Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 23 (csütörtök), 20:08

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3549 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 71  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 19:12 
Fanfic-faló

PUFF... tudom,h. vki mondta,h. Miskolci... lehet,h. Belldandy volt? *le van épülve :)*

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 19:11 
Nah! akkor már 2 miskolci is lesz! de....izé...h fogom tudni h kik a merengősök? lehet h télleg táblával fogok járkálni : "HÉÉÉÉÉ MERENGŐS VAGYOK" =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 19:11 
Írópalánta

Larten_H írta:
Alexa Tonks írta:
Van még vki aki miskolci? vagy egyedül jövök miskolcról? ;;)

Ha jól emléxem Kisera Miskolci.. és ő is jelentkezett!

Jah és Lio.. igazatok van :D nem kell a szülőknek tudni,h. még csak 17 vok :D

Kisera érdi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 19:08 
Fanfic-faló

Alexa Tonks írta:

Ha jól emléxem Kisera Miskolci.. és ő is jelentkezett!

Jah és Lio.. igazatok van :D nem kell a szülőknek tudni,h. még csak 17 vok :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 19:07 

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 19:07 
Fanfic-faló

Nosz :) én arra gondoltam, h. pár ember már hamarabb jön akik segítenek nekem előkészíteni a majdani helysznít /erre már megvannak az emberei muhaha../ és akkor vki menne a vidékről jövőkért, és elhozná őket a helyszínre, mely még nem tuti... viszont a bérléssel lehet kisebb gond, mivel csak 18 éven felüli személy írhat alá ien szerződést /lehet,h. nővérével aláiríttatjaXD/

Viszont djágák arra készüljetek,h. úgy 500-800Ft ot be kell majd dobni a bérlésbe /nem gazdag ember sajna :(/

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 19:05 
Írópalánta

Lionela írta:
Alexa Tonks írta:
És mi lenne ha csinálnánk egy kisebb gyűlést...nah ezt most jól megmondtam! szal h akik vonattal jönnek és nem tájékozódnak olyan jól, azok találkoznának egy helyen a keletiben *Alexa elképzeli h nagy táblákkal járkálnak a merengősök és egymást keresik*

Én ezt természetesnek vettem... Ezek szerint lehet hogy más nem? :-/

A táblával mászkálást vagy h akik egyfelöl jönnek találkoznak először egymással?? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 19:04 
Írópalánta

Alexa Tonks írta:
És mi lenne ha csinálnánk egy kisebb gyűlést...nah ezt most jól megmondtam! szal h akik vonattal jönnek és nem tájékozódnak olyan jól, azok találkoznának egy helyen a keletiben *Alexa elképzeli h nagy táblákkal járkálnak a merengősök és egymást keresik*

Jaja...XD mint a filmekben :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 19:04 
Ó-nagy-admin "backstage"

Alexa Tonks írta:

Én ezt természetesnek vettem... Ezek szerint lehet hogy más nem? :-/

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 19:01 

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 19:00 
Írópalánta

Larten_H írta:
Lionela írta:

Ezek szupi ötletek...

Egyébként a telefonoskisasszony szerepet szívesen vállalom, ha Larten folyamatosan adja az információkat a fejlményekről.

21 éves leszek, nem kicsi a rábeszélőkém, és remekül tudok rizsázni...

Egyszóval ha kellek, akkor az egyik ilyen "kontakt-ember" szívesen leszek.

Persze Lio :) értesítelek én mindenről :D... mellesleg tuti neked jobban örülnek a szülők mint nekem.. hisz nem is avgyok mgé naygkorú... :D hiába mondhatni,h. a fejem lágya benőtt nem hiszem,h. pont ennyi idős lyánykától szeretnének infót kapni :D

és ki mondta h mondd meg nekik a valódi korodat??? :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 19:00 
Ó-nagy-admin "backstage"

Larten_H írta:
Persze Lio :) értesítelek én mindenről :D... mellesleg tuti neked jobban örülnek a szülők mint nekem.. hisz nem is avgyok mgé naygkorú... :D hiába mondhatni,h. a fejem lágya benőtt nem hiszem,h. pont ennyi idős lyánykától szeretnének infót kapni :D

A telefon egyik nagy előnye: nem láttod a másikat... Ergo nem tudod megmondani, hány éves a beszélgetőpartnered. >:)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:58 
Fanfic-faló

Lionela írta:

Ezek szupi ötletek...

Egyébként a telefonoskisasszony szerepet szívesen vállalom, ha Larten folyamatosan adja az információkat a fejlményekről.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:56 
Fanfic-faló

Kristie írta:
jaj és szerintem kéne egy ilyen ismerkedős topic ide a talikon belülre, mert szerintem nagyon sok olyan merengő van itt az oldalon, akik szívesen eljönnének, viszont még az életben nem beszéltek egyikünkkel sem.
csak egyszerűbb ( :?: ) így, hogy azért írásban már láttuk egymást:D

Nah emberkéim :) 17 vagyok :)... és nyugodtan meg lehet adni a számom szülőknek, fel lehet, hívni engem.. csak tanítás után :D.. stb.. az aláírásomba kirakom az elérhetőségemet ha kell vkinek.. okéjka ? és amint tudok sacperkb adatot rögtön kirakom az oldalra a terveket.. ha vkinek progi 5lete is van akkor nuygodtan írjon.. már párat összeírtam... holnap fel is dobom ide...

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:47 
Ó-nagy-admin "backstage"

Kristie írta:
szerintem a szülőt megnyugtatná, beszélhetne a szervezővel...
Larten, hány éves is vagy?

tapasztalatból tudom, h a szülők nem szeretik ilyenekre elengedni a gyereküket (mert félnek a netes pedofiloktól meg mindentől amit a híradóban, fókuszban láttak).

asszem úgy 13 lehettem amikor az egyik HP-s oldal szervezett egy találkozót (nem volt valaki még McLoad oldalán úgy nagyon-nagyon rágen? asszem akkor még hpw néven futott a trefort chatén...)
és az istenért se akartak elengedni...

max. akkor mehettem volna, ha az egyik barátnőm is jön, akit viszint csak akkor engedtek volna, ha én is megyek...és aztán anyu még oda is szeretett volna kísárni a Margit szigetre :evil: , szóval nem lett a dologból semmi.

ki kellene dolgozni erre egy megoldást, hogy hogyan lehetne meggyőzni az ilyen szülőket:

1. részletesen le kell írni mindent egy weboldalon, hogy hova megyünk, kik, mit, mikor hol, miért meddig, stb.
+ kell néhány telefonszám, + e-mail cím, akiktől még kérdezhet.
(jó, ha semmilyen pasinak nem adjuk meg a telefonszámát ilyen esetekre, hanem magabiztos szimpatikus hangú csajnak kell lennie)

2. jó, ha csoportosan szervezitek meg az utat vonattal (szülők kikísérnek az állomásra és találkoznak a többi emberrel)

3. nem szabad úgy hozzáállni, hogy könyörögni kell érte.
azt kell, mondani: "a tavaszi szünetben merengő talilra megyek. ennyi"
minden légyszi és ugye elengedsz nélkül.
nem szabad megadni nekik a lehetőséget, h döntsenek

4. ott kell lenni a lehetőségnek, h jöhetnek szülők, testvérek mert az ilyen "magánbulik" mindig gyanúsak

asszem ennyi.
várom a további öteleteket és tanácsokat

Ezek szupi ötletek...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:47 
Én már mindent megbeszéltem és elengednek, de azt télleg jó lenne megszervezni h hogyan jutok el a talira. Mert még a vonatot megtalálom :-D de Pesten simán eltévedek :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: MERENGŐ TALI!!!
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:45 
Akkor ez most igaz? Lesz találkozó? És hol? És mikor? Írjátok meg!!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:45 
jóanyátok ügyfélszolgálat

jaj és szerintem kéne egy ilyen ismerkedős topic ide a talikon belülre, mert szerintem nagyon sok olyan merengő van itt az oldalon, akik szívesen eljönnének, viszont még az életben nem beszéltek egyikünkkel sem.
csak egyszerűbb ( :?: ) így, hogy azért írásban már láttuk egymást:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:42 

szerintem a szülőt megnyugtatná, beszélhetne a szervezővel...
Larten, hány éves is vagy?

tapasztalatból tudom, h a szülők nem szeretik ilyenekre elengedni a gyereküket (mert félnek a netes pedofiloktól meg mindentől amit a híradóban, fókuszban láttak).

asszem úgy 13 lehettem amikor az egyik HP-s oldal szervezett egy találkozót (nem volt valaki még McLoad oldalán úgy nagyon-nagyon rágen? asszem akkor még hpw néven futott a trefort chatén...)
és az istenért se akartak elengedni...

max. akkor mehettem volna, ha az egyik barátnőm is jön, akit viszont csak akkor engedtek volna, ha én is megyek...és aztán anyu még oda is szeretett volna kísérni a Margit szigetre :evil: , szóval nem lett a dologból semmi.

ki kellene dolgozni erre egy megoldást, hogy hogyan lehetne meggyőzni az ilyen szülőket:

1. részletesen le kell írni mindent egy weboldalon, hogy hova megyünk, kik, mit, mikor hol, miért meddig, stb.
+ kell néhány telefonszám, + e-mail cím, akiktől még kérdezhet.
(jó, ha semmilyen pasinak nem adjuk meg a telefonszámát ilyen esetekre, hanem magabiztos szimpatikus hangú csajnak kell lennie)

2. jó, ha csoportosan szervezitek meg az utat vonattal (szülők kikísérnek az állomásra és találkoznak a többi emberrel)

3. nem szabad úgy hozzáállni, hogy könyörögni kell érte.
azt kell, mondani: "a tavaszi szünetben merengő talilra megyek. ennyi"
minden légyszi és ugye elengedsz nélkül.
nem szabad megadni nekik a lehetőséget, h döntsenek

4. ott kell lenni a lehetőségnek, h jöhetnek szülők, testvérek mert az ilyen "magánbulik" mindig gyanúsak

asszem ennyi.
várom a további öteleteket és tanácsokat

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Kristie 2006 február 01 (szerda), 18:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:41 
Ó-nagy-admin "backstage"

Wilchy írta:
Hl! Benéztem ide, és arra gondoltam, hogy szuper az ötlet, bárki fejében is született meg!! Viszont megkérdezném, hogy olyan kis szürke egereket, mint én, szívesen láttok, avagy eltűrtök-e, meg hát Lilian barátnőmet se hagynám otthon... :) Szóval majd közöljétek, hogy ez a party mennyire lesz allinclusive! :) :-*

Természetesen bárki jöhet...

A főszervező Larten, bármilyen kérdést illetően tessön őt zargatni.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:37 
Helllllllllloooooooooooo! Csatlakozom a beszélgetéáshez!!! Szia Larten :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:36 
Zöldfülű

Hl! Benéztem ide, és arra gondoltam, hogy szuper az ötlet, bárki fejében is született meg!! Viszont megkérdezném, hogy olyan kis szürke egereket, mint én, szívesen láttok, avagy eltűrtök-e, meg hát Lilian barátnőmet se hagynám otthon... :) Szóval majd közöljétek, hogy ez a party mennyire lesz allinclusive! :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:34 
Ó-nagy-admin "backstage"

Sissy írta:
A nagy hír h anyám nem vágott rá egyből nemet. Szal ez már alapból haladás... Viszont én eleve úgy vázoltam fel a helyzetet h ők cipelnek fel és ott engednek szabadon majd együtt megyünk haza.

Én ugyanezt mondtam.... ;)

Értek már annyira a felnőtt gondolkodáshoz, hogy ha az általam leírt dolgot vázolod fel a szüleidnek, akkor jóval nagyobb esélyed van a talira való eljutásra...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:30 
Fanfic-faló

JUHUJ látom mien szép felirat díszeleg az oldalon :)... kösziiii Kristie.. hamarosan hozom a lehetőségeket :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:30 
Írópalánta

A nagy hír h anyám nem vágott rá egyből nemet. Szal ez már alapból haladás... Viszont én eleve úgy vázoltam fel a helyzetet h ők cipelnek fel és ott engednek szabadon majd együtt megyünk haza. Anake: nem hülyeség amit mondtál csakhogy este nem mek szivesen vonattal egyedül (oké most mindenki testületileg felhördül h nekem semmi se jó) De ha amit én ajánlottam fel az ősöknek az nem jön össze akkor ezt is felvetem. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:23 
Ó-nagy-admin "backstage"

Sissy írta:

Kilőve... Ilyenkor apám haláli nyugodtan közli velem: "Nyugodtan földhöz is verheted magad..." Meg azért engem még Debrecenbe se engednek el egyedül nemhogy pestre!! Szal a távolság a legnagyobb gond... Jah és kristie: hát tod elég necces h egyszer csak minden szó nélkül felcuccolok pestre majd este hazamegyek.*bele se gondol inkább:S*

És az nem oldható meg, hogy mondjuk a szüleid kikísérnek a debreceni állomásra, ott össztalálkozol a többi debreceni merengőssel, és így csapatba verődve utaztok pestre.

A merengősök közül ráadásul nem egy felnőtt van (pl hivatalosan már én is az lennék, na de agyilag... :roll: )
Tehát ha arról van szó, lenne felvigyázó, stb... Én személy szerint a nyár folyamin hetente 150 gyereknek játszhattam a bénicsőszt (az animátori munka eltitkolt árnyoldala), és büszkén jelenthetem, még egy elkódorgott gyerek se volt nem hogy valamilyen sérülés.

Emelett Szonoki vagyok, és a debreceni vonat ugyebár erre jön...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:20 
Fanfic-faló

Sissy írta:
Lionela írta:
Sissy írta:

Hát jah. Én is debrecen környéki vok :-D Jó lenne elmenni csak van egy olyan akadály amit nálam történetesen SZÜLŐKNEK hívnak...

Kilőve... Ilyenkor apám haláli nyugodtan közli velem: "Nyugodtan földhöz is verheted magad..." Meg azért engem még Debrecenbe se engednek el egyedül nemhogy pestre!! Szal a távolság a legnagyobb gond... Jah és kristie: hát tod elég necces h egyszer csak minden szó nélkül felcuccolok pestre majd este hazamegyek.*bele se gondol inkább:S*

És ha többen mennénk? Mármint én is megyek, debrecenből (bár 16 vok, ami még nem felnőtt, de karatézok! :D)? Vagy meg lehetne szervezni, hogy aki dbből agy környékéről jön találkozik a többiekkkel valahol, és együtt megyünk fel? Sztem lennénk 5-6-an, és akkor nem kellene egyedül utazni, és ha odaérnénk se az lenne, hogy senkit nem ismerünk, és ha idősebbek is jönnének akkor hátha a szülők megpuhulnának.

Vagy ez nagyon hülye ötlet? $?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:10 
Írópalánta

Lionela írta:
Sissy írta:

Hát jah. Én is debrecen környéki vok :-D Jó lenne elmenni csak van egy olyan akadály amit nálam történetesen SZÜLŐKNEK hívnak...

És van egy olyan szó, amit történetesen légyszi-nek hívnak...

Tuti módszer: Ismételgesd a legváratlanabb pillanatban, ha nemet mond, vágd rá, hogy "miért?... gyerünk mondj egy okot... Miért nem?".
Bármit válaszol vagy kérdezd meg megint, hogy miért, vayg mond azt, hogy ez nem valódi ok csak üres kifogás.
Aztán kezdődik előlről a légyszi...

Nekem pár óra alatt sikerül teljesen kiborítani vele a szüleimet, amelynek az az eredménye, hogy anyám rávágja " jól van, csak hagyjál már békén" avagy "azt csinálsz amit akarsz".

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:04 

én úgy csinálnám, hogy elmennék, aztán amikor hazajöttem megmondanám hol voltam:D

mindig könnyebb bocsánatot kérni, mint engedélyt :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:03 
Fanfic-faló

Kristie írta:

aha, kicsit alakítok rajta:D

Gondoltam :D kicsit öhm tömör votl :D csak nem nagyon volt időm most szépen rendesen megfogalmazni :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:03 
Ó-nagy-admin "backstage"

Sissy írta:

És van egy olyan szó, amit történetesen légyszi-nek hívnak...

Tuti módszer: Ismételgesd a legváratlanabb pillanatban, ha nemet mond, vágd rá, hogy "miért?... gyerünk mondj egy okot... Miért nem?".
Bármit válaszol vagy kérdezd meg megint, hogy miért, vayg mond azt, hogy ez nem valódi ok csak üres kifogás.
Aztán kezdődik előlről a légyszi...

Nekem pár óra alatt sikerül teljesen kiborítani vele a szüleimet, amelynek az az eredménye, hogy anyám rávágja " jól van, csak hagyjál már békén" avagy "azt csinálsz amit akarsz".

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:01 

Larten_H írta:
Kristie írta:
jó lenne vmi összefoglaló a taliról, hogy kitehessem ide a fórum elejére közleménynek

Okéka :) szóval Tavaszi szünetben lenne, és Pesten, művelődési házba tervezzük, és ha elég ember összejön akkor körülbelül 500Ft ot kell bedobni a bérlésre, ha vki tud vmien olcsó helyet akkor szóljon, és a fórumon meg nálam mail-be lehet jelentkezni larten_h@freemail.hu

ez így jó Kristie

aha, kicsit alakítok rajta:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 18:00 
Fanfic-faló

Kristie írta:
jó lenne vmi összefoglaló a taliról, hogy kitehessem ide a fórum elejére közleménynek

Okéka :) szóval Tavaszi szünetben lenne, és Pesten, művelődési házba tervezzük, és ha elég ember összejön akkor körülbelül 500Ft ot kell bedobni a bérlésre, ha vki tud vmien olcsó helyet akkor szóljon, és a fórumon meg nálam mail-be lehet jelentkezni larten_h@freemail.hu

ez így jó Kristie

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 17:55 
Írópalánta

Ananke írta:
Kylee írta:
Én is nagyon szívesen mennék egyszer egy ilyen talira, de totál ki van zárva... :-( Legfeljebb ha lenne valaki, aki debreceni vagy környéki, mint mondjuk Sissy. :-)

Hé! Én is debreceni avgyok! Nme is tudtam, hogy te is! Jan meg nyíregyi. És engem is csak másokkal engednének el, szal lehetne ilyen csordában - Debreceniek és a környékiek. :D

Ja és igen, én is mennék! :D Bár enm hiszem, hogy bárkitis érdekelne a fejem. :) De ugye mindig kell pultos avgy kidobó... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 február 01 (szerda), 17:52 

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 január 31 (kedd), 22:21 
Szárnybontogató

Péntek este Ally McBeal van! :lol: Na jó, viccnek szántam. Egyébként hívj Julcsinak, az SzJ csak a monogramom, és egyes egyedül azért regisztráltam így a merin, mert az összes többi eszembe jutó név foglalt volt. Aztán meg... rajtam ragadt, mint csacsin a fül... Egyébként nekem is lenne dolgom (pölö folytatni Lily és Jamest), de jelenlegi agyállapotomban... Ha érdekel, nézd meg az offos topicban a legutolsó hszmet. 8-}

Létezik egy olyan pillanat, amikor kettesben maradunk egy férfival, és ennek mindketten tudatára ébredünk. Ketten együtt, és ez mindig lehetőségeket rejt magában. Belénk hasít egymás jelenléte. Ez zavarhoz, szexhez vagy félelemhez vezethet, pasastól és helyzettől függően. / az egyetlen, az igazi: Anita Blake/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 január 31 (kedd), 22:17 
Fanfic-faló

SzJ írta:
Idejövök, erre mindenki kihal. :evil: Azér ennyire szörnyű nem vagyok. Remélem

SzJ... gyere öööö péntek este, én tuti végig itt leszek.. legyen mondjuk az az ismerkedő est.. terjeszd :D
Máskor is avgyok, csak elég sok dolgom van mostanság.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 január 31 (kedd), 21:51 
Szárnybontogató

Idejövök, erre mindenki kihal. :evil: Azér ennyire szörnyű nem vagyok. Remélem

Létezik egy olyan pillanat, amikor kettesben maradunk egy férfival, és ennek mindketten tudatára ébredünk. Ketten együtt, és ez mindig lehetőségeket rejt magában. Belénk hasít egymás jelenléte. Ez zavarhoz, szexhez vagy félelemhez vezethet, pasastól és helyzettől függően. / az egyetlen, az igazi: Anita Blake/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 január 31 (kedd), 21:48 
Szárnybontogató

Larten azt írta, akit érdekel, az jöjjön ismerkedni. Én itt vagyok és ISMERKEDNI AKAROK! *julcsi szépen bemutatkoz azzal, hogy hisztiz, de ne várjatok tőle többet, mert most betegállományban van és elméletileg csak influenzás, de valszeg maradandó agykárosodást szenvedett 8-} *
Szal helló evribádi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 január 31 (kedd), 21:46 
Fanfic-faló

Ananke írta:
Kylee írta:
Én is nagyon szívesen mennék egyszer egy ilyen talira, de totál ki van zárva... :-( Legfeljebb ha lenne valaki, aki debreceni vagy környéki, mint mondjuk Sissy. :-)

Hé! Én is debreceni avgyok! Nme is tudtam, hogy te is! Jan meg nyíregyi. És engem is csak másokkal engednének el, szal lehetne ilyen csordában - Debreceniek és a környékiek. :D

Ja és igen, én is mennék! :D Bár enm hiszem, hogy bárkitis érdekelne a fejem. :) De ugye mindig kell pultos avgy kidobó... :D

Ananke nagyon is érdekelsz minket :) minél többen avgyunk annál jobb :D
Már csak az kéne,h. 5-6an legyünk XD akkor tarthatnánk a kertben nálunk XD... kéééész.. sok sok embert szeretnék ott látni :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 január 31 (kedd), 21:45 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ananke írta:
Kylee írta:

Én meg szolnoki vagyok, úgyhogy a csorda szépen duzzadna Pestig.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 január 31 (kedd), 21:38 
Fanfic-faló

Kylee írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 január 31 (kedd), 18:48 
Fanfic-faló

Eddig egy helyet érdeklődtem meg.. de csak ismitől szal még nem tuti a dolog, ott egy terem bérlése *anno ott volt 8.os bankettem* 10-15 eszer FT, és mellette van büfé... bár gondolom az nem annyira fonti... de nincs kert.. szal még kérdezősködök.. ...

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 január 30 (hétfő), 15:59 
Fanfic-faló

Mazsi írta:
XD ugye? meg vagy áldva velem XD

Fullra meg vok veled áldva :D *jó kis áldás XD*

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 január 30 (hétfő), 15:08 
Írópalánta

Larten_H írta:
De jóóó nekem :D hát hellooo :D

XD ugye? meg vagy áldva velem XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 január 30 (hétfő), 15:03 
Fanfic-faló

De jóóó nekem :D hát hellooo :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 január 30 (hétfő), 14:58 
Írópalánta

Larten_H írta:
Nah emberek van még vki aki erre leledzik? :)

én

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 január 30 (hétfő), 14:20 
Fanfic-faló

Nah emberek van még vki aki erre leledzik? :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 január 29 (vasárnap), 22:04 
Fanfic-faló

Writ írta:
Mazsi írta:
Na hi mindenki! Valami új feljemény?

nemtom, Lartent kérdezd, bár sztem nincs itt

Sorry, csak dolgom volt ma nem léptem tovább szervezésben mert enm értem rá :( no meg vasárnap zargatni szerencsétlen embereket :D majd a kövi hét folyamán megpróbálok érdeklődni

Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Larten_H 2006 január 30 (hétfő), 19:22-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 január 29 (vasárnap), 19:50 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Szavakba öntött álmok között, valahol a lelkedben...
Mazsi írta:
Na hi mindenki! Valami új feljemény?

nemtom, Lartent kérdezd, bár sztem nincs itt

"Biztos Krisztusnak se üvöltözték folyamatosan a partról, hogy Figyelj, öreg, vízen jársz!, mert akkor tutira elsüllyedt volna." (Anita Blake)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3549 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 71  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra