Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 5:59

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 32  Következő

Kit likvidáljunk/zárjunk be egy időre az alábbiak közül?
Arthur Weasley 14%  14%  [ 1 ]
Bill Weasley 0%  0%  [ 0 ]
Jack Flamel 0%  0%  [ 0 ]
Bellatrix Lestrange 14%  14%  [ 1 ]
Ron Weasley 43%  43%  [ 3 ]
Lona Wittmi 0%  0%  [ 0 ]
Erin Kraft 0%  0%  [ 0 ]
Izabell Engel Lupin 14%  14%  [ 1 ]
Lucius Malfoy 14%  14%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 7
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 18 (szerda), 19:56 

:) végre valakinek megjön majd az esze! Onnantól bírni fogom Dorát >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 18 (szerda), 19:55 
Betűmániákus

Is-is. Dora eleinte titkolni fogja, mert nem lesz biztos magában, de aztán el fogja mondani, hogy már "korántsem olyan biztos" Harry Potter bűnösségében, mint a többiek. :-Ą ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 18 (szerda), 17:39 
Betűmániákus

Akkor rosszul emlékeztem a szavazás eredményére.

És Tonks nyíltan Harry mellé áll, vagy eltitkolja a többiek elől, hogy mit hisz?

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 18 (szerda), 11:13 
Betűmániákus

Castiel írta:
ukume írta:

A történet során még két olyan illető lesz, akik hinni fognak Harrynek. Már mindkettejüket ismerjük, de egyelőre még nem hisznek a fiú ártatlanságában, viszont később fognak, még azelőtt, hogy kiszabadulna. De csak ők ketten, többen már nem. :(

Csak nem Erin és Edward?

Lil Snape Dogg írta:
Úúúúú de mekkora poén lenne már :D Piton fia meg Jánya, Piton ellen >:) :D

Nos, volt itt régebben egy szavazásom, amin érdeklődtem, ki higgyen Harrynek. Fel volt sorolva például Molly, Hermione, Dora, Erin és Edward (ők egyben), meg hasonlók. És a szavazás nagyon szoros volt, Erinék majdnem nyertek, de végül Tonks nyerte meg. :-Ą Szóval, ő lesz az egyik. Így kizárásos alapon, már csak egy szabad hely van, de az illető kilétét nem fedem fel, mert ő meglepi lesz. :-Ą >:) :-$ :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 17 (kedd), 20:34 

Úúúúú de mekkora poén lenne már :D Piton fia meg Jánya, Piton ellen >:) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 17 (kedd), 17:29 
Betűmániákus

ukume írta:
Daedalus írta:

A történet során még két olyan illető lesz, akik hinni fognak Harrynek. Már mindkettejüket ismerjük, de egyelőre még nem hisznek a fiú ártatlanságában, viszont később fognak, még azelőtt, hogy kiszabadulna. De csak ők ketten, többen már nem. :(

Csak nem Erin és Edward?

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 17 (kedd), 14:58 
Betűmániákus

Daedalus írta:
Am Ginny mitgondol Harry egézségi és mentális állapotáról??(pl.megőrült.e???)

Egyelőre reménykedik benne, hogy még nem őrült meg. :-SS $pray És reméli, hogy nem is fog, míg kiszabadítják. :-S $pray
Egészségileg meg amúgy... hát... ő is tudja, hogy Azkaban nem egy leányálom, szóval valószínűleg nincs túl jó állapotban... de reménykedik a legjobbakban.

Idézet:
Am és Sara gondolom Andresteához fog kerülni..ahol ginny először kiakarja majd csinálni féltékenységbőlXD:P de aztán hálás lessz neki.

Nem, Sara nem fog Adrasteáékhoz kerülni. És Ginny sem lesz féltékeny a lányra, amikor tudomást szerez róla.

Idézet:
Ja és megsajnáltam Siriust és Hermionét!!légyszi csatlakozzanak Ginny táborába(miszerint Harry ártatlan,thx).

elvégre Sirius mégiscsak a keresztapja,+ő már volt ilyen helyzetben,és Hermione meg túl okos,h észrenóevegye,emelett harry legjobb barátja is:P

Tudom, hogy kettejüknél bizonyos szempontból logikusabb lenne, ha hinnének Harrynek, rájönnének maguktól a hülyeségükre, és Ginny mellé állnának, de sajnos nem fognak. :(

Idézet:
És Sara megfogja említeni Ginnynek h egymást testvérnek tekintik(harry és sara)

Nem, ő nem. Majd Harry fogja, miután majd ő is kiszabadul.

Idézet:
Ja és jó lenne Szeptember 1.-re összehozni a kövi két fejezetet!!(hülye iskola:P)

Igyekezni fogok, ígérem. :) Megpróbálom összehozni. $pray :)

Idézet:
ui.:Tetszik az Arwenes képed!!!

Köszönöm, ennek nagyon örülök. :) Ő játsza nálam Inala szerepét. :)

Idézet:
ui2:Haverommal azon tanakodunk,nem lehetne-e igázából is Harry vérszerinte testvére Sara(úgy vettem ki h hasonlóan gondolkodnak...)és Ginny is örrülne neki:P

Sajnos nem. Vér szerint nem rokonok egymással. De ez nem számít egyiküknek sem, ők így is annak tekintik egymást. :) >:D<

Idézet:
ui3.:a minisztérium és dumbledore(és a főnix rendje)tud róla h (később derül ki)14éves ártatlan gyerekeket kínoznakaz azkabanban??

Tudnak. :( HA a Wizengamot teljes testülete, kivétel nélkül minden tagja, igennel szavaz egy adott esetben, akkor az illető elítélt esetében használható a három főbenjáró átok közül az első kettő, fegyelmezés indokával . Azt viszont sajnos már nem ellenőrzi senki, hogy vajon tényleg csak akkor használják-e ezeket, ha muszáj, vagy bámikor, amikor csak kedvük tartja?

De később, amikor majd Harry kiszabadul, ennek következményei lesznek. Harry ügyével Ginny közbenjár majd a bíróságnál a rabok érdekében, mert ez így tarthatatlan. Hisz elméletileg ez egy igazságos, és törvényes bíróság, és elméletileg ők lennének a jók, ezért így nem bánhatnak, még a rabokkal sem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 17 (kedd), 12:23 
Szárnybontogató

Am Ginny mitgondol Harry egézségi és mentális állapotáról??(pl.megőrült.e???)

Am és Sara gondolom Andresteához fog kerülni..ahol ginny először kiakarja majd csinálni féltékenységbőlXD:P de aztán hálás lessz neki.

Ja és megsajnáltam Siriust és Hermionét!!légyszi csatlakozzanak Ginny táborába(miszerint Harry ártatlan,thx).

elvégre Sirius mégiscsak a keresztapja,+ő már volt ilyen helyzetben,és Hermione meg túl okos,h észrenóevegye,emelett harry legjobb barátja is:P

És Sara megfogja említeni Ginnynek h egymást testvérnek tekintik(harry és sara)

Ja és jó lenne Szeptember 1.-re összehozni a kövi két fejezetet!!(hülye iskola:P)

ui.:Tetszik az Arwenes képed!!!

ui2:Haverommal azon tanakodunk,nem lehetne-e igázából is Harry vérszerinte testvére Sara(úgy vettem ki h hasonlóan gondolkodnak...)és Ginny is örrülne neki:P

ui3.:a minisztérium és dumbledore(és a főnix rendje)tud róla h (később derül ki)14éves ártatlan gyerekeket kínoznakaz azkabanban??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 14 (szombat), 22:09 
Betűmániákus

:) Szerintem azért szeptember 11. előtt összejön az a kövi friss. :-P ;) Legalábbis nagyon remélem. ;) $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 14 (szombat), 21:56 

Jányom, ha már névnapi frisst nem kaptam akkor eg szülinapi? *szépen néz*

(szept 11. ) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 14 (szombat), 21:42 
Betűmániákus

Daedalus írta:
Am az a valaki gondolom Sara lessz...

Nem, nem Sara lesz, de annak az illetőnek köze lesz Sarához. :-Ą :-$ :-Ą :-$

Idézet:
És:a kardassziaiknál csak kétfajta büntetés létezik:Életfogytig tartó kénszermunka,v halálraítélés:P

Huh, hát, nem tudom melyiket választanám inkább... :-? bár ha kényszermunkára ítélnének, engem tutira átminősítenének a másik ítéleti lehetőségre már az első napon :-? =))

Idézet:
Vmint:a Dementorokat hiányolom az Azkabanból!!Légysszi tedd bele őket is!!vegyísd egy kicsit a kínzási módszereket:P.Harry ugyebár mindig a szülei halálát látja...(amikor a közelben vannak:D) csak mert unalmas,h mindig csak cruciatussal kínozzák:P és kíváncsi lennék Sara legrosszabb emlékeire is.

A dementorok leléptek. Már jópár fejezettel korábban, Harry látta, amint elhagyják a börtön területét. Beálltak Voldi mellé. :( Bár terveztem, hogy megtámadtatom velük a börtönt, hogy kicsit kínozzam a társaságot, de ez még nem eldöntött dolog. :-? Viszont a dementoroknak pont mostanában lesz majd inkább szerepük. Eddig nem nagyon jöttek elő, illetve, csak egyszer, szóval épp itt az ideje előszedni őket. ;) :-Ą

Am, Sara legrosszabb emlékei valóban érdekesek, főleg az egyik. :( :-Ą :-$ Amit nem mellesleg fogunk is látni, ha a dementorok benéznek majd látogatóba a börtönbe. :-Ą :-Ą :-Ą

Idézet:
Vmint a folytatásss mikorra várható??

Még nem tudom. :-? A többi történetemmel egész jól állok, de utána még a Miért?-nek is meg kell majd írnom a kövi fejezetét. Szóval, nem tudom még mikor lesz friss belőle, de ígérem igyekezni fogok, ahogy csak bírok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 14 (szombat), 21:33 
Betűmániákus

Castiel írta:
Szia! Türelmetlen vagyok. :D

Hogy állnak azok a történetek, amiket most írsz? Kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz időd végre a Miért?-re. :D Na nem siettetni akarlak. :)

Szia! :)
Hát... :-? fogjuk rá, hogy jól. Kettőnek már majdnem kész a következő fejezete, a harmadik meg félig van meg. :) Nem tudom mikor lesz utána Miért?, de igyekszek majd sietni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 14 (szombat), 19:41 
Szárnybontogató

[

Ó igen, az meglesz. Úgy el lesznek küldve a búsba, hogy csak na. S bár nem Harry küldi el őket, mert ő már csak egyetlen egy szót szándékozik mondani nekik, de ott lesz nekünk Ginny, és még "valaki", :-Ą aki alaposan elküldi az igazgatóékat melegebb éghajlatra, sőt. Az a bizonyos "valaki" olyan szinten beletapos majd Dumbi akkor már amúgy is ripityára tört lelkébe, hogy az öreg komolyan fontolgatni fogja az ablakon való kiugrást. >:) :-Ą >:) :-Ą >:) :-Ą Számunkra szerintem hatalmas öröm lesz majd azt a jelenetet végignézni. >:) :D ;) IDÉZET

Am az a valaki gondolom Sara lessz...

És:a kardassziaiknál csak kétfajta büntetés létezik:Életfogytig tartó kénszermunka,v halálraítélés:P

Vmint:a Dementorokat hiányolom az Azkabanból!!Légysszi tedd bele őket is!!vegyísd egy kicsit a kínzási módszereket:P.Harry ugyebár mindig a szülei halálát látja...(amikor a közelben vannak:D) csak mert unalmas,h mindig csak cruciatussal kínozzák:P és kíváncsi lennék Sara legrosszabb emlékeire is.

Vmint a folytatásss mikorra várható??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 13 (péntek), 21:59 
Betűmániákus

Szia! Türelmetlen vagyok. :D

Hogy állnak azok a történetek, amiket most írsz? Kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz időd végre a Miért?-re. :D Na nem siettetni akarlak. :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 13 (péntek), 20:16 
Betűmániákus

Szia! :-h >:D<

Ugyan, dehogy, az cikibb volt, mint amilyen az lett volna, hogy az előbb nem emlékeztem pontosan, hanyadikán is született Sara, és puskáznom kellett. :oops: :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 13 (péntek), 20:13 

*bekukkant*

Hm akkor eltaláltam :D ciki lett volna ha nem :oops: :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 13 (péntek), 20:12 
Betűmániákus

Lil Snape Dogg írta:
Ha jól tudom nyár van :P

Az bizony. :) Végre egyszer egyezek a valósággal. ;) :D Ott is nyár van, meg itt is. ;) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 13 (péntek), 20:11 
Betűmániákus

Daedalus írta:
Am és Sara tud róla h Harry a húgának tekinti??És ezt elfogja fogadni???

Érzi, hogy így van, és ő is a testvérének tekinti Harryt. Boldog, hogy végre valaki szereti. Ők már egy családnak érzik magukat így együtt. Kisgyermekként, szinte egyszerre vesztették el mind a ketten a szüleiket, így szinte soha nem volt normális, szerető családjuk, illetve, ők nem emlékeznek rá. De most ott vannak egymásnak.
A testvéri kötelék pedig sokmindenhez erőt adhat az embernek. Ahhoz is, hogy tovább küzdjön, de ahhoz is, hogy beletörődjön az elkerülhetetlenbe, de emellett megpróbálja a lehető legtöbb jót kihozni belőle.

Idézet:
+vmint Ginny is elfogja fogadni???(lesz-e róla szó???)

Igen, lesz erről szó majd, ha eljön az ideje. Ginny pedig maradéktalanul el fogja fogadni azt, ami Sara és Harry között szövődött. És főként, nagyon hálás lesz Sarának azért, mert ott volt Harry mellett, és mert szerette őt, amikor nem volt mellette ott senki, és nem is szerették.

Idézet:
Sara hány éves??csak mert akkor Harry lehetne a gyámja:P,ha még nemmúlt el 17.

Sara majdnem egyidős Harryvel. A lány 1980. október 5-én született. Nem lesz szüksége gyámságra.

Idézet:
És remélem a végén akárhogy is könyörögnek harrynek az úgynevezett'barátai',és a 'keresztapja',elküldi őket melegebb éghajlatra:P

Ó igen, az meglesz. Úgy el lesznek küldve a búsba, hogy csak na. S bár nem Harry küldi el őket, mert ő már csak egyetlen egy szót szándékozik mondani nekik, de ott lesz nekünk Ginny, és még "valaki", :-Ą aki alaposan elküldi az igazgatóékat melegebb éghajlatra, sőt. Az a bizonyos "valaki" olyan szinten beletapos majd Dumbi akkor már amúgy is ripityára tört lelkébe, hogy az öreg komolyan fontolgatni fogja az ablakon való kiugrást. >:) :-Ą >:) :-Ą >:) :-Ą Számunkra szerintem hatalmas öröm lesz majd azt a jelenetet végignézni. >:) :D ;)

Idézet:
És lehet h hülyén hangzik de a történet szerint milyen évszakot írunk???XD.

Jelenleg épp nyár van. Azért vannak még Ginnyék otthon. Nyáriszünet van. :) De a kövi fejezetben már vége is lesz, és kezdődik a kövi év, újabb bonyodalmak és rejtélyek tömkelegét hozva magával, na meg persze néhány újabb választ, korábban feltett kérdésekre. :-Ą ;) :-$ :-Ą

Idézet:
ui.:A Kardassziai legfelsőbb Bíróságon tudomásom szerint nemfordult még elő,h tévedtek volna:P.

Daedalus

Klassz. :) Akkor ott tényleg sokkal okosabb emberkék vannak, mint nálunk. :) ;)

Köszi. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 12 (csütörtök), 14:35 

Ha jól tudom nyár van :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 12 (csütörtök), 14:33 
Szárnybontogató

Am és Sara tud róla h Harry a húgának tekinti??És ezt elfogja fogadni???
+vmint Ginny is elfogja fogadni???(lesz-e róla szó???)Sara hány éves??csak mert akkor Harry lehetne a gyámja:P,ha még nemmúlt el 17.

És remélem a végén akárhogy is könyörögnek harrynek az úgynevezett'barátai',és a 'keresztapja',elküldi őket melegebb éghajlatra:P

És lehet h hülyén hangzik de a történet szerint milyen évszakot írunk???XD.

ui.:A Kardassziai legfelsőbb Bíróságon tudomásom szerint nemfordult még elő,h tévedtek volna:P.

Daedalus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Daedalus 2010 augusztus 12 (csütörtök), 20:52-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 12 (csütörtök), 13:46 
Betűmániákus

Pedig tényleg nem rossz. :-P =)) >:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 12 (csütörtök), 13:27 

Bizony te sem. A Miért?re nem elég hogy "nemm rossz" :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 12 (csütörtök), 13:25 
Betűmániákus

Akkor én se mondhatom, hogy hát... nem lett rossz...? ;;) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 12 (csütörtök), 13:10 

Az igazságot ki kell mondani ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 12 (csütörtök), 13:09 
Betűmániákus

Lil Snape Dogg írta:
Cöh... cöh... mi az, hogy egy Miért? Fejezet csak nem lett rossz??????

A Miért? :x az szerintem nem egy nem lett rossz áááá . *nyafog* az egy remekül megírt már-már horror történet, néhol, de van benne jó :x

Bocsi, csak kijött^^

Köszönöm, nagyon-nagyon aranyos vagy, és borzasztóan jól estek a szavaid. :) :x >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 12 (csütörtök), 13:07 
Betűmániákus

Daedalus írta:
(de ott legalább kiderítenek mindent,mielőtt ítéletet hoznak:D)

ez lemaradt:D:P

Aha, így már értem. :) Hát igen, ez is igaz. De szerencsére itt is vannak, akik kiderítik az igazságot. Ginnyék. Ők nem fogják feladni, amíg nem győznek. :)

Idézet:
Remélem Ginny nemfogja megcsalni Harryt!!:P*kérlelően pislog*

Nem, nem csalja meg. Eszében sincs ilyet tenni. *őszintén néz*

Idézet:
Nehogymár!! 1x-re szabaduljanak,az úgy izgalmasabb lessz!!(lenne)

Hidd el nekem, nem lenne jó. De erről inkább most nem mondok többet. :-Ą

Idézet:
Am és úgyfognak kiszabadulni,mint Sirius???(Animágia segítségével??:P)

Nem. Sajnos az ő esetükben az animágia nem járható út. :(

Idézet:
*kérlelően pislog:P* ja és remélhetőleg 1-2fejezeten belül.

Nem, sajnos Harry még biztosan nem. :( Addig még van néhány dolog, amiknek meg kell például történniük. Többek között, Voldemortnak meg kell halnia, mert nem szeretném szegény Harryt azzal a címeres ökörrel terhelni, amikor kiszabadul. Azt szeretném, ha utána végre tényleg békére lelhetne. $pray Szóval Voldi például biztosan meghal, még a szabadulása előtt.
Sara viszont... :-? nos... nem egy-két fejezeten belül, de hamarosan. A történet időrendjében nézve, most télen. Azt nem tudom, hogy mennyi fejezet múlva, mert most ősszel Ginnyéknek például fontos dolguk lesz, de... azért az már tényleg nincs messze. :-? :-Ą :-$

Idézet:
Öm,és Harry pálcájával mi lett??gondolom ketttétörték a minisztériumi tisztségviselők..:(lenne egy 5letem majd az új pálcájára:P)

Harry pálcája Dumbledore-nál van. Az öreg megtartotta, a pálcában lévő főnixtoll miatt, ami ugye testvére Voldemorténak. A minisztérium egy másik pálcát semmisített meg, nem tudják, hogy az igazi az igazgatónál van. ;) :-Ą Szóval Harrynek nem lesz szüksége új pálcára. ;)

Idézet:
Am és Angelina mikor fog felébredni??(ő tudja egyedül h mi történt valójában:P)

Angelina pontosan a megfelelő pillanatban fog felébredni, bizonyos értelemben. :-Ą Ugyanis valamire még szükség van ahhoz, hogy magához térhessen. Ennek a valaminek az elkészítéséhez pedig idő kell. :-Ą :-$ De erről egyelőre nem mondok többet. :-Ą :-$

Idézet:
itt a link:http://www.freeweb.hu/stvoyager/adatbazis/fajok/fajok.htm(fanatikus star-trek rajongó vagyok:D)

Köszönöm. :) Ez nagyon érdekesnek tűnik. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 09 (hétfő), 20:23 

Cöh... cöh... mi az, hogy egy Miért? Fejezet csak nem lett rossz??????

A Miért? :x az szerintem nem egy nem lett rossz áááá . *nyafog* az egy remekül megírt már-már horror történet, néhol, de van benne jó :x

Bocsi, csak kijött^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 09 (hétfő), 20:19 
Szárnybontogató

(de ott legalább kiderítenek mindent,mielőtt ítéletet hoznak:D)

ez lemaradt:D:P

Remélem Ginny nemfogja megcsalni Harryt!!:P*kérlelően pislog*

Nehogymár!! 1x-re szabaduljanak,az úgy izgalmasabb lessz!!(lenne)

Am és úgyfognak kiszabadulni,mint Sirius???(Animágia segítségével??:P)

*kérlelően pislog:P* ja és remélhetőleg 1-2fejezeten belül.

Öm,és Harry pálcájával mi lett??gondolom ketttétörték a minisztériumi tisztségviselők..:(lenne egy 5letem majd az új pálcájára:P)

Am és Angelina mikor fog felébredni??(ő tudja egyedül h mi történt valójában:P)

itt a link:http://www.freeweb.hu/stvoyager/adatbazis/fajok/fajok.htm(fanatikus star-trek rajongó vagyok:D)

A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Daedalus 2010 augusztus 11 (szerda), 13:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 09 (hétfő), 14:31 
Betűmániákus

_Ginewra_ írta:
Végre friss *örül*

Nagyon jó lett!!

Szia! :-h Örülök neki, nagyon, hogy tetszett. :) :D

Idézet:
Örülök, hogy Dora és Isabell kiszabadult, szimpatikus nekem Warren. Lehet, hogy hülyeség, de eszembe jutott, hogy Warren esetleg tudhat Saráról, és arról h ártatlan.. Nagyon jó lenne *ábrándozik*...

Igen, szerencsére Izabell és Warren együtt megoldották, Dora kis segítségével. Ügyesen összedolgoztak. :)
Örülök neki, Warrent én is kedvelem. >:D<
Warren annyit tud Saráról, hogy létezik, és fogoly volt. Mást nem. Mivel egy ideig egy házban éltek. De soha nem volt szabad nekik beszélni a másikkal, így mást nem tudnak a másikról, csak azt, hogy léteznek, és mindketten foglyok voltak a házban. Mást sajnos nem. Még egymás nevét sem. :(

Idézet:
Kár, hogy Dumbledore kivételt akar a védelem alól, mert akkor Piton tuti nem mehetne be... :twisted:

Hát igen, kár, de sajnos ő nem tudja, hogy Pers veszélyes is lehet.

Idézet:
Tetszett a tündés rész is ;)

Ennek igazán nagyon örülök. :) :)

Idézet:
Saráért továbbra is aggódom :(

Én is. :( De hamarosan szabad lesz.

Idézet:
Sirius végre összeszedi magát :D Végre valaki megmondta neki a magáét.. :)

Ja, egy-két pofon, és fejmosás kellett csak neki Remustól. ;) :) És nem mellesleg élveztem is őt gyepálni. >:)

Idézet:
Várom a következő fejezetet ;) Bár ha minden töridből frissítesz, akkor soká lesz :( Bár én régen olvastam egy másik történeted.. majd elkezdem újra ;)

Puszi: Ginewra

Remélhetőleg annyira nagyon nem lesz soká, majd megpróbálok a lehetőségeimhez mérten sietni. :) $pray
Örömmel látlak bármelyiknél. :)

Puszi neked is. :) :-* Szia :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 09 (hétfő), 14:19 
Betűmániákus

Daedalus írta:
Szia!!Elolvastam,nemlett rossz,de a Harry,Sarás vmint a Ginnys részeket hiányoltam:D

Szia! :-h
Örülök, ha nem találtad rossznak. :)
Ginnys rész most azért nem volt, mert őt a kövi fejezetben sokat fogjuk látni. Őt is, meg Dracót is.

Idézet:
Harrysből csak egy volt:S

Ez pedig azért volt, mert az idő maradék nagy részét ők átaludták most, illetve eszméletlenek voltak. De a kövi fejezetben többet leszünk velük. Ígérem. :)

Idézet:
Remélem köv.fejezetben kiszabadulnak!!*kérlelően pislog*(Harry és Sara)

Nem, sajnos még egy ideig biztosan nem. :( És utána is, előbb Sara szabadul, és Harryre utána megint várni kell majd. :( :-Ą

Idézet:
Amúgy,mi van ha tényleg Harry húga??:D

Nem, vér szerint nem az, de Harry teljes mértékben annak tekinti. Sara pedig, mivel sose volt rendes családja, legalábbis, ő nem emlékszik rá, így ő is nagyon szívesen tekinti Harryt a testvérének.

Idézet:
Remélem a köv.fejezet lessz a szabadulós,éss még a héten próbáld összehozni!!thx.

Daedalus.

A héten biztos nem lesz ebből a művemből friss, mert most a többi lesz előbb. És sajnos még nem a szabadulós rész jön majd. :-( De azért remélem, hogy nem fogtok unatkozni. $pray

Idézet:
Am:ui.:még szerencse h nálad nem a kardassziai igazságszolgáltató rendszer működikXD:P

Miért? Az milyen? ;;) :) $?

Hálás köszönetem, hogy olvastad, és hogy írtál is nekem. :) >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 09 (hétfő), 13:10 
Szárnybontogató

Szia!!Elolvastam,nemlett rossz,de a Harry,Sarás vmint a Ginnys részeket hiányoltam:D

Harrysből csak egy volt:S

Remélem köv.fejezetben kiszabadulnak!!*kérlelően pislog*(Harry és Sara)

Amúgy,mi van ha tényleg Harry húga??:D

Remélem a köv.fejezet lessz a szabadulós,éss még a héten próbáld összehozni!!thx.

Daedalus.

Am:ui.:még szerencse h nálad nem a kardassziai igazságszolgáltató rendszer működikXD:P(de ott legalább kiderítenek mindent,mielőtt ítélete hoznak:D)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Daedalus 2010 augusztus 09 (hétfő), 20:13-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 15:29 
Betűmániákus

Erynnis írta:
*laposkúszásban beinteget*

Szia! :oops:

Hűha... kezdem nagyon szégyellni magam, amiért az egyik legjobb történetet ennyire elhanyagoltam. Annyira, hogy már azért nem olvasom, mert nem emlékszem pontosan minden részletre... és újra kell olvasni... ugyebár az pedig nem kis mutatvány. ^^ Szóval csak jöttem már szólni, hogy nem felejtettem el, még élek meg minden; egyszer, valamikor, remélhetőleg a közeljövőben rá tudom magam venni az újraolvasásra és az új fejezetek felfedezésére.

*fülét-farkát behúzva visszakúszik Ueda mellé*

$rose

Szia drága Erynnis! :) :-h
De örülök, hogy látlak itt nálam. >:D< Hiányoztál. :)
Ne szégyelld magad, mert én is szégyellem magam, hogy régen jártam nálad. :oops: De most már tényleg te is be vagy tervezve nálam a jövőhétre. Megyek majd hozzád olvasgatni. :)

A Miért?-nél pedig tárt karokkal várlak, bármikor is jössz majd. :) >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 13:11 
Betűmániákus

Lil Snape Dogg írta:
Szia Jányom!

Szia Anyu! :) >:D<

Idézet:
Megint itt kapsz , mégis úgy döntöttem. Tudom, ritka engem erre fele látni,de azért elismered, hogy szoktam neked kritikát írni. Oké akkor húgi törije után jön a nővéré^^ szeressük :) . Ez egy csudiklasz nap volt^^ mindkét nagyon kedvenc törim frissült. ^^". Na akkor. ahogy Joshi Barat (nemnézem xD) mondaná : Vágjunk bele! XD

Én itt is nagyon-nagyon örülök ám neki. Szóval semmi gond. :)
Igen, ez egy ilyen kis családi nap volt. ;) :D

Idézet:
Izabell! MI van vele? *körömrágós smájli* Mi? Tonks dutyiban? :O Nemááár, ő is? De hol? Mi? Na jó, Aya vidám stílusa után egy kis öljünk meg mindenkit... nyami. *-* Lilnek való ^^

Izabell, mint kiderült, jól van, nincs az ég-világon semmi baja. :) Tonks meg... bár nincs olyan hú de jól, de él, és börtönben sincs, csak a halálfalóknak hülye szokásuk mindenkit bezárni. ;) De aztán gyorsan meg is volt a kiszabadítása. :)

Kikérem magamnak, nem is halt most meg senki. :-P :D

Idézet:
Na ne.. hogy merik? :( Bár Dora nem áll Harry mellett, ezért annyira nem is baj, hogy megkínozzák ;)

Hát, azért ő nem mondott rá csúnyákat se. Szóval ahhoz képest, amit kaphatott volna, ahhoz képest egész könnyen megúszta. Életben van. ;) :-Ą

Idézet:
Na, Dora elég bátor. Én őszintén nem mertem volna a halálfalók elé köpni, de a békás mondat az tetszett ^^ .

Igen, ő bátor. Ha már nincs menekvés, gondolta, hogy akkor már megmondja a magáét nekik. ;)

Idézet:
És ez a hozzáállás, hogy inkább haljanak meg együtt. Bezzeg Harryhez ennyire nem volt hű...

Az azért más egy kicsit. Ő nem is igen ismerte Harryt, Izabell viszont a lánya. Ezért gondolta, hogy ha már halál, akkor haljanak meg együtt.

Idézet:
Izabell miértjére tudook válaszolni^^ mert ukume így írta meg :-P és a halálfalók olvasták a forgatókönyvet :D Szegény Warren :( Remélem nem bántja Izabellt.

Igen, nagyjából tényleg. :) De amúgy azért is, mert ukume mentőakciói mindig ilyen iszonyat elborult elmére vallóak. =)) :-Ą

Warren soha nem bántaná Izabellt, inkább halna meg. :) >:D<

Idézet:
Na, ez a Warren ez rendes srác. Bár ő is kijutna. De szerintem Izabell, segít neki és akkor yeppí végre ő is boldogabb lesz. Most minden a kicsi Izán múlik :) .

Warren nagyon jó srác, csak az apja egy tahó, szociopata állat, meg az anyja se épp egy angyal, de ő maga egy nagyon is jó ember. :) És juppi, ő is kijutott. :D :) Bár először ő ettől inkább megijed, de aztán örülni fog. :) >:D<
És Izabell a nap hőse. Warrennel karöltve. :) :D ;)

Idézet:
Remus meg ideges, ez várható volt, de őt sem túlzottan szeretem, tudod már miért^^. Hm. TÉnyleg nagyon ideges, de úgyis elő fognak kerülni, de kellett nekik egy kis trauma, vagyis rossz emlék. Oppá! Izabell! Hurrá!

Igen, Remus eléggé ideges, de semmi probléma. Izabell, hála Merlinnek egy nagyon okos, és talpraesett kislány.
És már szabadok is. :D Hála az égnek ez most nem Albuson múlt. ;) #:-S >:)

Idézet:
ÁÁÁÁÁÁÁ Pitonmaci! Na ... nyami mi rosszat csinál már megint? :D Piton használja a kedvenc szavam^^ Erin, Edward sok sok szív. Imádom őket.

Piton makacs, mint mindig. :roll: ;) De mázlink van, mert Erin és Edward legalább annyira makacsok, szóval előbb-utóbb kiszedik belőle, vagy Nathanielből az igazat. :D És hát... hogy veszünk rá két kőszikla-akaratú embert, hogy hajlandóak legyenek beszélni? :D >:) :D :-Ą

Idézet:
Fúúú tiszta Dr. House :D Ez a fájdalomcsillapító, meg kórház :D

Ja, megártott nekem Dr. House, túl sokat néztem őt a héten. :D ;) De a fájdalomcsillapító most határozottan kellett... :-S

Idézet:
Yepp jön Harry^^ Jaj szegény Sara... :( de Szép ez a rész :x

Igen, Harry és Sara. Szegényeket sajnálom én is nagyon. :-(
Aha, szép... olyan ukumésan szép... :-S :-Ą ;)

Idézet:
Megint Albus X-( Utálom X-(

Ezt meg tudom érteni. De most őszintén sajnálja a dolgokat, szóval azért annyira én most nem. :roll: ;)

Idézet:
O-ó Hupsz baj lesz. :-SS Nathaniel kerül McGali helyére :-SS Piton balhézni fog az pedig naon nem jó :-SS

Na, itt meg is válaszolom a fentebb feltett kérdésem. :D
"Hogy veszünk rá két kőszikla-akaratú embert, hogy hajlandóak legyenek beszélni?" ;;) :D
Egyszerű, a két kősziklát egymáshoz kell csapkodni, hogy megpuhítsák egymást, vagyis Perst és Nathanielt össze kell csukni, bizonyos mértékben. :D ;)
Sőt, lehet, hogy nagyon gonosz leszek, és a végén még egymás mellé is ültetem őket a Nagyteremben. >:) =)) Lehet, hogy Piton először éhség-sztrájkba fog kezdeni, de előbb-utóbb be kell ülnie neki is a terembe. Majd ukume megoldja. :D >:) >:) >:) :D

Idézet:
A tündés rész tetszik, határozottan! Juuuj GYu :D Arwen, Aragog :D

Ennek nagyon örülök. :D Kicsit aggódtam, hogy mit fogtok szólni hozzá. De eddig nem volt vele gond. #:-S #:-S #:-S
Igen, Arwen és Aragorn, ezt nem bírtam megállni, muszáj volt. :D :) Úgy imádom őket. :x :x :x

Idézet:
Upsz, Sirius baba részeg^^ Jujj, végre egy jó találó mondat a szájából^^. HEhe eez naaagy :D

Mondtam én, hogy talán leissza magát a Sárgaföldig. :D Le is itta. =)) De ezt úgy élveztem. Főleg, mikor Remus meggyepálta. >:) =)) :D Ezt se bírtam kihagyni. :D :D Örülök nagyon, hogy ez is tetszett. :D >:D<

Idézet:
Na szép volt jó volt, siess a frissel , bár látom, most a többi jön :(

soká lesz *hisztis *

Most már muszáj a többivel is foglalkoznom, mert így is csúsztattam őket a kedvetekért. Már rég át akartam menni kicsit a többi művemhez is, de a kedvetekért maradtam még a Miért?-nél. Most viszont tényleg azokat fogom írni egy picit. Legalább egy-egy frisst össze akarok hozni mindegyikből. Főleg a vámpírosomból, meg a Mennyországosból. :D :)

Amúgy meg, ne szomorkodj, >:D< különben is, a kövi Miért?-es fejezetben leszel te is, szóval képzelheted, hogy olyan sokáig nem fogom húzni, nem akarlak túl sokáig váratni. :) >:D<

Nos, köszönöm szépen ezt a nagyon szép kritikát, nagyon örültem ám neki. :) >:D< :x :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 8:46 
Zöldfülű

Végre friss *örül*

Nagyon jó lett!! Örülök, hogy Dora és Isabell kiszabadult, szimpatikus nekem Warren. Lehet, hogy hülyeség, de eszembe jutott, hogy Warren esetleg tudhat Saráról, és arról h ártatlan.. Nagyon jó lenne *ábrándozik*...

Kár, hogy Dumbledore kivételt akar a védelem alól, mert akkor Piton tuti nem mehetne be... :twisted: Tetszett a tündés rész is ;)

Saráért továbbra is aggódom :(

Sirius végre összeszedi magát :D Végre valaki megmondta neki a magáét.. :)

Várom a következő fejezetet ;) Bár ha minden töridből frissítesz, akkor soká lesz :( Bár én régen olvastam egy másik történeted.. majd elkezdem újra ;)

Puszi: Ginewra

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 8:01 
Írópalánta

*laposkúszásban beinteget*

Szia! :oops:

Hűha... kezdem nagyon szégyellni magam, amiért az egyik legjobb történetet ennyire elhanyagoltam. Annyira, hogy már azért nem olvasom, mert nem emlékszem pontosan minden részletre... és újra kell olvasni... ugyebár az pedig nem kis mutatvány. ^^ Szóval csak jöttem már szólni, hogy nem felejtettem el, még élek meg minden; egyszer, valamikor, remélhetőleg a közeljövőben rá tudom magam venni az újraolvasásra és az új fejezetek felfedezésére.

*fülét-farkát behúzva visszakúszik Ueda mellé*

$rose

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 0:11 

Nem, hanem mert nem tudom, bár nem bizti, de most merire megy nem ide :-P

amúgy igen az Jányom^^ na de. Nem offolok^^

Na akkor... kritika^^

Szia Jányom!

Megint itt kapsz , mégis úgy döntöttem. Tudom, ritka engem erre fele látni,de azért elismered, hogy szoktam neked kritikát írni. Oké akkor húgi törije után jön a nővéré^^ szeressük :) . Ez egy csudiklasz nap volt^^ mindkét nagyon kedvenc törim frissült. ^^". Na akkor. ahogy Joshi Barat (nemnézem xD) mondaná : Vágjunk bele! XD

Izabell! MI van vele? *körömrágós smájli* Mi? Tonks dutyiban? :O Nemááár, ő is? De hol? Mi? Na jó, Aya vidám stílusa után egy kis öljünk meg mindenkit... nyami. *-* Lilnek való ^^ Na ne.. hogy merik? :( Bár Dora nem áll Harry mellett, ezért annyira nem is baj, hogy megkínozzák ;) Na, Dora elég bátor. Én őszintén nem mertem volna a halálfalók elé köpni, de a békás mondat az tetszett ^^ . És ez a hozzáállás, hogy inkább haljanak meg együtt. Bezzeg Harryhez ennyire nem volt hű... Izabell miértjére tudook válaszolni^^ mert ukume így írta meg :-P és a halálfalók olvasták a forgatókönyvet :D Szegény Warren :( Remélem nem bántja Izabellt.

Na, ez a Warren ez rendes srác. Bár ő is kijutna. De szerintem Izabell, segít neki és akkor yeppí végre ő is boldogabb lesz. Most minden a kicsi Izán múlik :) . Remus meg ideges, ez várható volt, de őt sem túlzottan szeretem, tudod már miért^^. Hm. TÉnyleg nagyon ideges, de úgyis elő fognak kerülni, de kellett nekik egy kis trauma, vagyis rossz emlék. Oppá! Izabell! Hurrá!

ÁÁÁÁÁÁÁ Pitonmaci! Na ... nyami mi rosszat csinál már megint? :D Piton használja a kedvenc szavam^^ Erin, Edward sok sok szív. Imádom őket. Fúúú tiszta Dr. House :D Ez a fájdalomcsillapító, meg kórház :D

Yepp jön Harry^^ Jaj szegény Sara... :( de Szép ez a rész :x

Megint Albus X-( Utálom X-( O-ó Hupsz baj lesz. :-SS Nathaniel kerül McGali helyére :-SS Piton balhézni fog az pedig naon nem jó :-SS A tündés rész tetszik, határozottan! Juuuj GYu :D Arwen, Aragog :D

Upsz, Sirius baba részeg^^ Jujj, végre egy jó találó mondat a szájából^^. HEhe eez naaagy :D

Na szép volt jó volt, siess a frissel , bár látom, most a többi jön :(

soká lesz *hisztis *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 0:08 
Betűmániákus

Lil Snape Dogg írta:
Nincs mit most készül a tied, lehet rövidebb lesz, mert *-*

Mert csúnya dolog megváratni az olvasókat? ;) ;;) ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 0:01 

Na menjünk off topikba^^ ott írok neked valamit :D

Nincs mit most készül a tied, lehet rövidebb lesz, mert *-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 0:00 
Betűmániákus

Na, Miért? 36/a és 36/b fejezetei az adminok kezében.

A fejezetről:
A. rész leírása:

Nos, tudom, késtem, és már vasárnap van, nem szombat, de itt vagyok. És a fejezet is itt van, hátha érdekel még valakit, és az a valaki ír is nekem. A fejezetben: Kiderül mi történt Dorával és Izabellel. Majd egy mentőakció lesz látható ukume-módra. Erin és Edward beszélni próbálnak majd az apjukkal, eléggé kevés sikerrel. Harryt pokoli bűntudat emészti. Albus és Erin benéznek az ispotályba, és megtudnak egy-két dolgot.

B. rész leírása:
Az előző folytatása. Ebben, Albus elmélkedik egy sort. Aztán, beavatja Lonáékat Inala egyik titkába, majd a védelem részleteibe is, amit a boszorkány-tünde nyújtani tud nekik. Aztán döntenek Warren sorsáról is. Végül pedig, Remus rájön végre, hol kell keresnie Siriust, és el is megy érte, hogy helyrepofozza a barátját. Jó olvasást, kritikát hálásan fogadok.

Anyu, természetesen megvárom. :) És ne haragudj, hogy késtem, de remélem, hogy a fejezet azért tetszeni fog. :) :-SS ;) :-SS

És Aya nevében is köszönöm szépen, láttam őket, és határozottan egyetértek velük. :) Ő is biztos örülni fog nekik nagyon. Sőt, szerintem ki fog ugrani a bőréből. :D _U_ >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 07 (szombat), 23:28 

Olvasni? Van most is olvastam ! é s akkor maradok a családnál :-P

de ezért bűnt fogok elkövetni :twisted:
na jó kritikaíró hangulatom van ma kapod meg :-P

szerk. Ha feltöltötted akkor nézz be Ayánál a kritikákhoz. Holnap meg fog látni 3 kritit, amik közül kettő (jóóó hosszú^^ 590 szó környéki :shock: bemásoltam Wordbe :shock: kritika) az enyém :D :)

*-* :x:x:x:x:x:x
Olvasok, írok olvasok írok, nem tűntem el de ezért büntiből megávord a kritimet :twisted: olyan hosszút kapsz :twisted: ha minden jól megy :-P

*elszalad Miért?et olvasni :x*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 07 (szombat), 23:24 
Betűmániákus

Tudom, késtem, eddig is már 24 percet, de MOST megyek feltölteni. :D

Kész vagyok. #:-S :D Bocsi, de feltartottak, és csak most lettem kész az átnézésével. De most megyek tényleg, és feltöltöm, bár valószínű ma már nincs kedved olvasni, vagy már itt sem vagy, de én még reménykedek. :-S $pray $pray

Szóval megyek feltölteni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 07 (szombat), 20:47 

Miért? ( :x ) érzem azt, hogy ma sem fogok Miért? et olvasni... :roll:

Ja Ayánál hagytam jó hosszú mancsnyomot :)

Na a netemen már nem múlik^^ bocs-bocs mostanra csináltuk meg

csak úgy szólok, hogy 41 perced van :-SS

De ez az érzés mindig megvan :roll:

szólok fél óra van hátra :D és akkor biza ebben a hónapban a kritikát jegyzettömbe írom, és maaajd sokára írom neked :-P *úgyse bírja ki nyugi*

xD de azért hátha még fél óra ott van^^

Kemény 6 perc és kicsúszol a tegnapi "holnap" ígéretedből :D

sebaj, te is kapsz kritikát, kissé késve :-P O:-) (tudd úgyse bírom ki csak imádok fenyegetőzni :x de amúgy :x )

Miértet akarok :evil:

Tudtam, hogy nem olvasok ma Miértet :roll: te meg nem olvasol ebben a hónapban tőlem kritikát :-P egy szót se [-( megírom magamnak és sokára elküldöm, amikor már nagyon kíváncsi vagy :evil:

Ugye milyen gonci vagyok? >:) De te is . Miértet akarok :(( Tüntetek, ha ma (mert már vasárnap van^^) nem lesz Miért :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 06 (péntek), 18:05 
Betűmániákus

Akkor is esküszöm, holnap friss, vagy végem. ;) :) ;) =))

Am, jó hosszú fejezet lesz (szerintem), és ráadásul én még jól is mulattam közben, főleg a végén... :-Ą =)) :-Ą =)) Szóval remélem, nektek is tetszeni fog. Bár nem minden része szép, de azért van benne jó történés is... :-Ą :D :-Ą

Na, egy óra múlva jövök, szia :-h >:D< :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 06 (péntek), 18:02 

Jaj te az életedre ne esküdj szivem x)

A net el is mehet magától is egész napra ... és azért veszítsem el a jányom?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 06 (péntek), 17:58 
Betűmániákus

Lil Snape Dogg írta:
Nincs friss :(( egész két hétben ez éltetett :(( erre nincs semmi! :((

*sírva elvonul*

am szia ^^

"Legkésőbb kedden" Csütörtök van... :(( és sömmi :(( jóvan kritikám is sokat fog csúszni O:-)

Hátráltatva voltam, azért nem volt, de esküszöm, az életemre, holnap lesz. $pray :-S $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 06 (péntek), 17:57 
Betűmániákus

Daedalus írta:
Am és még vmi:Ugye a Harry/Ginny párosítás végig megmarad??

szurkolok nekik!!Vmint ha így lessz,az vicces(érdekes) lessz,h Harrynek nem Mollytól,hanem Adrasteától kell megkérnie Ginny kezét:P

Igen, a Harry-Ginny páros marad. :) Én is nagyon szurkolok ám nekik. $pray :)
Igen, az tényleg érdekes lenne, szívesen megnézném én is. :D :)

Idézet:
Ja és jelenleg Harry mitgondol Ginnyről??

Jelenleg annyit, hogy ő Ron húga, aki régen rajongott érte, most meg biztos benne, hogy már ő sem szereti őt.
He, hogy mekkorát téved szegénykém... :-Ą ;)

Idézet:
És Keb tudja h Harry ártatlan??(Ha igen vezesse rá Siriust az igazsáágra):D

Ő nem tudja, hogy ártatlan, de nem is érdekli, úgy gondolja, hogy Siriusnak így is, úgy is ki kellett volna állnia a fiú mellett.

Idézet:
És a következőőő fejezet mikorra várhatóóó??

Esküszöm, hogy ha nem tesznek nekem megint keresztbe, holnap feltöltöm végre. $pray $pray $pray

Idézet:
ui.:És itt a Csodaidok linkje:www.fanfiction.csodaidok.hu

Köszönöm, és kedves, hogy ajánlottad, de úgy tudom, ott nem tesznek közzé 18-as karikás történeteket, idő közben érdeklődtem róla, és hát... a Miért? sokszor eléggé az. :-? $?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 05 (csütörtök), 15:35 

Nincs friss :(( egész két hétben ez éltetett :(( erre nincs semmi! :((

*sírva elvonul*

am szia ^^

"Legkésőbb kedden" Csütörtök van... :(( és sömmi :(( jóvan kritikám is sokat fog csúszni O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 15:38 
Szárnybontogató

Am és még vmi:Ugye a Harry/Ginny párosítás végig megmarad??

szurkolok nekik!!Vmint ha így lessz,az vicces(érdekes) lessz,h Harrynek nem Mollytól,hanem Adrasteától kell megkérnie Ginny kezét:P

Ja és jelenleg Harry mitgondol Ginnyről??

És Keb tudja h Harry ártatlan??(Ha igen vezesse rá Siriust az igazsáágra):D

thx.

És a következőőő fejezet mikorra várhatóóó??

thx.

ui.:És itt a Csodaidok linkje:www.fanfiction.csodaidok.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 01 (vasárnap), 12:04 
Betűmániákus

Csak szeretnék szólni, hogy a következő fejezetet tekintve, lehet, hogy csúszni fogok egy kicsit. Tegnap bizonyos okok (család) következtében nem nagyon tudtam írni, így nem biztos, hogy ma meglesz a friss. Ha ma nem, akkor elméletileg holnap, vagy legeslegkésőbb kedden. Ez nagyban függ a nettől, és a családomtól. :? De igyekezni fogok, ígérem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 01 (vasárnap), 12:01 
Betűmániákus

_Ginewra_ írta:
Ugye nem ölöd meg Sarát? :-S :-SS

Nem mondom meg. Ez titok még egyelőre. :-$ De a történetbeni időt tekintve, decemberben kiderül. :-Ą :-$

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra