Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 30 (vasárnap), 22:07

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 04 (vasárnap), 13:40 
Könyvmoly

csak azt hittem h Ericnek és Billnek van valami régi közös ügyük, ahogy az lenni szokott :D nem szexuális értelemben gondoltam xD Eric sose vetemedne Billre >.< :D
de mostmár elkezdtem nézni az első évadot, talán így letisztul majd minden :D köszi Kathy! :)

a TB függőséget okoz :D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 04 (vasárnap), 12:32 
Sztorihajhász

Zsuzsee írta:
én True Bloodról érdeklődnék..
konkrétan az első évadból csak a legelső részt láttam :D, de tegnap sikerült megnéznem második évad első öt részét. nagyjából világos, mivan most, de érdekelne h Bill és Eric csak azért ismerik egymást, mert Eric a seriff, vagy van vmi extra is köztük? és Lafayette-et miért zárták be? mert vámpírvérrel kereskedett?

Mármint milyen értelemben gondolod, hogy van köztük valami? :D
Amúgy nincs semmi, még barátoknak se nevezném őket. Üzlettársak. Ez jó szó a kapcsolatukra.
Lafayette-t azért zárták be, mert az egyik vámpírt megölték, és tudták, hogy vele üzletelt vámpírvér ügyben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 04 (vasárnap), 12:15 
Billentyűzetgyilkos

Még mindig spn: esetleg valaki nem tudja, hogy ebben a részben a legutolsó jelenetnél milyen zene szólt? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 03 (szombat), 20:50 
Sztorihajhász

verity írta:
amúgy úgy gondoltam, behozom a SPN lemaradásomat, és elkezdtem nyomatni a legelejétől csütörtök délután, most járok a 2. évad 9. részénél :)) egyre izgibb ez is, már nagyonnagyon várom, hogy beérjem az 5.-et :D

harjááá :-D én szurkolok ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 03 (szombat), 20:32 
Könyvmoly

én True Bloodról érdeklődnék..
konkrétan az első évadból csak a legelső részt láttam :D, de tegnap sikerült megnéznem második évad első öt részét. nagyjából világos, mivan most, de érdekelne h Bill és Eric csak azért ismerik egymást, mert Eric a seriff, vagy van vmi extra is köztük? és Lafayette-et miért zárták be? mert vámpírvérrel kereskedett?

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 03 (szombat), 19:59 
Fanfic-faló

énisjövök énis :D

vampire diaries 1x16:

nem tudom, nekem ez a rész nem annyira jött be, kicsit olyan semmi sem történt rész volt. Stefan hajtogatta a pszichó normálisélet dumáját, békés idillben voltak, Matt hozta a szokásos formáját, az anyját utálom... :evil: de azért a végén betett, amit Jeremy mondott :shock: :D kíváncsi vagyok, mi lesz ebből.

amúgy úgy gondoltam, behozom a SPN lemaradásomat, és elkezdtem nyomatni a legelejétől csütörtök délután, most járok a 2. évad 9. részénél :)) egyre izgibb ez is, már nagyonnagyon várom, hogy beérjem az 5.-et :D

amúgy valaki nem nézi a Doctor Who-t? mert nem tudom, érdemes-e belekezdenem XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 02 (péntek), 22:48 
Sztorihajhász

SPN 5x16

óóóóó hát én az egészet végigbőgtem :-( Dean, ahogy kidobta a nyakláncot :cry: olyan végső, olyan lezáró volt... Samet megértem, na de mégis. egy emlékében sem szerepelt Dean, és az idősebbnek igaza van, hogy amikor elment egyetemre, nem csak az apját hagyta ott... az kicsit erős volt, hogy "apa azt mondta, tökéletes házasságuk volt. - Jah, miután anya meghalt." júj, picit nyers volt :roll:
de Caaaaaas :D le-szonofabiccsezte Istent :D hát de a "főnök" tényleg megérdemli... szegény kis angyalom, hová repülhetett? :-(
ó, de tippelek, a kövi résznek megint semmi köze nem lesz az itt történtekhez és ajjj... megint nem megyünk tovább :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 02 (péntek), 21:56 
Könyvmoly

SPN
Én is úgy emlékszem, hogy nem csak egyszer voltak a mennyben, mert én úgy hallottam, Ash azt mondja, hogy azok a szemét angyalok, hogy miattuk nem emlékeznek rá, hogy jártak már fenn.
Deant én is sajnáltam, de ugyanúgy Sammy-t is. Nameg Cast, hogy isten nem túlzottan foglalkozik a dolgokkal, sőt... Zachaiah hozta a formáját -.-
És a végén, mikor Dean kidobja a láncot...reménykedem benne, hogy Szeminek van annyi esze és kiszedi a kukából x')

GG
utálom Jacket. pont.

VD még várat magára, mert one tree hillt nézek már egy ideje. Van mit bepótolni xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 02 (péntek), 21:41 
Sztorihajhász

Oké én végig bőgtem a supernatural végét.
Az nem lehet, hogy Isten ekkora köcsög legyen!!! Cas kiábrándult arcát nézve... hogy Deanről ne is beszéljek. Isten nem teheti ezt. Egyszerűen nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 02 (péntek), 19:08 
Billentyűzetgyilkos

Jah, tényleg :oops: Én se mentegetni akarom, csak úgy eszembe jutott.
Azt meg még ugye nem tudjuk, hogy Joshua igazat mondott-e, de nekem ő is egész szimpatikusnak tűnt. Gabrielt én is várom vissza.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 02 (péntek), 19:04 
Fanficbúvár

spoiler

Persze, de Dean első emléke mi volt? A legelső boldog emléke? A Sammyvel kettesben eltöltött július negyedike. Dean meg Sam egyik emlékében sem szerepelt. Zachariah-t meg szerintem Isten vagy Michael fogja jó erősen pofánverni. Misi is visszajöhetne igazán, az ő fejét még bírom is. Meg persze Gabriel. Raphael remélem még a tűzkörben van azóta is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 02 (péntek), 19:00 
Billentyűzetgyilkos

Jah, hát mondom, lehet, hogy félreértettem, a hang maga sem volt a legjobb, meg hát ugye az angoltudásom :roll:

Én csak kicsivel utána fogtam fel, hogy mekkora dolog az, hogy Dean egyszerűen kidobta azt a nyakláncot. Remélem, hogy ezután nem az következik, hogy csak azért maradnak együtt, mert nincs más választásuk, és amint vége ennek az egésznek, egyik jobbra, másik balra... Sam emlékei miatt tényleg sajnáltam Deant, de végülis nem sok jó emléke lehetett a családjáról azok alapján, amit eddig megtudtunk. De ettől függetlenül (gondolom) szereti őket, de hát mi a legjobb élmény: hogy folyamatosan költözködtek, alig látta az apját, amikor meg újra Deannel került össze, akkor meghalt a barátnője, az apjuk eltűnt, és hát velük sem éppen vidám solgok történtek. Dean emlékeiben meg csak az anyjuk szerepelt, akit Sam nem is ismert. Szóval nehéz dolog ez.
Zakariást meg mostmár tényleg nagyon szívesen pofánverném... Remélem majd megbűnhődik mindenért, amit elkövetett...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 02 (péntek), 14:18 
Fanficbúvár

SPN 5x16

OMGWTFBBQ O____O na, és most spoileres:

Hát nem tudom. Nekem csak úgy jött le, legalábbis Ash szavaiból, hogy EGYSZER kerültek eddig a mennybe. Mert Dean egyszer fix, hogy a pokolba ment. Azt tudjuk, az tény. De nem tudom, hátha kiderül majd. Vagy felirattal én is jobban értem. Én annak a két vadásznak az arcát nézném meg szívesen, amikor megint látják őket. Én is Cast meg Deant sajnálom a legjobban... mindketten elárulva érzik magukat. Cas ugye az apja által (egy olyan érzés, amit mindkét fiú meg tud érteni), Dean meg Sam által... megint. Mert maga az egy rohadt nagy veserúgás volt Deannek, hogy Sam legkedvesebb emlékei... nem a családjával van.

Nekem eddig egyik kedvenc részem ez. Nem voltak benne akkora poénok, mint a Yellow Fever-ben, vagy a Wishing Well-ben, vagy bármelyik Tricksteres részben. De énnekem ez nagyon tetszett. Bár volt benne pár poén rész azééééé'(Az útkeresés a szekrényben, Ash megint sziporkázott, mint anno, meg Pamela, meg Cas a tévében XD).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 02 (péntek), 14:02 
Billentyűzetgyilkos

SPN 5x16 megnézve. =((
Szegények :( Főleg Cas... Hát nagyon remélem, hogy nem Joshuának lesz igaza. Nem értettem mindent 100%ig felirat nélkül, úgyhogy az a rész Maryvel még egy kicsit homály nekem. A vége meg... Ne már, hogy Dean csak úgy kidobta és ott hagyják :( Meg Isten nem lehet ilyen. Az meg durva, hogy ők mindig a mennybe mentek, csak sose emlékeztek rá. Vagy félreértettem valamit? Nehogy feladják... Mondjuk azt úgysem fogják, valaki tuti nem hagyja.
Ez egy kicsit összefüggéstelen lett, de jelenleg semmi épkézláb gondolatom nincs.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 21:28 
Billentyűzetgyilkos

Hát akkor kívánok neked több kitartást, mint amennyi nekem van, én mindig mindent elolvasok előre -.-"
Amúgy ha tényleg nagyon tudni akarod, Cas nincs benne :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 20:59 
Szárnybontogató

Na nagy nehezen bebotorkál a topika és kétségbeesetten siránkozik: MÉG NEM LÁTTAM 15. részt és most itt küzdök hogy ne olvassak bele az infóitokba... és még ráadásul időm sincs letölteni nemhogy megnézni :cry: Most pedig nagyon gyorsan dehoppanál a topikból mielött legyőzné a kísértés.
De viszont arra azért kíváncsi lennék, hogy van Cas benne?? Lécci,lécci,lécci mondjátok, hogy igen!! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 27 (szombat), 18:55 
Sztorihajhász

SPN 5x15:
Jah, az nekem is érdekes volt, hogy Dean milyen szomorú volt az előző végén, most pedig mintha újra megtalálta volna önmagát ^^ viccelődött meg minden :D ennek nagyon örültem. Oahh, viszont undorító volt picit XD bleh. Szegény Sam XD és szegény Bobby :( végülis nem volt gáz, hogy a feleségét itt más játszotta, mint a harmadik évadban, ott úgyis véres volt szegény nő, nem látszott a különbség…

SPN 5x16, csak annak aki olvasta a spoilereket/látta az előzeteseket:
nagyon durva, hogy mindkettejüket csak úgy lelövik, és megint találkoznak Maryvel! alig várom már ^^
egyébként, aki informálódni akar kövi rész ügyben:
Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=CN_zKklVCl8&feature=player_embedded
Sneak peek
http://www.youtube.com/watch?v=ez_LF53_Rto&feature=player_embedded

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 27 (szombat), 13:47 
Sztorihajhász

A Supernatural rész nekem tetszett, pedig tényleg halál undorító volt. :lol:
Az a néni, akinek a nyála vagy milyen ráfolyt Samre... óógád.
Bobbyt sajnáltam... de egy kicsit azért fura volt nekem a végén. Úgy érzem ő még nagy szerepet fog kapni a következőkben, és nem feltétlenül pozitívat. :(

Megnéztem még csütörtökön a Gossip girlt.

Az a mocskos hülye k*rva Chuck anyja! Hogy teheti ezt Chuckkal, főleg ha tényleg a fia?? Szegény, pedig annyit szenvedett már! Annyira nem érdemli meg ezt..
A Jennys szál most nem tetszett annyira, bár bírom, amikor így összegyűlnek, mind ahányan vannak fiatalok, hogy segítsenek, az egyik barátjuknak. Ez mindig nagyon tetszett a sorozatban.
Ja! és örlök, hogy Lily és Rufus kibékültek, remélem nem lesz semmi, amíg Lily elutazik.

Ma este pedig jöhet egy kis VD. Hú, de hiányzott ez már. : ))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 27 (szombat), 11:20 
Billentyűzetgyilkos

Jah, végül is igaz, nem is vártam, hogy arról szóljon az egész, de azért fura volt, hogy még csak nem is utaltak rá. Na mindegy, ők tudják, én meg úgyis mindenhogy szeretni fogom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 27 (szombat), 9:24 
Könyvmoly

SPN
Sztem passzolt az előzőekhez, főleg a történetszál miatt, mert lényegében a megölömlucifertacolttal óta, mióta mondta Luci, hogy Oh, hello Death, nem hallottunk a Halálról, szal már itt volt az ideje, hogy megjelenjen ez a lovas is. Hangulatban tény, hogy nem vitte tovább az előző rész végét, de én nem is gondoltam, hogy megint megmutatnák, hogyan szenved szemi, meg nincs olyan hűdesok idejük ahhoz, hogy ezt is belesűrítsék. Deanlelkizős rész nekem is hiányzott, de valószínűleg azért nem tették bele - mert még tuti lesz az elkövetkezőkben -, mert ez Bobby része volt most. Szegényt sajnáltam, mikor megint meg kellett tennie. De fúúúj az az öreg néni, akihez Szemi ment, hát azt hittem kijön az ebédem x') tiszta Drag me to helles volt, az is egy undorító film, nem is horror

VD
hááát ez durva rész volt...oké sejtettük, hogy Alaric felesége lesz az, de hogy nem is halt meg...mondjuk ezt is lehetett már tudni, mikor az a pali ment trudy-hoz, hogy mi a helyzet xD Démonláv van, imádom, annak ellenére, hogy néha egy douchebag, de :x kíváncsi vagyok, mikor jön rá, hogy belezúgott Elenába xDD Matt anyjával kapcsolatban ambivalens érzéseim vannak (qw) egyrészt, ahogy Caroline-nal viselkedett, az elég gáz volt, másrészt sajnálom is, mert ugye csak Mattie maradt neki. És már Alaric megjelenése óta sejteni lehetett megint egy dolgot, mégpedig azt, hogy az nem csak egy egyszerű gyűrű xDD mindenki, aki ilyet hord abban a sorozatban, az gyanús xD milyen aranyos volt már az elején Harper vagy ki, a néger srác xD Maga bizonyára kedves ember, ezért sajnálom xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 26 (péntek), 18:49 
Billentyűzetgyilkos

Valaki Supernatural 15-ös rééész??? :D Már annyira vártam, suliban kicsit hülyének néztek már, hogy egész nap emiatt nyavalyogtam, hogy mikor nézhetem már meg
:oops:
Aki még nem látta, ne olvasson tovább...

Nekem egy picit hiányos volt ez a rész. Mármint nem túlzottan passzolt az előzőhöz sem hangulatában, sem sehogy. Persze azért tetszett, mert minden részt szeretek, de akkor is. Olyan, mintha rossz sorrendben adnák a részeket, vagy nem tudom. Szóval azok után, ahogy az előzőnek vége lett, vártam, hogyan viszik tovább. Az kimondottan érdekelt volna, hogy Sam végül hogyan/mennyi idő alatt szokott le, és utána milyen viszonyban voltak Deannel, meg vele is mi lett azóta, mióta úgy összetört a végén... Szóval ez nagyon hiányzott. Bobbyt sajnáltam, mostanában nincs valami túl nagy szerencséje... De hogy a Halál miatta csinálja ezt, az egy kicsit meglepő volt :shock: Összességében ez olyan átlagos volt, de felértékelődött azáltal, hogy hosszú idő óta ez volt az első új epizód.

Jó, hogy visszatért^^ És már most nagyon várom a következőt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 17 (szerda), 10:49 
Sztorihajhász

Phoebe Halliwell írta:
A Trükkösről azt mondta anno Bobby, hogy sok van belőle... a skandináv mitológia Lokija egy közülük. Egy másik meg Anansi Afrikából. Szóval elvileg van sok, és a kedves drága Gabriel csak poénból kiadta magát egynek a sok közül XD

Mr Trickster does not like pretty boy angels...

*pretty angel boys XDD jah, az viszont lehet.
irományt?! :shock: hát majd ha kész lesz XD különben is rájöttem hogy át kell írnom az elejét, meg még nincs itt az a dátum, aminek alkalmából lenne kedvem publikálni az első fejezetet, szóval addig nem kell kérdezgetni róla :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 17 (szerda), 9:12 
Fanficbúvár

A Trükkösről azt mondta anno Bobby, hogy sok van belőle... a skandináv mitológia Lokija egy közülük. Egy másik meg Anansi Afrikából. Szóval elvileg van sok, és a kedves drága Gabriel csak poénból kiadta magát egynek a sok közül XD

Mr Trickster does not like pretty boy angels...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 16 (kedd), 19:37 
Szárnybontogató

Mit ne mondjak épp nem volt más dolgom... :lol:
Na ha te kevered a dolgokat akkor én mit szóljak :shock: :lol:
Ja és nem irigylem a barátnőd, nem örülnék ha ilyen szüleim lennének XD

Apropó Nemámka: akkor mikor is kapjuk már azt az irományt amiről beszélgettünk msnen ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 16 (kedd), 19:27 
Sztorihajhász

Luna Black írta:
De a trükköst csak félistennek mondták, nem?

9 nap? :shock: Az komoly :D

Amúgy ma töriórán a tanár így elkezdte: "de hát gyerekek, benne volt a szövegben, hogy odaát, odaát, ODAÁT!"
Aztán nem értette, min vigyorgok :D

XD

KILENC NAP?! én is azt mondom; az komoly XDD hűűű de ráérhettél :-D
na igen, nekem is kellett egy hónap, ezért kevertem össze szinte minden részt, hogy mi hol történt meg mikor XD de most jó mert egy barátnőmet rászoktattam, és ő csak lassan tudja nézni (szülei nem díjazzák túlzottan :D ) és ha megnézett egyet akkor azt elmeséli és így én is tudom XD

hát, Gabriel elnevezte magát trükkösnek (Mr. Trickster XD), mivel hogy égi képességeit arra használta fel, hogy mindenkivel vicceljen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 16 (kedd), 15:16 
Billentyűzetgyilkos

De a trükköst csak félistennek mondták, nem?

9 nap? :shock: Az komoly :D

Amúgy ma töriórán a tanár így elkezdte: "de hát gyerekek, benne volt a szövegben, hogy odaát, odaát, ODAÁT!"
Aztán nem értette, min vigyorgok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 23:29 
Szárnybontogató

Luna Black írta:
De tényleg akkor a trükköst csak Gabriel találta ki egy az egyben, vagy amúgy létezik ilyesmi?

Nekem meg az első évad közepét kéne újra nézni, meg talán a második egy részét, mert abból nem sok maradt meg. Na igen, ez a hátránya annak, hogy kevesebb mint 1 hónap alatt néztem végig az egész sorozatot :D

A skandináv mondavilágban tényleg létezik ilyen isten... és elvileg Odin ( rem jól írtam) fogadott testvére. Legalábbis valami ilyesmi rémlik...
nekem az eddigi rekordom 9 nap alatt 4 évad... :lol:

Na de itt olvashatsz is lokiról: http://hu.wikipedia.org/wiki/Skandin%C3 ... l%C3%B3gia

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 22:02 
Billentyűzetgyilkos

De tényleg akkor a trükköst csak Gabriel találta ki egy az egyben, vagy amúgy létezik ilyesmi?

Nekem meg az első évad közepét kéne újra nézni, meg talán a második egy részét, mert abból nem sok maradt meg. Na igen, ez a hátránya annak, hogy kevesebb mint 1 hónap alatt néztem végig az egész sorozatot :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 21:01 
Sztorihajhász

Morgan Seavus Lead írta:
Na akkor én is csatlakozom a ki is lesz isten témakörhöz:

szerintem is elképzelhető, hogy Bobby lesz. Bár nekem van egy olyan sejtésem, hogy egyáltalán nem ússzuk meg ilyen egyszerűen a dolgot. Az interjút pedig köszönjük. Ezzel megint kaptunk egy kis feladatot amin gondolkodhatunk. Bár nekem van egy elméletem már most de nem vagyok benne biztos. Mellesleg a trükkös nem skandináv istenség vagy mifene volt?? 'töprengő arc' Mert ha nem tévedek a skandináv mitológiában van csínytevésről híres istenség ugyi?? És lehet h van köze ehhez az újhoz is?

Ez mind szép és jó, hogy ennyi mindent tudunk már a következő részekről, de még mindíg nem oldotta meg azt a problémát, hogy milyen sokat kell aludnunk a folytatásig. :(( :((
Amúgy elkezdtem nézni előröl (megint, sokadszorra) most tartok a második évad első részénél és még mindig lebilincsel a történet pedig már láttam egy párszor. :-)

a fehérített részhez: nem, a trükkös az Gabriel :D ahány alkalommal csak találkoztak vele, az arkangyal volt :-)
hú ezt én is megcsináltam, és rájöttem, hogy a második évadból kellett felfrissítenem a legtöbb információt XD meg hogy a harmadikban a Mystery spot-ot kívülről tudom, annyiszor láttam :D
ja, amúgy én angolul néztem újra (így a legeslegelső résztől), és sokkalsokkalsokkalsokkal jobban tetszett és átjött és minden :) :)

szerk: ha már képek XD
http://images2.fanpop.com/image/photos/10800000/spn-pic-supernatural-10836027-500-282.jpg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 20:55 
Sztorihajhász

Luna Black írta:
jaaaa :D én igazából ezt a neves dolgot sose értettem, mert a sárgaszeműre is mondták, hogy van ám rendes neve, és úgy szólítják, meg ott van Lilith meg Alastair is, szóval a démonoknak elvileg van saját nevük, nem? Vagy csak az ilyen főgonoszoknak? :-)

A másik, ami nekem még 5 évad után sem világos, az az, hogy tulajdonképpen akkor kik látják a szellemeket? Vagy a szellem dönti el, hogy ki lássa, de a tesók meg mindig észreveszik?

Amúgy tegnap elvoltam, és olyan fórumokat/akármiket keresgéltem, amik az Odattal foglalkoznak, és rengeteg helyen azt találtam, hogy mindenki tök csalódott, és hogy mekkora alászállás ez az évad :shock: De már a 4. miatt is sokan nyavalyogtak. Lehet, hogy én raktam túl alacsonyra a mércét, de nekem eddig az egész sorozatban nem volt olyan rész, ami valamiért ne tetszett volna...
De találtam néhány érdekes dolgot is. Pl hogy sok ember szerint az igencsak sántít, hogy Bobbyt meg tudta szállni egy démon, mikor ő mindig annyira elővigyázatos. Pont neki ne lenne valami védő cucca ezellen?
A kedvencem amúgy az volt, amikor többen reális lehetőségnek tartották, hogy Isten a földön jár és jelenleg ő Bobby :shock:

Olyan rossz, hogy már nagyon várom a kövi részt, de mégsem akarom annyira siettetni, mert akkor már csak alig 1 hónapom lesz az érettségiig. És most hogy döntsem el, mi a fontosabb? xD

Jah és még valami, ezen kicsit kifeküdtem:

http://www.fanpop.com/spots/supernatural/images/10689778/title/uk-promotional-spn

XDDD ez tök jó :D
jó, akkor lehet hogy a démonoknak is van nevük :D
a szellemekkel kapcsolatban, szerintem változó O.o
jah hallod, én is olvastam már, hogy sokak szerint nem valami jó. hát nekem meg csak egyre jobban tetszik :shock: az első résztől az utolsóig, főleg a harmadik évadtól, valami eszméletlen :x úgyhogy nem tudom miért nyavalyognak...
ha Bobby=Isten, akkor kiakadok XDDD amúgy nekem meg az jutott eszembe, hogy az egész eddigi 96 rész alatt csak Deant nem szállta meg soha egyetlen démon sem. csak egyszer, álmában találkozott fekete szemű önmagával, de sose lett "füstös" ( :D ) és ez tök jó :-D

hmmm... szerintem ne siettessük, ha így állsz, nekem is van vizsgám :D

Phoebe, ez egy jó elmélet :shock: de attól még remélem, nem igaz XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 18:55 
Szárnybontogató

Na akkor én is csatlakozom a ki is lesz isten témakörhöz:

szerintem is elképzelhető, hogy Bobby lesz. Bár nekem van egy olyan sejtésem, hogy egyáltalán nem ússzuk meg ilyen egyszerűen a dolgot. Az interjút pedig köszönjük. Ezzel megint kaptunk egy kis feladatot amin gondolkodhatunk. Bár nekem van egy elméletem már most de nem vagyok benne biztos. Mellesleg a trükkös nem skandináv istenség vagy mifene volt?? 'töprengő arc' Mert ha nem tévedek a skandináv mitológiában van csínytevésről híres istenség ugyi?? És lehet h van köze ehhez az újhoz is?

Ez mind szép és jó, hogy ennyi mindent tudunk már a következő részekről, de még mindíg nem oldotta meg azt a problémát, hogy milyen sokat kell aludnunk a folytatásig. :(( :((
Amúgy elkezdtem nézni előröl (megint, sokadszorra) most tartok a második évad első részénél és még mindig lebilincsel a történet pedig már láttam egy párszor. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 11:47 
Könyvmoly

tessék, egy interjú egy új szereplővel, spoileres, szal ne olvassák, akik nem akarják lelőni a poént :D

Sziasztok!
Ezúttal egy Adam Croasdell interjút hoztam, ő egy fontos mellékszereplőt fog alakítani egy részben az évad vége felé. Hogy, kit azt megtudhatjátok a cikkből.
Egyértelműen SPOILERES!!!!

Az EastEnders Dr. Al-je már meg is kapta a következő szerepét: ő lesz a legújabb Isten a Supernaturalben – vannak ilyen szerencsés fickók! Pár nappal azután, hogy az utolsó jelenetét leadták a BBC-s szappanoperában, már be is jelentették, hogy Adam Croasdellnek fontos szerepe lesz az Államok legdögösebb kultusz sorozatában! A karakteréről még nem sokat tudni, szigorúan titokban tartják, ezért felhívtuk Adamet, hátha tud nekünk betekintést adni, hogy mire számíthatunk…

Rajongója voltál-e a sorozatnak, mielőtt megkaptad a szerepet?
Nem néztem, de az egyik nagyon jó barátom nagy rajongó, és elképesztő volt, amikor elmondtam neki, hogy benne leszek! Ugrált örömében és nem tudta elhinni, hogy ez az első munkám az Államokban! Persze láttam pár részt, és nagyszerűen megírt sorozat, nagyon humoros és remek karakterek vannak benne, szóval nagyon örülök, hogy szerepelhettem benne.

Mit tudsz elárulni a karakteredről?
Baldurt alakítom, fény skandináv istenét. Nem tudom, mennyit mondhatok el, de azt elárulhatom, hogy nagyon jók voltak a Sammel és Deannel közös jeleneteim.

Mennyi ideig forgattál?
Mondhatni, befejeztem az összes jelentem. Vancouverben forgattam, az Olimpia alatt, ami a legjobb időpont volt ott lenni! A kanadaiak fantasztikusak és nagyon vidámak voltak, szóval tökéletes első munka volt. Csak egy epizódban szerepelek – a 19.-ben – de remélem, hogy ez az itteni munkám kezdete és lesz folytatása.

Miért lép be Baldur a Supernatural univerzumba?
Ez a Supernatural, szóval természetesen oka van, annak, hogy feltűnik, de ha többet mondok, elrontom az egész történetét! Ő elég fontos, de hát nem minden Isten fontos? Az apokalipszis történetszálában fontos szerepet játszik-e? Hát, majd meglátjátok! Az egyik másik színésszel van egy kis harcom, amit én eléggé jónak tartottam, mert egy kicsit megtöri a szöveget. Az EastEndersben, az öreg Dr. Al kedves fickó volt, szóval jó volt abból a szerepből kitörni a Supernaturalben. Remek volt!

Szóval ő nem kedves fickó?
Hát, tudod, az isteneknek hatalmas egójuk van, nem igaz? Baldur talán egy kicsit mindkettő. Bocsi, de többet nem árulhatok el.

Milyen volt Jareddel és Jensennel forgatni?
Ők tényleg remek srácok és nagyon profik. Mindketten nagyon viccesek a való életben. Elég mókás volt, mivel Jared nagyon izgatott volt a vegasi legénybúcsúja, majd az azt követő esküvője miatt, mialatt Jensen – sajnálom hölgyeim – nem sokára követi a példáját. Elkeltek a Supernaturalos fiúk!

A hírnevük szerint, szeretnek viccelődni – voltál- e a végén ilyen viccek célpontja?
Nem, nem a végén, de sokszor a hasunkat fogtuk a nevetéstől! Ők valahogy kiegészítik egymást, nagyon érdekes. Úgy néz ki, ők a tökéletes páros a casting szempontjából, sok mindent csinálnak együtt, még majdnem egy időben is házasodnak meg! Ez egy érdekes forgatókönyv, de ez történik, ha szereted azt az embert, akivel együtt dolgozol, ugyanazokkal dolgozol öt éven keresztül, majdnem mindennap, hosszú órákon keresztül. Még szerencse, hogy barátok, mert szörnyű lenne az élet nekik, ha nem lennének azok!

Milyen volt akkor, egy ilyen egymáshoz közel álló stábba becsatlakozni?
Szerintem fontos, hogy legyél jóban a munkatársaiddal olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet, mert sokszor fura és érdekes dolgokat kell megcsinálnod, szóval kényelmesen akarod érezni magad ezekkel az emberekkel olyan hamar, amilyen hamar csak lehet. Kezdetben ez kicsit erőltetett lehet, de nagyon hamar sokat segít a jeleneteknél. Nem akarsz napokat eltölteni olyan emberekkel, akikkel nem akarsz együtt lógni. Ennél a munkánál szerencsére ez nagyon könnyen ment!

Szóval, most, hogy Amerikába vagy elvesztettünk örökre?
Ezt nem mondanám. Az angol munkák minősége fantasztikus, tényleg az. De szerintem számomra most ott jó, ahol jó munka van, és ez ott egy kicsit lassú, mint tudjuk, a recesszió miatt. Lassabb, de több a lehetőség. Azonnal visszatérnék, amint valammilyen jó project feltűnne a színen.

És végül, van rá esély, hogy Baldur visszatér?
Mindig van esély! Ez a Supernatural lényege- mert ’természetfeletti’ -ről szól, az emberek mindig visszatérnek a halálból, és a szörnyű sérülésekből, szóval sose tudhatod. Remélem, mert jó móka volt és a Supernatural remek sorozat.

FORRÁS: digitalspy.co.uk és supernatural-fan.org

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 10:55 
Billentyűzetgyilkos

Hát nem tudom, lehet, hogy logikus lenne, de azért erre már én is azt mondom, hogy na nee... Érdekes lenne, de valahogy jobban bírnám, ha legalább ő megmaradna "egyszerű" embernek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 10:23 
Fanficbúvár

Luna Black írta:
Amúgy tegnap elvoltam, és olyan fórumokat/akármiket keresgéltem, amik az Odattal foglalkoznak, és rengeteg helyen azt találtam, hogy mindenki tök csalódott, és hogy mekkora alászállás ez az évad :shock: De már a 4. miatt is sokan nyavalyogtak. Lehet, hogy én raktam túl alacsonyra a mércét, de nekem eddig az egész sorozatban nem volt olyan rész, ami valamiért ne tetszett volna...

....

A kedvencem amúgy az volt, amikor többen reális lehetőségnek tartották, hogy Isten a földön jár és jelenleg ő Bobby :shock:

.....

http://www.fanpop.com/spots/supernatural/images/10689778/title/uk-promotional-spn

Azt én is olvastam, hogy nyavalyognak... ki azért, mert sok a főszál, ki azért, mert kevés, kinek meg úgy anblokk baja van... ehh, nem értem én az embereket.

És az Isten=Bobby dolgon én is erősen gondolkoztam pár fan ismerősömmel, és mi látunk benne realitást... a párhuzamba beleillik, hogy Dean=Michael, Sam=Lucifer, akkor logikusan John=Isten lenne, de mivel John a pokolban volt, nem valószínű, hogy Isten leszambázik a pokolba, és Alistair csak úgy megkínozhatja... és John után az első számú apafigura a fiúk életében Bobby.

A promó viszont tényleg lol XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 15 (hétfő), 9:21 
Billentyűzetgyilkos

Hűű :shock: Ez a 16. naggyon durva lesz....

Nemámka írta:
Luna Black írta:
Nemámka írta:
szerk: tényleg, az igazi neve hogy lett Ruby?!

lehet, hogy csak késő van, de ezt a kérdést most valahogy nem tudom értelmezni :oops:

hát arra gondolok, hogy ő is felvette-e az általa megszállt csaj nevét, mint Anna, vagy Meg Masters, vagy csak úgy kitalálta? :D

jaaaa :D én igazából ezt a neves dolgot sose értettem, mert a sárgaszeműre is mondták, hogy van ám rendes neve, és úgy szólítják, meg ott van Lilith meg Alastair is, szóval a démonoknak elvileg van saját nevük, nem? Vagy csak az ilyen főgonoszoknak? :-)

A másik, ami nekem még 5 évad után sem világos, az az, hogy tulajdonképpen akkor kik látják a szellemeket? Vagy a szellem dönti el, hogy ki lássa, de a tesók meg mindig észreveszik?

De találtam néhány érdekes dolgot is. Pl hogy sok ember szerint az igencsak sántít, hogy Bobbyt meg tudta szállni egy démon, mikor ő mindig annyira elővigyázatos. Pont neki ne lenne valami védő cucca ezellen?

Olyan rossz, hogy már nagyon várom a kövi részt, de mégsem akarom annyira siettetni, mert akkor már csak alig 1 hónapom lesz az érettségiig. És most hogy döntsem el, mi a fontosabb? xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 23:49 
Sztorihajhász

Morgan Seavus Lead írta:
Miért van ekkora szünet?? Odaátot akarok!! :(( :((

igen, ez valami óriási rész lesz :shock: magamtól eszembe sem jutott volna hogy családtagokkal is találkoznak majd. de előbb úgyis az 5.15 jön szóval :D
még 11+1(a másnapi letöltés miatt) nap ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 23:46 
Szárnybontogató

Helló, helló igaz még mindig nem jött el az ideje annak a fránya következő résznek, amit már mind annyira várunk, de viszont már tudunk egy- két dolgot az azt követőről is.
És akkor fehérítve : 5.16 Dark Side of The Moon
SAMET ÉS DEANT MEGÖLIK ÉS A MENNYBE KERÜLNEK – Feldühödött vadászok támadnak lesből Samre és Deanre; lelövik őket és a mennyországba kerülnek. Castiel (Misha Collins) figyelmezteti Deant, hogy Zachariah (vendégszereplő Kurt Fuller) keresni fogja őket a mennyben, ezért el kell rejtőzniük miközben egy Joshua nevezetű angyal (vendégszereplő Roger Aaron Brown) után kutatnak segítségért, aki képes közvetlenül Istennel beszélni. Mialatt Joshuát keresik, a fivérek összefutnak néhány régi baráttal és családtaggal.
Jeff Woolnough rendezte és Andrew Dabb, valamint Daniel Loflin írta az epizódot

Miért van ekkora szünet?? Odaátot akarok!! :(( :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 23:44 
Sztorihajhász

Luna Black írta:
Nemámka írta:

lehet, hogy csak késő van, de ezt a kérdést most valahogy nem tudom értelmezni :oops:

hát arra gondolok, hogy ő is felvette-e az általa megszállt csaj nevét, mint Anna, vagy Meg Masters, vagy csak úgy kitalálta? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 22:51 
Billentyűzetgyilkos

Nemámka írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 21:52 
Fanficbúvár

Sziasztok! :)

Nekem az abszulut kedvencem mostanság a CSI: miami helyszínelők,de nem láttam az ucsó részt amit a viastaon adtak :roll: Ha Valaki látta, és el is mondaná,hogy mi volt benne? Köszönöm szépen előre is! :D Egyébként valaki van még rajtam kivül aki szereti ezt a sorozatot? ;)

Ó, és True Blood! Láttam,hogy mindenki mennyre oda van érte; meg tudom érteni,hogy miért, nekem is nagyon megtetszet :x Valaki nem tudna adni egy linket,hogy honna tudnám esetleg letőlteni az első évadot?:) Nagyon levagyok maradva és épp ezért szeretném bepotolni a dolgot :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 19:26 
Sztorihajhász

Luna Black írta:
Amúgy rájöttem, hogy igenlassú a felfogásom, ugyanis nekem kb. csak tegnap esett le, hogy mikor Dean a 4. évad elején elmegy Samhez, akkor ki volt az a csaj, aki ajtót nyitott...
Tudom, marha érdekes, csak most úgy eszembe jutott :oops:

XDD jah milyen jól színészkednek. Sam még az álnevét is elfelejtette, mikor elbúcsúzott tőle :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 18:03 
Billentyűzetgyilkos

Cara írta:
egy kis promó hozzá, szal aki nem akar spoilert, az ne nézze meg
http://www.youtube.com/watch?v=Pz04PbWPfnI

Ebből még sokmindent nem lehet leszűrni, de remélem, jó rész lesz, ha már ennyit kell rá várni... :roll:

Amúgy rájöttem, hogy igenlassú a felfogásom, ugyanis nekem kb. csak tegnap esett le, hogy mikor Dean a 4. évad elején elmegy Samhez, akkor ki volt az a csaj, aki ajtót nyitott...
Tudom, marha érdekes, csak most úgy eszembe jutott :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 14 (vasárnap), 9:50 
Tollforgató

Kathy írta:
Kathy írta:
nem tudja valaki, hogy a true blood 3. évadát mikor kezdik vetíteni?

Jó, időközben már informálódtam. : ))
Szóval június 13.

Annyira várom már^^

Eric :x

És most szedem a GG13. részét :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 15:39 
Sztorihajhász

gossip girl 13. rész?

Chuck. ÓÓ, annyira szeretem szegényt!! Miért kell folyton bántani!!??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 13:31 
Sztorihajhász

Kathy írta:

Jó, időközben már informálódtam. : ))
Szóval június 13.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 13 (szombat), 13:10 
Fanfic-faló

Emberek, valaki nem nézi véletlenül a Merlin című sorozatot? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 10 (szerda), 19:53 
Sztorihajhász

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 10 (szerda), 10:59 
Sztorihajhász

Morgan Seavus Lead írta:
Idézet:
tegnap találtam ^^ fél óráig néztem egyfolytában :D
*off-beff*

:lol: nem fanatikus kicsit sem :lol: :lol:

nna és ha fanatikus XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 09 (kedd), 17:50 
Könyvmoly

egy kis promó hozzá, szal aki nem akar spoilert, az ne nézze meg
http://www.youtube.com/watch?v=Pz04PbWPfnI

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 09 (kedd), 15:06 
Szárnybontogató

Idézet:
tegnap találtam ^^ fél óráig néztem egyfolytában :D
*off-beff*

:lol: nem fanatikus kicsit sem :lol: :lol:

Illetve hoztam egy kis infót a következő részről( a biztonság kedvéért fehérítve):
BOBBY FELESÉGE VISSZATÉR – Sam (Jared Padalecki) és Dean (Jensen Ackles) Bobby szülőházában nyomoznak, ahol a holtak elhagyták a sírjaikat és ahelyett, hogy embereket támadnának meg, családi összejöveteleket tartanak. A fivérek Bobbyhoz (Jim Beaver) fordulnak segítségért, aki azonban arra biztatja őket, hogy ne aggódjanak emiatt és hagyják el a várost. Ám Dean gyanakodva továbbnyomoz és Bobby halott feleségével (vendégszereplő Carrie Anne Fleming) találja szembe magát, aki semmire sem emlékszik abból, ami vele történt. Azonban amikor a zombik gonosszá válnak, a testvéreknek meg kell ölniük Bobby feleségét, ám a férfi nem egyezik ebbe bele.
John Showalter rendezte és Jeremy Carver írta az epizódot.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra