Lil Snape Dogg írta:
Szia Jányom!
Szia Anyu!
Idézet:
Megint itt kapsz , mégis úgy döntöttem. Tudom, ritka engem erre fele látni,de azért elismered, hogy szoktam neked kritikát írni. Oké akkor húgi törije után jön a nővéré^^ szeressük

. Ez egy csudiklasz nap volt^^ mindkét nagyon kedvenc törim frissült. ^^". Na akkor. ahogy Joshi Barat (nemnézem xD) mondaná : Vágjunk bele! XD
Én itt is nagyon-nagyon örülök ám neki. Szóval semmi gond.
Igen, ez egy ilyen kis családi nap volt.
Idézet:
Izabell! MI van vele? *körömrágós smájli* Mi? Tonks dutyiban? :O Nemááár, ő is? De hol? Mi? Na jó, Aya vidám stílusa után egy kis öljünk meg mindenkit... nyami. *-* Lilnek való ^^
Izabell, mint kiderült, jól van, nincs az ég-világon semmi baja.

Tonks meg... bár nincs olyan hú de jól, de él, és börtönben sincs, csak a halálfalóknak
hülye szokásuk mindenkit bezárni.

De aztán gyorsan meg is volt a kiszabadítása.
Kikérem magamnak, nem is halt most meg senki.
Idézet:
Na ne.. hogy merik?

Bár Dora nem áll Harry mellett, ezért annyira nem is baj, hogy megkínozzák
Hát, azért ő nem mondott rá csúnyákat se. Szóval ahhoz képest, amit kaphatott volna, ahhoz képest egész könnyen megúszta. Életben van.
Idézet:
Na, Dora elég bátor. Én őszintén nem mertem volna a halálfalók elé köpni, de a békás mondat az tetszett ^^ .
Igen, ő bátor. Ha már nincs menekvés, gondolta, hogy akkor már megmondja a magáét nekik.
Idézet:
És ez a hozzáállás, hogy inkább haljanak meg együtt. Bezzeg Harryhez ennyire nem volt hű...
Az azért más egy kicsit. Ő nem is igen ismerte Harryt, Izabell viszont a lánya. Ezért gondolta, hogy ha már halál, akkor haljanak meg együtt.
Idézet:
Izabell miértjére tudook válaszolni^^ mert ukume így írta meg

és a halálfalók olvasták a forgatókönyvet

Szegény Warren

Remélem nem bántja Izabellt.
Igen, nagyjából tényleg.

De amúgy azért is, mert ukume mentőakciói mindig ilyen iszonyat elborult elmére vallóak.
Warren soha nem bántaná Izabellt, inkább halna meg.
Idézet:
Na, ez a Warren ez rendes srác. Bár ő is kijutna. De szerintem Izabell, segít neki és akkor yeppí végre ő is boldogabb lesz. Most minden a kicsi Izán múlik

.
Warren nagyon jó srác, csak az apja egy tahó, szociopata állat, meg az anyja se épp egy angyal, de ő maga egy nagyon is jó ember.

És juppi, ő is kijutott.

Bár először ő ettől inkább megijed, de aztán örülni fog.
És Izabell a nap hőse. Warrennel karöltve.
Idézet:
Remus meg ideges, ez várható volt, de őt sem túlzottan szeretem, tudod már miért^^. Hm. TÉnyleg nagyon ideges, de úgyis elő fognak kerülni, de kellett nekik egy kis trauma, vagyis rossz emlék. Oppá! Izabell! Hurrá!
Igen, Remus eléggé ideges, de semmi probléma. Izabell, hála Merlinnek egy nagyon okos, és talpraesett kislány.
És már szabadok is.

Hála az égnek ez most nem Albuson múlt.
Idézet:
ÁÁÁÁÁÁÁ Pitonmaci! Na ... nyami mi rosszat csinál már megint?

Piton használja a kedvenc szavam^^ Erin, Edward sok sok szív. Imádom őket.
Piton makacs, mint mindig.

De mázlink van, mert Erin és Edward legalább annyira makacsok, szóval előbb-utóbb kiszedik belőle, vagy Nathanielből az igazat.

És hát... hogy veszünk rá két kőszikla-akaratú embert, hogy hajlandóak legyenek beszélni?
Idézet:
Fúúú tiszta Dr. House

Ez a fájdalomcsillapító, meg kórház
Ja, megártott nekem Dr. House, túl sokat néztem őt a héten.

De a fájdalomcsillapító most határozottan kellett...
Idézet:
Yepp jön Harry^^ Jaj szegény Sara...

de Szép ez a rész
Igen, Harry és Sara. Szegényeket sajnálom én is nagyon.
Aha, szép... olyan ukumésan szép...
Idézet:
Megint Albus

Utálom
Ezt meg tudom érteni. De most őszintén sajnálja a dolgokat, szóval azért annyira én most nem.
Idézet:
O-ó Hupsz baj lesz.

Nathaniel kerül McGali helyére

Piton balhézni fog az pedig naon nem jó

Na, itt meg is válaszolom a fentebb feltett kérdésem.
"Hogy veszünk rá két kőszikla-akaratú embert, hogy hajlandóak legyenek beszélni?"
Egyszerű, a két kősziklát egymáshoz kell csapkodni, hogy megpuhítsák egymást, vagyis Perst és Nathanielt össze kell csukni, bizonyos mértékben.
Sőt, lehet, hogy nagyon gonosz leszek, és a végén még egymás mellé is ültetem őket a Nagyteremben.

Lehet, hogy Piton először éhség-sztrájkba fog kezdeni, de előbb-utóbb be kell ülnie neki is a terembe. Majd ukume megoldja.
Idézet:
A tündés rész tetszik, határozottan! Juuuj GYu

Arwen, Aragog
Ennek nagyon örülök.

Kicsit aggódtam, hogy mit fogtok szólni hozzá. De eddig nem volt vele gond.
Igen, Arwen és Aragorn, ezt nem bírtam megállni, muszáj volt.

Úgy imádom őket.
Idézet:
Upsz, Sirius baba részeg^^ Jujj, végre egy jó találó mondat a szájából^^. HEhe eez naaagy
Mondtam én, hogy talán leissza magát a Sárgaföldig.

Le is itta.

De ezt úgy élveztem. Főleg, mikor Remus meggyepálta.

Ezt se bírtam kihagyni.

Örülök nagyon, hogy ez is tetszett.
Idézet:
Na szép volt jó volt, siess a frissel , bár látom, most a többi jön

soká lesz *hisztis *
Most már muszáj a többivel is foglalkoznom, mert így is csúsztattam őket a kedvetekért. Már rég át akartam menni kicsit a többi művemhez is, de
a kedvetekért maradtam még a Miért?-nél. Most viszont tényleg azokat fogom írni egy picit. Legalább egy-egy frisst össze akarok hozni mindegyikből. Főleg a vámpírosomból, meg a Mennyországosból.
Amúgy meg, ne szomorkodj,

különben is, a kövi Miért?-es fejezetben leszel te is, szóval képzelheted, hogy olyan sokáig nem fogom húzni, nem akarlak túl sokáig váratni.
Nos, köszönöm szépen ezt a nagyon szép kritikát, nagyon örültem ám neki.