Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 18 (csütörtök), 15:24

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 10:44 
Betűmániákus

Sziaaa! :x
Jaaaj, mesés lehet az ilyesmi 8-> Mármint, hogy külföldön élni, érvényesülni... én is valami hasonlót tervezek, de... van egy olyan érzésem, hogy nem sokáig bírnám. Néha már attól elfog a rossz érzés, hogy hosszabb ideig távol legyek az otthonomtól... konkrétan egyetem meg hasonlók :roll: De most nincsenek ilyen problémáim. :)

Értem. :) De ezek a szláv nyelvek ilyenek. És kezdenek magyarosodni *suttogja* A sárgarépa náluk is sargarepa xDDD Asszimiláció 4eva. Na, nem mintha mi nem ezt csinálnánk. Mi is átvettünk tőlük rengeteg kifejezést, szóval teljesen kvittek vagyunk.

Amúgy megjártuk és alig várom, hogy ott lehessek. Kámfor és menta illata terjeng... minden tiszta hófehér... 8-> A gyógyszerésznő szerb, egy kukkot se tud magyarul, de nekem mindegy hogy beszél. Azt mondta, nem kell sem köpeny, sem pedig papucs, mert másodikban még nincs semmi komoly. Körbenézek a gyógyszertárban, megmutat mindent, ennyi. Azt mondta, fölösleges bennem a hét minden napján... amikor kedvem, akkor menjek. Vigyek füzetet, amiben leírom a menetet és akkor annyi. Majd harmadiktól kell rendesen helytállnom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 10:36 
Fanfic-faló

Szép reggelt!
Cseppet megkésve, de én is magamhoz tértem, sokáig voltam fent :)
Beszélgettem korábbi nyelvtanárommal és egyben barátnőmmel, aki most kint él San Franciscoban 8-> A barátja oda valósi DJ, itt ismerkedtek megy Magyarországon egy buliban, ahol a srác keverte a zenét, és szerelem volt első látásra :lol: aztán bizonyos időközönként ide oda ingáznak a két lakhelyük között :)
Tegnap sikerült elcsípnem msnen és tök sokat dumcsiztunk :) Mesélt Las Vegasról is 8-> szoktak járni hotelekbe medencés bulira meg minden :D szinte egész héten buliznak a srác szakmáját tekintve xD amikor beszélgettünk tegnap, nálam éjfél volt, mikor nála kb délután három :D komoly xD

KyKy, nem azért jutottál eszembe mert annyira Alkonyat-fanatikus lennél, hanem mert tudom,hogy szereted, és ezek nekem megmaradnak :) Mikor láttam Jacobot Rád gondoltam, ennyi ^^
Utána nézegettem, elvileg júni 6-án jelenik meg a negyedik könyvecske, de lehet pár nappal hamarabb tényleg :) >:D< A lényeg, hogy már mindjárt ^^
Saját karakterekről annyit, hogy a Tearsben folytatásában nagy valószínűséggel lesz saját karakterem, mert kihagyhatatlan. Majd meglátjuk, hogy sikerül. És egyelőre Dracózás van meghatározva, még nem éltem ki magam rajta eléggé, majd haladunk tovább is, de ő nekem mindig favorit lesz, ezvan :) Szerintem annyira nem szörnyű, hogy olvashatatlan legyen. Na mind1

Shanci, nem akartam összehasonlítani a némettel, meg semmi, csak erről a rengeteg mássalhangzó torlódásról az a nyelv jutott eszembe =)) hallani biztosan más :)
Jó ez a táncis dolog, úgy sajnálom, hogy nálunk ilyeneket sosem szerveznek :(( nem hiszem, hogy ennyire tájékozatlan lennék, hogy lemaradjak mindig mindenről, kb kizárt!
Gyógyszertári gyakorlat? :) jól hangzik, majd mesélj :P

na később még beesek :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 7:02 
Betűmániákus

Szép reggelt lánykák! :x
Már 6 óra óta fönt vagyok, egyszerűen nem tudok aludni. Kipattan a szemem :-< DE hosszabb a napom ;) Majd kilenc felé lelépek apummal a gyógyszertárba, hogy bejelentkezzek 8-> Olyan jó lesz. Nem a jövő, hanem az azutáni héten megyek gyakorlatra :)

Aila, megértelek téged. >:D< Én is fontosnak tartom a továbbtanulási ügyeket, hisz... nekem is majdnem balul sült el minden. Azóta mélyen érint a téma, amióta az allergiatesztjeimmel bénáskodtak. Persze fontos volt és rólam szólt, de majdnem olyan helyekre kerültem, ahol nem tudtam volna önmagam lenni. :-S Itt nem azzal volt a gond, hogy dilemmáztam volna a szakmák között... nem, korántsem. Azzal volt a probléma, hogy nem engedtek, csak papírok árán. :-( És ha a szüleim nem állnak neki, és nem szeretnek ennyire, akkor kész. Mert olyan izé a helyzet, hogy csak bizonyos helyeken tesztelnek ilyesmit (nem, még mindig nem mutatnak fejlődést)...
Én eléggé határozott személyiségnek tartom magam és tudom, mi a jó nekem... Szeretem a nyüzsgést, az embereket, szeretek beszélni... és a természettudományokat preferálom. :roll: De ezt már tudjátok. Nővér szerettem volna lenni, de mivel nem nyílt szak és szeretem a kémiát - a mai napig -, úgy gondoltam, tökély lesz. Most ismerkedtem meg a hátrányokkal és előnyökkel, most ismertem meg annyira a képességeimet, hogy tudjam, nem ez a nekem való.
Az egyik nagyon jó ismerősöm D. osztályából publicisztikára megy tovább. Egy csomót beszélgettünk, hisz többeket ledöbbentett... Azt mondja, egyáltalán nem bánja az elmúlt 4évét, sőt! Szegényebb lenne mindennel, hisz imádja... De az újságírást jobban szereti és olyan lapnál tudja elképzelni magát, ahol valós egészségügyi tanácsokkal látják el az olvasókat és nem netes cikkekből... A többi ember véleménye pedig nem érdekli, mert többen titulálták hülyének, mivel nagy agy a nőszemély. :D Több tanára orvosira szánta, sőt hova tovább! Szakosításokra, de ő megmondta a tutit. :)
Úgyhogy föl a fejjel! Viszont nem megy élet-halálra. Ha nem tetszik, nem ismered a fel magad a képen, akkor van lehetőség másra. Gondolkodni kell... figyelni magad... Persze nagy a nyomás, mindenki kérdezget "Mi az, hogy nem tudod?" Apám a mai napig azt szeretné, hogy fogorvos legyek... A tesóm mezőgazdászból lett óvónéni. Kérdem én, mi baja van? Semmi. Éli a világát és marhatájékozott.

Magyar rap. Én a mai napig szívesen hallgatom a műfajt. Volt egy gettósabb korszakom, amikor ugye hip-hop-ot és utcai táncokat tanultam és ott ismerkedtem a meg a műfajjal. Szókimondó és igaz. A szöveg a lényeg, nem pedig az előadásmód... és abszolút mellette voksolok.

Nem annyira nehéz a nyelv, na. Élőben sokkal jobb, leírva kevésbé kelt megfelelő hatást. Hallanotok kellene, és akkor mindjárt máshogy állnátok hozzá. És nem, semmi köze a némethez :shock:

Jaaaj, a tánc... hát az mesés volt! Mivel sajnos kevés volt a fiú, ezért ugyebár a lányok is "fiúk" voltak... ők olajzöld pólóban, a lányok pirosban, fehér esernyővel... olyan volt, mintha a magyar zászlót láttuk volna... :roll: vagy az olaszt. :lol: De nem az volt a cél. Valami páros féle tánc volt... engem kicsit a fűzős korszakra emlékeztetett, a bálokra, ahol ugye sorba álltak és cserélgették a párokat. Na, olyan volt. :) D.ék bénáztak... én annyit nevettem.
És hogy miért kellett fél évet rászánni a koreográfiára? Mert összesen több, mint 300an tánciztak egyszerre és nehéz összehozni ennyi emberrel egy ilyet. Ütköztek az órarendek, mert két különböző suli, csak egy épület... A gimisek nem akartak részt venni benne, mert ők ballagtak délután 8-| De hogy megdöntötték-e rekordot? Nem tudom. A lényeg, hogy minél többen egyszerre táncolják ugyanazt. És annyit lehet szórakozni, nevetni... mi is nagyon várjuk már.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 21 (péntek), 21:49 
Fanfic-faló

Sziasztoook! >:D<

Végre, előbújtál KyKy :) tudtam, illetve reméltem, hogy itt császkálsz valahol, hiányoztál nagyon :( és légyszi tényleg nem csináld már ezt a nem leszek terjengős, mert úgyse érdekel senkit dumát. Nem nyalizni akarok meg semmi, de ha már "összetartozunk" mindannyian és barátkozunk, akkor igenis érdekel mindenkit, hogy mi történik akár Veled, akár mással :)
Sejtettem különben, hogy a dolog nem fenékig tejfel, akkor szoktál így eltűnni, mikor valami nagyobb gondocska van. Mikor nagyon nyűgös vagyok meg ilyesmi.
Lényeg, hogy jöttél :) és szeretném, ha mesélnél bővebben is mikor legközelebb jössz >:D<

Mindannyian mások vagyunk, mind tanulási, mind hozzáállási vonatkozásban, úgyhogy ezen felesleges rágódni :) Belém is a kötelességtudatot nevelték, de nem beszélek róla; néha szenvedtetem magam, aztán kész. Szerintem jó ez a hozzáállás, mármint hogy tényleg mindent megteszel a cél érdekében, ez így a jó :) Mindenki máshogy gondolkodik ezekről a dolgokról ^^
Rappel kapcsolatban a tartalmas magyar rappre gondolok :) azokra, akik maguk írják a szövegeiket, akár saját tapasztalatok, akár látottak alapján. Nem feltétlenül fogalmaznak művészien, olykor becsúszik a káromkodás (van akiknél a kelleténél több is), de ezt általában nyomatékosításra használják. Ez a stílus velejárója, kivédhetetlen. A témák, amiket megragadnak viszont sokszor magukkal ragadnak -> a gyász a fájdalom megjelenítése az ő szemszögükből, a szabadságvágy, ilyesmik :) Nem tudom mennyire vagytok otthon ebben a műfajban, de akit érdekel, majd dobok linket. Túl a zenei alapokon, amik szinte mindig teljesen egyszerű ismétlődő ütemek, a szöveget nagyon tessék majd figyelni :)

Az álom az oltári beteg volt: FBI ügynök voltam, és lelőttem a társamat; 4 gyereket szültem, de nem éreztem a fájdalmat... ahogy megszültem utána szinte rögtön újra 8 hónapos terhesen álldogáltam a kórházban... segítettem valaki meggyilkolt testének az eltüntetésében, meg elvették tőlem a gyerekeket, olyan voltam mint valami béranya vagy nem is tudom, de borzalmas volt. :(( hagyjuk is.

Hű, Shanci, nem pite ez a nyelv :O rengeteg a mássalhangzó egymás mellett. Olyan német ízű ez nekem egy kicsit, de így leírva sokkal bonyolultabbnak tűnik. Semmit nem értenék meg belőle.
Ez a táncolós rekord, ez klassz dolog :D mesélj róla 8-> Tánc :x

Nara, voltál már Livingben? :) Norbiék jártak oda korábban, de amilyen finnyás, neki nem tetszett annyira. Milyen buli lesz? Ki a rezidens? :)

Ma klassz kis barátnőzést rendeztünk :D túl azon, hogy kakává áztunk és nyakon fröcskölt két kocsi az aluljáróban sáros vízzel, nagyon jól éreztük magunkat xD Barátnénim fehér kabátban volt :| volt ám anyázás rendesen -.-

Lelövöm magam, na :) megyek Gyilkos elméket nézni ^^
Szép álmokat és kellemes hosszú hétvégét! :) puszika

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 21 (péntek), 20:46 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Szép fáradt estét mindenkinek! :)

Amphe, én is szoktam ám olyanokat álmodni, hogy...uhúú! ;-) Ha nem túl 18-as, hanem vicces akkor szerintem mindenki szívesen fogadná itt is, nyugodtan leírhatod, főleg, hogy már elhúztad előttünk a mézesmadzagot! :-P
Rap? Mármint angol Eminem-féle? Vagy magyar? Mire gondolsz?

Megértem, nagyon is, Nara, hogy érted a nem akarsz még ezen rágódni dolgot, és talán 9.-ben még lehet egy kis szabadságod a téren, de azért jövőre már majd gondolkozz rajta, mert mi is azt hittük, hogy mire arra kerül a sor, majd tudni fogjuk, aztán úgy elszállt az 5 év, hogy észre sem vettem. Még mindig ugyanolyan kislánynak érzem magam, mint akkor, aki nem szeret és nem is tud döntést hozni, utálja a változást és önállótlan... :oops:

Living Roomban tolod már 9.-ben? :-P Nem mondom, korán kezded! ;-) Vagy ilyen nagy bulizós vagy?

Shanci, rekordkísérlet? :o Több országban egyszerre tánci? Vagy félreértettem valamit? :oops: És ilyen nagyszabású tánc, hogy fél évet kell rá gyakorolni? Fel is veszik meg minden, vagy hogy megy ez?
Persze, amint megtudtam az eredményeket (és feltéve ha azok pozitívak lesznek), akkor mesélek sokat, ígérem! :) Bár többet főleg akkor fogok tudni, ha már benne vagyok, vagyis jövőre igazán. Hát nem, nem igazán turizmusos, a turizmus gazdálkodástudomány, ez pedig társadalomtudomány (a lényeg, hogy itt nincs matek :-D)
Na, akkor mondjál prózát, drága, az is jó! :)
Érdekes ez a szerb nyelv, uh ennyi mássalhangzó, mint a szlovákban... Én azt hiszem, azért a magyarra szavazok! ;-) De azért tényleg jó lehet ennyi nyelven tudni.

KyKy, egyáltalán nem zavar minket, igen is érdekelnek a dolgaid, sőt! Remélem, azért valamelyest már rendeződtek! :)
Pasi dolog vagy munka, család? Ha nem akarod, nem kíváncsiskodom, csak ne gondold, hogy nem szeretünk, jó? :) Fejezd be ezt a téged senki se szeret felfogást, rendben? ;-)
Viszont ne haragudj, de kicsit talán erősnek érzem, hogy a továbbtanulási gondjaimat drámázásnak nevezed, nekem igen is nehéz döntés volt. Nagyon nehezen tudok döntést hozni, ez tudom, nem a legjobb tulajdonság. Meg hát sajnos nincs lehetőségem, hogy évente váltogassam, amit elkezdek, azt be is kell fejeznem, hogy minél előbb segíthessek majd a családomnak, igazán megérdemelnének többet, mint ami most jut nekik, és ha lesz egyszer esélyem, meg is fogok érte tenni mindent, hogy megadjam nekik. Viszont ehhez az kell, hogy az elsőnek választott diplomámmal tudjak elhelyezkedni, nem pedig csapongani szanaszét. Lehet, hogy fogok (sőt, nagyon szeretnék) több dolgot tanulni, de nem akarok durr bele módon elkezdeni valamit, ami nem is tetszik, csak azért, hogy aztán majd úgyis megváltoztassam. Meg hát sajnos arra sincs keretünk, hogy bármi fizetősre menjek, így megint csak a sokpontos dolgok maradnak, amiért pedig nagyon kell hajtani. :?
Nem panaszkodom, tudom, mit döntöttem, mit vállaltam, meg is teszek érte mindent, amit tudok, szóval ezért veszem ennyire "véresen komolyan". De nem akarlak győzködni, tudom, hogy téged lehetetlen. :-P Csak rosszul esik, ha a felfogásomat máshogy értelmezik, mint amilyen valójában... :oops: :-(

Lánykák, hétvégén én sem leszek, vasárnap délután/este jövök leghamarabb, ha ma már nem.

Pussz mindenkinek!

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 21 (péntek), 18:45 
Betűmániákus

Szia KyKy! :-*
Már annyira hiányoztál! :(( :(( :(( Húzod itt az agyam... már akartam írni féjszen, hogy mi van. :-( De megelőztél.
Tyűűű, annyira nem durva, csak... egyszerűen ilyen a természetük. És TUDNAK magyarul. Csak nem ebszélnek, mert az sérti a büszkeségüket, de értenek mindent, amit mondasz. Kis sunyik :D De mamám, milyen jó pasik vannak köztük =P~ De a vegyes házasságok nem jövedelmezőek :-S

Óóó, nos. Az a helyzet, hogy nem szoktam fordítani, mert már ösztönből válaszolok, gondolkodás nélkül xDD
De ezek nagyon kis édes,. egyszerű dolgok, szóval figyelj ;) És nagyon-nagyon szívesen.

"Zdravo, ja se zovem Kriszti, i ja imam dvadeset godina. Ja volim puno pisali i citali."

Fonetikusan: Zdrávo, já sze zovem Kriszti, i já imám dvádeszet godiná. Já volim puno píszáli i csitáli.

Na, az á és i betűket, nem kell teljesen ejteni, vagyis nem kell annyira kinyitnia szádat, csak úgy közepesen :) Illetve ők nem azt mondják, hogy 20éves vagyok, hanem hogy 20évem van. Itt is 3 nem van, de nem aszerint van ez, hogy fiú vagy vagy lány, hanem a végződések alapján. De ez bonyolult.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 21 (péntek), 18:34 
Könyvmoly

Sziasztok!

Mindenki örömére nem leszek terjengős, nem magyarázom a saját dolgaimról, úgyis minden egy nagy rakás sz@r, összecsaptak a fejem felett a hullámok, és minden rajtam csattan. Sok. De mindegy.

Amúgy, Amphe, igen, itt settenkedtem, mert annak ellenére, hogy nem írtam, itt jártam a háttérben és olvasgattalak titeket, mert hiányoztatok.

A jövőbeli szakmád engem is érdekel Aila, bár nem értem, mi ez a drámázás ezzel a sok álmatlan éjszakával... :) Szerintem (sőt!) nem most dőlt el a sorsod, simán tudsz még bármikor változtatni, és nem azt jelenti, hogyha most bekerülsz egy egyetemre, akkor azt végig kell vinned, és azt kell örökkön örökké, az idők végeztéig dolgoznod, lásd: Maycsi. Nem hiszem, hogy ilyen véresen komolyan kell venned mindent, egy kis rugalmasság, drága! :)
Én most kitanulom a grafológiát, de lehet, hogy utána el fogok kezdeni egy teljesen mást.
Na, mindegy, nem értem, de ez egyéni szoc. problem.

Shanci, amit meséltél, hogy milyen... kiközösítések vannak - jobb szó híján -, nagyon durva. Valahogy olyan érzésem lett, mint ami annak idején volt a zsidókkal (fingom sincs, h itt mit szabad még feketén hagyni, szóval kifehérítem a biztonság kedvéért... xd). Nagyon rossz ezt olvasni... :( Viszont azt, hogy ilyen sok nyelvet beszélsz, azt meg igen. Írnál pár szót/mondatot szerbül? Engem úgy érdekelne.. esetleg leírhatnád fonetikusan is, hogy ki is tudjuk ejteni... Olyat pl, hogy "Szia, Krisztinek hívnak, 20 éves vagyok, és szeretek sokat írni és olvasni." xD :D Így első körben ez jutott eszembe. :)

Riika, a régészettel tökéletesen egyetértek - ide jön Aila elmélete is a sokszor csak homokkal -, ezért is voltam kicsit kiakadva, mikor barátnőm benyögte ilyen fellengzősen, hogy ő nem lenne titkárnő, vagy ilyesmi, mert az unalmas. Aha, na mert ez a hiperizgalmas ecsetelgetés sokkal jobb... Egybk. meg nem feltétlenül unalmas a munkám sem, csak épp jól kell kihasználni... :) szerintetek miért nem vagyok lemaradva írás-ügyileg sosem? A kihívásra is kész a törim. :)

Amphe, egybk. nem értem, hogy miért jutottam eszedbe az Alkonyatról... :oops: azért annyira nem vagyok fanatikus, csak simán várom a könyvet, meg a filmet, de nem úgy mint pl. egy Hp-t. :) Na, mindegy. Amúgy Aila, június 3-án jön a könyv, 30-án meg elvileg a film (az Eclipse), ha érdekel. :)
Ja, és Amphe, mi van a saját karakteres írással? :-O Ne Dracózz folyton! :(

Most megyek, nem leszek a hétvégén, lehet, hogy hétfőn sem tudok jönni...

Szép hosszú-hétvégét Nektek!

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 21 (péntek), 14:56 
Betűmániákus

Sziasztok! :x
Hát, túl vagyok a mai napon, ami végül nem is telt olyan szörnyen, mint ahogy az be lett harangozva... :) Első órán megírtam a magyart, negyediken a kémiát, az utolsó kettő meg elmaradt, mert D.ék táncoltak. Vagyis az össz negyedikes tanuló nálunk, Albániában, Horvátországban, Boszniában, Montenegróban... meg még néhány országban egyszerre. Rekordot akarnak dönteni. Pontban délben kezdték és 6 percig tartott. Szép volt és majd nekünk is kell :D Egész második félévben erre készültek...

Aila, megértem, hogy nem akarsz elhamarkodottan mesélgetni nekünk... :-* De azért nagyon kérlek, ha sikerül... akkor MINDENT tudni akarok, nem menekülsz. Nem tudom, mit rejt a téma :oops: De biztos érdekes, ha már utazni is lehet 8-> Turizmusos valami? De nem faggatlak :) Hűűű, kedvenc költő??? Nekem nincs olyanom. Az az igazság, hogy nem olvasok verseket, csak ha nagyon muszáj... :oops: :oops: Többnyire az időhiányom miatt... ha olvasásra szánok időt, akkor próza. :roll: De amint lesz, közlöm veled.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 21 (péntek), 14:16 
Írópalánta

Sziasztok!

:D Na, ahhoz képest, hogy azt mondtam, hétvégéig nem jövök... :D

Hát igen, azért tudom, hogy nem árt rajta gondolkodni, meg így már valahogy akaratlanul is elkezdek tervezgetni, csak tökre félek tőle, hogy esetleg rosszul döntök vagy valami. És azért a jelenre is akarok időt hagyni ;) Ha értitek, mire gondolok...

:D Nem azt mondtam, hogy nem szeretném a törit, vagy valami, igenis érdekesnek tartom, mert szerintem sok a logika benne, de szerencsére nem úgy, mint a matekban, vagy a fizikában. Mert nem attól logikus, hogy 1+1 az 2 (jó esetben :-P), hanem attól, hogy egy kis emberismeret is kell hozzá :) Meg a kultúra is nagyon jó benne. Szóval nem azt mondtam, hogy nem szeretném, csupán azt, hogy nem bízom a tanáromban xD :-P

Egyébként 9.-es vok ;)

Hú, ez a nemzetközi tanulmányok érdekesen hangzik :D Meg bonyolultan... :)

Jah, meg valaki kérdezte: a Living Roomba megyünk, Pestieknek lehet, hogy mond vmit ;)

Puszi :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 23:24 
Fanfic-faló

Most nagyon kuka vagyok ehhez, de pl József Attila szerelmes verseit csíptem.
Nekem inkább ismeretlen írók közül vannak kedvenceseim :oops: és ez már nem is igazán vers műfaj, hanem rapp, de a megalkotás sok esetben igazán művészi ^^
Kosztolányi is szépen ír, Tóth Árpi versei tetszettek, de most ne kérdezz példát, mert egy se jutna eszembe -.- Ha valaki még beugrik, akkor írom :)

Nadeténylegjóéjt :x

Szépjóreggelt!
Igaz, dél elmúlt már, de oda se neki :D
Senki nem járt ma még erre hümmhümm :(
KyKy, szívem, merre vagy mán? :( Tudom, hogy itt bújkálsz!

Atya ég, annyi butaságot álmodtam :| borzalMacska volt. feleslegesen nem morbidkodok, akit érdekel majd annak leírom xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 23:17 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
amphetamin írta:
Ailácska! >:D<

Mivel ezt a részt olvastam utoljára erre reagálok először. Nekem sem a kedvencem Petőfi, VISZONT! Berzsenyi fényévekkel rosszabb -> tömény önsajnálat: szörnyű, borzasztó, lelombozó és katasztrofális! Az övénél talán jobban senki költészetét nem utáltam. Pff....
A forradalmi költészete elég uncsi így vázlatosan, viszont a versei tetszenek :)

Mindjárt elalszom, de ezt a témát még be akartam dobni, hátha hagytok nekem néhány véleményt estére, mikor legközelebb jövök! ;-)
Kinek kedvenc költő?? Neveket kérek, sokat, sokat! :)

Én Kosztolányival kezdeném.... 8-> 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 22:13 
Fanfic-faló

Ailácska! >:D<

Mivel ezt a részt olvastam utoljára erre reagálok először. Nekem sem a kedvencem Petőfi, VISZONT! Berzsenyi fényévekkel rosszabb -> tömény önsajnálat: szörnyű, borzasztó, lelombozó és katasztrofális! Az övénél talán jobban senki költészetét nem utáltam. Pff....
A forradalmi költészete elég uncsi így vázlatosan, viszont a versei tetszenek :)

Nemzetközi tanulmányokról olvastam én is, elég bonyolult egy dolog. Ha Téged ez érdekel, akkor "harcra fel!" :):x
Biztos vagyok benne, hogy sok eltűnt kincsecske van még a föld alatt, csak ugyebár az ember mindig azt hallja, hogy ezt a híres azt a híres cuccot megtalálták, és kicsit olyan érzése van az embernek, hogy mire ő odaesne, hogy feltár valami érdekeset, addigra "elfogynak" a kincsek xD persze ez hülyeség, de akkor is :D

Am igazad van abban, hogy soha nem lehet túl korán elkezdeni azon filózni, mi leszel, ha nagy leszel! Sokkal könnyebben alakítod az életedet a középsuliban, ha tudod, mi szeretnél lenni, mivel akarsz foglalkozni, stb. Érdemes előre körülnézni. Nem kell azonnal döntened, de minél több dolognak nézel utána, annál felkészültebb leszel majd, mikor arra kerül a sor, hogy döntened kell :)

Na, elteszem magam holnapra, én is bocsi, ha nem válaszoltam valamire, vagy valamit nem fejtettem ki kellően :) Szóljatok rám.
Holnap jövök, szép álmokat csajócák :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 21:45 
Fanficbúvár

Halihó mindenki! :)

Jaj, lányok, mióta a tételírós fázisból átváltottam a tanulósra, alig jutok géphez... :? Múlt héten itt töltöttem szinte az egész napot és néha-néha felnéztem, hogy írtatok-e valamit meg válaszolgattam (általában csak Amphének, aki sorstársként szintén itthonozgat - hapax legamanon forever ;-)), de most... csak ilyenkor este jutok ide és már úgy le vagyok maradva... :cry:
No mindegy, Riika már tudja, ezért nem várok sajnálatot! :-P

Shanci, mi ezt a témát már megbeszéltük mikor megismertelek, illetve hát elég részletesen kifejtettem felháborodott véleményemet a helyi dolgaitokkal kapcsolatban, most is rossz hallani őket, bár nekem már mesélted... :cry: Nem szeretem az igazságtalanságot, főleg ha alaptalan. Mit ártottatok ti vagy akár mi, bármilyen magyar a szerbeknek? :cry: Ne mondj olyat, hogy egy fecske nem csinál nyarat, igen is csinál, hinni kell benne! ;-) És jól mondta Amphe, bennünk van a jövő, úgyhogy! :)
Kitartást drága, a jövő héthez, szurkolok, hogy utána pihenhess. Küldök neked virtuálisan még egy puha párnácskát! :)

Ne haragudj, én se direkt nem válaszoltam a továbbtanulós kérdésre, csak elfelejtettem, annyi minden van nekem is mindig a fejemben. Az én esetem sem egyszerű, én elég sok mindent megjelöltem, de a leglényegesebb az két szak igazából, úgyhogy a többit hagyjuk is, főleg mert kis is fogom őket szórni.
Én nemzetközi tanulmányokat szeretnék tanulni, de kérlek, meg ne kérdezzétek, hogy az pontosan mit takar. Nem azért, mert én sem tudom, mert mostanra már elég sok emberrel beszéltem és elég sok mindent olvastam róla és utána, de elmagyarázni rendesen nem tudom. A lényeg annyi, hogy köze van a diplomáciához, az idegen nyelvekhez, az utazáshoz és nagyon sok olyan (számomra ;-) ) érdekes tantárgy van, mint etikett, diplomácia, nemzetközi jog, kultúra... Engem ezek érdekelnek, de kérlek, kérlek, hadd ne kelljen most részleteznem, hogy miért ezt választottam, mert nagyon nehéz döntés volt, nagyon sok álmatlan éjszakámba került és nem akarok már ezen többet gondolkozni, változtatni úgysem tudok rajta (nem mintha akarnék - ezt szeretném tanulni). Nagyon sok oka van, amiért ez és nem más.
A másik szak az anglisztika, azt főleg azért szeretném tanulni, hogy eredetiben olvashassak angol regényeket (Terabithia :x ) és angol, amerikai kultúrát, történelmet és hasonlókat tanulhassak. De ezt inkább másoddiplomának, hobbiból szeretném, elsősorban most a nemzetközi a nagy vágyam, csak hát... azok a fránya pontok... :cry:

Riika, apukád restaurátor? És ezt nekem hogyhogy nem mondtad még soha?! :-P Na, majd mesélsz mindenképpen! ;-) Engem is érdekelnek ezek a dolgok. Én a régészetről főleg akkor mondtam le, mikor tudatosult bennem, hogy a föld tele van bogarakkal... $sick Az az egy, amit nem bírok elviselni. Lehet kígyó, bármilyen más állat, denevér, bármi, de pók és bogár... azokat képtelen vagyok elviselni. Meg hát az a baj, hogy egy régész élete sem csak abból áll, hogy feltár egy piramist, nagyon sokszor kell fölöslegesen dolgozni. Egyszer egyszer vannak egy életben igazi szenzációs feltárások, nagyrészt inkább a homok.
Viszont, Amphe, mielőtt nagyon elkeserítenélek, nagyon sok feltáratlan kincs van még a föld alatt, én ebben szilárdan hiszek, túl sok mindent pusztított már el az ember ahhoz, hogy a föld tele legyen maradványokkal, kincsekkel a múltról és a letűnt korokról, szóval - csak rajtad áll! :)
A restaurátorról jut eszembe, nekünk is van egy ismerősünk, aki az és megmutatta, hogyan restaurálnak régi festményeket, nagyon durva, hogy egy szinte teljesen tönkre ment képből hogy lesz szép! Teljesen le voltam nyűgözve! _U_
Főleg, mert nem kis felelősséggel jár a munka, mikor Olaszországban voltunk, pont restaurálták a pisai battistériumot és hát... tényleg, meghajolok nagyságuk előtt, én bele nem mernék nyúlni egy régi freskóba. Egy rossz ecsetvonás és Isten se javítja ki...
Riikám, ugye nem utálsz nagyon? :oops:

Nara, ne gondold, hogy fiatal vagy még az egyetemi felvételin töprengeni, bár én (mi, ugye Amphe?) hamarabb elkezdtünk volna gondolkodni rajta, most könnyebb dolgunk lenne. Sosincs túl korán hidd el. Most hányadikos is vagy? Bocsi, de elfelejtettem... :oops:

Bocsi, lányok, biztos nem válaszoltam mindenre, de szóljatok rám, egyik sem azért van, mert ne érdekelne a téma, csak mert túl sok egyszerre az információ! ;-)

Szép álmokat! :)

Aila

U.i.: Uhh, most én is extra hosszúra nyúltam.;-)

Szerk.: Jaj, tényleg a műfordítás az engem is mindig vonzott, de jó is lenne... 8->
Hát igen, erről a "nem akarok menni" fajta buliról én is tudnék mesélni... :oops: Utoljára pl. úgy kellett elkapkodni előlem a telefonokat, mert mindenkit (főleg bizonyos embereket) hívogatni akartam meg szenvedtem. Eléggé rám jött a letargia, ők meg adták meg adták a poharakat... :oops:
Töri? Hát azért szerintem van néhány nem túl könnyű rész, főleg a modern töri időszakából... :?

Hát lányok, akkor jól le lettem szavazva Petőfimmel... :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 20:59 
Fanfic-faló

Irigy vagyok Rád, Shanon, de komolyan :) Aki ennyi nyelvet beszél, az sokkal jobban el tud helyezkedni (talán), és nem utolsó sorban könnyebben meg tudja értetni magát. Felnézek Rád:)

Nara, örülök, hogy mehetsz bulizni, lehet én is megyek vagy pénteken vagy szombaton :D Merre mentek? :)
Lesz folytatás, lesz lesz, de még nem most... valamikor a nyár elején kezdem majd szerintem feltöltögetni az első részeket, de attól is függ, hogy haladok az írással.
Tudod, mondasz valamit :D Én is nagyon érdeklődtem és most is érdeklődöm a nyelvek iránt, bár az első sikertelen nyelvvizsga kicsit elvette tőle a kedvem xD Én is akartam tolmács vagy idegenvezető lenni 8->
A műfordítás sem utolsó dolog, ezzel most megfogtál :D

Shanci, sokszor vagyok úgy, hogy jajj a hátam közepére nem kívánom az elmenést, mer fáradt vagyok stb, de tök jól kikapcsol :) az ilyen "nemakarokmenni" összejövetelek szoktak általában a legjobban sikerülni xD nagyon ki tud kapcsolni az ember a barátokkal, elfelejti a gondjait :)

Nara, a töri szerintem viszonylag egyszerű tantárgy, bár nem tudom most épp hol jártok. Én úgy szoktam tanulni, hogy elolvasom a leckét, de úgy hogy tényleg semmi másra nem koncentrálok, hanem szinte szájbarágósan felolvasom magamnak az anyagot. Ezt egy kétszer háromszor, nem kell magolni memorizálni, a lényeg ha a menetét tudod, akkor tudod az anyagot. Ehhez a menethez ha megtanulod a fontosabb évszámokat és fogalmakat akkor tök jó vagy :)
Olyan furcsa, hogy mindig mindenki írja, hogy szenved a fizikatanulással, nekünk soha nem kellett tanulni :oops: nem voltunk rászorítva, mindig puskáztunk és mindenki ötös volt... bár mindenki ilyen vajszívű fizikatanárral lenne megáldva :S el sem tudom képzelni, milyen azt tanulni -.-

Itt volt Apucikám 3 órát, és tök jót dumcsiztunk :oops: :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 18:38 
Betűmániákus

Szia Nara!
Hosszú hétvége? :-S Ti ünneplitek a pünkösdöt? :) Mi nem xDD
Úgy látom, te is rendesen el vagy havazva - meg mindenki :-( - de kitartást! Remélem mindannyiunknál meglesz a gyümölcse... :mrgreen: Örülök, hogy elengedtek partizni.
Tegnap beszéltem Noémivel és nagyon úgy beszélt, hogy ki akar ruccanni, szóval lehet, hogy én se menekülök... de annyira sok a dolgom, hogy valószínűleg lefújom. :roll: Tudom, hogy nem gubózhatok be, de egyszerűen már ha párnát látok, csorog a nyálam. :-)P Ki vagyok merülve mentálisan, ennyi. De ha kibírom a jövő hetet, akkor talán azt mondhatom, hogy túl vagyok a nehezén.

És akkor lesz friss? De jó! :x
Hmm... nyelvek. Engem speciel sosem vonzottak annyira, de nem rossz. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 18:19 
Írópalánta

Sziasztok!

:D Mégis feljöttem még hétvége előtt, mivel a hócipőm tele van már a tanulnivalókkal :roll: Holnapra be van ígérve egy matek tz, a szerdai angol alatt vizsgáztam, szal az is, a fizikatanárunk meg sosem mondja el, hogy mikor írunk, mert ez a mániája. Viszont a mai órán rákérdeztünk és olyan kétértelmű volt, szal mindenki fél :-S Ráadásul itt az év vége és nem tudom mennyiben női megérzés, hogy holnap töriből is lesz valami számonkérés, és mennyire csak az, hogy nem bízom a kiszámíthatatlan töritanárban :roll: Szóval szépen el vok havazva.

De ami feldob: hogy most hosszúhétvége lesz :D:D:D Végre talán lesz időm egy kicsit írnom, esetleg az Árnyékliliomot befejezhetném, meg feltöltögethetnék szontetteket is, ha már így mondod Riika :D Meg az új sztori is...

Tényleg van folytija a Tearsnek, Amphe??? :D:D:D:D Dejó, akkor most asszem kicsit fel is dobom majd vele magam :) Bár lehet, hogy előtte felfrissítem az emlékezetem ;)

Detökjó az avatarod Shanon :D Bocsi, hogy én nem mondtam semmit a témában, csak nem olvastam vissza :( Igazából nekem jelenleg a tököm kivan azzal a kérdéssel, hogy "Mi akarsz lenni?" X-( ...és társai. $fal De azzal egyetértek, hogy a pszichológia tényleg nagyon érdekes. Én még arra gondoltam, hogy kihasználnám, hogy viszonylag jó a nyelvvérzékem, pl. tolmács, műfordító xD Egyébként teljesen humán beállítottságú vok, de még kiscit korainak tartom, hogy azon gondolkodjak, hova megyek egyetemre :D

És: elengedtek bulizni xD :D Már nagyon hiányzott egy jó kis party, mert régen voltam, ráadásul most tökm jó helyre megyünk :D Szal végre lazíthatok egy kicsit péntek este xD

Na puszi :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 16:41 
Betűmániákus

De olvastam, csak nem reagáltam :-P
Természetesen várom. :D
Én meg nagyon félek, hogy nem leszek kész a kihívással :roll:

Teljesen beszélem a nyelvet :) Már több, mint 10éve tanulom. Bár az angolt nekem jóval könnyebb volt fölfogni...Ami még jó benne, hogy a legtöbb szláv nyelv hasonló, ebből kifolyólag tudok horvátul is... meg a boszniai nyelv se tér el annyira... :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 16:40 
Fanfic-faló

Ez azért megnyugtató :) Am nagyon nehéz a szerb nyelv? nehezebb mint bármelyik másik idegennyelv? jól is beszéled a nyelvet, esetleg anyanyelvi szinten, vagy inkább úgy vagy olyasféleképpen mint mi az angolt, németet? :)
Jött apukám, majd később benézek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 16:33 
Betűmániákus

Szia Riika!
De jó, hogy jelentkeztél! :x :-*
Óóó, restaurátor az apukád??? De jóóó 8-> Hmm. Micsoda emberkékkel vagytok ti körülvéve. :lol: Ez az ásatásos cucc nagyon érdekes, de nem az én világom. :)
Köszönöm a gratulációt, nagyon aranyos vagy! Rendkívüli érdem számomra, hogy megértettétek a lényeget. >:D< Ez volt a cél.

Óóóó, nos már nagyon kicsi van hátra a könyvből, de most egy szemernyi időm sincs foglalkozni vele. A tanárnőm kijelentette, hogy mivel érettségiztet, ebben az évben már nem tudjuk földolgozni kellőképpen, úgyhogy majd harmadikban úgy kezdjük az évet. Ennek igazán örültem, de amint kicsit levegőhöz jutok a suli után, be szeretném fejezni. Majd küldök pü-t az észrevételekkel kapcsolatban. Az eddigiek meg... nos... maradjunk annyiban, hogy rémesen sok a - számomra - eléggé unalmas és semmitmondó rész. :roll: De a pozitívumokról majd bővebben beszámolok ;)

Szerk: Amphe, nyugi. Annyira azért nem rémes a helyzet ;) Én is élek... a tanítás meg olyan amilyen. Meg akarom csinálni, és még az egyetemi szakik se szólhatnak bele... 8) Egy csomó jó példa is van, azt az emberkét pedig tényleg elismerik, aki magyar létére végigcsinálja idegen nyelven az egyetemet. Én jó eséllyel indulok, hisz beszélek szerbül.
Valóban furcsa lehet olvasni a szavaimat, de nincs mit szépíteni. És nem minden szerb ilyen, csak a lenti többség. A vajdasági részétől nem kell félni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 16:27 
Fanfic-faló

Ez elég elszomorító, már így is, hogy nem vagyok benne ezekben a dologban; elég borzalmasan hangzik. 'Kicsit' olyan fajgyűlölő szaga van a dolognak és szerintem nem is tévedek sokat. Rémisztő amiket leírtál :S sok dolog kavarog most bennem, de nagyon nehezen tudom megfogalmazni, úgy hogy választékos legyek és ne ismételjem magam feleslegesen. Én félnék ott kint élni. :-S

Hopp, közben jött ez hsz :D
Örülök, hogy meglátogattál minket Kiscsillag! >:D< :)
Ez a régészetes cumó igen érdekes! Jól hangzik nagyon :P Már számtalanszor elképzeltem, hogy mondjuk egy piramisban vagy a környékén munkálkodom, csak az a baj, hogy a nagy babérokat már learatták előttem xD igazságtalanság :((
Am örülök, hogy hosszan írsz :) Ritkán jössz és kell, szükségem van az élménybeszámolókra :):)
Apukád amúgy hol dolgozik? Nagyon érdekes a restaurátor foglalkozása is :oops:

Shancika, lehet elsiklottál fölötte, de írtam neked a nem tudom melyik hszemben, asszem a reggeliben egy kis infót a Tears folytatásról :oops: most tényleg vagy elsiklottál vagy nem érdekel :) ha nem érdekel, szólj nyugodtan, akk nem irkálok róla ^^

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára amphetamin 2010 május 20 (csütörtök), 16:35-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 16:25 
Szárnybontogató

Sziasztok! >:D< :)

Shancikám, tökéletesen megértelek, nálunk is eszméletlen ez az évvégi hajtás, főként, hogy ezeket a jegyeket már pontokként visszük tovább. Ezen a héten csupán két matek dolgozatot írtam, egy magyar röpit, két összehasonlító verselemzést, holnap pedig biosz és filozófia témazáró... :(( Eléggé ki vagyok, pláne, hogy a zeneiskolában is még hátra van két vizsgám. No, de nem panaszkodom, ez most mindenkinek nagyon hajtós időszak... :roll: 8-|

Jáj, ahogy olvastam az eddigi hozzászólásokat, annyi mindent eszembe jutott, de tuti, hogy most a fele kimarad... :D

Amphe, drága, először is olvastam a püdet és miután megírtam ezt a helyzetjelentést, megyek is válaszolni rá! :-* Előlegbe annyit, hogy nagyon örülök, hogy rendbe jöttek a dolgok!! :x
Régészet?? :shock: Phűű, erről tudok mesélni, ha érdekel. :D Apa ugyanis restaurátor, és mivel régebben én is szerettem volna ilyesmivel foglalkozni, elintézte, hogy elmehessek egy igazi ásatásra. :x Tavaly nyáron voltam, egy nagyon jó kis csapattal, a Csókakő-i várnál. Egy egész fal részt kiástunk a földből, még török korabeli freskó maradványt is találtunk, nem beszélve a rengeteg festett edényről, vázáról, no meg persze a csontokról... 8) Igazából nagyon élveztem, bár voltak olyan pillanatok, amikor inkább megkértem, hogy elmehessek feltérképezni a vár többi részét... :oops: Ugyanis nem igazán csak annyiból áll az egész, hogy kis ecsettel porolni kell a leleteket (bár én többnyire ezt csináltam :D) hanem elég kemény fizikai munka is szükséges. Nálunk három munkás segédkezet, ők csákányoztak, meg hordták el a bazi nagy, fölösleges köveket. Na jó, itt berekesztem magam, nem szeretnélek titeket untatni, de Amphe ha bármi kérdésed lenne, akkor csak ne habozz! ;)

Nara, gratulálok a némethez, ügyes lány vagy te, biztosan jól sikerült! >:D< Nyelvvizsgázós élményekről sajnos én sem tudok beszámolni, majd talán jövőre... :roll:
Tényleg, Nara, a szonettekkel, hogy állsz? Szívesen olvasnék Tőled ilyesmit! ;;) :D

Shanci, nagyon gratulálok a versenyen elért eredményedhez!!!! =D> <:-P Elolvastam a munkád, és hihetetlenül letaglózott, nagyon ügyesen összeszedted a dolgokat. Sok mindent megtudtam, aminek nagyon örülök, szóval köszönöm és küldök Neked soksoksok gratula-puszit! :-* :D

Bevallom, Lanától még én sem olvastam, de ha ennyire mondjátok, hogy jó, akkor igyekszem bepótolni ezt a lemaradást.
Aila, jól mondta, nekünk is van egy Lanánk, a mi igazi kis mesterünk! :) Őt ismeritek? Azt hiszem, mindketten csak ajánlani tudjuk! ;)
Aila, hogy sikerült a konzultáció, kiderült valami érdembeli dolog? 72 tétel???? :shock: :shock: :shock: Ótejóég, nem semmi, el is feledkeztem róla, hogy ennyi van, pontosabban ez így még nem tudatosult bennem. :oops:
Ájáj, viszont egy dologban nagyon nem értünk egyet. Petőfi. Az egyetlen, akit tényleg szívből ki nem állhatok az irodalomban, van ugyan olyan, akit csak szimplán nem kedvelek, nem érzem magamhoz közel, de Petőfi... pfuj. A legnagyobb ellenségemnek sem kívánok két olyan hónapot, mint mikor mi tanultuk... Shanci, te hogyan állsz vele? Tényleg a Vörös és feketét végig olvastad már? :)

Ejj, már megint iszonyat hosszú lettem. Tessék ám megmondani, ha zavar és kevesebbet fecsegjek... :oops: :oops:

Pusszantás :-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 16:15 
Betűmániákus

Ez eléggé bonyolult. :-S Aki nincs benne, az nem értheti... Ütköznek az ellentétek, nyelvek, kultúrák és nézetek. A vajdaságiak nagy része nem beszél szerbül és ez hatalmas hátrány... bizonyos helyeken, ha magyarul szólalsz meg, összevernek... A kicsi alanyomat elvitték egy ilyen központba és az anyukát kérdezték a gyermek viselkedéséről és észrevételeiről. miután kiderült a dolog. Namost, ilyen esetekben minimum egy hetes megfigyelés dukál ahhoz, hogy megfelelően fejleszthessék a kicsit. Kérdem én, akkor? Kétségbe vonta a specialista tudását, mindössze a neve miatt, mert magyar volt, aki a beutalót adta ki. Nálunk nem a pontszámok alapján kerülsz be a padokba, hanem a név miatt... Ez nagyon nyersnek tűnhet, esetleg úgy, hogy sajnáltatom magam/magunkat, vagy hogy ócsárolom a hazámat... a szerbeket. De nem. Ez így van... egyszerűen ha nem ics a neved végződése, akkor a lista aljára kerülsz. :roll: És tényleg csak a leg-leg jut be közülünk, szóval ezért rinyálok és nem azért, mert nem bízom magamban vagy képességeimben. Mögöttem nem áll senki, aki belökhetne a nagyok közé... mint ahogy több esetben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 15:58 
Fanfic-faló

Furcsa így betekintést nyerni olykor olykor más ország életébe is. Ha valamit nagyon szeretnél, az tutira sikerülni fog :) Szerintem elég talpraesett vagy ahhoz, hogy összehozz majd egy olyan csapatot, aminek a tagjai hasonló érdeklődésűek, mint Te. Az új generációban a jövő, mindenen lehet változtatni :)
De hogy érted azt hogy a szerbek ne foglalkoznak a magyar ajkúakkal? akár éhen is halhat egy szerb mellett a magyar gyerek? vagy ezt most nagyon szélsőségesen néztem? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 15:54 
Betűmániákus

Na, igen... :-< Pedig még csak most kezdtem. Öregszem :((
Viszont azt már biztosan tudom, hogy orvosira és gyógyszerészetire nem megyek :D Meg matekra se. Brrrr.
Aham. Meg úgy az egész kriminalisztika szuper már magában. De én a kognitív ág felé hajlok. Meg hát a gyerkőcök. Vagy a nagy szerelmem: autista központot nyitni nálunk, vajdaságban is :oops: A magyar ajkúakkal a szerbek nem foglalkoznak, hozzátok áthordozgatni őket pedig költséges :( Annyira jó lenne... de egy fecske nem csinál nyarat, pláne nem egy olyan madárka, mint én. Nálunk is magasak a követelmények... és ha be is jutnék, nem ártana végigcsinálni. Nálunk nagyon kevés a diplomás pszichológus, nemhogy a szakosodott... =((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 15:38 
Fanfic-faló

Nem is hinnéd Shanci, hogy milyen közel van :oops: :) Mi is azt hittük, hogy messze van, aztán benéztük xD a pszichológia szerintem nagyon érdekes tudományág :) azon belül is kriminálpszichológia :x

jut eszembe, Aila, nincs árvíz nálunk a környéken, ha jól tudom, bár a Dunaparton nem voltam mostanában, ott már lehet kiöntött. Az udvarban viszont áll a gej rendesen :D olyan mintha rizstermesztők lennénk xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 14:52 
Betűmániákus

Jaaaj 8-> 8-> 8->
Annyira jó olvasni ezeket :x :x Én is pszichológiára szeretnék menni... de gondolom, ezt már levettétek a hszeimből. :oops: Aztán logopédus... akkor ez a mentős cucc se rossz. :D
De ez még messze van :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 14:14 
Fanfic-faló

Nem direkt nem válaszoltam Shanon, de szerintem egyikünk feje sem káptalan :) de örülök, hogy feldobtad mégegyszer, ha már előzőleg nem válaszoltam rá...
Pszichológia és jog a két fő kiszemelt, de elég necces, hogy bekerülök e mert rengeteg a pont -.- és biztos lesznek nálam erősebb jelentkezők is, de azért szép álom :)
Jelöltem még szociálpedagógiát, andragógiát és tanítóképzőt.
Tanítóképzőbe kedden lesz az alkalmasságim, mennek kell Esztergomba.. van kommunikációs, egészségügyi és zenei felmérés.. kíváncsi leszek, hogy alkalmas vagyok e XD
Volt még egy különleges jelölésem, az egyiptológia :) Nagyon érdekesnek tartom, imádom az egyiptomi kultúrát és ezzel régész szakra is tovább lehet menni elvileg. Elég nagy volumenű tervek ezek, dehát majd csak lesz valami :)

KyKy, délelőtt az sorozatos topicban olvastam, hogy a tegnapi Gyilkos elmék rész kapcsolódott az Alkonyathoz :D Kedvet kaptam, és most azt nézem már másodjára a mai nap folyamán xD Eszembe jutottál róla :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 14:01 
Betűmániákus

Hallali!
Túl vagyok a mai adagomon... Holnap hétből 5 órán folytatódik. Felelünk meg tesztek :| Agyilag valahol a sült és a nyers krumpli között vegetálok.
Amúgy ti direkt nem válaszoltok a kérdésekre, vagy csak szimplán nem figyeltek? :-S Hova tovább? /:) De azt is közöljétek, ha nem akartok válaszolni. Megértem :(
A nyelvvizsgás élményekhez nem tudok hozzáadni. Nekem nincsenek :-/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 10:40 
Fanfic-faló

Hű, sziasztok! :D

De jó volt látni, hogy pezsgett kicsit a topic, míg én a városban szenvedtem xD erről később.

KyKym, remélem nem utálsz minket! Várunk ám, hogy hallgasd az okosságainkat és mi is hallgathassuk az élménybeszámolóidat :) Remélem, hamar jössz és minden rendben! :-*

Gratulálok Nara, biztosan megfeleltél, ha ilyen mondott a forma :D am nem kaptátok meg rögtön a szóbeli pontjaitokat még ott? :shock:
Am engem is kb mindkét szóbelimen behívtak 50 perccel előbb, mert voltak akik halasztottak, meg nem jöttek el és így előrébb vettek. Ebben az a nagy móka, hogy a behívóra az van írva h szóbeli előtt egy NEGYED órával érjönk oda előbb - ha most én nem érek oda a forgalom miatt teszem azt majdnem egy órával előtte, akkor nem is vizsgázhatok le? A mostani szóbelin én voltam az utolsó, aki felelt, mert sokan nem jöttek el. Mesés.
Úgy csinálták, hogy miután lefeleltem, ők megvitatták, hogy mire hány pontot adnának, aztán mikor lement egy beosztott csoport, a behívó kódokkal ellátott papírra kiírták, hogy melyik vizsgarészen hány pontot értem el :D szal ez így tök jó volt :) mondta a felügyelőtanár, hogy ez most gyorsított eljárású lesz elvileg már júni közepén kézhez kapjuk a cuccost ^^
Ailám, mi is haverkodtunk ott, meg elbeszélgettünk, a végén annyira összejött a banda, hogy mindenki egy emberként izgult azokért, akik épp felelni voltak bent :D persze a túláradó izgalom és feszültség nem tette olyan felhőtlenné ezt a rövid életű kapcsolatot, de azért jó volt :D

Szegény Shancim :( Annyira rossz hallgatni, hogy mennyi mindennel elhalmoznak Téged tanulás terén.. és még én hisztiztem anno, hogy sokat kell tanulnom, lol :S Szorítok Neked továbbra is, addig míg csak kell/kéred :) :-* Ügyeske leszel ^^

Hát a tegnap xD betegre buszoztam meg vonatoztam magam :D Keresztbe-kasul egész Pesten mindenfelé, de legalább jó volt a társaság :D Norbi, meg egyik osztálytársa, Lacika volt ott... hát amit mi leműveltünk :D Norbi nem igazán a szavak embere, inkább csöndes, dehát Lacival ketten :D az egész busz rajtunk röhögött kábé xD nem voltunk hangosak, csak akik a közelben álltak, figyelték, hogy dőlünk jobbra-balra aztán elkezdtek fülelni, hogy mi a jókedv tárgya :D kész volt nagyon xD
Aztán Auchanban thai kaja :D meg rákszirom :x hűűh, betegre kajáltam magam xD majdnem kidurrantam, betoltam egy egész zacskó rákszirmot :oops: de ha egyszer olyan finooooooom xD

Frissem nincs fent Aila, és szerintem eg darabig még nem is lesz :( :) a szöszikéim magukban is értelmesek (lehetnének és azok is), de végeredményben összefüggőek. Nem akarok úgy járni, hogy egy darabig töltök, aztán elfogy, és ha nincs időm pótolni, akkor parlagon áll a cucc. Inkább előregyártok sokat, vagy meg is írom az egészet és majd adagolva töltögetek. Jó hír viszont, főleg Nektek írom Shanci és Nara, ha érdekel, mert Ti olvastátok :oops: ma reggel, oly sok szenvedés és kudarcba fulladt kezdet után lassan megszületett illetve születik a Tears folytatásának első bevezető részecskéje :oops: el sem hiszitek, mekkora élmény volt így reggel az ágyból kikelve :D nem kezdem el tölteni azt sem most még, hadd készülgessen, még alakítani akarom a személyeket meg a történet szálait :)
bocsi, hogy terjengős vagyok -.-

Később belesek :) Puszika :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 19 (szerda), 22:11 
Fanficbúvár

Én is konzultációztam ma egy kicsit, most meg olyan fáradt vagyok... csak tudnám, mitől, fél 10ig alukáltam ;-)

Nara, gratulálok, biztos meglesz! :-D
Viszont nagy szerencséd van, hogy ilyen hamar megmondják az eredményt, én kerek egy hónap múlva tudtam meg az egészet... :? Már kezdtem becsavarodni...:( A nyelvvizsgát kézhez pedig alig 2 hete kaptam, szóval a gyorsaság a fő. :?
Hamarabb kerültél sorra? :o Nekünk még várni is kellett egy csomót, mert felborult a sorrend meg minden. A végén már majdnem elájultam, úgy féltem... :cry:
De utána jó volt, volt egy vicces srác, összehozta az ismeretleneket és tök jól elvoltunk, meg volt egy "érdekes ember" is, rajta röhögött a fél vizsgázó tömeg. :lol: De a laborra már haverokként mentünk, meg hazafelé is! :) Olyan jó volt, szeretem az ilyen könnyen barátkozós embereket, kár, hogy én nem ilyen vagyok... :-(

Fel a fejjel Shanci, megtudod oldani, bízunk benned!:) Egyébként nálatok nincs árvíz?

Amphe, miket írogattál, van új feltéve esetleg? :-P

Pussz, lányok, asszem kidőltem... I-) I-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 19 (szerda), 18:52 
Betűmániákus

Sziaaa!
Ügyes vagy és gratulálok! Biztos jó lesz! >:D<
Én angolozok, de annyira zokninak érzem magam hozzá... ráadásul most jöttem rá, hogy hiányzik egy-két dolog (jegyzetek), szóval mégiscsak meg kell tanulnom teljesen, pedig azt hittem, hogy lecsalhatok belőle valamit. Na, ez az én formám. :? Ami a legszebb az egészben, hogy a gy.t.e-hez oda se jutok, és már este van :-S
Remélem, felétek azért jobb a helyzet és nem vagytok elásva nyakig a kakiban /:)
KyKy! Merre vagy? :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 19 (szerda), 14:40 
Írópalánta

Sziasztok!

:D Jelentem túl vok a szóbelin :D:D:D:D Még nem olvastam vissza, csak gondoltam beköszönök.

Pécsről pedig szívesen mesélek msn-en KyKy :)

Jajj annyira durva volt a szóbelinél: fél 3ra voltam nkiírva, ehhez képest kb. 50kor bent voltam. És amikor bementem épphogy csak beszéletm két szót az ismerőseimmel, emg vettem egy kávét, erre szlítottak, fél órával legalább a kiírásom előtt! o.O Aztán mondta ott a titkárnő, aki szólított, hogy még nyugodtan igyam meg a kávémat, emg minden, aztán menjek. Volt egy negyed órám felkészülni de minden nélkül csak egy tollal, aztán már mentem is... még megijedni sem volt időm :D
Egyébként jó volt, emrt a két tanár közül a nőt ismertem nyári tanfolyamról, a asit meg úgy arcról... És tök kedvesek voltak, csak mosolyogtak, amikor a képes feladatnál jól kiszúrtam magammal, emrt a háborúról kellett beszélnem xD De nem tehetek róla, olyan idióta képeket adtak :P Szerencsére tudtam Pécshez kötni és összehortam vmit.
És a nő emlékezett rá hogy irogatok, erre a pasi megjegyezte, hogy majd a C1es vizsgára hozzak magammal valamit :D:D:D:D Szóval elvileg nincs nagy gáz :D:D:D:D:D az eredmények egyébként szombaton kerülnek fel a netre :S

Jajj bocsi, hogy ennyit hadováltam, de tökre be vok zsongva :) Most meg majd megyek edzére, meg tanulnom is kell, mert lesz még vagy három tzm. Meg pénteken ha elengednek, bulizom ;) De majd hétvégén visszaolvasok, meg írok ;)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 19 (szerda), 14:12 
Betűmániákus

Sziasztok! :) :x
Csajok, kösz a szurkolást, de a tanárnő eltolta holnapra fölmérőt :|| Nem, dehogy rázta le! Minek is azt? :-< Most holnapra megint kell ismételnem + angol dolgozat, amiből két olvasmányt még csak hírből sem ismerek. :roll: Csúcs lesz -.-"
Amúgy semmi extra... Eléggé unalmas volt a nap, most meg egyedül vagyok - mint ilyenkor mindig -, majd néhány perc múlva csődül össze a femili. :mrgreen:
Apropó csajok! Folynak itt a bejelentések az eredményekről, de hova tovább? Merre kacsintgattok? :D Akárhova is mentek, tuti sikerülni fog ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 19 (szerda), 11:42 
Fanfic-faló

Sziasztok! >:D<

mekkora a csönd :-S
na nembaj, leírom a mai napot, mi volt eddig :)
korán reggel kelés, mert tegnap már nem volt kedvem hajatmosni, nagyon sokáig írtam a szöszikéimet :oops: :) de legalább volt ihlet 8->
20 percig áztam a forró víz alatt, bár nekem tűnt vagy két órának =)) aztán összekaptam magam, bementem a konzultáció(k)ra, mert csak egy volt, magyarból, a töri elmaradt, nyaff.
Eredmény: mindenkinek 20 pont felett van a szövegértése és egész jók az érvelések, bár a javítótanár szerint sokan túl egyoldalúan fogalmaztak. Remélem, hogy én nem tartozom közéjük :oops: igyekeztem minden érdekességet részletesen kifejteni ami csak eszembe jutott ^^
Szal jók jók, de személyes eredményeket semmit nem közöltek :-S hát szomorú vagyok :(
Töri helyett beültünk barátnőmmel a közeli pizzázóba és cosmót meg joyt olvastunk :D szétröhögtük maguknak, meg szemeztünk a péksráccal :D nagyon vicces volt =)) épp ittam, megemeltem a fejem, a gyerek meg azt hitte őt bámulom és ő is elkezdett ágaskodni, hogy lásson engem =))
irtó muris volt :P nemrég értem haza, de sztem max másfél órán belül már vitorlázok is tovább; megyek Norbival erzsébetre suliba. Amíg ő okosodik nekem addigis lesz időm írni :D :roll: 8-> aztán remélem elmászunk valamerre ^^nemtudom mikor esek haza, de ha időben, még írok :)
Most takarítok meg pakolok kicsit, kiteregetek aztán huss ^^ csók :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 18 (kedd), 22:21 
Fanfic-faló

20 nap akart lenni :D de most már nem javítom ki xD elég szétszórt vagyok ma, majd olvashatod, hogy miért, ha a püre még lesz időd :)

Na megkeresem az alszit, és próbálom kifeküdni a csuklást :D
Jóéjt! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 18 (kedd), 22:19 
Fanficbúvár

2 nap? :-P Nem 2 hét akart lenni? ;-)
Vagy ha 2 nap, akkor nagyon jó vagy! :-D
Igen, ezek nagy részét én is megtanultam már egyszer (kétszer), de azért nem árt még egyszer, mert biztosra akarok menni... :oops:
Dehogyis, nem nevetlek ki, ez inkább aranyos. :) Amúgy meg, engem is hasonlítottak már Hermionéhez, szóval jó helyen vagy! ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 18 (kedd), 22:08 
Fanfic-faló

Szia kis Drágám! :x

Már összébb kaptam magam, majd elregélem püben, hogy mi történt.

Én is csináltam magamnak napirendet, ugye sok tétel van, amit én már korábban megtanultam, úgyhogy ilyen szempontból könnyebb helyzetben lehetek :) kiszámoltam, ha napi 2-3 tételt megtanulok, nem egész 2 nap alatt végzek ^^ ez nem stréberség szerintem :)
Én is szoktam a kitűzött célra gondolni, de ha ez sem csigáz fel, akkor röhögjetek ki xD Azt képzelem, hogy én vagyok Hermione és látástól mikulásig tanulok :D ha neki sikerül akkor nekem is megy :D így még sokkal könnyebb =))=))
Örülö, hogy tetszett az Avatar, szerintem is szupi kis filmecske, odáig voltam Pandorától :oops:
Na repítem a püt szívecske :)
csók :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 18 (kedd), 21:48 
Fanficbúvár

Amphe, mi a baj? :cry:
Mik azok a könyvecskék, mondasz nekem címeket? :wink: Én is kinéztem már magamnak néhányat (van, ami még meg se jelent... :-D)
Elhiszem, hogy nincs kedved tételezni, nekem se túl sok.
Olyankor mindig eszembe juttatom, hogy mi a célom, az általában segít, ha tudom, miért hajtok ennyire, könnyebb, ha eszembe jut, mennyire szeretném, el is tudom fogadni, hogy nekem most ez a dolgom és elég jó motiváció az elkövetkező nyár is! ;-) Próbálj erre gondolni, vagy ha már ez sem megy, számold vissza a napokat, hogy mennyi kell még a "szabadulásodhoz", szerintem annak is van értelme. ;-) A lényeg, hogy ne add fel, most már ne, már nincs olyan sok, ha felén már túl vagy! :)

Shanci, ne temessétek már rögtön a topicot, ha néhány napig nincs nagy billentyűzetpusztítás, jó? :roll: :) Mindig visszatalál mindenki, tudod! ;-) Szeretünk itt lenni! :)

Velem annyi az új helyzet, hogy a 72 tételemből 6-nál tartok, de csináltam napirendet, úgyhogy remélem rendben leszek. Nem ér lestréberezni, bár már a sulis dolgok is lepattannának rólam (az utolsó időkben le is pattantak), mióta elszánt vagyok, mert tudom, mennyire szeretném. 8->
A másik hír rólam, hogy ma végre valahára (nem gondoltam, hogy ezt is megértem :-D) voltam megnézni az Avatárt Imaxben! Juhúú! :-D
Jaj, csodaszép volt Pandora, el akarok menni oda! 8-> 8-> Világítottak a fák! :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 18 (kedd), 20:04 
Fanfic-faló

Már lehet, hogy nem olvasod ezt el, de boszorkányos kéz- és lábujj keresztbetevés :x >:D< minden enerdzsimet küldöm Neked, nekem most nincs szükségem a nagyjára úgysem :) Nagy nagy kalappal! :-*
Kellemes pihit, szép álmokat! csókocska :-*:x:x:x

szerk: na, most biztos hülye hisztis picsának fogtok tartani, de bőgök, mint valami óvodás.... annyira rohadtul elegem van már mindenből :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nem is értem mi a francnak van ez már, semmi értelme nincs.
(Tudom, ennek semmi értelme, de most annyira zaklatott vagyok, hogy képtelen vagyok normálisan írni, bocsi -.-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 18 (kedd), 18:49 
Betűmániákus

Én is a primitívebb módszereket részesítem előnyben, de most nem jött be, sajnos :-S De most lépek. Még meg kell írnom két szerb fogalmazást, illetve fürdök és csicsis. Más nagyon zokni vagyok így is... (:| Szurkoljatok holnap, ha kérhetem :oops: Eddig mindig bejött, szóval... minden telepatikus segítségre szükségem van. Eléggé gagyi az anyag és túl sok az információ :-< >:D< O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 18 (kedd), 17:46 
Fanfic-faló

Neked könnyebb, én nem ismerem az ilyeneket :oops: :D
Gondolkodtam, hogy mi nem lehetett jó a másolásnál, de semmi extra megoldás nem jut eszembe. Én is mindig csak lehúzogatni szoktam a dvdről a cuccost, és vagy lejátssza vagy nem. Passzolom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 18 (kedd), 17:36 
Betűmániákus

Lejátssza. Átmásoltam, de semmi... sima dvd. Egyébként az avatar meg a sweeney todd, sherlock holmes... Majd mondom, hogy inkább irja ki nekem is, nem másolgatok. Megnyitottam, mint mappa, úgyis föltöltöttem, de semmi. Már ezer éve nem csináltam ilyet. :oops:
Öööö, gyógyszer-technológia elmélet. Úgy gondoltam, röviden könnyebb, de mindegy :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 18 (kedd), 17:31 
Fanfic-faló

Milyen filmecskéket kaptál? dvix vagy dvd? kiírtak? nem biztos, hogy Te vagy "béna", lehet nem jól írták ki, előfordul az ilyesmi. az ilyen cucc általában nézhető, de nem másolható.
mire készülsz? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 18 (kedd), 17:08 
Betűmániákus

Értem. :) Én flooltam egyet, hogy valaki visszajelezzen.
Én is most kaptam filmeket és megpróbáltam föltölteni őket a gépemre, de nem megy... :oops: Lehet, hogy én vagyok béna, de ha megnyitom, nem akarja lejátszani :-S Amúgy a holnapi gy.t.e. ellenőrzőmre készülök... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 18 (kedd), 15:41 
Fanfic-faló

Sziamia!

Hát sajnos tényleg elég nagy a csend, én hiába vagyok fent, nem akartam itt magamban gagyarászni, vártam amíg idetalál valaki :roll:
Örülök, hogy egy kicsit megkönnyebbültél Shanon, épp ideje volt, hogy ne szakadj össze teljesen így év végére.

Én holnap megyek konzultációra, ha minden igaz, megtudjuk, hogy eddig kinek milyenek lettek az érettségik, bár a százalékokat, ha szemetek, akkor tényleg csak júni másodikán adják ki :roll: nyáá, minden bajom van, annyira elkeserít ez a rossz idő :cry:
Tételeket is kellene tanulni, de annyira nincs agyam semmihez, hogy szörnyű, inkább csak dvdznék meg olvasnék egész nap. A változatosság kedvéért újra elkezdem olvasni az összes már meglévő könyvsorozatom részeit, többek között a Harry Pottert is, igen :D Annyi ficet olvastam, hogy már rettentően homályos az igazi cselekmény, és szeretném feleleveníteni picit :)
Továbbá turkálok neten mindenféle olvasnivaló után. Vannak új jó könyvecskék, amiket ugyan nem mind reklámoznak, de én szívesen elolvasnám őket ^^ tudjátok, az ilyen piros pöttyös könyvek :)
Közben töltögetek filmecskéket, ma már leszedtem 3at :P Kipucolom a gépet, mert már sehol nincs egy kis hely sem xD

Írjatok, hogy miújs :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 18 (kedd), 15:34 
Betűmániákus

Hallali!
Na, mi ez a nagy csend? :-S Úgy tűnik, kár volt elkiabálni, hogy él a topic. :cry: De én is csak egy pillanatra ugrottam be, hogy közöljem, élek még :mrgreen: Amúgy semmi sem volt, minden folyik a saját, megszokott kis medrében. Nem irtam magyar dolgozatot, majd talán pénteken, bár a tanárnő azt nyilatkozta, hogy lehet, késni fog, de nem biztos. A verset gyakorlat után kéri, a házi olvasmány meg egy csomó tananyag el fog tolódni harmadikra, mert érettségiztet és nem lesz ideje ránk... :roll: Úgyhogy egy csomó terhet levett a vállamról, de még mindig maradt. Ezzel a héttel együtt év végéig - nekünk - 4 hét van. Ssszzz :?

Felétek mi hír?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 17 (hétfő), 8:22 
Betűmániákus

Halihó hölgyek! :x
Reggel tudtuk meg, hogy sztrájkolnak a busztársaságunk sofőrjei, és nem jutunk el a suliba, csak külső segítséggel, de hülyék lettünk volna a bemenni :D A kis stréber elsős bandánkat bevitték a szüleik, de mi szépen hazaballagtunk. Mit nekünk ilyen marhaság? Nemhogy örülnének és élveznék a napot, ők bemennek... 8-| Mindenesetre én nem írtam magyar dolgozatot, úgyhogy sokkal jobban föl tudok készülni, mint ahogy azt mára tettem volna :lol:

KyKy, örülök, hogy eljutottál a koncertre :) Én speciel azt is furcsállom, hogy megrendezték... nálunk is ítéletidő van, szóval együtt érzek. Mindenütt sár van, áll a víz... ki se lehet mozdulni gyalog. :-S

Na, megyek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 17 (hétfő), 8:15 
Fanfic-faló

Szebb reggelt!

Nektek tuti szebb lesz illetve remélem, az enyém borzalmasan kezdődött >.<
Még jó, hogy időben ideültem talán elcsíplek Téged KyKy :shock:
Mi az, hogy rövid leszel, hogy ne untass senkit, meg hogy van e itt egyáltalán olyan személy, aki kíváncsi Rád? Hát én speciel kíváncsi voltam/vagyok/lennék, úgyhogy örültem, hogy írtál :-*
A pü meg nem azért ment ki a fejemből, mert Te felejthető vagyok, hanem mert én voltam totálisan szétcsúszva a tegnaptól :oops: mindent elmesélek részletesen, Te vevő leszel rá tudom :oops: illetve, ha még érdekel, és nem utálsz, amiért nem ment a pü. Msnen, ha leszel, sokkal közvetlenebb és rögtön tudsz reagálni :oops:
Örülök, hogy végül mégis elmentél a koncertre még ha ilyen ramaty idő is volt, legalább hallhattad őket. Abban igazad volt, hogyha már ott vagytok, akkor úgyis mindegy, hogy esik e, de ha még ott áltatok volna egy órát, lehet hogy tényleg összeszedtek valami komolyabb nyavaját. Legközelebb, ha lesz, már úgyis jobb időnek kell lennie és tovább élvezhetitek a hangjukat :) Még a szemezés, odanézz :D Kis csábító :P Nekem tegnap nem volt hangulatom menni sehova, egyedül aludtam, mert Kicsinek haza kellett mennie -.- :cry: inkább dumcsiztam barátnénimmel mösönön. Moriba most milyen zene volt?

Nekem tegnap haldoklott a netem, teljesen meg volt kergülve a gépem :shock: volt egy áramszünet délelőtt valamikor és minden megbolondult. Csipogott a riasztó, ki be kapcsolt a tévé a kóboráramok miatt, a netem meg épp pislákolt; az esti hsz-t is vagy 6x küldtem el mire tényleg meg is jelent -.- mesés volt.

Na később leszek, kicsit felvidítom magam :oops:
puszika

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 17 (hétfő), 7:56 
Könyvmoly

Sziasztok!

Nem semmi... jól lemaradtam... :) De visszaolvastam...

Nos, Nara! Mivel nem tudok németül, nekem magyarul lenne jó, ha leírnád... :oops: :) A másik szám meg nem tudom, hogy fent van-e youtube-n, de majd rákeresek, vagy max msn-en elküldöm. :) Örülök neki, hogy a másik zene tetszett, egyedül te lehettél így vele, mert mások rá se bagóztak. Sebaj...

Amphe, bocsánatot kértem, plusz kértem, hogy írjál nekem pü-t, de úgy látom, nem kaptam semmit.

Shanci, örülök, hogy ilyen jól sikerült az előadás, látod, mondtuk, hogy nem kell izgulni... :)
És a D.-s felfogásodnak meg örülök, most már csak odáig kell eljutnunk, hogy nem érzed cikinek, meg leégetésnek, ha saját magát alázza a föld alá. :)

Aila, Lanát tényleg csak ajánlai tudom, bár talán szépen sorjában kellett volna olvasni őt... :) SSK, SZVR, HHSZ. Bár így is érthető, de úgy lett volna az igazi. :) Csúf igazság? Köze sincs hozzá... :roll:

Nos, nem tudom, van-e egyáltalán valaki, akit érdekel olyasmi, hogy mi van velem, így olvasva nem igazán hiszem, ezért rövid leszek, hogy senkit se untassak.
Elmentünk a BZSZD koncertre, szarrá áztunk, de 2. sorból láttam ő(ke)t. Írtó helyes volt a kis sapijában, és ráadsáként szemeztünk... :x jó, talán ez a szó túlzás, de kétszer-háromszor is RÁM nézett... :x :)
Elvileg 90 perces koncert lett volna, de helyette csak 5 számot játszottak le... :( Aszonták, hogy nem akarják, hogy megfázzunk, stb.,stb. Ami azért gáz, mert ha már eljöttünk, akkor már nem tök mindegy? :-S De jó volt, tényleg. A Rebeccából is játszottak egy számot. :x
Aztán meg sz@rrá ázott fejjel, nadrággal, felsővel, beültünk megszárítkozni a Westendbe, aztán meg átmentünk Morrisonsba. Jó kis buli volt, csak nem tudtam kialudni magamat. :(

Most megyek...

Sziasztok!

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 16 (vasárnap), 21:47 
Fanfic-faló

*bezuhan*

Sziasztook! úristen, termeltetek rendesen xD de legalább volt mit olvasgatnom :) >:D<
Most tuti ki fogtok röhögni de áhh :D A semmittevés olyan rohadt fárasztó =)) hosszú idő után ma először egész nap ágyban voltam/voltunk :)
Egész nap filmeztünk Norbival, meg kényeztettük egymást :oops: ágyban reggeli, palacsinta, simi és folyamatos bókolás :oops: júúúúúj, Merlin, annyira jól esett :oops: --> igen sikerült megbeszélnünk mindent :D

Ailám, majd repül a pü ;) azzal is ami volt, meg azzal is ami lett :D

Én is nehezen válok meg/el dolgoktól, bár nálam ez igazán változó. Vízöntő vagyok :) Többségében kötődöm, nehezen engedek el dolgokat, másszor viszont szélsőségesen és riasztóan hamar megválok tőlük. Nagyon változó és hirtelen vagyok. Főként olyan személyekhez/dolgokhoz kötődöm nagyon, akikhez/amikhez.. hogy mondhatnám értelmesen. Pl exem, a teleportos gyerek: úgy lett vége, hogy tudtam, nem az a helyes lépés és kicseszés volt az egész. Nem tudnám ennél jobban leírni. Már nem érzek iránta úgy, de a mai napig megdobban a szívem, ha bejelentkezik messengeren, vagy beszélünk, vagy szóba kerül. furi :)
Nekem is vannak irományaim korábbról, amiket teli szájjal röhögök, annyira röhejesek, de amik érzésem szerint jól sikerültek, azokkal semmi bajom, és a mai napig úgy gondolok minden egyes szót, ahogy akkor papírra vetettem :)

Nara, elég érdekesnek ígérkezik! :) Sok sok ihletet hozzá :-*

Hát, bevallom, én még egyik Lana művét sem olvastam :) Olyan sok ajánlott olvasmányt kaptam mikor ide kerültem, hogy egy egész év sem lenne elég mindet véleményezéssel átböngészni. Majd szép fokozatosan olvasgatok, de nem akarok ennél jobban elhanyagolni a saját írásaimat sem :)

na menek, pihengetek, még írok pár sort a szöszikéimhez, plusz megy a pü Neked Szívecske :) még visszanézek, ha írtok és tudok, akkor reagálok ^^ puszika

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra