hblanka írta:
Szia Ukume!
Bocsi, hogy eddig nem írtam neked, de nagyon zsúfolt a programom.

Egyik táborból ki másikba be...épp, hogy kimosom a cuccaimat!

Most itthon leszek kerek 2 napig, úgyhogy most van időm válaszolgatni az e-mailekre, na meg lógni a merengőn. HURRÁ!!
Szia!

Örülök neked.

Remélem jókat táborozol.

Bár mivel csigalassú vagyok, valószínű nem vagy már vagy még otthon, de remélem olvasod majd, amikor visszajössz.
Idézet:
Nagyon örülök, hogy így sikerültek az érettségi vizsgáid! Gratulálok! Remélem azóta kipihented.
Köszönöm, nagyon kedves vagy.

Én is nagyon örülök.

És igen, azóta már sikerült kipihennem, és időm nagy részét igyekszem írással tölteni. Főleg Miért?-el, mert arra van a legnagyobb "kereslet".
Idézet:
Most pedig következik...a kritika.(amiben biztos lesz "pár" hiba, de mindegy

) *nagy levegő, belekezd a gépelésbe*
Nem is volt benne egy hiba sem.
Idézet:
Ugyan, még elpirulok...

Nem olyan nagy ügy, tudod, csóró ember azzal foglalja el magát, ami épp "kéznél" van.

Nem, egyébként imádok írni, és mivel kint kibírhatatlan a meleg, inkább a mérsékeltebb hőmérsékletű szobában, és a most kicsit "fagyos hangulatú" Miért?-el töltöm az időm.
Idézet:
Na végre van egy ember, aki nem dől be Albus Dumbledore-nak. Mármint elsőre.

Ez az Erin nagyon szimpatikus, remélem talál majd használható információkat, és ő is Ginnyék mellé áll.
Úgy tűnik, Erint nagyon eltaláltam, mert azt látom, hogy őt mindenki szereti.

És ennek igazán örülök, mert én is imádom őt.
S hogy talál-e használható információkat? Ez hamarosan kiderül. És az is, hogy mit lép Albus, ha feltesznek neki egy számára meglepő kérdést.
Idézet:
Végre felébredt Ginny.

Szegényt nagyon sajnálom. De annak örülök, hogy nem rengett meg a bizalma Adrasteaban. Ez nagyon jóó!!!
Igen, Ginnyt én is nagyon-nagyon sajnálom, és tudom, hogy nagyon kegyetlen voltam vele, de most már igyekszem majd egy ideig nem bántani őt. Bőven elég lesz neki ezen a mostanin túltennie magát.
Idézet:
Ám Mrs. Weasley idegesít...de nagyon. Lehet, hogy mást nem, de engem igen.

Azt hiszi, hogy ő maga A Tökély. Komolyan mondom...miért nem bírja belátni, hogy Ginnynek tökre nem arra van szüksége, hogy hallgassa a nyivákolását, meg hogy folyton Harryt hibáztassa?

Imádom, amikor megmondjátok a véleményeteket Mollyről.

Komolyan, olyan aranyosak vagytok, hogy idegesít titeket, meg utáljátok, és a többség legszívesebben elátkozná Ginny mellől.

Így azt hiszem te is örömmel veszed, hogy a legújabb fejezetben, ami tegnap került fel a Merire, Ginny végre hazaküldte Mollyékat.
Idézet:
És Ron is! Ezért is Harryt hibáztatja, pedig ha megerőltetné a kis agyát, rájönne, hogy ő éppen az Azkabanban csücsül, és biztos nem mászkált ki onnan, hogy ezt tegye Ginnyvel. Meg a halálfakók se be, hogy tracspartyt tartsanak Ginny kínzásáról. Na mindegy. Azaz nem.

Bocsi, de a húgom szinte szó szerint ugyanezt mondta nekem egyik nap, így nem állhattam meg nevetés nélkül.
De persze, igazatok van, elég röhej, hogy Ron olyan idióta, hogy még ezt is Harryre sózná, pedig ő aztán végképp semmilyen módon nem tudott volna ebbe beleszólni, még ha tényleg rossz lenne, akkor se, így meg aztán végképp nem.
Idézet:
Tényleg, az eszükbe se jut, hogy ha Harry Voldemort nagy haverja lenne, akkor már régen nem az Azkabanban lenne? Vagy, hogy Ginnyt akkor nem is akarná kinyírni, mert nincs miért? Mármint, akkor nem érdekelné, hogy nyomoz, nem? Sőt akkor már vigyorogva végig nézné, ahogy Ginny össze rakja a kirakót, és rájön, hogy Harry bűnös, nem? Az szerintem elég nagy büntetés lenne.
Igazad van, de nem, ez sajnos senkinek nem jut eszébe, csak majd utólag, akkor meg az ő "lelki üdvüket" tekintve már tök mindegy lesz.
Idézet:
Ezt meg tudom érteni. Én is utálom ezt az
idióta Dumbledore-t, aki csak rontani tud a dolgokon, és többségében csak elrontani tudja az emberek életét. De fog ő is majd még bocsánatért könyörögni... *álmodozó arvcot vág

*. Ezt megígérhetem. Iszonyat nagyokat fog koppanni majd.
Idézet:
Nos, Sara állapotáról csak annyit mondok, hogy nem rákos. Más baja van.

Harry pedig erős, de Sara is tudja, hogy ha esetleg baj lesz, Harry nélküle belerokkan Azkaban gonoszságába, ezért megpróbál biztosítékot szerezni arra az eshetőségre is, ha vele valami történne.
Idézet:
Igen, Izabell nagyon igyekszik éretten viselkedni, és felnőni a feladathoz, amit rárótt a Sors, de közben mégis egy rettegő gyermek, aki próbálja minden nehézség ellenére megvédeni a szeretteit. Egy biztos, nagyon bátos, és ezt bizonyítani is fogja majd egy párszor a történet során.
És hogy ő tudja-e az igazságot Harryről?

Nos, Izabell sokmindent tud, de hogy pontosan miket, azt nem fogja még egy ideig elmondani. Ő jós, és tudja, mi a szerepe a történésekben. Tudja, hogy mikor, kinek, mit kell tennie. Nem az ő dolga, hogy megoldja a felnőttek hibáit, és feloldozza őket a bűneik alól, vagy jóvátegye azokat, ezt csak ők maguk tehetik meg. Ezért bármit is tud, egyelőre még nem fog róla beszélni. Viszont, ez nem jelenti azt, hogy segíteni sem fog. Mert fog. Hamarosan azt is meglátjátok majd, hogyan, és kiknek.
Idézet:
Remélem azért jó volt a vendégekkel, és jól érezted magad.
Idézet:
A képek is nagyon jók lettek!!! Az Erines, Edwardos a kedvencem! De a Lupin-családos is írtó aranyos. Izabell nagyon cuki.
Köszönöm, örülök neki, hogy tetszenek.
Nekem is az a kedvencem.

Azt hiszem, sikerült jól eltalálnom őket, aminek nagyon örülök.
Köszi, örülök, hogy az is tetszett. Nem voltam biztos benne, hogy az tényleg jó-e, de akkor ezekszerint jó.

Igen, Izabell nagyon aranyos.
Idézet:
Apropó képek...már készen vannak a Miért? fanart-ok, csak elromlott a szkennerünk...ugyhogy max csak letudom neked őket fényképezni, de nem biztos, hogy jó lesz a minőség. Vagy elküldöm bagolyfordultával! xDDD
Tényeg?

De jó!
Hát... nem tudom, megpróbálhatjuk lefényképezve is, és utána majd ha jó lesz a szkenneretek, akkor felteheted majd úgy is, ha nem lesz nagyon jó a minőség. Mit szólsz?
Idézet:
Nem volt össze-vissza hablatyolás, értettem, és imádtam.

És nagyon szépen köszönöm, hogy írtál, és hogy ilyen sokat.
Idézet:
A folytatás már fent is van, remélem tetszeni fog majd amikor olvasod.
Addig is, szia