Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 18 (csütörtök), 15:24

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 21:32 
Fanfic-faló

Én épp ezért szeretnék bekerülni a szervbe, hogy jobb legyen. Ha egy ember törekszik, talán a többi is követi a példáját. Itt is érdekes bandák vannak, amit mások rendőrségnek neveznek... csak annyira őrzik a rendet, hogy mikor nagymamámnak a szomszéd cigány vasvillával akart nekimenni, a rendőr széttárta a karját, hogy ő most mégis mit csináljon, mit akarunk? hát kössz. na én ezen akarok változtatni! fel kéne rázni a rendészetet nem gyengén. a SÜN az nagyon megy :D de egyébként :\
Én is drukkolok Neked Shanci, remélem eléred, amit szeretnél :-*

szerk: nya jóéjt csajócák! álmodjatok szépeket :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 21:27 
Betűmániákus

A kriminalisztika sem rossz, de én szeretem a rendőröket annyira... Nálunk nagy genny banda és csak lopnak. Hiába... rosszak a tapasztalatok, nekem meg itt kell érvényesülnöm, bár ezt a hátam közepére se kívánom. :roll:
Aila, te merre is szeretnél tovább menni? Vagy volt már róla szó? :oops:
Amúgy szurkolok ám nektek. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 21:24 
Fanfic-faló

Ez bizony elég nehéz lesz/lehet :S De talpraesett csaj vagy, ha akarsz valamit, az menni fog, lásd az autizmusról szóló anyagot :)
én eldöntöttem, hogyha nem is kerülök be a szakra, akkor is tanulni fogom minden ágazatát, ami érdekel. önképzés.. ez is több mint a semmi. továbbá OKJ-s képzésben indítanak kriminálpszichológiai szakot, úgyhogy nincs minden veszve :)

Júj, még délután olvastam a kefirgombás kérdésedet Aila, és bevallom gőzöm sincs miaz xD annyit láttam belőle, hogy anya, ha ráönt tejet, akk mittomén hány nap múlva kefir lesz a tejből :D de szinte mindig tej alatt kell lennie a gombáknak mert különben tönkre mennek. nagyon rafkós cucc, de szerintem gusztustalan xD képtelen vagyok megenni még a dobozos kefirt is nemhogy ezt a gezemicét :oops: :D de ha anyunak ettől jobb a kis lelke, akkor egye xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 21:21 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Miért nem felvételizhetsz a rendőrtisztire? Az alkalmasságival volt a baj vagy a testnevelési gyakorlattal? :( Hallottam, hogy az nagyon durva... :?

Hát lányok, én egészen más érdeklődésű vagyok, de azért szurkolok nektek! ;-)

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 21:19 
Betűmániákus

Ugye mennyire érdekes? Mármint a pszichológia... Én mondjuk jelenleg a kognitív, gyermek... szexuál... na ezeket tudnám elképzelni magamról szakosodás terén. :oops: A bejutás ismét más tészta, az meg még nyom a laton, hogyha bejutok, akkor idegennyelven kell lehallgatnom és tanulnom mindent. Fordítani, elemezni, fölfogni. Magyarul se tudom tökéletesen, nemhogy más nyelven... Ez az átka annak, ha középen vagy és sehol sem ismernek el. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 21:15 
Fanfic-faló

Nem szomorkodhat, jól kellett sikerülnie, hisz Kyky okoooos :oops:

Igen, profilozás, kriminálpszichológiára szakosodtam volna, ha mehettem volna a rendőrtisztire felvételizni :) nagyon érdekel a dolognak ez a része, és most tekintsünk el attól hogy Gyilkos elmék fanatikus vagyok :D
Szerintem a pszichológiának minden ága nagyon érdekes, nagyon örülnék ha egész életemben a viselkedés tanulmányozásával foglalkozhatnék, de nem muszájból, hanem mert szeretem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 21:10 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Shancikám, ne magyarázkodj, megértjük!:)
Uh, hát igen, én sem tudnék mentős lenni, talán a legkézenfekvőbb ok miatt (amellett, hogy nem bírom a vért): ott az emberek meghalnak. Gyakran... :cry: És ráadásul te mész ki hozzájuk, és végignézed a család tragédiáját, ami egy idős házaspárnál is szörnyű lehet, de sajnos nem csak náluk történik. Én biztos nem bírnám. De tényleg le a kalappal előtted, ha ilyen erős vagy! :)

Amphe, profilozás?

KyKy, ugye nem azért nem jössz, mert ennyire szomorkodsz a vizsga miatt? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 21:01 
Fanfic-faló

Teljesen érthető csillagocska, majd elolvasod, ha érdekel és lesz rá időd :) pihend ki magad, Rád fér biztosan :x Én mentős nem tudnék lenni, nem bírná a kis lelkem. a Profilozás inkább nekem való lenne ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 20:26 
Betűmániákus

Sziasztok!
Nem leszek hosszú, mert már megint halálközeli állapotban vagyok agyilag :( Annyit mondanék, hogy utálom a fáslikat -.-" Illetve, ah nem sikerülne a pszichó, akkor mentősnek megyek. Az a nekem való! Mozgás, dirigálás, gyorsaság, életmentés. Kell ennél több? És van Szegeden is. :lol: Na???

Amúgy összefutottam a barátnőmmel hazafelé és eldumáltunk egy csomó időt.

Csajok, köszönöm, drágák vagytok. Viszont a prezentáció/ppt már nem úgy néz ki. Le van rövidítve, tele van kulcsszavakkal és képekkel. Amit nektek küldtem, az azt tartalmazta, ami már egyébként is benne van a szövegben. Lényegre törőnek kell lennem, mivel 10 percem van az egészre. De megcsináltam már.

Hűűű, ne haragudjatok, de az érettségis beszámolóitokat nem olvastam el, mert... húúú. Nem egyértelmű?? Ki vagyok és nem akarok rosszat álmodni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 18:03 
Fanfic-faló

Nekem hála Merlinnek bőven volt gondolat és szó erről a részről, sokféle dolgot beleírtam azt hiszem logikusan, illetve remélem így utólag is :) Ha mást nem, akkor viszek be nekik papírt, nem érdekel, csak fénymásolják le :D Nagyon kíváncsi vagyok a gondolatmenetedre :)

Hogy ment József Attila? megbirkóztál vele végül?:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 17:56 
Fanficbúvár

Hát látod, Amphe, akkor egymást irigyeljük! ;-) Én meg pont azért irigyellek téged, mert a témának arról a részéről írtál, ami engem is a legjobban megfogott, de aztán miután elkapott az ihlet és csak folytak ki belőlem a sorok, erre végül nem maradt idő: a "másik világba" való átlépésről. Gondoltam, újraolvasom az idézetet, mielőtt megírom a befejezés és akkor jutott eszembe, hogy a rész, ami a legjobban megtetszett, az volt, amit arról írtak, hogy az íróknak több otthona is van a regényei által. Eredetileg úgy terveztem, hogy e köré építem fel az egész esszét, de aztán elfelejtettem és így kimaradt. Na mindegy, most már egyikünk sem változtathat azon, amit írt, már csak várnunk kell.
És igen, nagyon szívesen olvasnám, ha sikerül megkaparintanod! :) Én is mindenképpen le akarom fénymásolni a sajátomat, remélem, lehet.

KyKy, na hogy ment?? Szurkoltam ám neked!:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 12:56 
Fanfic-faló

Örülök, hogy jó kedvre tudtalak deríteni egy kicsit a nagy szenvedés közepette :) ;)
Tényleg vicces lehetett az állandó bogozás, meg a besípolások :D nálunk sem maradtak el a technikai bakik, szóval ebből nekünk is kijutott elég rendesen xD Többek között a bemondó csaj (szintén ballagott), ott küszködött, hogy ne bőgje el magát szavalás meg felolvasás közben :D irtó vicces volt, nem mondom, főleg, hogy én utáltam abba a suliba járni XD

Hű, most irigy vagyok "kicsit" az irodalom érvelésedre, olyan jó hosszú lett :oops: az enyém a tiédhez képest nyúlfarnyi kis szerencsétlenség xD
Olyasmiket írtam, hogy tagja vagyok egy fiatal írópalántákból "összeverődött" csapatnak; nehéz dió lehet a karaktermegalkotás, akkor a karakteralkotás különböző verzióiról írtam, hogy pl mintázhatom magamról, barátról, korábban olvasott mű karakteréről, vagy használhatok már létező regény mellékszereplőjét főszereppel, mert ilyet is olvastam már, stb. A "másik világba" lépésről írtam általánosságban, és saját tapasztalat alapján, hogy milyen, mikor kizárod a külvilágot és a regényhősöd birodalmában mászkálsz, az érzelmei között turkálsz... persze ezt nem ilyen puritán megfogalmazásban, szépen kifejtettem és leírtam, de ez volt a lényege :D ha esetleg lesz lehetőségem, megszerzem az érvelésem szövegét és begépelem megmutatásra.

Jól olvastam korábban, hogy vannak tételeid, amiket még nem dolgoztál ki? Ha gondolod ebben tudok segíteni :P Már begépeltem és kidolgoztam a saját tételeimet, torrentről is töltöttem le érettségi tételekből válogatott pakkot, tuti össze tudnánk hozni, persze ha igényt tartasz rá :) Rengeteg van, nem is bírom hova tenni xD

mod. szerk.

Shanci, elolvastam a prezentációt és a tanulmányt. Szerintem nagyon alapos voltál, nagyon jó munkát végeztél :) Rengeteg benne az információ, a szakkifejezés, példákat is hoztál, mélyen belemész a témába, és több oldalról és képet kaptam erről a betegségről, vagy nevezem inkább állapotnak. Átfogó és lényegre törő. A prezentáció is klassz lett, igazán ügyesen utánakerestél és kérdeztél mindennek, ami fontos vagy ami Téged érdekelt :) Gratulálok hozzá, szép munka! Büszke lehetsz rá :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 12:37 
Fanficbúvár

Jaj, Amphe, egészen jó kedvem lett az élménybeszámolódtól, főleg a végétől, de tényleg! :) Köszi, hogy elmondtad, már épp kezdtem elsüllyedni József Attila tragikus önsors költeményeiben. :? És ezt nem irónikusan értem, de jó látni, hogy nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy a ballagáson ilyen vicces helyzetekbe keveredek. ;-) Tartsunk össze, ha már ilyen két ballábat adott az ég! :-D
Én bolondballagáson este át majdnem az egyik osztályban a projektor zsinórján és ballagáson a virágcsokrom dekorációja percenként összeakadt az előttem állóéval, úgyhogy a menet úgy nézett ki, hogy mi vonulunk, az egyik osztálytársam anyukája meg rohan mellettünk és bogozza a dolgokat, szép lehetett... :-)V Aztán a lufik! XD Eredetileg jó ötletnek tűnt és olyan szép volt, mikor elengedtük (én még sosem csináltam ilyet, 8.-ban ez nekünk kimaradt), de nem számoltunk a széllel. Az egész beszédmondós részből annyi maradt meg, hogy fuldoklom a röhögéstől, mert felváltva vág fejbe a saját vagy a mások lufija. De azért vicces volt. Pluszban még a suli hozta a szokásos formáját, vagyis a technikával ami gond lehetett, az minden volt, pl. besípolás éneklés és szavalás közben. De legalább kétszer is kihívtak és jó dolgokat kaptam! ;-) Ami pedig a ballagás után történt, hát azért pedig örökké hálás leszek 8-> , úgyhogy egy szavam nem lehet! ;-)

Jaj, az irodalmi példák, ne is mondd! Én is elsőre beleszerettem a témába, de a példáktól először megijedtem, bár kis megnyugodás, pisilés (ez fontos!:P) és átgondolás után már nem tudtam leállítani magam, úgy záporoztak a vázlatomra a példák. Végül nem is tudtam mindet beletenni, mert elfogyott a hely. XD
Hát szerintem a tiéd is biztos jó lesz, elég jól hangzik, amiket beleírtál, bár bátor dolog a meris összevetés. Pontosan hogy szőtted bele, ez nagyon érdekelne! :)

A töriben nekem is kb. úgy lehetnek a pontjaim, ahogy néztem esszék nélkül, bár az utolsó 3-4 feladatra nagyon haragudtam. Úgy utálom az ilyen elemzős feladatokat, ami nem is a törihez kapcsolódik, csak ilyen marhaságok... :? Ott teljesen arra vagyok bízva, hogy a példámat elfogadja-e a tanár (aki amúgy utál) vagy nem. Hát igen, a görög hitvilág aranyos kedvesség volt az érettségi összeállítóktól, meg az is, hogy más megírható témákat is tettek be a rendszerváltás (fúúj :-S) mellé. Bár a '49-es tavaszi hadjárattal megszenvedtem... :-(
Viszont neked gratulálok, hogy az utolsó hajrában így beugrott minden!:D

Jaj, szegény, úgy sajnállak a lábad miatt, bár bevallom, elég felületesen olvastam át azt a részt, annyira nem bírom a vért, hogy már ez is sok volt kicsit. :-/ De azért jobbulást neked!:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 12:09 
Fanfic-faló

Megjöttem :D Meghaltam basszus... Nekem már ez az alig 20 fok is totál halál. Nem bírom elviselni a meleget ruhában, de azért csak nem sétálhattam el a szomszéd munkások mellett bugyiban XD Meg a térdemről ne is beszéljünk... Volt egy "apró" balesetem pár napja :oops:

A számítógépem elején van egy kis ajtószerűség, hogy elrejtse a beépíthető cuccokat és miegyebet, mágnessel lehet becsukni (már nem). Épp filmet akartam kiírni, de fel kellett állnom a géptől. Full idegbeteg voltam aznap, mindenkivel összevesztem és már a törpöm tele volt hogy 70edjére rángatnak ki a szobából... Tiszta erőből nekimentem a gép kisajtajának, és... A cucc ami a mágnest tartotta konkrétan menetet vágott a térdembe. -.- A tartója széttört, a mágnest azóta sem találom viszont van egy frankó közel 14 centis mély vágás végig a térdemen és a lábam oldalán. Meseszép, mondhatom. A szobám szembe van a fürdővel, fél perc mire kiérek, de mikor beléptem már a bokámon csurgott a kis vérem XD nem morbid.. és NEM fáj :cry: alig bírom behajlítani, teljesen be van gyulladva az egész. És akkor sétáljak boltba xD Anyunak 3 perc lett volna kocsival oda vissza. :roll:

KyKym, nagyon szurkolok Neked, tutira ügyes leszel! :) Már reggel elolvastam a bejegyzésed, igaz nem tudtam reagálni, de gondoltam Rád végig és gondolok most is! :x
A koncertes dolog jól hangzik, majd körbekérdezek az itthoni programokat illetően, ha nincs semmi, és szívesen elmegyek Veled :) Boldog szülinapot Apukádnak! ^^ a Tortuga az nagyon jó hely :oops: Ott ünnepeltük általános iskolai ballagásomat :) Szeretem nagyon ^^

FIGYELEM! A KÖVETKEZŐ RÉSZ TARTALMA CSAK TÜRELMES ÉS ERŐS IDEGZETŰ OLVASÓINK SZÁMÁRA AJÁNLOTT! ( tele van az okosságaimmal, akit nem érdekel, ne olvassa el plz, nem akarok untatni senkit xD)

Nya, érettségi
Magyar: Szerintem egyáltalán nem volt nehéz a szövegértés, ennek ellenére volt egy két dolog, amit sikeresen félrenéztem, félreírtam, vagy csak az utolsó pillanatban esett le, hogy mi is kellene oda. Remélem, azért nem vétettem szarvashibákat, és meglesz a kellő mennyiségű pontom. Szövegalkotásra természetesen az érvelést választottam, de nyugodtan röhögjetek ki: reggel érettségi előtt itt bőgtem a teraszon a kávém mellett, hogy csak érvelést nem akarok, és hogy remélem könnyű lesz a novellaelemzés XD Ennek ellenére, mikor elolvastam az idézetet, durr bele érvelés ezerrel. A novellát csak pihenésképpen levezetésnek olvastam végig :D Rengeteg mindent beleírtam a szövegbe; pszichológiai vonatkoztatásokat több példával is szemléltetve ( nagyon sokat foglalkozom a témával, elvégre pszichológus hallgatónak készülök^^ ), sok saját véleményt írtam bele, olvasói élményeket és végül, de nem utolsó sorban, burkoltan belekerült a meri is :oops: Nagyon kellett figyelnem, hogy semmi itt használatos kifejezést ne írjak bele, mint pl OOC vagy Mary Sue, mert nagy valószínűséggel a javítótanár kitépte volna a haját XD Ügyelnem kellett arra is, hogy senki általam tehetségesnek vélt író nevét se tüntessem fel a cuccban, hiszen ő ha 100 évig keresgélt volna sem biztos, hogy talált volna az illetőről bármit is :D:D Egy valami viszont kimaradt belőle és félek, hogy ezzel nagy hibát követtem el: ezek az irodalmi példák. Egy se jutott eszembe olyan, amit ők látni akartak volna :S az összes jelenkori, ifjúsági regény az agyamban volt, de mivel egyet sem olvastak, így hiába támasztok alá bármit is, könnyen megkérdőjelezhetik. Ez kimaradt, sajnos. 3 és fél oldal lett, nem írok valami ló betűkkel, érzésem szerint minden lényegeset beleírtam (kivéve a példákat), remélhetőleg nekik is elég lesz.

Matek: Borzadály volt :D Katasztrófa xD Mikor elkezdtem olvasni neten a megoldásokat, barátnőimmel kórusban bőgtünk a telefonban és msnen is :D Én sík hülye vagyok ehhez, mint tudjátok. A logikám sokszor jobb, mint bármelyik géniusz matekosnak, de nem ilyen feladatokban. Örülök, ha meglesz a kettes. Ha nem akkor nagy sírásnak leszek kisgazdája, bár nekem sehova nem számít a matek eredmény. Azzal vigasztaltuk egymást bent matek előtt, hogy az októberi mindig könnyebb XD
Gratulálok az ötöshöz Aila, nagyon büszke vagyok Rád :oops: már csak azt is tekintve, hogy milyen rohadt nehéz volt. Hazavágta a kis lelkivilágomat az a tömény három óra -.- Jó Neked, hogy már tudod az eredményt, én semmit nem tudok, csak június elsején lesznek közzétéve a százalékok elvileg.

Töri: Hát, ez is a halálom volt. ár csak azért is, mert mindig ötös voltam töriből, amióta bejött tantárgynak, és rettentően féltem, hogy most hogy visszakérik öt év anyagát szépen lerontom a renomém. Bepánikoltam, szétidegesítettem magam, nem tudtam mit lenne érdemes átnézni, meg semmi. Kínomban nekiálltam régi magyar királyokról olvasgatni, meg népességmozgásokat tanulmányozni XD Aztán mikor megkaptam a feladatlapot, nem is tűnt annyira nehéznek. Viszont szerintem kevés volt rá a három óra (matekra is). Ha jól számoltam a 40 pontból 35,5 pontot szereztem az esszéken kívül. Volt olyan feladat, amit többször el kellett olvasnom, mire leesett, hogy mit szeretne tőlem visszakérni xD biztos azért, mert nagyon izgultam :oops: Esszékérdéseim a görög hitvilág, hunyadi harcai és a dualizmus gazdasága voltak. Görög hitvilág egyszerű, aki legalább egyszer látta a Herkules című mesefilmet, már az összehoz véleményem szerint 12 pontból minimum 9et :D Várnai csata... Gőzöm nem volt róla, mikor volt, kinek a nevéhez fűződött, semmi nem jutott eszembe, régen volt már :| Amit tudtam kinéztem az atlaszból, meg használtam a forrást, tettem hozzá saját véleményt is, vagy jó lesz vagy nem, de jónak érzem :) Dualizmus gazdasága az padlóra tett :P Nem olvastam el az anyagot érettségi előtt, pedig magammal vittem a füzetet amiben benne volt, h majd belenézek. Hát, erre nem került sor. XD Elolvastam a forrást, amire az alapján emlékeztem meg annak az adataiból nagy lendülettel elkezdtem írni a beadás előtt 10 perccel... aztán kisvártatva megállt a tudomány :| Nem emlékeztem semmire, ott ültem mint egy rakás szerencsétlenség és vártam talán valami isteni szikrára. Egyszer csak óra vége előtt kb. 3 perccel beugrott valami. Nem tudtam, hogy a témához kapcsolódik e, egyáltalán abban a korban volt e vagy jót írok e csak írtam, mindent ami eszembe jutott. Mikor beadtam, nem mertem megnézni, hogy jót firkáltam e le, csak 3 órával később kerültem olyan idegi állapotban, hogy a füzetet a kezembe vegyem XD És szerintetek? :D JÓT ÍRTAM! Nem tudom, hogy sikerült ezt összehoznom, de jót írtam, el se akartam hinni :oops:

Remélem, jól sikerültek, az ötösre hajtok mindkét esetben, kellenek a jó pontok a felvételihez.

Nyelvvizsga: Szombaton volt a szóbelim, és erre is betegre tanultam magam. Előkerestem a régi kidolgozott német társalgási témáimat és azokat olvasgattam, átnéztem a vonzatokat, meg minden nyavalyát...
40 perccel előbb behívtak, még jó, hogy előbb odaértem, pff. Kihúztam a vizsgaszámot, és olyat kaptam hogy jesszus xD Annyira rég volt előttem ennyi összefüggő szöveg, hogy csak ott ültem mint a hülye, alig bírtam lefordítani a cuccot. Mialatt felelt a másik csaj végig azon járt a fejem, hogy le fogom járatni magam, alig alapfokú tudással jelentkeztem középfokra. Aztán elkezdődött a vizsga és minden meglepően simán ment :O Egyik legjobb pontszámmal végeztem! :D Itt is előjött a rég elásott tudás, de nem tudom, hogy sikerült előhoznom :oops: 51 pontot szedtem össze, és 66tól megvan a szóbeli. Szombaton lesz az írásbeli és a labor, laboron kell még 15 pont és minden ok :) Írásban mindig jobb voltam, mint beszédben, ha idegenekkel kellett társalogni, és vérre ment, szóval nem félek :)

Édesapámról: Anyáék elváltak, mikor 7 éves voltam és eléggé megromlott a kapcsolat. Egy darabig találkozgattunk meg beszéltünk, de aztán teljesen eltűnt, megszakadt minden. Időnként találkoztunk itt ott véletlenül egymásba botlottunk, de nem köszöntünk egymásnak. Ahogy múlt az idő pedig már meg sem ismert. Volt, hogy több évig egyáltalán nem találkoztunk, nem mentem a régi lakás környékére sem, ő pedig nem keresett. Végül ballagás előtt nagymamámmal beszéltem, és ő javasolta, hogy hívjam el, nem veszítek vele semmit, innentől rábízom a döntést, hogy akarja e tartani a kapcsolatot vagy sem, én megtettem az első lépést. Így is lett, elmentem hozzá, beszélgettünk, eljött a ballagásomra is és azóta tartjuk a kapcsolatot. Ha nem is naponta, de 2-3 naponta beszélünk telefonon akár fél órákat is :) Örülök, hogy újra egymásra találtunk ^^

A bolondballagás az fenomenális volt :D Cigányoknak öltöztünk, de a legrosszabb fajtából xD Rakott szoknya, vastag fux stb XD Papucs zoknival, kellemetlenül össze nem passzoló színek tömkelegével :D Hát, meseszépek voltunk xD végig mulatósokat meg népdalokat énekeltünk, ahogy vonultunk végig a sulin. És életemben először jártam az igazgatói szobában is *HAHA* :D Felejthetetlen élmény volt!
A ballagáson meg majdnem kitörtem a nyakam :D Mondtam a vendégeknek, hogy csak egy csokorral szeretnék vonulni az udvaron, mert 30 percet fogunk állni az emelvényen és le fog rohadni a karom. Jo, jo... Aha, persze :D Ahogy odaértem, mindenki azt akarta, hogy az ő virága legyen az az egy, tehát jóformán az összeset egyszerre nyomták a kezembe :D Okosok. A cipőm sarka állandóan elsüllyedt a betontömbök közti vizes homokban az udvaron, kis híján legyalogoltam az emelvényről, mert nem láttam, hol kanyarodik a menet, meg hasonlók :D De azért még élek xD

Na, meseszép és hosszú lett a beszámoló, remélem, éltek még :D puszi :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 11:40 
Fanficbúvár

Hát köszönöm szépen, KyKy, drága vagy, nagyon jólesik, amit mondasz... :oops: :oops: De nem, a legkevésbé sem vágom a témát, már nagyon sokszor kiderült számomra, hogy csak csalódás érne az életben, ha matekos pályára mennék. :roll: Éppen ezért fog kikerülni minden olyan szak a listámról a módosítánál, ahol van matek óra, mert hát ami nem megy, azt nem nem szabad erőltetni. Most tudom, hogy ez furcsán hangozhat az 5-ös érettségi után, de ha tudnád, hogy mennyit tanultam, gyakoroltam, próbáltam tenni érte és ahhoz képest mégis milyen nehéz volt, megértenéd. De azért persze én is örülök nagyon! :-D

Köszi, Shanci, így már meg tudtam nyitni, és teljesen ledöbbentem pozitív értelemben! Csupa meglepetés vagy nekem, te csaj, mindig elámulok! ;-) De tényleg, meghajolok nagyságod előtt, hogy ilyen kritikát tudsz írni (vagy minden EKLE ilyen?). Én mindig csak hablatyolok, zagyválok, de ez! Hűű! :) Tényleg gratulálok és jesszus, nehogy már rosszul érezd magad amiatt, hogy őszinte voltál és ráadásul ilyen szépen tudtad megfogalmazni. Egyáltalán nem sértő vagy ilyesmi, annyira érződik benne a segítő szándék, főleg, hogy mindent részletesen elmagyarázol. Bár megmondom őszintén, azért kicsit féltem a választól, mert vannak olyan írók, akik - minden jó szándék ellenére - sem látják, hogy nem leszólás akart lenni a vélemény, viszont örülök, hogy egy ilyen kedves, fejlődni és tanulni vágyó lánnyal akadtál össze. Értük érdemes kritikát írni, nem? :) De komolyan, mikor csak egy köszit kapok vissza a hosszú véleményemre, nem érzem túl igazságosnak, de ezek mindig visszaadják az önbizalmamat, hogy igenis van értelme véleményt nyilvánítani. Szóval, egyáltalán ne bánkódj miatta, és ha ez volt életed legrosszabb EKLE-d, akkor el se merem képzelni, milyen lehetett a legjobb! ;-) Tényleg gratulálok, nem tudok mást mondani!

(Viszont kerestem az írást, kíváncsi lettem, de jól láttam, hogy azóta leszedte?)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 11:27 
Könyvmoly

hűű, ötös matek? :-O jesszusmaris! akkor te nagyon vágod a témát... én még a húsz pontot sem tudtam összekaparni... xD :oops: de gratulálok! ha ez volt a nehéz, akkor a magyarod ötös fölé lesz, vagy mi? :D széép!

Shanci, én sem tudom megnyitni a fájlt... :( én viszont csak annyit szeretnék, hogy másold simán ki. nem hiszem, hogy olyan hoszú lenne... :) oksi? :D

most megyek tovább, de a matek ötös letaglózott, muszáj volt írnom valamit... xD

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 10:25 
Fanficbúvár

Jaj, Shanci, láttam, küldted az mélt, de nekemd a docx-et nem nyitja meg a gépen, nem tudod sima wordbe menteni esetleg? :cry: Pedig olyan kíváncsi vagyok már! ;-)
Egyébként tegnap este végre eljutottam a prezentációdig, a ppt-t teljesen tüzetesen átolvastam, a másiknak még nem értem a végére, de mindenképpen le a kalappal előtted, látszik, hogy nagyon sokat dolgoztál vele, jártál utána és érdekelt is. Szerintem ezek a legjobbak, mikor valaki nem csak összeollóz valamit két könyvből (ahogy én a biosz házidogáknál szoktam :oops: ;-), de hát azt annyíííra nem szeretem :? - de pszt, mert tudom, itt egészségügyesek is vannak ;-) Egyébként anyukám legnagyobb bánata is ez velem kapcsolatban, ő is egészségügyes.), hanem ténylegesen utánajár és vizsgálódik meg minden. Nálunk is volt egy ilyen egyszer rajzból és tetszett is volna a dolog (ha nem érettségi évben van :? ), de én pont olyan témát kaptam, ami hullára nem érdekelt. Tudjátok, a graffitis történet.
Az esszéd pedig, már az eleje is nagyon megfogott, szóval tényleg le a kalappal előtted! _U_

KyKy, de aranyos vagy, de ez BZ-s dolog most hétvégén nem túl esélyes nekem, mert lehet, hogy megint vidékezünk mamáméknál, vagy ha nem, apa össznépi családi kirándulást akar. Majd meglátjuk, mi lesz belőle. Egyébként meg teljesen lelombozódtam most, mert csináltam "menetrendet" magamnak, hogy melyik nap mit kell csinálom, hogy mindent tudjak érettségire és hát elég hervasztó... :cry: Mert azt hittem, még egy csomó pihis időm van, erre kiderül, hogy lightos tempós tanulással már nem is végeznék, szóval vagy most vagy a végén lesz durva. És még csak a tételírásnál tartok... :roll: Pedig azt hittem, a nehezén már túl vagyok, no mindegy!

Most megyek is, vár egy jó kis József Attila tétel. Huhúú! :?

Ja és még valami, képzeljétek, tegnap este tudtam meg az első érettségi eredményemet: 5-ös lett a matekom (bár a lényeget, a %-ot sajnos még nem, de holnap úgyis megyek be, majd kiszedem valakiből ;-) ), de ez mégis csak jó hír, azt hittem, max 4-es lehet, eléggé elrontottam, már az első részben is olyanokat bakiztam (Amphe, főleg neked mondom, hogy a zárt-nyitott intervallumot is sikeresen összekevertem és fokot írtam radián helyett, pedig jó lett volna... :? ), szóval ennek nagyon örülök most! :-D

Kefírgomba?? Az meg mi? :D

Majd még benézegetek! :)

Pussz lánykák!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 10:18 
Fanfic-faló

Szép napot Csajok! :)

Na, örülök, hogy nem lettem kiközösítve xD Most rohanok boltba, aztán írok bővebben, csak anyának meg fog pusztálni vmi kefirgombája vagy mije tej nélkül =)) =)) =)) =))
Sietek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 7:29 
Betűmániákus

Szia!
E-mailben küldöm el, oks? :) Sok sikert a vizsgához! ;) Menni fog az!
Nos, én léptem, mert még veszek egy fürdőt meg még van néhány dolgom!
Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 6:50 
Könyvmoly

Jóó reggelt! :) :-*

Nos, boldog vagyok! :) Amphe is visszatért közénk, szóval megnyugodott a kicsi lelkem. :) Ilyen "kitagadós" cucct meg ne tessék felhozni többet, hát ilyen abszurd feltételezéseket, ejnye!

Aila, egyetértek az osztálykirándulós elméleteddel, hogy olyankor tényleg nincs klikk, és olyanokkal is beszélünk, akikkel se azelőtt, se azután nem. :) Tapasztaltam. De hát, ez a diákélet, ez benne van a pakliban.

Shanci, nem küldtél linket... :( Vagy csak később akarod? Már tökre kíváncsi vagyok... :(

Tegnap, képzeljétek, elmentünk apu szülinapját (merthogy tegnap lett 50 éves) megünnepelni a Tortuga étterembe... :) olyan jó volt, még tiszteletbeli kalózzá is ütötték őt. :D

Ma meg vizsgázom. Grafológiából. :-S És mi a legeszebb az egészben? Hogy ma reggelre kaptam meg, hogy miből. Szerintetek? 8) Asszem, ez nem lesz túl jó jegy. :-S
Mindegy.

Hétvégén - Pestiek - nincs kedvetek kimenni Bereczki-Szinetár Musical Duettes koncertre? A Nők lapja Café keretén belül lesz a Városligetben 19:00-tól. :) Én tutkeráj, hogy megyek, mert hát... :x és gondoltam, hátha a Pöstieknek is kedve van. De Shanci, te is átugorhatsz! :D :lol:

Most viszont megyek. Írni. Tegnap a kihívással is, meg a VB-vel is haladtam tök jól, ezt a tendenciát ismét tartani óhajtom. :D

Puszillak titeket! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 6:08 
Betűmániákus

Szép reggelt! >:D<
Nekem már tuti az, hiszen annyit kellett olvasnom! :D Tényleg itt a tavasz. Egyre több az emberke, a topic a lábadozó időszakából átment gyógyulóba. Így kell azt ;) Örül a pici lelkem 8->
Csajok, akkor majd linkelek és olvastok, majd utánanézek annak is, hogy esetleg van- már válasz. Még nem volt időm semmire, ami nettel kapcsolatos :( Most jöttem ide, aztán megnézem a postaládám... ilyesmik. Tegnap egész nap suliban voltam, szóval csak úgy beestem az ágyba miután elpusztítottam a vacsora jelentős hányadát.
Amúgy elsősegély gyakorlatom van egy nagyon jó fej tanárral. Mindent pontosan megmutat, nagyon jó poénjai vannak, szereti a gyerekeket és a lehető legszakképzettebb emberke vajdaság szerte. Ő a mentőszolgálat vezető nem tom mije. :roll: Viszont a nevemet nem tudja megjegyezni, egyébként mindenkiét fejből fújja már :|| Amúgy 2 részre van osztva az osztály, szóval csak 16an vagyunk egy gyakorlat teremben.

Ööö, Lacit nem ismerem, a barátnőm fölcsapott kerítőnőnek, és nem lehet neki ellentmondani. :roll: Majd meglátjuk mi lesz. A pasival még csak neten se csaptak össze a hullámaink, nemhogy élőben.

Illetve azért mentem be tegnap reggel, hogy véglegesítsem a prezentációt, de még csütörtökön be kell másznom :?

Amphe, dehogy tagadtunk ki! Sőt, hiányoltunk ám, de teljesen megértjük, mi zajlik most. Nem könnyű dolog az érettségi... Amilyen szerencsém van nálunk meg majd beújítanak valamit, mert olyan a visszhangja a dolgoknak.

Öööö, ennyi. Más jut eszembe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 23:38 
Fanficbúvár

Amphe, sziaa!:-D

Dehogy zártunk ki, ilyen még eszedbe se jusson (bár mondom ezt pont én, aki szinte ugyanannyit távol volt... :oops: , de én határozottan nem zárlak ki és szerintem a többiek sem, ne félj! ;-) ) Főleg, mert igazoltan voltunk távol, azt senki sem olvashatja ránk, hogy az érettségi előtti utolsó hónap mondva csinált indok, úgyhogy... :-P
És ne viccelj már, mindent tudni akarunk! :D Hogy sikerültek az érettségik? Én bennfentesként kérdezem, úgyhogy a legrészletesebben kérem a beszámolót! ;-) Neked is olyan nehéz volt a matek és olyan könnyű a magyar? Vagy valami más megfigyelés? Magyarból mit írtál? És töriből? Emelteztél valamiből? És a nyelvvizsga? Látod, vannak itt megválaszolásra váró kérdések dögivel! :-P
És milyen volt a ballagás és a bolondos verziója? Minek öltöztél be?
Szóval mesélj csak nyugodtan! :-D
Apukádra igazából nem merek rákérdezni, de ha szívesen mesélsz, akkor nyugodtan, csak hát ez magánjellegűbb, mint a többi, szóval megértem, ha nem szeretnél. Viszont a végkifejletnek nagyon örülök, akármi is volt az előzmény! :)

Pussz: Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 21:33 
Fanfic-faló

Sziasztok Lányok! :oops:

Őhm, hát... hol is kezdhetném? Próbálok átfogóan és értelmesen írni, bár megmondom őszintén, erre kevés esélyt látok xD

Önhibámon kívül, áthidalhatatlan okok miatt nem tudtam megközelíteni a fórumot. Borzalmas volt ez az utóbbi hónap, azt sem tudtam hol áll a fejem. Mindig csak néztem az elmentett könyvjelzőt a fórumról, nagy szemekkel bámulhattam, mert bizony egy betű nem sok, annyit nem volt időm elolvasni :( Látom, rengeteget termeltetek, nagyon büszke vagyok Rátok :) Pezseg az élet ^^ Remélem, ez így is marad, és nem járok úgy, mint korábban: amikor megjelentem, mindenki eltűnt XD szuperjoo volt :D

Láttam, visszatért egy ideje "elveszett Majcsyka" is; Szia, mi még nem ismerjük egymást, de remélem, ez is hamarosan változik majd :)
Rengeteg olvasnivalóm van/lenne, bizonyára rengeteg mindenről lemaradtam; ahogy néhány szót elcsíptem, fellendültek a pasiügyek is :)^^

Szeretném hangsúlyozni, hogy sosem felejtettelek el Benneteket, minden nap eszemben voltatok, és utólagos bocsánat KyKym, hogy "leráztalak" a ballagás előtt -.- :-S :(( Nagyon szégyellem magam, azóta nem is beszéltünk :(:(

Remélem, "nem dobtatok ki", visszafogadtok, és szerettek még :oops:
Nem felejtettelek el Benneteket, nem felejtettem el a merit és az írást, nem felejtettem el a kihívásaitokat, irományaitokat, verseiteket, és miegyebet.

Shanci, megkaptam az autizmus irományt, elemezgetem, amint végeztem vele, reagálok :)

Ha nem túl nagy kérés, meséljetek! Kivel mi történt, amíg eltűntem? o.O Mindenre kíváncsi vagyok, amit szívesen leírtok :)
Ha nem írjátok le, előbb utóbb úgyis visszaolvasom :D:x

Dióhéjban az elmúlt hónapomról: ugyebár érettségi, ballagás, névnap, szerenád, bankett, nyelvvizsga, Norbi, takarítás éééés... :oops: Nem mindenki tudja, mi volt, de... :oops: 7 év után újra beszélünk Apámmal :oops: :) Felvettük a kapcsolatot, kibékültünk és végre minden rendben van, megnyugodott a kis lelkem. Akármit is mondtam korábban másoknak, azért mégis csak így teljes a kis életem :)
Ha érdekelnek a nyelvvizsgám és érettségim részletei, majd pötyögök róla, nem akarlak untatni Benneteket :)

Igyekszem aktívabb lenni, többet Veletek lenni ^^
Sok puszi mindenkinek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 20:40 
Fanficbúvár

Sziasztok! :)

Shanci, én is megleshetem ezt a kritikát? :oops: Most már kíváncsi lettem! ;-) Nem tudom elképzelni, hogy elronts egy őszinte véleményt. Honnan ismered egyébként ezt a Lacit?

Nara, örülök, hogy jól sikerült a kirándulásod! :) Hát igen, az én 5 év gimim alatt háromszor volt igazi osztály az osztály, abból egy az osztálykirándulás volt, nagyon jól éreztük magunkat. Én azért is szeretem ezeket annyira, mert olyankor felbomlanak a klikkek és kicsit mindenki közelebb van egymáshoz, egymásra vagyunk utalva és összetartunk. És talán az is jót tesz, hogy nincsenek körülöttünk könyvek meg padon.;-) Ezért szeretem én a nagy sulis programokat is, főleg a külföldi utakat, ott is olyan emberekkel beszéltem, akikkel se előtte, se utána a suli falain belül, mert más a "rangunk", ott mégsem volt gáz beszélnie velem. Ott mindenki egyforma és ez olyan jó! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 9:15 
Könyvmoly

Nara, örülök, hogy jól sikerült a kirándulás! :) Pécs szerintem is szép hely... :)

Shanci, Laci? :) Hmm... izgatottan várom a további részleteket, szurkolok! :-*
És küldd nyugodtan a linket, kíváncsi vagyok. Nem hiszem,hogy olyan szörnyű lenne! Várom! És szeretlek, ugye tudod? A kritikádért örök hálám... :x :')

Puszi mindenkinek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 09 (vasárnap), 13:23 
Betűmániákus

Sziasztok!
Nara, nagyon jól hangzik, amit leírtál és örülök, hogy érezted magad^^ Úgy tűnik, a tanárok is csak emberből vannak. Csak a különösebb fajtából. Egyébként láttam féjszen képeket. Bejelöltek egy albumban, vagy mi :D
Csajok, kissé el vagyok kenődve... :roll: Elküldtem életem leghosszabb, de annál negatívabb EKLE- kritikáját. Félő, hogy ki leszek zárva, de próbáltam a lehető legtapintatosabban az író elé tárni az ügyet. KyKy, rákukkantasz, ha küldök linket??? :-S Jobb lenne, ha te is látnád, mint EKLE -tag.
Amúgy küszködök a kihívással is - szó szerint. Egyszerűen nem úgy haladok és nem is úgy megy, mint ahogy azt elterveztem. :oops: Pfff.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 09 (vasárnap), 12:04 
Írópalánta

Megjötteeeeem!!! :D:D:D

Hú, Maya ez nagyon jó kis szakma lehet :D Sok sikert hozzá, én pedig június környékén majd beandalgok egy-egy könyvesboltba, mert olyan jópofa lenne látni kitéve, tudod... xD

:D Látom mindenkinél beindultak a pasiügyek :D És tényleg ne becsüld le, hogy leszólítottak, mert lehet, hogy nincs belőle utána semmi, de olyan jól tud esni az embernek, nem? :-P (Na persze, ha legalább helyes a srác) Azért nekem is jól esett, amikor a vonaton ismeretlen pasi mosolyogva megkérdezte, hogy segítsen e levenni a csomagomat, meg az ilyen esetek... Jót tesz az ember női önbizalmának :-P (Persze azért az is jól esett, amikor ismerős pasik segítettek :-P)

Én pedig imádom Pécset! :x :x És nagyon élveztem az osztálykirándulást. Mint mondtam, nem nagyon vártam, de annál nagyobb volt a meglepetés, hogy jó volt :D A belváros egyszerűen gyönyörű, és nagyon sok érdekes dolgot mesélt el a magyartnőnk, meg a töritanárunk is, szóval jó volt.
Ami viszton elég fárasztó volt, hogy Abaligeten laktunk, és ott, mint kiderült a vasútállomás vagy 4-5 km-re van a szállásunktól, meg úgy Abaligettől is tök messze. Én hülye meg sporttáskát vittem gurulós bőrőnd helyett -.- Viszont tök arik voltak, mert volt néhány srác, akikről nem is gondoltam, hogy olyan udvariasak, hogy megkérdezik, hogy rátegyék e a bőröndjükre a táskámat, és mégis *.* Mondjuk ennek ellenére én vittem tovább, akkor meg egy sporttáskás osztálytársam jegyezte meg, hogy így van, mi vagyunk a vagányak :-P
Csak mint kiderült tanáraink nem tudnak túl jól tájékozódni, bár mondjuk a térkép is rossz volt. Ugyanis mentünk az országúton, beértünk a faluba, aztán egyszer csak megálltunk, hogy itt kell e jobbra fordulni. Á, dehogy, mentünk tovább... Utána lementünk jobbra, mentünk volna tovább, visszahívtak minket és meg egyszer jobbra fordultunk. Ennek az lett az eredménye, hogy ugyanott lyukadtunk ki, ahol el akartunk menni elősször -.- Utána felgyalogoltunk a dombra, mert elvileg ott volt a szállás, de persze nem, hanem vissza kellett fordulnunk és ott volt a Panzió, ahol egyenesen akartunk menni -.- :@ Én kiakadtam.
Viszont: pozitívan csalódtam a töritanáromban :D De komolyan, nem is olyan köcsög, csak lehet,mh ogy leterhelte az, hogy most ballag az osztálya. A körmömre tett megjegyzést pedig visszakapta xD Mert ő is és az ofőm is olyanok, hogy ha csak poénkodsz, simán "be lehet szólni" nekik, és nem haragszanak meg :-P Szal én a rózsaszín ingjeire, meg a zselés hajára tettem megjegyzést... megérdemelte... de azért kiderült róla, hogy normális és ez pozitív.

Szal nagyon király volt!!!! :D:D:D:D

Remélem nem csacsogtam túl sokat :-S

Puszi csajok! :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 07 (péntek), 16:54 
Betűmániákus

Elég mozgalmas napok/hetek elé nézek... Nekem sajnos még korán sincs vége... :( De valahogy majd csak túl leszek mindenen... :roll:
Aila, nálunk nem járnak potyapontok a nyelvvizsgákért, versenyekért vagy másféle aktívkodásokert. Fölvételi+átlagok, amelyeket átszámolnak. :(
Ma semmi sem történt. Hétfőn egész nap bent leszek, mert előadásokat tartok az autizmusról meg még egy két dologról, illetve az oszimnak segítek valamit :)
Amúgy a tagot Lacinak hívják. :-S És ő is 16 éves. És mindenszentekkor született. De nem ismerem. :roll: Talán nyáron majd élőben is sikerül összehozni valamit. Ha mégse, hát akkor nem. Nem merek semmihez sem túl nagy reményeket fűzni, mert már sokszor jártam pórul :-<
A jövő hetem eléggé laza lesz bizonyos szempontból, de nem engedhetek meg magamnak túl nagy lazulásokat, mert megint le leszek maradva. Szóval most mindent, amit elterveztem megpróbálom a maximumra hajtani :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 06 (csütörtök), 17:58 
Fanficbúvár

Hát ezen is túl vagyok! Huhh... :? Nem mondom, hogy könnyű volt, főleg az eleje, a szövegértés, viszont a levelek egész jók voltak (remélem, sikerült is... :oops: ). Őszintén lányok, nem tudom, a magyaron kívül mind olyan vegyes volt: voltak cuki feladatok is, de nagyon szívatósak is mások... :cry:
Shanci, ne kenődj el, merj nagyot álmodni, én is azt teszem, bár lehet, nagyot fogok esni. Nekem is 460-as a tavalyi ponthatár, ahová legjobban menni szeretnék, de hát... ezek után, nem tudom, mi lesz. De most nem akarok erre gondolni, a héten már nem. Most pihi van! :-D
Viszont még egy dolog ezzel kapcsolatban: ne aggódj az átlagod miatt, nem kötelező azt vinni. Legalábbis nálunk van duplázás, tudakold meg, nálatok is van-e, mert ha igen, azzal is lehet ám játszadozni, hátha! Szóval fel ne add nekem, ha már ennyit tanulsz! ;-)
Szóval akkor most pasi téren vacillálás van?

Maya, hát most hogy így bővebben megtudtuk, mit csinál egy dramaturg, meg kell mondanom, nagyon szép az álmod, kívánom, hogy legyél híres és elismert dramaturg egyszer! :) És persze író, ezt se felejtsük el! ;-)
Lehet egy kérdésem, drága? :) Nagyon érdekelne ez a kiadós móka részleteiben, nem mesélnél nekem egy kicsit róla e-mailben? :)

KyKy, ne csökkents az értékét, igenis leszólított egy fiú, ne kozmetikázd túl! ;-) Köszönöm a magyarázatot, most már értem, és igen, hát ez van, kíváncsiságba fogok belehalni végelgyengülésben, mert hamar vén leszek tőle! :-P
Viszont azért Amphe, ha még nézelődsz fel, szeretettel várunk, jókat meséltél, én örültem, hogy itt voltál (még ha nem is túl sűrűn voltam mostanában... :oops: )!

Riika, látom a géped még nem javult meg, de azért tudd, hiányollak! :cry:

Puszi lányok, most jó kedvem van, bár jól elfáradtam, de: VÉGE!!!:-D Legalábbis egyelőre! :lol: :lol:

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 06 (csütörtök), 14:15 
Betűmániákus

Hű Maya! Kösz a részletes leírást :lol: Most már sokkalta érthetőbb számomra az ügy :) Asszem lesz mit tanulnod... Hány éves is pontosan?? Egyébként szép szakma, de én eltántoríthatatlan vagyok a pszichológiát illetően. :oops: Csak azt nem tudom, hogy frászba jutok be. 460 pont kell nálunk. Cinkes... az én 4, ennyihányas átlagommal nem sokra megyek. :-( De ez még a jövő zenéje.
Óóó, Olaszország még egyáltalán nem fix, sőt. :roll: Folyamatban van a dolog.
Jövő héten blokkom lesz (nem tudom nálatok mi a neve) elsősegély gyakorlatból. Végre egy kis pihi. Utolérem magam meg minden. Délutános váltásban megyünk.

Óóó, nos Maya! Egy két részlet: ameddig nem voltál egy csomó dolog történt. Többek között D. és Cs. teljesen el lettek felejtve, befejeztem a Káoszt, van egy HP novellám, illetve jelentkeztem egy kihívásra. :-S

Na, KyKy, csakhogy ne mondd, hogy titokzatos vagyok. a barátnőm beharangozott a barátjánál és össze akar hozni vele, de én nem tudom. Talán ha élőben is találkozhatnánk vagy valami, de nagyon messze lakik. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 06 (csütörtök), 9:22 
Írópalánta

Ééés, ismét itt vagyok, ragyogok. :)

Hajrá, Aila, szurkolok! Bár mostanra már tán túl is vagy rajta...
Szólok mindenképp, ha kapható lesz a könyv, és a dedikálást ki nem hagynám. ;)
Saját néven lesz.
Hogy a dramaturg mit csinál? Aktualizálja a drámákat, kihúzza az elavult részeket, átírja itt-ott, ha szükséges. Segít a színpadraállításnál a rendezőnek, szükség esetén hozzá is írhat a darabhoz rövidke párbeszédeket, vagy akár nagyobb változtatásokat is tehet. Igény szerint. :) Azon kívül drámát fordít, nagyon otthon van színháztöriben meg az aktuális eseményekben. Amíg meg tanulja a dramaturgiát, többek között drámát elemez. Egyszóval mindent csinál, ami a színház írásos részére vonatkozik.

Egészen pontosan:
"a mesterképzési szakon végzettek alkalmasak:
– egy szöveg filológiai háttéranyagának, szöveg- és fordításelemzésének elvégezésére,
– drámakötet szerkesztésére,
– egy előadás színháztörténeti hátterének rekonstruálására,
– egy színház műsorpolitikájának kialakítására,
– a színházi próbafolyamatot előkészítő szakmailag precíz és művészileg érvényes szöveggondozás elvégzésére,
– a rendező alkotó partnereként történő részvételre a próbafolyamatban,
– egy előadás szakmai információs és reklámanyagának összeállítására,
– az elektronikus médiában a produkció képviseletére,
– a társulat tagjaival történő közös munkára,
– egy prózai szöveg dramatizálására, dráma fordítására, alkalmanként drámaírásra,
– a színházi kultúra bármely szegmensével összefüggő munkakör betöltésére,
– a színház művészi és üzemszerű működéséhez kapcsolódó irányító feladatok ellátására;"

Shanci, Olaszország szívem csücske, úgyhogy most irigy vagyok, vedd tudomásul. :-D
KyKy, mindjárt délután van... :)

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 06 (csütörtök), 7:50 
Könyvmoly

Halihó, lánykák! :)

Jaj, de édesek vagytok, de felesleges ez a kíváncsiskodás, ugyanis tényleg nem volt semmi extra... jó, az már extra, h leszólított, de végül is, annyira nem meglepő, hiszen, egyszer már bemutattak minket egymásnak. De már jó régen, még tavaly, és most meglepett, hogy emlékezett rám. :) De mivel alig találkozunk, ez úgysem jelent semmit. Meg csak köszönt, megkérdezte, hogy vagyok, meg semleges témákról beszélgettünk, amíg nem jött a busz. :)

Aila, sok sikert az angolhoz, öcsém is abból ír, szóval duplán szorítok... :)

Shanci, mikor mesélsz? :D :lol: Mindig úúúgy húzod... :(

Aila, megy neked egy pü! :D Olyan kis kíváncsi vagy. :D

Pusszancs csajszikák!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 05 (szerda), 19:33 
Fanficbúvár

Halihó mindenkinek!:)

Hát Maycsi, akkor mindenképpen értesíts majd, ha már ténylegesen kapni lehet a könyvedet, bár nem is, én dedikált példányt szeretnék, szóval majd el kell jönnöd velem aláírni!:)
Tényleg, saját neveden jelenik majd meg vagy Mayaként?
Igen, ez engem is érdekel, mit csinál pontosan egy dramaturg? :oops: ;-)
Nem, még nincs teljesen vége az érettségiknek, az írásbelikből még holnap egy emelt angol (huuh... :? ), aztán már "csak" a szóbelik lesznek majd. Bár azoktól százszor jobban félek, megírnék akár 10 írásbelit egy szóbeli helyett. :roll:

KyKy, pasi? :lol: Na, mesélj csak? Minden szót tudni szeretnénk? Hogy is történt az eset?? Hadd éljünk helyetted, légyszi! 8->
Gondolom csak elfelejtetted, de leírnád nekem esetleg az amphe-s dolgot, tényleg érdekel. Vagy ha nagyon titkos akkor legalább csak annyit, hogy ugye nem én mondtam vagy tettem valamit, ami miatt nem jön? Mert ha esetleg mégis, hát nem szándékos volt (bár nem tudom, mit tehettem volna... :oops: :) ).
Új kocsi? De jó! Ezért most irigyellek (bár jogsim sincs ;-) ).

Shancikám, szurkolok a 3.-os nyaraláshoz, Olaszország meseszép, Görög földön még nem jártam, de már csak ha a történelmet és a kultúrájukat, művészetüket nézed, jajj, de jó lehet!!! 8-> 8-> Egyszer el kell jutnom oda! :)

Riika, szívem, örülök, hogy szóltál, már kezdtem aggódni! :-( Remélem, azért hamar megjavul a gép. Addig is lehet, hogy a napokban hagyok majd neked meglepit! ;-) Jut is eszembe, szánom-bánom, de mostanában azt sem tudom, hol áll a fejem... :oops: Ugye én jövök most e-kisregénnyel? Mert akkor a jövő hét folyamán kopogtat majd a baglyom (vannak ám híreim)! ;-)

Na lánykák, megyek! :)

Pusszancs nektek!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 05 (szerda), 14:52 
Betűmániákus

Na, sikerült túlélnem a napot. Sziasztok! :)
Még ma is akad dolgom, de azért leszek... Semmi érdekes se történt ma, szóval :roll: De gondoltam beköszönök.

Óóóó, KyKy! Az nagyon jó. Szóval aranyos?? És mit mondott? 8->
Majd én is mesélek egy-két dolgot ;)

Most viszont lépek.

Maya, ne haragudj de valami megint zavaros... Most akkor két egyetemre fogsz járni?? :) Erről meg már asszem volt szó, de kopik az agyam xDD . Szóval, mit is csinál a dramaturg?? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 05 (szerda), 8:07 
Könyvmoly

Halihóóó! :)

Hú, gyerekek, ma szerelmetes hangulatban vagyok! :D Egy srác leszólított reggel a buszmegben! :D Tök zsírheppi! Biztos, hogy nem lesz belőle semmi, de akkor is olyan jól esett. És a durva, hogy nagyon helyes. Nagyon-nagyon. :x

Tegnap megvettük öcsikémmel közös tütünket! :D Opel Astra, fehér, kombis. De nagyon szupcsi. :D

Jaaj, jól lerohantam a topikot, de olyan jó kedvem van ezek miatt, hogy muszáj leírnom. :)

Igen, a betegek sosem szeretik, ha sajnálják, esetleg szánják őket, ezek alól az autisták sem kivételek. Tudom, nekem volt egy ilyen "ismerősöm", vagyis a buszon szólított le egy ilyen lány, és négy évig, míg a gimibe jártam, és a buszon volt, mindig beszélgetett velem, sok mindent mesélt... :)

Riika, reméljük, hamar meggyógyul a géped! :) Küldök neki gyógypuszit. :D

Aila, hát, én nem ezt olvastam, de sebaj, ez tényleg nem rossz témakör, bár az én fogalmazásom nem volt jó, mert magamtól írtam, és nem a feladat alapján. Mármint... mindegy, nem tudom elmagyarázni... xD

Végre befejeztem a másik kihívást, már csak egy van hátra. :) *büszke magára*

Most viszont megyek, csajszikák! :) Szépséges napot valamennyiőtöknek!

Pussza: KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 05 (szerda), 7:48 
Írópalánta

Holláréhó, megint itt vagyok. :-D
Szóval Meritábor lefújva... Hát, kár, bár hogy őszinte legyek, asszem HP témában úgyis kicsit megkopott már a tudásom meg minden. :)
Viszont, KyKy, ezt a dolgot Lanával össze kell hozni mindenképp. Lassan kezdhetjük a szervezést, én benne vagyok.

Aila, már túlvagy az érettségin teljesen?
Álom az életem? Én is úgy érzem most. Csak fel ne ébredjek!
Könyv: A címe Őszike lesz, és a Novum kiadónál fog megjelenni. Netről tutira lehet majd rendelni, de talán vmelyik könyvesboltban is lesz. Azt még nem tudom.

Hej, Shanci, bár úgy lenne, bár minden olyan szépen haladna tovább, mint most. *vágyakozva sóhajt* Mindenesetre eddig minden szép és jó, pénteken megyek Tekergőmékhez angolozni. Óóóó, gondolhatjátok... :x :x :x :)
Fenntartások, na igen KyKy, igazad van, dehát, ahogy észrevettem, akárhogy küzdök ellene, a szívem ezúttal csak erősebb az eszemnél. :)
Na de majd holnap kifejtem a dolgot bővebben, most nem monologizálok. :)

Pusszancs, csajok :-*

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 04 (kedd), 21:21 
Betűmániákus

Na, most végeztem mindennel :-S Átírtam két tantárgyat, holnap beadok két beszámolót... most épp a "hulla vagyok" stádiumban vagyok (:|
Nara, remélem, hogy elengednek téged :) Én még nem voltam Pécsett, valószínűleg nem is mostanában fogok eljutni...

Riika, kösz az életjelet. Remélem, minden megoldódik majd :lol: És akkor majd dumálunk hosszabban. Amúgy neked is repült egy mél ;)

Jóéjt lánykák, elteszem magam holnapra!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 04 (kedd), 19:30 
Írópalánta

Sziasztok!

:D Én olyan 70% hogy megyek ;) Igazából már jelentkeztem, de az előleget még nem fizettem ki + anyámék a mostani "rosszalkodásom" miatt azt mondták, h még "átgondolják". De majd cuki fejet vágok :-P

Jajj Mayaaaaa! Csatlakozom az előttem szólókhoz: annyira örülök, hogy minen ilyen jól megy neked :D Milyen jó lesz már, ha egy könyvesboltban szembetalálkozom a könyveddel *.*

Hú, nekem de hosszú napom volt ;) Bnőimmel délelőtt beültünk kávézóba, meg kiülünk a Károlyi kertbe + csomót dumáltunk, aztán volt 3 órám, aztán meg belevetettem magam a német előkészítőbe :D És mindezt úgy, hogy semmit nem ettem szinte, csak egy csípős (!) kávét ittam, de szerencsére az életben tartott xD

Am viszont a tanárok is olyan fáradtak voltak xD Töritanárom képes volt felírni a tábláta : (a 11.sz-i városokban) csökkent a parasztsűrűség :D

Meg felhívott engem egy ilyen apartmanos nőcike, erre, mivel én is agyilag tök fáradt voltam, a 10perces nagymonológja végén megszólaltam: "Hú, hogy tud ilyen sokat beszélni egy levegővétellel? Ez nagyon durva!" Ő is röhögött, bnőim is eldőltek körülöttem :D :-P

És holnapután megyek Pécsre osztállyal, és kívételesen figyelni fogok a látnivalóknál, nyelvvizsgán még jól jöhet, ha tudok egy városban idegenvezetőként dumálni :-P

Nah ennyi :D Bocsi, hogy ennyit dumáltam ^^"

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 04 (kedd), 18:57 
Szárnybontogató

Sziasztok Lánykák! >:D<

Nincs most időm visszaolvasni, éppen anya munkahelyén rosszalkodom, mindjárt indulnunk kell. A lényeg, hogy otthon elromlott a gép, és ahogyan ismerem a családom döntéshozó képességét, hát eltart még egy ideig míg kihívjuk a szerelőt. :roll: Remélem már hétvégén itt leszek.

Puszilok mindenkit, sok szépet, jót!! :-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 04 (kedd), 14:33 
Betűmániákus

Sziasztok hölgyek! :-*
Örülök, hogy egyre többet lébecoltok errefelé 8-> Tök jó olvasni ezeket a híreket. :lol:
Aila, nyugalom. Most már csak pihenj és nem gondolj semmi rosszra, minden rendbe lesz. :)
KyKy, ugye milyen izé duma az egész? De hidd el, hogy annál jelentősebb :( Belesajdul a szívem, ha látom őket... de nem szabad szánakozni, ők se szeretik.

Mayaaaaa! Gratulálok mindenhez! >:D< :-* <:-P Nagyon jól alakul a pici kis életed, kívánom, hogy ezután is minden menjen így... 8-> ;) Dramaturg? Könyv? Tekergő? Megérte a sok tanulás és kitartás... meg az is, hogy nem voltál itt az elmúlt hónapokban, de most már itt vagy és ez a fő. :D

Én sajna nem megyek táborba. Sokkalta költségesebb lenne nekem, mint egy nyaralás. Nagyon szeretnék ott lenni, de nem lehet. Anyámékra is tekintettel kell lennem, ráadásul lehet, hogy megyünk kirándulni harmadikban és az se lesz egy olcsó dolog... Apropó! Épp ma volt róla szó, és a pszichológia tancim harcol az olaszokért, szóval épp főzik a dirit. Remélem, sikerül nekik $pray De végül is a görögökre sem panaszkodhatunk :lol: Mindegy, csak menjünk.

Szombaton megyek Újvidékre előadni a cuccost. Ha minden igaz egész napos program, tehát vasárnap tudok fölnézni. 3 órás út, egy kis város nézés (ami dögunalom, mert én már egy csomószor voltam, de legalább van meki), ilyesmik. Persze, az osztályomból csak én megyek, de túl társas lény vagyok ahhoz, hogy hallgassak xDD Meg már egyébként is sokan ismernek ;)

Na, ennyi voltam.

Szerk: gyááá, most kaptam mélt a géniusz egyik zsűrijétől :shock: hogy tolódik minden 15-re.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 04 (kedd), 14:13 
Fanficbúvár

Hát lányok, tegnap jobb kedvem volt, mint ma. Matek érettségi...:-S Megbukni nem fogok, a többi majd elválik... :-SS
Hát nem tudom, te milyen feladatra gondolsz, KyKy, én a Szabó Magda idézet alapján a környezet jellemre tett hatásáról írtam. Nagyon szép téma volt szerintem, élveztem is, miközben írtam (majd meglátjuk, a tanárom mennyire fogja értékelni a szabados gondolataimat, mert hogy nem a kötelezőkről írtam, de még csak nem is a tanultak alapján az biztos ;-) )
Igen, a novellaelemzésnél főleg a beszédmódokat és a főszereplő helyzetét, az olvasó hozzá kapcsolódó viszonyát kellett elemezni, ha jól tudom, de azt annyira nem néztem, nem tetszett.

Maycsi, drágám, de jó rólad hallani, hát még ilyen híreket!:D
Színművészeti, kiadás, pasi, mi kell még? ;-) Egy álom az életed, örülök neked! :)
A könyved milyen címmel fog megjelenni és hol lesz kapható??? :D Mindent tudni akarok! :P
Meri tábor, én nem megyek, a többieket nem igazán tudom.
KyKy, ki miatt nincs amphe? Összeveszett valakivel míg én nem voltam vagy mi történt? Pü-zétek már meg nekem, légyszi!:)

Shancikám kitartást neked!:)

Pussz!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 04 (kedd), 10:14 
Könyvmoly

Maycsííí! :D :x >:D<

Ilyen híreket, ó, te jó ég! :D Először a meritáborra reagálok: én nem megyek. Igaázból a topikból csak Amphe mondta, hogy jönne, de mostanában ő is eltűnt, egy emberke jelenléte miatt, szóval, azt hiszem, ezt a téma kifújt. Viszont! Tudod, beszéltünk arról, hogy talizunk Lanával, mit szólnál, ha lassacskán - még májusban, ha neki és Neked is jó -, de júniusban mindenképpen - nem akarok a nagy hőségben lemenni - megejtenénk? :D 8) Mondjuk mehetnék pünkösdkor, szombat-vasárnap, és akkor megmaradna a hétfő... de persze, erről még Lanával is egyeztetni kell. :) Nos?

Szóval Tekergőd iránt újra fellobbant a szerelem? Bevallom, annyira nem örülök ennek, vannak fenntartásaim a sráccal kapcsolatban, de adhatunk neki még egy esélyt, egye a fene! :) Szóval végre az egyesülethez tartozol hivatalosan is! :D Gratulálok! (K) :x

Nos, én hívlak téged, drága, de csak egy percecskét tudunk majd beszélni, mert múlt hónapban "kissé" túlléptem a számlát, szóval most nagyon kell figyelnem... :-S :( Majd este körül hívlak! :) Pusszancs! :-* :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 04 (kedd), 9:09 
Írópalánta

Víííí, hellómindenki! :-D

Zajlik az élet, zajlik rendesen. És eddig azt hittem, minden szép és jó, d kiderült hogy még jobb. :-P
Összefoglalva: édesapámmal teljesen rendbejött a kapcsolatom, együtt járunk színházba, ma meg bemegyek hozzá a mafilmbe, ott szinkronizál.
Aztán, a felvételim a szóbeszéd szerint kiemelkedően jó lett, már hírem van. :-D Úgyhogy abszolúte bizakodó vagyok.
Szombaton volt mászóverseny, aztán beugrottam a vígszínházba, csak kimondom a varázsszót, hogy kinek a lánya vagyok, és szabad a bejárás mindenhová. És mivel apu sorban bemutat engem mindenkinek, lassan az én nevem is kezdik tudni. J, igen, Shanci kérdezted, milyen felvételim volt. Hát kérlek szépen a színművészetire dramaturg szakra. És egyelőre nagyon jól áll a dolog. Ha felvesznek, akkor ténylegesen bekerülök ebbe a színházi világba. :x
A könyvem júni elején fog megjelenni, már szinte minden előkészület megvan. :-D :-D
Aztán itt vagytok Ti is nekem... :) Aila is látom megjelent, szóval megvan a csapat. :)

Jut eszembe!!!: Nem olvastam vissza, beszéltetek vmit a Meri táborról??? Megyünk? Ugye megyünk?!

Ééés most mindennek tetejébe a naaagy nagy hír: Vasárnap volt bringatúra szervezés, és utána Tekergőm áthívott hozzájuk, hogy végre megcsináljuk az egyesületbe való belépési nyilatkozatomat. ÁÁÁÁÁ! :D
Aztán tegnap voltam egyesületi mezt próbálni, Ő küldte el a címet smsben, hogy hová menjek. Mikor elintéztem, visszaírtam neki. Azt hittem nem fog válaszolni. Nem is válaszolt. Felhívott... *olvadozik*
9 percet szövegeltünk. Kettőnek se tűnt. x)
És jjaaj, csajok, olyan jó volt ott lenni náluk! Imádom, imádom... Az egész családja aaannyira szeretnivaló, és ráadásul én olyan szerelmes vagyok, hogy tán még jobban, mint eddig.
Szóval 4 hónap hibernálás után, úgy néz ki, megint picit közelebb kerültünk egymáshoz. Éshát, még ha nem is lenne semmi testi kapcsolat, hát nekem így is jó. Csak lehessek Vele. El se tudom, mondani, mennyire hiányzik rögtön, miután elválok Tőle. Tiszte üres minden olyankor. Hajjajj.
És a csattanó: A húgával angolozni fogok, úgyhogy van jogcímem átjárni hozzájuk. Olyan jó ott...

Hát így. És tiszta nyár van. Nem csodálatos?? :-D

Na, csóók, drágáim, a Meritáboros kérdésemet tessék megfontolni és megválaszolni! :-*

kykykém, hívj, ha ráérsz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 04 (kedd), 7:02 
Könyvmoly

Háááj, lánykák!

Érvelésre 8 oldal? Mi volt az érvelés? xD Mert ha az, amit gondolok, akkor gratulálok! :D Én annak idején a 3 oldallal is megküzdöttem, bár akkoriban még nem jöttek elő az írói hajlamaim... xD Azt mondták amúgy, hogy nehéz volt a magyar. Igaz? Öcsém a novella-elemzést választotta (azt kellett a novellával csinálni, ugye?).

Hű, Shani, ennek a felét nem értettem... xD De biztos izgi lehet. :D

Tegnap hívott Maycsikám, de nem vettem észre, csak reggel... :( Na, majd ma beszélek vele!

Most viszont lépek, mert jönnek ellenőrizni! :-S

Pusszancs mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 03 (hétfő), 20:24 
Betűmániákus

Cuki?! Hahh! Most tanulok a szifiliszről, a visszatérő lázról, a leptospirózisról és a rikéciákról... mindnek több faja ismert és mindet baktérium váltja ki. Nagyjából 10 oldal összesen... :?
Óóóó, nekünk nincsenek ajánlott olvasmányaink... :-S Vagyis én elolvastam az Anyegint, mert mondták, hogy jó, de ennyi. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 03 (hétfő), 19:58 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
Halihó! :-*
Sok-sok-sok szerencsét a matekhoz! Szurkolok ám :)
Most épp mikrobiológiázok, holnap húzós egy óra vár ránk... :?
Jelenleg? Stendhal: Vörös és fekete :-S

Köszönöm szépen! >:D<
Hát az is cukin hangzik... :-S
Jé, azt én is elkezdtem önszorgalomból, de aztán abbahagytam. Viszont ma jöttem rá, hogy mennyit érnek az önszorgalomból elolvasott regények: azokból írtam az egész érettségit!:-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 03 (hétfő), 19:44 
Betűmániákus

Halihó! :-*
Sok-sok-sok szerencsét a matekhoz! Szurkolok ám :)
Most épp mikrobiológiázok, holnap húzós egy óra vár ránk... :?
Jelenleg? Stendhal: Vörös és fekete :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 03 (hétfő), 19:42 
Fanficbúvár

Hát igyekszem majd jönni (higgyétek el, eddig is volt rá okom, amiért nem jöttem...:( ), bár ez a hét még kicsit rázós, főleg a holnapi matek...:(, de utána elvileg lightosabb lesz. Magamnak osztom be az időmet, kicsit egyszerűbb lesz remélhetőleg! ;-)
Ma érvelést írtam, 8 oldalt (hogy jól-e, az majd elválik, de én mindent megpróbáltam, kihoztam magamból a lehető legjobbat, úgyhogy majd kiderül mire volt elég :) ).
KyKy, tesód mit írt?
Shanci, szegénykém, tényleg elsüllyedsz a teendők között. Igen, igen, én is megkaptam az e-mailt, még nem volt időm elolvasni, de nagyon kíváncsi vagyok és még kíváncsibbá tettek a többiek véleményei, úgyhogy mindenképpen olvasom, efelől nyugodt lehetsz! :)
Mi a kötelező most nektek?

Majd holnap is próbálok jönni informálni titeket!:)

Pussz!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 03 (hétfő), 14:00 
Betűmániákus

Köszönöm csajok... Az előző látványosabb volt, csak rövidebb... erre bem volt annyi időm, sajnos :?
De annak nagyon örülök, hogy több információt sikerült átadnom :)

Épp most csinálom a ptt-t, majd elküldöm az átszerkesztett és érdekesebb változatot. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 03 (hétfő), 13:56 
Könyvmoly

Hű, Shanci, nem semmi! Nagyon-nagyon ügyes vagy, és szerintem igazán szépen leírtad, és tártad elénk az autizmust. Brutális ez az egész… még párszor el kell majd olvasnom, hogy nagyjából képen legyek, de tényleg ügyes, szemléletes munka! :) Gratulálok Neked! :) Amúgy nem is tudtam, hogy ilyen jól tudsz pps-t csinálni! :D Ügyi! :)
Meg most, elolvasva, egyetértek Narával, habár én már egy-két dolgot tudtam erről az állapotról. :)

Nara, ment egy élienfej! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra