|
| Könyvmoly |
 |
Csatlakozott: 2006 március 31 (péntek), 13:53 Hozzászólások: 1149 Tartózkodási hely: drowning in my own mind
|
tessék, egy interjú egy új szereplővel, spoileres, szal ne olvassák, akik nem akarják lelőni a poént
Sziasztok! Ezúttal egy Adam Croasdell interjút hoztam, ő egy fontos mellékszereplőt fog alakítani egy részben az évad vége felé. Hogy, kit azt megtudhatjátok a cikkből. Egyértelműen SPOILERES!!!!
Az EastEnders Dr. Al-je már meg is kapta a következő szerepét: ő lesz a legújabb Isten a Supernaturalben – vannak ilyen szerencsés fickók! Pár nappal azután, hogy az utolsó jelenetét leadták a BBC-s szappanoperában, már be is jelentették, hogy Adam Croasdellnek fontos szerepe lesz az Államok legdögösebb kultusz sorozatában! A karakteréről még nem sokat tudni, szigorúan titokban tartják, ezért felhívtuk Adamet, hátha tud nekünk betekintést adni, hogy mire számíthatunk…
Rajongója voltál-e a sorozatnak, mielőtt megkaptad a szerepet? Nem néztem, de az egyik nagyon jó barátom nagy rajongó, és elképesztő volt, amikor elmondtam neki, hogy benne leszek! Ugrált örömében és nem tudta elhinni, hogy ez az első munkám az Államokban! Persze láttam pár részt, és nagyszerűen megírt sorozat, nagyon humoros és remek karakterek vannak benne, szóval nagyon örülök, hogy szerepelhettem benne.
Mit tudsz elárulni a karakteredről? Baldurt alakítom, fény skandináv istenét. Nem tudom, mennyit mondhatok el, de azt elárulhatom, hogy nagyon jók voltak a Sammel és Deannel közös jeleneteim.
Mennyi ideig forgattál? Mondhatni, befejeztem az összes jelentem. Vancouverben forgattam, az Olimpia alatt, ami a legjobb időpont volt ott lenni! A kanadaiak fantasztikusak és nagyon vidámak voltak, szóval tökéletes első munka volt. Csak egy epizódban szerepelek – a 19.-ben – de remélem, hogy ez az itteni munkám kezdete és lesz folytatása.
Miért lép be Baldur a Supernatural univerzumba? Ez a Supernatural, szóval természetesen oka van, annak, hogy feltűnik, de ha többet mondok, elrontom az egész történetét! Ő elég fontos, de hát nem minden Isten fontos? Az apokalipszis történetszálában fontos szerepet játszik-e? Hát, majd meglátjátok! Az egyik másik színésszel van egy kis harcom, amit én eléggé jónak tartottam, mert egy kicsit megtöri a szöveget. Az EastEndersben, az öreg Dr. Al kedves fickó volt, szóval jó volt abból a szerepből kitörni a Supernaturalben. Remek volt!
Szóval ő nem kedves fickó? Hát, tudod, az isteneknek hatalmas egójuk van, nem igaz? Baldur talán egy kicsit mindkettő. Bocsi, de többet nem árulhatok el.
Milyen volt Jareddel és Jensennel forgatni? Ők tényleg remek srácok és nagyon profik. Mindketten nagyon viccesek a való életben. Elég mókás volt, mivel Jared nagyon izgatott volt a vegasi legénybúcsúja, majd az azt követő esküvője miatt, mialatt Jensen – sajnálom hölgyeim – nem sokára követi a példáját. Elkeltek a Supernaturalos fiúk!
A hírnevük szerint, szeretnek viccelődni – voltál- e a végén ilyen viccek célpontja? Nem, nem a végén, de sokszor a hasunkat fogtuk a nevetéstől! Ők valahogy kiegészítik egymást, nagyon érdekes. Úgy néz ki, ők a tökéletes páros a casting szempontjából, sok mindent csinálnak együtt, még majdnem egy időben is házasodnak meg! Ez egy érdekes forgatókönyv, de ez történik, ha szereted azt az embert, akivel együtt dolgozol, ugyanazokkal dolgozol öt éven keresztül, majdnem mindennap, hosszú órákon keresztül. Még szerencse, hogy barátok, mert szörnyű lenne az élet nekik, ha nem lennének azok!
Milyen volt akkor, egy ilyen egymáshoz közel álló stábba becsatlakozni? Szerintem fontos, hogy legyél jóban a munkatársaiddal olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet, mert sokszor fura és érdekes dolgokat kell megcsinálnod, szóval kényelmesen akarod érezni magad ezekkel az emberekkel olyan hamar, amilyen hamar csak lehet. Kezdetben ez kicsit erőltetett lehet, de nagyon hamar sokat segít a jeleneteknél. Nem akarsz napokat eltölteni olyan emberekkel, akikkel nem akarsz együtt lógni. Ennél a munkánál szerencsére ez nagyon könnyen ment!
Szóval, most, hogy Amerikába vagy elvesztettünk örökre? Ezt nem mondanám. Az angol munkák minősége fantasztikus, tényleg az. De szerintem számomra most ott jó, ahol jó munka van, és ez ott egy kicsit lassú, mint tudjuk, a recesszió miatt. Lassabb, de több a lehetőség. Azonnal visszatérnék, amint valammilyen jó project feltűnne a színen.
És végül, van rá esély, hogy Baldur visszatér? Mindig van esély! Ez a Supernatural lényege- mert ’természetfeletti’ -ről szól, az emberek mindig visszatérnek a halálból, és a szörnyű sérülésekből, szóval sose tudhatod. Remélem, mert jó móka volt és a Supernatural remek sorozat.
FORRÁS: digitalspy.co.uk és supernatural-fan.org