Megjöttem

Meghaltam basszus... Nekem már ez az alig 20 fok is totál halál. Nem bírom elviselni a meleget ruhában, de azért csak nem sétálhattam el a szomszéd munkások mellett bugyiban XD Meg a térdemről ne is beszéljünk... Volt egy "apró" balesetem pár napja
A számítógépem elején van egy kis ajtószerűség, hogy elrejtse a beépíthető cuccokat és miegyebet, mágnessel lehet becsukni (már nem). Épp filmet akartam kiírni, de fel kellett állnom a géptől. Full idegbeteg voltam aznap, mindenkivel összevesztem és már a törpöm tele volt hogy 70edjére rángatnak ki a szobából... Tiszta erőből nekimentem a gép kisajtajának, és... A cucc ami a mágnest tartotta konkrétan menetet vágott a térdembe. -.- A tartója széttört, a mágnest azóta sem találom viszont van egy frankó közel 14 centis mély vágás végig a térdemen és a lábam oldalán. Meseszép, mondhatom. A szobám szembe van a fürdővel, fél perc mire kiérek, de mikor beléptem már a bokámon csurgott a kis vérem XD nem morbid.. és NEM fáj

alig bírom behajlítani, teljesen be van gyulladva az egész. És akkor sétáljak boltba xD Anyunak 3 perc lett volna kocsival oda vissza.
KyKym, nagyon szurkolok Neked, tutira ügyes leszel!

Már reggel elolvastam a bejegyzésed, igaz nem tudtam reagálni, de gondoltam Rád végig és gondolok most is!
A koncertes dolog jól hangzik, majd körbekérdezek az itthoni programokat illetően, ha nincs semmi, és szívesen elmegyek Veled

Boldog szülinapot Apukádnak! ^^ a Tortuga az nagyon jó hely

Ott ünnepeltük általános iskolai ballagásomat

Szeretem nagyon ^^
FIGYELEM! A KÖVETKEZŐ RÉSZ TARTALMA CSAK TÜRELMES ÉS ERŐS IDEGZETŰ OLVASÓINK SZÁMÁRA AJÁNLOTT! ( tele van az okosságaimmal, akit nem érdekel, ne olvassa el plz, nem akarok untatni senkit xD)
Nya, érettségi
Magyar: Szerintem egyáltalán nem volt nehéz a szövegértés, ennek ellenére volt egy két dolog, amit sikeresen félrenéztem, félreírtam, vagy csak az utolsó pillanatban esett le, hogy mi is kellene oda. Remélem, azért nem vétettem szarvashibákat, és meglesz a kellő mennyiségű pontom. Szövegalkotásra természetesen az érvelést választottam, de nyugodtan röhögjetek ki: reggel érettségi előtt itt bőgtem a teraszon a kávém mellett, hogy csak érvelést nem akarok, és hogy remélem könnyű lesz a novellaelemzés XD Ennek ellenére, mikor elolvastam az idézetet, durr bele érvelés ezerrel. A novellát csak pihenésképpen levezetésnek olvastam végig

Rengeteg mindent beleírtam a szövegbe; pszichológiai vonatkoztatásokat több példával is szemléltetve ( nagyon sokat foglalkozom a témával, elvégre pszichológus hallgatónak készülök^^ ), sok saját véleményt írtam bele, olvasói élményeket és végül, de nem utolsó sorban, burkoltan belekerült a meri is

Nagyon kellett figyelnem, hogy semmi itt használatos kifejezést ne írjak bele, mint pl OOC vagy Mary Sue, mert nagy valószínűséggel a javítótanár kitépte volna a haját XD Ügyelnem kellett arra is, hogy senki általam tehetségesnek vélt író nevét se tüntessem fel a cuccban, hiszen ő ha 100 évig keresgélt volna sem biztos, hogy talált volna az illetőről bármit is

:D Egy valami viszont kimaradt belőle és félek, hogy ezzel nagy hibát követtem el: ezek az irodalmi példák. Egy se jutott eszembe olyan, amit ők látni akartak volna :S az összes jelenkori, ifjúsági regény az agyamban volt, de mivel egyet sem olvastak, így hiába támasztok alá bármit is, könnyen megkérdőjelezhetik. Ez kimaradt, sajnos. 3 és fél oldal lett, nem írok valami ló betűkkel, érzésem szerint minden lényegeset beleírtam (kivéve a példákat), remélhetőleg nekik is elég lesz.
Matek: Borzadály volt

Katasztrófa xD Mikor elkezdtem olvasni neten a megoldásokat, barátnőimmel kórusban bőgtünk a telefonban és msnen is

Én sík hülye vagyok ehhez, mint tudjátok. A logikám sokszor jobb, mint bármelyik géniusz matekosnak, de nem ilyen feladatokban. Örülök, ha meglesz a kettes. Ha nem akkor nagy sírásnak leszek kisgazdája, bár nekem sehova nem számít a matek eredmény. Azzal vigasztaltuk egymást bent matek előtt, hogy az októberi mindig könnyebb XD
Gratulálok az ötöshöz Aila, nagyon büszke vagyok Rád

már csak azt is tekintve, hogy milyen rohadt nehéz volt. Hazavágta a kis lelkivilágomat az a tömény három óra -.- Jó Neked, hogy már tudod az eredményt, én semmit nem tudok, csak június elsején lesznek közzétéve a százalékok elvileg.
Töri: Hát, ez is a halálom volt. ár csak azért is, mert mindig ötös voltam töriből, amióta bejött tantárgynak, és rettentően féltem, hogy most hogy visszakérik öt év anyagát szépen lerontom a renomém. Bepánikoltam, szétidegesítettem magam, nem tudtam mit lenne érdemes átnézni, meg semmi. Kínomban nekiálltam régi magyar királyokról olvasgatni, meg népességmozgásokat tanulmányozni XD Aztán mikor megkaptam a feladatlapot, nem is tűnt annyira nehéznek. Viszont szerintem kevés volt rá a három óra (matekra is). Ha jól számoltam a 40 pontból 35,5 pontot szereztem az esszéken kívül. Volt olyan feladat, amit többször el kellett olvasnom, mire leesett, hogy mit szeretne tőlem visszakérni xD biztos azért, mert nagyon izgultam

Esszékérdéseim a görög hitvilág, hunyadi harcai és a dualizmus gazdasága voltak. Görög hitvilág egyszerű, aki legalább egyszer látta a Herkules című mesefilmet, már az összehoz véleményem szerint 12 pontból minimum 9et

Várnai csata... Gőzöm nem volt róla, mikor volt, kinek a nevéhez fűződött, semmi nem jutott eszembe, régen volt már

Amit tudtam kinéztem az atlaszból, meg használtam a forrást, tettem hozzá saját véleményt is, vagy jó lesz vagy nem, de jónak érzem

Dualizmus gazdasága az padlóra tett

Nem olvastam el az anyagot érettségi előtt, pedig magammal vittem a füzetet amiben benne volt, h majd belenézek. Hát, erre nem került sor. XD Elolvastam a forrást, amire az alapján emlékeztem meg annak az adataiból nagy lendülettel elkezdtem írni a beadás előtt 10 perccel... aztán kisvártatva megállt a tudomány

Nem emlékeztem semmire, ott ültem mint egy rakás szerencsétlenség és vártam talán valami isteni szikrára. Egyszer csak óra vége előtt kb. 3 perccel beugrott valami. Nem tudtam, hogy a témához kapcsolódik e, egyáltalán abban a korban volt e vagy jót írok e csak írtam, mindent ami eszembe jutott. Mikor beadtam, nem mertem megnézni, hogy jót firkáltam e le, csak 3 órával később kerültem olyan idegi állapotban, hogy a füzetet a kezembe vegyem XD És szerintetek?

JÓT ÍRTAM! Nem tudom, hogy sikerült ezt összehoznom, de jót írtam, el se akartam hinni
Remélem, jól sikerültek, az ötösre hajtok mindkét esetben, kellenek a jó pontok a felvételihez.
Nyelvvizsga: Szombaton volt a szóbelim, és erre is betegre tanultam magam. Előkerestem a régi kidolgozott német társalgási témáimat és azokat olvasgattam, átnéztem a vonzatokat, meg minden nyavalyát...
40 perccel előbb behívtak, még jó, hogy előbb odaértem, pff. Kihúztam a vizsgaszámot, és olyat kaptam hogy jesszus xD Annyira rég volt előttem ennyi összefüggő szöveg, hogy csak ott ültem mint a hülye, alig bírtam lefordítani a cuccot. Mialatt felelt a másik csaj végig azon járt a fejem, hogy le fogom járatni magam, alig alapfokú tudással jelentkeztem középfokra. Aztán elkezdődött a vizsga és minden meglepően simán ment :O Egyik legjobb pontszámmal végeztem!

Itt is előjött a rég elásott tudás, de nem tudom, hogy sikerült előhoznom

51 pontot szedtem össze, és 66tól megvan a szóbeli. Szombaton lesz az írásbeli és a labor, laboron kell még 15 pont és minden ok

Írásban mindig jobb voltam, mint beszédben, ha idegenekkel kellett társalogni, és vérre ment, szóval nem félek
Édesapámról: Anyáék elváltak, mikor 7 éves voltam és eléggé megromlott a kapcsolat. Egy darabig találkozgattunk meg beszéltünk, de aztán teljesen eltűnt, megszakadt minden. Időnként találkoztunk itt ott véletlenül egymásba botlottunk, de nem köszöntünk egymásnak. Ahogy múlt az idő pedig már meg sem ismert. Volt, hogy több évig egyáltalán nem találkoztunk, nem mentem a régi lakás környékére sem, ő pedig nem keresett. Végül ballagás előtt nagymamámmal beszéltem, és ő javasolta, hogy hívjam el, nem veszítek vele semmit, innentől rábízom a döntést, hogy akarja e tartani a kapcsolatot vagy sem, én megtettem az első lépést. Így is lett, elmentem hozzá, beszélgettünk, eljött a ballagásomra is és azóta tartjuk a kapcsolatot. Ha nem is naponta, de 2-3 naponta beszélünk telefonon akár fél órákat is

Örülök, hogy újra egymásra találtunk ^^
A bolondballagás az fenomenális volt
Cigányoknak öltöztünk, de a legrosszabb fajtából xD Rakott szoknya, vastag fux stb XD Papucs zoknival, kellemetlenül össze nem passzoló színek tömkelegével

Hát, meseszépek voltunk xD végig mulatósokat meg népdalokat énekeltünk, ahogy vonultunk végig a sulin. És életemben először jártam az igazgatói szobában is *HAHA*

Felejthetetlen élmény volt!
A ballagáson meg majdnem kitörtem a nyakam

Mondtam a vendégeknek, hogy csak egy csokorral szeretnék vonulni az udvaron, mert 30 percet fogunk állni az emelvényen és le fog rohadni a karom. Jo, jo... Aha, persze

Ahogy odaértem, mindenki azt akarta, hogy az ő virága legyen az az egy, tehát jóformán az összeset egyszerre nyomták a kezembe

Okosok. A cipőm sarka állandóan elsüllyedt a betontömbök közti vizes homokban az udvaron, kis híján legyalogoltam az emelvényről, mert nem láttam, hol kanyarodik a menet, meg hasonlók

De azért még élek xD
Na, meseszép és hosszú lett a beszámoló, remélem, éltek még

puszi