhatok magamnak..

tulképp nevezhetném innentől kezdve amolyan ars poeticámnak is (először arc poeticát írtam..), olyan dühödt volt és így őszinte, h még ki is kérheti magának. és, szinte ugyanazt élem most át, amit durván egy éve, és annyira gáz, h én ezt most megint nem veszem észre. ennyire nem veszem észre már magamat.. ehh. de, megint jókor szóltál ^^

azt mondod, legjobb írásom? én mindenesetre talán a legjobban szeretem :) ez is egy hosszabb írói válságom után tört rám, rem most is vmi hasonlót tartogatok magamnak xD

és, megint utat mutat most nekem egy kicsit (skizofrén, tudom), észhez kell térnem. azt kérded, lesz-e más a kilopkodott mozaikok helyett? igyekeznék pótolni mindent, most már tényleg szeretném. hogy mit jelent számomra az írás? látod, még erre sem ismertem rá. így még nem lehet teljesen az enyém.. perpill még mindig megküzdök vele, miközben ötlet lenne, sőt terv is. egy elég határozott.. és annyira szeretném

remélem, szeretni is fogom

igyexem idejében jelentkezni itt ismét, addig is cs annyit tudok Neked mondani,h írj helyettem is, tylerem! és, ha fákking hamvadónapok, akk egyszer cs meggyulladok mán xD

V.

P.S.: így utólag kissé nyígósra sikerült a reag, de összvissz gondolkodtam, akk szeretem elhagyni magamat, h onnan vizsgáljam :D:D úgyh sem keseregni, sem szabadkozni nem jöttem ide. cs levezettem magamban megint mindent

*berekeszti magát*

P.S.2: közben, Hil, tejóég! hát most látom a Te kritikádat a Tükröknél! ooh.. meg sem érdemlem.. magam miatt :D:D de, asszem abbahagyom, Neked ott válaszolok, amint tudok :) nagyon szépen köszönöm
*bár, a csapongása pont h egy 18 évesre vall, szal azért reméli, majd később tényleg "megéri" h az "írás-képe" alapján idősebbnek nézik* :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 08 (hétfő), 21:26 
Tollforgató

tyleremmm...

én semmi juvenile kényszert nemtok felmutatni most to shock, mint mások, egyéb topikokban a meghökkentés minden kényszerével, de azért beóvatoskodom ide :)

Láttam, reformálod a profilod :) Alakulgat, vagy így hagyod, és másfélék kerülnek fel?

Azt sajnálom, hogy a kedvenc versem leszedted, azt a búcsúzós/memoriamost, az... *hallgat*

de a Tükröket legalább nem, és ennek örülök.

És aminek még jobban: hogy a Lose yrslf fent maradt.

Az nekem annyira... annyiranagyon...
Az egyik legjobb írásod, tudod?

Nem tudnám egy mérlegre tenni a Tükrökkel, DE:

két külön serpenyőbe nagyon is.
és egy vonalban lennének, csak kétezer mérföld lenne a két mérleg között.

Nekem ez a kettő az írás... nem, hanem az ÍRÁS, csupa nagy betűvel - alfája és omegája.

Ilyenkor valahogy érzem azt a teljességet, amit olyan véres verítékkel próbál az író átélni, hajszolva azt újra és újra, leszakítani az égből egy darabot, és tömni, tömni bele a lelkén tátongó, varrás mentén felfeslett lyukba...

olvasnék szívesen Tőled olyat, amiben ezt írod meg.

valami olyasmit, hogy mit jelent Neked írni - mert amit haluztam a Tükröknél, hogy hogy írsz, írhatsz... az csak az én képzeletem.

King nem ír erről (sokat).
Dickens sem, Zola sem, Hrabal sem, de még a Karafiáth Orsi sem.

Tudom, néha nehéz az írás, de elvileg megbeszéltük lj-n, hogy milyen fákking hamvadónapok vannak az újjászületések előtt :D

szóval hogy átmeneti minden állomás, azaz... kicsit ki lehet szállni a vonatból, inni egy karcos feketét a füstös Utasban, műanyagporhárból, elpimpolni egy szálat, annak akinek, de... indulunk tovább, hogy végre odaérjünk.

és tudja az alkotó, hogy az állomáson állva is akaratlanul, zsigerből fogja figyelni az embereket, hogy aztán már a kupéban, a (far)zsebéből kirángatott, összegyűrt (félbehajtott kockás füzetet*) papírt előrángatva megírja, amit látott.

már attól kész a történet, hogy a vonaton ülsz, 'lette.

az összes állomáson lézengő minden érdekesség már akkor történet, amikor Te eldöntöd, hogy felszállsz.

és ez csak most, ahogy itt körmölök Neked - nézett be elém.

most egy Muse-t küldök, az Uprisingot, és találjon meg, azt kívánom, mert kellenek a soraid, nem, nem a betűid: a betű önmagában semmit, de semmit nem ér.

csak hang.

A soraid lennének jók, hogy én is lássak valamit majd vertikálisan, mikor zuhanok :D

XD

ehh, én most a Sing for Absolution fogom meghallgatni a Muse-tól, nekem most az passzol, pedig nem zuhanok, hanem emelkedem...

de minden más zuhan el tőlem, aminek zuhannia kell.

hát üdv, te másik repkedő,
néha jó lenne, ha legalább a nagylábujjaddal érintenéd a mező virágait :D XD

és bocs a sok offért, talán kegyes lesz a modi-néni, és ...

dr

* Basketball diaries - LeoDiCaprióval, ő hordta így.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 04 (csütörtök), 18:20 
Sztorihajhász

Üdv!

Nos, jelentem, feltettem azt a történetet, amit emlegettem... Csók címen megleled, amint felkerül :)

Aztán tényleg ne kövezz meg érte nagyon, jóóóóóó? *háromszorakkora, könnytől csillogó szemmel néz, mint ő maga*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 03 (szerda), 22:33 
Fanfic-faló

hűha!

el sem tudtam képzelni, miért frissülhetett hirtelen a ficblogom, és hát miért: JASON :D:D
mindenképp várom,
bár most így kicsit félek, miért is kéne megkövezzelek érte oO
talán h kit illet az a csók?

nos, azt hiszem, megtudom ha elolvasom
majd akk jelentkezem a Te ficblogodban! :D:D

köszi h írtál, Pernyanya :)
üdv.
pernyóka

PS.:
most esett le.. AJÁNLÁS? :oops: ugyanmár
de, feltétlen írok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 03 (szerda), 22:28 
Sztorihajhász

Üdv, Pernyóka...

Született egy irományom, amit neked fogok ajánlani... merthogy az egyik olyan kép ihlette, amit te mutattál Jasonnél.

Címe: Csók.

Megírtam, most pihen, hogy felkészüljön a kikupálásra.

Ha netán elolvasod majd, ne kövezz meg nagyon... *könyörgő tekintet*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 09 (szombat), 14:42 
Fanfic-faló

csak itt halkan megjegyzem, h az elmúlt fél órában nagy elhatározásomban (kac) kitakarítgattam a meris profilomnál, így véglen eltávoztak nem csak azon művek, amik már lassan öt (!) éve itt porosodnak, hanem olyanok is, amik így utólag nekem is megfekszik a gyomromat.

kezd megformálódni bennem valami, és ehhez az kellett, h végleg szakítsak azzal, ami (bocs, aki) akkor voltam, végleg kitegyem innen a fölösleget.

ások lejjebb és lejjebb.. xD viszont a hordalékot is néha el kell kotorni, cs h más is lássa, mit csinálok, ne én egyedül.
hm. remélem, hamarosan jelentkezhetem valami olyasmivel itten, ami eddig nem jött össze nekem. mindenesetre ha eljön ennek az ideje, én sem fogom kihagyni.. xD
nahh, ennyi lenne a lényeg, avagy ez volt az újabb post, a formalitás kedvéért.

stoob, Neked még tartozom a kritikaválaszokkal, de érkeznek amint összeállt bennem a kép. :)
és most néztem, h jött kritika TRUE BLOODra, én meg nem vagyok képes folytatnii.. TT.TT na mindegy, első sorban ezen próbálok meg változtatni a jövőben.

üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 06 (szerda), 12:50 
Fanfic-faló

ooh, üdvözöllek ismét nálam!

én pedig jelentem, h már tegnap éjjel elolvastam a haikuknál hagyott soraidat, és mérhetetlenül jól estek, mivel pont, hogy láttatnak, látszanak, és ajj. szeretem, mikor a felébredt gondolatokat olvashatom vissza, ráadásul ha még ilyen pontosan is vannak megfogalmazva, mint ahogyan Te tetted.
majd igyekszem minél előbb válaszolni is rájuk, cs előbb én is összeszedem magamat. :)
nagyon szépen köszönöm, h időt szakítottál rám, és mindegyik reag.odnak külön örülök.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 05 (kedd), 23:33 
Sztorihajhász

Üdv, Nagy Betűboszorkányok Egyike!

Jelentem, eljutottam odáig, hogy zavartalanul, félretéve minden mást elolvassam a haikuidat (ejjdeszép így ragozva/toldalékolva :D), és mindegyiknél hagytam egy-két sort :) Csak röviden, nem látszó, de ott lévő ajnározó körökkel és frázisokkal :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 16:21 
Fanfic-faló

oh hát..
oh maaan. : D

én is mindig egy ilyen digitáblát hiányoltam, de legalább mostantól a Te alkotásaiban nyönyörködhetem. *.*
majd lesem a repertoárodat! ^^

éés, amit neten találtam bariról, azt már mind el is olvastam, holnap pedig úgyis muszáj lesz újból beköltöznöm a szabó ervinbe, sz'al..
: )

nna, de nem pOFFátlankodom a saját ficblogomban többet,
utólag is remélem, hogy mindenki úgy ünnepelte a Karácsonyát, ahogyan tervezte, sőt még kicsit jobban is, és remélem, hogy az új év egy újabb termékenyebb korszakomat fogja elhozni itten, avagy reszkess merengő.. XD
élvezzétek továbbra is a szünetet, helyettem is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 26 (szombat), 1:33 
Tollforgató

keziccsók.

ezitten... *digitáblához jutott* :roll:

meg ez is

he_he_he.

és üüüüüüüüüüüüüüüüdv :D

jah... Bari Károly leginkább könyvtárakban lelhető fel, Elfelejtett tüzek, meg a Holtak arca fölé c. könyvét ajánlom :)[/url]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 9:14 
Fanfic-faló

jááá én köszönöm :D tényleg :D :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 0:34 
Fanfic-faló

ja, és igenn, stoobie-nak hála nem felejtem el a hivatalos részt sem : D ::
sz'al a friss hóval friss haikuk lepnek el itt hirtelen, úgyh' nem is maradt más hátra, mint h szokás szerint linkelődjek: Hóesés ::: Haikuk - Neked, Reni, köszi a gyors reakciót. :D oh, most nézem, h Dóri is közben lemoderált. :D

na de: ez egy amolyan.. na. esett a hó, én ültem az ablaknak háttal, és épp próbáltam tanulni.. végül újraértelmeztem egy régebbi versemet - ez is csak én lehetek.. XD -, a hóesésnek és Luciatus születésnapjának köszönhetően.

köszi, Zsóka!:D:D
am olvastalak kritiben, és tudod: :x

na.
kellemes kikapcsolódást, élvezzétek a téli szünetet helyettem is. XD
üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 20 (vasárnap), 0:26 
Fanfic-faló

ooh, nem is reméltem volna.. :D
vagyis, azt nem is reméltem, hogy elfelejtesz, de hogy még írni is fogsz nekemmm..
*dörzsöli a tenye-nye-rét*
:D:D

éés, nem is kell szabadkoznod, én türelmesen - woahh, epedve :D - kivárom, mit hoz nekem zsákban a..

nos, mit is mondhatnék még?
örülök, hogy erre jártál!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 19 (szombat), 21:01 
Sztorihajhász

Üdv!

Láttam, frisseltél...

Le vagyok maradva az olvasásssal, de nem vagy elfelejtve ám! Csak kissé besűrűsödtek itt a dolgaim :)

Szóval, légy türelmes, és kitartásod eredménye előbb-utóbb egy-két (-három...) kriti lesz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 10 (csütörtök), 23:17 
Fanfic-faló

hát, akkor én is várlak vissza Téged, feltétlen! :D

és ha ráérsz, most várlak a house topicban, az ott mindjárt feltett kérdésemre. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 10 (csütörtök), 23:15 
Billentyűzetgyilkos

jóóó, várom :D:D
és ha hazajöttem vasárnap, azt hiszem, blogolok egy hosszút. tényleg megihletett az a két haiku, amit bemásoltam : ))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 10 (csütörtök), 11:01 
Fanfic-faló

ooh, hát akkor csakis örülhetek neki - a hajamnak is, és a haikuimnak is. : D
de most komolyan:
köszönöm szépen, máris megleptél draccal együtt, nem is reméltem volna, hogy kritikák várnak az esti feltöltés után. : )
jaj, hát Nektek is örültem, és ígérem, este válaszolok Mindkettőtöknek!

azért a formaságok végett :: Haikuk - Egy-Pár-Kapcsolat - csak mert nem tudom abbahagyni. XD

PS.: Reni, itt válaszolva a kritixedre, legközelebb majd figyelem, mikor modizol, és akkor külön betámadlak velük Téged. :D

köszönöm, hogy olvastok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 10 (csütörtök), 10:22 
Billentyűzetgyilkos

'lette, tényleg ilyen a hajad. : D

Röppent megint egy kritika a haikukra. <3 Írj még sokat *.*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 21:26 
Fanfic-faló

draconia írta:

Öhm... az előzőt egészítettem ki, választ lásd lejjebb :)

visszaidézek :D :
Te, tylerem, ha ilyen nitrókat robbantgatsz itt nekem, hát én sikoltozva élvezem az örömtáncomat.
még mindig nem tudom elhinni..
és, ha Te ezt terhesnek érzed - mmint saját részedről -, akk megnyugtatlak: miattam az ilyet sose bánd. XD nekem az olyan spontán jött, most pedig itt állok, szembesítve megint valamivel.
tylerrel, leginkább.
hát, megint csak köszönöm. : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 21:23 
Tollforgató

Villette írta:

ez nem ééér. : DD

szerk.:

sosem volt még ilyen szép hajam. :D:D

ILYEN a hajad :D
(szerintem)

Öhm... az előzőt egészítettem ki, választ lásd lejjebb :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 21:21 
Fanfic-faló

draconia írta:

énsenem akarom szétoffolni neked :D

*sorryyyyy*

http://img1.tar.hu/mello/size2/39259982.jpg

ÉS leveszem, nyugi, csak linkelés miatt van fent.

tudod, mióta láttam Brianedet, amit küldtél... azóta nemtok nyugodni :)

na, akk még egy utolsót:

OH MAAAAAAAAAAAAN..
*kifulladt*

ez most komoly?? *.*
neem, ezt nem tudom elhinni. áh, hihetetlen vagy.. :D
jaaj, most erre mit tudok mondani? :oops: :oops: :oops:
jaj, hát úgy is tudod: KÖSZÖNÖM.
de, de, de..
áh.
ez nem ééér. : DD

apa gerincben viszkető, zavart boldogsága vagyok.

szerk.:
sosem volt még ilyen szép hajam. :D:D

Te, tylerem, ha ilyen nitrókat robbantgatsz itt nekem, hát én sikoltozva élvezem az örömtáncomat.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Villette 2009 december 05 (szombat), 21:24-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 21:11 
Tollforgató

Villette írta:

dee, nem is akarom szétoffolni a saját topicom, sz'al lényegre török: kérem a linket. : )

énsenem akarom szétoffolni neked :D

*sorryyyyy*

http://img1.tar.hu/mello/size2/39259982.jpg

ÉS leveszem, nyugi, csak linkelés miatt van fent.

tudod, mióta láttam Brianedet, amit küldtél... azóta nemtok nyugodni :)
de most talán kicsit kompenzálódott - bennem.
Neked nyilván nem olyan érzés, de ez nem is baj.

