Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 18 (csütörtök), 21:05

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 15:28 
Könyvmoly

téényleg Ákos? el is felejtettem... :oops:

szóval nem szólítottak fel? huhh, akkor jól tudunk szorítani. :D

na, de most csak ennyit tudtam írni, mert már megyek is táncikolni... dupla óra... :-S

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 15:18 
Betűmániákus

Sziasztok!

Huhh, jól működtetek, szó se róla! :D Ennek örülök... :)
Na, akkor dióhéjban: annyira aranyosak vagytok, hogy itt szurkolgattok. :#-) Köszönöm... meg is lett az eredménye, mert nem szólított fel. Persze tanultam, csak éreztem azt, hogy tuti. Végül már be is kevertem volna a dátumokat, szóval jól sült el.
Amphe, nálunk mindig van suli ilyenkor. :-(

Aila, olyan szép vagy! 8-> Mint egy kis manöken, komolyan.

KyKy, végre, már azt hittem elnyelt a föld :-S Ákos a neve... :-)
Na, holnap csajok egésznapos műszak lesz előre látva, mert plakátozunk. Csoportos versenyre megyünk - ez a 24-i - és most lesz időnk hozzáfogni. :lol: Jövőhéten ugyanekkor pedig gyakorlatom lesz, szóval... kicsit durva, de nem baj. Túlélem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 13:37 
Fanfic-faló

* SHANCÍÍÍÍÍ, minden ujjam és lábujjam keresztbe van érted egész nap, mióta felkeltem*

Drága Kyky! :)

Úgy örülök, hogy itt vagy és regényt írtál :) Sose baj, ha magadról írsz, legalább képben leszünk, hogy mi is történik Veled :D Tényleg fellendült a kicsi Kasmír, de ez jó, nem? :)

Kellemes lehetett ez a morrisonsos élmény, mi is jártunk már hasonlóképp :| Bár mi akkor Bed beachre mentünk... A "stylist" gyerek elkérte a személyim, látta hogy elmúltam 18 és az öltözékem is megfelelő, tovább engedett, a biztonsági őr meg nem :D Mellbe vágott, úgy állított meg és jóformán leordította a hajam, hogy menjek Dokk beachre, mert nem vagyok Bedbe való... Lényegtelen, hogy előző szombat este is ott voltunk és ő engedett be :D szánalmas...

Ha barátnő van a dologban, teljesen érthető, hogy vele foglalkoztál, ilyenkor így is kell :) Kis csajos esték, de jók is azok ^^ :x

Képet szívesen küldök annak, akit érdekel a nagy fejem :P Msnezhetünk is :)
Jó ötlet, hogy bedobtad a címed, mindjárt fel is veszlek >:D< :-* ;;)

A történetolvasás ráér, nem sürgős, olvasol, amikor tudsz, vagy hangulatod van :) Van fent két szösszenetem, meg egy nagyobb sztorim, amit most fogom befejezni hamarosan. Várom majd a véleményt, EKLE kritikááát ^^ --> Ehhez kapcsolódó elmés kérdés: Hogyan lehet valaki EKLE-libus? :D

Riikám, ide is megírom, hogy nagyon, nagyon köszönöm a dicsérő kritikát, feldobta a napom :oops: Olyan jól esett, hogy elolvastad, hühűű :oops:

Na, remélem, nem hagytam ki semmit, mindenre reagáltam, amire szerettem volna, ha esetleg mégsem, akkor majd belejavítok :D

Sok millió Puszi Nektek, később leszek :-* >:D< 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 11:42 
Könyvmoly

Sziasztok, jó reggelt és miegymás! :D

Az a nagy helyzet, hogy én nem vagyok hozzászokva a KASMÍR fellendüléséhez, ugyanis eddig még soknak is számított az, amennyiszer én írtam ide, most meg vajmi kevésnek... :( No, de sebaj, mert valószínűleg ez jövő héten változni fog, hiszen már mennem kell dolgozni, és ott biza az unalom fel szokott ide űzni. :) Csak akkor meg ti nem lesztek sokat... csak este, amikor én már nem annyira... xD sebaj, megoldom! :D

Nos, visszaolvasgattam ugyan, de csak egy-két dologra reagálok, amire úgy gondolom, érdemlegesen is tudok, nem pedig csak a szokásosat, kivéve egyet, mert Shancikámért én is naaagyon-nagyon szurkolok! :) :x Ügyes vagy, ezt te is tudod, csak olyan majrés vagy, mint egyik volt osztálytársam. Állandóan izgult, meg minden, és mégis ő írta a 120%-os dogákat. Úgy, hogy közvetlenül a doga után: "nekem tuti egyes lesz" *szemforgat* :D Egyszóval, ne parázz, menni fog az! :)

Nos, Amphe én is kíváncsi lennék rólad (meg barátodról) képre, meg az a nagy helyzet, hogy Riikáról is, de neki ezt majd még leírom pü-ben is. :D
Szóval, ha tudsz nekem küldeni, azt megköszönném: kykyke@citromail.hu; kykysziv@freemail.hu :D
Meg amúgy, akinek van msn-je, az vegyen fel engem, mit szóltok hozzá? Azon többször fent vagyok, és ott is tudunk dumcsizni: kykysziv@hotmail.com :)
Nem harapok. :D

Igazából én már elterveztem, hogy tőled is el fogok valamit olvasni, Amphe, csak még nem volt rá érkezésem... de már szemezgettem az adatlapoddal, el is van mentve, majd talán ma sort kerítek rá, habár háromtól hatig táncon leszek (már előre meg vagyok halva), de vagy előtte, vagy utána, vagy holnap (melóhelyen sokat lehet olvasgatni :-P) tőled is meg Riikától is olvasok valamit, aztán mindketten kaptok EKLE-kritit, mert azzal meg totál el vagyok maradva, és mivel olvasni vagy nincsen türelmem, vagy nincs időm, összekötöm a kettőt... :oops: nagyon gáz? :-S

Nos, amúgy azért nem voltam most több ideig fent, mert pénteken is meg szombaton is itt aludt barátnőm, és vele foglalkoztam. Úgy volt, hogy leugrunk szombaton morrisonsba, amiből végül marhára nem lett semmi, mert KyKy drága nem hozott magával iratokat. Se személyi, se diák (ami amúgy már nem is érvényes, de ez a moziknál sem túl nagy akadály... :-P), se semmi. Így nem engedtek be. Mondtam is, h f@sza, hogy nem nézek ki 18-nak, de közölte velem a pasi, hogy nem azért nem enged be, mert nem nézek ki annyinak, hanem mert állítólag ellenőrzések vannak bent, és ha valakinél nem találnak személyit, megvágják a helyet. Mondom, persze. És PONT az enyémet fogják majd elkérni, hogyne. (Amellett, hogy a tömegnyomoron keresztül fogják őket ellenőrizni... na ne nevettessen.) Egy oka volt, h nem mehettem be: 9 előtt mentünk, h ingyenes legyen, de nekik ez nem biznisz, így akiknél nincs személyi, nem mehetnek be. Csak később, 9 után, mikor fizetni kell a belépőt. :) Ennyi.
Mindegy...
Aztán sírdogáltam, mert elrontottam a csajok estéjét, de ők meg megvigasztaltak, és mondták, menjünk moziba. Így elmentünk a WestEndbe, de ott csak feliratos filmek voltak ilyen későn, és egyik csajnál nem volt szemcsi, így ezt kilőttük, aztán átmentünk corvinba, és megnéztük a Villámtolvajt. :D Hű, nagyon jó volt, marhán tetszett, de még mindig nem egy Avatár szinten. xD :D

Aztán tegnap este is marha későn kerültem ágyba - jobban mondva aludtam el, mert ágyból néztem a filmet, a Keserű mézet. Hű, gyerekek, durva film, nagyon bejött... előtte meg a 109. utast néztem meg, de az nekem marha zavaros, és kicsit most nem értem, mi van. xD Most meghaltak, vagy nem haltak meg, vagy mi...? xD :D

No, ennyi. Most meg megyek, nézelődöm még kicsit merin, aztán úgyis ebéd lesz lassan, amit nem is bánok, mert marha éhes vagyok. :D

Ja, és még a chathez akartam hozzászólni. :D jaaaj, ki fogtok nevetni, de mi régen általánosban csak hatan voltunk lányok, így elég jól elvoltunk egymással, és 13-14 éves korunkban rákattantunk a chat.hu-ra, és felmentünk "BÖGYÖS MACÁK" néven, és ott garázdálkodtunk... nos, ez még egyszer gimibe is előjött, mire pár hete barátnőm közölte velem, hogy ő chatelni szeretne (az egyik barátnőm, aki általánosban is chatelt), így beregeltünk megint... :oops: csak most showgirls néven. ( A film alapján jött a név... :-P) Tök jól elszórakozom. :D Persze, mindig a szexnél kötünk ki, de sebaj. Van, mikor saját magam adom, de előfordult, hogy egy 14 éves szűzlányt játszottam. xD :D Szóval, tényleg poén, unaloműző. :) De ne vessetek meg ezért! :D

Na, de tényleg befogom, mert csak magamról írtam, tök önző vagyok... nagyon utáltok? :oops:

Pusszantalak titeket! :-* Egybk ezek szerint én vagyok a legidősebb a KASMÍRban? De dúúúrva! :D

szerk.: Jaj, de feledékyen vagyok! Shaci, Aila tegnap elküldte a tablóképét, és megkért, h neked is továbbítsam, szóval mindjárt meg is teszem. :) Egybk meg megkaptak a képeket, amiket küldtél a szépfiúról. :) Helyes gyerek, nagyon szurkolok neked! Mi is a neve amúgy? :oops:
Ja, és képzeljétek... bepötyögtem egy e-kisregényt Riikának, erre egy laza mozdulattal kitöröltem mindent. ctrl c-t nyomtam, mire a ctrl-ről leesett a kezem, és maradt a C, így, minden, amit leírtam, kitörlődött, és egy nagy C virított a helyén. Ennyi. Megóvásból akartam másolni, erre töröltem... lúzer! L :@

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 23:35 
Fanfic-faló

Végre valahára ideevett a fene, sajnálom, hogy kimaradtam a nagy csevegős estből :(

Elmentünk Westendbe, de végül nem lett mozi, csak mászkáltunk, meg kajcsiztunk :)

Ne izgulj Shanci, én is mindig ezt érzem, ha sokáig tanulok valamit, olyan mintha egy szót sem tudnék.. Aztán alszok rá egyet, és másnap pengén megy minden :D Nagyon szorítok mindenhez, de nem féltelek, talpra esett csajszinak érezlek, és lelkiismeretesen készülsz, olyan nincs, hogy valami ne sikerüljön :) 24-én lesz az egyik verseny? Én akkor szóbelizek németből :| :) Majd izgulunk egymásért ^^

Hát igen Tom... :x Szeretem benne, hogy az interjúi és az elkapott néhány szavas válaszai alapján egy szerény, hétköznapi dolgok iránt érdeklődő srác :) Bizonyára örül neki, hogy jól megy a szekér, mégsem látom, hogy annyira feltűnően nagyzolna, vagy direkt botrányozna azért brahiból, hogy címlapra kerüljön. Vagány pasi --> bungee jumping :shock: :D
Meglehet, hogy nem mindig a leghelyesebb a Csöppem, párszor készítenek neki előnytelen frizurát, de mindenkinek van rosszabb napja... Mi sem vagyunk mindig a toppon xD Legalábbis én nem :) A képeitől lehidalok... :oops: Alkalmanként eljátszom a gondolattal, hogy mi lenne, ha én lennék a barátnője és nem Jade :D Félreértés ne essék, nem a pénzéért xD :| Ő érdekel, mint ember :) Érdekelnek a szokásai, az érdeklődési köre, szívesen megismerném csak úgy... :oops: Remélem egyszer találkozhatok Vele :)

Végre túl vagyok a "tavaszi" nagytakarításon, csillog-villog a szoba -.- Jó érzés, meg minden, csak már a törpöm tele volt a pakolással xD

Én néha hadi lábon állok az alvással, van hogy hajnali 4kor felriadok és szenvedek, míg csak nem csörög az ébresztő, hogy takarodjak fogat mosni -.- Szeretek aludni, meg lustálkodni, jó, mikor az egész napot ágyban tölthetem :)

Shanci, Néked van holnap suli? Nekem nincs :shock:

Kykyről mi hír? Nagyon el van tünedezve mostanában :(

Ha valakinek van valami friss irománya, írja meg akár itt, akár priviben, szívesen elolvasom, csak tudjam, mit kell keresni :)

Jóccakát mindenkinek ^^ :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 23:32 
Szárnybontogató

Shanci, ezen a kapitulál-transzplantál dolgon olyan jót nevettem, nagyon aranyosan írtad! :g :) Felelés közben vigyázz az ilyen bakikkal, ott nehezebb javítani, bár tanárfüggő. Az én mostani töri tanárom biztosan nagyon jót kuncogna rajta, viszont aki még általánosban volt, úgy vágott volna ki a teremből egy ilyen hibáért, hogy meg sem állok Alaszkáig... :D
Akkor ezek szerint a holnapi napért kell a leginkább szurkolni?? Hát jó, akkor boszorkányos lábujj-kézujj keresztbetevés érted drága, az mindig bejön! ;) >:D<

Nara, azért a szonettjeidre nagyon kíváncsi vagyok, szóval majd tessék őket felpakolni merire, nem feltétlenül kell egybe az egészet. ;;) A szonettkoszorú egyébként tényleg nagyon jó dolog 8->, tök izgi, most én is épp egy ilyenen dolgozom. Az első tagja már olvasható is a merin! ;)
9 év német tanulás?? Hűha az nem semmi, bár lehet, hogy csak azért tűnik olyan sokank, mert nem annyira vagyok oda azért a nyelvért. Bátyám is beszéli és olyan sokat gyakorolta még anno itthon, olyan sok filmet kellett német hanggal nézni, plusz rádióadásokat hallgatni, hogy nagyon elment tőle a kedvem... 8-|
Én francia, meg görög párti vagyok. Szerintem annyira gyönyörű nyelvek... :x

Hát igen, kicsi Thomas tényleg nagyon vadító ezen a képen, legalábbis én biztosan elfogadnám. :D Nagyon szimpi lett az alapján, amit írtál róla Shanci, én nem ismertem ennyire. Csak egy videóban láttam még a filmeken kívül, amikor interjút készített a színésztársaival, hogy azok miből mit szeretnek. Vagy legalábbis valami ilyesmi, remélem jól írtam. :)

No, most viszont elszompolygok alukálni...
Joccakát Néktek Lyányok!
:-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 18:50 
Írópalánta

Sziasztok!

az első nyelvem Riika, már vagy 9 éve tanulom, szóval szeretném hasznosítani ;) Hú hát a szonettjeim most megakadtak... :( úgy értem szerettem volna szonettkoszorút írni, mert tanultunk róla magyaron meg midnen és tetszett, de csak 4 jött össze a 15 helyett ^^" még próbálkozom, legalább már megvan aminek a soraihoz írom, csak most nincs ihlet :(

És te? Merin van fent szonetted?

Jujj de aranyos ez a kép (L) nagyon tetszik. Egyébként szerintem is tök helyes, bár valahogy nem mindig xD najó, ez midnekivel így van, viszont sztem nagyon jól játszott az utsó filmben...

(Hú, jól beindultunk :D:D:D)

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 18:44 
Betűmániákus

Szia Riika!
Láttalak ám erre sunnyogni és már akartam is szólni, de nem volt rá szükség :x
Köszönöm a biztatást és az együttérzést a versenyekkel kapcsolatban, de most... :-SS Most tényleg görcsben van a gyomrom - már eleve attól, ha csak a holnapi napomra gondolok, nemhogy az utánakövezőkre.. :roll: De majd csak túlélem valahogy.
Most fejeztem be a törit, és úgy érzem, hogy semmit nem tudok... Annyi röhögtem magamon... mondogatom-mondogatom; Hitler így, németek úgy, Szovjetek erre-arra... a franciák meg nálam nem kapituláltak, hanem transzplantáltak. Oké. Nem gond. Kell nekem patológia után törizni 8-}

Óóóó, és Tomeszitó nagy kedvenc... :#-) Én azt nagyon bírom benne, hogy nem tartja übermensnek magát amiatt, hogy neki jobban megy, mint az átlagnak. És igenis mindenkivel fényképezkedik, aki megkéri, inkább késik 10 percet, minthogy kimaradjon valaki a dedikálásból. Jó ember. Meghátugye miből lett a cserebogár...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 18:27 
Szárnybontogató

Sziasztok Lánykák! :)

Shancikám, kitartást a sok tanulnivalóhoz, versenyhez. Gondolj arra, hogy ha már egyszer túllendülsz az egészen, milyen büszke leszel magadra, nem beszélve a megkönnyebbülésről. Szóval szurkolok, hogy eredményesen sikeredjen minden ügyködésed. :)
Aztán tessék majd tájékoztatni a fejleményekről! ;)
Köszönöm a képeket, végül megérkeztek. Nem lett belőle semmi galiba, hogy először rossz helyre küldted őket? :D
A srác pedig nagyon aranyosnak tűnik. 8-> Nem az a tipikus nyomulós kamasz, kedves, figyelmes, ahogy a szavaidból kivettem. Szóval csak ügyesen! ;)

Nocsak, Nara, Te ilyen jól tudsz németül? Ez a fő vagy a második nyelved a suliban? Amúgy én se vagyok túlságosan oda a Draco/Ginnyi párosításért, de ha kész leszel vele, és felpakolod merie, akkor szívesen elolvasom.
Ohohó, és a szonettekkel hogy állsz? :)

Amphe, tökéletesen megértem a Tom imádatodat. 8-> Nekem ugyan először egyáltalán nem tetszett, nem is az esetem, meg hát túl kisfiú volt akkor még, de aztán láttam egy képet róla, ami miatt totálisan beleszerettem. Pontosan nem is belé, hanem a képbe, mert a többitől még továbbra sem repesek, de ez: http://userserve-ak.last.fm/serve/_/274 ... pshoot.jpg :x Úúúgye, hogy nagyon? :D

Jaj, Lánykák, ma olyan jó napom volt! :) Elég későn keltem, úgy tíz után (igen, igen ezzel is kilógok közületek, ugyanis imádok aludni, van amikor alig lehet kirángatni az ágyból :oops:), aztán délelőtt megírtam a filozófia esszémet, utána pedig Több, mint testőrt néztem. :x Abszolút favorit ez a film, ráadásul olyan kis romantikus hangulatba keveredtem tőle. :D

Kykyvel mi a helyzet? Hováá tűnt már megint? Még mindig beteg? :(

No megyek, mert Ailának már elég régóta tartozom egy e-kisregénnyel, amit szeretnék végre befejezni! :)

Csók Nektek, majd még jövök! :-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 17:52 
Betűmániákus

Láttam ám, de még csak most kezdtem el a törit... :(
De a napokban természetesen sort kerítek rá. És nem baj, hogy kicsit depissebb, mint az átlag, remélhetőleg lesz majd, aki megnevetett :-S

Én is rossz alvó vagyok, nyugi. Mondjuk, az hogy fél hatkor ért haza hajnalban, szerintem meggyőző magyarázat a fél kettőig tartó alvásra :D De mondta, hogy rengeteget alszik... hát, ha rajtam múlik, jelentősen lecsökken az arány... Mármint délutánra értve :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 17:39 
Írópalánta

Szegény Shanci, azért ne csüggedj a sok tanulnivaló miatt. Legalább van valaki, aki majd vár, ha vége az elhavazódásodnak ;)

Fél kettőkor?? Azta! Én biztosan nem tudnék addig aludni, még akkor sem, ha egész éjszaka fent lennék :D

Szurkolok a versenyhez :D

Am akkor most nem mondom, hogy olvasd el a frissemet, hogy jobb kedved legyen tőle, mert: 1. szegénykém aligha van időd, 2. elég depis lett, szal nem hiszem, hogy javítana a hangulatodon :(

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 16:20 
Betűmániákus

Jaaaj, csajok! Aila is panaszkodott, hogy nem küldi el a dolgokat. Nekem az a sejtésem, hogy a szolgáltatóink ütköznek... Lehet, hogy valami freemail-es címet kéne gyártanom az ilyen esetekre, nem? Mert KyKy citromailes és vele műkszik... :-? :) Majd intézkedem.

Megkérdezte hogy vagyok, aztán kitárgyaltuk a f1-et, öhhh... azt is fölhozta, hogy találkozzunk, de én ismét lefújtam... írtak sms-t, hogy holnap töri felelés a 2. vh-ból én pedig utálom és sokáig tart megtanulni... plusz még ugye az előbb említett néhány tantárgy... el vagyok veszve. :-<
Úgyhogy majd jövőhéten valamelyik nap valahol találkozunk... De este még beszélünk - azt mondta.
Fél kettőkor kelt fel. :shock: Én meg 7 óra óta talpon vagyok. Na, széééép. Kérdeztem milyen volt a buli és azt mondta, hogy elment, de sajnálja, hogy nem voltam ott :-S Bahh... :roll: Boldog boldogtalan ott volt... Utólag olvastam azon az oldalon, mert 1 rakás emberke kiírta az üzenőfalra. ha elmentem volna... neeeem, semmi szükség a szárnyaló pletykákra. Az nonszensz.
Mondtam neki, hogy nehogy azt higgye, hogy azért találok kifogásokat, hogy ne találkozzunk... mert lehet, hogy úgy jött le neki, de ha lerontom az jegyeimet, vajmi kevés az esélye, hogy lehet valami komolyabb is dologból... Nem akarom, hogy anyámék is szívassanak... :? Mert akkor mi lesz mondva? Nem mehetsz sehova senkivel, majd ha mutatsz is valamit. Meg akarom akadályozni az ilyesmit, csak nem tudom, hogy menni fog-e.
Ráadásul tiszta para vagyok a verseny miatt... vesztemre föliratkoztam még egyre, ami 24-én lesz és arra is készülnöm kellene. Elsősegély+függőség... olyan hülye vagyok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 16:06 
Fanfic-faló

Jaj máár! Valami nem jó a nettel, vagy én nem is tudom.. :-S Elküldtem a levelet kétszer, kiírta kétszer, hogy elküldve, aztán mailer-daemon, hogy mégse... :( Na, mind1, a rendszer se akarja, hogy mutogassam magam xD Csúnya vagyok :D esetleg azt megcsinálhatom, hogy photobucketre feltöltöm ideiglenesen, ott meg tud sasolni, akit érdeklek ^^ :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 16:03 
Írópalánta

Hát egyelőre látatlanban :D Ez talán még nem bűn, ameddig nem töltöm fel igaz? meg még annyira nem is döntöttem el, hogy tetszik-e... :oops: Egyébként sztem Draco/Ginny... amit annyira nem szeteretek, na mind1, majd még meglátjuk.

Tényleg? :D Dejó... igen, én is ezt kérdezném? mármint, hogy szabad-e tudni? :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 15:47 
Fanfic-faló

De édes vagy Shanci, megeszlek :oops: Ésss mit mondoott, ha szabad tudnííí? :oops:

Még előző hsz-re reagálva: Éppenséggel küldhetek képet, bár nem hiszem, hogy így képzelsz el engem :D xD Küldök párocsákmról is, feltúrom a képet normális képet után xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 15:45 
Betűmániákus

Te így látatkanban ügyködsz, Nara? :D
Mindegy, várom. És titkon remélem, hogy Dramione... :oops:

Fölhívott! 8->
És beszéltünk - értelemszerűen xDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 15:45 
Fanfic-faló

Hála istennek, nem vagyok nagy slashpárti :D

Vissza próbáltam tenni, átírtam a pixeleket és mégis ilyen baszott nagyba teszi ki :(( Igazságtalanság xD Nem tudom mit fogom csinálni vele :(
Hát szomorú vagyok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 15:40 
Írópalánta

Igen, csak még fel sem tudnám tölteni, ugyanis nem olvastam végig, és sem az első fejezetből, sem a leírásból nem derül ki a párosítás xD hehe ^^"

Csak annyi biztos, hogy nem slash, mert azt kiírná...:-P

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 15:20 
Fanfic-faló

Hú, mindjárt cserélek akkor, pedig az én oldalamat nem bántja :| :( majd túrok valamit, mindjárt reagálok xD

Szerk.: Na tehát.. levettem a "szívemcsücske bannert", megsirattam, eltemettem, stb xD

Igen szeretem Paramore-t, én a Twilight filmzenéi között ismerkedtem meg vele :) ^^
Szerintem nyugodtan írj neki, elég nagy elismerés, ha valaki egy másik országból ír neked, mert tetszik a története és szeretné publikálni magyarul :) Nem hinném, hogy kifogása lenne ellene, próba cseresznye ^^ Kíváncsi vagyok rá :)

Én valahogy nem tudok F1-re vetemedni, nem megy, halálosan elunom az életem közben xD

Huh, Börtönömbe ~ 3 kritika xD majdnem sikerült túlszárnyalni az Egyedül-t :D XD Bár még semmi sincs veszve :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 15:17 
Írópalánta

Sziasztok!

Jajj Amphe, Paramore? :D Régebben én is hallgattam őket, bár most ritkábban. De ez a szám nagyon jó ;) Én még a 'Fences't szeretem...

Igen, kicsit nagy ez a banner, bár nagyon jól néz ki :D Majd lehet, hogy én is csinálok hasonlót :-P (egyik mániám a photoshopolás )

Shanon, f1-et? Hát nekem szüleim nézik/nézték franc se tudja, én nem vagyok nagyon odáig érte... bár volt hogy leültem és kitűnő volt arra, hogy mindenfélén gondolkodjak, miközben fel sem fogom xD

Ja én meg jelenleg megpróbálkoztam a fordítással :D Német fices oldalon találtam egy tök jó Dracos irományt és azt fordítgatom, csak úgy vagyok vele, hogy előbb lefordítok néhány fejezetet, és majd utána megkérdezem,h ogy feltölthetem-e :) Csak olyan ideges vok... mármint írni az írónak :S Mi van, ha nyelvtani csőd lesz? :((
Na mind1 már kész 1 feji ;)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 14:28 
Betűmániákus

Drága, cserélj bannert, mert ez totál széthúzza az oldalt! :-S
Addig örülj, ameddig nem a modik szólnak! :D
Óóóó, küldesz a a barátodról képet? Persze csak ha akarod... meg magadról is :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 14:12 
Fanfic-faló

Igen, Tomciért igazából hason csúszom sírva annyira odáig vagyok tőle :(( ;;) xD "Halálosan" belezúgtam és utálom Jade-t, amiért lecsapta a kezemről :(( xD De eccer úgyis az enyém lesz :D

(Kedves Párom már megtanult együttélni a fanatikus Draco/Tom mániámmal, Ő van kint háttérnek a telefonomon, a monitoromon szal..xD Már csak röhög rajtam, meg cukkol vele :D :oops: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 14:00 
Betűmániákus

No, ennek örülök^^
Nekem se sikerült először, aztán meg KyKy csinálta meg, de kerestem egy kisebbet xDD Ami nekem van, azon pöttyös gatyucis Tomszi :x virít

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 13:55 
Fanfic-faló

Nha, feltaláltam a spanyolviaszt, végre sikerül képet feltölteni az aláíráshoz XD LOL

szerk.: Hű, hát jó nagy, de bánja a fene xD a rendszer felengedte, jó helyen van :g :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 12:44 
Fanfic-faló

Én zene meg képek :D Jajj istenem, pukkadásig tömtem magam húslevessel, mindjárt leesek a székről xD

Úgy mennék ma valamerre :-S de nem sok pénzem van.. Talán egy mozi belefér és végre megnézzük a Alice-t ^^
Nagyon fúj a szél kint :| elrettent tőle, hogy kitegyem a lábam a házból, pedig szeretem, mikor az arcomba vág :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 12:40 
Betűmániákus

:D Én f1-et nézek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 12:38 
Fanfic-faló

Hát, ha Te mondod, hogy unalmas :| Így érdekelne pedig, aztán, ha odakerülnék, lehet már a hajam tépném xD

Olyan lustának és punnyadtnak érzem magam... Közbe Tom Feltont nézegetem :oops: Jajj, az a hapsi engem tönkretesz xD (LLLLLLL)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 12:12 
Betűmániákus

A növénytan egyszerűen dögunalom... de könnyű belőle jó jegyet kapni, úgyhogy szeressem :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 11:59 
Fanfic-faló

Hopp, most láttam, mikor frissítettem, hogy véletlenül kétszer küldtem el az előző hsz-t :| *Köszi a törlést (K)

Érdekes lehet a botanika tantárgya, nagyon szívesen foglalkoznék vele :) Mindenféleképpen jobban érdekel mint a régimódi média, amit nálunk tartanak, vagy a szintén holt unalmasan előadott fizika... Annyira élvezhetetlen a tanárok hozzáállása miatt, hogy szörnyű.

Láttam a kritikát, nagyon köszönöm :) A válasz majd oda repül, ha érdekel, kukkantsd meg ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 11:41 
Betűmániákus

Igen, botanika. :roll:
Szakközépben tanítják, nem gimiben. Vagyis pontosítok - már amelyik szakközépben. Attól függ mi az. Nekem fontos lesz a jövőben...
Hát, hidd el, nekem se könnyű, de ha nem akarom lerontani az ötösömet, akkor tennem kell ellene... :lol:
Meg nem annyira nehéz, csak sok az anyag...
De megyek is, mert... ja, egyébként röppent a kritikám az új szösszenetedhez! :)

Szép napot lánykák! :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 11:17 
Fanfic-faló

Jó neked, hogy van ennyi "lélekjelenléted" -.- Nekem is tanulnom kellene, lenne egy csomó iskolai dolgom, de annyi agyam sincs hozzá, mint egy marék lepkének, pff... Teljesen le vagyok lakva.
Botanika? :shock: Nekem ilyenem sose volt... :-S

Én épp a töri versenyre írandó dolgozathoz keresek anyagot, vannak jó kis érdekes témák :) Maja romvárosok - inka erődvárosok (Indián civilizációk), Nagy Péter orosz cár élete, Középkori élet Budán... van még néhány, de azok annyira nem vonzzanak... A maják és inkák téma tetszik a legjobban, kérdés, hogy találok e róluk elég anyagot... :? 5 oldalt kell írni róluk minimum, nyomtatva. Hüh, jó kis elfoglaltság :)
Utána biológia evolúció dolgozat, aztán irodalom összehasonlító elemzés.. -.- bár azt nem tudom megcsinálni, mert nincsenek meg a szempontok, hiányoztam, mikor leírták :| Akkor átnézek néhány tételt...

Leszakad a buksim, nem tudom, mi van...

Közben ezt hallgatom: http://www.youtube.com/watch?v=-J7J_IWUhls
Legalább megnyugtat, olyan kis könnyed ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 11:05 
Betűmániákus

Sziaaa!^^
Én tanulok. Progresszív folyamatok-.-" De muszáj most elkezdenem, mert kedden felelünk és holnap bevágni sok lesz... :roll:
Meg még tör, van magyarból házim is, plusz nem ártana már felelnem botanikából se, mert abból még egy árva jegyem sincs... de nem birok mindent. Készülnöm kellene a versenyre, meg jelentkeztem egy másikba is. Úgy érzem szétszakadok, ha valami nem lesz...
Viszont végre valahára elküldtem egy bétázott fejezetet! Jelenleg ennek örülök a legjobban. Egyel kevesebb gond. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 10:42 
Fanfic-faló

Szép jó reggelt! :D (fél 11 lol xD)

Valamiért nem jelezte a rendszer, hogy írtatok hiába frissítettem, wá :\

Ez tényleg elég cinkes Narám, de ne is törődj vele :D Én mindig úgy vagyok ilyenkor, hogy úgyse tudja, ki vagyok, soha többet nem fogunk beszélni/találkozni szal, ha úgy van leégethetem magam, a kutyát nem érdekli :D xD
Még régebben chateltünk így poénból, szivattunk embereket... Rám írt egy - mint utóbb kiderült - srác, aki azt követelte, hogy a rabszolgám lehessen xD parancsolgassak neki, és ő megteszi :D Hát sírtunk x'D

Nem bírom az ilyen lúzer, kocka gyerekeket... Bizonyos mértékben felnézek rájuk, mert sok dolgot tudnak a gépről, programokról, amit én nem, de nem akarok begyöpösödött, valós kapcsolatok nélküli emberke lenni aki kizárólag az USB csatlakozójával tart fent szenvedélyes viszonyt adatlatöltéshez -.-

Igen, Nara, jó kis bulizós night volt, már nagyjából sikerült kipihennem, bár jól elhúztam az alszikálást tegnap is -.- Elkapott a gépszíj, ahogy hallgattam egy számot és írnom kellett :oops: Muszáj volt :oops: Már feltöltöttem, csak még nem olvasták az adminkák; remélem felengedik ^^ Bár nem félek az elutasítástól, mert semmi olyan nincs benne, ami gátolná a felkerülést, szerintem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 8:01 
Betűmániákus

Kukkolja ficblogba, Kicsi! :D

jó reggelt! :)

Huhh, ez tényleg ciki. xDD
A netfüggőket én se bírom, meg azokat akik csak a számítógéppel tudnak lélegezni... Már nem mintha én nem lennék hasonló kategória, de egy csomó más dolog is érdekel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 7:58 
Írópalánta

Sziasztok!

Szegény Amphe :(( de legalább volt egy jó bulizós éjszakád és amiatt vagy fáradt, nem? Nézd pozitívan :D Még mindig jobb, mintha mondjuk egész éjszaka tanultál volna vagy mittudomén :D

Hát ja az ismeretlen netes csávókkal vigyázni kell... Mondjuk Shanci te legalább már valamennyire ismered meg minden, de nekem volt egy elég kellemetlen kalandom egy ilyen netes hapsival.
Úgy volt, hogy én is nagyjából rendszeresen jártam egy oldalra, és a szerkesztő elkérte az msn címeket, hogy tudjunk kommunikálni, erre egyszer rámírt az egyik. Először azt sem tudta, hogy fiú e vagy lány és rohadt ciki volt, mert a nevéből sem tudtam eldönteni és véletlenül automatikusan lánynak néztem :D :oops: Szal ciki volt, amikor egyik tipikus témaként elkezdtünk dumálni a pasizós-csajozós témáról, és először fel sem tűnt, hogy a "másik oldalról" ír, csak aztán kiderült és rohadt ciki volt, mert már pont elküldtem egy olyat, amiből tisztán kiderült, hogy csajnak néztem.
Na mind1 egyébként idősebb is volt nálam, meg az a tipikus gépfüggő lúzer, akiktől én szinte félek :S Na mind1 akart találkozni személyesen, bár mondta hogy nem akar semmit, de én inkább halogattam, meg lekoptattam.
Aztán mivel megadta a számát bnőimmel telefonbetyárkodtunk, megtaláltam, erre egyikük felhívta, eljátszotta, hogy én vok :-P Nagyon vicces volt, mert megkérdezte a bnőm, hogy akkor átjön-e hozzám, erre a pasi ködösített, meg tökre összezavarodott, aztán bnőm eljátszotta a hisztiset, hogy jóvan akkor hagyjon békén húzzon el, meg minden :D Aztán letiltottam msnről xD Na ennyi..

Káááosz??? *.* én is el fogom olvasni!!! De mi az, hogy az utsó? :(

Szerk: Jah, hogy úgy utolsó... amit már olvastam ^^" hogy nem úgy utsó, hogy befejezted, hanem hogy a legfrissebb! Akkor OK. Már megijedtem, hogy abbahagytad! :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 22:33 
Fanfic-faló

Jóéjt! Sokpussz<3

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 22:29 
Betűmániákus

Bizony ám. Láttam és nagyon köszönöm... :)
Na, én asszem, elteszem magam holnapra :-S
Jó8!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 21:31 
Fanfic-faló

Shancim, összefirkáltam a leporolt ficblogodat :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 21:01 
Fanfic-faló

Persze, hogy lenne :) Részemről 100% százalék ^^ Szeretem a depresszív hangulatú írásokat, de ha rossz napom van egy vidám kis történet, vagy leírás, mindig feldobja a szürke napot :)
Én nem merem leírni az én Káoszomat, lehet az adminok fel sem engednék, annyira eszetlen dolgaim vannak XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 20:57 
Betűmániákus

Hát nem egy vidám dolog, az már biztos. Pedig nem ilyennek indult... olyan, "ha eszembe jut valami", "ha kétségbe vagyok esve" meg "ha érzek valami újat" vagy próbálok magyarázkodni magamnak... de egy melankolikus lelkifröccs lett az egész... De ez van.

Szerintem majd lesz egy vidámabb része is a dolognak... :-? Mondjuk... egy Káosz ellentét. Na, lenne rá igény? Megyek is a ficblogomba... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 20:51 
Fanfic-faló

Elolvastam! Hát... Hogy is fejezzem ki magam? Tömény fájdalom, szenvedés és bizonytalanság érződik ki a szavaidból. Sokáig ment/mehetett ez a huzavona, borzasztóan zavaros minden, de mégis megérthető. Megérti, aki már érzett hasonlót. Én éreztem. Sok egyéb mást is, amiről annyi vers és elmélkedés született az unalmas perceimben :)

Elég erősen kivehető a csalódás érzése. Nem akarok faggatózni, mert talán nem most volt, de az ilyen dolgok, mindig fájnak az embernek, még hónapokkal később is.

És most mint Kritikus Olvasó: Nagyon tetszett, ahogy leírtad azt a sok kavargó, olykor meg sem fogalmazható érzést, amiket az ember egy ilyen helyzetben átél!

Jómagam is számtalanszor írok efféle "káoszról", bár soha nem volt hozzá merszem, hogy megmutassam bárkinek is :$ Túlságosa gyerekes vagyok ilyenkor, és a rajongásom már-már beteges xD Soha senkinek nem beszéltem erről ezelőtt, még csak említés szintjén se :oops: :oops: :oops:

Lényeg, hogy a mögöttes, fájdalmas, igazi tartalom mellett, nagyon tetszett! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 20:34 
Betűmániákus

Jaaaj, ne is mondd... /:)
Utálom, ha dugig vannak a szórakozóhelyek... de azért akkor van jó parti :D

Oké, várom. De nem sürgős, pihenj csak! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 20:23 
Fanfic-faló

De kis Drága vagy! :oops:
Menten megsasolom a Káoszt, remélem lesz elég agyam, hogy mindent felfogjak :D Totál fatál halál van, alig forognak a kerekek, borzasztó..

A parti az igen jó volt, sok hódolónk akadt :D A zene is jó volt, iszonyat nagyot táncoltunk ^^ A probléma a meleg és a tömegnyomor volt.. de ez hol nincs? :D

Ha esetleg lesz lelkivilágod a pötyögéshez, akkor majd várom a pü-t nem sürgős, amikor neked jó! Nem akarok erőszakoskodni meg tolakodni :) És természetesen érdekel, hogy a viharba ne érdekelne? ;;) 8-> Kíváncsi vagyok mindenre :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 20:11 
Betűmániákus

Sziaaa! *Amphe nyakába ugrik* >:D<
Dehogynem hiányoztál, ilyet ne is mondj! ;;) Csak nem mindig adunk hangot a dolgoknak... :(

óóó, hát nos, sajnálom, hogy nem úgy ment, ahogy elterveztétek, de akkor végeredményben jól sült el, nem? L-)

Most ment el Sári... Noémi nem tudott jönni. :-( De azért jó volt, könnyesre röhögtük magunkat szokás szerint. :lol:

Amphe, D.ről annyit, hogy egyszer, ha lesz időm, akkor nyugodtan leülök és pötyögök egy pü-t, addig viszont - amennyiben tényleg érdekel - olvasd el a Káoszom első és utolsó darabkáját. Remélem, úgy érthetőbb lesz picit egy-két dolog.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 17:57 
Fanfic-faló

Sziasztok Drágáim!

Szégyen gyalázat, hogy két napig ide sem tudtam szagolni, de annyira zsúfolt volt az utóbbi 48 órám, hogy el sem hinnétek -.- Látom felpörgtek az események, mindent visszaolvastam :) :wink:
Sőt, azt is látom, hogy nem hiányoztam senkinek *plőő xD :-Ą namind1 ^^

Örülök, hogy túl vagy rajta Aila, most biztos jobb a közérzeted is, hogy végre túl vagy rajta :) Nekem nagy kő esett le a szívemről, mikor végre beadtam az írásbeli papíromat, noha tudtam, hogy elrontottam...

Kyky, örülök, hogy nem törted össze azt a kis "huncut" laptopot, hogy irkálnál nekünk hsz-eket? :) Szerencse, hogy nem vagy olyan, mint apum xD Ha elromlok valami, egy darabig bíbelődik vele aztán darabokra töri, kivágja az ablakon az emeletről, rátapos, sarokba vágja és hasonlók :D Persze közben a csillagokat is leszídja az égről -.-
A pókerparti elég húzós lehetett :| Be kell valljam, azt a részét tökéletesen megértem, hogyha játék hevében vagy, nyerőszériában vagy, nehéz abbahagyni.. Én is pókerezek rendszeresen, tudom milyen is ez :D Dehát azért mégis: lehetett volna bennük annyi tisztesség, hogy eredetileg este 8 után nem illik senki idegennél tartózkodni. Ha már mégis megteszem, legalább kussolok, ha tudom, hogy kicsi a lakást, és azt aki még rajtunk kívül otthon van zavarom az ordítással. Elég kiakasztó! ~x(

Shancika, megkaptam a képeket! Szép fiúúú :P Annyira örülök, hogy végre alakul valami ^^ Most ez lehet sablon duma lesz, de azért leírom. Én is sokat görcsöltem régebben, mikor úgy volt hogy új fiú van a láthatáron; féltem, hogy túl sokat adok ki magamból, vagy túl keveset beszélek és nem bátorítom, akkor lelép, hasonlók... Aztán mikor eljutottam oda, hogy "nem hajszolom", hanem majd lesz ahogy lesz, akkor minden simán ment :) Minden adta magát, tudtunk beszélgetni, elvoltunk :) Nem árt az óvatosság az "ismeretlen" pasikkal, örülök, hogy nem ugrassz bele mindenbe azonnal, nem is szabad. Ismerkedjetek, tényleg jó, ha először szemtől szemben találkoztok, hogy tudd, mire számíts legközelebb, ha egyáltalán lesz ilyen alkalom. Ügyes lányka vagy, minden rendben lesz :) Nem ismerem a D.-hez kapcsolódó elősztorit, de remélem, most minden sokkal jobban fog menni majd >:D< :x

Jaj, fene... Annyira fáradt vagyok, hogy menten leesek a székről, de képtelen vagyok aludni :(( :(( :(( :( Kikészített a tegnap éjszaka! Úgy volt, hogy egyik ismerősömnek (nevezzük Sanyinak) a szülinapját ünnepeljük a Hajógyári Szigeten, nevezetesen a Dokk Bistroban. Három hete le volt dumálva, flottul megszerveztük barátnőmmel, hogy legyen sofőrünk, mindent.. ( Kedvesem elvitt minket, és értünk is jött :) ) Erre az utolsó pillanatban közölte a 6 fős fiúbanda, hogy ők nem tudják megoldani sajnos az odajutást, úgyhogy parti lefújva. Mikor szóltak mégis, szerintetek?! Mikor már teljesen fel voltunk öltözve, kisminkelve, hajunk belőve... Szóval indulásra készen toporogtunk, mikor ÉN hívtam őket és közölték, hogy nem lesz semmi. Úh, úgy elfüstölt a fejem xD Szalagavatónkat sem tudtuk még megünnepelni (decemberben volt), úgy döntöttünk nagy hévvel, hogy ok, akkor elmegyünk ketten bulizni. Lehúztuk az uccsó pohár jägert és hajrá :D Fél tizenkettőtől hajnali négyig megállás nélkül táncoltunk, ismerkedtünk :D Nyertünk egy üveg pezsgőt a DJ-től, mert hangosan sikítottunk :D 100 pezsgő éjszakája volt, 100 üveggel osztottak szét a dizsiben :) ^^ Partizás után még két órát kocsikáztunk, csak aztán kerültem ágyba olyan negyed 7 környékén.. Már VILÁGOS volt xD utálok világosban elaludni -.-
Anyukám 11 óra környékén elkezdte huzigálni a járólapon a konyhaasztalt... Természetesen kipattant a szemem :| Azóta egy szem hunyásnyit sem aludtam, sírni tudnék a fáradtságtól xD

Remélem, Ti azért lényegesen kipihentebbek vagytok nálam :)
Befejezem a kisregényt az életem történetéről, köszi, hogy publikálhattam :D Még, benézek később :)
Puszi Nektek :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 15:18 
Betűmániákus

Sziaa!
Jó pihizést, én tanulok :| Dehát ha most nem kezdem el, akkor jövőhetemet képtelenség lesz végigcsinálni :-(
Ó, te szegény...Hát igen... egyesek nem restek kihasználni az ilyen alkalmakat :lol: Hajnali fél négy? :shock: Normális az ilyen? :oops: Bocsesz, de ez kibukott belőlem...

Beszéltünk telefonon... :-S
Mondtam neki, hogy ezt most kihagynám - mármint a bulit. Eléggé letört ( a hangja alapján legalábbis), de amikor fölsoroltam az érveimet már fogta az adást... :roll: Elv. holnap talán találkozunk, deee... nem tudom még. Attól függ, mennyire lesz másnapos vagy használható... félek, hogy nem fog tudni követni. Ember legyen a talpán, aki megért... :(

Angolon a szokásos; beszélünk, fordítok... hasonlók :)

Aila, téged pedig már nagyon várlak... holnap lesz egy hónapja, hogy föltöltöttem ezt a kis izét, és már tűkön ülök. Úgy várom a véleményed! 8-> Persze tudom és megértem, hogy nem volt ilyesmire időd, de... bocs, hogy nyaggatlak :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 14:38 
Könyvmoly

:) Nagyon helyes, h nem mentél el, most már óvatoabb vagy, tanultál a hibáidból. :)

Ó, ha Scarlettet, akkor oké, nincsen baj, megnyugodtam, hogy nem maradtam le semmiről. :D

Mi volt angolon, valami izgi? :) Én tök fáradt vagyok... képzeljétek, egyedül vagyunk itthon, szülők nélkül, és tegnap öcsém pókerpartit szervezett a haverjaival... marhára örültem. :-S Hajnali fél négykor még mindig itt voltak... :/ Azt hittem, sose mennek el. Márpedig nekünk kis házunk van, és csak egy ajtó választott volna el a zajongóktól, szóval, míg ők itt voltak, én sem tudtam volna aludni. :-S
De így is fél 11kor már fent voltam. :-S

No, mindegy, megyek pihengetni, ti jók legyetek, vigyázzatok magatokra! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 8:19 
Betűmániákus

Jó reggelt!
Kilencre megyek angolozni és gondoltam, előtte még bejövök ide :)
Aila, sajnos nem kaptam semmit. :( Nem tudom, mi lehet a baj... Viszont: shanonwidow@citromail.hu ill. olivia18@citromail.hu Remélem, valamelyikre sikerül, ha meg nem... akkor belinkelheted valahogy egy pü-ben.
Öööö, biztos, hogy jól van betáplálva a címem? Mármint oliviaa@citromail.hu? Nem hiányzik egy betű se sehonnan? Mert mondjuk én tegnap véletlenül elrontottam Riika címét, viszont az a baj, hogy ennek ellenére postázta valaki másnak. Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi se belőle :-S

KyKy, imádlak! Nagyon Drága vagy, hogy ennyire féltesz... lehet, hogy úgy hangzott a dolog, de ez most teljesen más...
Elhívott a buliba, de én még nem megyek el. Korainak tartom. :roll: Még nem is ismerem rendesen, szóval előtte még nagyon be szeretném iktatni ezt az élőben beszélést, és nem lesz apelláta. Ma jön Sári és Noémi, úgyhogy ki is lesz dumálva rendesen az ügy... 8)
De olyan aranyos... nekem új még, hogy ennyire érdeklődik. Azt írta, hogy álmodjak vele, de nem sikerült... Semmit se álmodtam. Úgy keltem föl, abban pózban, ahogy lefeküdtem... Totálisan ki vagyok merülve :?

Óóó, KyKy, nyugi, nem vagy kihagyva semmiből. Scarlettet dumáltuk ki, bocs, ha úgy hangzott, mintha titkos lenne... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 2:54 
Könyvmoly

Sziasztok! :)

Shanci, nagyon örülök neked! :) Végre megint valami... csak egy baj van... ez olyan D. és Cs. szagú... remélem, most más vége lesz. :)
Én mindenesetre szurkolok neked nagyon!
Miről leveleztek ti Ailával, amiről nem tudok, és ti is ilyen titokzatosak vagytok? *szúrós szemekkel néz*

Aila, neked meg gratula, hogy túl estél! Tuti, hogy jól sikerült, mert jól kellett, hogy sikerüljön! :)
És várom az üzenetet, ez sosem kérdés. :)

Nara, ne aggódj, nem vágom a földhöz, bár kis híja volt. :-S Jaaaj, nekem nem tetszik Avril, de most meg leszek lincselve, szóval befogtam. :D

Most megyek is, mert basszus három óra van (HAJNALI) és öcsém haverjai még mindig itt pókereznek. :-S Ez azért pofátlanság. Aludni aztán marhára nem tudok, mert hangosak. :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 12 (péntek), 22:48 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Shanci, én feladom... :cry:
Válaszként küldtem neked e-mailt a leveledre és még úgy se küldi el. Legalábbis visszajött a hiba... :? Én ezt végképp nem értem. :? Azért ha mégis megkaptad a képeket, szólj, mert én már nem értek semmit. :cry:

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra