Sziasztok, jó reggelt és miegymás!
Az a nagy helyzet, hogy én nem vagyok hozzászokva a KASMÍR fellendüléséhez, ugyanis eddig még soknak is számított az, amennyiszer én írtam ide, most meg vajmi kevésnek...

No, de sebaj, mert valószínűleg ez jövő héten változni fog, hiszen már mennem kell dolgozni, és ott biza az unalom fel szokott ide űzni.

Csak akkor meg ti nem lesztek sokat... csak este, amikor én már nem annyira... xD sebaj, megoldom!
Nos, visszaolvasgattam ugyan, de csak egy-két dologra reagálok, amire úgy gondolom, érdemlegesen is tudok, nem pedig csak a szokásosat, kivéve egyet, mert Shancikámért én is naaagyon-nagyon szurkolok!

Ügyes vagy, ezt te is tudod, csak olyan majrés vagy, mint egyik volt osztálytársam. Állandóan izgult, meg minden, és mégis ő írta a 120%-os dogákat. Úgy, hogy közvetlenül a doga után: "nekem tuti egyes lesz" *szemforgat*

Egyszóval, ne parázz, menni fog az!
Nos, Amphe én is kíváncsi lennék rólad (meg barátodról) képre, meg az a nagy helyzet, hogy Riikáról is, de neki ezt majd még leírom pü-ben is.
Szóval, ha tudsz nekem küldeni, azt megköszönném:
kykyke@citromail.hu;
kykysziv@freemail.hu
Meg amúgy, akinek van msn-je, az vegyen fel engem, mit szóltok hozzá? Azon többször fent vagyok, és ott is tudunk dumcsizni:
kykysziv@hotmail.com
Nem harapok.
Igazából én már elterveztem, hogy tőled is el fogok valamit olvasni, Amphe, csak még nem volt rá érkezésem... de már szemezgettem az adatlapoddal, el is van mentve, majd talán ma sort kerítek rá, habár háromtól hatig táncon leszek (már előre meg vagyok halva), de vagy előtte, vagy utána, vagy holnap (melóhelyen sokat lehet olvasgatni

) tőled is meg Riikától is olvasok valamit, aztán mindketten kaptok EKLE-kritit, mert azzal meg totál el vagyok maradva, és mivel olvasni vagy nincsen türelmem, vagy nincs időm, összekötöm a kettőt...

nagyon gáz?
Nos, amúgy azért nem voltam most több ideig fent, mert pénteken is meg szombaton is itt aludt barátnőm, és vele foglalkoztam. Úgy volt, hogy leugrunk szombaton morrisonsba, amiből végül marhára nem lett semmi, mert KyKy drága nem hozott magával iratokat. Se személyi, se diák (ami amúgy már nem is érvényes, de ez a moziknál sem túl nagy akadály...

), se semmi. Így nem engedtek be. Mondtam is, h f@sza, hogy nem nézek ki 18-nak, de közölte velem a pasi, hogy nem azért nem enged be, mert nem nézek ki annyinak, hanem mert állítólag ellenőrzések vannak bent, és ha valakinél nem találnak személyit, megvágják a helyet. Mondom, persze. És PONT az enyémet fogják majd elkérni, hogyne. (Amellett, hogy a tömegnyomoron keresztül fogják őket ellenőrizni... na ne nevettessen.) Egy oka volt, h nem mehettem be: 9 előtt mentünk, h ingyenes legyen, de nekik ez nem biznisz, így akiknél nincs személyi, nem mehetnek be. Csak később, 9 után, mikor fizetni kell a belépőt.

Ennyi.
Mindegy...
Aztán sírdogáltam, mert elrontottam a csajok estéjét, de ők meg megvigasztaltak, és mondták, menjünk moziba. Így elmentünk a WestEndbe, de ott csak feliratos filmek voltak ilyen későn, és egyik csajnál nem volt szemcsi, így ezt kilőttük, aztán átmentünk corvinba, és megnéztük a Villámtolvajt.

Hű, nagyon jó volt, marhán tetszett, de még mindig nem egy Avatár szinten. xD
Aztán tegnap este is marha későn kerültem ágyba - jobban mondva aludtam el, mert ágyból néztem a filmet, a Keserű mézet. Hű, gyerekek, durva film, nagyon bejött... előtte meg a 109. utast néztem meg, de az nekem marha zavaros, és kicsit most nem értem, mi van. xD Most meghaltak, vagy nem haltak meg, vagy mi...? xD
No, ennyi. Most meg megyek, nézelődöm még kicsit merin, aztán úgyis ebéd lesz lassan, amit nem is bánok, mert marha éhes vagyok.
Ja, és még a chathez akartam hozzászólni.

jaaaj, ki fogtok nevetni, de mi régen általánosban csak hatan voltunk lányok, így elég jól elvoltunk egymással, és 13-14 éves korunkban rákattantunk a chat.hu-ra, és felmentünk "BÖGYÖS MACÁK" néven, és ott garázdálkodtunk... nos, ez még egyszer gimibe is előjött, mire pár hete barátnőm közölte velem, hogy ő chatelni szeretne (az egyik barátnőm, aki általánosban is chatelt), így beregeltünk megint...

csak most showgirls néven. ( A film alapján jött a név...

) Tök jól elszórakozom.

Persze, mindig a szexnél kötünk ki, de sebaj. Van, mikor saját magam adom, de előfordult, hogy egy 14 éves szűzlányt játszottam. xD

Szóval, tényleg poén, unaloműző.

De ne vessetek meg ezért!
Na, de tényleg befogom, mert csak magamról írtam, tök önző vagyok... nagyon utáltok?
Pusszantalak titeket!

Egybk ezek szerint én vagyok a legidősebb a KASMÍRban? De dúúúrva!
szerk.: Jaj, de feledékyen vagyok! Shaci, Aila tegnap elküldte a tablóképét, és megkért, h neked is továbbítsam, szóval mindjárt meg is teszem.

Egybk meg megkaptak a képeket, amiket küldtél a szépfiúról.

Helyes gyerek, nagyon szurkolok neked! Mi is a neve amúgy?
Ja, és képzeljétek... bepötyögtem egy e-kisregényt Riikának, erre egy laza mozdulattal kitöröltem mindent. ctrl c-t nyomtam, mire a ctrl-ről leesett a kezem, és maradt a C, így, minden, amit leírtam, kitörlődött, és egy nagy C virított a helyén. Ennyi. Megóvásból akartam másolni, erre töröltem... lúzer! L :@