Cold Russel írta:
http://relax.tlt.ru/~pricol/flash/mera.swf
Részegen ajtókinyitás-szimulátor

Ez nagyon klassz volt, de én is teljesen beleszédültem, és a 26. találat után már inkább befejeztem.
On:
Ki az abszolult önző?
Aki a végrendeletében mindent magára hagy.
MI A KÜLÖNBSÉG AZ ALMA ÉS A RÓZSASZÍN PÁRDUC KÖZÖTT
-?????
-AZ HOGY AZ ALMA A FÁN TEREM A RÓZSASZÍNPÁRDUC PEDIG TEREM TEREM TEREM TEREM TEREM TEREM TEREM....
- Melyik évben volt három hét?
- 777-ben.
Két katica beszélget:
- Képzeld, felvételiztem a Műegyetemre!
- Na és felvettek?
- Hülye vagy? Hét ponttal?
(Ezért bocsi minden nőtől és lánytól, de én jót nevettem rajta lány létemre is

)
Férfiak üzenete a nőknek...
Szabályzat!
Állandóan halljuk "a szabályokat" a nők részéről. Na most itt a másik oldal.
Ezek a MI szabályaink! Jegyezd meg... Mindegyik pont SZÁNDÉKOSAN az 1- es számot kapta, mert egyformán fontosak!
1. Tanuld meg használni a WC-ülőkét. Nagylány vagy. Ha fel van hajtva, hajtsd le. Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallotok minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok.
1. Vasárnap = sportok. Ez olyan mint a holdciklus vagy az apály-dagály váltakozása. Törődj bele!
1. A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá akként gondolni.
1. A sírás = zsarolás.
1. Azt kérd, amit akarsz. Tisztázzuk: a finom utalások nem működnek! A nyomatékosított utalások nem működnek! Az egyértelmű utalások sem működnek! Csak mondjad!
1. Az Igen és Nem tökéletesen megfelelő válaszok szinte minden kérdésre.
1. Csak olyan problémával gyertek hozzánk, aminek megoldásában a segítségünket kéritek. Erre vagyunk valók. Szimpátiáért ott vannak a barátnőitek.
1. Az a fejfájás, ami 17 hónapja tart, az már betegség. Menj orvoshoz!
1. Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk nem felhasználható vita közben. Igazából minden megjegyzésünk érvényét veszti 7 nap után.
1. Ha nem úgy öltözködtök, mint egy sorozatszereplő, akkor ne várjátok el, hogy úgy viselkedjünk, mint a szappanopera-szereplők.
1. Ha azt gondolod, hogy kövér vagy, valószínűleg úgy is van. Ne kérdezz minket!
1. Ha az, amit mondunk kétféleképp érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor mi a másikra gondoltunk.
1. Amikor csak lehet, a feltétlen szükséges mondanivalódat a reklámok alatt mondjad el!
1. Kolumbusz Kristófnak nem volt szüksége iránymutatásokra. Nekünk sincs.
1. MINDEN férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállításnál. Például a barack az egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán az zöldség. Fogalmunk sincs, mi az a mályva.
1. Ha viszket, megvakarjuk. Így szoktuk.
1. Ha azt kérdezzük mi baj és azt mondjátok "semmi", akkor úgy viselkedünk, mintha semmi baj se lenne. Tudjuk, hogy hazudtatok, de nem éri meg a zűrt.
1. Ha felteszel egy kérdést, amire nem akarsz választ hallani, akkor olyan választ fogsz kapni, amit nem akarsz hallani.
1. Ha valahova el kell mennünk, bármit is viselsz, az nagyszerű. De tényleg.
1. Ne kérdezd meg, hogy min gondolkodunk, kivéve ha felkészülten tudsz beszélgetni olyan témákról, mint a futball, lőfegyverek vagy versenyautók.
1. Elég ruhád van.
1. Túl sok cipőd van.
1. Formában vagyok. A kerek is egy forma.
1. Kösz, hogy elolvastad ezt. Igen, tudom, ma a kanapén kell aludnom. De tudod, ezt a férfiak egyáltalán nem bánják, olyan, mint a kempingezés.
- Hogy hívják a lefagyott operációs rendszert?
- Vakablak!
- Mi lesz ha egy leprás gitározni tanul?
- Vegyesfelvágott!
3 féle ember van. Aki tud számolni, meg aki nem.
- Hogy hívják a kínai oroszt?
- Zsigu Lee.
- Miért nincs a radiátornak gyereke????
- Mert meleg...
- Melyik a legfájdalmasabb sprotág?
- A véraláfutás.
- Mi lesz James Bondból, ha leesik a háztetőről?
- Halottkém.
- Mi a vonalkód?
- Hát Etióp csoportkép!
- És mi alatta aza szám?
- Annyian vannak a képen!
- Hogy mondod más szóval:mosolygó hamburger?
- Kaján vigyor.
- Hogy hívják a hazai papírt?
- Honlap!
Éjszaka átvág a pasi egy temetőn. Meglát egy alakot, gyorsan csatlakozik hozzá.
- Jaj de jó, hogy találkoztunk! Tudja, nagyon félek egyedül átmenni a temetőn.
- Én is féltem, amíg éltem.
Két büszke mama sétáltatja a kislányát. Mindkét gyermek másfél éves. Az egyik anyuka így dicsekszik:
- Az én Szilvikém ma kimondta az első szót.
Mire megszólal a másik gyermek:
- Na, és mit mondott?
Kék erdőben jártam, zöld ibolyát láttam. Holnap megyek szemészetre.
- Jean mi ez a csámcsogás a szekrényben?
- Hát a nad rág, uram.
- Víz alatt van, és ketyeg. Mi az?
- Ketykebéka.
- Mikor vágta pofon Mari Antoanett XVI. Lajost?
Amikor Lajos így szólt: - Drágám, gyerünk verszájba!
Érdekes kérdések:
Hova tünnek azok a számok amiket kivonunk?
Mit csinál a szél, amikor nem fúj?
Római számmal hogy írod le a nullát?
Azt mondják, Einsteint az ő idejében csak 10 ember értette a világon. Ha engem senki nem ért, zseni vagyok?