Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 3:01

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Következő

Kit likvidáljunk/zárjunk be egy időre az alábbiak közül?
Arthur Weasley 14%  14%  [ 1 ]
Bill Weasley 0%  0%  [ 0 ]
Jack Flamel 0%  0%  [ 0 ]
Bellatrix Lestrange 14%  14%  [ 1 ]
Ron Weasley 43%  43%  [ 3 ]
Lona Wittmi 0%  0%  [ 0 ]
Erin Kraft 0%  0%  [ 0 ]
Izabell Engel Lupin 14%  14%  [ 1 ]
Lucius Malfoy 14%  14%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 7
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 02 (szombat), 19:23 
Zöldfülű

Csak egyet? :D jahbocs xD Az is vmi :)

Íhh.. hát nem irigyellek.. én szerencsére még csak 10-es vagyok, nálunk még nincsenek tételek, bár néha a töritanár belehúz xD

A tételek háromnegyedét? :O És nem ismeritek őket? Hülye ez? :S Őszinte részvétem :S

Abban hogy lassabbak lesztek én is reménykedem :P És nyugi, talán még nem lesznek olyan kíméletlenek az év első sulis hetén. Talán. Reméljük.

Az emberi tűréshatárt?? Ez nem hangzik túl jól... vagyis hát én szeretem az őrült dolgokat, szóval valószínűleg tetszeni fog. Én is gyakran kísérletezgetek ilyesmikben xD Megértelek ;)

Én is nagyon kíváncsi vagyok. Minden éjjel forgolódom az ágyamban és azon agyalok, hogy mi lesz a kedvenc történetemben. Miért? a címe és ukume írta. Ismerős? :P

Jaj, de jó!! Örülök, hogy tetszenek az írásaim. Köszii <33 Okés :) Amúgy van blogom is, ha esetleg érdekel... *ártatlanul fütyörészik*

Időt adni ajándékba? *sóhajt* az nagyon jó lenne...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 02 (szombat), 18:11 
Betűmániákus

_Ginewra_ írta:
őrült szociopata? 17 meggyilkolt ember? Tejóég... 17???

:-Ą :-S :-$ Nyugi, csak egyet ismerünk közülük... :lol: :-Ą
Idézet:
Meg tudom érteni, én sem tudok tanulni :S

A legrosszabb az, hogy nem tudom hogyan kezdünk hétfőn. Mármint... sajnos a magyar tanárom nem közölte előre, hogy rögtön az első nap is fogunk már felelni, vagy akkor még nem... vagy az is lehet, hogy ha mázlim van, akkor sorra se kerülök tételmondáskor... $? A töri tanárom meg most vagy nagyon szemét lett, vagy egy nagyon beteg poénról van szó, hogy a tételek háromnegyedét tudnunk kéne, pedig magukat a tételeket se ismerjük... $? :-SS De egyben nagyon reménykedek. Abban, hogy az első héten még talán most kissé "lassabbak" leszünk. Akkor lenne időm talán írni... $pray Reménykedni lehet... ;)
Idézet:
De mondjuk nekem írói kedvem sincsen, úgyhogy azért neked jobb :P *önző módon magában annak örül, hogy így előbb lesz új fejezet, csak nem meri bevallani* Azért sok sikert a tanuláshoz is :P

:) Nem gond, én megértem. Én is ebben reménykedek. Őnző módon kísérletező típus vagyok mostanában. Fogalmazhatunk úgy, hogy az emberi tűréshatárt keresem... :twisted: ;) és ennek érdekében nagyon kíváncsi természet lettem. :-/ Mániákus kíváncsiság fog el a véleményetek iránt. Ez alól a következő fejezet sem kivétel, bár... lehet, hogy most tényleg szükség lesz arra a bizonyos újraélesztő készülékre... :-SS (Eddig az első két oldal a legrosszabb... :-SS :-Ą )

Ui: Apropó írói. Olvastam néhány írásodat Alkonyat-témában, és imádtam őket. Komolyan. =D> _U_ Nagyon-nagyon klasszak voltak. Ha lesz időm, akkor szeretnék majd a hosszabbakba is belekezdeni. 8->

(Ha valaki rájön, hogy lehet időt adni valakinek ajándékba, légyszi, azonnal szóljon. $pray )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 02 (szombat), 16:52 
Zöldfülű

őrült szociopata? 17 meggyilkolt ember? Tejóég... 17??? :O Meg tudom érteni, én sem tudok tanulni :S De mondjuk nekem írói kedvem sincsen, úgyhogy azért neked jobb :P *önző módon magában annak örül, hogy így előbb lesz új fejezet, csak nem meri bevallani* Azért sok sikert a tanuláshoz is :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 02 (szombat), 14:40 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Amúgy humoros, mert az utolsó betöltött fejezetbe csak beleütöttem az orrom. XD
Emlegetted a kritikák között, hogy hasonlót követtél el a fejezetben, hát megkukkoltam. :D Furcsák a véletlenek. :))

Örülök, hogy benéztél hozzám. :D Hát igen... furcsa véletlenek. De nálam valahogy előfordulnak az ilyenek. Az a legviccesebb, amikor a tévében olyan filmmel találkozok, amiben általam már korábban kitalált események történnek meg, vagy ilyesmi. Azokon jókat szoktam mulatni. A sors fintora. :)
Na és, mit gondolsz? Mennyire vagyok béna egy tizes skálán? :D ;;) *1 a "Hagyj fel az írással, és ásd el magad" és 10 a "Hát... nem is olyan rossz"* :D ;)

Idézet:
Látom, te is hasznos dolgokkal töltöd az új esztendő első napjait. :D

Aha... :lol: ez még csak a második napja az új évnek, de én már teremtettem egy őrült szociopatát, :-SS és... megöltem 17 embert... :-Ą :-S :-$
Borzasztó rossz példát mutatok ám... mert nekem éppen nyakig kéne merülnöm a töri és irodalom tanulásban, ennek ellenére én a Miért?-et írom. :D Hát igen, én meg az erős akarat... mint (az eredeti) Dumbledore és a nők. =)) (Húgom szavaival élve)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 02 (szombat), 0:02 
Betűmániákus

Amúgy humoros, mert az utolsó betöltött fejezetbe csak beleütöttem az orrom. XD

Emlegetted a kritikák között, hogy hasonlót követtél el a fejezetben, hát megkukkoltam. :D Furcsák a véletlenek. :))

Látom, te is hasznos dolgokkal töltöd az új esztendő első napjait. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 19:11 
Betűmániákus

meichan írta:
Uh így vissza olvasva a legelejétől hihetetlen,hogy mennyi jelet lehetett volna találni,hogy el kezdjék felgöngyölíteni az igazságot még is Dumbli csak azt tudta hajtogatni,hogy bánja meg a bűneit és miért tette.Totál ledöbbentem azon,hogy ennyire nem figyelt az öreg.Harry már akkor képes volt kimondani amit később Gin és Draco meg is találtak,hogy igen is kijátszható az igazság szérum.Aztán ott van még az is,hogy Ronék nem akarták elhinni sőt még könyörögtek is az öregnek,hogy segítsen aztán Ron még azt is megkérdezte,hogy valójában nem tud,vagy nem akar segíteni.Aztán meg a hirtelen pálfordulás és ők is elítélték.

Hát igen, sokminden történt, és rengeteg szörnyű dolog megelőzhető lett volna, egy icuri-picuri odafigyeléssel. Ha például csak egy picit is jobban figyeltek volna Harryre, a bűntény körülményei helyett, akkor most nem ott tartanának, ahol. $fal $ear Hát igen... $? az emberi hülyeség, ostobaság és érdektelenség akkor a legveszélyesebb, ha olyan hatalommal párosulnak, melynek hála hatalmukban állna segíteni másokon, de a fent említett hibáink miatt nem cselekszünk, $ear $blah inkább csak a homokba dugjuk a fejünket...
Idézet:
Na de se baj lesz majd min rágódniuk mikor Harry majd kijön onnan és nem lesz hajlandó senkinek megbocsájtani.

Khm... nem jön... hozzák... :-Ą
Idézet:
Eddig úgy gondolom,hogy az S+A=Selina+Albus
bár ha jól emlékszem*addig még nem jutottam az ujra olvasásban*hogy Briannek nevezte és nem Albusnak tehát akkor még lehetne S+B is.No megyek keresgélem tovább a neveket hátha találok benne még valamit :D

Jó keresést. :D ;) :-Ą
Idézet:
Uh akkor már előre sajnálom Harryt ha ilyen nehéz megírnod nem lehet jó amit az a bájital művel szegény fiúval :D :-P

"Végignézni" se lesz piskóta... :cry: :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 18:14 
Fanficbúvár

Uh így vissza olvasva a legelejétől hihetetlen,hogy mennyi jelet lehetett volna találni,hogy el kezdjék felgöngyölíteni az igazságot még is Dumbli csak azt tudta hajtogatni,hogy bánja meg a bűneit és miért tette.Totál ledöbbentem azon,hogy ennyire nem figyelt az öreg.Harry már akkor képes volt kimondani amit később Gin és Draco meg is találtak,hogy igen is kijátszható az igazság szérum.Aztán ott van még az is,hogy Ronék nem akarták elhinni sőt még könyörögtek is az öregnek,hogy segítsen aztán Ron még azt is megkérdezte,hogy valójában nem tud,vagy nem akar segíteni.Aztán meg a hirtelen pálfordulás és ők is elítélték.Na de se baj lesz majd min rágódniuk mikor Harry majd kijön onnan és nem lesz hajlandó senkinek megbocsájtani.
Eddig úgy gondolom,hogy az S+A=Selina+Albus
bár ha jól emlékszem*addig még nem jutottam az ujra olvasásban*hogy Briannek nevezte és nem Albusnak tehát akkor még lehetne S+B is.No megyek keresgélem tovább a neveket hátha találok benne még valamit :D
Uh akkor már előre sajnálom Harryt ha ilyen nehéz megírnod nem lehet jó amit az a bájital művel szegény fiúval :D :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 18:04 
Betűmániákus

meichan írta:
Elég az ha egészen nyárig egyhuzamban drukkolok? :D Mert ezt fogom tenni,bizony még alvás közben is össze lesznek rakosgatva az ujjaim ;)

Oké, úgy talán tényleg sikerülhet majd... $pray ;)
Idézet:
Haladgatok bár tegnap az összes állat meg volt bolondulva a durrogtatások miatt én pedig az őrület szélén álltam

Nálunk is. Legalábbis a kutyák közül háromból kettő nagyon félt. A harmadik az élvezte, sőt. A macskákat meg nagyon nem érdekelte, főleg az enyémeket nem, ők végigaludták. Nálunk itt a környéken jó sokan vettek tűzijátékot, köztük mi is. :D Nem hittem volna, hogy megérem, hogy anyám ebbe belemegy, de végül megtette. Öcsém nagyon élvezte.
Idézet:
de amint sikerült kihoznom valamit a dologból rögtön megírom :D Kár,hogy te csak fütyörészni fogsz :-P

Rendben, nem csak fütyülni fogok, hanem sejtelmesen somolyogni is... oké? :twisted: ;) :-P
Idézet:
Oh nem kell aggódni ebben az évben is nagyon fogok igyekezni,hogy meg fejtsem a rejtélyeket és ugyan úgy lelkesen fogom olvasni és kommentelni mint eddig :D

Én pedig lelkesen szövögetem a relytéjeket, :-Ą :-$ és írogatom a fejezeteket, amikor csak tudom. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 17:35 
Fanficbúvár

Elég az ha egészen nyárig egyhuzamban drukkolok? :D Mert ezt fogom tenni,bizony még alvás közben is össze lesznek rakosgatva az ujjaim ;)

Haladgatok bár tegnap az összes állat meg volt bolondulva a durrogtatások miatt én pedig az őrület szélén álltam de amint sikerült kihoznom valamit a dologból rögtön megírom :D Kár,hogy te csak fütyörészni fogsz :-P

Oh nem kell aggódni ebben az évben is nagyon fogok igyekezni,hogy meg fejtsem a rejtélyeket és ugyan úgy lelkesen fogom olvasni és kommentelni mint eddig :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 16:50 
Betűmániákus

meichan írta:
Drága Ukume!
Nagyon boldog ihletben gazdag új évet kívánok neked :) Kívánom,hogy minden amit szeretnél elérni sikerüljön és minden vágyad teljesüljön.Ezt kívánom teljes szívemből :-* :x

Szia drága meichan! :-h Nagyon szépen köszönöm, és én is csak ezeket tudom neked kívánni. És remélem, hogy idén is olyan sokat, és olyan jókat fogunk beszélgetni, mint "előző évben". :D ;) És remélem, hogy idén is olyan lelkesen elmélkedsz majd a Miért? relytéjeiről, mint eddig, és én majd sokat fütyörészhetek... :D ;)
Idézet:
Örömmel tölt el a tudat,hogy ilyen lelkesen veted bele magad a miért? írásába :D Nos azt szokták mondani,hogy amivel kezded az újévet azt csinálod egész évben, reméljük,hogy így is van mert ez azt jelentené,hogy egész évben aludhatnál és írhatnál :-P Milyen kár,hogy a tanárok ezt nem veszik figyelembe :D

Ne is mond. Tényleg jó lenne, ha csak ennyit kéne tennem egész évben. :-? I-) Komolyan mondom, ha átmegyek az összes vizsgán, utána a nyár hátralévő részében minden héten legalább egy frissítés lesz valamiből. Nem mindig a Miért?-ből, de valamiből mindig lesz. $pray *Ez már körül-belül az ötödik újévi fogadalma :D *
De egyébként igen. Bár... igaz, hogy az éjjel is írtam valamennyit, meg most is, de... még csak ott tartok, hogy az a bizonyos bájital nagyon csúnya dolgot csinál éppen... :-Ą :-$ :-SS És ezt a részt nagyon nem szeretem, ezért most nagy lelkesen dolgozok, hogy minél előbb továbbjussak ettől a résztől... Nem mintha utána sokkal kellemesebb rész jönne... :-SS :-$

Idézet:
Én azért szorítok az érettségidhez ;)

Köszi, minden segítségre szükségem van, szóval légyszi tényleg drukkolj. $pray

Ui: Hogy állsz a monogramok megfejtésével? :D ;) :-Ą *próbálja titkolni, mennyire élvezi a helyzetet a kis gonosz*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 14:24 
Fanficbúvár

Drága Ukume!

Nagyon boldog ihletben gazdag új évet kívánok neked :) Kívánom,hogy minden amit szeretnél elérni sikerüljön és minden vágyad teljesüljön.Ezt kívánom teljes szívemből :-* :x

Örömmel tölt el a tudat,hogy ilyen lelkesen veted bele magad a miért? írásába :D Nos azt szokták mondani,hogy amivel kezded az újévet azt csinálod egész évben,reméljük,hogy így is van mert ez azt jelentené,hogy egész évben aludhatnál és írhatnál :-P Milyen kár,hogy a tanárok ezt nem veszik figyelembe :D

Én azért szorítok az érettségidhez ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 január 01 (péntek), 14:16 
Betűmániákus

Jó reggelt mindenkinek! :-h :D *nem, nincs semmi baja, nála még tényleg reggel van, mivel alig fél órája ébredt fel*
Na, remélem jól telt a Szilveszter, és jól telik az első nap is. Az enyém az egyik legkedvesebb elfoglaltságommal kezdődött (aludtam I-) reggel hattól mostanáig) és a másodikkal folytatódik (megyek előbb olvasni, majd Miért?-et írni :-Ą :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 13:35 
Betűmániákus

Nos, tudom, hogy van még pár óra éjfélig, de... nem tudom, hogy este mikor tudok jönni ide, ez a családtól függ ugyebár... szóval:

Boldogságban, sikerekben, ihletben és sok-sok szabadon eltölthető időben gazdag Újesztendőt Kívánok minden kedves olvasómnak, és szívből remélem, hogy a következő évben is látogatni fogjátok majd a történeteimet, meg a blogomat, és remélem, hogy írni is legalább olyan lelkesen fogtok nekem, mint idén. $star <:-P :x $D $star

Én meg megfogadom, hogy reggel hatig nem fekszek le szilveszter éjjelén, sőt, majdnem végig a merengőn és itt leszek, szóval aki keres megtalál. :D ;) Ezen kívül, megfogadom, hogy olvasni és írni is megpróbálok legalább annyit, amennyit idén tettem, ha nem többet. :D Legalábbis, ha átmegyek az érettségin. $pray

Addig is, bulizzatok, olvassatok, írjatok, vagy csináljatok amit jólesik, a lényeg, hogy érezzétek jól magatokat!!!!!!!!!!!!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 11:43 
Betűmániákus

Castiel írta:
Részemről én szeretném tudni. :)

Őszintén szólva, én azon lepődnék meg, ha valaki azt mondaná, hogy ő nem akarja tudni. Ahogy magamat ismerem, én visítva helyeselnék egy ilyen helyzetben, hogy igen, én tudni akarom. ( =)) )*Lilyék már csak tudják, náluk mindig tudok jókat kérdezni :D 8-> *
Idézet:
De ha döntetlen lesz, akkor tényleg mindkettő lehetőség élni fog?

Lehet, hogy én tényleg elbőgöm magam, de tuti, hogy állom a szavam. :D Nálam szólásszabadság van. Ha az lesz az eredmény, akkor úgy lesz. :) De mint mondtam, kreatív elme vagyok... ;) :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 11:13 
Betűmániákus

Idézet:

Az, hogy fejezeteket tekintve mennyire lesz hosszú, sajnos nem tudom megmondani, de hamarosan kiírok egy újabb szavazást, hogy megtudjam, szeretnétek-e, hogy leírjam ide, mennyi ideig lesz még Harry börtönben. Már most is megírhatod a véleményed ide ha gondolod, de meg is várhatod a hivatalos szavazást. :)

Részemről én szeretném tudni. :)
Idézet:
Nagyon cseles vagy... :|N ;;) de én is résen vagyok. ;) És igen kreatív elmének tartom magam. :^O ( :)) *magának is ellent mond*) Tehetségesnek talán csak ebben tartom magamat. (Erre meichan biztos mindjárt nekiáll bólogatni) De próbálkozni lehet, nagyon kíváncsi vagyok, végül mi lesz az eredmény. :) ;)

De ha döntetlen lesz, akkor tényleg mindkettő lehetőség élni fog?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 0:29 
Betűmániákus

meichan írta:
Nos oké elhatározásra jutottam.Szilveszter és újév napján előkapom a jegyzet füzetem felírom a legtetejére a monogramokat aztán előveszem szépen a miért-et és az elejéről kezdve szépen kiírom az összes nevet ami szerepel benne*hát ezt a módszert is már régen alkalmaztam* :-P Aztán összevetem a monogramokat és előbb-utóbb megtalálom a megoldás kulcsát :D Látod,elég egy ilyen apró segítség és milyen fantasztikus ötleteim támadnak a probléma megoldására? :-P

Sok sikert. :-SS Rettegek, de drukkolok. Úgy se mondom meg ha eltalálod, de tagadni se lenne érdemes, mert amilyen béna vagyok, elárulnám magamat, szóval maximum elnémulok. :-$
Idézet:
Hm most Gin fog törögetni az igazgatónál?Fejlődik ez a lány :))

Bizony. Amint nem forog vele a szoba, és képes lesz célozni... :D na és persze, amint Poppy elengedi a gyengélkedőről, ő megy szépen, és kiosztja az igazgatót, mivel ő idő közben tesz néhány javaslatot, hogyan védhetnék meg a lányt a további "merényletektől". =))
Idézet:
Nem,nem fognak megátkozni,már mondtam,hogy nem engedem senkinek ;)

Attól tartok, még ez is változhat... :-SS :-S
Idézet:
és igen én tudom,hogy milyen kis csalafinta vagy de ez benne a jó,az ember lánya nem tudhatja mire készüljön mert valamire készül ami tök nyilvánvaló lenne erre jön a drága Ukume és szépen tudatosítja velünk olvasókkal,hogy az mégsem olyan nyilvánvaló ám ahogy azt mi lelkesen elképzeltük :D :-P És pont ezért imádom a miért?-et mert nem lehet egyáltalán kikövetkeztetni,hogy mi lesz a következő lépés :D

Igyekszik az ember... :D :-)P
Idézet:
Ami Dumblikát illeti el kéne kezdenie szépen háttérbe szorítani a gyávaságot és végre harcolni nem pedig bújkálni akkor aztán alaposan meg lehetne lepni Voldi bácsit hogy aztán úgy meglepődjön,hogy még a kopasz fején is hat felé álljanak a fülei :D Gatyába kéne ráznia magát az öregnek de attól tartok,hogy egy darabig még szemellenzős lesz az öreg. :)) :-P

Küldj neki egy baglyot, hátha egy külső szemlélőnek hisz. ;)
Na, de komolyra fordítva a szót: az öreg még vaksi lesz egy ideig, épp ezért igyekszek gatyába rázni Neville barátunkat. Hátha neki több esze van, és képes lesz néha borsot törni Voldi orra alá, még ha nem is nyeri meg ezt a szavazást. :-Ą $pray

Idézet:
Oh pillanatnyilag két döntetlen párosunk van a szavazáson.Mi lesz ha ez így marad? $?

Akkor én sírni fogok... :cry: :(( 8-} ti meg ünnepelni... :-SS

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 0:08 
Betűmániákus

Castiel írta:
Először is csodálatomat fejezem ki ukume-nek! :D A történetet hétfőn kezdtem el, és addig le se feküdtem, míg el nem olvastam, és még ez egyetlen egy ficnél sem történt meg. Pedig olvastam jó pár hosszút.
Ha így haladsz a mostani lesz az eddigi leghosszabb. Már így is több helyet foglal mobilon, mint a Halál Ereklyéi. És ha jól sejtem még közel se vagyunk a végén. OMG, hány fejezet lesz még!? :D

Hálás köszönetem ezért a lelkesedésért. Nagyon-nagyon boldoggá tesz, hogy ennyire tetszik a történetem. Nagyon jólesik, hogy ilyen buzgón olvasod. És köszönöm szépen, hogy írtál is nekem. :D 8-> :D
Az, hogy fejezeteket tekintve mennyire lesz hosszú, sajnos nem tudom megmondani, de hamarosan kiírok egy újabb szavazást, hogy megtudjam, szeretnétek-e, hogy leírjam ide, mennyi ideig lesz még Harry börtönben. Már most is megírhatod a véleményed ide ha gondolod, de meg is várhatod a hivatalos szavazást. :)

Idézet:
Részemről még nem szavazok, mert azt akarom, hogy Tonks számára is, de Edward és\vagy Erin számára is világos legyen, hogy Harry ártatlan. Ki akarom hozni döntetlenre. :D

Nagyon cseles vagy... :|N ;;) de én is résen vagyok. ;) És igen kreatív elmének tartom magam. :^O ( :)) *magának is ellent mond*) Tehetségesnek talán csak ebben tartom magamat. (Erre meichan biztos mindjárt nekiáll bólogatni) De próbálkozni lehet, nagyon kíváncsi vagyok, végül mi lesz az eredmény. :) ;)
Idézet:
Az utolsó (27.) fejezet meg nagyon tetszett, a bájitalról csak sejtéseim vannak, de nem véletlenül ugyanaz, ami a horcrux-ot védi a barlangban (HP6)?

Hát... olyasmi, de... annál sajnos... például "hatékonyabb" :-Ą Példának okáért, emlékszel, Albus a bájital hatása alatt kapcsolatban maradt valamilyen szinten a valósággal is. Ennél a bájitalnál, ez (bármi legyen is a hatása :-$ ) itt teljes mértékben hiányzik. A bájital hat, amíg hat, de ha a hatása elmúlik, semmilyen kimutatható nyomot nem hagy a szervezetben. De tény, hogy ebbe bele is lehet halni. Ha az egyén, aki kapta, nem elég erős lelkileg, beleőrülhet, vagy akár bele is halhat az átéltekbe. Perselus Piton sajnos még mindig mestere a szakmájának. :-Ą :-$
Idézet:
Az összes saját szereplőd is nagyon tetszik.

Ennek nagyon örülök. Én is szeretem őket. :)
Idézet:
A történettel meg néhol össze vagyok zavarodva, de ez így van rendjén.

Ha van kérdésed, nyugodtan tedd fel bármelyiket, bármikor. Ha tudom, és ha nem derül ki a történetből, akkor megmondom a választ. :) ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 31 (csütörtök), 0:06 
Fanficbúvár

Nos oké elhatározásra jutottam.Szilveszter és újév napján előkapom a jegyzet füzetem felírom a legtetejére a monogramokat aztán előveszem szépen a miért-et és az elejéről kezdve szépen kiírom az összes nevet ami szerepel benne*hát ezt a módszert is már régen alkalmaztam* :-P Aztán összevetem a monogramokat és előbb-utóbb megtalálom a megoldás kulcsát :D Látod,elég egy ilyen apró segítség és milyen fantasztikus ötleteim támadnak a probléma megoldására? :-P
Hm most Gin fog törögetni az igazgatónál?Fejlődik ez a lány :))

Nem,nem fognak megátkozni,már mondtam,hogy nem engedem senkinek ;) Ezek szerint Angelina tényleg a nagyon utolsó pillanatban tér magához és igen én tudom,hogy milyen kis csalafinta vagy de ez benne a jó,az ember lánya nem tudhatja mire készüljön mert valamire készül ami tök nyilvánvaló lenne erre jön a drága Ukume és szépen tudatosítja velünk olvasókkal,hogy az mégsem olyan nyilvánvaló ám ahogy azt mi lelkesen elképzeltük :D :-P És pont ezért imádom a miért?-et mert nem lehet egyáltalán kikövetkeztetni,hogy mi lesz a következő lépés :D

Ami Dumblikát illeti el kéne kezdenie szépen háttérbe szorítani a gyávaságot és végre harcolni nem pedig bújkálni akkor aztán alaposan meg lehetne lepni Voldi bácsit hogy aztán úgy meglepődjön,hogy még a kopasz fején is hat felé álljanak a fülei :D Gatyába kéne ráznia magát az öregnek de attól tartok,hogy egy darabig még szemellenzős lesz az öreg. :)) :-P
Oh pillanatnyilag két döntetlen párosunk van a szavazáson.Mi lesz ha ez így marad? $?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 23:47 
Betűmániákus

meichan írta:
Oho van ám aki nagyon várja már azt a bizonyos nyári szünetet :D

Ebben nem is kételkedtem. Sejtettem, hogy ha valaki, hát te örülni fogsz a rejtélyeknek, amiket fejtegethetsz. :D ;)
Idézet:
Tehát jön a pártatlan segítség,megérkezik a térkép a kulcshoz amit meg kéne fejteni és mi sose találnánk ki,hogy ki lesz az aki majd megfejti :-P Ez lesz a nekem való feladvány*előre dörzsöli a tenyerét és nyalogatja a száját* :D Előre boldoggá tettél,hogy megint lesz min agyalnom :)

Óóóóó.... ezen aztán agyalhatsz kedvesem. Ebben ugyanis nem engedek. :twisted: Gonosz leszek, és egy árva mukkot se szólok. Annyit mondok csak, hogy nem is Ginny, és nem is Draco lesz az, aki megfejti a térképet, ami nem is térkép, de közben mégis. :D :-Ą :-$
Idézet:
Hm nem tudom,hogy mi volt a baj az első leírással de én pont azt kaptam amit vártam,vagyis sokkal jobbat :)

Kedves vagy, de én úgy gondolom, ez sokkal jobb, mint az előző volt. :) Ahhoz képest, ahogy akkor állt a sztori, amikor az előző leírás készült, már nagyon sokat fejlődött és változott a történet. A végét gyakorlatilag teljesen megváltoztattam... vagyis... pontosabb, ha azt mondom, hogy továbbírtam. :-Ą Sok új szereplő is van, meg rengeteg új esemény.
De nagyon örülök neki, hogy te úgy érzed, azt kaptad, amit vártál, sőt. :D

Idézet:
Viszont megint azon agyalok,hogy kiket takarnak a monogramok.

Pedig nagyon egyszerű. Gyakorlatilag mindegyik név, ami a monogramokban szerepel, le van írva a történetbe, sőt. :-Ą
Idézet:
Dumblival pedig tényleg beszélgetni kéne már egy kicsit és felvilágosítani.

Ginny hamarosan elcseveg vele, és ennek köszönhetően megint összetörik néhány apróság, drága igazgatónk irodájában... :D ;)
Idézet:
azt hiszem tudatosan úgy érzi,hogy a kis Harryt is cserben hagyta mikor nem jutott eszébe,hogy meglátogassa őt,hogy milyen sora van a rokonainál és ezért követi el a sorozatos hibákat.

Az igazgató rengeteg hibát követett el élete során. Emiatt több olyan embernek is baja esett, és meghalt, akiket szeretett. Azt hiszem, végső soron mindig a gyávasága volt az, ami a bajt okozta. Elküldte maga mellől a szerelmét, mert félt, hogy nem tudja megvédeni. Elküldte Harryt a rokonaihoz, mert félt, hogy nem tudja megvédeni. És egyiküket se kereste az évek során, mert azt hitte, ha nem érintkezik velük, nem is eshet bajuk. Most pedig, még mindig nem tanult a hibáiból. Most is, ahelyett, hogy hadsereget szervezne minden elérhető emberből, és küzdene minden erejével, és legyőzné Voldemortot, inkább mindenkit elbújtat, akit csak tud, és csak akkor harcolnak, ha muszáj. És ezzel sajnos Voldemort is tisztában van. A Nagyúr tudja, hogy ha Dumbledore meg akar védeni valakit, és nem sikerül neki, akkor az őt nagyon mélyen érinti. Ez olyan, mint hogy ha valaki meghal körülötte, akkor Harry is mindig magát hibáztatta. Voldemort pedig nem arról híres, hogy kihagyná, ha úgy adódik, hogy lehetősége van bármilyen módon összetörni Albus Dumbledore-t.
Idézet:
Ne aggódj nem fog senki dobálózni sem átkozódni amikor Angelina magához tér,bár úgy érzem,hogy ezzel azt akartad sugallni,hogy pont időben fog felébredni de nem fogják túl nagy hasznát venni azonnal.Talán nem tud majd beszélni vagy nem emlékszik majd semmire esetleg károsodás érte.Én már mindenre fel vagyok készülve. ;)

Ne tégy elhamarkodott kijelentéseket. :-SS Mint tudod, igen találékony, és csalafinta vagyok. :-S Angelina rendben lesz, csupán csak nem tér magához egészen addig, amíg el nem jön az ideje. Hidd el, egyrészt, nagyon jókor tér majd magához, másrészt viszont, mint azt már nálam lehetett tapasztalni, először nyugi van, aztán egyszercsak arra eszmélünk fel, hogy hoppá, minden beindult. :-Ą :-$ :-Ą
Idézet:
Hmm most,hogy így vissza gondolok rengeteget fütyörésztél ajajjjjjjjjjjjj,ettől a többiek ki fognak futni a világból míg én a kezemet dörzsölöm mert megint sok sok rejtélyes dolgot lehet majd megoldani :D
Vagy legalábbis megpróbálni :))

Óóóóó próbálkozni azt lehet. *ő is dörzsölgeti a tenyerét* És mint azt már tudjuk, ha én fütyörészek, ott - néha szó szerint - kő kövön nem marad. :-$ :-Ą :-SS

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 21:09 
Betűmániákus

Először is csodálatomat fejezem ki ukume-nek! :D A történetet hétfőn kezdtem el, és addig le se feküdtem, míg el nem olvastam, és még ez egyetlen egy ficnél sem történt meg. Pedig olvastam jó pár hosszút.

Ha így haladsz a mostani lesz az eddigi leghosszabb. Már így is több helyet foglal mobilon, mint a Halál Ereklyéi. És ha jól sejtem még közel se vagyunk a végén. OMG, hány fejezet lesz még!? :D

Részemről még nem szavazok, mert azt akarom, hogy Tonks számára is, de Edward és\vagy Erin számára is világos legyen, hogy Harry ártatlan. Ki akarom hozni döntetlenre. :D szerk.: Úgylátszik közbe kellett avatkoznom.

Az utolsó (27.) fejezet meg nagyon tetszett, a bájitalról csak sejtéseim vannak, de nem véletlenül ugyanaz, ami a horcrux-ot védi a barlangban (HP6)?

Az összes saját szereplőd is nagyon tetszik.

A történettel meg néhol össze vagyok zavarodva, de ez így van rendjén.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 20:11 
Fanficbúvár

ukume írta:
... mindjárt itt a nyári szünet, amikor is... szó szerint bekopogtat egy pártatlan segítség. :-Ą Ginnyék térképet kapnak a kulcshoz, :D a gond az, hogy... meg is kéne fejteni azt... :-$ és sose találnátok ki, hogy ki fogja megfejteni... :-Ą :D :-$

Oho van ám aki nagyon várja már azt a bizonyos nyári szünetet :D Tehát jön a pártatlan segítség,megérkezik a térkép a kulcshoz amit meg kéne fejteni és mi sose találnánk ki,hogy ki lesz az aki majd megfejti :-P Ez lesz a nekem való feladvány*előre dörzsöli a tenyerét és nyalogatja a száját* :D Előre boldoggá tettél,hogy megint lesz min agyalnom :)

Hm nem tudom,hogy mi volt a baj az első leírással de én pont azt kaptam amit vártam,vagyis sokkal jobbat :) Viszont megint azon agyalok,hogy kiket takarnak a monogramok.Az idős hölgyet már megfejtettem,már az is kiderült,hogy kik Erinék és mi közük van hőn szeretett Pitonunkhoz.Dumblival pedig tényleg beszélgetni kéne már egy kicsit és felvilágosítani.Már arra is gondoltam,hogy nem lehet-e az,hogy az öreg tudat alatt nem akarja még mindig elhinni,hogy igazak a vádak de csak tudat alatt.Más különben már régen cselekedett volna :-P De tekintve,hogy milyen rejtélyek övezik és hagyta cserben a családját azt hiszem tudatosan úgy érzi,hogy a kis Harryt is cserben hagyta mikor nem jutott eszébe,hogy meglátogassa őt,hogy milyen sora van a rokonainál és ezért követi el a sorozatos hibákat.

Ne aggódj nem fog senki dobálózni sem átkozódni amikor Angelina magához tér,bár úgy érzem,hogy ezzel azt akartad sugallni,hogy pont időben fog felébredni de nem fogják túl nagy hasznát venni azonnal.Talán nem tud majd beszélni vagy nem emlékszik majd semmire esetleg károsodás érte.Én már mindenre fel vagyok készülve. ;) Hmm most,hogy így vissza gondolok rengeteget fütyörésztél ajajjjjjjjjjjjj,ettől a többiek ki fognak futni a világból míg én a kezemet dörzsölöm mert megint sok sok rejtélyes dolgot lehet majd megoldani :D
Vagy legalábbis megpróbálni :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 19:53 
Betűmániákus

Denem írta:
Amúgy szerintem össze is lehetne hozni a kettőt. Mármint hogy Tonks ugye hisz Harrynek, mert ott van neki Izabell, aki azért sok mindent tud. A másik részről pedig ott van Erin és Edward, akik szintúgy fontolóra veszik az egész ügyet, hála Erinnek. :) Na szóval, csak egy ötlet, mi lenne, ha a kettőt összegyúrnánk?

Minden csak a szavazástól függ. Amilyen mázlim van, a végén megint kihoznak itt nekem egy döntetlent...
Idézet:
És akkor már ott lenne Tonks (és vele együtt Lupin, és Izabell), meg Erin és Edward. :-D Vagyis akkor már 9-en hinnének neki, és segítenének. Kis felmentősereg.

Sajnos, attól, hogy megnyernénk magunknak Tonksot, nem feltétlenül kapnánk meg Lupint is. Sajnos ő is eléggé makacs... $blah Nemigen hallgat a szépszóra... De Tonksal és Izabellel is sokat nyernénk.
Idézet:
Viszont szegény Sarat nagyon sajnálom, hogy lényegében a nagy semmi miatt kell szenvednie. Olyan téren meg jó, hogy ott van mellette Harry.

Sajnos tényleg sokat szenvednek mind a ketten, de legalább tartják a lelket egymásban.
Idézet:
Egy kérdés, most akkor Malfoy szereti Ginny-t? :oops:

Igen, Draco szerelmes Ginnybe, de a lány ezt nem tudja.. még... :-Ą
Idézet:
Edwardra visszatérve, engem az egyik ismerősömre emlékezetet, aki nagyon közel áll/állt hozzám. Sajnos most Pesten van, így szinte nem is látom, és nem beszélünk, szóval szörnyű a dolog. De valahogy rá emlékeztet a fiú. :-D

Hát igen... ismerős helyzet... az én két ismerősöm is messze van... sajnos már több mint egy éve nem találkoztam velük, de... legalább neten keresztül tudom velük tartani a kapcsolatot. Isten áldja az internetet. :)
Idézet:
Perselusra meg nemtok mit mondani. Én mindig is szerettem Piton karakterét, már ha csak a könyvet olvasom, bár igaz ami igaz, nekem Denem/Voldemort marad az örök. :oops: De valahogy itt olyan furcsa, mégis látszik, hogy valójában miért olyan, amilyen. Vagyis ő csak védeni akarja a családját, és olyan dolgokba keveredik bele, amibe mondjuk nem kéne, de ő is csak egy ember. És tudni illik, az ember azért ember, mert tud hibázni.

Én Pitont a hetedik könyv olvasása óta, meg a merengőn olvasott severitus történetek óta imádom. :x $star Azóta le se lehet róla vakarni. Voldival sajna nem vagyok ennyire kibékülve... bár bizonyos mértékig értem, hogy miért lett olyan, amilyen... :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 19:40 
Betűmániákus

meichan írta:
Szívem arany kicsi csücske.Rólam totál megfeledkeztél?Közölném csillagom,hogy nagy igyekezettel csápolok én is arra az igenre :D Tehát már két szavazatod van az igenre.Tárjuk fel,hogy szegény Harrynek még meddig kell ott szenvedni.Ha jól emlékszem akkor azt írtam a kritikámban,hogy így tudnék mihez viszonyítani.

Igen, nincs még öt perce, hogy válaszotam a kritikádra, így most már rólad is tudok. :)
Idézet:
Hm elgondolkoztam azon a maroknyi emberen akik hisznek neki.Ott van ugye rögtön Gin,Hagrid és Draco,Neville amolyan határvonalon állónak tűnik egyik fél táborához sem tartozik

Hát igen, Neville nem is nagyon fog színt vallani a bővebb véleményéről, legalábbis akkor nem, ha nem ő nyer ezen a szavazáson. És jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy ő itt most nem fog nyerni. $?
Idézet:
és ott van Izabell aki sokat tud és adott is támpontot de a felnőttek akik körül veszik túl ostobák és nem figyelnek arra amit ez a kislány mond nekik.

Na igen, az ő szempontjából jó lenne, ha Tonks nyerne...
Idézet:
Gin unokanővére Gin mellett áll tehát nagyjából olyan mint Nev.Bár több segítséget adott Ginnek mint Neville aki inkább a bosszújának szenteli az idejét és ezáltal a felkészüléssel.Ettől persze még lehet,hogy ő is hisz Harrynek.

Adrastea Ginnynek hisz. És a végén hatalmas nagy segítség lesz, életmentő segítség. :-Ą :-$ :-Ą
Idézet:
Nos Erinék már jelezték,hogy utána kéne járni néhány dolognak mert valami nem kerek az ügyben

Utána is fognak járni. Hamarosan újra leülnek beszélgetni, de... ez a beszélgetés is a szavazástól függ... :-?
Idézet:
és talán még Tonks is menthető ami szintén nagy segítség lenne lévén,hogy Auror és ott van neki Izabell.Esküszöm most az jutott eszembe,hogy ők ketten hatásosabb segítséget jelentenének Ginnyéknek mint eddig bármi és bárki.

Ez részben igaz, de... mindjárt itt a nyári szünet, amikor is... szó szerint bekopogtat egy pártatlan segítség. :-Ą Ginnyék térképet kapnak a kulcshoz, :D a gond az, hogy... meg is kéne fejteni azt... :-$ és sose találnátok ki, hogy ki fogja megfejteni... :-Ą :D :-$
Idézet:
Angelina is felébredhetne és nagyon hiányolom már Hagrid ajtó csapkodását vagy tárgyak hajigálását.

Angelina pont a legjobbkor fog felébredni, de... előre szólok, nem ér majd se dobálózni, se lövöldözni, se átkozódni. :lol:
Idézet:
Juj és kiváncsi lennék arra a hatos fogatra akik mennek élükön Dumblival és Ginnyvel.Gondolom ez már abból van amikor Harryért mennek,hogy elvigyék onnan mert kiderült az igazság.Érdekes kis morzsákat csöpögtetsz nekünk ilyen módon szóval erre is nagyon oda kell ám figyelni. :D

Jól gondolod. Pont onnét való. :D Annak a bizonyos fejezetnek a legelső mondata lesz ez. :-$ Valóban érdemes odafigyelni ezekre, mert szoktam érdekes dolgokat írogatni ide... :-Ą :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 19:09 
Zöldfülű

Amúgy szerintem össze is lehetne hozni a kettőt. Mármint hogy Tonks ugye hisz Harrynek, mert ott van neki Izabell, aki azért sok mindent tud. A másik részről pedig ott van Erin és Edward, akik szintúgy fontolóra veszik az egész ügyet, hála Erinnek. :) Na szóval, csak egy ötlet, mi lenne, ha a kettőt összegyúrnánk?
És akkor már ott lenne Tonks (és vele együtt Lupin, és Izabell), meg Erin és Edward. :-D Vagyis akkor már 9-en hinnének neki, és segítenének. Kis felmentősereg.
Viszont szegény Sarat nagyon sajnálom, hogy lényegében a nagy semmi miatt kell szenvednie. Olyan téren meg jó, hogy ott van mellette Harry.
Egy kérdés, most akkor Malfoy szereti Ginny-t? :oops:

Edwardra visszatérve, engem az egyik ismerősömre emlékezetet, aki nagyon közel áll/állt hozzám. Sajnos most Pesten van, így szinte nem is látom, és nem beszélünk, szóval szörnyű a dolog. De valahogy rá emlékeztet a fiú. :-D
Perselusra meg nemtok mit mondani. Én mindig is szerettem Piton karakterét, már ha csak a könyvet olvasom, bár igaz ami igaz, nekem Denem/Voldemort marad az örök. :oops: De valahogy itt olyan furcsa, mégis látszik, hogy valójában miért olyan, amilyen. Vagyis ő csak védeni akarja a családját, és olyan dolgokba keveredik bele, amibe mondjuk nem kéne, de ő is csak egy ember. És tudni illik, az ember azért ember, mert tud hibázni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 18:50 
Fanficbúvár

Szívem arany kicsi csücske.Rólam totál megfeledkeztél?Közölném csillagom,hogy nagy igyekezettel csápolok én is arra az igenre :D Tehát már két szavazatod van az igenre.Tárjuk fel,hogy szegény Harrynek még meddig kell ott szenvedni.Ha jól emlékszem akkor azt írtam a kritikámban,hogy így tudnék mihez viszonyítani.
Hm elgondolkoztam azon a maroknyi emberen akik hisznek neki.Ott van ugye rögtön Gin,Hagrid és Draco,Neville amolyan határvonalon állónak tűnik egyik fél táborához sem tartozik és ott van Izabell aki sokat tud és adott is támpontot de a felnőttek akik körül veszik túl ostobák és nem figyelnek arra amit ez a kislány mond nekik.Gin unokanővére Gin mellett áll tehát nagyjából olyan mint Nev.Bár több segítséget adott Ginnek mint Neville aki inkább a bosszújának szenteli az idejét és ezáltal a felkészüléssel.Ettől persze még lehet,hogy ő is hisz Harrynek.Nos Erinék már jelezték,hogy utána kéne járni néhány dolognak mert valami nem kerek az ügyben és talán még Tonks is menthető ami szintén nagy segítség lenne lévén,hogy Auror és ott van neki Izabell.Esküszöm most az jutott eszembe,hogy ők ketten hatásosabb segítséget jelentenének Ginnyéknek mint eddig bármi és bárki.
Angelina is felébredhetne és nagyon hiányolom már Hagrid ajtó csapkodását vagy tárgyak hajigálását.
Juj és kiváncsi lennék arra a hatos fogatra akik mennek élükön Dumblival és Ginnyvel.Gondolom ez már abból van amikor Harryért mennek,hogy elvigyék onnan mert kiderült az igazság.Érdekes kis morzsákat csöpögtetsz nekünk ilyen módon szóval erre is nagyon oda kell ám figyelni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 18:11 
Betűmániákus

_Ginewra_ írta:
Ez úgy hangzik, hogy még sok fejezet.. túl türelmetlen vagyok xD De bizonyos szempontból jobb, mert tovább tart a történet :) Csak ne lennék ilyen istenverte türelmetlen xD

Hát... gondolom lesz még egy pár... :-? De majd igyekszek "elszórakoztatni" titeket, hogy ne legyen uncsi az addig még hátralévő idő. ;)
Idézet:
Én nagyon örülnék, ha kiírnád! :) Ezt veheted igennek.

Oké. Akkor egy szavazat már van az igenre. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 17:32 
Zöldfülű

Ez úgy hangzik, hogy még sok fejezet.. túl türelmetlen vagyok xD De bizonyos szempontból jobb, mert tovább tart a történet :) Csak ne lennék ilyen istenverte türelmetlen xD Én nagyon örülnék, ha kiírnád! :) Ezt veheted igennek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 15:47 
Betűmániákus

_Ginewra_ írta:
Én is Tonksra szavaztam :)

Amint látom, Tonks a legesélyesebb a győzelemre. :) Legalábbis eddig. ;) Mivel csak egy szavazattal van neki több, mint Erinéknek, még bármi megtörténhet.
Idézet:
Hermione, Fred és Molly túlságosan elásták magukat a szememben :)

Hát igen... olyan mélyen vannak, hogy én is alig találom őket... :D
Idézet:
Gyakran járok ám ide, bár eddig nyomtalanul :$

Köszönöm, hogy most írtál. :)
Idézet:
Amúgy.. Harry ártatlanságának a kiderülése messze van még? *kíváncsi* Nap mint nap a töriden agyalok :/ xD

Hát... nincs éppen közel, de... azért annyira messze sincs. Bár... attól függ, hogy honnan nézzük. :-?
Azt hiszem, a kövi szavazásban feldobom az ötletet, hogy kiírjam-e ide, hogy mennyi IDŐ van még hátra Harry szabadulásáig. Mert fejezetben fogalmam sincs. Annyiféle gondolatom van, hogy megsaccolni se tudnám a fejezetek számát. De az idő az biztos. Azt eldöntöttem, és azóta nem változott.
Aki kérdezte már ezt, annak felajánlottam, hogy emailben átküldhetem az időt. De most már fölösleges lenne, hisz ha legközelebb kiírom azt a bizonyos szavazást, akkor tuti, hogy kérve lesz az időmennyiség.
Aki akar, az már most is megmondhatja a véleményét.
Kiírjam, vagy ne, hogy mennyi időt tölt még Harry börtönben?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 15:09 
Zöldfülű

Én is Tonksra szavaztam :) Hermione, Fred és Molly túlságosan elásták magukat a szememben :) Gyakran járok ám ide, bár eddig nyomtalanul :$ Amúgy.. Harry ártatlanságának a kiderülése messze van még? *kíváncsi* Nap mint nap a töriden agyalok :/ xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 14:44 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Ez roppantul jól jön az új olvasóknak is. :D

(Akik végre eljutnak majd odáig, hogy olvassanak. XD)

És akiknek én nagyon-nagyon fogok örülni. :D
De a vicces az, hogy az eddigi olvasók számára is okozhat elgondolkodnivalót néhány apróbb megjegyzésem az új leírásban. :-Ą ;) :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 14:35 
Betűmániákus

Ez roppantul jól jön az új olvasóknak is. :D

(Akik végre eljutnak majd odáig, hogy olvassanak. XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 30 (szerda), 12:49 
Betűmániákus

Miért? olvasói figyelem!!!!

Egy-két ember megjegyezte, hogy a leírás nem egészen helytálló, és kissé másra számítottak, amikor olvasni kezdték a történetet. Ezért, megpróbálkozom kijavítani a dolgot.
A Trimágus Tusa harmadik próbája alatt, Voldemort Nagyúr ismét testet öltött. Harry próbálta ezt megértetni a környezetében élőkkel is, ők azonban nem hittek neki. Barátai attól tartottak, Harry talán megháborodott. A bizalom érezhetően megcsappant, s Voldemort ezután következő lépése minden reményt porrá zúzott. Egy szörnyű támadás, mely kegyetlenségében, és halottainak számában is messze felülkerekedett egy egyszerű merényleten. Ennek szomorú következményeként, Harry Pottert azonnali hatállyal Azkaban szigorúan őrzött részlegébe szállították. A Weasley-család egy tagja elszakad a többiektől, és Ginnyt lépten-nyomon olyanok segítik, akiktől a legkevésbé vártuk volna. Mindössze egy maroknyi ember hisz Harry ártatlanságában, és Ginny az egyikük. Neville és Fred is olyan oldalukról ismerhetőek meg, amiről azt sem tudtuk, hogy létezik. Remus Lupin végre szerelemre talál, és a sors olyan csodákkal ajándékozza meg, amikről azt hitte, neki sohasem fognak megadatni. Sirius Blacket is megtalálja a szerelem, pedig ő nagyon igyekezett elbújni előle. S míg Harry Potter a kínok kínját állja ki Azkaban egyik sötét cellájában, azok, akik kint maradtak, élik az életüket, és a háború borzalmainak ellenére is igyekeznek boldogok lenni.

A világos oldalt egyik támadás éri a másik után. Hősüket elvesztették, és Dumbledore sem a régi Dumbledore már. Talán a korral jár, talán más van a háttérben, de az biztos, hogy Harry bezárása óta megváltozott. Voldemort sorra gyilkolja az embereket, míg ő borzasztó nagyokat téved. Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore körül olyan rejtélyekre derül fény, melyek a történet szempontjából hatalmas jelentőséggel bírnak. Az igazság a kulcsa mindennek, s ezt hamarosan a bölcs professzornak is meg kell tanulnia.

A Harryével szomszédos cellában feltűnik egy titokzatos lány, akit Fenrir Greyback lányaként ismerünk meg. De nem minden az, aminek látszik. Sara élete viszontagságokkal teli volt, de a végén olyan csodálatos dolgot kap kárpótlásul a sorstól, amiről pici kora óta álmodozott, de sosem hitte, hogy egyszer tényleg megkaphatja. A lány egyetlen kézzelfogható értéke, egy félbetört medál, amely az egyik távoli felmenőjének tulajdona volt, s nemzedékről nemzedékre öröklődött a családban. Végül, a medál visszakerül oda, ahonnan elindult.

Perselus Piton, a történet egyik legnagyobb rejtélye. Hogy melyik oldalon áll? Kitudja. Hogy miért lett kém, hazug, és gyilkos? Megdöbbentő tény, de a családjáért. Végül, olyan események bekövetkezte lesz neki is köszönhető, amiről az ember azt hinné, lehetetlen.

Hogy kicsoda Izabell, s mi köze Remushoz és Tonkshoz? Ki lehet Erin és Edward és hogy jönnek ők Perselus Pitonhoz? Kik lehetnek S+A? És ki a frászok voltak S+B? Ki az a Lona? És hogy kerül a képbe Kristin? Mi köze ehhez az egészhez egy száz év körüli asszonynak? Miért avatkozik a dolgokba a Tenger szíve? És hogy kerül egy fiatal, rendkívül csinos, Selina nevű boszorkány Albus Dumbledore merengőjébe? Olvasd el, írj kritikát, és megtudod.

A történetben előfordul majd testi és lelki terror egyaránt, így kérlek titeket, hogy aki ezt nem bírja ne olvassa. Nyomasztó, fájdalmas történet, rengeteg szenvedéssel. De van benne romantika, kaland, akció is, szóval azért talán élvezhető olykor-olykor.

A bétázást az első néhány fejezetnél köszönöm Zorkylen-nek.

Ne feledjétek, az igazság odaát van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 29 (kedd), 23:37 
Betűmániákus

meichan írta:
Jujjjjjjjjjj Tonks elhúzott Erinék előtt,nem lesz ez így jóóóóó :-P

Ez vicces lesz. Úgy tűnik, a többieket tök fölöslegesen írtam ki. Elég lett volna ha az utolsó két lehetőséget leírom, és kész. Úgy tűnik, a többiek nem kapnak második esélyt. :-? ;)
Idézet:
Bár én Erinék mellett tettem le a voksom ha jobban belegondolunk akkor végül is még egy érv szólhat Tonks mellett,hogy miért higgyen Harry ártatlanságában.Igaz,hogy ő soha nem mondott semmit ami rossz volt és nem ítélkezett de ami még eszembe jutott ott van neki Izabell is aki sok mindent tud

Bizony, ott van Izabell, aki többet tud, mint azt bárki sejtené... :-$ :-Ą De a kövi fejezetben talán kaphatunk róla egy kis infót, hogy mit tud a kislány.
Idézet:
és most,hogy Tonks elvesztette a babáját kell majd neki valami ami eltereli a figyelmét a fájdalomról.No és mi terelheti el jobban a figyelmét ha egy másik fájdalmas dologgal kezd foglalkozni és mi lehetne ez a másik fájdalmas dolog mint Harry és az állítólagos árulása.Igaz,hogy Tonks esetlen boszorka volt de sokat változott amióta Izabellt magához vette felnőtt és talán sokkal több mindent fog megérteni mint mások.Lehetséges,hogy neki lesz majd a legtöbb esze az ottani bagázsból hiszen mindig azok változnak meg a legjobban akikről ezt soha nem feltételeztük volna.Ott van erre a kiváló példa Gin személyében.Talán elgondolkozik azon,hogy miért ilyen kitartó Gin és miért áll mellé Andrastea Mollyval szemben is

Tonksnak valóban jól jönne egy ilyen feladat, de ő is jól jönne nekünk. Elvégre auror, és Izabell nevelőanyja. Talán az eddigieknél több rajz kerülne nyilvánosságra, ha Dora is hinne Harrynek. De ha innen nézzük akkor Erinék is jól jönnének, mert ők meg fokozottan oda tudnak figyelni Pitonra, arról nem is beszélve, hogy talán hatni is tudnak rá. :D :-Ą :D
Idézet:
*megj:tuti megint nem írtam ki jól szegény lány nevét* :-P

Semmi gond, most csak egyel több betűt írtál. Helyesen: Adrastea.
Idézet:
ja igen van már kódex második feji :D

Olvastam, imádtam, és majd' meghaltam közben... Szerintem nemigen voltam beszámítható kritikaírás közben, de ennek a megállapítását a külső szemlélőkre bízom inkább. :oops: :D :-$
Az a vicces, hogy Sortiummal abban hasonlítunk, hogy nagyon közel szoktunk egymáshoz frissíteni. Lilyvel meg hasonlóan mérgeztünk, és Pitont kistestvérré tettük. :D :-Ą Én ezen még mindig mulatok. Az hogy Pitonra, mint kistestvérre gondoljak, engem mindig megmosolyogtat. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 29 (kedd), 23:16 
Betűmániákus

Denem írta:
Hihi. Én is szavaztam. :-)
Szerintem Erin és Edward legyen az, akik hisznek Harry ártatlanságában.
Edward karaktere nagyon megfogott, emlékeztet valakire, szóval ő az egyik kedvencem, úgyhogy azért rá szavaztam. :oops:

Hálás köszönet a szavazatodért, és azért, hogy jelt adtál a jelenlétedről. :)
Edwardot részben két kedves ismerősömről mintáztam, akik mindketten olyanok a számomra, mintha a testvéreim lennének. De neki is vannak úgymond "rossz" tulajdonságai. Ezesetben, nála ezt józan észnek nevezném talán, :-? ha kívülről nézném a helyzetet. Ő a bizonyítékoknak szokott általában hinni, elvégre, aurornak tanul. Az a dolga, hogy azok alapján ítélkezzen. És persze, ő vakon megbízik Albus ítéletében. Az apjáról nem is beszélve. Én nagyon-nagyon imádom őt, és örülök neki, hogy te is kedveled. :) Becsületes, bátor, és önfeláldozó fiú. A családja az első, mindenek felett. Ezért is hajlott rá, hogy bízzon Erinben, és ne vesse el azt a lehetőséget, hogy Harry ügyében valami nem stimmel. De hogy ezután hogyan tovább, az a szavazástól függ.

Idézet:
UI:Nagyon jó a történet, nagyon tetszik. Csak így tovább! :-D

Nagyon örülök neki, hogy tetszik. És mégegyszer, hálás köszönet érte, hogy írtál is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 29 (kedd), 22:04 
Fanficbúvár

Jujjjjjjjjjj Tonks elhúzott Erinék előtt,nem lesz ez így jóóóóó :-P Bár én Erinék mellett tettem le a voksom ha jobban belegondolunk akkor végül is még egy érv szólhat Tonks mellett,hogy miért higgyen Harry ártatlanságában.Igaz,hogy ő soha nem mondott semmit ami rossz volt és nem ítélkezett de ami még eszembe jutott ott van neki Izabell is aki sok mindent tud és most,hogy Tonks elvesztette a babáját kell majd neki valami ami eltereli a figyelmét a fájdalomról.No és mi terelheti el jobban a figyelmét ha egy másik fájdalmas dologgal kezd foglalkozni és mi lehetne ez a másik fájdalmas dolog mint Harry és az állítólagos árulása.Igaz,hogy Tonks esetlen boszorka volt de sokat változott amióta Izabellt magához vette felnőtt és talán sokkal több mindent fog megérteni mint mások.Lehetséges,hogy neki lesz majd a legtöbb esze az ottani bagázsból hiszen mindig azok változnak meg a legjobban akikről ezt soha nem feltételeztük volna.Ott van erre a kiváló példa Gin személyében.Talán elgondolkozik azon,hogy miért ilyen kitartó Gin és miért áll mellé Andrastea Mollyval szemben is*megj:tuti megint nem írtam ki jól szegény lány nevét* :-P

ja igen van már kódex második feji :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 29 (kedd), 18:04 
Zöldfülű

Hihi. Én is szavaztam. :-)
Szerintem Erin és Edward legyen az, akik hisznek Harry ártatlanságában.
Edward karaktere nagyon megfogott, emlékeztet valakire, szóval ő az egyik kedvencem, úgyhogy azért rá szavaztam. :oops:

UI: Nagyon jó a történet, nagyon tetszik. Csak így tovább! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 12:16 
Betűmániákus

meichan írta:
Hehe én is szavaztam :D

Na, gyorsan válaszolok még neked is. :) A szavazatodat nagyon szépen köszönöm. :D
Idézet:
Hahó emberek már csak HÁROM SZAVAZAT KELL,KÖNYI SZAVAZZATOK!!!!

Én is ezt mondom, légyszi szavazzatok. Kiírtam a történet leírásához is, szóval remélem jönnek majd. A szavazás két hétig él, szóval hajrá emberek. :-SS $pray
Idézet:
Ahogy látom megint kiegyenlített a szavazás jelen pillanatban :D

Reméljük nem lesz döntetlen, :-SS mert akkor bajban leszek...
Idézet:
Én nem Tonksra szavaztam bár Seltonnak igaza van ő talán az egyetlen aki nem illette eddig szegény hősünket semmilyen rondasággal nem úgy mint Ronék.És bár Neville sem tett meghegyzést alapból nem olyan a fiú,hogy bárkit hibáztasson Voldikán kívűl és szerintem azon kívűl,hogy ő bosszút esküdött,hogy megöli és harcolni fog ellenük ezért keményen készül is rá a lelke mélyén szerintem ő nem igazán hisz ebben az egészen,hiszen ki állna egy olyan féreg mellé aki megölte a szüleit és ezzel elérte,hogy nyomorúságos gyerekkora legyen.De ugyi nem tudhatjuk,hogy igazából mit gondol Nev mert nem igen beszél róla.
Azért szavaztam Erin/Edward kettősre mert ők már mutattak valami érdeklődést legalábbis Erin miszerint itt valami bűzlik.Tehát ezért. :D

Na, én veled is egyetértek. Egyébként, Nevillel hamarosan megpróbálunk elbeszélgetni, hátha ki tudunk csikarni belőle valamiféle állásfoglalást. :-Ą Elvégre, ő kicsit olyan, mintha pártatlan lenne, szóval nála még bármi előfordulhat. :D :-Ą
Erin és Edward... na igen... felcsillant az értelem szikrája... ;;) Ők se teljesen reménytelenek, hisz az édesanyjuk áldott jó teremtés volt, aki még Perselusban is meglátta a jót... :-Ą ;) Szóval talán Harrynek is volna esélye... :-?

Idézet:
Amúgy imádom még mindig....... :-*

Én pedig nagyon szépen köszönöm, és örülök, hogy még mindig imádod. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 11:58 
Betűmániákus

Selton írta:
Háhááá én szavaztam elsőneeeek!!! :P

Ügyes vagy. :) Látom, te se vagy épp álomszuszék. Tegnap én is a környéken voltam még éjjel kettőkor *olvasott a merengőn*, szóval csoda, hogy már ilyen éber vagyok, de sajnos muszáj.
Idézet:
És a ficemmel is készvagyok így 28. a hajnalára... remélemazért még beküldhetem majd... bármég szegény bétám kínlódik vele (jelenleg is.... úgy sajnálom, hogy még ilyenkor is az én marhaságaimat kell javítgatnia... nemtudom hogy nem gyűlölt még meg....)

Na, gratulálok. =D> Akkor drukkolok, hogy még beküldhesd. És gratula a jó bétádhoz. Az ilyen aranyat ér. $star
Idézet:
nah szóval...azért szavaztam Tonksra.. mert... először is: -benne látom az értelem egy halvány szikráját a felsoroltak közül (bocsánat Fred Erin& Edvard és Hermione miatt, de ők számomra már sosem leszenk tiszták... legalábbis a Miért? keretein belül biztosan nem.) Gondolhattam volna még Neville re, de úgy szűrtem le, hogy ő Harry-t alapból nem tartja bűnsnek, még akkor sem, ha ő követte volna el a gyilkosságokat, mivel teljesen tisztába van vele, hogy a egész cucc okozója a nagy és gonosz Voldikaaaa.
Legelőször viszont Mollyt akartam bejelölni.. aztán azzal az indokkal letettem róla, hogy ő valószínűleg ha megis változtatná álláspontját Harryvel kapcsolatban, legbelül valószínűleg akkor is bűnösnek gondolná.... Szóval marad Tonks.... aki emlékeim szerint eddig még egy olyan szóval sem illette Főhősünket, mint amilyeneket Roncimoncika mostanában előszeretettel használ... azt hiszem a régebbi szavazáson meg kellett volna ölnünk a vöröskét... minnél többe gondolkodom rajta, annál unszimpatikusabbá válik nekem. Egy ilyen barát nem barát könyörgöm! Wáhh! nah inkább hagyom is a témát mert csak felhúzom magam rajta :D

Értem... ez logikusnak hangzik... és nagyjából egyet is értek veled. Tonks valóban jó választásnak tűnik. Én nem mondom meg, hogy kire szavaznék, mert nem szeretnék senkit se befolyásolni, de a te szavazatodat nagyon szépen köszönöm. :D
Idézet:
Azt hiszem a bétám, szegény elaludt a ficem olvasása közben.... olyan rendes... kivárta a hajnali egyet, mire befejeztem a cuccot, és még annak ellenére is neki áltt kijavítani, hogy holnap fél nyolckor már dolgavan.. váh! nagyonszeretem amiatt, hogy ilyen!

Tényleg nagyon jól jártál vele. Vigyázz rá, az ilyen béta megbecsülendő. Annakidején nekem is remek bétám volt, de nem tudom hova küldött volna, ha éjjel egykor küldöm át neki a sztorimat. ;) :arrow: Szóval gratula a tiédhez.
Idézet:
Mivel szerintem egy pár napig most billentyűzetundorom lesz a sok szenvedéstől, valószínűleg szilveszterig már nemnagyon nézek vissza...

Elhiszem, nekem is tele szokott lenni a hócipőm egy-egy fejezetem után. :D ;;)
Idézet:
Bár azért azt a (kicsit pofátlan) kérdést felteszem, hogy kb mikorra tervezhetünk magunknak egy fantasztikus estét az új fejid miatt? :P Boccsi, hogy 2 új fejezet után ezzel nyaggatlak, de csupán azért kérdezem, hogy tudjak valamire "várni", ha majd elmúlik a szilveszter is :P

Na, látod ez egy jó kérdés. :-? Fogalmam sincs. $? Az is lehet, hogy még lesz egy fejezet a szünetben, de az is lehet, hogy nem. Mivel az olvasott ficek között is borzasztóan el vagyok maradva, tanulni is nagyon kéne, meg a két másik írásomat is gyalázatosan régen frissítettem, nem valószínű, hogy összehozok mégegy fejezetet a Miért?-ből a szünetben. Bár... ki tudja. Bármi megtörténhet. Minden a körülményektől függ. Drukkoljatok, aztán majd meglátjuk. :-/ $pray
Idézet:
Nah azt hiszem...megyek.. illetve kezdek magammal valami értelmeset, mert még mindig nem fürödtem..... Sok sikert az új fichez, és az Újévhez!

Örök híved, és rajongód, Selton.

U.i.: Köszi a zöldet :P:P

Na, én is megyek, sietnem kell, mert fontos programom van, és még sehol se tartok, szóval most szia :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 10:24 
Fanficbúvár

Hehe én is szavaztam :D

Hahó emberek már csak HÁROM SZAVAZAT KELL,KÖNYI SZAVAZZATOK!!!!

Ahogy látom megint kiegyenlített a szavazás jelen pillanatban :D
Én nem Tonksra szavaztam bár Seltonnak igaza van ő talán az egyetlen aki nem illette eddig szegény hősünket semmilyen rondasággal nem úgy mint Ronék.És bár Neville sem tett meghegyzést alapból nem olyan a fiú,hogy bárkit hibáztasson Voldikán kívűl és szerintem azon kívűl,hogy ő bosszút esküdött,hogy megöli és harcolni fog ellenük ezért keményen készül is rá a lelke mélyén szerintem ő nem igazán hisz ebben az egészen,hiszen ki állna egy olyan féreg mellé aki megölte a szüleit és ezzel elérte,hogy nyomorúságos gyerekkora legyen.De ugyi nem tudhatjuk,hogy igazából mit gondol Nev mert nem igen beszél róla.
Azért szavaztam Erin/Edward kettősre mert ők már mutattak valami érdeklődést legalábbis Erin miszerint itt valami bűzlik.Tehát ezért. :D

Amúgy imádom még mindig....... :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 2:08 
Zöldfülű

Háhááá én szavaztam elsőneeeek!!! :P
És a ficemmel is készvagyok így 28. a hajnalára... remélemazért még beküldhetem majd... bármég szegény bétám kínlódik vele (jelenleg is.... úgy sajnálom, hogy még ilyenkor is az én marhaságaimat kell javítgatnia... nemtudom hogy nem gyűlölt még meg....)

nah szóval...azért szavaztam Tonksra.. mert... először is: -benne látom az értelem egy halvány szikráját a felsoroltak közül (bocsánat Fred Erin& Edvard és Hermione miatt, de ők számomra már sosem leszenk tiszták... legalábbis a Miért? keretein belül biztosan nem.) Gondolhattam volna még Neville re, de úgy szűrtem le, hogy ő Harry-t alapból nem tartja bűnsnek, még akkor sem, ha ő követte volna el a gyilkosságokat, mivel teljesen tisztába van vele, hogy a egész cucc okozója a nagy és gonosz Voldikaaaa.
Legelőször viszont Mollyt akartam bejelölni.. aztán azzal az indokkal letettem róla, hogy ő valószínűleg ha megis változtatná álláspontját Harryvel kapcsolatban, legbelül valószínűleg akkor is bűnösnek gondolná.... Szóval marad Tonks.... aki emlékeim szerint eddig még egy olyan szóval sem illette Főhősünket, mint amilyeneket Roncimoncika mostanában előszeretettel használ... azt hiszem a régebbi szavazáson meg kellett volna ölnünk a vöröskét... minnél többe gondolkodom rajta, annál unszimpatikusabbá válik nekem. Egy ilyen barát nem barát könyörgöm! Wáhh! nah inkább hagyom is a témát mert csak felhúzom magam rajta :D

Azt hiszem a bétám, szegény elaludt a ficem olvasása közben.... olyan rendes... kivárta a hajnali egyet, mire befejeztem a cuccot, és még annak ellenére is neki áltt kijavítani, hogy holnap fél nyolckor már dolgavan.. váh! nagyonszeretem amiatt, hogy ilyen!

Mivel szerintem egy pár napig most billentyűzetundorom lesz a sok szenvedéstől, valószínűleg szilveszterig már nemnagyon nézek vissza... Bár azért azt a (kicsit pofátlan) kérdést felteszem, hogy kb mikorra tervezhetünk magunknak egy fantasztikus estét az új fejid miatt? :P Boccsi, hogy 2 új fejezet után ezzel nyaggatlak, de csupán azért kérdezem, hogy tudjak valamire "várni", ha majd elmúlik a szilveszter is :P

Nah azt hiszem...megyek.. illetve kezdek magammal valami értelmeset, mert még mindig nem fürödtem..... Sok sikert az új fichez, és az Újévhez!

Örök híved, és rajongód, Selton.

U.i.: Köszi a zöldet :P:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 28 (hétfő), 0:16 
Betűmániákus

Helló mindenkinek. Eszembe jutott egy új szavazás, és habozás nélkül elétek is tárom.Kérek mindenkit, hogy aki megfordult ezen a részen, és aki akár csak egy mondatát is olvasta a Miért?-nek, az szavazzon. Előre is hálás köszönet. És most szólok, összesen legalább hét szavazatnak lennie kell, különben nem írom bele az eredményt a sztoriba. *Igyekszik szigorúan nézni, de közben inkább tűnik könyörgőnek*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 21:12 
Betűmániákus

Selton írta:
Hm... akkor egyezzünk meg :D tiéd a narancs meg az indigómeg minden, és a zöld meg jön megint hozzám :P. Nem mintha nagy színfüggő lennék, vagy nemtoom, csak szimplán szeretem a zöldet... bár a kék például passzol a képemhez....

Rendben, akkor tied a zöld, én meg ma este leszek mondjuk narancs, az úgyis a szerencseszínem, és indigó. :D
Idézet:
Elolvastam a fejit!!! Nagyonbírom Adrastea-t :D annyira wáhhh! Nem volt a legtapintatosabb dolog , hogy totál simán megmondta Mollynak, azt, h a lányának már nincs szükség rá, de váh! nagyonvagány a csaj! És tökjól meg is indokolta! Most olvastam... A Jupiter egyik holdja... váh!:D tökjó! Asszem Adrastea fan leszek :):D nem akarsz róla ficen kívül itt mesélni? JKR is válaszolt az olvasóesteken mindenféle hülye kérdésekre :P

Örülök neki, ha szereted Adrasteát, nekem ő az egyik nagy kedvencem. Kicsit olyan, mint egy álombeli nagytestvér. :D Ginnynek, bár nemigen tudja ő maga sem, de nagyon komoly támaszt nyújt. :)
Igen, a nevét valóban a Jupiter egyik holdjáról kapta.
Ha jól tudom, akkor az Adrastea a Jupiter második holdja, szóval eléggé közel vannak egymáshoz. Úgy gondoltam, ez illene Adrastea és Ginny kapcsolatára is. Különállóak, mégis összetartoznak, sohasem válnak el, és nagyon közel "állnak" egymáshoz. Szeretem az ilyen különleges neveket. Olyan szépek szerintem. 8->
Én is szívesen felelek a kérdésekre. Ha gondolod, bátran írd le ide, hogy mire vagy kíváncsi, és amelyik válasz nem derül ki a történet során, azt megírom ide. 8-> :-/ Oké?

Idézet:
Amúgy a ficed minősége továbbrais értékelhetetlenül fantasztikus! Most hogy én is ficírásra szántam a "fejem" , megbizonyosodtam arról, hogy ez kicsitsem olyan egyszerű dolog, mint ahogy azt eredetileg akárki is gondolná... mármint én már írtam elég sok mindent, suliújságnak, csak úgy magamnak, verseket, novellákat, sőt egyszer egy regénnyel is megpróbálkoztam... de azt hiszem egy sem volt olyan nehéz mint a fic. Mármint itt meg van adva egy konkrét stílus, megvannak a karakterek, amiket csak minimális mértékben változtathatsz, hogy a töri ne legyen OOC, és (jelenleg legalábbis a kívánságüstél) meg van adva egy alap váz is ami köré a cuccokat építeni kell... bár asszem a cuccépítgetős része a legkönnyebb.. számomra inkább az a nehéz, hogy minden szereplő a "saját hangján" szólaljon meg, ha érted mire gondolok. Szóval sztem nem egyszerű ficet írni.. ezért is vagyok totál elalélva a tieidtől, mivel sztem iszonyú hű tudsz maradni az egész cucchoz.

Akár hiszed, akár nem, az én legnagyobb problémám is ez, mindig frászban vagyok, hogy nem tudom eléggé visszaadni az eredeti karakterek személyiségét. :-SS És őszintén szólva fogalmam sincs, hogy hogyan is kell azt csinálni, $? azon kívül, hogy igyekszem úgy megalkotni a szereplők véleményét, ahogy azt az eredetiektől el tudnám képzelni.
Ha meg teljesen tanácstalan vagyok, akkor egyszerűen az adott helyzetnek megfelelő reakciót igyekszek megírni, így ha nem elég hű az eredeti szereplőhöz, akkor hivatkozhatok a körülményekre. :-SS ;)
Egyébként, személy szerint én szinte sohasem vagyok elégedett azzal, ahogy megírok egy-egy fejezetet, novellát, vagy verset. Mindig úgy érzem, hogy lehetne ennél sokkal jobb is, és... nem is tudom... lehet, hogy egyszerűen csak annyi az én bajom, hogy az önbizalmam körül-belül annyi, amennyi jószívűség Voldemortban van. $? :-?

Idézet:
Más: Ront úgy leütném! Egyre jobban nemkedvelem. Hogy fogadhatta el egyből azt, hogy Harry bűnös? egészen olyan volt, mint valami Calambo filmbe, hogy a gyilkos csak azért öli meg a csaja barátját, hogy a csajának csak ő legyen, és még véletlenül se töltse mással az idejét a leányzó. (ok nemilyen volt, de akkoris.. olyan mintha legbelül kimondottan örülne annak, hogy "kettesben" maradt Hermione-val...ami ha szereti a lányt, ha nem, nem a legszebb dolog.... még akkor sem, ha Voldi nagyúr tényleg tökjól elhitette Harry bűnösségét.)

Hát igen, Rontól olykor-olykor nekem is viszket a tenyerem, és már el is terveztem, hogy ráuszítom Ginnyt, vagy Dracót, amint ráérnek egy kicsit. :twisted: ßP
Addig meg hadd élvezze Hermione társaságát. Hamarosan úgy is kénytelen lesz megint nélkülözni egy időre a leányzót... :-Ą
Az, hogy ilyen simán elhitte, hogy Harry bűnös... hát igen... kicsit fura, de tőle én számítottam volna ilyesmire egy hasonló helyzetben is, mint ahogy akkor sem hitt Harrynek, amikor negyedikben bekerült a tusára, és mindenki azt hitte, hogy ő nevezett, pedig nem is. Harry akkor is hiába mondta, hogy nem ő volt, Ron akkor sem hitt neki. Valahogy... nekem úgy tűnt, nem bízott eléggé akkoriban Harryben. Később igen, amikor már az eredeti sztoriban komolyra fordult a helyzet, valahogy Ron elkezdett megkomolyodni, és jobban bízott a barátjában, de negyedikben még nem volt ilyen erős a bizalma.

Idézet:
Pitonnak volt egy olyan mondata, hogy "Inkább Dracón csattanjon a Nagyúr haragja, és ne őrajta. " Most akkor Draco mégsem fogja megúszni Voldikánkat? Szegényt már úgymegszerettem, had ne csattanjon má' ! :D

Draco így is, úgy is kapna valamennyi büntetést, hisz bár igaz, hogy nem az ő hibájából, de nem teljesítette maradéktalanul a feladatát. Perselus úgy volt vele, hogy ha választani kell, inkább a fiú legyen a hibás, és ne ő. Ezért megtette, amit parancsba adtak neki, és ami az álcájával járt. Draco sorsa nem érdekelte.
De nem kell félni, :lol: Voldemort nem bünteti meg túlságosan a mardekárost, sőt... Voldi barátunk szokatlanul elnéző lesz... Dracóval, és feltűnően engedékeny... :-Ą Ami nekünk jó is... meg nem is... :-Ą
Idézet:
Megintmás: Wáh!! Szegény Harry!!! túlságosan jól leírod a börtönös jeleneteket :/ szinte nekem fáj.... nagyon sajnálom a fiút....

Igen, szegény Harry. Én is nagyon sajnálom szegényt, és megígérem, hogy azok az aljas szemét disznók, akik bántották, és bántják, mind megkapják majd azt, ami jár nekik. És Ronék is mind szenvedni fognak. Ezt megígérhetem.
Idézet:
nagyon remélem, hogy Sara végig fogja tudni tartani majd benne a lelket.... és azt is hogy ha kijutnak, akkor valóban nem felejtik majd el egymást, és pl. még Hawaii-on a tengerparton bambizva is ugyan olyan közel fognak egymáshoz állni, mint most. (Hawaii -> Elviszlek egy gyönyörű helyre, ahol sokkal jobb lesz nekünk mint itt. ) :D:D

Sara minden tőle telhetőt megtesz. És ők mindig ott lesznek egymásnak, amíg csak élnek. Sohasem fognak megfeledkezni a másikról, akkor sem, ha már szabadok lesznek. És bár nem Hawaii egyik homokos tengerpartjára, de Harry végül valóban elviszi onnan Sarat, és... végül mind a ketten boldogságra, és békére lelnek majd... Egyikük így, másikuk úgy. :-Ą :-Ą :-Ą
Idézet:
Nah azthiszem mostanra kifújtam... meg úgylátom szegény gépem is igencsak töltésre szorulna már, mivel 11 óta aksiról vagyok.. szóval asszem megyek alukálni.... Jah igen! A ficemet ha készlesz, és ha még akkor is kíváncsi/kíváncsiak leszel/lesztek rá, természetesen megosztom veled/veletek... Bár az sajnos koránt sem lesz olyan jó színvonalú mint a te miérted... (Bár a leányzó alapötletei meglehetősen tetszenek, szóval azért szívesen írtom/írtam...csakhát... mint mondtam nem egyszerű számomra a ficírás...)

Én nagyon drukkolok, hogy elkészülj a műveddel, és én tényleg nagyon-nagyon kíváncsi vagyok rá. Én amúgy is egy nagyon kíváncsi természetű ember vagyok, és ha ezt a fanficekkel rakom párba, akkor aztán tényleg menthetetlen vagyok. :D Ha bele lehetne halni a kíváncsiságba, én lennék a világon az első, akivel tényleg megtörténne. :D O:-)
Idézet:
Tényleg megyek, mert már azt írja, hogy cseréljek telepet, vagy dugjam hálózatra.. :/ Légyjó, és vigyázz magadra!
Továbra is örök híved és rajongód, Selton

Oké, akkor szia :-h :) :-h
Idézet:
U.i.: Szólj ha enyém lehet a zöld :P

Ui: Tied a zöld. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 0:59 
Zöldfülű

Hm... akkor egyezzünk meg :D tiéd a narancs meg az indigómeg minden, és a zöld meg jön megint hozzám :P. Nem mintha nagy színfüggő lennék, vagy nemtoom, csak szimplán szeretem a zöldet... bár a kék például passzol a képemhez....

Elolvastam a fejit!!! Nagyonbírom Adrastea-t :D annyira wáhhh! Nem volt a legtapintatosabb dolog , hogy totál simán megmondta Mollynak, azt, h a lányának már nincs szükség rá, de váh! nagyonvagány a csaj! És tökjól meg is indokolta! Most olvastam... A Jupiter egyik holdja... váh!:D tökjó! Asszem Adrastea fan leszek :):D nem akarsz róla ficen kívül itt mesélni? JKR is válaszolt az olvasóesteken mindenféle hülye kérdésekre :P

Amúgy a ficed minősége továbbrais értékelhetetlenül fantasztikus! Most hogy én is ficírásra szántam a "fejem" , megbizonyosodtam arról, hogy ez kicsitsem olyan egyszerű dolog, mint ahogy azt eredetileg akárki is gondolná... mármint én már írtam elég sok mindent, suliújságnak, csak úgy magamnak, verseket, novellákat, sőt egyszer egy regénnyel is megpróbálkoztam... de azt hiszem egy sem volt olyan nehéz mint a fic. Mármint itt meg van adva egy konkrét stílus, megvannak a karakterek, amiket csak minimális mértékben változtathatsz, hogy a töri ne legyen OOC, és (jelenleg legalábbis a kívánságüstél) meg van adva egy alap váz is ami köré a cuccokat építeni kell... bár asszem a cuccépítgetős része a legkönnyebb.. számomra inkább az a nehéz, hogy minden szereplő a "saját hangján" szólaljon meg, ha érted mire gondolok. Szóval sztem nem egyszerű ficet írni.. ezért is vagyok totál elalélva a tieidtől, mivel sztem iszonyú hű tudsz maradni az egész cucchoz.

Más: Ront úgy leütném! Egyre jobban nemkedvelem. Hogy fogadhatta el egyből azt, hogy Harry bűnös? egészen olyan volt, mint valami Calambo filmbe, hogy a gyilkos csak azért öli meg a csaja barátját, hogy a csajának csak ő legyen, és még véletlenül se töltse mással az idejét a leányzó. (ok nemilyen volt, de akkoris.. olyan mintha legbelül kimondottan örülne annak, hogy "kettesben" maradt Hermione-val...ami ha szereti a lányt, ha nem, nem a legszebb dolog.... még akkor sem, ha Voldi nagyúr tényleg tökjól elhitette Harry bűnösségét.)

Pitonnak volt egy olyan mondata, hogy "Inkább Dracón csattanjon a Nagyúr haragja, és ne őrajta. " Most akkor Draco mégsem fogja megúszni Voldikánkat? Szegényt már úgymegszerettem, had ne csattanjon má' ! :D

Megintmás: Wáh!! Szegény Harry!!! túlságosan jól leírod a börtönös jeleneteket :/ szinte nekem fáj.... nagyon sajnálom a fiút.... nagyon remélem, hogy Sara végig fogja tudni tartani majd benne a lelket.... és azt is hogy ha kijutnak, akkor valóban nem felejtik majd el egymást, és pl. még Hawaii-on a tengerparton bambizva is ugyan olyan közel fognak egymáshoz állni, mint most. (Hawaii -> Elviszlek egy gyönyörű helyre, ahol sokkal jobb lesz nekünk mint itt. ) :D:D

Nah azthiszem mostanra kifújtam... meg úgylátom szegény gépem is igencsak töltésre szorulna már, mivel 11 óta aksiról vagyok.. szóval asszem megyek alukálni.... Jah igen! A ficemet ha készlesz, és ha még akkor is kíváncsi/kíváncsiak leszel/lesztek rá, természetesen megosztom veled/veletek... Bár az sajnos koránt sem lesz olyan jó színvonalú mint a te miérted... (Bár a leányzó alapötletei meglehetősen tetszenek, szóval azért szívesen írtom/írtam...csakhát... mint mondtam nem egyszerű számomra a ficírás...)

Tényleg megyek, mert már azt írja, hogy cseréljek telepet, vagy dugjam hálózatra.. :/ Légyjó, és vigyázz magadra!

Továbra is örök híved és rajongód, Selton

U.i.: Szólj ha enyém lehet a zöld :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 0:34 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
(Akkor én is jó vagyok itt nyolc perccel éjfél előtt :)) )

OFF vége. XD

Hát persze hogy jó vagy. Én meg most már 34 perccel éjfél után is jó vagyok még (szerintem). :))

OFF nálam is vége. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 0:31 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Nálad nem jártam Boldog Karit kívánni! :D

Most megteszem: Boldog Karácsonyt! Remélem, az mert alig látlak mostanában, remélem, nem visszabetegedtél.

Szia Lily! :-h Neked is utólagos boldog ünnepeket *31 perccel éjfél után*. De nem baj, nálam ünnep van 24.-től egészen másodikáig. :D Szóval elvagyok. Egyébként nem betegedtem vissza, csak tudod... a család. Például pénteken reggel elmentünk mamámékhoz, és csak szombaton délután érkeztünk haza. O:-) Jó volt a társaság, elbeszélgettük az időt, és csak egy embernek volt közülünk jogosítványa, szóval... :D ;)
Na, de hogy témánál maradjak, holnap (terveim szerint) te leszel az első, akihez megyek olvasni. *vigyorogva dörzsölgeti a tenyerét*

Idézet:
És látom, frissítetted az írásodat. :D
Tudod, ha egyszer eljutok odáig, hogy olvassalak... akkor lesz mit. :)

Tárt karokkal várlak. :D Mindig örülök, ha egy olyan nagymester, mint te, az én agymenéseim felé nézelődik, vagy tervezi, hogy nézelődjön. :D *Persze félreértés ne essék, ukume mindenkit ugyanúgy szeret, és mindenkiért nagyon-nagyon-nagyon hálás a Sorsnak, hogy olvassa a műveit.*
Idézet:
Látom, Seltont már örök híveddé tetted. :D

:) Igen, remélem. De nem az én érdemem, sokkal inkább az olvasóké az elismerés, hogy képesek ép ésszel és lélekkel kibírni az én sületlenségeimet, és nem menekülnek el sikítva. ;)
Idézet:
Hagytam ám neked két meglepetést, tudod, hol kell keresni, igaz? :D

*felcsillan a szeme és =P~ * Hát persze hogy tudom, és nagyon-nagyon-nagyon hálás vagyok értük. _U_ =P~ _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 0:15 
Betűmániákus

Selton írta:
JUHÉJJ!!!!! FENNVAN AZ ÚJ FEJIII :D
Imádlak! tökletes időzítés!

Örülök ha örülsz, és örülök neki, hogy az előző fejezet is tetszett. :D O:-)
Idézet:
én most végeztem ma északára a ficemmel.. még mindig nincs kész, de már egyszerüen képtelen vagyok ma befejezni, úgy, hogy pihenés képen tökéletes lesz a ficedet olvasni... :)

Remélem azért majd elkészülsz vele, és pici cica szemekkel nézek, hogy majd olvashassuk is. $pray Mert meghalok a kíváncsiságtól. O:-)
Idézet:
Nah megyek is mert már izgulok! Ha nem alszok el a fáradtságtól, akkor ha végeztem, írok valami véleményt (ha nembánod, akkor ide, mivel a merengőre még életemben nem írtam véleményt.... tudom hogy egyszer el kell kezdeni, de hagynemost kelljen már' :D

Jó olvasást, és akár ma, akár később, örömmel várom a véleményedet. :) Nekem tökéletes itt is. Ameddig olvassátok, és írtok nekem utána, addig felőlem akár bagolypostával is küldhetitek. :D ;) *De tényleg* Nagyon fogok neki örülni. :)
Idézet:
Örök híved és..váááh megyek olvasniii :D

Kedves vagy. :D Jó olvasást. :-h

Ui: Egyébként igen, a karácsony miatt lettem piros-zöld. Mivel idén a karácsonyfám is griffendél-mardekár színekben pompázik, gondoltam, hogy beszineződök itt is. :) $?
Csak szólj ha kéred vissza a színeket, nekem amúgy bármelyik jó. ;)
(Pont most gondoltam rá, hogy holnaptól indigó, és narancs színű leszek, egészen Szilveszterig. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 27 (vasárnap), 0:02 
Betűmániákus

(Akkor én is jó vagyok itt nyolc perccel éjfél előtt :)) )

OFF vége. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 26 (szombat), 23:55 
Betűmániákus

meichan írta:
Szia! Sokáig nem voltam erre de most félhullán végre itt vagyok.Olvastam és hagytam neked kritit is.

Szia meichan! :-h :D Bocsi, hogy csak most reagálok, de a család, meg a kövi fejezet kissé lekötött. A kritikádat olvastam, és ha sikerül, holnap válaszolok is rá.
Idézet:
Szerintem az eddigi legrosszabb lett a kritim de azért nagyon igyekeztem

Szerintem nagyon is jó kritika, nem volt vele semmi gond. Hidd el, számomra nincs olyan, hogy rossz kritika, csak kritikák vannak. Mindegyik egy-egy kisebb-nagyobb bizonyítéka annak, hogy az emberek törődnek egymással, nem vagyunk egyedül a világban, és igenis érdekel minket a másik ember, és annak gondolatai, alkotásai. *húúú de filozofikus voltam most*
Idézet:
és persze,hogy kihagytam belőle,hogy megtudakoljam mikor hallunk valamit Angelina felől?No ezt most itt pótoltam és megkérdem:Mikor hallunk valamit Angelina felől? :D

Angelina felől a következő, vagy az azután kövekező, vagyis a 28. vagy a 29. fejezetben fogunk hallani a terveim szerint. :-? Attól függ...
Idézet:
Most megyek.Boldog karácsonyt szívem!!!! :) :-*

Pár percig még karácsony van, szóval még nem késtem el, boldog karácsonyt!!! :-h <:-P :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 26 (szombat), 23:54 
Zöldfülű

JUHÉJJ!!!!! FENNVAN AZ ÚJ FEJIII :D
Imádlak! tökletes időzítés! én most végeztem ma északára a ficemmel.. még mindig nincs kész, de már egyszerüen képtelen vagyok ma befejezni, úgy, hogy pihenés képen tökéletes lesz a ficedet olvasni... :) Nah megyek is mert már izgulok! Ha nem alszok el a fáradtságtól, akkor ha végeztem, írok valami véleményt (ha nembánod, akkor ide, mivel a merengőre még életemben nem írtam véleményt.... tudom hogy egyszer el kell kezdeni, de hagynemost kelljen már' :D

Örök híved és..váááh megyek olvasniii :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 december 26 (szombat), 23:53 
Betűmániákus

Nálad nem jártam Boldog Karit kívánni! :D

Most megteszem: Boldog Karácsonyt! Remélem, az mert alig látlak mostanában, remélem, nem visszabetegedtél.

És látom, frissítetted az írásodat. :D

Tudod, ha egyszer eljutok odáig, hogy olvassalak... akkor lesz mit. :)

Látom, Seltont már örök híveddé tetted. :D

Hagytam ám neked két meglepetést, tudod, hol kell keresni, igaz? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra