Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 21 (vasárnap), 3:28

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3684 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 74  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 18:53 
Fanficbúvár

Nos, én csak annyit szereték hozzá fűzni,hogy teljesen egyetértek Lizivel. Szerintem nagyon izgalmas és új dolog lesz ez az egész. Főleg,hogy olyan íróktól olvashatunk akiket szerretünk. Nagyon szeretném megköszni,Lunának azt amit az Üstért tett. Hálátlanok vagyunk - bocsánat mindenkitől - hogy ezt röktön nem láttuk be.

Továbbá,köszönöm mellons-nak az észhez térítést. Rá(NK)m fért már :)

Szóóval, Üstre fel!:D <:-P =D>

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 16:02 
Betűmániákus

No, hát én is elmondanám a véleményem.

Én már annak is örülök, hogy nem marad el. Hiányzott volna. Nagyon. S tiszteletem az egész gárdának, hogy egyáltalán foglalkoztok az oldallal, s Velünk, a felhasználókkal. Hisz nélkületek hogy lenne: tali, friss, kiemeltek, AP, tábor?! :shock: :shock: :shock: Ti is emberek vagytok, ezt már tapasztalhattuk, akár személyesen, akár az interjúkból stb.

Bevallom, először nagyon furcsa volt a változtatás, de így mindent egybevéve, érdekes lesz új formában. Ugyanígy lesz várakozás, öröm, csak nekünk, ötletelőknek nem kell annyi energiát belefordítanunk, hisz nem kell írnunk.
És tényleg, igazatok van, tényleg olyanok vagyunk, mint a gyerekek, akik ragaszkodnak a megszokotthoz, de azért olvashattunk olyan hsz-eket is, amik örömüket fejezik ki a változás iránt.

Kíváncsi vagyok az új ötletekre, az ajándékozókra, s amit megvalósítottak. Sok sikert nekik, s azért le a kalappal, hogy bevállalják, s tiszteletem Lunának, hogy az asztalra csapott, nem hagyta, hogy véget érjen ez a gyermekkorában lévő hagyomány, s tiszteletem azoknak, akik segíteni fogják, s részt vesznek a szervezésben :-)

S még egy rövid megjegyzés: ha mi változunk, az Üst miért ne? Egyszer neki is fel kell nőnie ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 14:39 
Mesemondó

Gaer, teljesen igazad van.

Összegezve: az eddigi Üst másképp megy tovább, rendszere megváltozik, hatása minőségi és élvezhető. Sokat dolgoztak rajta, sokan, szeretettel - illene is így fogadni.

Érthető, hogy a régi rendszer hiányzik - ám pótolható saját berkekben könnyedén. Az új ettől függetéenül és e mellett örömmel működhet és működik. Az új rendszer célja a teljes Meri populáció kezelése - e mellett az ajándékozás régi szokása és rendje fenntartható.

Lehet megköszönni, tisztelni, és örülni neki - és/vagy lehet fanyalogni, miegymás, ám senki ne legyen hangulatrontó, főleg más munkájára és más örömére. Célszerűbb lenne a jót kiszedni az újból, mert tele van vele - és ha kell, a régit nyugodtan használni tovább, önállóan - ha kell, segítség mellett is. Az érvek nyugiban és teljes körűen elhangzottak -

innentől kezdve finoman érdeklődöm: nincs nektek más, jobb dolgotok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 14:08 
Billentyűzetgyilkos

Gréta, szeretlek :x

modnéninknek igaza van, érdemes odafigyelni arra, amit ír...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 13:16 
A Legnagyobb Fandomvadász

Phoebe Halliwell írta:
Nem leszek népszerű, de az én véleményem nem változott meg, sajnálom. Én is mindenképpen írni szerettem volna, szóval emiatt nem fogok jelentkezni.

Ahogy mondtam, azért jó szórakozást. És én nem hőbörögtem - számomra a hőbörgés az, ha valaki fröcsögve, anyázva követeli a régi visszaállítását, és én ilyet nem olvastam senkinél. Én csak kifejeztem a csalódottságomat - elnézést, nem tudtam, hogy nem lehet ellenkező a véleményem a szervezőkkel.

őszintén szólva nem tudom, hogy miért kell mindig azt látni, hogy nektek itt nincs szabad véleménynyilvánítási lehetőségetek, nektek az adminok mindig csak rosszat akarnak, itt minden ellenetek folyik. minden egyes kezdeményezésnél csak a hőbörgés megy, és lehet, hogy ez neked az anyázással egyenlő, de ezzel nincs így mindenki. moderátorként én mindig csak azt látom, hogy valamit megpróbálnak beindítani, és a válasz erre kilométeres hosszúságú hozzászólásokban leírt elégedetlenkedés, meg a fejjel megyünk az élet ellen típusú megszólalások. ez most nem feltétlenül rád vonatkozik, hanem úgy alapjáraton a fórum "lakosaira", akik mindig csak a negatívumot képesek meglátni mindenben. nincs azzal baj, hogy ellenkező a véleményed, elvégre nem lehet mindenkié egyforma, engem az bosszant fel, hogy idejösztök elégedetlenkedni, aztán amikor elmagyarázzák nektek, hogy mi a helyzet, erre miért volt szükség, mit láttok rosszul, vagy jelen esetben is látjátok, akkor még nektek áll feljebb, hogy el merészelték magyarázni, esetleg pont a ti stílusotokban. elmondták előttem már páran: teljesen nyugodtan megajándékozhattok akárkit, ehhez nincs szükség az üstre. lássatok már bele a dolog lényegébe is légyszíves, mert ezzel csak azt éritek el, hogy a folyton kiábránduló adminságot egy idő után már semmi nem fogja érdekelni, és nem akarnak majd a kedvetekre tenni, mert tudják, hogy nem éri meg.

bocsánat, ha sértő voltam, nem annak szántam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 13:01 
Fanfic-faló

Ohh, bocsánat, nem figyeltem oda :#-) Kegyelem bűnös fejemnek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 12:51 
Ó-nagy-admin "backstage"

Cold Russel írta:
Hiszen ez egy karácsonyi esemény, és miről szól a karácsony? :)

Ezt még most gyorsan szögezzük le, mielőtt ebből is hatalmas félreértés lesz a végén.

Nem karácsonyi esemény az üst, hisz ha megnézitek a Luna által írt hírt, eleve az új évben kezdjük csak.
Természetesen lehet karácsonyi témájú kívánság, és lehet hogy pont azt választja valamelyik író, hisz a történet megírása míg bőven benne lesz a karácsonyi láz időszakában.

De nem kifejezetten karácsonyi eseményről van szó, vicces is lenne január-februárban... :lol:

Emellett én is kicsit csalódott vagyok, hogy szokás szerint az első reakciók, hogy egyből megint mindenki a negatívumot látta a dologban.

Emellett nem értem miért tesz úgy mindenki, mintha a Merengőn csak az Üst idején lehetne írni, egyébként meg van tiltva. Egész évben írhat mindenki mindenkinek, nincs megtiltva, soha nem is volt... :wink:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 12:44 
Tollforgató

*Kozsó üzemmód on*

Szerintem ne azzal foglalkozzunk, hogy kinek mi nem tetszik, hanem azzal, hogy mi tetszik nektek. Mert szerintem a sok sajnálkozás között elveszik az a pozitívum, amit mondani akarunk, és amiért hálásak vagyunk. A másik eltúlzott/haragos/ledöbbent reakciója tényleg túl van tárgyalva, és szerintem csak az adminok és mások lelkesedési kedvét rontjuk ezzel, ez meg csak nekünk rossz. Miért dolgozzunk magunk vagy mások ellen?
Természetesen szólás szabadság van, de néznünk kellene a szavaink hatását is. Bocsánat, ha ezzel megsértek valakit, mert biztosan lesz valaki, aki a szívére veszi.

*Kozsó üzemmód off*

Én per pillanat még mindig izgatottan várom a válaszokat és a részleteket, hogy hogyan fog ez lejátszódni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 12:34 
Tollforgató

Phoebe Halliwell írta:
Én csak kifejeztem a csalódottságomat - elnézést, nem tudtam, hogy nem lehet ellenkező a véleményem a szervezőkkel.

Nem akartam és nem is fogok ebbe belefolyni, de ezt muszáj lereagálnom, mert megesz a fene.

Phoebe, lehet ellenkező véleményed, szabad országban élünk, a Merin eddig sem volt és nem is lesz másképp.
Elmondtad, reagáltak rá, túl van tárgyalva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 12:33 
Fanfic-faló

Castiel írta:
Mert ne legyünk álszentek. Biztosan van itt jó pár ember, aki nem csupán az ajándékozásért szeretett volna jelentkezni, hanem azért is, mert ezzel egy kiugrási, egy kiemelkedési lehetőséget lát az egészben.

Ott a pont.

Phoebe, az utolsó mondatod árulja el az igazi véleményed. Miért kell olyat állítani, ami nem igaz? A kulturált véleménynyilvánítás nem azt jelenti, hogy nincs véleményed. De be is fejezem, nem tisztem rendet tartani, és végképp nem szeretnék veszekedni.

Hiszen ez egy karácsonyi esemény, és miről szól a karácsony? :) Már többek közt persze, de remélem, érthető a véleményem.
szerk. bocsánat :#-)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cold Russel 2010 november 20 (szombat), 13:04-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 12:28 
Betűmániákus

Egyetértek. Ajándékozni bármikor lehet. Habár be kell valljam, én szívesen részt vettem volna az Üstben, mint ajándékozó, de így esélytelen bekerülnöm. :( Na de sebaj, mert amikor megláttam a hírt, akkor vegyes érzések voltak bennem. Egy kissé meg voltam illetődve a dolgot miatt, illetve a lelkem mélyén csalódott voltam, de aztán rájöttem: nem kell az Üst ahhoz, hogy ajándékozzak, ezért rohantam is a ficblogomba, hogy nyissak erről egy szavazást. A másik érzés viszont, ami bennem volt, az az öröm. És ez nagyobb volt az enyhe keserűségnél. Mert így biztos jobb történetek lesznek, ezt gondoltam. Mert így néhány kedvencem biztosan fog írni valamit, valami jót, valami tényleg karácsonyi ajándékot. Bár ötletem az még nincs, azért töröm a fejemet, hátha ki tudok találni valamit. Összességében tehát elégedett vagyok, és persze felfogom, hogy változtatni kellett. Mert én még nem voltam itt, de Lunával egyetértek. Rengeteg jelentkezővel csak káoszba torkollik az egész, ráadásul a végén már senki sem fogja nézni az utolsó történeteket. És mit éreznék, ha pl. én lennék az utolsó között, de senkit sem érdekelne az egész. Rosszul érezném magam, hogy még a Kívánság Üst sem elég arra, hogy legalább páran értékeljék a munkám. Mert ne legyünk álszentek. Biztosan van itt jó pár ember, aki nem csupán az ajándékozásért szeretett volna jelentkezni, hanem azért is, mert ezzel egy kiugrási, egy kiemelkedési lehetőséget lát az egészben.

Fel a fejjel, jó lesz ez. A színvonalas 30 írás többet ér, mint színvonaltalan 300.

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 12:26 
Fanficbúvár

Nem leszek népszerű, de az én véleményem nem változott meg, sajnálom. Én is mindenképpen írni szerettem volna, szóval emiatt nem fogok jelentkezni.

Ahogy mondtam, azért jó szórakozást. És én nem hőbörögtem - számomra a hőbörgés az, ha valaki fröcsögve, anyázva követeli a régi visszaállítását, és én ilyet nem olvastam senkinél. Én csak kifejeztem a csalódottságomat - elnézést, nem tudtam, hogy nem lehet ellenkező a véleményem a szervezőkkel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 12:20 
Fanfic-faló

Én éppen azért nem fejtettem ki a véleményemet, mert senkit nem akartam megbántani, az első benyomás nem volt a legvállalhatóbb. Most csak szeretnék kimaradni a "makacsul elutasító" csoportból. Abszolút megértem, hogy nehéz volt a szervezés, csináltam már hasonlót, jelentősen kevesebb résztvevővel, tudom, miről beszéltek. Éppen elég tiszteletem övezi már az összes szervezőt, és nem is én voltam a legproblémamentesebb ajándékozó tavaly, úgyhogy egy szót sem szólhatok, és nem is szólok.

Nem azért nem fogok jelentkezni, mert megsértődtem, vagy nem hiszek nektek, hanem azért, mert én mindenképp ajándékozni és rajzolni akartam :) És mert nem igazán olvasok a kedvenc íróktól.

Teddytednek igaza van, hőbörgés helyett akár lehetne miniüstöket is szervezni, és az meg főleg jogos, hogy nem kell mindig apropó az ajándékozáshoz.

Szóval őszinte köszönet az eddigi Üstökért, az energiátokért, és olyan jó lenne, ha mindenki próbálna pozitívumot találni ebben az egészben... Nem vagyok Mary Sue, én is hagyományos Üstöt szerettem volna megint, de nem hiszem, hogy okos döntés lenne problémázni.

*elrepül kis angyalszárnyacskáin, haha*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 12:16 
Betűmániákus

Nekem tetszik a ötlet :)
Egyetlen üstre se jelentkeztem ezidáig, mivel túl nagy falatok voltak a feltételek, és túl kötöttnek éreztem... persze áldozatokat kell hozni, viszont részemről a minőségi, alapos történet valahogy sosem akkor születik, amikor épp üst-időszak van... csak stresszelném magam, hogy úristen, meglesz-e?!!! :? Van-e értelme a történetnek? Van-e köze az ajándékozottam kitalációjához? :-S Jajénnekem. :oops: Ez a fajta módszer... én nem tudtam volna megfelelni, és nem is jelentkeztem :) És mint írtam volt, nekem tetszik az ötlet, támogatom és teljesen meg is értem, hogy szükség volt a rendrakásra... Nagy sikert aratott az ötlet, és ez gyönyörűen meglátszott a nagyszámú jelentkezőkön is :D Nekem viszont kissé... "izé" volt márciusban olvasgatni karácsonyi hangvételű törit, amikor elmúlt a varázs és kishiján húsvét :roll: DE ugyebár óhatatlan az elhúzódás, ha sok jó történet van, erről nem tehet senki, illetve szép is, többen komolyan vették, és jó kis művek születtek :)

Ez a merlini társaság... le a kalappal! Bár az üst kapcsán én személy szerint sok olyan szerzőre találtam, akiről más ízlésem lévén nem tudtam, és a karácsonyi törije nyomán "haraptam rá", botlottam bele... na jó, ez mondjuk hiányozni is fog :-S Bár az új ötletben is megvan a lehetőség.^^ Továbbá és nyitott vagyok az újra... és ki kell próbálni! Veszíteni nem hinném, hogy annyit lehetne, úgyhogy... miért ne? Ha beválik, marad, ha nem, úgyis ismét kitalálnak nekünk valamit, változtatni lehet:)

Nagyon kiváncsian várom az új fejleményeket, mert még egy-két dolog nem teljesen tiszta, de majd idővel kiderül:) Minden jót:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 12:05 
Billentyűzetgyilkos

lehet, hogy nem gondoltátok át, de ezzel a makacs elutasítással, nemcsak engem, az adminokat, de főleg azokat az írókat sértitek meg, akik nagy-nagy lelkesedéssel fogadták, hogy írhatnak Nektek, minden merengőnek és nem ezt érdemlik

ahogy mellons írta, nem a fényezésük, ez a feltevés szimpla rosszindulat, mert amint látjátok, kik is vállalták el, biztos mindannyian ráismertek egy-egy kedvencetekre. miattatok dolgoztunk, miattatok próbáltunk valamilyen megoldást találni, miattatok vettük fel a kapcsolatot azokkal az írókkal, akiktől ha történet érkezik, annak nagy tömeg örül

talán jobb lett volna a reakció, ha már októberben beírom, idén nem lesz üst, mert ez már akkor tény volt. csak nem akartam ilyen könnyen feladni, és addig adtam vissza újra és újra a témát, amíg nem tudtunk tető alá hozni valamit, ami még működhet is. aztán miután kitaláltuk ezt a verziót hírül adjuk, hogy lesz, csak másként

mert nem a kiválasztott írók miatt nincs lehetőségetek jelentkezni, lehet engem utálni, de már a tavalyi játék végén közöltem, hogy változatlan formában nem fogom lebonyolítani, se nem támogatni, mert az úgy senkinek sem jó - és továbbra is úgy hiszem, hogy jó dolgot lehet ebből kihozni, mi soha nem látott lelkesedéssel készültünk az utóbbi napokban, és csalódottak vagyunk, az írókkal együtt

minden nap jönni fog egy-egy befejezett történet, hol az egyik kedvencedtől, hol a másiktól, ilyen mikor lenne máskor? kihívás van sok másik, alapjáraton sem tilos ajándékot írni másnak, most az olvasás élményét és izgalmát akartuk visszahozni - és remélem, hogy holnaptól jönni fognak a frappáns ötletek és lesznek olyanok, akik ebben a formájában is meglátják a pozitívumokat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 11:27 
Billentyűzetgyilkos

Én is idén jöttem csak merire, az Üstről eddig csak meséltek nekem.
Most végiggondoltam az egészet, és... örülök, hogy az adminok így döntöttek. Mikor először láttam, én is kicsit csalódott voltam, hogy nem írhatok, de való igaz, ezt az Üstön kívül is megtehetem.
Nem akarok túl sok időt erre a hszre rabolni, szólva én kíváncsian várom, hogy kik lesznek azok az írók, és persze az ötletelésben mindenképp benne leszek. :D
És hálás köszönet az adminoknak, hogy ismét elindítottátok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 11:04 
Tollforgató

Bevallom őszintén, elég nehéz írni bármit is egy ilyen hozzászólás után, de megteszem. Remélem senki nem hiszi, hogy most csak az adminoknak akarok ezzel nyalizni, de nekem tetszik a változás. :D Ezt mindjárt bővebben is kifejtem.
Való igaz, hogy így elveszik az ajándékozás öröme, de úgy hiszem, hogy kapunk valamit cserébe. Én eddig mindkét Üstön résztvettem, és nagyon jó ajándékot kaptam (például életem első slash-ét, amin keresztül szerettem meg a műfajt. Mégegyszer köszi Luciatusnak. :x ). Szóval arra akartam kilyukadni, hogy bár én nem kaptam "silány" ajándékokat, de tetszik a változás, mert nem lett volna időm írni, és ezt nagyon sajnáltam volna. Mert ugye most jelentkeztem egy kihívásra, a sajátommal is haladni akarok, és egy új regény ötletét is fontolgatom... Így viszont részt vehetek benne, hiszen nekem nem kell írni. :D *csajmacska boldogan táncol*
Szóval nekem tetszik az ötlet, és már nagyon várom, hogy elküldhessem. Szerintem nektek is tetszeni fog az ötletem. :wink: De ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem... Csak egyet lehet küldeni? Csak hogy kell e gondolkodnom még, mert egy nagyon jó már van. :D Nem tudom kit szántatok WVV-snek, vagy a humoros személynek, de szerintem örülni fog. :D Mikor derül ki? ;;) Gondolom csak a végén lepleződik le, hogy ki mit választott, de úgyis rájövök... :twisted:
Még egy kérdés: ugye itt a fórumon lesz? Mert annyira jó lenne olvasgatni a történeteket, és gondolkozni, hogy melyik író melyiket választaná, és hasonlók.
Bocsi mindenkitől, hogy raboltam a idejét a kislányos lelkesedésemmel, de ezt el kellett mondanom!!! Sajnálom csajok, ha nektek ez így nem tetszik, talán csak furcsa ez a változás. Szerintem vegyétek rá az Erisedes csapatot, hogy induljatok újra. Az majdnem olyan, mint az Üst, nem? Akkor tudnátok írni, és élvezni ezt is.

Üdv: Macsek
ui.: Máskor, ha ennyit írok, lőjetek le! :D

szerk1.: amikor még ezt írtam, akkor mellons hozzászólása volt a első, így ezért volt nehéz megszólalni. De így már mind1. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 11:03 
Fanfic-faló

Én tudom, hogy ez így van, és tényleg nem leszólni akartam az egészet, szóval bocsi, csak elsőre kicsit furcsa volt. De az éjszaka alatt átgondoltam, és nem lesz ez rossz, sőt :) Én sem csak az üstön belül ajándékoztam történeteket, számtalanszor írtam már másoknak, csak ennek a dolognak mégis megvolt ez a varázsa, de mint írtam lentebb, teljesen érthető ez a dolog, hogy kitaláltátok ezt, mert elég fárasztó lebonyolítani egy ilyen dolgot, és valóban a vége felé mindenki várta már a lelepleződést.

Én nem a Ti munkátokat szeretném becsmérelni, mert én tényleg őszintén tisztelem az összes admint, hogy mindezek ellenére mégis találtok rá megoldást! :) Nem akarom, hogy úgy jöjjön le belőle, mintha egy hálátlan szekálós valaki lennék, mert a Merengő a második családom, és nem bántam meg egyetlen itt töltött percet sem...

Szóval, tényleg bocsi a pillanatnyi kirohanásért, nem gondoltam bele eléggé a dologba.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 9:34 
Billentyűzetgyilkos

Nem fogtok szeretni ezért, de azt hiszem, ugyanúgy kifejezhetem a csalódásomat.
Az Üst mindig is egy olyan kezdeményezés volt, amit minden felhasználóért, olvasóért, íróért szerveztünk meg. Számunkra sem áll a nap 24 órájánál több idő rendelkezésre, nem feladatunk, hogy igyekezzünk játékokat kitalálni a számotokra, és beleölni az energiát, hogy létre is hozzuk azt értetek. Mégis mindig igyekszünk a lehetőségeinkhez mérten a lehető legjobb megoldással előállni.
De valamiért, amikor hőbörögni kell, ezt sosem látjátok. Belőlem is a csalódottság szól, de ezúttal ha megengeditek, fordított szempontból, a másik oldalról nézve. Egyre többször csodálkozom el azon, hogy hiába igyekszik az ember, csak negatívumot láttok benne. Olyan örömmel és lelkesedéssel készültünk, abban a tudatban, hogy milyen egyedülálló lesz ennyi nagyszerű szerzőt egy csapatban látni, de most nem tudom, mit érezzek.

Nem a magunk, vagy a választott írók fontosságát bizonyítjuk és hirdetjük, őszintén szólva ennek a felvetése szerintem csak rosszindulat volt. Eleve, ha nem adott írókat szeretnétek, olvasnátok tőlük a legszívesebben, nem őket kértük volna fel. Rátok gondoltunk, minden merengősre, mivel ti tettétek meg őket a kedvenceitekké, és ezért hittük, hogy szívesen fogadjátok majd tőlük a munkájukat.
Ha meg akarjátok ajándékozni a barátaitokat, eddig is írhattatok nekik. Én számtalan alkalommal megtettem Üstön kívül is. Senkitől nem vettük el a lehetőséget, hogy írjon. Egészen úgy viselkedtek, mintha csak az Üst keretein belül írhattatok volna eddig, és mi most orvul elhalásztuk ezt a lehetőséget. Egyáltalán nem tettük, egy ajándékot készítettünk elő.
Teddyted nagyon okosan írta, hogy nyugodtan körbeajándékozhatjátok egymást, ahogy eddig is.

De őszintén, az Üst legutóbb sem működött már jól. És tegyétek a szívetekre a kezeteket, ezt ti is láttátok. Nem olvastátok el soha az összes ajándékot az Üstön, eljutottatok valameddig, aztán el is felejtettétek, hogy van. Mikor már a 57. sztori következett, már csak sóhajtottatok. Elég utána járni, hogy talán csak az első 12 történetre érkezett reakció, aztán nagyrészt semmi. Megnéztétek, hogy esetleg a ti ötletetek volt-e soron, és mentetek tovább. És sokan is cserben hagytátok egymást, mert esetleg nem mértétek fel helyesen, lesz-e időtök, a póttörténetek kérdését pedig újfent nekünk kellett megoldani, hogy a számotokra zökkenőmentes legyen a játék. Aligha volt már izgalmas vagy várakozásteljes. Ezen szerettünk volna változtatni. Találtunk rá egy szerintünk kiváló megoldást, amivel még mindig örömet szerezhetünk nektek.

Gondoljátok végig, micsoda lehetőség, hogy az általatok leginkább szeretett írók fogják az ötleteiket megvalósítani. Ami nem csupán egyetlen embernek, hanem mindenkinek szól majd. Akik vállalták, hogy dolgoznak vele, hogy örömet szerezzenek a számotokra, akiktől szerintem mindenki izgatottan várhatná, milyen történetet is írt meg. Ahogy mi is jutalmazhatjuk az ötletelőket, ha szépen átgondolt kívánsággal állnak elő.

Azért csináltuk, hogy jól érezzétek magatokat sokan, egyszerre. És nem hiszem, hogy az például eszetekbe jutott, milyen érzés lehet mindezt olvasni annak, aki rengeteg munkát beleölt, hogy legyen Üst, és azon szerzőknek, akik elvállalták hogy jöjjenek, hogy kizárólag számotokra írjanak. Nem csak titeket lehet megbántani.
És itt nem az a baj, hogy nem ért mindenki egyet, sokan vagyunk sokfélék. Hanem hogy nem is voltatok hajlandóak végiggondolni azt, ahogy eddig zajlott és miként zajlott az Üst, és azt, hogy most mennyivel jobb lehetőségek várnak. Kicsit olyanok vagytok, mint a makacs kisgyerek, aki meglát valami újat és azt mondja, azértsem. Én is tudok ilyen lenni, persze, mint mindenki. De azt tisztelem, ha valaki csinál a társaiért valamit, amire ő adja bele a legtöbb energiát, úgy, hogy senki sem kötelezte rá, hogy megtegye.
A múlt évi tapasztalatok miatt idén nem lett volna Üst, ha Luna nem csap az asztalra és talál ki egy korszakalkotó ötletet. Talán ezt is figyelembe kellene vennetek. Várom azokat, akik örülnek neki, hogy a kedvenc íróiktól olvashatják majd sorra, ajándékként a történeteket, akik izgatottan nézik majd, hogy ezúttal az ő ötletük valósult-e meg, és akik a legvégén várják majd, hogy melyik sztorihoz melyik szerző is tartozik.
Mint olvasó, én nagyon várom, kíváncsi vagyok az ötletekre, kíváncsi vagyok, hogy valósulnak meg, és nagyon-nagy szónak tartom, hogy a legügyesebbek szórakoztatnak majd minket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 8:12 
Mesemondó

Én május óta vagyok a Merin, nem elsősorban íróként indulva. Belekóstoltam abba is, talán nem is rosszul - persze, hogy az ember szeretne minél többet adni egy idő után.

Gondoltam, benézek az Üstbe, mert hallottam hírét a korábbiaknak, és tetszett. Az adminoknak igaza van abban, hogy - mivel ez az egyik legismertebb és legkedveltebb játék - rengetegen szeretnének benne részt venni, ami fizikailag kezelhetetlen. Az általuk sok fejfájással kidolgozott változat minőségi, tartalmas, ügyes, ellenben megváltoztatta az Üst eddigi lényegét.

Sajnos látni kell: ez van, így működőképes a Meri egészét nézve. Előnye és öröme, hogy tartott minőség mellett számos kiváló anyag várható, ajándékként, főleg a kívánónak, de mindenki másnak is. Semmi akadályát nem látom azonban annak, hogy az amúgy is létező belső csoportok, baráti körök, lobbikörök, akármik miniüstöket csináljanak maguknak a régi elv szerint. Meggyőződésem, hogy attól az Üst ugyanolyan örömet okoz mindenki számára, saját óhajok is képesek e mellett teljesedni, és nem hiszem, hogy ha kéritek, az adminok ne segítenének 10-20 fős miniüstök szervezésénél a nagy mellett.

A két dolog nem kirekeszti, zavarja, vagy kizárja egymást. Egyik a tömegnek, a NagyMerinek szól - a másik pedig szűk baráti körök belső ajándékait jelentheti, ami végül általában úgyszintén eljuthat mindenkihez is, d az első öröm közvetlenül ér ajándékozót és ajándékozottat.

Az adminnépnek pedig köszönet azért, hogy vette a fáradtságot, időt és energiát, és ezrek szórakoztatása érdekében ezzel is foglalkozik, sok-sok egyéb mellett - mert ez is hozzá tartozik a dologhoz. Semmi akadálya, hogy más is megtegye a munkát saját kis népecskéje érdekében és köreiben, valóban ajándékot kínálva mindenki számára.

Uff, teddy szólt. Vagy ilyesmi... 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 1:01 
Ó-nagy-admin "backstage"

Teljes mértékben megértem a változtatásokat, hisz már tavaly is csodálkoztam rajta, mekkora teljesítmény volt levezényelni a Kívánság Üstöt, ráadásul úgy, hogy a felmerülő problémákból mi szinte semmit nem érzékeltünk. :)

Szerintem így is meglesz a maga varázsa, csak hozzá kell szoknunk az új szabályok szabta lehetőségekhez. Kihívásnak az sem rossz, hogy olyan kívánságötlettel álljunk elő, ami megtetszik valamelyik írónak, és megírja azt. :) Aztán lehet izgulni, hogy vajon mely ötleteket választották az írók? Mit hoznak ki az ötletekből? Lehet várni a kész műveket, mint eddig is, és lehet találgatni, vajon kik is valójában a felkért írók? :D
Szóval szerintem, ha nem is teljes egészében, de pótolható az az élményveszteség, ami a szabályok megváltozásával éri a részt venni szándékozókat. :)
Ezenkívül minél több kiváló ötlettel állunk elő, amelyekkel megnehezítjük az írók dolgát a megírandó ötlet kiválasztásánál, annál sikeresebb lesz az Üst. Ha pedig az írók eleget nyafognak Lunáéknak, hogy milyen nehéz választani a jobbnál jobb ötletek sokaságából, van rá esély, hogy ha az idén már nem is, de jövőre még több írót kérnek fel, és így azok is írhatnak "hivatalosan" az Üst berkein belül, akiknek most nem adatott meg a lehetőség. :)
Ha pedig az ötletelés nyilvánosan zajlik, mint tavaly, és valaki mindenképpen írni szeretne, senki sem akadályozhatja meg, hogy egy neki megtetsző ötletet megírjon, és megajándékozza vele az ötlet kitalálóját és a többi olvasót csak úgy, félig-meddig függetlenül az Üsttől. :)

Nekem máris lenne egy ötletem, és ezzel kapcsolatban van egy kérdésem: Crossover kívánsággal előállhatunk-e, vagy az ilyent eleve hanyagoljuk?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 0:49 
Billentyűzetgyilkos

Azért azt hadd szögezzem le, hogy ez nem lottó lesz... : ) nem egy a tízezerhez az esélye, hogy megírják a kívánságodat, ezt nem így kell felfogni. Tényleg nagyon nehéz volt összehozni a tavalyi Üstöt is - én nem vettem részt benne mint szervező, de valamennyire beleláttam - és tényleg nagyon kellett valamit változtatni rajta, hogy ne váljon unalmassá a végére. Én szvsz sajnálom, hogy így fogjátok fel, baromi sokáig osztottak-szoroztak, hogy hogy lenne a legjobb, és nektek akartak jót.

A játék neve pedig Kívánság Üst, ha így, a mostani felállásban nem érzed annak, akkor nem tudom, hogy lenne még jobb. Ti kívántok, mások megírják nektek, olyanok, akik elismert írók a Merengőn, és nem azért lettek pont ők kiválasztva, hogy még jobban fényezzük őket, hanem mert szintén az volt a szempont, hogy nektek hogyan lehetne örömet szerezni.

Elnézést a belepofázásért, a hangnemért, ha kicsit barátságtalan volt, de nem tudtam szó nélkül hagyni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 0:20 
Fanficbúvár

Köszönöm a részletes magyarázatot... ezzel csak megerősítettetek abban, hogy ne akarjak jelentkezni. Akárcsak Cold Russel, én is szomorú vagyok. Ez így nem Kívánság Üst. Szerintem. De ismételten csak bocsánatot kérek - ez csak az én szerény véleményem, ami semmit nem nyom a latban, apró porszem vagyok a Merengő éterében. Elnézést.

Azért jó szórakozást, és sok sikert az íróknak. Valamint az ötletelőknek, hátha szerencséjük lesz, és lesz valami az ötletükből.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 19 (péntek), 23:40 
Fanfic-faló

Én csak szomorú vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 19 (péntek), 23:39 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de egyetértek Phoebe-vel. Nekem abban nincsen semmi izgalom az égvilágon, hogy ötletelek és esetleg az író eldönti, hogy most az tetszik-e neki vagy sem, megírja-e vagy sem. Bocsi, ha hülyeséget írtam, de nekem ez jött le a magyarázatból :) Én is pont ezt élveztem benne, hogy titokban írtam valakinek, írtak nekem, a végén kiderült minden és jöhettek a meglepetések :) Számomra úgy tűnik, mintha arra menne ki az egész, hogy ne legyen telenyomva az egész "színvonaltalan" történetekkel és ezek a változtatások még jobban emeljék "a nagy nevek és a mostanában feltörekvő írók" hírnevét. Én nem veszem annak, de szerintem vannak olyanok, akik ezt sértésnek veszik... :)

A másik oldalon pedig teljesen megértem és egyetértek azzal, hogy annyi rengeteg jelentkezővel tényleg kontrollálhatatlan a játék, és tisztelet-becsület Nektek, amiért megcsináltátok tavaly is, meg azelőtt is, a mi kedvünkért, mindenki kedvéért, nem lehetett kis munka, az biztos. Szóval ezzel félreértés ne essék, nem fikázni akarom az egészet, mert én sem találtam volna jobb megoldást... de én így gondolom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 19 (péntek), 22:52 
Fanficbúvár

Köszönöm a magyarázatot, Luna :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 19 (péntek), 22:25 
Billentyűzetgyilkos

abban igazatok van, hogy elvettük az üsttől az oda-vissza ajándékozást, csak úgy gondolom, hogy ezt az áldozatot meg kellett hoznunk azért, hogy egyáltalán legyen üst

sok hszt váltottunk arról, miként lehetne úgy változtatni a szabályokon, hogy az a lehető legtöbb merisnek jó legyen - mert hogy változtatásokra szükség volt, az elvitathatatlan, 120 emberrel ez a játék kontrollálhatatlan és követhetetlen. nem a megírásról van szó, hanem utána, mire minden történet felkerül, unalmassá válik, és aki már megkapta/átadta az ajándékát, várta már a végét, ami teljesen érthető
vonalat pedig hogy húzzunk, hogy 30 csere lesz, a 31. jelentkező lekésett?

ezért találtuk ki azt, hogy az írók fixek, mi keressük fel őket, ezzel garantálva, hogy igazán minőségi, non plus ultra történetek fognak születni, amik nem csak egyetlen embernek szólnak, akié a kívánság, hanem sokaknak másoknak

most vannak ajándékozó írók igen, mindenki más pedig ötletelő lehet, afféle tombolaként működik az üst, vajon választották-e az ötleted, az íróknak a megjelölt kategóriáik alapján kiosztjuk a kívánságokat, ők pedig választanak, melyiket írják meg. most tolódott kicsit a hangsúly, nem az a lényeg, hogy megkapd az ajándékod, hanem vannak kedvenc írók, akiktől biztosan fog érkezni egy új és befejezett történet

mert igazán nagy nevek fogadták el a részvételt, köztük nem egy, nem kettő olyan író is akad, akik még egyetlen kihívásban sem vettek részt, és mi magunk is nagyon örültünk és megtiszteltetésnek éreztük, hogy elvállalták, már napok óta lelkesedünk, hogy milyen zseniális történetek érkeznek majd egy ilyen, soha nem látott csapattól, remélem majd Ti is így fogjátok látni a dolgot

amit szem előtt tartottunk, hogy a legvégéig érdekes és várt legyen a dolog és minőségi történetek szülessenek, amiket sok ember élvezhet, sokaknak szól - ezért vannak ezek a módosítások

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 19 (péntek), 22:02 
Fanficbúvár

Én most erre így kapásból nem tudok mit reagálni. Mikor kiderült, h indul az Üst, szomorkodtam kicsit, mert az idei évem elúszott, így azt hiszem, nem tudtam volna megírni egy történetet rendesen és ezér tnem is jelentkeztem volna rá, de így... úgy érzem, talán az Üstnek az öröme veszett el. Mert egyetértek abban, hogy az ajándékozottak sokat nyertek ezzel, és valószínűleg remek alkotásokkal fogunk gazdagodni :), viszont úgy gondolom, hogy azoknak a merengőknek, akik írni szerettek volna, és cserébe kapni valamit, biztosan nagy sokk.

Mindazonáltal, mint külső megfigyelő, nem teljesen értem a dolgokat: akkor most vannak ajándékozók és ajándékozottak, tehát nem cserebere üzlet többé az üstölés?

Kíváncsi vagyok az írók listájára!^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 19 (péntek), 21:26 
Fanfic-faló

Hm, mit mondjak? Már vártam, kíváncsian vetettem volna én is magam a dologba, hisz még sosem vettem részt rajta, de sok szerencsét azoknak, akik bekerültek :)

Fodor Ákos

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 19 (péntek), 21:20 
Ó-nagy-admin "backstage"

Öhm... pff... ööö... izé... uff! :shock: :-t :-O

Na jó, ez most hirtelenjében egy kicsit sok(koló) volt. Ahogy elnézem, az előző hozzászólásom jóformán úgy, ahogy van, értelmét vesztette.

Ahogy előttem Phoebe és Lizi írta, ezzel a módosítással elvettétek a résztvevők egy részétől a legfontosabb részét a dolognak: az alkotás, az ajándékozás élményét.
Szó se róla, alig néhány órája jelentettem ki, hogy nem indulok az Üstön, mert nem bízom magamban, hogy határidőre végezni tudok; kívülállóként pedig nekem oly mindegy, hogy pontosan hogy is zajlik az egész.
Ez így igaz! Én (és még akik csak kívülállóként követték volna az Üstöt) vesztettem a legkevesebbet, sőt, talán még nyertem is, ha jól értelmeztem a bejelentést. Ez majd kiderül, ha felkerülnek a pontos szabályok.

Nem is akarok akadékoskodni, hisz biztos vagyok benne, hogy az ajándékok eddig is magas színvonala ezután is megmarad, és a változtatásokat is jó okotok volt bevezetni. :)
Én úgy gondolom, hogy az új Üstnek is meg lesz a maga élménye mindenki számára, akár ajándékozó, akár ajándékozott, akár csak kívülről figyelve követi a dolgokat. Én a tavalyihoz hasonlóan, most is együtt fogok izgulni az ajándékozókkal, hogy milyen kívánságok lesznek, és hogy sikerüljön elkészülni határidőre egy olyan ajándékkal, ami tetszik az ajándékozottnak; az ajándékozottakkal, hogy vajon kitől kapnak ajándékot, és milyen lesz az; és a szervezőkkel, hogy ne legyen semmilyen gond az Üst körül. :)

Ezért sok sikert, kitartást, ihletet és kedvükre való kívánságokat kívánok az ajándékozóknak, nekik tetsző ajándékokat az ajándékozottaknak, és problémáktól mentes, sikeres lebonyolítást a szervezőknek! Üstre fel! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 19 (péntek), 20:48 
Betűmániákus

Hát... nagyon vártam, de én is koppantam, ennek ellenére úgy gondolom, hogy nem fogom kihagyni, de azért hiányozni fog az írás öröme...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 19 (péntek), 19:50 
Fanficbúvár

Hát... na. Most őszinte leszek. Előre is bocsánat.

Nekem nem tetszik ez az újítás. Én eddig mindkétszer ott tolongtam az üstnél, az első menetben az elsők között fejeztem be, a második évben kicsit kicsúsztam netproblémák miatt a határidőből, de rendesen megírtam, de ezt azt hiszem így, ebben a formában ki fogom hagyni. Értem én, hogy mi volt a célotok ezzel... hogy mindenki színvonalas ajándékot kapjon. De ami engem illet, számomra ezzel elveszett az Üst varázsa, hogy ÉN írhatok valakinek titokban valamit, amivel dolgozhatok, agyalhatok rajta. Az csak a hab volt a tortán, hogy én is kapok - én dolgozni szerettem az üstön, megálmodni az ajándékot, várni az örömteli reakciót. De így számomra sajnálom, szívből sajnálom, tényleg, de nincs értelme, hogy benevezzek az idei üstre. Pedig tényleg vártam. De én írni szerettem igazán, adni, ajándékozni, az, hogy én is kaptam, az számomra csak másodlagos volt... nem azért jelentkeztem, hogy kapjak, hanem hogy adjak.

Ennek ellenére sok sikert mindenkinek az idei üsthöz. És tényleg sajnálom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 19 (péntek), 16:26 
Ó-nagy-admin "backstage"

Csak vigyázz, Teddy, hogy bosszúból alád ne gyújtson ez a sok boszorka! >:) :))

Egyébként én is örülök a Kívánság Üstnek. :D Bár én nem indulok, mert ismerem magam, hogy jó eséllyel problémás lenne a határidőre befejezés, viszont így is nagyon jó kívülről figyelni, az eseményeket, azután pedig olvasni a jobbnál jobb írásokat. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 19 (péntek), 15:17 
Betűmániákus

Megsúgja Teddynak: Harmadszorra is forrni fog Edevis üstje :D :x

Ui.: Engem nem nehéz megijeszteni xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 19 (péntek), 15:10 
Mesemondó

* teddy belopakodik körbenézni, minek örül a Nép, és galádul azon gondolkozik, hogy majd jól belemászik az Üstbe, hogy frászt hozzon mindenkire... *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 19 (péntek), 14:10 
Betűmániákus

Phoebe Halliwell írta:
dejó, dejóóó^^

Sőt: fantasztikus :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 18 (csütörtök), 11:46 
Fanficbúvár

JESSZ, éljeeeen *___* Már kezdtem rettegni, hogy nem lesz, dejó, dejóóó^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 17 (szerda), 20:55 
Billentyűzetgyilkos

Lizi Eyre írta:
Én nagyon bízom benne, hogy nem hagynak minket cserben szeretett admin nénikéink - s bácsi - szóval reménykedek :P Már nagyjából a kívánságaim is megvannak :P

Szerk. Pár percre erre az üzimre kiderült :D LESZ ÜST :x :x :x

Jee :D :D Tök jó :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 17 (szerda), 18:56 
Betűmániákus

Én nagyon bízom benne, hogy nem hagynak minket cserben szeretett admin nénikéink - s bácsi - szóval reménykedek :P Már nagyjából a kívánságaim is megvannak :P

Szerk. Pár percre erre az üzimre kiderült :D LESZ ÜST :x :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: üstöt, most!
HozzászólásElküldve: 2010 november 17 (szerda), 17:07 
Zöldfülű

mostanában első, hogy merin megnézem, lesz-e üst... annyira jó lenne, már egy fanficírós barátnőmmel is egyfolytában arról beszélgetünk, hogy mennyire szeretnénk jelentkezni:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 12 (péntek), 20:53 
Fanfic-faló

Én is :)
Remélem, hamarosan elkezdődik, tavaly olyan jó volt, hogy már októberben lehetett jelentkezni... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 03 (vasárnap), 21:25 
Betűmániákus

Én már a kívánságokon agyalok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 03 (vasárnap), 20:48 
Tollforgató

Lizi Eyre írta:
Ugye lesz idén is Üst? :oops:

Épp a minap jutott nekem is eszembe :D Reménykedjünk ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 05 (vasárnap), 15:34 
Betűmániákus

Ugye lesz idén is Üst? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 23 (kedd), 9:20 
Zöldfülű

Tényleg vicces volt, hogy egymásnak adtunk. :) De amúgy voltak még néhányan, ha jól láttam.

Viszont itt is köszönöm neked, Emmeline, nagyon-nagyon tetszett az ajándék! :D Remélem majd felteszed, hogy írhassak hozzá még véleményt... ;)

A szervezőknek meg én is köszönetet mondok, valóban remek ötlet ez, jó volt részt venni benne.

-----

You said you couldn't live without me; so why aren't you dead?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 22 (hétfő), 14:47 
Szárnybontogató

Ez akkora! Steph-fel egymásnak készítettünk ajándékot! :D (Amúgy tök jó lett, de már két helyen zengtem ódákat, itt nem teszem meg újra...) Szóval, köszi!

A Táskakezű Vonyító Vérszívó Vokalista

"- Ez itt Bori, a kislányunk!
- Hé, ne Bori legyen!
- Jó, akkor kisfiunk..."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 13:49 
Könyvmoly

Halihó!
Én is szeretném megköszönni a szervezést, az ajándékot és a lehetőséget egyaránt :)
Remélem, jövőre újra lesz üst, időmtől függően jelentkezem majd :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 12:38 
Könyvmoly

Én is eljutottam idáig... :) Itt is szeretném megköszönni az ajándékomat Jujunak, nagyon aranyos volt a karácsonyi sztori - annak ellenére, hogy februárban kaptam meg :-P -, és ha idén is lesz, én leszek az első, aki jelentkezik! :)

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 12:31 
Billentyűzetgyilkos

Susannah írta:
Meg akartam nézni a kívánságlistámat a jelentkezéseknél, de nem találom sehol. Nem lehet, hogy véletlenül ki lettem törölve? Vagy csak én vagyok vakegér? (írtam is, kaptam is...)

3. oldal, felülről a 3. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 február 21 (vasárnap), 12:22 
Fanfic-faló

Meg akartam nézni a kívánságlistámat a jelentkezéseknél, de nem találom sehol. Nem lehet, hogy véletlenül ki lettem törölve? Vagy csak én vagyok vakegér? (írtam is, kaptam is...)

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3684 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 74  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra