Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 18 (csütörtök), 14:05

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 03 (csütörtök), 10:45 
Betűmániákus

Luna Aurora írta:
shanon widow írta:
Hmm... én lassan végleg kezdek lemondania pszichológiáról... 460-480 pontot, ha beleszakadok se érek el... :D Azért beírom elsőnek egyszer, de... Esélytelen. És hiba kezditek el az ellenkezőjét hajtani, ez így van.

nem kezdelek el győzködni, mert tényleg borzasztóan nehéz bekerülni x"D többszörös a túljelentkezés, és a felvettek jó többsége nálunk pl csak fizetősön jutott be, olyanról meg nem is tudok, aki átkerült volna államira onnan, olyan magasak az átlagok
ráadás ajándék h bár elméletileg nincs felvételi, mégse árt úgy odamenni h keresztül-kasul ismeri az ember az atkinson könyvet, mert majdnem minden tanár alapnak veszi h a diákok tudják, ami benne van

Tisztában vagyok vele, de nálunk másak a kritériumok :)
Az még nyom a laton, hogy nem az anyanyelvemen tanulnám, bár teljes mértékben beszélem a nyelvet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 03 (csütörtök), 10:28 
Billentyűzetgyilkos

shanon widow írta:
Hmm... én lassan végleg kezdek lemondania pszichológiáról... 460-480 pontot, ha beleszakadok se érek el... :D Azért beírom elsőnek egyszer, de... Esélytelen. És hiba kezditek el az ellenkezőjét hajtani, ez így van.

nem kezdelek el győzködni, mert tényleg borzasztóan nehéz bekerülni x"D többszörös a túljelentkezés, és a felvettek jó többsége nálunk pl csak fizetősön jutott be, olyanról meg nem is tudok, aki átkerült volna államira onnan, olyan magasak az átlagok
ráadás ajándék h bár elméletileg nincs felvételi, mégse árt úgy odamenni h keresztül-kasul ismeri az ember az atkinson könyvet, mert majdnem minden tanár alapnak veszi h a diákok tudják, ami benne van

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 03 (csütörtök), 10:15 
Betűmániákus

Na, megyek és tanulok, mert a lazsálás nem épp jövedelmez^^

Jövök majd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 03 (csütörtök), 10:01 
Fanfic-faló

Sziasztok KASMÍRkáim! :)

Ailácska, Véled tegnap kitárgyaltam néhány dolgot mösönön, mindettől függetlenül jöhet a pü és várom majd az érvelést is szeretettel 8->

Riika, nem olyan borzalmas nagy vétek, hogy nem ismered Őt, hiszen egész más közegekben, hangterjedelmekben jár, mint a ma általában kedvelt előadók. Az előadása igazi kulturális program volt, a hideg rázott a hangjától, de persze jó értelemben 8-> :)
Ez az erdei suli nagyon nagyon jól hangzik, imádom a természetet :oops: Én sosem voltam ilyen erdei mizérián :-S Hogy zajlik egy ilyen? Ott alszotok, van szállás, vagy csak tanulni mentek el oda? Meséééééélj! :x minden érdekel :)

Hú, Shanci, tök jól esik olvasni, hogy büszke vagy Ránk/rám. :oops: Ha már az én tetszésemet nem nyerték el annyira az eredmények... :)
Viszont :oops: Valahogy mégsem vagyok annyira elkenődve! Úgy érzem, hogy minden rendben lesz, ha húzósan is, de tuti be fogok kerülni valahova, onnan pedig már csak egy ugrás a sugár ^^ Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy jól alakuljanak a dolgaim :) Ha pedig nem pszichora kerülök be? Hát, minden van valamiért... :) Meglássuk ^^

KyKy, ne butáskodj már Tündérkém! Én olvastam azt a kis szépséget, amit Lanának szántál/írtál és nekem nagyon tetszetős volt :oops: :) Nem részletezem le újra a véleményem, de tudod, hogy nekem nagyon is tetszett ;) Biztosan tetszett néki is :)
Én inkább azt veszem észre rajtad, ha meg nem sértelek, hogy félsz :oops: Egyáltalán nem vagy szar ember, ilyen még csak meg se forduljon a fejedben! Megáll az eszem :o
Úgy érzem, az a nagy baj itt, hogy nagyon szereted Lanát és félsz, hogy ő nem szeret vagy becsül vagy kedvel Téged annyira, mint Te őt. Remélem, nem kavarodtam bele és érthető volt... Semmi gond nincs Veled :x Valószínűleg tényleg csak nem alkalmas most a dolog... De ha úgy is lenne, hogy nem akar talizni Veled, akkor így járt. Ha elmulaszt Téged, és "lepasszol" egy ilyennek, mint én, az se bánom :D Legalább leszel nekem x"D Érted... :D
Úgy alakítom a programot, hogy fent legyek időben msnen. Ma nagy tanulás lesz, de időre ott leszek :) :-* Rose-ékról meg majd csacsogunk, ha van kedved vagy akármi xD

Na, rohanok nénik; rendet rakok picit a lakásban, reggelizek és tanulás. Majd valamikor később délután még jövök :x :-*
Szép napot! ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 03 (csütörtök), 8:10 
Betűmániákus

Óóóó, akkor majd pü-ben. Vagy féjszen???
Hamarosan lesz msn, csak el kell hívni a csávót. Totál be van táblázva :((

Jaj, a helyesirós mütyire nem reagáltam... Aila, ez szemétség! Akkor az elvárások hogy... írj érthetően, összeszedetten és helyesen, erre mindössze... mennyi időd is volt? /:) Olyan izék....

KyKy, nem tudom, hogy megmondhatom-e, hogy fölkerült-e :oops:
De mondtam, találgassunk... Kié melyik lehet? Ismerjük már annyira egymást, hogy kitaláljuk? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 03 (csütörtök), 7:49 
Könyvmoly

shanon widow írta:
KyKy!
Van már valami Rose és a kalandjai terén? Segítsek? :D *kiváncsi*

Á, Shanc, megelőztél! :D :-* Hát, ha van kedved, akkor szívesen fogadom a segítségeket... :oops:

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 03 (csütörtök), 7:44 
Könyvmoly

Víg jó reggelt, KASMÍRok! :D

Oké-oké, amúgy nincsen ilyen jó kedvem, de mindegy... már itt a csütörtök, egy nap és végre hétvége... bár elég sz@r lesz, mehetek suliba szombat reggel... :-S Semmi affinitásom hozzá... :/ :-S

Amphe, sajnos nem tudtunk msn-en beszélni... :( Pedig kedden fent voltam, olyan fél hét körül mentem le, mert nem volt fent senki és unatkoztam. xD :D Tegnap meg tánciztam - totál eláztam, mert nem vittem magammal esernyőt -, el is kámpicsorodtam, mert veszünk egy új koreót, és nem igazán megy, meg amúgy is... tegnap nem voltam jó passzban.
Ma szerintem feljövök, 5 körül, mint mindig, kicsit beszélgethetünk, ha te is leszel... :)

Shanci, kényszerből olvasni, ajj, ne csináld! :) :x Még Amphe dramionéét sem kényszerből olvastam el, pedig nem szeretem a párost, szóval... :-P Csitt legyen, kislány! :D Amúgy csak annyit mondjál már meg, hogy neked már felkerült a történeted? :-O Mert olvasni még egyiket sem volt időm, de szakítanék, ha a tied is köztük lenne... :) :x

Oké-oké, tudom, hogy van lehetőség még menni, de mikor hisztiztem amiatt, hogy nincsen? :-O Nem azzal van a bajom. Már másodjára fordul kudarcba ez a leutazás, és úgy érzem, hogy azért, mert Lancsi nem szeretne velem találkozni. :( Oké, hogy sz@r ember vagyok, de ennyire? :'( :((
Mindegy. Nyáron meg nem igazán vágyom négy órát aszalódni egy vonaton... :/ Azért akartunk tavasszal menni. Nyáron fürdeni akarok, nem egy városban sétifikálni. Az számomra őszi/tavaszi program. :/

Ja, és Lancsihoz... :( Aszonta ugyan, hogy nem nagyon van gépközelben, mert a nettel is bajai voltak, szóval remélem, hogy azért, de tegnap volt neki is a neve napja, és félek, hogy nem tetszett neki az ajándékom, amit küldtem. Egy Dean&Haley sztorit írtam neki, de... :-S Hát, nem tudom... :(

Mindegy.

Riika, hát, te tudod... elolvashatod a VB-t, de egy feltétellel... nem húzod le nagyon. :D Bár most Maycsimtól is olyan szép véleményeket kaptam, öröm volt olvasni... :x
A kirándulás/tábor meg olyan jó... úgy irigyellek, én tök régen voltam már ilyen helyeken... :( utoljára általánosban... :-S

Aila, arra a pü-re én is kíváncsi lennék, meg majd a későbbire is, amiben leírod a fogalmazásodat. :) A helyesírási izével meg egyetértek. Ez így gáz. :-S

Jaaj, kezdek szerelmes lenni... XD No persze még véletlenül sem élő személybe, hanem a sorozatom főszereplőpasijába. :D David. :x Ő is kezd már máshogyan nézni Lisára, bár ő is tagadja, meg minden, és még rengeteg idő kell ahhoz, hogy végre rájöjjön, de alakul a molekula... :D úúúgy szeretem ezt a sorozatot! :x

Most megyek, írok! :D Egy femslash közepén tartok, azt akarom folytatni, plusz el kéne kezdeni a Rose-törit. Csak félek. Terveimben tök szuper, de mikor oda jutok, hogy képernyőre vessem, beparázom... mi van velem? :-S

Na, tényleg lépek, sok lesz a dumából! Csók, csajok! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 03 (csütörtök), 7:43 
Betűmániákus

Sziasztoooook! :x
Nagyon aranyosak vagytok és úgy örülöööök! 8-> Ezért már megérte föltölteni... :)

Riika, akinek jól megy! :lol: Biztos jó kis kirándulás lesz ez a program az anyudékkal. Jó szórakozást hozzá! :-* Én most épp haragszom a tesómra... Tegnap bejelentette, hogy az évzárót ő egy SZERDAI napra szándékozta tenni az oviban X-( Könyörgöm, ki a fene ér rá hétköznap? Az évzárók szigorúan hétvégi programok... Na, egyébként én azért vagy elkenődve, mert suliban leszek, délutános... de csinálja csak. :|| Állítólag már lefoglalták a termet... mármint a többi óvónéni kispécizte előre. Most ő mért nem lehetett fürgébb? Pedig el akartam menni... Kimaradni nagy luxus lenne, igazolásom nincs, szóval... :roll: De azért még fölhozom neki párszor.

Aila, én nagyon szeretném az a privát üzit. :( Meg akartalak hívni féjszen csetelni a múltkor, de láttam/olvastam a beszélgetést a barátnőiddel, és úgy gondoltam, nem idegellek már, majd beszámolsz ha akarsz, meg ha lenyugszanak a kedélyek. Egyébként meg, ha jól olvastam a pontszámot :-S Akkor annyit elárulhatok, hogy nálunk nagyon sok suliba bejutnál, köztük az én szakomra is egyetemi szinten... Gondold meg drága! Ott nincs vér amúgy, én se adhatok szurit..., na???? ;) És ez a többire is vonatkozik csajok! Ne legyetek elkenődve, dagad a májam tőletek! Amúgy az utóbbiakat fölvidítási célzattal írtam, de komolyan is lehet venni. :)

Amphe, én tudom ki ő. Én se vagyok oda az olyan figurákért, de... az igaz, hogy tud valamit a pasas. Biztos jó volt :)

KyKy!
Van már valami Rose és a kalandjai terén? Segítsek? :D *kiváncsi*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 03 (csütörtök), 7:04 
Szárnybontogató

Jóóreggelt Csajócák! (:| $coffe

Gondoltam még beugrom suli előtt... Olyan kaki idő van kint, semmi kedvem ma bemenni. :-S De hát muszáj. Különben is ha minden jól megy, nekem már csak hat nap van hátra idén a suliból. :g Nem tudom, említettem e már, de anya alsós tanító, és viszi a pici babáit erdei iskolába jövőhét hétfő, kedd, szerda. Én meg kikunyiztam, hogy mehessek. :D Ha az osztályfőnököm elenged akkor háwáj van, jáj nagyon jó lenne... 8->

Amphém, nagyon jó volt hallani erről a koncert élményedről! :) Sajnos ezt az előadót nem ismerem *elsüllyed* :oops:, de majd rákeresek jútúbon, ha ennyire ajánlod. ;)
Óó, nem. Azt a történetet tényleg nincs képen felrakni, a Mungóba meg nem elég vicces, szóval benn marad a kis titkos virtuális fiókomban. Majd lesz más sztori, értelmesebb, jobb. Remélhetőleg. xD

Shanci, ne is gondolj ilyesmire. :shock: Egyáltalán nem kényszer, sőt nagyon szeretem az írásaidat olvasgatni. Abban pedig tökéletesen egyetértek kicsi Csibivel, hogy kényszerből nem szokásom végig szenvedni semmit se, szóval emiatt ne aggódj. Amint tudok megyek! :-* :)

Aila, majd az e-kisregénybe akkor beleírom, ami szerintem még a kötelezős témából kimaradt! ;)

No, most elandalgok Lányok, minnyá megy a buszom... 8-| :D :-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 23:42 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Hellóka mindenkinek! :)

Most csak nagyon néhány percre ugrottam be, egyrészt mert teljesen leszívott ez a nap (és a tegnap), másrészt mert nagyon késő van, és nem kéne átaludnom az egész délelőttöt. Várnak a jó kis tételek, juhhé... :?

Az érettségiről csak annyit, hogy tényleg gondok voltak vele, de ezt majd pü-ben mindenkinek, akit részletesebben érdekel. Most fáradt is vagyok hozzá és nem tudnám még egyszer végiggondolni, mert mindig felhúzom magam miatta, de ha lecsillapodtam, mindenképpen mesélek - remélem, akkor már jó fejleményekkel együtt. A %-okat is leírom majd ott, itt most így ország világ elé nem szeretném. Annyira nem lettek rosszak, inkább csak olyan átlagosak, semmiből se kiemelkedő, pedig a magyarban azért nagyon bíztam és bár az érvelésem 20-20-20-as, vagyis max pontos lett, a helyesírás elvett -5 pontot... :-( De hát 8 oldalban csak több a hibázási lehetőség, mint 3-ban, nem? Igazán lehetett volna erre tekintettel a tanárom... :-( Viszont lemásoltam, majd begépelem, valószínű csak érettségik után, ha valakit esetleg érdekel... :oops:

Mindent visszaolvastam, de nem tudok most mindenre reagálni. De azért néhányra muszáj.

Riika, ezt a kötelezőset akkor majd mi ketten kitárgyaljuk, én sem fogytam még ki a szóból a témában! ;-)

Nara, boldog névnapot utólag is... :oops: <:-P >:D< :-*

KyKy, ne szomorkodj, lesz még alkalom, higgy az életben! :)

Amphe, veled épp most beszélek! ;-)

Majd még igyekszem jönni, bár nagyon közeleg a szombat, akkor lesz az első szóbelim és kezdek stresszelni... :cry: :?

Szép álmokat! :)

Pusszancs lánykák!

Aila

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 23:05 
Fanfic-faló

Shanci, számomra mindig öröm, ha van egy kis időm és olvashatom a gondolataidat, vagy akárkiét 8-> nekem ez már magában élmény, hát még a leírt szépséges sorok :) Kényszerből soha nem olvasok, azt olvasom, ami érdekel :wink: nyugi :) :-*

Júj, lányok, képzeljétek!!! :oops:

Voltam Paul Potts koncerten! :D :) ;;)
Nem tudom mennyire ismeritek őt, ha jól emlékszem három éve ő nyert a British got Talent versenyén, és azóta világhírű énekes lett belőle :)
Hűű, de meseszép hangja van :oops:
Eredetileg anya ment volna másik 3 családtaggal, de anyu rosszul lett reggel, így én mentem helyette. Bevallom, nem szeretem az ilyen előadásokat, most mégis nagyon örülök, hogy elmentem! Kellemeset csalódtam 8-> Az a szeretet és átélés, amivel énekel 8-> Egy tündér! A zenekara pedig csodálatosan játszik! :) Nagyon tehetségesek ^^
Két duett és néhány egyéni produkció erejéig egy magyar hölgyemény, Vajda Julia/Julianna is szerepelt (bocsi, a nevét nem értettem pontosan:oops: ) Koloratúr szoprán - remélem, jól írom - az énekhangja és nagyon szépen dalolászott :) Nem egy dallamot meg is könnyeztem, nagyon magával ragadott 8-> készítettem képeket videókat és hangfelvételeket is, remélem nem torzít nagyon a telefonom :oops: Jó közel ültünk, úgyhogy annak ellenére, hogy a felvételek nem tökéletesek, én szuperül láttam mindent :)
Jaaj, annyira boldog vagyok most, maradandó élmény volt! 8-> Paul olyan kedvesen beszélt a végén, egyem meg :) Imád énekelni, és ez annyira jó! ^^

Hulla fáradt vagyok, még maradok egy kicsit, ha esetleg írnátok :oops: :)

Ha nem, akkor jóéjt mindenkinek! :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 16:48 
Betűmániákus

Sziasztok Lánykák!
Nagyon köszönöm a kritikákat és az esetleges jövőbeli véleményeket, de ne érezzétek kényszernek, ok? nem kötelező olvasni csupán azért, mert itt tartjuk a kapcsolatot. :oops: Sőt, szeretnék valami negatívabbat is kapni végre, mert annyira biztos nem jók, hogy ennyien szeressétek. Ez abszurd :lol: De ki sem tudom fejezni a hálát és köszönetet, amit Nektek szánok! Repes a pici lelkem tőletek, higgyétek el! 8->
Amúgy - ficblogban - már írtam, hogy Piros napok régi! tapasztalatok güzüje, nem mostani. Megtaláltam a jegyzeteket, ennyi. Majd ahogy lesz időm beleolvasni mélyebben, hogy mit érdemes és mit nem, akkor töltök. Már nem emlékszek arra, hogy van-e benne vidám, vagy már akkor is ilyen melankolikus és szentimentális világnézeteim voltak végig... 8) Nem változok, ezek szerint. Amint beköszönt a jó idő - reményem szerint - jönnek a röhögős mütyik. Más stílusra hangolódok, más előadásmódban gondolkodtam eddig és nagyon úgy tűnik nekem, hogy a barátaimmal elsütött poénok is helyet kapnak benne... Tehát különböző sztorik, humoros tanulságok... Nem maradtok örömkönnyek nélkül ;) ;)

Csajoooook, nem csüggedni az eredmények miatt, oks? Minden jó lesz... Tudom, milyen izél dolog ez - magamat ismerve kész hisztéria leszek, úgyhogy itt lesztek még, megőszültök a hülyeségeimtől -, de szerintem nagyon jók az eredmények :-S :-B
Ami a legjobb az egészben, hogy én nem értem ezt a százalékolást meg szóbeliket... még az én verzióm se tiszta számomra. Majd ha aktuális lesz, tálalok :roll:

Nálunk is csúnya az idő, ki se teszem a lábikómat... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 16:22 
Fanfic-faló

Sziasztok Csillagok!

Hú, már az összes hócipőm kivan a szakadó esővel. Eláztam, beáztam, megfáztam, begöndörödtem átvizesedtem és még sorolhatnám, de nem teszem, mert kiakadna a topik. -.-

Nara, nagyon boldog nevednapját! :-* :) Remélem tényleg jól sikerült a törid! ^^

Ailával, remélem minden rendben van tényleg, nem hiszem, hogy olyan rosszul sikerültek volna a dolgai :oops: Bezzeg én... Nagy rakás szerencsétlenség vagyok.. itt nézegetem fórumon a közzétett eredményeket és... hát elbújdoshatok... soha nem voltam valami kiemelkedő, de most aztán... mind1 -.-

Shanci, voltam a ficblogban, ahogy befejeztem a hszt, megyek és olvaslak :) :x A Bléz/Hörmről, meg ha így vélekedsz, akkor megértelek :oops: Nekem is szoktak hirtelen fellángolt ötleteim lenni, aminek az alapjait aztán vagy elfelejtem, vagy nem tetszenek és így végül nem lesz belőle semmi. Oda se neki, lesz majd sok klassz más helyette, én tudom :) :x

Riika, lehet abszurd, lehet nem, én kíváncsi lennék rá mindenképp :D Ha mást nem, akk menjen a Mungo kategóriába, de tedd fel szerintem :D Próba cseresznye!

KicsiKyKym, ne legyél elkeseredve Csillagom, lesz majd ennél sokkal, de sokkal jobb is a helyzet :-* Lanát nem ismerem, erről nem tudok nyilatkozni, de ha nem akar Veled találkozni, akkor magára vessen :oops: Narának pedig igaza van, Pécsre bármikor elmászhatunk a nyáron is, úgyhogy... :) Megértem a rossz kedvedet az eső miatt, szerintem most mindenki kicsit borúsan látja a világot, de... Nem szabad elkámpicsorodni :) A tánc majd remélem feldobja a kis hangulatodat, és titkon remélem, tudunk ma pár szót váltani msnen is :)

Nya, most elköszönök, elolvasom a beígérteket, aztáááááááán... Folytatom a sajátom :oops:
Később jövök :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 15:06 
Szárnybontogató

Sziasztok! :roll:

Imádom a sulim, de tényleg. Teleki, tiszta Budapest krémje. Ma hetedik órában emlékműsort tartottak (ezzel sem értettem egyet, de hát ez magán szoc prob...), kint az udvaron. Hívtak valami énekest, versek voltak, meg szöveg. 35 percen keresztül. A zuhogó esőben. Blúzban voltam. Nem lehetett bemenni se kabátért, se esernyőért. Semmiért. Mikor egy barátom megkérdezte, hogy mi van, ha nem szeretne megfázni egy szál pólóban, osztályfőnököm úgy ráüvöltött, hogy mit képzel magáról, maradjon a helyén. X-( De azért szép látványt nyújtottunk, így 600 elázott kölök... :D Na mindegy. :roll:

Aila üzeni, hogy problémák akadtak a töri érettségivel, ezért nem jött. Egyébként nagyon ügyes kiskasmír, jó eredményeket ért el. :x De hát erről majd ő... ;)
Amphe drága, neked is gratu, ügyes voltál, remélem elég lesz majd oda, ahová menni szeretnél!!! :x (Arra a csókra meg nagyon kíváncsi vagyok, szóval igyekszem hamar megnézni a filmet! :D)

KyKy, már pedig én nagyon kíváncsi vagyok a VB-re, annyi jót hallottam róla... :oops: Szóval nem menekülsz, elolvasom ezt is, meg majd az újat is! :D
Abszurd... Ehhez tudni kell, hogy a legjobb barátom szintén nagy HP fan, és megismertünk együtt egy srácot, akit Daninak hívnak. Aztán mindketten, Ádám is és én is, egyet értettünk abban, hogy erről a srácról írni kell, de amúgy tényleg hihetetlen figura. :D Elkezdtünk baromkodni. Najó akkor írjunk róla HP sztorit. Daniel. Mihez jó ez a név? Daniel Potter. Szarul hangzik. Daniel Malfoy. Ezis. Így tovább. Aztán kilukadtunk a Daniel Denem névnél, szóval Voldinak alkottunk egy szép szőke, kék szemű fiúcskát, aki mellesleg meleg és halálosan szerelmes Albus Potterbe. Na EZÉRT abszurd. :D Amúgy én szeretem, nagyon jókat nevettünk rajta, csak hát nincs képen felrakni, mert maga a történet, hát, igen... :D Csak hülyültünk.
Sajnálom, hogy nem tudsz Pécsre menni... :(

Shanci, láttam, hogy már felkerült az új írásod. :x Ha ma este még jövök géphez, akkor feltétlenül elolvasom! :-*
A Blaise/Herm sztoriról meg azért ne mondj le végleg!! :(

Nara, boldogságos névnapot!!! >:D<
Amúgy nagyon szép ez a dal!! :( Köszi szépen, hogy megmutattad... :-*

Najó csajszik, megyek, begyűjtök valami kaját. Egész nap nem ettem. Utálok fogyózni... >:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 15:01 
Írópalánta

:D ksözönöm szépen a névnapi kívánságokat :D:D

Szegénykém, KyKy :( azért majd nyáron biztos össze tudsz még futni Lanával, nem? Viszont ha lesz időd tényleg érdemes elmenned majd Pécsre csak a város miatt is ;) Ha gondolod msnen szívesen elmondom, amiket összegyűjtöttem nyelvvizsgára xD :-P

Nekem viszont a meritábor nagyon kétséges :-S Még nem tudtam rávenni anyámat, hogy küldjük be az előleget, emrt nem akar elengedni... viszont lassan már nem is lehet :(( :(( :((

A töridoga pedig egész jó lett... legalábbis remélem :D

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 14:55 
Könyvmoly

:( Nem tudom... múltkor is lemondta, azért, mert idézem "nem tudja", meg volt más is, de azt most nem szeretném fórumon közzé tenni.

Ú, nagyon komoly tantárgyak, én ezekhez hülye vagyok... :roll:

Ú, de idegesít ez a percenkénti zuhogás... marha f@sza lesz, ha percenként fogok ronggyá ázni... :-S Megyek táncizni, és majd' 20 percet kell gyalogolni, egy élmény lesz, már látom. És fagyzini sem tudok, pedig úgy nyalnék pár gombóccal... *vágyakozik*

Hmm... megyek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 10:51 
Betűmániákus

kykyke írta:
:( De sztem Lancsi nem akar talákozni... :(

És mi a szaktantárgyad? És a választottad? :D

Gyógyszer-technológia a szaktantárgyam :D
Pfff... választott? Szerintem bigi, fizika vagy gyógyszertan... biokémia??? Ezt majd inkább jövőre mondom meg :D Ezek viszont mindenképp esélyesek.

Miért ne akarna?
Ha úgy értelmezed, vagy úgy fogod fel, akkor nem sokat tehetek ellene, de szerintem megint csak befilóztad :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 10:38 
Könyvmoly

:( De sztem Lancsi nem akar talákozni... :(

És mi a szaktantárgyad? És a választottad? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 10:23 
Betűmániákus

Magyar, szaktantárgy, választott. :roll:

Mi a baj?? :-S
Pécsre bármikor mehetsz nyáron, szóval emiatt ne aggódj! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 10:15 
Könyvmoly

Hű, jó bonyolult, bár azért nem olyan rossz... :)

Te miből fogsz majd? :-O

Pipő? :D Rendben! :D

Ajj, nagyon sz@r hangulatom van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 9:03 
Betűmániákus

Boldog névnapot, Nara! <:-P
Jó reggelt :D

Nincs tejci :( Így most nem tudok kávézni :(( Ne is kérdezzétek! Vannak hülye szertartásos rigolyáim a kávéval kapcsolatban és kész. És ma nem ittam. Megkíséreltem tej nélkül, de $sick Úgyhogy ÉN tényleg mindent megpróbáltam. Ráadásul zsém sincs, anyu nem tett ki :roll:

Pipőőő (most már így foglak hívni, ne kérdezd honnan jött), köszönöm a kritikádat! :x Annyira édes vagy mindig >:D<

Uhhh... érettségi??
Hát kérlek Magyar, szaktantárgy, választott. Gimiseknél magyar, matek, plusz ami kell az adott egyetemhez (pölö gyógyszerészetnél: kémia meg matek kell).
A bizonyítvány: 4*100
Az eredmények: 3*30

És akkor amit elérsz. A versenyekért, nyelvvizsgáért, aktívkódásókert semmi. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 8:04 
Könyvmoly

Szijasztok! :(

Shanci, nálatok hogy megy az érettségi? :-O A blogodba meg mindjárt besunnyogok... :)

Amphe, gratulálok! Nagyon szép eredmények, ügyes vagy! Tök jó neked, hogy most akkor már csak két tantárgyból kell szóbelizned, szurkolok nagyon! :-*

Nara, a vidit otthon mindenképpen megkukkantom és véleményezem. Egyébként meg nagyon boldog nevednapját! :)

"Gyönyörű napra ébredtél, még ha kint nem is süt a nap (ez de igaz mostanában!),
a boldogság szivárványa kísérje utadat!
Boldog Névnapot kívánok Neked,
a szeretet vezérelje minden lépésedet."

És most jöjjön az én nagy kiakadásom... elegem van, nem megyek Pécsre. Lana írt egy mailt - többek között - arról, hogy nem lesz otthon hétvégén. És ugyan én hétfőig maradok, de hétfőn már elég korán, legkésöbb a fél négyes vonattal vissza kellene indulnom, és így is csak 8-ra érek be Bp-re. Nem éri meg... Lana miatt mentem volna többek között, Maycsi drágámmal hál' istennek itthon is megoldható a randi, szóval... á, ez olyan szerenécstlen helyzet! Tisztára kivagyok, de mindegy. Túlélem, asszem.

Megyek, csinálok valami jobbat, mint a szenvedés... :'(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 22:03 
Fanfic-faló

Csajok!
Holnap jövök és visszaolvasok, ha esetleg lemaradnék valamiről, csak itt van Norbika és őt pátyolgatom, mert megfázott a szentem :(

Álmodjatok szépeket! Aila, szívem, nem jöttél élményezni az érettségit, remélem nincs semmi gond :-S

Shancim, ficblogodba holnap besunnyogok!!!

Csók Nektek :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 20:04 
Betűmániákus

Szia Nara!

Egy nagy kalappal a törihez! :) :-*
Majd jössz és várjuk a reakciókat.

Kukk be a ficblogba ;) Már aki kiváncsi...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 19:44 
Írópalánta

Sziasztok!

Hú, de sokat írtatok o.O Ma már semmi erőm nagyon visszaolvasni, ezer bocsánat :(:( de kiedzettem magam meg minden. Holnap viszont megírom az év utolsó dogáját (mi más, mint töri :roll: ), és utána majd rendesebben írok, jó? :D

Addig is azért beköszöntem, az esküvői rucik, pedig tényleg gyönyörűek :):):)

Ezt pedig hallgassátok meg, ha van kedvetek: http://www.youtube.com/watch?v=fNT8deh6Sdk *.* olyan szép :D

Puszi ;)

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 14:34 
Betűmániákus

Nálunk ez az érettségi dolog egészen más volumenű - jóval lemaradottabb -, úgyhogy a tiétekhez nem igazán tudok hozzászólni, de én akkor is örülök, akármi van! Ügyes, okos érett, rátermett nagylányok vagytok, biztos sikerül minden! :-* Én nem idegeskednék a helyetekben, de asszem nekem van legkevesebb közöm jelenleg ehhez az egészhez, szóval pofim befog :-$ Jövőre jobban ráhajtok én is, mert most már tényleg olyan tantárgyaim lesznek, amik fontosak, illetve az utolsó két év sokkal nagyobb mérvadó, mint az első kettő. Tehát még egy picivel nagyobbak az esélyeim... Szeretnék időben gondolkodni, és tudakolózással tölteni a nyarat, mert anyum nem akar messzire engedni. /:) Erre egyébként a napokban derült a fény, amikor a körösztanyummal megbeszéltük az angolos dolgokat, mivel ugye lehet, hogy visszamegy. Anyum utána azt mondta, hogy ő szívesebben engedne szegedre tanulni, mert közelebb van és bármikor megnézhet xDD Pedig már 7 éves korom óta önálló vagyok, nem tudom mit parázik. Mindig dolgoztak, én bezárkóztam... ez már egy 10 éves életmód. Nem lenne más ez sem, csak annyiban, hogy nem jönnének haza 15 órakor, mivel nem élnék velük. Azt pedig már kitárgyaltuk, hogy mennyire is hiányoznának bizonyos dolgok... :-(

A történet? Jaaaj, csajok nem tudom! Nem tetszik... látszik, hogy csak egy hosszabb fellángolás volt, mert nem érdekel annyira, hogy komolyabban gondolkodjak el róla. :( Csak úgy kipattant a buksimból és vesztemre közzé tettem a lehetséges közzétételét... De higgyétek el, hogy nem lett volna színvonalas. Kaptok majd mást, nyugi :-c

Én várom a tiéteket!

Óóóó, is visszatérve ismét: Aila... szóval tetszett neked Milan száma az EV-ban? Hát tipikus, semmit mondó, szerbes beütésű nóta. Igaz, hogy fülbemászó, de ha értenéd, mennyit zagyvál... =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 14:20 
Fanfic-faló

*beesik*

Húh, már a hótörpöm ki van ezzel az esős idővel :(( mindenem csurom víz volt, beázott a cipőm és wáá @-) megfagytam...
Bevallom őszintén, annyira de annyira nincs kedvem beszélni az érettségiről =)) van, amiből jobbra számítottam, dehát... pff.
Töri, magyarom eddig 4es ha nagyon jól felelek, mindkettő 5 lesz. Matek kettes 27 ponttal, mint az várható volt, nem lepődtem meg. Választottjaim info és német, de azokat már megcsináltam két éve :D német 5, info 3, de az nem kell sehova.
Töriből jobbra számítottam amúgy :( az esszéimet nagyon lehúzták... :(:(:( na mindegy. Részpontok: töri-62, magyar-70, matek ugye meg 27.
Egyenlőre többet nem tudok mondani, de nagyon rá kell feküdnöm a tételekre ^^

KyKy szívem >:D< egyszer már kiörvendeztem magam, de most mégegyszer :D
Sajnálom, hogy nem működik normálisan a hangfal, halálra idegesítem magam énis mikor berezonál meg recseg -.-
A színházas élményért pedig változatlanul irigyellek 8-> annyira szeretnék már menni énis o.O mondjuk egy Shakespeare darabra ;;) vagy erre, amit most néztél, a városban már kiszúrtam a plakátokat :oops: Érdekelne nagyon :)
Az új genessel meg nem fárasztasz, sosem fárasztasz semmivel :D Szeretlek hallgatni, illetve olvasni xD Te is annyit segítettél már nekem, hogy jaj, mégsem küldtél el a fenébe, mikor eléd terjesztettem az okosságaim :D Érdekel, hogy fog alakulni, miújság, azért kérdezgetem :P A VB-t pedig ígéretem szerint újra elolvasom majd szóbelik után és érkezik a kritika hozzá ;;)
Jó szórakozást Pécshez, Angyalka! :) Majd kérjük az élménybeszámolót ^^ ÉS még mindig nem tettem le a verdás képről, amin Te is szerepelsz, úgyhogy... :twisted:
A tételekről majd susogunk, feleslegesen nem akarlak ugráltatni, de nagyon köszönöm :) :-*
VB-re visszatérve, én bírtam a kis csapatot :D Oli beszólásai saját magára xD meg Édua :D áhh xD kifektettek párszor :D

Shanc, nekem jól jött volna a kávé, mer leragadt a szemem. Barátnőm hülyesége miatt előbb be kellett mennem a suliba, aztán 10 perccel utánam érkezett... wáááá! mind1 -.-
Sajnálom, hogy nem funkcionál a gép és a dvd lejátszó :( jobb híján maradnak a youtubeos videok :roll:
Jó bétázgatást! :-* Mindenképp nekiesek majd az ajánlott irományoknak, de először KyKyhez és Zarához menek. Mindkettőjük irományába belekezdtem már, de a suli miatt nem haladtam tovább. Majd igyekszem, szépen sorjában :) Felkerült a listára :x
Sajnálom, hogy elvetetted a Blaise/Hörmös ötletet, úgy néz ki csak nekem kell majd valamikor megvalósítani xD :D de ez még jó arrébb van -.- Azért remélem, nem örökre ástad el ezt az elképzelést, és egyszer majd olvashatok Tőled is hasonlót :wink:

Húú, Riika baba, akkor mindenképp szakíts rá időt, mert szerintem szuper kis filmecske 8-> a Charles Grey-es részek a kedvenceim :oops: Pasit olyan gyengéden csókolni még talán életemben nem láttam 8-> 8-> 8-> :g Annyira érzékien... jáj, lelövöm magam :D
A ruhás kép mindenképpen érkezik, ha lesz pár szabad percem :)

Olyan furcsa érzésem volt tegnap, mikor írtam a folytatás első fejezetét :oops: Furcsa, hogy ez nem csak egy szöszike, amiben elkezdek és le is zárok egy eseményt, gondolatmenetet, hanem most mindennek passzolnia kell mindenhez, nem csúszhatok el véletlenül sem, mert egyik esemény a másikra épül :) Egész elszoktam tőle, milyen is ez valójában ^^ De mindenképpen jó tudni, hogy még konyítok hozzá :D
KyKy, neked maximum a terjedelem hozna örömet, a téma már kevésbé, de ezt kitárgyaltuk =)) Már az első fejezet első "része" úgymond állati hosszúra sikeredett magamhoz képest =)) Élmény számba megy :D Jól haladok ^^ - igaz, bocsi ezt inkább a ficblogba kellett volna beírni :roll:
na mind1.

Elmászok, tételezgetek kicsit, meg lehet, el is alszom, mert iszonyú fáradt vagyok :-* később jövök :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 14:14 
Könyvmoly

Már válaszoltam is, olyan kis menyugtató véleményed van... amit nekem tartogatsz, nagyon jól esik... :') *ölel*

Miért nem lesz belőle semmi? Mi az, hogy kifújt a hangulatod? :-O Miéééért? :(( Nincs semmi baj, ugye? :-O

Ó, a kihívás, megyek is fel, már tök régen jártam arrafele, el is felejtettem... :oops: de ciki... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 13:41 
Betűmániákus

Sziasztok! :) :)
KyKy, hagytam egy rövidke kritikát az utolsó fejezetednél... :mrgreen: Most egy kicsit nagyobb a hiányérzetem, mint eddig... Nara is befejezte, te is, Lana is... Gyorsan tessék előrukkolni az újakkal, mert nagyon várjuk már! ;)
Hát bizony pech, de nem tudok mit tenni... :roll: Érdekes, hogy zenét hallgatni tudok, és bizonyos lemezek lejátszhatóak... Na, akkor diliznék be, ha nem! @-) Programfüggő ezek szerint.

Én is alkottam... és rájöttem, hogy Blaise/Hörmös ügyből nem lesz semmi. :roll: Nem egy nagy veszteség, de valahol kifújt a hangulatom... és... áhh! Mindegy. Most még mindig a kihívást figyelgetem, totál leköt és alig várom, hogy ide föltehessem! 8-> Szóval most olvasgattam, meg írtam hozzá valamennyit, de mindenki ooc lett, úgyhogy kitöröltem szépen. Talán majd egyszer még elölről kezdem, bár rémesen kevés rá az esély... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 12:44 
Könyvmoly

:) Először is, Riika, nem akarom, hogy elolvasd a VB-t, egyáltalán nem vagyok vele megelégedve, ha egy EKLE-lúd tévedne oda, kapnék ám a fejemre... :oops: :-S Majd az új genesbe kezdjél bele, ha érdekel, azt megpróbálom már tök tisztán megírni. :) abszurd lett a tiéd? :-O nocsak, mert? :D kivi vagyok! :D

Shanci :x >:D< igen, befejezem, méghozzá most tettem fel a fejit. irtó rövid lett, de már nem tudtam, mit írni, hallod! :-O tiszta depi vagyok miatta, életem legrövidebb fejije... de sajnos teljesen az új genes töri körül forog az agyam, és... unom Oliékat... :oops:
Neked mindig baj van ezzel a dvd-vel... :( nem lehet megcsináltatni, esetleg? :( a géped sem mondhatni, hogy szuperálna ezek szerint... :( ne aggódj, az enyém is baszogat engem... -.-" tegnap négy dvd-ből egyet indított el... höhh! mindegy

most megyek, nekilátok szerkesztgetni Rose életét... :oops: *izgatott* :D

pusszancs, csajok! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 10:54 
Szárnybontogató

Halihóó! :)

Shanci, ezt a napot én is két kávéval indítottam... $coffe :x Néztem Szívek Szállodáját, kicsit gyakoroltam, most meg jöttem hozzátok! :-*

Óóó, Ailám, nem is vettem észre, hogy írtál utánam, pedig csak pár perc volt a különbség. Kicsi lányok, nagyon szorítok, hogy jók legyenek az eredményeitek!! Az összes ujjam boszorkányos módon keresztben értetek!! >:D<

Képzeld, Amphe, ma reggel megtaláltam itthon a Hercegnőt dövödön, és ez biztosan az, amiről te is meséltél, mert Keira Knightley benne a főszereplő. Majd valamelyik este megnézem, szeretem az ilyen kosztümös, bálozós filmeket! :) Az a menyasszonyi ruha, amit mutattam, a felső-fazon, amúgy engem kicsit ezekre emlékeztet, mindenesetre én mindenképpen szeretnék valami pántot majd rá, vagy ujjat, ilyesmit... Nekem sajnos nagyon nem áll jól az ilyen teljesen kivágott *énsetudomhogyhívják:D*, pedig nagyon széép... 8->
Aila szalagavatós ruháját már láttam, irigykedtem is érte alaposan... :D Nagyon kííváncsi vagyok a tiédre is, Csibi, szóval majd kérek szépen képet!! ;;)
Jaj, de drága vagy, örülök, hogy így tetszettek az Egyoldalasaim... :x

KyKy, örülök, hogy megint itt vagy!! :) Nagyon jó volt végre hallani felőled! Akkor ezek szerint a VB-t majd teljes egészében végig tudom olvasni, amint vége a sulinak belekezdek, meg még Amphe hosszú történetébe, mindkettőre nagyon kíváncsi vagyok. Jaj, meg Árnyékliliom. :) Az új sztoridat meg, kicsi KyKy, nagyon várom, még nem nagyon olvastam új generációs történetet. (Csak én írtam egyet, de aztán végül nem pakoltam fel merire. Kicsit abszurdra sikeredett... :D xD)
Jó mulatást Pécshez, ott van egy olyan jóóó pizzázó, mikor voltunk osztályommal háromszor kajáltunk ott. :D Nyam... =P~

Shanci, sajnálom, hogy nem jó sem a dövödö lejátszód, sem a hang a gépeden. :( Én nem is tudom, hogy bírnám ki... :oops: /:)
Jó bétázgatást, Cicc!! :)

No, megyek tanulgatok még, pussz... :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 8:26 
Betűmániákus

Jó reggelt Fedélzet! :D

$coffe -t valaki? Én mindjárt megyek és csinálok még egyet, mert már egy ideje itt ücsörgök, de semmi hatása nem volt... :roll:

És végre KyKy! >:D< >:D< Olyan jó hallani felőled! :-*
Már úgy hiányoztál :x =((
Na, de most az a lényeg, hogy itt vagy! És uhh... olyan jó hallgatni ezeket a színházas/filmes élményeiteket... Én nem jutok el sehova! :(( Nálunk nincs semmi, legközelebb szeged van, dehát most is kígyóznak a sorok a határon... anyámék nem szeretnek menni ilyen helyekre, a tesóm meg nem ére rá. Most kaptam filmeket, erre a gépemen nincs hang, a dvd távirányítója meg bemondta az unalmast... Ráadásul a gép, amikor behelyezem a cd-t, azt írja ki a műveleteknél, mint a képeknél... hogy vetítse-e, vagy mentse mappákba... :-S Úgyhogy ennyit arról, hogy kikapcsolok a szünetben... mármint ilyen téren. :roll:

KyKy! Jó utazást nektek és jó traccsolást/városnézést meg ilyesmit! :) Én a héten kezdek angolozni a keresztanyámmal, mert várja vissza a levelet Dániából :(( De segítek neki.

Na, megyek, csinálok egy feketét! :)

Szerk: Na, már el is fogyasztottam, most pedig bétázgatok. Óóóó, erről jut eszembe! Nem reagáltam: Vége lesz a VB-nek? :( De nem is kell elnyújtani csak... Pfff, mindenki befejezi a cuccait. :roll: De azért várok minden továbbit. Apropó! Szeretem az új generációs ficeket... kiváncsian várom, ki lesz a szerencsés Rose mell! És hadd ajánljak valamit Nektek, akik szeretik az ilyesmit. Tudom, hogy ti elfogultabbak vagytok a Dramionéval kapcsolatban olyan szinten, hogy nem szívesen olvassátok, de Heteria Mostohák c. fice aranyat ér a témában. Én bétázom és... el kell olvasnotok! A hangulata... egyszerűen engem Daniel Steel-re emlékeztet! Najó, nem romantikus meg semmi, csak ahw! Kukkantsatok rá, ha egyszer nem lesz mit olvasnotok. Bár ilyen sosincs, szóval. De Amphe! Neked különösen ajánlom, a Dramionések igen is tartsanak össze! :D 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 8:17 
Fanfic-faló

Sziaaa Drágasááág! >:D<
Elolvastalak Csillagom, majd reagálok haza hazaestem :x most indulok mindjárt :( :( :(( Imádlak! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 8:13 
Könyvmoly

Sziasztok! :oops:

Először is azzal kezdeném, hogy megőrülök! *zizis fejet vág* A hülye hangfal állandóan berezonál, de az még csak hagyján, hogyha a telefon csörög, akkor is, ha nem is csörög semmi! Kb. 5 percenként csinálja, és kiidegel... :( De akarom hallgatni a zenéimet... most épp Rebecca-mániás vagyok, kijött a musical cd-je, és éjjel-nappal az megy. Tegnap meg is kaptam, hogy milyen "mennybemenős" zenét hallgatok... -.-" Pedig nagyon szupcsi! :x

Hát, igazából azért jövök ritkábban, mert.... na, kezdem az elején. Régebben, mikor kihalóban volt a topic, sok-sok napig nem érkezett hsz, ha mégis, nem ilyen hosszú, terjengős, stb., és régebben mindig volt időm hamar megválaszolni. Ám, ez mostanában már nem igazán megy, mert mindig jöttök és írtok. Ami nem baj, persze, hogy nem, nem azért mondom, csak épp ittbent nincs időm mindig végigolvasni - a net meg nem mehet állandóan -, és sokszor otthon sem megyek gép elé.

Mint pl. tegnap! :x Mentünk színházba, a Madame Pompadure-t láttuk, és áhh! :x
Végigröhögtük! Peller Karcsi hatalmasat alakít, bár Oszvald Marika is remekelt. És annak ellenére, hogy operett, a zenéi is tetszettek... szóval, ha valaki le tudná nekem szedni, annak nagyon hálás lennék! :D

Az esküvői ruhák... :x csodásak, nekem Amphéé tetszett a legjobban, de egy Shancisat is elfogadnék. Riika, nekem pont ez a pánt nem tetszik rajta... :) de hát, mindenkinem más az ízlése... :)

Na, de most megyek is tovább... :) Képzeljétek! Mivel nem sokára befejezem a VB-t - ma tervezem -, nekilátok egy új történetnek. Egy új generácisnak, Rose Weasley elbeszélésében. Tudom-tudom, rengeteg ilyen van már, de én nem Scorpiusszal fogom összeboronálni... :oops: Igazából még vannak problémáim, hogy kivel, de megoldom. :D Szegény Amphét ezzel fárasztom napok, lassan hetek óta... :oops:

Kéééépzeljétek! :D :D :D *boldogan vigyorog* Vasárnap megyek le Pécsre Maycsival! :D ^^ Meglátogatjuk Lancsit... konkértan nem ez a cél, de vele is muszáj taliznunk. :D
Törke várom, csak annyi a gáz, hogy rohadt korán kell kelni... előtte nap megyek suliba (vagyis szombaton, igen), akkor is kelhetek legalább 6-kor, vasárnap meg már a 7:15-ös vonattal indulunk, ami azt jelenti, hogy 5-kor muszáj kelnem... bár, van egy olyan sejtésem, hogy azt a négy órás utat végigalszom. :D Addig szeretném megvenni a könyvecskét, a 4. Alkonyatot, asszem ki is olvasom oda-vissza. xD :D Én hétfőn jövök haza, Maycsi marad tovább, én sajnos nem tudok... :(

Na, de nem fárasztalak titeket, megyek írok, meg... dolgozom... bár nem akaródzik. :/

Jaaaj, lányok! Riikának a vizsgához szrítok, Amp, Aila, neketek meg a betekintéshez, bár nem tudom, hova ez a parázás, tuti, hogy jók lettek az eredmények. Tök fura amúgy, hogy nektek nem kotyogták el előtte, nekünk anno igen... ennél a betekintésnél már tudtam a jegyeket. :-O
Majd kérjük a beszámolót! :D

Amphe, neked meg! :) Drágám! Ha szeretnéd kinyomtatni a tételeket, én megteszem, küldd át nekem. :) Aztán elküldöm postán. :) Vagy talizhatunk is ennek apropójából, ahogy gondolod, de tényleg szívesen megcsinálom. :)

Most tényleg húzok! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 22:15 
Fanfic-faló

Gyönyörű szép hozzászólások Hölgyeim, minden elismerésem! :) :-*
Igyekszem mindenre válaszolni ^^

A számcsere jó ötlet Riikám, majd püben vagy msnen dobok számot nektek. Nem akarom itt reklámozni magam, még a végén valaki felhív az éjszaka közepén, mert azt hiszi szolgáltatok valamit =))
Én is remélem, hogy hamar és szerencsésen megoldódik majd ez a befizetési történet, de egyenlőre nagyon félek :oops: :cry:

Köszönöm a gratulációkat, igazán jól esnek :oops: valahol titkon reméltem, hogy alkalmas leszek :) Jól esik, hogy elismertek ^^
A kottaolvasás jól jönne, mert mindenképpen kérni fogják, és nem akarok lebőgni xD

Kis hírmorzsa KyKyről: minden rendben vele, ma volt színházban, nagyon élvezte meg minden :D Olykor kicsit nyűgös, melóval elég elfoglalt, de jönni fog majd tutira! :-* A többit majd ő xD

Riikám, nagyon szép ez a felső-fazon, olyan kis csajos :x Nekem erről mindig a visszafogott kislányosság, mégis érett nőiesség jut eszembe, már ha ezt a két kifejezést illik együtt használni :-P :)
Ailám, értem az elképzelésed, tetszetősen hangzik :) A szalagavis rucidat szívesen megnézném, mert én nem láttam 8-> :(
Majd rakok fel én is az enyémről meg ballagásról pár kósza képecskét, és linkelek :)

Riika baba, sok sikert a holnapi utsó vizsgádhoz, boszorkányos kéz és lábujj keresztbetevés :D
Ma is elolvastam az Egyoldalasaidat :oops: :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Ailácska, én is holnap megyek betekinteni, igen :-S és FÉLEK! Anyám állandóan csesztet, hogy biztos béna voltam, elrontottam stb. Áhhm :-S nem érzem olyan rossznak, remélem a százalékaim is ezt bizonyítják majd, és nem bőgök hazáig :( Most már nincs mese rá kell feküdni a tételeimre kőkeményen! Jól akarok teljesíteni! Majd drukkoljunk egymásnak :-SS :-SS :-SS :-SS

A Hercegnő számomra egy nagyon kedves történet, habár nem egyszerű a főhősök élete. Sőt, épp ellenkezőleg! igazából bonyolult leírni, de a középpontban egy jónak hitt rossz érdekházasság áll, közben beüt a szerelem és érkezik mindkét részről a megcsalás... Az akkori férfiak szokásos kegyetlenkedését, hatalomvágyát és önzőségét mutatja be, de a történetben helyet kap azért a romantika is. A vége nem feltétlenül happy end, de nekem így is nagyon tetszett. Pont ezért: az élet nem fenékig tejfel, és nem mindig él az ember boldogan amíg meg nem hal. Ez ezt nagyon jól bemutatja. A filmet Keira Knightley főszereplésével láttam, az egyik férfi főszereplő pedig kedves Voldemortunk, de ez esetben van orra :D Nekem nagy favorit, talán nektek is tetszene :) sok benne a bálozás 8->
A balek szerintem egy szuper kis könyv volt :D Volt története is, egy bénázó bérgyilkosról, ha jól emlékszem, aki sokszor túl lazán fogta fel a dolgokat xD a történet a bérgyilkosunk szemszögéből játszódik és így jönnek képbe a poénok: mulat másokon és olykor saját magán is. Van benne némi szerelmet sejtető szál is, de rég olvastam és fáradt vagyok nem tudom pontosan felidézni, mi is történt... :oops:
A teljes sorozatot pedig igen, nyáron olvastam el teljes egészében, mert nem volt keretem megvenni a hiányzó köteteket :oops: :( a meglévőket többször is átforgattam, elolvastam, de szükségem volt az élményre így egészben is :)

Na lelövöm magam, megyek folytatom az írást, addig sem az érettségi eredményeimen agyalok :? jó éjszakát mindenkinek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 21:42 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Halihó! :)

Szurkoljatok holnap, megyek betekintésre... $pray $pray Amphe, te is holnap mész? Majd mesélj! És ne felejts el fénymásolni! ;-)
Jesszus, akkor most mi lesz veletek, drága? :? Remélem, azért csak nem kapcsolják ki... :-(
GRATULÁLOK! <:-P

KyKy, Shancihoz csatlakozom, elmeséled, hogyhogy nem vagy? Sok lett a dolgod? :-(

Igen, a németek nyertek, vmi Lena. Szerintem volt rossz, de azért annyira nem nagy szám, hogy az nyerjen. Nekem nem tudom, melyik ország volt, de pillangók voltak... 8-> (hát igen, kicsit mániákus vagyok :oops: ;-) ). Egyébként végül megtetszett Milan száma, olyan fülbemászó volt. :-P

Jaj, Shanci, a patikáról jut eszembe... még egy kiegészítés a kedvenc illataimhoz: gyógyszertár illat! :x (vagy ezt már mondtam? ;-) )
Tetszik a képed/ képetek! :) - Aktuális. Most is esik... be fog holnap göndörödni a hajam... :? (a nagy problémáim XD). Bár attól félek, holnap nem ez lesz a legnagyobb gondom. :?
Ne bánd, hogy lazsálhatsz, megérdemled! :)
Hű, hát tényleg elég másak a véleményeink a kötelezőkről, amik neked nem, azok meg pont nekem tetszettek. ;-) Aranyemberről ki ne hagyd majd a beszámolót, ha elolvasod! :) Nagyon kíváncsi vagyok.
Ha már ennyire mondjátok, lehet ha egyszer nagyon unatkozni fogok, beleolvasok Anyegin levelébe...:P Viszont akkor a Werther-t ne?? :-S Nekem a tanárom ajánlotta, fel is írtam még régebben, de akkor húzzam ki? :-P

Shakespeare. Rómeó és Júliát imádtam! :x; Szent Iván-éji álom – filmen láttam, aranyos volt; Tévedések, Vízkereszt – színházban néztük, hú, azok nagyon tetszettek 8-> Én Shakespeare-től a Makrancos hölgyet szeretném nagyon elolvasni, abból készült a 10 dolog, amit utálok benned és már nagyon régóta izgatja a fantasymat. 8-> Heath... :'(
Nem tetszik Jókai stílusa? Pedig szerintem annyira fantasztikusan ír :x
Pál utcait miért volt szenvedés olvasnod, ha végül tetszett? :P (vagy ezt csak én nem értem? :oops: ) Én azóta is néha elolvasom belőle a kedvenc részemet és mindig könnyes lesz a szemem, gyönyörű:

"Bokával fordult egyet a világ. Most már előtörtek a szeméből a könnyek. Sietett, aztán rohanvást futott a kapu felé. Menekült innen, erről a hűtlen darab földről, amelyet ők annyi szenvedéssel, annyi hősiességgel védtek meg, s amely most hűtlenül elhagyja őket, hogy egy nagy bérkaszárnyát vegyen a hátára örök időkre.
A kapuból még visszanézett egyszer. Mint aki a hazáját hagyja el örökre. És abban a nagy fájdalomban, mely erre a gondolatra a szívét összeszorította, csak egy csöppecske, csak egy nagyon kicsi vigasztalás vegyült. Ha már szegény Nemecsek nem érte meg azt, hogy a gittegylet bocsánatkérő küldöttségét fogadhassa, legalább nem érte meg azt sem, hogy elveszik tőle a hazáját, amiért meghalt.
És másnap, mikor az egész osztály néma, ünnepies csöndben ült a helyén, és Rácz tanár úr komoly léptekkel, lassan, ünnepélyesen ment föl a katedrára, hogy onnan a nagy csöndben halk szóval emlékezzék meg Nemecsek Ernőről, és felszólítsa az egész osztályt, hogy holnap délután három órakor valamennyien fekete vagy legalábbis sötét ruhában gyülekezzenek a Rákos utcában, Boka János komolyan nézett maga elé a padra, és most először kezdett derengeni egyszerű gyereklelkében a sejtés arról, hogy tulajdonképpen mi is az élet, amelynek mindnyájan küzdő, hol bánatos, hol vidám szolgái vagyunk."

8-> 8-> 8->
Bocsi, de ezt muszáj volt bemásolnom! :oops:
Van még egy rész, ami nagyon tetszett, de azt most így nem tudom megtalálni, az valami olyasmi volt, mikor Nemecsekhez mentek, hogy az egyiket a barátsága hozta, a másikat a lelkiismerete. Nem nagy dolog, mégis az ilyen dolgoktól mindig kiráz a hideg, szeretem őket! :)

Hű, Amphe, ez a ruha! Jó ízlésed van! :) Látom, te is az ilyen teli mellrészes vágottakat szereted (ha tudnám, mi annak a neve XD). Tényleg, milyen volt a szalagavató rucid?
Nekem nincs képem, csak a képzeleteimben él. 8-> Viszont ne úgy képzeld el, hogy tetőtől talpig pillangós, hanem, hogy pl. a mell részénél egy, meg a derekánál meg a hajamban. És nem ilyen színes csicsás, hanem szép fehér, olyan ízlésesen, ünnepélyesen, tudod! :-P
Shanci, a te rucid is gyönyörű! És nem túl bohém, pont szép! 8-> Láttad a szalagavatósamat, az se egyszerű... :oops: 8->

Ez a Hercegnő felkeltette az érdeklődésemet, mesélnél róla? :)
A balek, hát House-t nagyon szeretem, de nem tudom... miről is szól? :oops: Rendes regény történettel vagy csak ilyen humorozgatás?
Amphe, most olvastad el nem rég az összes HP-t? Vagy félreértettem? :oops:

Nekem is van néhány elmentve, majd ha több időm lesz, mutogatok.
Juj, úgy látom, divatba hoztam a regény-hszeket, most is olyan készül!;-)
Kezdődik a Showder Klub (bár most nincs Ádika 8->), megyek is nézni! :)

Pusszancs nektek!

Aila

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 21:39 
Szárnybontogató

Sziasztok Drágaságok! :)

Ejj, Amphém, ez az áram kikapcsolás nagyon rosszul hangzik, remélem sikerül időben megoldani a dolgot!! Nagyon rossz lenne, ha eltűnnél, már csak az érettségi miatt is... :( Ha bármiben segíthetek, akármiben, akkor tudod, hol találsz!! >:D<
(Viszont erről eszembe jutott, hogy vészhelyzet esetére cserélhetnék mösönön/püben telefonszámot, hogy akkor is tudjuk értesíteni a másikat, ha végképp lehetetlen net közelbe kerülni. Ne kelljen feleslegesen aggódni a hosszabb, előre be nem jelentett eltűnések miatt. Mit szóltok?? :-S)
Nagyon gratulálok, Csibikém, hogy sikeres volt az alkalmassági, az eddigi ismeretségünk alapján szerintem nagyon jó tanítónéni lennél. :D Kottát olvasni meg se perc alatt megtanítalak, ha van rá igény, de tényleg, nem egy nagy tudomány!! ;) A nyelvvizsga szóbelije miatt meg ne aggódj, meg lesz az is! :-*

No. Kötelezők. :D Igazából, én elég sok kötelezőt olvastam, ha most mindet felsorolnám, hogy miért tetszett meg miért nem, kitiltanátok a fórumról... :oops: No de azok, amiket szerettem azért: Goethe - Faust, Bulgakov - Mester és Margarita (jaj ez nagyon nagyon nagyon :x), Puskin - Anyegin, Vörösmarty - Csongor és Tünde, Shakespeare drámák... És itt le is állítom magam, csak azokról még pár szó, amit ti is kiemeltetek...
Shakespeare... Jujj, nekem minden, ami Shakespeare az jöhet. :D A drámákat nagyon szeretem, a Hamlet a kedvencem, de a kis könnyed vígjátékokért is oda vagyok, mint például Vízkereszt, Sok hűhó semmiért, ilyesmi... :) A szonettjeivel kissé hadilábon állok, de azért azok közül is akadnak, amik belopództak a szívemben, a XVIII. pölö... :x
Antigoné... Bevallom, az ókori irodalom nem tartozik a kedvenceim közé. Iliász, Odüsszeia, Oidipusz, ezeket olvastam, de hát... :? A verseket viszont itt is szerettem. Catullus!! :x
Aranyember... Hűű, ezt nagyon nem bírtam, bár lehet, igazad van Ailám, túl korán olvastam. Ellenben idén kézbe vettem az Egy magyar nábobot meg a Kárpáthy Zoltánt és ezek eszméletlenül tetszettek, ilyen kellemeset könyvben még sosem csalódtam. Ha az Aranyember tetszett, akkor ezek is biztosan, szóval ajánlom nagyon!! :)

Egyéb könyvek. A Hugh Laurie Balekot én is olvastam, és tényleg jóó. Nagyokat nevettem rajta, imádtam ahogyan indított a könyvet, az első pár oldal fantasztikus, bár szerintem a végére kicsit elül a sztori, de mindenképpen érdemes átbújni ilyen kis könnyed, kellemes olvasmányként. A Da Vinci-kód nekem nagyon tetszett, tök izgi!! :D A gésásat sajnos még nem olvastam, pedig már kinéztem magamnak egyszer... :roll:

Ailám, hát igen, nem baj, ha eltér a véleményünk a pasikat illetően, legalább nem fogunk hajba kapni emiatt. :D Másért, meg igazán nincs, szóval... >:D< :D A Party gimit, ha ajánlod, majd nyáron megnézem, a Jess-fiút ki nem hagynám semmi pénzért... ;) A Therabitia dolgot még nem tudtam leszedni a netről, de folyamatban van, szóval ne izgulj, az első leszel, aki értesül arról, hogyan tetszett... ;)

Esküvői ruhák. Nagyon szépeket mutattatok csajszik... 8-> Mondjunk én olyan igazi hagyományosat szeretnék, hófehér habosbabos ruhát, nagy uszályt, fátylat, kesztyűt, mindent. :D Illetve nekem azt tetszik nagyon, aminek az ujja a váll peremén van... Na most ezt jól meg azt mondtam, pill, keresek képet... Béna vagyok tény és való... Na szóval ezen a holnapon az eladó ruhák felirat alatti ruha tetszik, a szoknyarész nem, csak a felső. :D http://www.galaeskuvoiruha.hu/eskuvoi_ruhak.php

Na azt hiszem, mára ennyi voltam. Holnap lesz az utolsó vizsgám a zeneiskolában, és mivel egész napos kikérőt kaptam, ki is használom. Nagyon nem akaródzik bemenni a suliba, mondjuk a vizsga csak fél háromkor kezdődik... :D Délelőtt még jövök.

Csóók :-*

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Riika 2010 május 31 (hétfő), 21:43-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 15:05 
Betűmániákus

Jééé. Hát igen, nem meglepő, amikor szakad... legalábbis nálunk :-S Gondoltam, alkalmazkodok xDD

Na, majd minden jól alakul! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 14:39 
Fanfic-faló

már nem tudom hány hozzászólás óta szeretném Veled megosztani azt, hogy az avád, tegnap az én avám volt msnen :D xD szal érted :roll:

hát, tényleg jó lenne ezt az ügyet gyorsan megoldani :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 14:36 
Betűmániákus

amphetamin írta:
Az érettségi miatt félek :-S egy csomó tételem gépen van és rossz a nyomtatóm... pénzem nincs kinyomtattatni, többek között, mire kézzel kiírom őket... hát remélem, majd alakul, de tényleg félek :roll:

Whuppsz. Sajnálom, hogy nem tudok segiteni... :(
Így már tényleg súlyosabb :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 14:33 
Fanfic-faló

Az érettségi miatt félek :-S egy csomó tételem gépen van és rossz a nyomtatóm... pénzem nincs kinyomtattatni, többek között, mire kézzel kiírom őket... hát remélem, majd alakul, de tényleg félek :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 14:11 
Betűmániákus

Naaa, miért esel rögtön pánikba? :-*
majd megoldódik a helyzet, nyugalom. >:D<

Amúgy egy régebbi kérdésre válaszolva, anya kosztümben volt :lol: Nadrágkosztümben XDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 13:22 
Fanfic-faló

De gyönyörű ez a ruha 8-> óó istenem! :x:x:x ;;)

Képzeljétek! :(( :(( Lehet el fogok tűnni majd váratlanul a fórumról o.O Jött a felszólítás, hogy ki fogják kapcsolni az áramot :(( nincs befizetve a számla és már nem tudunk honnan elvenni... nem tudom mi lesz most :(( :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 13:20 
Betűmániákus

De jó neked! :( Na, majd én is megveszem... egyszer :-S
A ruha pedig meseszép :)

Kicsit bohém, kicsit új, kicsit shanon

Bár van egy olyan érzésem, hogy nem lesz ebből semmi^^

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2010 május 31 (hétfő), 13:34-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 13:07 
Fanfic-faló

Bizony, lehetek tanítónéni, csak meg kell tanulnom kottát olvasni :D

Nekem megvan mindhárom könyvecske :) A Davinci-t anyától kaptam szülinapomra, a Balekot pedig Kicsimtől. Már rég el akartam olvasni, ezért hopp :) A gésát pedig egy nagyon kedves családtagom adta nekem, mondván, hogy ő már elolvasta és tudja, hogy gyűjtöm a jó könyveket ^^ Ebből a film is klassz lett szerintem, persze nem lehet másfél- két órába belesűríteni mindent, ami a könyvben történt :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 13:03 
Betűmániákus

Szia Amphe! >:D<
Nyugi, majd sikerül a szóbeli is, föl a fejjel! ;) Óóó, akkor mehetnél tanítónéninek? Dejó^^
Közben megtudakoltak, és a németek nyertek - asszem. De nekem annyira nem tetszettek... :roll:
Huhg könyvét elolvasnám. Amit be szeretnék szerezni, az a Davinci Kód az egy Gésa emlékiratai. :roll: Kissé drágák, de.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 10:26 
Fanfic-faló

Sziasztok Kasmírkák!

(szerk: 12:43 - Júj csajok, megérkezett a tanítóképző alkalmassági papír, és megfeleltem, átmentem a vizsgán :)
Ja, plusz info, hogy nincs meg a teljes nyelvvizsgám csak az írásbeli :( )

De szép hosszúakat írtatok! 8->
És KyKy! >:D< Tudom, hogy mi végig pofáztunk tegnap, de azért jó látni, hogy ide is felmászol :oops: Hiányzol ám :) Úgy dumáltam volna még tegnap is xD De ha rajtam múlik, sose fekszel le :D

Hű,hű, próbálok válaszolni mindenre oksi?
Kötelezőkből, ha már így mélyebben felmerült a téma (milyen jó kis ellentmondásos szószerkezet =)) ), akkor leírok én is pár dolgot.
Romeo és Julia: Ugyebár rengetegszer hallottam a történetet ilyen-olyan változatokban, és roppant kíváncsi voltam, mi is áll az eredeti történetben úgymond. Tehát elolvastam és áhhm :x A lényeg nem sokban tért el, de nekem akkor is nagyon tetszett :) Több Shakespeare darabot is láttam színházban, és imádtam őket! Sajnos a történeteket még nem volt szerencsém elolvasni eddig, de mire jó a nyár :lol: Lesz itt olvasás ezerrel :)
Antigoné: Érdekes, a nehéz nyelvezete ellenére, plusz, hogy többször vissza kellett olvasnom olykor a sorokat, nekem tetszett ez is. Tanárommal minden kötelezőt részletesen feldolgoztunk, úgyhogy ha esetleg nem olvastam volna el, akkor is teljesen képben lennék. Tetszett Antigoné lázadó karaktere, valahol kicsit magamra emlékeztet.
Csongor és Tünde: Nem olvastam el. Ha jól emlékszem fel volt adva, de talán fel sem dolgoztuk. Mikor kicsi voltam, anyukámnak volt lemezjátszója, tudjátok, ami az igazi régi bakelit lemezeket lejátssza 8-> Rengeteg mese és egyéb lemezünk volt, köztük a Csongor és Tünde. Annyira tetszett a borítója, hogy hiába voltam négy-öt éves és hiába nem értettem belőle semmit, nem baj, én azért kitartóan meghallgattam többször is :D:D Egy két momentumra még emlékszem, de... xD
Pál utcai fiúk: Kínkeserves veszekedés árán, de elolvastam és tényleg tetszett. Régen volt már, de emlékszem, hogy mikor elértem az érdekes részeket, odáig voltam tőle :)
Emil és a detektívek is tetszett nagyon, bár már nem emlékszem sajna konkrét élményekre... Hümm, most így hirtelen több nem jut eszembe, ami megfogott volna.

Arany embert nem olvastam, de feldolgozásban kifejezetten unalmasnak találtam. Majd egyszer ráveszem magam talán az elolvasására, bár én Jókaitól kikészülök 10 oldal után :roll:

Shanci, nem tudom, ki nyert, de mintha elcsíptem volna egy apró momentumot, mikor épp görögök voltak a színpadon. Aztán lehet, csak álmodtam xD

Az esküvői ruci linkjét mindjárt felkutatom :D * keresés indul-megtalálás*
http://www.weddings.hu/blog/nybogi/blog.php?id=29 itt is van. Több kép is van hozzá, közelről távolról, elölről, hátulról :D Tudom, azt mondtam habos-babosat szeretném, de ez nem az. Illetve nekem nem, viszonyt meseszép ;;) Annyira beleszerelmesedtem akkor, hogy levenni sem tudtam róla a szemem 8-> Ez persze nem végleges döntés, ha találok szebbet, akkor az lesz :lol: :D
Pillangós ruci alatt mit értesz, Ailám?:) Teleszórva pillangókkal, vagy hogy? Esetleg van képed erről az elképzelésről? :)

Könyvekre visszatérve, lehet, hihetetlenül hangzik, de én gyűlöltem olvasni. Pont a kötelezők miatt. Egy eléggé szabad lelkületű ember vagyok, aki a legkisebb kényszert is csak kínkeserves szenvedéssel tudja elviselni :-S Ez nem mártírkodás, nem annak szánom, de sajnos ilyen vagyok, és ez sokszor megnehezíti az életem :cry: Ott van bennem a kötelességtudat, mert erre neveltek a belsőm mégis ellent mond, és ezt annyira utálom -.- Na mindegy, nem akarok elkanyarodni, könyvek: tavaly nyár környékén szerettem bele igazán az olvasásba. Ugye elolvastam a HP meglévő részeit, a hiányzókat beszereztem, aztán jött az Alkonyat és így tovább. Innentől sokkal jobban odafigyeltem a könyvekre, az újdonságokra, ha látok valami olyat, ami megfog és van rá keret, akkor hopp! :D Egyébkánt a kérdésedre válaszolva leginkább a fantasy és krimi történeteket szeretem. Ott vannak továbbá a csajos regénynek, a régi korok bálos, nagyruhás könyvei, mint a Hercegnő... Akkor Philip Pullman Az úr sötét anyagai trilógiáját olvastam el(ebben van az Aranyiránytű), olvastam Hugh Laurie Balek című művét, és ahhm :oops: 8-> Szívből ajánlom mindenkinek, aki szereti Houset :D HAhogy ír, és elképzelem a megjelenített eseményeket, detto egy az egybe, mintha Houset látnám :D Úgy is beszél, a világszemlélete is hasonló, hamisítatlan kissé fanyar és szarkasztikus angol humor xD Szívem csücske volt :) Rengeteg könyv van, ami a listán van elolvasás szempontjából, de mivel ugye mondhatni nem rég kaptam rá megint az olvasgatásra, eléggé le vagyok maradva :oops: Nem baj, ami késik, nem múlik :)

Júj, lelövöm magam, mert rám jött a szájmenés :| Csak győzzétek olvasni, szegénykéim :oops: :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 8:42 
Betűmániákus

Sziasztok! 8->
KyKy, végre! >:D< Azért én nagyon szeretnék tőled egy beszámolót... ha nem is reagálsz a többire, azért jól esne, ha mondanál valamit a "lógásodról" :-P :-*
Na, akkor ki is nyerte az Eurovíziót? :(( Én még mindig nem tudom, mondjátooook meeeeg!

Na, ez jól esett. :D
Most értem haza a patikából és ennyi. Mivel másodikos vagyok és alig tanultam valami használhatót, így szabad a hetem. Kiírták a papírt, pénteken még bemegyek megírni "mit csináltam" és ennyi. Semmi több. Egy picit zavar, hogy itt lazsálgatok, deee... tényleg bosszantó, hogy van egy csomó dolog, amit csinálhatnék, de mivel még nem tanultuk. :-S Úgyhogy evvan.

Baahh! Kötelezők.
Ami eddig tetszett... hát abból nekem nincs sok.
Antigóné: Blöáááá. Felénél jöttem rá arra, hogy Antigóné valójában lány volt :roll: Ezek a görög nevek...
Rómeó és Júlia: ők nem voltak rosszak, de már régről ismerem a sztorit, szóval még csak újdonság sem volt.
Csongor és Tünci: nem értettem semmit. Fájt tőlük a fejem és utáltam az egészet... Bocs, csajok, de nekem nem jönnek be az ilyesmik.
Anyegin: én azért olvastam el, mert a tanárnőm ajánlotta és jaaaaj! 8-> Részemről kellemes csalódás ért, mert nem jósoltam neki semmi jót. Nem igazán szeretem az ilyen levélregényeket meg naplóregényeket... de ez! Igazi, tiszta érzéseket fogalmaz, de még hogy! Azok a levelek! :) Meseszépek. Anyegin városi ficsúr és falura kerül, ahol ugyebár teljesen más minden. Ott megismerkedik Tatjánával, aki beleszeret, de ő nem viszonozza, később pedig, amikor találkozna, benne lángolnak fel az érzések, de már késő. Jellemző. Viszont nagyon szépen ír le mindent.
Goethe: Az ifjú Werther szenvedései: tényleg szenvedések. :?
És most ugyebár Stendhal van terítéken, erről majd ha elolvastam.

Nyárra tervben van a Burok, Alan Rickman életrajza ismét, Epicentrum és Az aranyember... Én már kiváncsi avgyok, több barátnőm is ajánlotta. :-S

Amit viszont imádtam, az a Kincskereső Kisködmön... még ma is emlékszem és annyira megfogott... Épp eszembe is jutott ebben az évben többször is, amikor a torokgyíkról tanultam. Ezt is el akarom olvasni, valamint a Kis herceget. *kopik az agya*

Puszi

Szerk: apropó! Hogy tetszenek a kihívásos törik? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 7:28 
Könyvmoly

Sziasztok! :oops:

*elbújdosik*

Ne haragudjatok meg, de nem fogok most reagálni semmire, mert lusta vagyok... :oops: de visszaolvasgattam, meg Amphe is képbe helyezett, szóval tudom, mi az ábra, próbálok sűrűbben jönni... :D Eddig, mikor még haldokolt a topik nem voltak ilyen problémák, amik most jöttek elő... ha három napig nem voltam, hát bumm... sokszor ugyanaz a hsz volt utoljára, mint amit én hagytam... xD Szoknom kell a helyzetet. :D

Csóközön, lánykák! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 23:31 
Fanficbúvár

Halihó bigyókák! :)

Jó sokat firkálgattatok, de örülök! :-D Van mikre válaszolnom, de jó! :)

Látom, pl. a kötelezők eléggé ki lettek beszélve - szegények! ;-)
Akkor szép sorba:
- Anyegin: hát lehet, hogy azért nem tetszett, mert nem értettem, és mert szenvedve olvastam nagyon, nem tudom, miért, de zavartak az orosz nevek meg az egész, a nehéz fogalmazásmód és talán a téma sem tetszett – de akkor meséljetek, mi volt a lényege? :roll: Kíváncsivá tettetek, főleg a levélre, az nekem teljesen kiesett... :oops
- Egri csillagok: tökéletesen egyetértek veletek. Elhiszem, hogy jó könyv, de kicsi voltam és nem értettem, nehéz volt és a rossz élmény maradt meg – nem szívesen venném én most se újra a kezembe, pedig most már kicsit érettebb vagyok és tudom, hogy a borító nem minden – mit tesz egy rossz korra időzített kötelező, talán örökre megutáltatja a gyerekkel. :S Pedig mi aztán szeretünk olvasni, nagyon is! :) 8->
- Csongor és Tünde: nem mondom, hogy az életemben olvasott legjobb könyvek listájára felkerül, de miután sikerült megemésztenem a neveket (Csongor - nincs hozzáfűzni valóm; Tündéről pedig mindig az egyik tanárom arca lebeg be a képzeletembe, így elég nehéz romantikus dolgokat elképzelni velük... :-S :-D), tetszett, meg hát olyan rövidke, hogy nem volt fárasztó, inkább pihentető. :)
- Riika, az Aranyember nem tetszett? Ezen most tényleg meglepődtem, kis cipőcskés társam! ;-) De ne félj, kellenek az eltérések is! :-D Mikor olvastad egyébként? Mostanában? Vagy már régen? Én kb. egy éve és meghaltam tőle, annyira magával ragadott, csodás volt, igazi gyönyörű klasszikus, igazi felüdülés a modern dolgok után. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy azok nem jók, mert hát ismertek, csüngök rajtuk, de egészen már egy Jókai, mint egy Stephenie Meyer. Minden szavából süt, hogy tényleg hatalmas volt, hogy nem hiába tanuljuk, tényleg hatalmas tehetsége volt. 8-> De biztos vagyok benne, hogy ha akkor olvastam volna, mikor először volt kötelező, akkor nekem sem tetszett volna, annál azért bonyolultabb. Vagy a 100 oldalas bevezető ártott meg neked? Azt mondjuk nem csodálnám, azon túl kell esni, utána a jó.:-D
- Csudálatos Mary, azt pedig én de szerettem! :) - Mary Poppins! :x
Egyébként szerintem a legjobb kötelezők az alsósak! Vuk, Két Lotti, Bambi ÉÉÉÉS.... az én örök kedvencem: Pál utcai fiúk! :x :x :x (ott a Tüskevárat nem szerettem - de lehet, hogy csak mert nem is adtam neki igazán esélyt; amit még nagyon nem bírtam, az az Ábel a rengetegben... az tényleg csak ennyiről szólt: Ábel és a rengeteg fa...:-S - legalábbis addig, ameddig én eljutottam :oops: Ellenvélemények esetleg? ;-) )

Viszont tudjátok mit, ha eltér a véleményünk, ha nem, azért jó ilyenekről beszélgetni szerintem, mert ez bizonyítja, hogy ismerjük őket és nem a vakvilágba mondjuk, mint a többség, hogy az összes kötelezősz.r (bocsánat), hanem véleményt nyilvánítunk, hogy mi jobban, mi kevésbé és ez olyan jó! :)

Shanci, anyukád esküvői feketéje rendes esküvői ruha volt, csak feketében vagy teljesen más fajta ruha? Mert a fekete ilyen tüllös, olyat egyszer de felvennék - mondjuk nem az esküvőmre (oda én is fehérbe vágyom - főleg szalagavató óta 8->, egy alkalmat se akarok elhalasztani, hogy ilyen csodaszép ruhában lehessek, szerelmes voltam a drágámban :x), de mondjuk egy farsangra nagyon is. Avrilnek volt az egyik klipjében vagy hol valami ilyesmije, az nagyon tetszett! :)
Nincs esetleg képed róla? Vagy olyan titkos szökés volt, hogy még meg se örökítették a nagy napot? Az azért kár lenne...:(
Szóval igen, én is fehérben képzelem...! 8->
Hű, Amphe, te aztán jó előre gondolkodsz! De nem nevetünk ki, szerintem ez aranyos, én is szoktam nézegetni (főleg szalagavató előtt) és volt néhány, amitől a szavam is elállt. De én pillangós rucit szeretnék, ha valaki most kérdezné, hogy milyet csináljon. És a hajamba is fehér selyempillangókat...!!! 8->
Megnézhetjük a választottadat esetleg vagy nagyon titkos babonás? ;-)
Tényleg, Amphe, a kötelezőkről jutott eszembe, lehet, hogy ezt már beszéltük/beszéltétek, de te milyen könyveket olvasol, ha nem meri?

Shanci, részegeskedtél? Bad girl! :-P De remélem, azért valami finomat ittatok! ;-)

Riika, Logan nem helyes?? Pedig... =P~ No nem baj, legalább nem veszünk össze rajtuk. De hát asszem a két késforgatónk is eléggé más kaliber, szóval az eltérő ízlésünk már akkor kiderül(hetet)t volna. ;-)
Nem láttad a Party gimit? Hát akkor gyorsan töltsd le, ha Jess-párti vagy, még jobban bele fogsz szeretni – csak egy bizonyos részt nézz el neki XD Látta valaki, aki esetleg érti mire gondolok? :P
Ha megnézted, drága, majd mesélj - arról a részről is (ne félj, tudni fogod, melyikre gondolok! ;-) ).
Tényleg erről jut eszembe? Megnézted már a filmemet?? Várom róla a pü-t!! 8->
Ne viccelj már, nem kell ilyeneket megjegyezned, mint a szóbelijeim vége. :-P

Amphe, nem eszünk meg, ne viccelj már! :) Ízlések és pofonok (de azért megsúgom, sokszor én is így haladok - még szerencsém, hogy írásban nem jön át; bár azt látjátok, mennyit tudok beszélniXD, mint pl. most is, de hát így jár az, aki lemarad és mindent be akar hozni... :oops: és legalább ennyi hülyeséget beszélek; de hát mentségemre szolgáljon, "ezen nőttem fel"). ;-) Mindent betéve tudok belőle!:-D

Prince of persia – imádtam a játékot, de csak abból filmet csinálni szerintem iszonyatosan unalmas lett volna szerintem. A végén mindig idegesített, hogy még játékkulcsokkal se tudtam kipörgetni :-S – viszont sose felejtem el, hogy mindig beleestem a kardokba, vagy szétvágott az a pengeszerűség ami nyílt-záródott...:-D (a szép emlékek ;-) ).

Nara, én is szeretem nagyon a fantasy sorozatokat, a hősöket is nagyon (van benne Jess :x ;-) ), de én nagyon sok sorozatot néztem a 7th heaventől (ugye, KyKy? :) ) a Tuti gimin át a Lostig (+ szüli feli, bübi boszi, szellemekkel suttogó, doki house...) és persze BK sem maradhat ki... :oops: Jó bennük elmerülni, még ha legtöbbjük bugyuta is. :)

Nálatok most akkora vihar volt, Nara?? nálunk csak csendes zuhi, bár igaz, hogy elfelejtettem becsukni az ablakomat, úgyhogy kicsit vizes lett néhány dolog... :oops:
Azért remélem nem lett nagy károtok.:(

Amphe, direkt hagytam utoljára az élménybeszámolódra való reagálást, mert egyszerűen sosem találok megfelelő szavakat ezeknek az embereknek a lelki erejére. Mindig lenyűgöznek. Nekem még nemigen volt szerencsém találkozni hozzájuk hasonlóval, de elhiszem, hogy nagy élmény volt. :)
Apukád ott vagy olyan helyen dolgozik, ahol a mozgássérültek életének megkönnyítését segítő dolgokat próbálják népszerűsíteni? Egyszer volt a sulinkban ilyen ability kiállítás, el is akartam menni, de aztán nem tudom, végül miért nem. Egy dolog különösen felkeltette az érdeklődésemet a beszámolódban: milyen járólap az, ami segít a vakoknak? Érdes? Vagy hogy segít nekik?

Bocsánat, kicsit szóáradatom volt - Amphe, a fentebb említett dologra itt a bizonyíték... :oops:

Már el is sunnyogtam gyorsan! :oops:

Szép álmokat! :)

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra