tyler!
Te mindig tudod hova üssél (avagy rátapintasz a lényegre), egy kis időt kérek, de úgy érzem, lassan (és most először átgondolva) azért sikerül tapra állnom. az kell nekem, h szédüljek, törjön el mindenem, csengjen a fülem, zsibbadjon el bennem a ’lélek’, aztán majd visszadöccen bennem az a háromlábú szék (test-lélek-szellem). látod, figyelek, leginkább most ezt hagytam meg magamnak. lassan alvad bennem a dolog, és végül csak megérzem az ütés (esés) nyomait is. ezeket a jelentéseket kell h hordozzam magamban. felismerés, má' megint..
a többit viszont igyekeztem mind eldobni.. igen, benne volt a pakliban a profilváltás is, de attól félek, azt kell hogy mondjam Neked, h még mindig túlságosan is kíméletes voltam magamhoz. engem cs tyler üthet meg. és, a legnehezebb őt önmagunkból kihívni, úgyh most még kérlek, továbbra se kímélj.. a fémmel a torkomon legalább még igazinak érezhetem a magánhangzókat
néha úgy érzem, az egészet ki kéne inen dobni, ahogyan most már egyre többen teszik meg a környezetemben, de ez egy másik pillanatban már egészen ijesztően is hangzik. hiszen nem akarom azt a látszatot kelteni, h egyenesen megtagadom önmagam. tudom, mások sem ezért csinálják, de én közben ezt megint magamnak értelmezem. mindent vagy semmit, most mégis megalkudtam magammal, és kicsit még egy helyben toporgok (ez számomra új, még szoknunk kell egymást. de, ez is elérkezett, innentől kezdődik majd megint minden). de közben meg lehet, így már nem találnám a kapaszkodókat. kicsit még tanácstalan vagyok, de most is cs egyedül magamra számíthatok, bennem van az elhatározás. időben megtalálom
igazából ezt mind küldhetném most fel lj-re is, de ha már ez is ficBLOG, Te pedig itt leptél meg most kivételesen
szóval:
tükrök.. igazából most már a címében elbotlom, és túl sok a visszacsillanás, de hát l'art pour l'art. én pedig nem szeretnék már sokáig Tristan maradni. mégis, örülök h szereted, mert így utólag már nekem is kezd jelenteni valamit. ez a folyamatos önmagamra ébredés am elég fárasztó.. xD gondolom, nem cs nekem

:D lj-n is írtam, h eddig folyamatosan cs leelőztem magam, most meg mintha kicsit elfáradtam volna, megijedtem h egyenesen lekéstem magamat, de a 'vonat' télleg bevár. cs, előbb le kéne adnom vkinek a poggyászaimat
nem ígérhetem, h nem fognak még eltűnni dolgok hirtelen, viszont örülök, h a LOOSE YOURSELF-hez Te is kötődsz. akkor nem is csalódhatok magamban
most, h elolvastalak itt, rögtön el is olvastam odaát magamat, h higgyek annak amit látok, és észre kellett vennem azt, ami már egy jó ideje cs böködi a szememet: ebben a műben már megint leírtam előre mindent magammal kapcsolatban, már megint konzerváltam a saját sorsomat. gratulálhatok magamnak..
tulképp nevezhetném innentől kezdve amolyan ars poeticámnak is (először arc poeticát írtam..), olyan dühödt volt és így őszinte, h még ki is kérheti magának. és, szinte ugyanazt élem most át, amit durván egy éve, és annyira gáz, h én ezt most megint nem veszem észre. ennyire nem veszem észre már magamat.. ehh. de, megint jókor szóltál ^^
azt mondod, legjobb írásom? én mindenesetre talán a legjobban szeretem

ez is egy hosszabb írói válságom után tört rám, rem most is vmi hasonlót tartogatok magamnak xD
és, megint utat mutat most nekem egy kicsit (skizofrén, tudom), észhez kell térnem. azt kérded, lesz-e más a kilopkodott mozaikok helyett? igyekeznék pótolni mindent, most már tényleg szeretném. hogy mit jelent számomra az írás? látod, még erre sem ismertem rá. így még nem lehet teljesen az enyém.. perpill még mindig megküzdök vele, miközben ötlet lenne, sőt terv is. egy elég határozott.. és annyira szeretném
remélem, szeretni is fogom
igyexem idejében jelentkezni itt ismét, addig is cs annyit tudok Neked mondani,h írj helyettem is, tylerem! és, ha fákking hamvadónapok, akk egyszer cs meggyulladok mán xD
V.
P.S.: így utólag kissé nyígósra sikerült a reag, de összvissz gondolkodtam, akk szeretem elhagyni magamat, h onnan vizsgáljam

:D úgyh sem keseregni, sem szabadkozni nem jöttem ide. cs levezettem magamban megint mindent
*berekeszti magát*
P.S.2: közben, Hil, tejóég! hát most látom a Te kritikádat a Tükröknél! ooh.. meg sem érdemlem.. magam miatt

:D de, asszem abbahagyom, Neked ott válaszolok, amint tudok

nagyon szépen köszönöm
*bár, a csapongása pont h egy 18 évesre vall, szal azért reméli, majd később tényleg "megéri" h az "írás-képe" alapján idősebbnek nézik*

:D