óh: és most már tényleg békén hagylak :)

komoly :D
egy ideig nem kell tartanod tőlem, de utána sem rohanlak le mindenfélével, jó?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára draconia 2009 december 05 (szombat), 21:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 21:07 
Fanfic-faló

apa ráncolt kíváncsisága vagyok.

és merre van?
*a tükör felé pislog*

...

és am. jah, d.art kúlos, csak legyen nekem is elég kitartásom - ALÁZAT.. - végigcsinálni.

dee, nem is akarom szétoffolni a saját topicom, sz'al lényegre török: kérem a linket. : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 20:43 
Tollforgató

Öhm...

*elkövetett egy rajzot tyleréről*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 16:29 
Tollforgató

Villette írta:

(és zárójelben: jaa, igen, a rajzaim.. ezt már a múltkor is akartam írni Neked, hogy azért vettem le őket, mert beleültetted a bogarat - és Tylert - a fülembe, és terveztem, hogy majd egy dev.artos portfólióm alatt teszem őket megint elérhetővé, csak ahhoz még több is kell, hogy bevállalhassam ezt. de, amint alakul valami, természetesen jelzem! mert, hogy néha megint rám jön a rajzolhatnék.. : D *ő is pofátlan*)

hihihiiii, dArt, coooool.
örülök, hogy ha jelzed.

rám is rámjött a rajzolhatnék - bár én máshogy alktotok.
tsak egy gyors skicccc... nem baj, ha nem olyan, csak érezzem, amit akartam benne érezni.

majd egyszer megmutatom :)
ha merem.

:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 15:28 
Fanfic-faló

Tania írta:
röppent egy kritika. rövidebb a szokottnál, de a többi csak felesleges fecsegés lett volna :x

nagyon szépen köszönöm, már este olvastam, és tökéletes zárlata volt a napomnak, ígérem, ma este válaszolok is rá, csak lassan szedelődzködöm a zenesuliba - am. Nektek meg így utólag is jó meritalit mára. XD
: DD
pussz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 15:27 
Fanfic-faló

draconia írta:
Tylerem... ne vess meg:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=63713

*elfelé*

tsak zárójelben: (rajzaid? lehet látni valami újat?) *pofátlan ám*

nem bírom ezt elégszer lereagálni. zavarba hozol. : D
mindenesetre válaszom a kritikák címszó alatt. :)
köszönöm itt is.
apa bizsergő mosolya vagyok.

(és zárójelben: jaa, igen, a rajzaim.. ezt már a múltkor is akartam írni Neked, hogy azért vettem le őket, mert beleültetted a bogarat - és Tylert - a fülembe, és terveztem, hogy majd egy dev.artos portfólióm alatt teszem őket megint elérhetővé, csak ahhoz még több is kell, hogy bevállalhassam ezt. de, amint alakul valami, természetesen jelzem! mert, hogy néha megint rám jön a rajzolhatnék.. : D *ő is pofátlan*)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Villette 2009 december 05 (szombat), 16:00-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 14:50 
Tollforgató

Tylerem... ne vess meg:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=63713

*elfelé*

tsak zárójelben: (rajzaid? lehet látni valami újat?) *pofátlan ám*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 05 (szombat), 10:30 
Tollforgató

Villette írta:

szerk.:
OFF :: :shock: gyertyák csonkig égnek van a dunán.. *bambul*

Óh, látom, teissss észlelted :D
bár... Dunán nem ritka Márai, Wass, de... én is meglepődtem.

csak tegnap nem volt hozzá hangulatom.

és máshoz se nemigen, de azért de *bambul*

Apa roncsolt, kék vért okádó írói vénája vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 22:20 
Billentyűzetgyilkos

röppent egy kritika. rövidebb a szokottnál, de a többi csak felesleges fecsegés lett volna :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 21:54 
Fanfic-faló

Luciatus írta:
Villette, én jelnetem, meghaltam. Hát ezek az új haikuk... énénénén... ahh... szóvalhogy. nem tudok értelmesen írni, csak nyelem a szavaidat, és törnek fel a sóhajok. köszönlek :x

oh, jelentem, feltámasztalak. :D
nos, ennél többet nem is mondhattál volna nekem.
köszönöm.
:x

a'sszem megvolt az adok-kapok mára. : DD

szerk.:
OFF :: :shock: gyertyák csonkig égnek van a dunán.. *bambul*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 21:52 
Fanfic-faló

Asha írta:

Örültem, hogy örültél. ^^ Eszméletlenül szép, nagyon jól esett olvasni, és boldog vagyok, hogy így belebotlottam. :)

na, én akkor meg annak örülök, hogy sikerült egy kicsit feldobnom a modizásodat. :D
már csak muszáj lesz ezért is folytatnom.. XD : D

am. tök jó érzés, h az utsó három elfogadómélem is személyre szóló volt, esk. jól esik örülnöm már ennek is. : ))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 20:36 
Fanfic-faló

Villette, én jelnetem, meghaltam. Hát ezek az új haikuk... énénénén... ahh... szóvalhogy. nem tudok értelmesen írni, csak nyelem a szavaidat, és törnek fel a sóhajok. köszönlek :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 20:11 
Ó-nagy-admin "on stage"

Villette írta:
és, azért belinkelném az illem kedvéért a legújabb adagot is, ami Ashának köszönhetően hamar felkerült, és amik tényleg csak formaságok.
Asha itt is írom Neked, hogy örültem a kis mellékletednek! : D

Örültem, hogy örültél. ^^ Eszméletlenül szép, nagyon jól esett olvasni, és boldog vagyok, hogy így belebotlottam. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 04 (péntek), 19:31 
Fanfic-faló

óóh, és megint csak zavarba hoztál a kritikáddal, amit most olvastam el a legutóbbi haikuimra, de tudod, mi van: köszönöm. : )

és, azért belinkelném az illem kedvéért a legújabb adagot is, ami Ashának köszönhetően hamar felkerült, és amik tényleg csak formaságok.
Asha itt is írom Neked, hogy örültem a kis mellékletednek! : D

és természetesen köszönöm mindenkinek az eddigi véleményeket, és sikerült is válaszolnom az eddigiekre - tylerem, Neked pedig még ma visszaírok. :D

üdv.
V.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 03 (csütörtök), 20:55 
Tollforgató

Villette írta:
tudd, hogy rettentően sokat jelent az, hogy olvasol engem.

ohh... hát ez visszafelé is TOTÁL igaz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 29 (vasárnap), 15:17 
Fanfic-faló

tudd, hogy rettentően sokat jelent az, hogy olvasol engem.

apa ronggyá rohasztott porhüvelye vagyok.
apa masszív küzdése vagyok.
apa fura lázálma vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 27 (péntek), 9:52 
Tollforgató

*Totáldepi, kiritbekontárkodás tylerének*

apa ronggyá rohasztott idegrendszere vagyok.
apa masszív rettegése vagyok.
apa fura gondolatai vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 22 (vasárnap), 18:34 
Fanfic-faló

hát, hála, nem hála, aki aminek veszi, de hála többek között a Te érdeklődésednek is, stoobie, folytatom a tripemet.. : DD
Haikuk - harmadik felvonás
remélem, ez is elnyeri majd az olvasók tetszését, mindenesetre kellemes kikapcsolódást kívánok hozzájuk, és csak köszönni tudom az érkezett véleményeket!
minden jót,
V.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 22:00 
Sztorihajhász

Üdv!

Hát, bevallom, kritiírásban nem vagyok ász /mintha bármi másban az lennék.../, ezért aztán nem is viszem túlzásba :D

Hála? Nnnna, mesélj csak...!? :D

Haikuim fenn voltak /kemény 3 db/, de nem sokáig. Valahogy nem ízlett a népnek. Evvan.

Apa erőt gyűjtő sóhaja vagyok... *megy kritire válaszolni*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 19:00 
Fanfic-faló

stoobie írta:
Üdv!

Most ráleltem a haikuidra, jól elolvastam őket, és még kriti(ke)t is hagytam :) Feleannyira sem elborult, mint amit a lucoshoz írtam :D

(nekem is van pár ilyenke, de megkímélem tőle a népet :D)

hát sziaa itt! : DDD
el sem hiszed, mennyire megörültem, mikor megláttalak itt Téged is. :D

na de:
"Feleannyira sem elborult, mint amit a lucoshoz írtam" -ezt én kérem ki magamnak, luccos igazán nem volt elborult - csak kicsit meg.. : D -, és annak is ugyanúgy örültem, mint ennek a mostani kettőnek.
esk. már megérte feltennem őket. :D
köszönöm szépen, hogy olvasol, és hogy még írsz is nekem ilyen szépeket!
ígérem, meghálálom! :D:D
*sejtelmess*
köhömm.
*neem, am most ő sem elborult*
na, am ne kíméld a népet, nem érdemeljük meg, Tőled is szívesen olvasnék ilyesmiket!
minden jót,
V.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 20 (péntek), 18:56 
Fanfic-faló

Tania írta:
de azt majd megkapod kritikában is tényleg, csak nagyon belelkesedtem, amikor megláttam a nevedet, mondom eeezt nekeem :D

ooh, hát én már annak is örültem, hogy írtál külön ki névreszóló elfogadómélt, de azóta meglestem a kritikádat is, és kijár érte egy külön köszönet, mert szépes volt, és mert: :x
ígérem, válaszolok is rá, amint összeszedem magam, de perpill. megint azt csinálom, amit nem kéne, és azt nem, amit kéne..
XD

köszönöm Neked is!
puszillak.

remélem, jó a kispál éppen. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 21:13 
Sztorihajhász

Üdv!

Most ráleltem a haikuidra, jól elolvastam őket, és még kriti(ke)t is hagytam :) Feleannyira sem elborult, mint amit a lucoshoz írtam :D

(nekem is van pár ilyenke, de megkímélem tőle a népet :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 20:59 
Billentyűzetgyilkos

de azt majd megkapod kritikában is tényleg, csak nagyon belelkesedtem, amikor megláttam a nevedet, mondom eeezt nekeem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 19 (csütörtök), 19:36 
Fanfic-faló

én pedig marha értelmesen válaszoltam. :D
de, tudod, hogy mi van: köszönöm. őszintén. :)
és minden többi kritixemért is kijár egy köszönet.

és még van valami: Moszkva - avagy Haikuk, második felvonás, fel is töltve, hála Reninek és a gyors reflexeinek. : DD
és, Reni, jót mosolyogtam a post scripten, külön öröm volt ez az elfogadó mél. : D

no, berekesztem magam - de nem a haikukat.. esk. beléjük estem. XD

a viszontlátásra!
V.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 19:02 
Fanfic-faló

Villette írta:
Egy ismerős hang - Haikuk - néhol szálak kötnek össze, máshol poénból szétvágom.
égési sérülés, amnézia minden egyes pillanat.
újabb versömleny, tőlem.

kellemes olvasást hozzá!

V.

én meg marha értelmesen kritizáltam. villette, villette, ki vagy te? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 18 (szerda), 18:33 
Fanfic-faló

Egy ismerős hang - Haikuk - néhol szálak kötnek össze, máshol poénból szétvágom.
égési sérülés, amnézia minden egyes pillanat.
újabb versömleny, tőlem.

kellemes olvasást hozzá!

V.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 november 02 (hétfő), 21:29 
Fanfic-faló

stoobie!

ha esetleg erre járnál, itt köszönném meg Neked is azt a szépséges kritikát, amivel megleptél a "tükrök"-nél, és ahogy dracnak is írtam: amint összefércelem magam - mindig szilánkosra folyok ilyenkor.. : DD -, válaszolok Mindkettőtöknek!

köszönöm, hogy olvastok.
:x

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 327 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra