Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 26 (vasárnap), 17:47

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2625 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 53  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 14:33 
Szárnybontogató

Shylet írta:
deccemberbeszt írta:
hellobello, tudtok segíteni? Charlie-s és/vagy Billes igazán jó történetet keresnék, mindegy hogy slash vagy nem.
Hálás köszönet, így előre is (nagyon reménykedek, h tudtok valami jót.:))

Hát, én most szemtelenül magamat fogom ajánlani, ha nem baj :lol:

Befejezett Harry/Charlie majd Harry/Bill (tehát slash!) kisregény, a 2009-es Mindenízű Drazsé kihívásra íródott a „Minden pálca megtalálja a maga varázslóját.” kulcsra. Tartalom: Ahogy a pálca a varázslóját, úgy keresi az ember a Társát; aki szereti, bátorítja, megbecsüli… megvédi. Akár önmagától is. A boldogság azonban néha a legrögösebb út végén vár.
Charlie és Bill van a főszerepben, harcban Harry szívéért (és testéért :D) szóval slash, de remélem, tetszeni fog.

Lelkek harca - egymással, egymásért

kösszi szépen, el is olvastam, ez jó volt, bár Cahrlie karaktere...
de kössszi :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 12:45 
Szárnybontogató

nagyon szépen köszönöm!!
Már neki is kezdtem :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 12:26 
Szárnybontogató

Anna írta:
deccemberbeszt írta:
hellobello, tudtok segíteni? Charlie-s és/vagy Billes igazán jó történetet keresnék, mindegy hogy slash vagy nem.

A Heliopath oldalnak van egy kihívása, ahova Charlie/Hermione vagy Bill/Hermione írásokat várnak. Már jó ideje fut, szóval elég sokat találhatsz itt

Amit még tudok ajánlani, ha nem ismernéd: a Házasság Köve. Alapvetően a snarry a fő vonal, de jó pár fejezet után megjelenik Charlie is, aki az egyik mardekárost akarja meghódítani, és középpontba kerül egy ideig :D ;) (a párost nem lövöm le^^)

majd ha még eszembe jut valami, szólok^^

hűűűha, köszi :) ah igen, a házasságkövét lvastam. :) :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 11:46 
Betűmániákus

AdaBella írta:
Sziasztok! Tudna nekem valaki ajánlani a Harry Potter és a Szeretet hatalma illetve a HP és a Merlin rendjéhez hasonló ficeket?
nagyon szépen megköszönném, mert jelenleg halálra unom magam...
az sem gond ha slash, de feltétlen magyar és befejezett legyen
köszi
:wink:

A szeretet hatalmához volt szerencsém, a merlin rendjéhez nem, de ha alternatív hp7-et keresel (ha jól emlékszem, előbbi az), akkor tudom ajánlani a már valamelyik topikban emlegetett Harry Potter és a lélekhurcolókat Dracillia tollából, illetve annak folytatását, a Harry Potter és a béke poklát :)

Itt megtalálod mindkettőt :)

remélem, tudtam segíteni :)

szerk. a szeretet hatalmát mással kevertem össze : D Szóval Dracillia művei alternatív HP7 írások, míg - ahogy észrevettem - a másik kettő nem. De azért még szívből ajánlom ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 11:39 
Szárnybontogató

Sziasztok! Tudna nekem valaki ajánlani a Harry Potter és a Szeretet hatalma illetve a HP és a Merlin rendjéhez hasonló ficeket?
nagyon szépen megköszönném, mert jelenleg halálra unom magam...
az sem gond ha slash, de feltétlen magyar és befejezett legyen
köszi
:wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 10:48 
Tollforgató

deccemberbeszt írta:

Hát, én most szemtelenül magamat fogom ajánlani, ha nem baj :lol:

Befejezett Harry/Charlie majd Harry/Bill (tehát slash!) kisregény, a 2009-es Mindenízű Drazsé kihívásra íródott a „Minden pálca megtalálja a maga varázslóját.” kulcsra. Tartalom: Ahogy a pálca a varázslóját, úgy keresi az ember a Társát; aki szereti, bátorítja, megbecsüli… megvédi. Akár önmagától is. A boldogság azonban néha a legrögösebb út végén vár.
Charlie és Bill van a főszerepben, harcban Harry szívéért (és testéért :D) szóval slash, de remélem, tetszeni fog.

Lelkek harca - egymással, egymásért

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 10:14 
Betűmániákus

deccemberbeszt írta:

A Heliopath oldalnak van egy kihívása, ahova Charlie/Hermione vagy Bill/Hermione írásokat várnak. Már jó ideje fut, szóval elég sokat találhatsz itt

Amit még tudok ajánlani, ha nem ismernéd: a Házasság Köve. Alapvetően a snarry a fő vonal, de jó pár fejezet után megjelenik Charlie is, aki az egyik mardekárost akarja meghódítani, és középpontba kerül egy ideig :D ;) (a párost nem lövöm le^^)

majd ha még eszembe jut valami, szólok^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 10:08 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 25 (szerda), 6:11 
Szárnybontogató

AlisonGlover írta:
Sziasztok! Tudtok ajánlani olyan történetet, amiben Harry és a szülei együtt vannak?
Már olvastam egy párat: Múltidőben by semdan, Harry Potter és a vissztért lelkek by Luthine, a második részét is olvastam.
Találtam még párat, mint pl Múltbéli kalandok by Jasmine, Harry és James by merial. Sajnos ezeket nem frissítik.

Ha nem tudtok ilyen témájúakat, esetleg befejezett alternatív HP7 vagy HP8 is érdekelne.

Szia!
Alternatív befejezéseket tudok ajánlani.:) A Harry Potter és a lélekfalók, Lumoson megtalálható és a folytatása is.:)
ÉS úgy mindenki figyelmébe ajánlom Brigichan történetét. a címe: the boy with piercing blue eyes. Ezt a történetet olvasom jelenleg:) Csak a felénél járok, de néha meg szakadok a röhögéstől.:D Ne rettentsen vissza senkit, hogy az elején erőltetett - legalábbis nekem az volt -, az 5 fejezet után rettenetesen szórakoztató. Végre egy történet, ahol Piton nem beépített szélgéppel a talárjában és a tarkójáig érő felhúzott szemöldökkel ábrázolják...:D néhol picit nyálas, de valahol, azért tényleg el homályosul az ember szeme. De kellőképpen vicces:D sőt!Minden karaktert sokkal közelebb érzek ebben a történetben. Nekem nagyon bejön!(gondolom ez feltűnt, abból, hogy rátok akarom tukmálni):D Jó szórakozást! http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php?pg=7041398

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 25 (szerda), 0:17 
Zöldfülű

Sziasztok!
Tudna nekem valaki ajánlani James Potter/saját szereplős történetet? :D Idáig egyet olvastam (azt se tudom már hol), de azóta nem találkoztam egy ilyennel se (vagy csak túl figyelmetlen vagyok) :oops:
Angolul is szívesen olvasok :)
A másik kérdésem pedig tud valaki jó Drarryt? :) :-P esetleg Blaise/Draco? :-P
Előre is köszönöm, ha valaki tud ajánlani :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 23 (hétfő), 19:34 
Írópalánta

Sziasztok! Tudtok ajánlani olyan történetet, amiben Harry és a szülei együtt vannak?
Már olvastam egy párat: Múltidőben by semdan, Harry Potter és a vissztért lelkek by Luthine, a második részét is olvastam.
Találtam még párat, mint pl Múltbéli kalandok by Jasmine, Harry és James by merial. Sajnos ezeket nem frissítik.

Ha nem tudtok ilyen témájúakat, esetleg befejezett alternatív HP7 vagy HP8 is érdekelne.

"Vannak dolgok, melyeket csak az érez, kinek esze, s vannak dolgok, melyeket csak az ért, kinek szive van."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Ajánlás
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 19:29 
Szárnybontogató

Az egyik, amit nemrég olvastam, az Kaimeitől a Bábmester, igaz van benne némi slash threesomemal körítve azt hiszem a vége fele, közepe táján. Sajnálom botond, egyelőre nem találtam nem slasht, talán Assatól a Bujdosók megér egyet azért, mert Harry nem hallgat (teljesen, talán)Dumbledorera.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 12:31 
Szárnybontogató

botond írta:
zaluro írta:

Szia!
Nem tudom biztosra, hogy hogy érted ezt a nem jó oldalas részt. Például hogy gonosz lett, vagy Voldemortttal szövetkezett, esetleg szimplán nem hallgat Dumbledorera? De azért ajánlanék párat:
Az őrző írta: ani - rég olvastam, de talán megfelel
Az elhagyva - erősen a Volarry kategória. Szövetség és " negatív" Dumbledore.
Teadélután írta: Assa
"Ötlet: „2. Snarry legyen. Harry miután megöli Voldemortot álljon a helyére és legyen ő a következő Sötét Nagyúr..."
Pártfordulás írta: Heidi - Voldemort/Harry közti szövetség
Rosszból született jó írta: darktulip - Volarry, mpreg, végén "Negatív" Dumbledore
Salir-Enelen-Fanfiction.net-Volarry
New Life írta: Hirwesteh-
""A skarlát vércseppek rubintra emlékeztető égése keveredett a pokol mélyén található ében földdel: ónix gyöngyök tündöklése, amelyek szenvedélyt és egy kiadós szexet ígérnek. A friss zöld fű élénk, éltető sziporkája elnyelte és magába itta a napfény arany vakítását: smaragd szilánkok, amelyek életteli világítása kéjjel telik meg. *Hát ennyire nem bírsz magaddal Tom? *Kicsi kígyóm a testedet akarom, és hogy kielégítsem végre ezt a mámort, ami a szemedben leledzik." Tom Denem X Harry Potter párosítás"-épp csak beleolvastam, de ez talán nyerő lesz a gonosz szempontból.
Link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=75319
Erősen Slash!

Egyelőre ennyi tudtam, és frissíteni kell a memóriámat, de ha találnék még vmit elküldjem PÜ-ben?

Azt megköszönném, de légyszives majd olyanokat ajánlj ami nem slash

Oh, úgy nem szeretem mikor PÜ-ben küldik, mert engem is érdekelnének..:) Megkérhetlek, hogy majd nekem is elküld, légyszíves? Köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 21 (szombat), 18:08 
Fanfic-faló

Peanutgirl írta:
heló (:

noss, köhömm, elkapott az Emmett mánia, szóval ha tudtok ajánlani valami Emmett/saját szereplős ficet, ami vagy befejezett, vagy rendszeresen frissítik, azt megköszönném :D
ui.: lehet angol is (:

én olvastam egy ilyet, ami merire is fel van töltve, és saját oldalon is fut, Rami23 írja, és a címe... Ha új nap kél. ez az első rész, 70 fejezetes, befejezett, és már készül a 2. rész is. én csak ezt ismerem, ami emmett/ssz., remélem, tetszeni fog! :)
itt egy link is: http://haujnapkelbyrami.blogspot.com/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 21 (szombat), 11:33 
Zöldfülű

heló (:

noss, köhömm, elkapott az Emmett mánia, szóval ha tudtok ajánlani valami Emmett/saját szereplős ficet, ami vagy befejezett, vagy rendszeresen frissítik, azt megköszönném :D
ui.: lehet angol is (:

they laugh at me because im different. but i laugh at them because theyre all the same!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 19 (csütörtök), 21:54 
Zöldfülű

zaluro írta:
botond írta:
Na most jutott eszembe, olyan sztorit is szivesen olvasnék ahol Harry nem a jó oldalon áll. Pl vmelyik sztoriba ugy hívták hogy Seth Lestrange az különösen tetszett

Szia!
Nem tudom biztosra, hogy hogy érted ezt a nem jó oldalas részt. Például hogy gonosz lett, vagy Voldemortttal szövetkezett, esetleg szimplán nem hallgat Dumbledorera? De azért ajánlanék párat:
"Ötlet: „2. Snarry legyen. Harry miután megöli Voldemortot álljon a helyére és legyen ő a következő Sötét Nagyúr..."
Rosszból született jó írta: darktulip - Volarry, mpreg, végén "Negatív" Dumbledore
""A skarlát vércseppek rubintra emlékeztető égése keveredett a pokol mélyén található ében földdel: ónix gyöngyök tündöklése, amelyek szenvedélyt és egy kiadós szexet ígérnek. A friss zöld fű élénk, éltető sziporkája elnyelte és magába itta a napfény arany vakítását: smaragd szilánkok, amelyek életteli világítása kéjjel telik meg. *Hát ennyire nem bírsz magaddal Tom? *Kicsi kígyóm a testedet akarom, és hogy kielégítsem végre ezt a mámort, ami a szemedben leledzik." Tom Denem X Harry Potter párosítás"-épp csak beleolvastam, de ez talán nyerő lesz a gonosz szempontból.
Erősen Slash!

Egyelőre ennyi tudtam, és frissíteni kell a memóriámat, de ha találnék még vmit elküldjem PÜ-ben?

Azt megköszönném, de légyszives majd olyanokat ajánlj ami nem slash

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 19 (csütörtök), 15:22 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
Sziasztok!

Egy összetett kéréssel fordulnék hozzátok: olyan PD-s SLASH történetet szeretnék olvasni, ami nem valami furcsa világban játszódik, hanem itt a valóságban, ha lehet ne legyen japános, fontos lenne, hogy befejezett legyen és igen csak örülnék, ha a +18 felé hajlana a korhatár. :)

Nem kell feltétlenül a merin fenn lennie és lehet angol is.

Előre is köszönöm! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 17 (kedd), 22:53 
Szárnybontogató

botond írta:
Na most jutott eszembe, olyan sztorit is szivesen olvasnék ahol Harry nem a jó oldalon áll. Pl vmelyik sztoriba ugy hívták hogy Seth Lestrange az különösen tetszett

Szia!
Erősen Slash!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zaluro 2010 augusztus 18 (szerda), 13:42-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 17 (kedd), 21:19 
Zöldfülű

Shylet írta:
botond írta:
Én olyan sztorit keresek, amiben vki egy muglival jön össze. Ha mondjuk esetleg Draco jön össze egyyel az még jobb a belső vívódás miatt

mod. szerk.

Csak az elsőre tudok így hirtelenjében, a Csillogóan kék szemű fiú, azt hiszem, ilyen. Ott Harry jön össze egy francia mugili lánnyal.

Az nagxon tetszett csak sajnosa foyltatása nincs befejezve... És sajnos az emily által említett sztorit is olvastam. Azért reményedek hogy tud vki olyat ajánlani amit még nem olvastam

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 15 (vasárnap), 23:21 
Könyvmoly

femnek tudom ajánlani a wh oldalát, ha még nem taliztál vele :)
ha jól emlékszem 20 jó kis fem töri mindenféle párosításban, olyan is, ami nincs fent merin ^^

http://witchhunter2009.atw.hu/

So call me Hamy. ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 15 (vasárnap), 22:21 
Fanficbúvár

Venom írta:
Ehhem, ehhem... izé, hahó!

Remélem jó helyen járok, és itt kell tippeket kérni. (Rendre eltévesztem a fórum témákat, kéretik csak kicsiket ütni.)

Én konkrétan egy ötletes, csavaros, nem túl hosszú (20-30 fejezet), Privet Drive-os vagy kevésbé Privet Drive-os (tehát lényegében bármilyen) történetet keresnék, amiben egy nyomozás áll a központban. (Krimi, mondhatnánk.)

Válaszukat és adójuk 1%-át előre is köszönöm.

Venom voltam, balra el.

Hahó! :) :) Az egy százalék adó nem jön össze, sőt még a kérésedet is csak félig tudom teljesíteni :D
Nem tudom, az alapot mennyire ismered:
Ciminal Minds /Gyilkos Elmék/ fanfiction, ugyan három fejezetes egyelőre, de hosszabbnak és jónak ígérkezik, állandó és viszonylag gyors frissítésekkel.
Jonia: A szavakon túl
A lényeg, hogy csak a kikötéseid felének felel meg, de nagyon jó :)
üdv, Hild'

mod. szerk.

Ja, és akkor én is kérnék egy számot... :D
Tud valaki angol/magyar nyelvű femslash HP fanfictiont, lehetőleg nem öncélúan korhatáros tartalommal (és esetleg különleges párossal)? :oops:

u.i. A Meri FEMSLASH részlegében már kutakodtam, tehát esetleg... máshonnan? :)

köszi! üdv., Hild' :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 15 (vasárnap), 19:25 
Szárnybontogató

köszönöm szépen! Emily, te mindent tudsz^^
bár az elsőt és Angel8 írásait már olvastam.
akinek még van ötlete, az írjon még^^
és tényleg köszi

Ashley

La petite fille des chants d'oiseaux,
Qui s'cache au milieu des roseaux

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 15 (vasárnap), 19:22 
Billentyűzetgyilkos

Remélem jó helyen járok.

Keresnék egy olyan ficet, aminek az elején Hermione és Draco vannak együtt aztán Hermi "beleszeret" Luciusba.
Vagy csak azért volt Dracóval, hogy Luciushoz közelebb kerüljön.

Remélem érthető voltam :)
Előre is köszi :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 14 (szombat), 18:35 
Szárnybontogató

Ashley911 írta:
Hejhó emberek :)

Tud valaki magyar Luna/Piton, Piton/Draco vagy Lucius/Draco ficeket...

Susie Mason: Az egy esküvő és egyéb balszerencsétlenségek- igazából Lucius/Ginny, de mellékszálon elég jó kifejtve Luna/Piton is felbukkan.
A merifórumon belül létezik egy olyan topik, hogy: írjunk együtt LUNA-PITON ficet! - ez tulajdonképpen egy körtörténet, ami még nincs befejezve, de itt olvasható.
UltraViolet: Angyalok tánca- Draco/Lucius PWP novella
Érdemes körülnézi Angel8-nál, itt találhatsz LM+DM vagy PP+DM ficet is.

Álmainkban olyan világban járunk, ami csak a miénk. /J.K. Rowling/

Pitonista Boszorka- IEPP mindenekfelett

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 14 (szombat), 16:46 
Szárnybontogató

Hejhó emberek :)

Tud valaki magyar Luna/Piton, Piton/Draco vagy Lucius/Draco ficeket?
Előre is köszi, annak, aki ír C=

Ashley^^

La petite fille des chants d'oiseaux,
Qui s'cache au milieu des roseaux

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 14 (szombat), 9:10 
Szárnybontogató

Köszönöm szépen a tippeket, megyek is olvasni.:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 13 (péntek), 18:26 
Zöldfülű

:-)V Üdv minden Merengősnek :-h
Olvasnék egy HP/Star Wars, vagy HP/Godfather , esetleg HP/ Gyűrük Ura crossovert. Ha van ilyen az oldalon, akkor vrájtingoljátok ide, plíííííz!!!!! :-SS $pray

Előre is köszönöm,
TNT
:-)V

<b>Shan, Riordan, Delaney are THE BEST</b>

"Rendszerint sok ösvény húzódik a jelen és a jövő között: választások és következmények tucatjai. De néha csak kevés, olykor mindössze két út van." (Darren Shan)

A kép a TNT varázsbazár tulajdona, én csináltam, nem ellopni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 13 (péntek), 15:43 
Szárnybontogató

botond írta:
Én olyan sztorit keresek, amiben vki egy muglival jön össze. Ha mondjuk esetleg Draco jön össze egyyel az még jobb a belső vívódás miatt...

Ezt neked is tudom ajánlani (igaz nem Draco, hanem Lucius és egy mugli lány története):
Emily Piton írta:
LucianaL: Az aranyvérű és a mugli - Lucius +saját szereplő

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 13 (péntek), 9:26 
Tollforgató

botond írta:
Én olyan sztorit keresek, amiben vki egy muglival jön össze. Ha mondjuk esetleg Draco jön össze egyyel az még jobb a belső vívódás miatt

mod. szerk.

Csak az elsőre tudok így hirtelenjében, a Csillogóan kék szemű fiú, azt hiszem, ilyen. Ott Harry jön össze egy francia mugili lánnyal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 12 (csütörtök), 23:34 
Zöldfülű

mod. szerk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 11 (szerda), 22:09 
Szárnybontogató

Aremeh írta:
Sziasztok!
Szeretnék valami jó kis regényt olvasni, amiben Piton vagy Lucius játszik. Mindegy milyen műfaj, au is, csak slash ne legyen, és a lényeg, az lenne, hogy akár melyik karakter is játszik benne, ne legyen OOC. Legyen karakterhű.
Ha valakinek eszébe jut valami, írja meg nekem. Köszönöm

Most hirtelen ezek jutott eszembe:
LucianaL: Az aranyvérű és a mugli - Lucius +saját szereplő
Tia: Téli éjszakák PWP, Lucius +saját sz.
Angel8: Kigyók szövetsége PWP novellák Lucius + valaki
Aya: Szerelmi leckék- PWP, Lucius+Hermione

Bocs, igazából Luciusos történet, ahol nem ooc, szinte csak erotikusat ismerek.

A kedvenc Luciusos (Ginny) történetem viszont -Susie Mason: Az egy esküvő és egyéb balszerencsétlenségek, de azt nem tudom neked ez már nem-e számítani kicsit OOC-nak.

Pitonos meg nem igen tudok hirtelen abból a rengetegből, ami létezik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 11 (szerda), 12:56 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Szeretnék valami jó kis regényt olvasni, amiben Piton vagy Lucius játszik. Mindegy milyen műfaj, au is, csak slash ne legyen, és a lényeg, az lenne, hogy akár melyik karakter is játszik benne, ne legyen OOC. Legyen karakterhű.
Ha valakinek eszébe jut valami, írja meg nekem. Köszönöm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 06 (péntek), 13:22 
Könyvmoly

Shylet írta:
'Estét! ^^

Én most valami könnyed kisregényt szeretnék kérni, angolul.
Lehetőleg AU, valami különlegesre vágyom, egyedire...Az, hogy hetero vagy slash, édes mindegy, csak a nyelvezete ne legyen túlkomplikált (de azért még élvezhető!)

Ha még nem olvastad, tudom ajánlani Diana Williams: Lacy Thing c. sorozatát. Kellően AU, és különleges. Slash Snape/Lupin és később Harry.
http://diana.slashcity.com/series.php?seriesid=1 - és szerintem könnyen olvasható, kedves darab, bár elég OOC Piton azt azért meg kell jegyeznem.

Shylet írta:
A másik pedig, szintén angolul keresek Ginny/Lucius történetet, hossz, korhatár, alapszituáció mindegy, csak a páros legyen meg.
Előre is köszi :)

Némi keresgéléssel találtam párat. Nem tudom milyenek, nem olvastam, de meglepően kevés ilyen páros van az angol fandomban :)

1) http://archiveofourown.org/tags/Lucius% ... sley/works
2) http://www.fanfiction.net/book/Harry_Po ... 347/2/0/1/

Remélem, segítettem kicsit

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 05 (csütörtök), 20:13 
Tollforgató

'Estét! ^^

Én most valami könnyed kisregényt szeretnék kérni, angolul.
Lehetőleg AU, valami különlegesre vágyom, egyedire...Az, hogy hetero vagy slash, édes mindegy, csak a nyelvezete ne legyen túlkomplikált (de azért még élvezhető!)

A másik pedig, szintén angolul keresek Ginny/Lucius történetet, hossz, korhatár, alapszituáció mindegy, csak a páros legyen meg.

Előre is köszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 22:06 
Szárnybontogató

egy olvasó írta:
Sziasztok

Én is szeretnék pár tippet kérni. Kategória mindegy csak furcsa párosról szóljon, magyar legyen, ne slash, és befejezett. Ilyesmire gondoltam : http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=32354
Köszi

Néhány Draco/Ginny történet
- Maccs: Igaz/Hamis-
-Kidy: Aranyvérű és a véráruló
-Saya095: Ellenségből szerető

Egyéb:
lidercke: Egy halálfaló becsületszavaHermione/Lucius
Claudee: Vágy- Hermione/Lucius (18+)
angel8: A mások élete- Hermione/Remus novella

Továbbá ajánlanám:
- a Heliopath Charlie/Hermione és Bill/Hermione kihívását, itt találsz jó pár befejezett történetet.
-a Shiconc Challenge kihívást, itt a non-canon csapatban találhatsz több furcsa párost is (pl. Pansy/Ron), igaz az olvasáshoz regisztrálni kell, de a történetek mind befejezettek.

És végül egypár PWP vagy a szerű (szigorúan 18+++) , igaz nem tudom ezek szóba jöhetnek-e:
-Stiga: Álmok- Ginny/Lucius/ Narcissa
-Aya: Szerelmi leckékHermione/Lucius és egy kis Hermione/Draco
Claudee: Ami azzal jár, hogy „Kapd be”- Hermione/Sirius novella

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 20:23 
Zöldfülű

Sziasztok

Én is szeretnék pár tippet kérni. Kategória mindegy csak furcsa párosról szóljon, magyar legyen, ne slash, és befejezett. Ilyesmire gondoltam : http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=32354
Köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 01 (vasárnap), 17:56 
Szárnybontogató

Ehhem, ehhem... izé, hahó!

Remélem jó helyen járok, és itt kell tippeket kérni. (Rendre eltévesztem a fórum témákat, kéretik csak kicsiket ütni.)

Én konkrétan egy ötletes, csavaros, nem túl hosszú (20-30 fejezet), Privet Drive-os vagy kevésbé Privet Drive-os (tehát lényegében bármilyen) történetet keresnék, amiben egy nyomozás áll a központban. (Krimi, mondhatnánk.)

Válaszukat és adójuk 1%-át előre is köszönöm.

Venom voltam, balra el.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 01 (vasárnap), 13:12 
Betűmániákus

mellons írta:
Itt van Germától a Hit, amit most fordít. Abban gyakorlatilag az egész Griffendél csúnyán elárulja, Percy és az ostoba családja miatt. Elég megrázó történet, angolul folytatása is van, de az első része is meglehetősen hosszú.

És ismételten csak a Megváltást tudom még ajánlani, ami szintén fordítás, StormBird LJ-s oldalán találod.

A Faith c. művet most olvasom (úgy vettem észre, hogy annyira nem "slash", így ezt nem is vettem figyelembe, mint kizáró okot), a Redemption-t meg már elolvastam.

Egyéb?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 01 (vasárnap), 11:56 
Billentyűzetgyilkos

Lionela írta:
Ó, köszi. :)

Ezzel elleszek egy pár napig :D

Nagyon szívesen. :) Ezeket mind szeretem, persze ez még nem jelenti azt, hogy neked is tetszik majd, de hátha találsz legalább egyet, ami bejön. :)
Olyanból lehet, többet tudnék ajánlani, ami drámás, angstos, sötét.
Ja, és a WS-en volt egyszer a hurt/comfort az egyik csapat témája, de azok ugye nem feltétlen hosszú sztorik.
Egyébként meg jó olvasást! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 01 (vasárnap), 11:04 
Ó-nagy-admin "backstage"

mellons írta:
Lionela írta:
Ok. Spec kívánsággal jövök. Most elég válogatós hangulatban vagyok. XD

Lio, talán ezek:

Ó, köszi. :)

Ezzel elleszek egy pár napig :D

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 01 (vasárnap), 10:46 
Zöldfülű

Köszönöm az ajánlásokat, megnézegetem őket.

Most olyan történeteket keresek, amik
- AU, akármilyen kifordított is lehet, vicces is, meg nem is, csak jók legyenek.
- Pansy a főszereplő, de nem a könyvekből megismert vinnyogós, egyszerű lány.
- egyszerűen csak humorosak.
- a Roxfort életét mutatja be nagy csaták helyett.

Nimbusz1977 rajongója vagyok, az ő műveit ismerem.
Ne legyen slash, meg tizennyolcas.

lirhen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 01 (vasárnap), 8:30 
Billentyűzetgyilkos

Lionela írta:

Lio, talán ezek:

Aucta Sinistra - Quid Pro Quo
http://www.walkingtheplank.org/archive/viewstory.php?sid=558&warning=4

Merinél érdemes szétnézni (igen, tényleg meri :D) sok angstot ír.
http://www.walkingtheplank.org/archive/viewuser.php?uid=163

Talán anitól az Inga meg az álomcsapda.
http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=3095

Tothem fordításában a Noktürn
http://tothem.livejournal.com/
Hm, talán ugyanitt a tékozló fiú

Gernontól az almafa fordítását mindenképpen ajánlanám, angst, és nagyszerű írás.
http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=5216

Hm, esetleg Nellastól a bűnbak.
http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=4093

Igazából, ha nagyon ráülnék, biztos lenne még sok. Szerintem a magyar fandomban kb. mindent, és angolul is sokat olvastam. Nagy hirtelen ezek ugrottak be, deee... azt hiszem, talán Chii chan LJ-s oldalán van a magyar, és fordított snarrykről, drarrykről egy teljes lista. Mintha nála láttam volna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 01 (vasárnap), 7:58 
Billentyűzetgyilkos

Castiel írta:
Tud valaki mondani valami jó fanficet (remélem van magyar is), amiben Harry-t a hozzá legközelebb álló személyek közül árulja el valaki(k)? (pl.: Ron, Hermione, Albus, stb.)

A Harry Potter and the Order of the Light and Dark c. történetet már olvastam, szal' azt lehetőleg ne ajánljátok.

Itt van Germától a Hit, amit most fordít. Abban gyakorlatilag az egész Griffendél csúnyán elárulja, Percy és az ostoba családja miatt. Elég megrázó történet, angolul folytatása is van, de az első része is meglehetősen hosszú.

És ismételten csak a Megváltást tudom még ajánlani, ami szintén fordítás, StormBird LJ-s oldalán találod.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 31 (szombat), 22:53 
Ó-nagy-admin "backstage"

Castiel írta:
Tud valaki mondani valami jó fanficet (remélem van magyar is), amiben Harry-t a hozzá legközelebb álló személyek közül árulja el valaki(k)? (pl.: Ron, Hermione, Albus, stb.)

A Harry Potter and the Order of the Light and Dark c. történetet már olvastam, szal' azt lehetőleg ne ajánljátok.

Nimphadorától a Titok... című regényét olvastad? Link

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 31 (szombat), 19:04 
Betűmániákus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 31 (szombat), 14:21 
Ó-nagy-admin "backstage"

Na szóval.

Keresnék egy IGÉNYES, JÓL MEGÍRT Snarryt vagy Drarryt a 18-as, angstos, Hurt/Comfortos fajtából, ahol nincsenek üvöltő OOC-k.
Ezt így mind együtt :D

Inkább hosszabb lélegzetvételű műveket igényelnék (értsd legalább 10 ezer szó :P ), és befejezettet.

Lehet angol és magyar is, az mindegy.

Growing Pain, és Cambiare kilőve.

Előre is köszi, és remélem lesz valami, ami minden igényemet kielégíti XD

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 30 (péntek), 20:07 
Szárnybontogató

shanon widow írta:
Utóbbiból barterika művét tudom ajánlani, bár azt lehet, ismered is.
IEPP egyértelműen azt tudom ajánlani... Heteria művei ide nem kerülhettek fel a PWP miatt, de ha rámész a meris adatlapjára, a honlapokat belinkelte, szóval keresgélj bátran :wink:

Remélem, tudtam segiteni :-)

Köszi, barterikához még nem volt szerencsém, Heteriától viszont szintén mindent olvastam már ffneten, de az IEPP-ről őszintén totál elfelejtkeztem, köszi! :) :oops:

A Táskakezű Vonyító Vérszívó Vokalista

"- Ez itt Bori, a kislányunk!
- Hé, ne Bori legyen!
- Jó, akkor kisfiunk..."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 30 (péntek), 16:59 
Betűmániákus

Emmelinegirl írta:
Ez most nagyon elcsépelten fog hangzani, de (újra) rácuppantam az SSHG-ra, viszont a merin lévő szinte összes olyan művet elolvastam, ami igazán érdekel, tudtok egypárat ajánlani nekem? $pray Minél hosszabb, annál jobb!:D

Még elcsépeltebb: (hiába no, ilyen hangulatban vagyok) igazán jó, nagyobb lélegzetű RW/HG-ról tud valaki?
:)

Utóbbiból barterika művét tudom ajánlani, bár azt lehet, ismered is.
IEPP egyértelműen azt tudom ajánlani... Heteria művei ide nem kerülhettek fel a PWP miatt, de ha rámész a meris adatlapjára, a honlapokat belinkelte, szóval keresgélj bátran :wink:

Remélem, tudtam segiteni :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 30 (péntek), 15:15 
Szárnybontogató

Ez most nagyon elcsépelten fog hangzani, de (újra) rácuppantam az SSHG-ra, viszont a merin lévő szinte összes olyan művet elolvastam, ami igazán érdekel, tudtok egypárat ajánlani nekem? $pray Minél hosszabb, annál jobb!:D

Még elcsépeltebb: (hiába no, ilyen hangulatban vagyok) igazán jó, nagyobb lélegzetű RW/HG-ról tud valaki?
:)

A Táskakezű Vonyító Vérszívó Vokalista

"- Ez itt Bori, a kislányunk!
- Hé, ne Bori legyen!
- Jó, akkor kisfiunk..."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 29 (csütörtök), 20:16 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
lirhen írta:
Sziasztok!
Olyan történeteket keresek, ahol Neville lett a Kiválasztott.
Lehet angol is.
Köszönöm.

Szia!

Hát én egyet tudok neked ajánlani, ami nagyon jó, de slash és +18, és nem tudom, azzal hogy állsz. A történet zseniális, a tavalyi MD-n ezzel nyert különdíjat az írónő. Szóval, ha nem zavar a férfi/férfi kapcsolat, akkor mindenképp olvasd el! :)

LittleBlackLily: Változó évszakok

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2625 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 53  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra