|
| Betűmániákus |
 |
Csatlakozott: 2009 augusztus 14 (péntek), 16:03 Hozzászólások: 5239 Tartózkodási hely: Pittore Magistrale Scuola Media Superiore
|
Selton írta: Hm... akkor egyezzünk meg  tiéd a narancs meg az indigómeg minden, és a zöld meg jön megint hozzám  . Nem mintha nagy színfüggő lennék, vagy nemtoom, csak szimplán szeretem a zöldet... bár a kék például passzol a képemhez.... Rendben, akkor tied a zöld, én meg ma este leszek mondjuk narancs, az úgyis a szerencseszínem, és indigó. Idézet: Elolvastam a fejit!!! Nagyonbírom Adrastea-t  annyira wáhhh! Nem volt a legtapintatosabb dolog , hogy totál simán megmondta Mollynak, azt, h a lányának már nincs szükség rá, de váh! nagyonvagány a csaj! És tökjól meg is indokolta! Most olvastam... A Jupiter egyik holdja... váh!:D tökjó! Asszem Adrastea fan leszek  :D nem akarsz róla ficen kívül itt mesélni? JKR is válaszolt az olvasóesteken mindenféle hülye kérdésekre Örülök neki, ha szereted Adrasteát, nekem ő az egyik nagy kedvencem. Kicsit olyan, mint egy álombeli nagytestvér. Ginnynek, bár nemigen tudja ő maga sem, de nagyon komoly támaszt nyújt. Igen, a nevét valóban a Jupiter egyik holdjáról kapta. Ha jól tudom, akkor az Adrastea a Jupiter második holdja, szóval eléggé közel vannak egymáshoz. Úgy gondoltam, ez illene Adrastea és Ginny kapcsolatára is. Különállóak, mégis összetartoznak, sohasem válnak el, és nagyon közel "állnak" egymáshoz. Szeretem az ilyen különleges neveket. Olyan szépek szerintem. Én is szívesen felelek a kérdésekre. Ha gondolod, bátran írd le ide, hogy mire vagy kíváncsi, és amelyik válasz nem derül ki a történet során, azt megírom ide. Oké?Idézet: Amúgy a ficed minősége továbbrais értékelhetetlenül fantasztikus! Most hogy én is ficírásra szántam a "fejem" , megbizonyosodtam arról, hogy ez kicsitsem olyan egyszerű dolog, mint ahogy azt eredetileg akárki is gondolná... mármint én már írtam elég sok mindent, suliújságnak, csak úgy magamnak, verseket, novellákat, sőt egyszer egy regénnyel is megpróbálkoztam... de azt hiszem egy sem volt olyan nehéz mint a fic. Mármint itt meg van adva egy konkrét stílus, megvannak a karakterek, amiket csak minimális mértékben változtathatsz, hogy a töri ne legyen OOC, és (jelenleg legalábbis a kívánságüstél) meg van adva egy alap váz is ami köré a cuccokat építeni kell... bár asszem a cuccépítgetős része a legkönnyebb.. számomra inkább az a nehéz, hogy minden szereplő a "saját hangján" szólaljon meg, ha érted mire gondolok. Szóval sztem nem egyszerű ficet írni.. ezért is vagyok totál elalélva a tieidtől, mivel sztem iszonyú hű tudsz maradni az egész cucchoz. Akár hiszed, akár nem, az én legnagyobb problémám is ez, mindig frászban vagyok, hogy nem tudom eléggé visszaadni az eredeti karakterek személyiségét. És őszintén szólva fogalmam sincs, hogy hogyan is kell azt csinálni, azon kívül, hogy igyekszem úgy megalkotni a szereplők véleményét, ahogy azt az eredetiektől el tudnám képzelni. Ha meg teljesen tanácstalan vagyok, akkor egyszerűen az adott helyzetnek megfelelő reakciót igyekszek megírni, így ha nem elég hű az eredeti szereplőhöz, akkor hivatkozhatok a körülményekre. Egyébként, személy szerint én szinte sohasem vagyok elégedett azzal, ahogy megírok egy-egy fejezetet, novellát, vagy verset. Mindig úgy érzem, hogy lehetne ennél sokkal jobb is, és... nem is tudom... lehet, hogy egyszerűen csak annyi az én bajom, hogy az önbizalmam körül-belül annyi, amennyi jószívűség Voldemortban van. Idézet: Más: Ront úgy leütném! Egyre jobban nemkedvelem. Hogy fogadhatta el egyből azt, hogy Harry bűnös? egészen olyan volt, mint valami Calambo filmbe, hogy a gyilkos csak azért öli meg a csaja barátját, hogy a csajának csak ő legyen, és még véletlenül se töltse mással az idejét a leányzó. (ok nemilyen volt, de akkoris.. olyan mintha legbelül kimondottan örülne annak, hogy "kettesben" maradt Hermione-val...ami ha szereti a lányt, ha nem, nem a legszebb dolog.... még akkor sem, ha Voldi nagyúr tényleg tökjól elhitette Harry bűnösségét.) Hát igen, Rontól olykor-olykor nekem is viszket a tenyerem, és már el is terveztem, hogy ráuszítom Ginnyt, vagy Dracót, amint ráérnek egy kicsit. Addig meg hadd élvezze Hermione társaságát. Hamarosan úgy is kénytelen lesz megint nélkülözni egy időre a leányzót... Az, hogy ilyen simán elhitte, hogy Harry bűnös... hát igen... kicsit fura, de tőle én számítottam volna ilyesmire egy hasonló helyzetben is, mint ahogy akkor sem hitt Harrynek, amikor negyedikben bekerült a tusára, és mindenki azt hitte, hogy ő nevezett, pedig nem is. Harry akkor is hiába mondta, hogy nem ő volt, Ron akkor sem hitt neki. Valahogy... nekem úgy tűnt, nem bízott eléggé akkoriban Harryben. Később igen, amikor már az eredeti sztoriban komolyra fordult a helyzet, valahogy Ron elkezdett megkomolyodni, és jobban bízott a barátjában, de negyedikben még nem volt ilyen erős a bizalma.Idézet: Pitonnak volt egy olyan mondata, hogy "Inkább Dracón csattanjon a Nagyúr haragja, és ne őrajta. " Most akkor Draco mégsem fogja megúszni Voldikánkat? Szegényt már úgymegszerettem, had ne csattanjon má' ! Draco így is, úgy is kapna valamennyi büntetést, hisz bár igaz, hogy nem az ő hibájából, de nem teljesítette maradéktalanul a feladatát. Perselus úgy volt vele, hogy ha választani kell, inkább a fiú legyen a hibás, és ne ő. Ezért megtette, amit parancsba adtak neki, és ami az álcájával járt. Draco sorsa nem érdekelte. De nem kell félni, Voldemort nem bünteti meg túlságosan a mardekárost, sőt... Voldi barátunk szokatlanul elnéző lesz... Dracóval, és feltűnően engedékeny... Ami nekünk jó is... meg nem is... Idézet: Megintmás: Wáh!! Szegény Harry!!! túlságosan jól leírod a börtönös jeleneteket :/ szinte nekem fáj.... nagyon sajnálom a fiút.... Igen, szegény Harry. Én is nagyon sajnálom szegényt, és megígérem, hogy azok az aljas szemét disznók, akik bántották, és bántják, mind megkapják majd azt, ami jár nekik. És Ronék is mind szenvedni fognak. Ezt megígérhetem.Idézet: nagyon remélem, hogy Sara végig fogja tudni tartani majd benne a lelket.... és azt is hogy ha kijutnak, akkor valóban nem felejtik majd el egymást, és pl. még Hawaii-on a tengerparton bambizva is ugyan olyan közel fognak egymáshoz állni, mint most. (Hawaii -> Elviszlek egy gyönyörű helyre, ahol sokkal jobb lesz nekünk mint itt. )  :D Sara minden tőle telhetőt megtesz. És ők mindig ott lesznek egymásnak, amíg csak élnek. Sohasem fognak megfeledkezni a másikról, akkor sem, ha már szabadok lesznek. És bár nem Hawaii egyik homokos tengerpartjára, de Harry végül valóban elviszi onnan Sarat, és... végül mind a ketten boldogságra, és békére lelnek majd... Egyikük így, másikuk úgy. Idézet: Nah azthiszem mostanra kifújtam... meg úgylátom szegény gépem is igencsak töltésre szorulna már, mivel 11 óta aksiról vagyok.. szóval asszem megyek alukálni.... Jah igen! A ficemet ha készlesz, és ha még akkor is kíváncsi/kíváncsiak leszel/lesztek rá, természetesen megosztom veled/veletek... Bár az sajnos koránt sem lesz olyan jó színvonalú mint a te miérted... (Bár a leányzó alapötletei meglehetősen tetszenek, szóval azért szívesen írtom/írtam...csakhát... mint mondtam nem egyszerű számomra a ficírás...) Én nagyon drukkolok, hogy elkészülj a műveddel, és én tényleg nagyon-nagyon kíváncsi vagyok rá. Én amúgy is egy nagyon kíváncsi természetű ember vagyok, és ha ezt a fanficekkel rakom párba, akkor aztán tényleg menthetetlen vagyok. Ha bele lehetne halni a kíváncsiságba, én lennék a világon az első, akivel tényleg megtörténne. Idézet: Tényleg megyek, mert már azt írja, hogy cseréljek telepet, vagy dugjam hálózatra.. :/ Légyjó, és vigyázz magadra! Továbra is örök híved és rajongód, Selton Oké, akkor szia Idézet: U.i.: Szólj ha enyém lehet a zöld 
Ui: Tied a zöld.
_________________ "Sűrűsödik az éj, elkezdődik az őrségem. Nem ér véget halálom napjáig." (Trónok harca című sorozat)
|
|