Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 16:58

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 32  Következő

Kit likvidáljunk/zárjunk be egy időre az alábbiak közül?
Arthur Weasley 14%  14%  [ 1 ]
Bill Weasley 0%  0%  [ 0 ]
Jack Flamel 0%  0%  [ 0 ]
Bellatrix Lestrange 14%  14%  [ 1 ]
Ron Weasley 43%  43%  [ 3 ]
Lona Wittmi 0%  0%  [ 0 ]
Erin Kraft 0%  0%  [ 0 ]
Izabell Engel Lupin 14%  14%  [ 1 ]
Lucius Malfoy 14%  14%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 7
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 16 (csütörtök), 20:46 
Betűmániákus

Lil Snape Dogg írta:
Juj Lonát nagyon bírtam :D

Én is nagyon szeretem. :)

off: Anyu, Aya üzeni, holnap friss. :)

szerk: Most lépek, mert Ayával dvd-zünk (Kaptár4 :x ), de aztán lehet, hogy még jövök. :-h >:D< Sziasztok :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 16 (csütörtök), 20:44 
Betűmániákus

Dettanetta írta:
Kegyetlen vagy. DE! legalább azt beismerted, hogy az egyik helyes :D Bár ezzel úgy sem megyek semmire, szval... "nagyon sokat mondtál" :?

És mit szólsz, ha azt mondom, hogy ez már nem lesz olyan sokáig titok? :-Ą A történetbeli időt tekintve, néhány hónap múlva kiderülhet, ki Warren anyja. :) ;)

Idézet:
Szóval Az Anya halálfaló, de nem tetszene neki ez az elnevezés. Nem igazán mondható rá, hogy hölgy, huhh akkor azt hiszem kihúzom az egyik tippem, de mind1. Azért leírom még, hogy nevethessen rajta mindenki :-P

Igen, az, már egy jó pár éve halálfaló. És már egy jó pár éve nem "hölgy". ;) =)) A "sátáni vipera" általában jobban passzol rá. =)) ;)

Idézet:
Az Anya lehetne: - Mrs. Greyback (ha van egyáltalán olyan :D)

=)) Ez nagyon jó. :D Nem, eddig nem volt Mrs. Greyback, de... :-? nem egy rossz ötlet... :-? =)) Csodák vannak, és mint tudjuk, nálam bárkinek lehet párja. :D ;) :-Ą Milyen csavar lenne már, ha lenne neki is felesége? :D ;) >:)

Idézet:
- Narcissa Malfoy (bár őt nagyon, de nagyon kétlem, mert ő szerintem vérbeli úrihölgy, szval őt megvétóznám... DE! nő és öhm halálfaló(?) mind1.

Nem, Narcissa hűséges, és különben is, neki ott van Draco. ;) :) Őt amúgy is kezdem megkedvelni, így őt nem adnám Jack-nek. ;) :-Ą
Egyébként, ő nem kifejezetten halálfaló, csak egy halálfaló felesége. Jegye például nincsen. Bár évekig az volt a "szent célja", mint nekik, de ma már más a fő célja. ;) :-Ą Most épp nagyon nem érdekli Voldemort, meg a céljai.

Idézet:
- Bellatrix :D (Ő szörnyen esélyes)

Nos, igen, valóban úgy tűnhet, hogy eléggé esélyes... :-?

Idézet:
Éééés ahogy átbogarásztam a fejezeteket, és találtam pááár érdekes részt:

"- Például Bellatrix Lestrange-ról, és a férjéről Rodolphusról, Dolohovról, Rookwoodról, Derzonról, és Worderről, Drohendről és a fivéreiről, Xaferről, és még több mint egy tucatnyi másikról. Láttam közülük jó párat, mikor a Nagyúrral együtt Greyback házába jöttek. "

Szóval HA! jól értelmezem a mondatot, Drohend nő, szval lehet Ő is Az Anya, bár keveset szerepelt :?

Igen, Drohend egy nő, de nem ő Az Anya. :) Nem is igazán szerepel, csak egy név volt a felsorolásban.

Idézet:
Na itt van még egy idézet, ami eléggé Bellára utal...

"- Itt van apád - mondta kifejezéstelen hangon Perselus, de le sem vette a szemét a fiúról, aki erre a kijelentésre lemerevedett, és arca a halott sápadt, és a zöld különböző árnyalatai között kezdett ingázni. Úgy tűnt, félelmében képes lenne abban a szent pillanatban elájulni.
- Az estét Bellatrix társaságában töltötte, de reggel biztosan meg fog keresni, javaslom, készülj fel - folytatta zavartalanul Piton, mintha csak egy egyszerű utasítást adna az előtte állónak, például egy bájital készítésével kapcsolatban."

Szóval a jóó öreg Jack fiú már ekkor Bellácskával kavart, tehát akár az is lehet, hogy már régebben is, szóval akkor simán lehetne Warren anyja.

Jack már kb. húsz éve kavar Bellával (is). ;) :-Ą (Legalábbis, amikor a csaj épp nem volt dutyiban. ;) ) Jack eléggé "régimódi"( =)) :-Ą ), és ő nemcsak hogy tágynak/másodrendűnek tekinti a nőket, de a hűség fogalmát is úgy értelmezi, hogy a nő az, aki feltétlen hűséggel tartozik, és nem a férfi, sőt. :roll: :? $ear Szóval Jack esetében akár szó szerint is vehetjük a háremet. ;) :-Ą

Idézet:
És mivel Bella hát nem a kedvességéről híres, gondolom nem tetszett neki az ötlet, hogy anyuka lehessen, szval lemondott a gyerekről.
Ja és, háát Bellára nem hinném, hogy azt mondanánk, hogy hölgy... :-D A jelleme, mint egy vadkeselyűé, a kinézete meg néha olyan, mint egy borzas oroszláné, aki persze zöld színű, mert h véletlenül sem a Griffendél oroszlánjához hasonlítsuk :D

:D :)
Erről jut eszembe, Jack ugyebár ad a külsőre, mindig elegánsan öltözik, stb. és "kissé irritálja" őt Bella kinézete, ezért (amint azt a képeken is láthattátok) Bella "kis változáson" fog keresztül menni. ;) :D

Idézet:
Szóval Keb megsérül. Sirius megpróbál apaként viselkedni, ami fogadjunk, hogy nem fog sikerülni (na jóó inkább ne fogadjunk, utálok veszíteni :D) Óóó, én már előre örülök, hogy pofára fog esni :D

Igen, Keb egy kicsit megsérül, de nem nagyon, csak annyira, hogy Sirius pánikolhasson egy fél percig. ;) =)) >:)
És igen, Sirius megpróbál apucisat játszani... kevés sikerrel... >:)

Idézet:
Lona nyugodtan kiabálhat más nyelven is! De mondjuk úgy h egy mondatot mondjuk olaszul, másikat pl. franciául, vagy mit tudom én milyen nyelven. Sirius pedig legalább öt szótárból próbálja majd lefordítani, hogy Lona mit mond, azaz mit kiabál :D

Oké, majd meglátom mit tehetek az ügy érdekében. ;) :D :-Ą
=)) *jááááááááj, elképzeltem, hogy Sirius öt szótárral maga előtt, próbál bocsánatért könyörögni Lonánál, az meg csak kiabál tovább, mondatonként váltva a nyelveket =)) =)) =)) =)) =)) =)) *

Susannah írta:
Atyavilág, gyanúsan fütyörészel... :D

Igen, gyakori szokásom. :-Ą ;) :D

Idézet:
DE! Szeptember tizennegyedikét kéretik ünnepnappá nyilvánítani, UKUME AZT MONDTA VALAKIRŐL, HOGY SEMMIKÉPP SEM SZERETNÉ BÁNTANI! :D :D :D Zárójelesen és ráadásul az egyik kedvenc szereplőmről. :D

:D :-P Tényleg nem szeretném bántani. :-P >:D< :x

Idézet:
Lona... olasz, francia, spanyol, orosz, német... :D :D Most úgy elképzeltem Siriust öt szótárral... =))

Oké lányok, megbeszéltük, ezt tényleg tuti leírom valamikor, mert nem bírom megállni. =)) :)) =)) Ez haláli. :D =)) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 16 (csütörtök), 20:44 

Juj Lonát nagyon bírtam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 16 (csütörtök), 20:28 
Fanfic-faló

Atyavilág, gyanúsan fütyörészel... :D

DE! Szeptember tizennegyedikét kéretik ünnepnappá nyilvánítani, UKUME AZT MONDTA VALAKIRŐL, HOGY SEMMIKÉPP SEM SZERETNÉ BÁNTANI! :D :D :D Zárójelesen és ráadásul az egyik kedvenc szereplőmről. :D

Lona... olasz, francia, spanyol, orosz, német... :D :D Most úgy elképzeltem Siriust öt szótárral... =))

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 16 (csütörtök), 18:22 
Fanficbúvár

Kegyetlen vagy. DE! legalább azt beismerted, hogy az egyik helyes :D Bár ezzel úgy sem megyek semmire, szval... "nagyon sokat mondtál" :?
Szóval Az Anya halálfaló, de nem tetszene neki ez az elnevezés. Nem igazán mondható rá, hogy hölgy, huhh akkor azt hiszem kihúzom az egyik tippem, de mind1. Azért leírom még, hogy nevethessen rajta mindenki :-P

Az Anya lehetne: - Mrs. Greyback (ha van egyáltalán olyan :D)
- Narcissa Malfoy (bár őt nagyon, de nagyon kétlem, mert ő szerintem vérbeli úrihölgy, szval őt megvétóznám... DE! nő és öhm halálfaló(?) mind1.
- Bellatrix :D (Ő szörnyen esélyes)
Éééés ahogy átbogarásztam a fejezeteket, és találtam pááár érdekes részt:

"- Például Bellatrix Lestrange-ról, és a férjéről Rodolphusról, Dolohovról, Rookwoodról, Derzonról, és Worderről, Drohendről és a fivéreiről, Xaferről, és még több mint egy tucatnyi másikról. Láttam közülük jó párat, mikor a Nagyúrral együtt Greyback házába jöttek. "

Szóval HA! jól értelmezem a mondatot, Drohend nő, szval lehet Ő is Az Anya, bár keveset szerepelt :?
Na itt van még egy idézet, ami eléggé Bellára utal...

"- Itt van apád - mondta kifejezéstelen hangon Perselus, de le sem vette a szemét a fiúról, aki erre a kijelentésre lemerevedett, és arca a halott sápadt, és a zöld különböző árnyalatai között kezdett ingázni. Úgy tűnt, félelmében képes lenne abban a szent pillanatban elájulni.
- Az estét Bellatrix társaságában töltötte, de reggel biztosan meg fog keresni, javaslom, készülj fel - folytatta zavartalanul Piton, mintha csak egy egyszerű utasítást adna az előtte állónak, például egy bájital készítésével kapcsolatban."

Szóval a jóó öreg Jack fiú már ekkor Bellácskával kavart, tehát akár az is lehet, hogy már régebben is, szóval akkor simán lehetne Warren anyja. És mivel Bella hát nem a kedvességéről híres, gondolom nem tetszett neki az ötlet, hogy anyuka lehessen, szval lemondott a gyerekről.
Ja és, háát Bellára nem hinném, hogy azt mondanánk, hogy hölgy... :-D A jelleme, mint egy vadkeselyűé, a kinézete meg néha olyan, mint egy borzas oroszláné, aki persze zöld színű, mert h véletlenül sem a Griffendél oroszlánjához hasonlítsuk :D

Szóval Keb megsérül. Sirius megpróbál apaként viselkedni, ami fogadjunk, hogy nem fog sikerülni (na jóó inkább ne fogadjunk, utálok veszíteni :D) Óóó, én már előre örülök, hogy pofára fog esni :D

Lona nyugodtan kiabálhat más nyelven is! De mondjuk úgy h egy mondatot mondjuk olaszul, másikat pl. franciául, vagy mit tudom én milyen nyelven. Sirius pedig legalább öt szótárból próbálja majd lefordítani, hogy Lona mit mond, azaz mit kiabál :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 16 (csütörtök), 14:31 
Betűmániákus

Dettanetta írta:
Szóval ezek közül sem biztos minden, hát így már komolyan veszni hagyom ezt az ügyet.
Akkor lehet, hogy Warren mégis Bella fia? De az nem lehet, mert Bella, idézem, azt mondta: "- A pokolba is, hallgass el, tönkreteszed magad! A szavaid már az árulás határát súrolják! Büszkének kellene lenned a fiadra, büszkének, hisz meg sem próbált kibújni a feladatai és kötelezettségei alól! Ha nekem ilyen fiam lenne…"
Bár ez kétértelmű: 1. ha lenne egyáltalán fia 2. HA olyan fia lenne, mint Draco, azaz van fia, csak nem elkötelezettje a sötét oldalnak, pont mint Warren.

Így van, ezt a mondatot valóban ezen a két módon lehet értelmezni, és ezek közül az egyik értelemszerűen helyes. :) DE! én gonosz és kegyetlen "skizo-boszi" módjára, vigyorogva üldögélek itt, és nem mondom meg, hogy melyik, mert azzal lelőném a poént. :D :-Ą ;)

Idézet:
Warren anyja tehát halálfaló, és nem tartott igényt Warrenre. De mégis, ahogy "beszélsz" róla, tisztára olyan, mintha BIZTOS nem Bellatrix lenne Az Anya. (Ezentúl Az Anyának hívom, majd Warren anyját - legalábbis addig, amíg ki nem derül, kicsoda a hölgy :) )

Igen, halálfaló, méghozzá nem is akármilyen. :-Ą ;)
"Az Anya"... :-? ez tetszik. :) Ha Ő hallaná/látná ezt, sikítófrászt kapna tőle. =)) Lehet épp ezért tetszik annyira. >:) =))
Bár... :-? a "hölgy" kifejezés is... nos... *kuncog* maradjunk annyiban, hogy általában nem nagyon passzol rá ez a megnevezés. ;) :-Ą
=))

Idézet:
Azt hiszem utánanézek, hogy a halálfalók közül kik nők, és majd úgy próbálom meg beazonosítani Warren anyját (a hangsúly a megpróbálom szón van :D)

Sok sikert. Én drukkolok. :) :D
*ukume kedves énjében felmerült a gondolat, hogy megrúgja a kegyetlen énjét, amiért most nagyban kuncog, de a normál énje már megtette ezt helyette :) *

Idézet:
Sirius szóval Kebbel lesz elfoglalva, azaz megpróbál Apaként viselkedni.

A hangsúly itt is a "megpróbál" szón van. >:) Tudod, Keb makacs. :D

Idézet:
Fogadjunk, hogy Keb meg fog sérülni a Voldemortos párbaj után, ezért esik pofára Sirius...

Fogadhatunk, de szerintem én fogok nyerni. ;) :D Nos, most a Voldemortos párbajnál nem sérül meg nagyon Keb, szóval nem kell érte aggódni. Ügyes fiú ő, általában meg tudja védeni magát. :-Ą ;) :-Ą
De azért Sirius így is, úgy is pofára esik majd most. :D >:)
*"Örüljetek örvendjetek, Sirius pofára esett..." =)) =)) =)) *

Idézet:
Am, Lonát jobban bírom, ha olaszul kiabál :D Ezzel a jelenettel örök kedvenc lett :D

Tud még más nyelveken is, ha gondolod, legközelebb kiabálhat másképp is. :D ;) =))

Idézet:
Óóó, Photoshop? Már mióta kíváncsi voltam rá. Amúgy, szerintem tök jóók lettek a képek, szóval szerintem nem kell annyira sokat fejlődnöd :D :) :)

Igen, az. Én is kíváncsi voltam rá, bár tartottam tőle, hogy béna vagyok én ahhoz, hogy használjam, de aztán kis gyakorlás után kezdtem belejönni. $? :)
Kedves vagy, köszönöm, :) de én mégis úgy érzem, lenne még mit fejlődnöm. $?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 16 (csütörtök), 13:22 
Fanficbúvár

Szóval ezek közül sem biztos minden, hát így már komolyan veszni hagyom ezt az ügyet.
Akkor lehet, hogy Warren mégis Bella fia? De az nem lehet, mert Bella, idézem, azt mondta: "- A pokolba is, hallgass el, tönkreteszed magad! A szavaid már az árulás határát súrolják! Büszkének kellene lenned a fiadra, büszkének, hisz meg sem próbált kibújni a feladatai és kötelezettségei alól! Ha nekem ilyen fiam lenne…"
Bár ez kétértelmű: 1. ha lenne egyáltalán fia 2. HA olyan fia lenne, mint Draco, azaz van fia, csak nem elkötelezettje a sötét oldalnak, pont mint Warren.
Warren anyja tehát halálfaló, és nem tartott igényt Warrenre. De mégis, ahogy "beszélsz" róla, tisztára olyan, mintha BIZTOS nem Bellatrix lenne Az Anya. (Ezentúl Az Anyának hívom, majd Warren anyját - legalábbis addig, amíg ki nem derül, kicsoda a hölgy :) )
Azt hiszem utánanézek, hogy a halálfalók közül kik nők, és majd úgy próbálom meg beazonosítani Warren anyját (a hangsúly a megpróbálom szón van :D)
Sirius szóval Kebbel lesz elfoglalva, azaz megpróbál Apaként viselkedni. Fogadjunk, hogy Keb meg fog sérülni a Voldemortos párbaj után, ezért esik pofára Sirius... Am, Lonát jobban bírom, ha olaszul kiabál :D Ezzel a jelenettel örök kedvenc lett :D

Óóó, Photoshop? Már mióta kíváncsi voltam rá. Amúgy, szerintem tök jóók lettek a képek, szóval szerintem nem kell annyira sokat fejlődnöd :D :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 15 (szerda), 20:46 
Betűmániákus

Dettanetta írta:
Sokkal egyszerűbb a válasz? Na jó, most azt a gondolatzavart levezetem.
Amit biztosan tudunk:
- Warren NEM Bella fia
- Jack és Bella együtt lesz, és lesz majd egy kislányuk
- Warren anyját Jack NEM ölte meg, bár sokszor megakarta
- csináltál egy képet, amin rajta van Jack, Warren és Warren anyja, DE! nem mutatod meg

Nos, eme felsorolt pontokra talán jobban illik az "amit biztosan tudunk" helyett az "amit tudni véltek". :) ( >:) ) Mert ezek közül én nem mindet mondtam ki, a négyből csak három olyan van, amit én szó szerint is megerősítettem. :)

Idézet:
Összegzem, mire jutottam: Warren anyja valaki olyan, akin nagyon, de nagyon megfogunk lepődni, és ezért nem láthatjuk a képet :D
Bár az is lehet, hogy rosszul elmélkedtem, és Warren anyja csak ezek után fog szereplni, DE! abban biztos vagyok, hogy megfogunk lepődni :)

Warren anyját nagyon is jól ismerjük. :-Ą Ugyanis halálfaló, csak épp nem tartott igényt a gyerekre, ezért kb. úgy viszonyulnak egymáshoz, mint két vadidegen.
De néhányotok szerintem is meg fog lepődni a hölgy személyét illetően. :) >:) ;) Néhányotok meg diadalittasan felkiált majd, hogy: Én tudtam! :D :-Ą ;)

Idézet:
Ja, és mielőtt elfelejtem: Sziaa! *integet a Nagy Ukume Mester kegyetlen énjének*

:D Ja, 1-es számú skizofrén énem üdvözletét küldi. :-h ( =)) ) Kb. olyan vagyok, mint a Bűbájos boszorkák egyik részében volt Prue, mikor egy varázslat következtében lett két klónja. ;) Na, én is így vagyok. :D ;) Az egyik énem a gonosz és kegyetlen változat, a másik a kedves, jószívű, engedékeny, és van a "normál" énem, akiben minden megvan együtt. :D ;) :D

Idézet:
Óóó, és ugraszd össze Siriust és Lonát, szenvedjen egy kicsit az áruló Tekergő, mert az Azkabanban hagyta Harryt!!!!! :twisted:

Sirius most kicsit Kebbel lesz elfoglalva. ;) >:) Lona meg a megértő, és együttérző barátnő lesz. :) De előbb persze pofára ejtem még kicsit Siriust a Voldemortos párbaj után. :-Ą >:) ;) :-Ą

Idézet:
Egyébként ezeket a képeket hogy csinálod? Milyen képszerkesztővel? ;;)
Nem vagyok otthon az ilyen témákban, ami érdekes is, mert még infós versenyeken is nyertem :?

Adobe Photoshop 7.0 nevű képszerkesztővel. :)
Szeretem is, mert egyszerű és jó. :) Bár szerintem még bőven lenne hová fejlődnöm ezen a téren, de azért elvagyok. :#-) :)

Susannah írta:
Azt honnan tudjuk, hogy nem Belláé? Lemaradtam valamiről? :?

*ukume most előveszi a gonosz és kegyetlen énjét, és csak annyit reagál*
$? :-Ą >:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 15 (szerda), 20:33 
Fanfic-faló

Azt honnan tudjuk, hogy nem Belláé? Lemaradtam valamiről? :?

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 15 (szerda), 15:52 
Fanficbúvár

Sokkal egyszerűbb a válasz? Na jó, most azt a gondolatzavart levezetem.
Amit biztosan tudunk:
- Warren NEM Bella fia
- Jack és Bella együtt lesz, és lesz majd egy kislányuk
- Warren anyját Jack NEM ölte meg, bár sokszor megakarta
- csináltál egy képet, amin rajta van Jack, Warren és Warren anyja, DE! nem mutatod meg
Összegzem, mire jutottam: Warren anyja valaki olyan, akin nagyon, de nagyon megfogunk lepődni, és ezért nem láthatjuk a képet :D
Bár az is lehet, hogy rosszul elmélkedtem, és Warren anyja csak ezek után fog szereplni, DE! abban biztos vagyok, hogy megfogunk lepődni :)
Ja, és mielőtt elfelejtem: Sziaa! *integet a Nagy Ukume Mester kegyetlen énjének*

Óóó, és ugraszd össze Siriust és Lonát, szenvedjen egy kicsit az áruló Tekergő, mert az Azkabanban hagyta Harryt!!!!! :twisted:

Egyébként ezeket a képeket hogy csinálod? Milyen képszerkesztővel? ;;)
Nem vagyok otthon az ilyen témákban, ami érdekes is, mert még infós versenyeken is nyertem :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 15 (szerda), 13:47 
Betűmániákus

Dettanetta írta:
Hát ha nem, akkor nem :D
De ha nem csalta meg Jack Warren anyját, akkor hogy lesz Bellának kisbabája? :-? Vagy Warren anyja végül meghal, és akkor nem minősíthető csalásnak Jack öhm tette, vagy Bellának nem is Jacktől lesz gyereke, csak megtévesztésként volt rajta a képen :-?

Nem. :)
Túlbonyolítod. :) Ennél hidd el nekem, sokkal egyszerűbb a válasz. :) De mivel gonosz vagyok és kegyetlen, én csak ravaszul mosolygok, néha sátánian felkacagok, és közben aláfestésnek megy a fütyörészés a háttérben. :D >:) :-Ą És hagylak titeket még egy kicsit ötletelni. >:) :D ;)

Idézet:
Most már értem Warren ügyét, és nagyon imádom azt a srácot :D Csinálsz majd egy olyan képet, amin Jack, Warren és Warren anyja lesz rajta? ;)

Ismét lehet köszönteni a kegyetlen énemet. :D Már csináltam ilyen képet, csak még tartogatom egy picit, és majd akkor mutatom meg, amikor eljön a megfelelő idő. :D >:) ;)

Idézet:
Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok... Jajj legyen már meg gyorsan az a gyerkőc, éés akkor "láthatom" Bellát hisztizni :D Meg persze ott az a meglepi is..

Mindent a maga idejében. :) Bella számára igencsak "zavaros" időszak következik. Az elkövetkező kilenc hónap alatt módunk nyílik majd egy egészen új oldaláról megismerni Bellát. ;) :D :-Ą Végül pedig... ott lesz az a bizonyos meglepetés. :-Ą ;) :D

Idézet:
Ja és, Lona ugye még össze fog veszni Siriusszal ilyen súlyosan? Úgy értem, hogy megint olaszul fog kiabálni, és Sirius szótározhat majd. :D Az annyira jóó volt. A kedvenc részem volt, na meg persze Keb, de ezeket részleteztem már a meris kritikámnál :D

Még nem tudom, de... :-? ha találok rá okot, akkor még egyszer-kétszer talán egymásnak ugrasztom őket. ;)
Igen, olvastam a kritikádat, és ígérem, hogy amilyen hamar csak tudok, válaszolni is fogok rá. :) Kicsit elmaradtam mostanában a válaszokkal. :#-) De majd összekapom magam. :)

Idézet:
Amúgy most jóó sokat fogok ide írni, valamivel el kell üssem az időt, ha már suliba nem mehetek... (Nem mintha bánnám :D) Csak én lehetek ilyen ügyes - bokarándulás. :cry: :cry:

Ejnye, Detti, vigyázz magadra. :( >:D< Jobbulást a bokádnak. De persze én csak örülök, ha itt vagy, :) bár úgy jobban örülök, ha nem bokarándulás következtében. ;) :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 15 (szerda), 12:54 
Fanficbúvár

Hát ha nem, akkor nem :D
De ha nem csalta meg Jack Warren anyját, akkor hogy lesz Bellának kisbabája? :-? Vagy Warren anyja végül meghal, és akkor nem minősíthető csalásnak Jack öhm tette, vagy Bellának nem is Jacktől lesz gyereke, csak megtévesztésként volt rajta a képen :-?
Most már értem Warren ügyét, és nagyon imádom azt a srácot :D Csinálsz majd egy olyan képet, amin Jack, Warren és Warren anyja lesz rajta? ;)
Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok... Jajj legyen már meg gyorsan az a gyerkőc, éés akkor "láthatom" Bellát hisztizni :D Meg persze ott az a meglepi is..
Ja és, Lona ugye még össze fog veszni Siriusszal ilyen súlyosan? Úgy értem, hogy megint olaszul fog kiabálni, és Sirius szótározhat majd. :D Az annyira jóó volt. A kedvenc részem volt, na meg persze Keb, de ezeket részleteztem már a meris kritikámnál :D
Amúgy most jóó sokat fogok ide írni, valamivel el kell üssem az időt, ha már suliba nem mehetek... (Nem mintha bánnám :D) Csak én lehetek ilyen ügyes - bokarándulás. :cry: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 14 (kedd), 10:55 
Betűmániákus

Dettanetta írta:
A testőrséged kijátszható (elméletileg, gyakorlatilag nem biztos) :-?

Az én testőrségem ugyan nem. ;) :-Ą

Idézet:
Ha Jack szereti Warren anyját, akkor miért csalta meg? :-? :-?

Mondtam én egy szóval is, hogy megcsalta? :D ;;) :-Ą

Idézet:
Egyébként arra gondoltam, hogy mivel Jack szociopata tömeggyilkos, és Bella is az, akkor szerintem kevés esély arra, hogy a gyerekük normális legyen, és ne örökölje ezeket a hülye géneket. De ha mondjunk Warren anyja egy kedves, aranyos asszonyka, akit mondjuk hozzákényszerítettek Jackhez... Szinte látom magam előtt a helyzetet. Dee persze ez lehet másképp is, hisz ha az anyja is ilyen... akkor Warren a család "feketebáránya", ahogy Sirius is volt a Blackeknél.

Warren ebből a szempontból valóban "feketebárány". Ha azt vesszük, szó szerint. Ő a bárány a "feketék" közt.
A maga nemében páratlan "tehetség" lehetne, elképesztő "művész". De, Jack, tudtán kívül pont azzal hiúsította ezt meg, amivel rá akarta venni a fiát az öldöklésre. A nevelési módszereivel. Warren egész életében rettegésben élt, folyamatos halálfélelemben, úgy, hogy bármelyik pillanatban, bármelyik tette, vagy szava okot adhatott rá, hogy az apja alaposan ellássa a baját. És szegény az esetek többségében - főleg amikor még nagyon kicsi volt - azt sem tudta, hogy miért kap büntetést. Őbenne ezért soha nem "fejlődött ki" az a gyilkolási ösztön, amit Jack annyira elő akart belőle hozni, és ami talán benne is van valahol mélyen, de azzal, ahogy ez az állat bánt szegény fiúval egész életében, azzal elintézte, hogy Warren, bár egy rettegő, és súlyosan bántalmazott gyerek legyen, de emellett mérhetetlenül jó is, aki soha senkit nem tudna bántani.

Idézet:
"majd lesz egy kis meglepim vele kapcsolatban" Te jóóó ég ezt most muszáj volt elmondanod? Még jobban izgulok :D

Igen, muszáj volt. >:) :D Bocsi. :)

Idézet:
Ééés cukii kislányka, jupíí :) Am, lehetne mondjuk, hogy Voldika elrabolja a kislányt, és akkor Bellában felébred az anyai szeretet, és ellenszegül, és meghal a lányáért, mint Lily Potter Harryért :) És akkor Bella bűne enyhül egy kicsit. Annyira bírom őt. :)

Igen, kislány. :)
Nos... ugyan nem ez fog történni, de szerintem ami történni fog, az is tetszeni fog, ha bírod Bellát. :) :-Ą ;)

Susannah írta:
Majd írok a merin rendes kritikát is, most csak így kutyafuttában: óriási volt ez a rész is. :D

Köszönöm, örülök neki nagyon, hogy tetszett. :)

Idézet:
Az egészet imádtam, főleg, mikor Keb meg Dumbledore beszélnek. :D Galadriel tükrénél kevésen múlt, hogy leessek a székről... :D Nem lehetne nekünk is belelesni egy kicsit? :D Ezek a célozgatások... Tépem a hajam rendesen. :D

Pedig azt majdnem nem raktam bele. :-Ą De aztán végül mégis, mert imádom Kebet. :) Meg a gonosz kis célozgatásaimat is. >:) :-Ą Amikért bocsi, de muszáj volt, ettől lesz izgalmas a történet. :#-) :-Ą :)
Galadriel tükre Lothlórienben van, így most biztosan nem tudunk belenézni, de nincs is rá szükség, ugyanis Albus barátunk titkai már nem sokáig maradnak titkok, legalábbis Ginnyék számára nem. :-Ą :-Ą :-Ą Ugyanis a barátunk naplóját még ebben az évben meg fogják fejteni, és elkezdik elolvasni. És ekkor majd mi is megtudunk végre néhány érdekes dolgot.

Idézet:
Jaj, ez az olasz ordibálás Lonától... :D :D

Igen, ezt sem bírtam kihagyni. :)) Elképzeltem, hogy Sirius és Lona állnak egymással szemben, s míg Lona tökéletes "olaszsággal" kiabál, addig Sirius lázasan lapozgat egy szótárban, és nagyon béna kiejtéssel makog valami olyasmit, hogy sajnálja... =)) >:) =)) * >:) gooooonooooosz >:) *

Idézet:
És akkor most egy komoly figyelmeztetés: ha Inalával bármit művelsz, én meg-tép-lek! :evil: :evil: :evil: Túlzottan emlékeztet az egyik saját szereplőmre, meg amúgy is, imádom.

Inalát én is imádom. :) És én semmiképpen sem szeretném bántani őt. :-SS Különben meg, Keb se az a fajta, aki csak úgy hagyná, hogy az anyjának baja essen. ;) :-Ą Tudja a módját, hogyan mentse meg, ha baj adódik. :-Ą ;)

Idézet:
Ja, és egy picike off: imádom az avádat. :D

Köszönöm. :) Én is imádom a tiédet. :D $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 13 (hétfő), 20:23 
Fanfic-faló

Majd írok a merin rendes kritikát is, most csak így kutyafuttában: óriási volt ez a rész is. :D Az egészet imádtam, főleg, mikor Keb meg Dumbledore beszélnek. :D Galadriel tükrénél kevésen múlt, hogy leessek a székről... :D Nem lehetne nekünk is belelesni egy kicsit? :D Ezek a célozgatások... Tépem a hajam rendesen. :D Jaj, ez az olasz ordibálás Lonától... :D :D

És akkor most egy komoly figyelmeztetés: ha Inalával bármit művelsz, én meg-tép-lek! :evil: :evil: :evil: Túlzottan emlékeztet az egyik saját szereplőmre, meg amúgy is, imádom.

Ja, és egy picike off: imádom az avádat. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 13 (hétfő), 17:31 
Fanficbúvár

A testőrséged kijátszható (elméletileg, gyakorlatilag nem biztos) :-?

Ha Jack szereti Warren anyját, akkor miért csalta meg? :-? :-? Egyébként arra gondoltam, hogy mivel Jack szociopata tömeggyilkos, és Bella is az, akkor szerintem kevés esély arra, hogy a gyerekük normális legyen, és ne örökölje ezeket a hülye géneket. De ha mondjunk Warren anyja egy kedves, aranyos asszonyka, akit mondjuk hozzákényszerítettek Jackhez... Szinte látom magam előtt a helyzetet. Dee persze ez lehet másképp is, hisz ha az anyja is ilyen... akkor Warren a család "feketebáránya", ahogy Sirius is volt a Blackeknél.

"majd lesz egy kis meglepim vele kapcsolatban" Te jóóó ég ezt most muszáj volt elmondanod? Még jobban izgulok :D Ééés cukii kislányka, jupíí :) Am, lehetne mondjuk, hogy Voldika elrabolja a kislányt, és akkor Bellában felébred az anyai szeretet, és ellenszegül, és meghal a lányáért, mint Lily Potter Harryért :) És akkor Bella bűne enyhül egy kicsit. Annyira bírom őt. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 13 (hétfő), 15:36 
Betűmániákus

meichan írta:
Hehe írtam kritit :D Nos hát,öhm......khm.......tudod azért még mindig lehet próbálkozni de tényleg jó ötlet volt a függővég és ahogy láttam szegény Detti gyorsan elő is akarta keresni a vasvilláját de én még mindig nagyon el vagyok rontva általad :)) >:)

Igen, olvastam, és a válasz is folyamatban van, arra is, meg az előzőre is. :) :#-) Remélem még az ezredforduló előtt megérkezik. ;) :D :))

Sebaj, próba szerencse, talán majd legközelebb. >:) >:) >:)

Idézet:
Viszont én azt állítottam,hogy Waren Bella fia de most úgy tűnik,hogy nagyon eltévedtem és majd csak most lesz neki :-P

Hát most határozottan lesz neki, ez biztos. :D :-Ą

Idézet:
Azért most már tényleg érdekelne,hogy JAck mit is csinált Bellával a szobában mert nem hiszem,hogy teázni mentek $?

:-Ą :D Hi-hi-hi... tartsak előadást a méhecskéről és a virágról, vagy a gólyákról? =)) :D ;)

Idézet:
Hm még egy-két ilyen dühroham és Bella áldott állapotba kerül bár lehet,hogy számára inkább áldatlan állapot lesz az. $? :D

Ami azt illeti, épp ez az az alkalom, ami olyan nagyon "áldott" lesz. :-Ą ;) :-Ą

Idézet:
No most azt hiszem,hogy vissza nézek és megkukkantom a képet mégegyszer jó alaposan mert nem hagy nyugodni ez a gyerek dolog :D

Jó nézegetést. :-Ą :D

Dettanetta írta:
*hangosan beköszön*
Sziasztok!
Az a vasvilla mindig jól fog :D

Szia. :)
Nem baj, nekem meg van "testőrségem", :D ;) akik megvédenek a vasvillás támadóktól. :D :D

Idézet:
Am, szerintem simán elmehettek teázni is, és majd utána... (vagy közben :D)

Jack hiába angol, nem szereti a teát. :-P Szóval teázás nem volt, se előtte, se utána, se közben. :-P :D ;)

Idézet:
Szerintem Jack megölte Warren anyját, aki biztos nem Bella, mert akkor Warren nem lenne jóófej :D

Jack nem ölte meg Warren anyját, pedig egyszer-kétszer nagyon szerette volna, de... a maga módján szereti a nőt a mai napig is, ezért nem tette meg. :-Ą ( >:) =)) )
Am, szerintem ez nem helytálló, hisz Jack ugye tutira Warren apja, a srác mégsem egy szociopata tömeggyilkos, szóval bárki lehet az anyja. :D ;)

Idézet:
Bella biztos először kivágja a hisztit (jobb esetben gyilkolászni megy), majd ezek után vigyorogni fog, és közli Voldikával: - Én örömmel áldozom fel a gyermekemet!

Bella ismét végig fogja hisztizni az első pár hónapot, az tuti, de... :D aztán mikor már nagyon közel lesz a végéhez, akkor majd lesz egy kis meglepim vele kapcsolatban. :D :-Ą :D :-Ą De az tuti, hogy nem adom Voldinak a gyereket. :|N [-( Nem, és nem, nem engedem. :-P ;)

Idézet:
Egyébként, ukume, annyit megtudhatunk, hogy fiú lesz-e vagy lány? O:-)

Ezt még nem döntöttem el igazából, de... :-? valószínűleg lány lesz. :-? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 13 (hétfő), 14:28 
Fanficbúvár

*hangosan beköszön*
Sziasztok!
Az a vasvilla mindig jól fog :D Am, szerintem simán elmehettek teázni is, és majd utána... (vagy közben :D)
Szerintem Jack megölte Warren anyját, aki biztos nem Bella, mert akkor Warren nem lenne jóófej :D
Bella biztos először kivágja a hisztit (jobb esetben gyilkolászni megy), majd ezek után vigyorogni fog, és közli Voldikával: - Én örömmel áldozom fel a gyermekemet!
Egyébként, ukume, annyit megtudhatunk, hogy fiú lesz-e vagy lány? O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 22:12 
Fanficbúvár

Hehe írtam kritit :D Nos hát,öhm......khm.......tudod azért még mindig lehet próbálkozni de tényleg jó ötlet volt a függővég és ahogy láttam szegény Detti gyorsan elő is akarta keresni a vasvilláját de én még mindig nagyon el vagyok rontva általad :)) >:)

Viszont én azt állítottam,hogy Waren Bella fia de most úgy tűnik,hogy nagyon éltévedtem és majd csak most lesz neki :-P Azért most már tényleg érdekelne,hogy JAck mit is csinált Bellával a szobában mert nem hiszem,hogy teázni mentek $?
Hm még egy-két ilyen dühroham és Bella áldott állapotba kerül bár lehet,hogy számára inkább áldatlan állapot lesz az. $? :D

No most azt hiszem,hogy vissza nézek és megkukkantom a képet mégegyszer jó alaposan mert nem hagy nyugodni ez a gyerek dolog :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 20:29 

Bella terhes lesz és megszül? (erre holnap fészen válaszolnál? ;;) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 20:06 
Betűmániákus

Sejtettem, hogy érdekelni fog titeket a dolog. :D ;) És én pedig most jöttem rá, hogy mennyire imádom kínozni Bellát. :D Azt kapja tőlem, amit ő annyira nem akart mégegyszer átélni, mint más a pestist. :D >:) :-Ą :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 20:00 
Fanficbúvár

Jaj, tényleg! 1996, és nem 95!

Huhh már nagyon várom a "nagyon közeli jövőt" :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 19:55 
Betűmániákus

Jelenleg 1996 szeptembere van. :) Ez a képen látható helyzet pedig a "nagyon közeli jövőben" várható. :D :-Ą ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 19:50 
Fanficbúvár

Nagyon szívesen :)

Óóó, és ez jövő kb. mikor lesz? Mert most 1995 van, ha jól tudom, éés csak hogy tudjam mennyit kell rá várni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 19:43 
Betűmániákus

Köszönöm, tényleg. :)

Pontosabban, mi FOG történni velük. :D A kép ugyanis a jövőt mutatja. :-Ą ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 19:36 
Fanficbúvár

Nekem tényleg nagyon tetszik :) De így egyben az egész, az nagyszerű :) Szinte látom magam előtt, hogy mi történt Bellával és Jackkel :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 19:32 
Betűmániákus

Köszönöm, aranyos vagy, örülök neki, hogy tetszik. :)
Hát, igen, szerintem nem a legjobb, mert nem olyan élethű, mint szerettem volna, de messzebbről nézve egészen tűrhető. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 19:25 
Fanficbúvár

ukume írta:
Detti, íme a kép: http://www.kephost.com/images3/9aairx7nqeadmj05wa3s.jpg
Nem a legjobb képem, de... $? a célnak egészen jól megfelel. :)

Köszii, már le is mentettem a külön Miért? képeknek fentartott mappámba :) Nem a legjobb? Nekem nagyon tetszik :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 18:49 
Betűmániákus

Detti, íme a kép: http://www.kephost.com/images3/9aairx7nqeadmj05wa3s.jpg
Nem a legjobb képem, de... $? a célnak egészen jól megfelel. :)

Lil Snape Dogg írta:
Szia Ukume mester _U_

Jöttem a szokásos véleményíró túrámra Oltárod elé :)

Óóóóó ÓÓóóó ÓÓóóó *meg van hatva* Köszönöm :x

Akkor bele is kezdenék az ajándékomba :) *nyálcsorgatva olvasni kezd*

Szia Anyu! >:D< Örülök neki igazán, hogy örültél a fejezetnek. :) >:D<

Idézet:
Remek, Piton na már jól indul :D Szépen leszidta Dumbit, nagyon nagyon helyes *bólogat* Hm Szegény Drac helyzete viszont egyátalán nem tetszik :( Viszont Piton kirohanása az elején miután a védelemről beszéltek.. :g na az tetszett nagyooonn^^ Hogy Dumbi milyen butuska.. szerintem simán kihagyta volna Dracót a védelemből, mi? :D

Hát igen, Albust szidni sosem árt. ;) És az csak még nagyobb poén, amikor Piton szidja. :D
Draco helyzete valóban nem épp rózsás, de nem kell félni, eszes fiú ő, meg lesz minden oldva. :-SS $pray :-Ą
Piton kirohanása szerintem is jó volt, hogy ő akkor mégis hogy fog tanítani? Ez édes volt. 8-> Persze nyilvánvalóan nem az állása miatt aggódott, ;) de akkor is cuki volt. :D
Hát... hogy Albus mit tett volna Dracóval...? :-? Lehet hogy igen, kihagyta volna inkább, de nem biztos. :)

Idézet:
Jaj szegény Warren :( Olyan kegyetlen vele a sors... de azért remélem a vén bolond őt legalább megmenti... Jaj Dumbitól már lassan hányok de komolyan, bocsika, de ez van.

Ne aggódj, Warren meg lesz védve. Bár nem feltétlenül Albusnak hála... :-Ą :-Ą :-Ą de meg lesz védve. :D

Idézet:
Jaj Narcissa... hát mint a könyvben mi? Pitonhoz fordul.. Kivi vagyok segít e neki a férfi.. ÚÚÚÚÚÚÚÚ :shock: azta de utálom most X-( Miért nem segít rajta Piton?????

Igen, a Narcissás részt megtartottam a könyvből, mert ott is imádtam, és így nem hagyhattam ki. :D És hogy Piton miért mondta Narcissának, hogy nem segít? Hát igazából azért, amit ő is felhozott indoknak: Mert van annál jobb dolga is, hogy még a nő előtt is "bohóckodjon". :-Ą ;) :-Ą Egyébként meg, így is el kell lavíroznia Dumbledore meg Voldemort között, nem kell még, hogy Bella és Narcissa is bekavarjon neki. ;) :roll: Szerinte. ;)

Idézet:
Hoppsz Bella jól megkapta a magáét :D Na azért, Piton csak elmegy Dracért... haragudtam volna ha nem *csúnyán néz*

Bizony, Bella megkapta. >:)
Persze hogy elmegy, hisz Albusnak megígérte, hogy elviszi hozzá a fiút, csak épp Narcissának erről nem kell tudnia. :-Ą ;)

Idézet:
Jaj Draciii hát ez a jelenet nagyon de nagyooon tutto franco 8-> Micsoda igazságokat mondanak ezek :) Hejj egyre több jóóó dolgot mondanak :)

Bizony, az jó volt. Mondtak ott érdekes dolgokat. :) Azt hiszem, fognak ők még jókat beszélgetni. :D ;)

Idézet:
Na Piton és Drac. Erre benevezek :D Oh O.o véletlen entert nyomtál rossz helyen és azt hittem hogy Lucius van Piton helyett O.o De nem hálistennek :D

Hol? $? ;;) Megyek kijavítom. :#-)

Idézet:
Na végre Ginny :) HAJRÁ GINNY *lobogtatja a zászlót*

:D Úgy bizony, hajrá Ginny. :D

Idézet:
Hoppá, Piton kifog akadni :-SS Óóóó Edward szerelmes :x :x jaaaj de ééédes :x Jaj de bírom ahogy az apjukkal csevegnek :)) Jaaaj Sirius beszóóólt XDDD Jaj bírom :D:D:D

Ki bizony. >:)
Igen, Edward szerelmes. :x 8-> Édes bizony, nagyon is. Imádom. :x
Azt én is bírtam, meg azt is, amikor Piton kilépett az ajtón, és meglátta Siriust. >:) =)) Gooonosz vagyok. >:) :))

Idézet:
Na, Keb Dumbival. :) Nem akar Siriusnak megbocsájtani, nagyon de nagyon helyes. Hát ANgelina.. rá kivi leszek :)

Bizony, Keb makacs, de... :-Ą :-$ :-Ą majd meglátod mi lesz a kövi fejiben. :-Ą >:)
Angelina... :-Ą vele meg kis probléma lesz hamarosan... :-Ą :-Ą

Idézet:
Reggel a Weasley-knál :D jóó. Hehe bírom Lonát :D Ahogy Siriussal bánik :)) O.o

Ja, meg ébresztés Molly-módra. =))
Lonát én is nagyon bírom, és azt is, hogy igen talpraesett, és kiáll magáért, nem omlik szó nélkül Sirius lábai elé, hanem ha kell, akkor keményen megleckézteti. :D >:)

Idézet:
Molly megőrült... milyen átok volt az?

Az egy csúnya átok volt, :-SS és Molly kissé tényleg őrült. :-O :-SS De ezt tőle már kezdjük szerintem megszokni. :-Ą

Idézet:
Jaj Nagyon drága vagy :x A kép :x imádom :x:x Az egész fejezet mennyei volt köszönöm az élményt :x

Én köszönöm, hogy olvastad. :) Nagyon-nagyon örülök neki, hogy tetszett a fejezet is, meg a kép is. :) :x És köszönöm szépen a gyönyörű kritikát is. :D :x >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 18:01 

Szia Ukume mester _U_

Jöttem a szokásos véleményíró túrámra Oltárod elé :)

Óóóóó ÓÓóóó ÓÓóóó *meg van hatva* Köszönöm :x

Akkor bele is kezdenék az ajándékomba :) *nyálcsorgatva olvasni kezd*

Remek, Piton na már jól indul :D Szépen leszidta Dumbit, nagyon nagyon helyes *bólogat* Hm Szegény Drac helyzete viszont egyátalán nem tetszik :( Viszont Piton kirohanása az elején miután a védelemről beszéltek.. :g na az tetszett nagyooonn^^ Hogy Dumbi milyen butuska.. szerintem simán kihagyta volna Dracót a védelemből, mi? :D

Jaj szegény Warren :( Olyan kegyetlen vele a sors... de azért remélem a vén bolond őt legalább megmenti... Jaj Dumbitól már lassan hányok de komolyan, bocsika, de ez van. Jaj Narcissa... hát mint a könyvben mi? Pitonhoz fordul.. Kivi vagyok segít e neki a férfi.. ÚÚÚÚÚÚÚÚ :shock: azta de utálom most X-( Miért nem segít rajta Piton?????

Hoppsz Bella jól megkapta a magáét :D Na azért, Piton csak elmegy Dracért... haragudtam volna ha nem *csúnyán néz* Jaj Draciii hát ez a jelenet nagyon de nagyooon tutto franco 8-> Micsoda igazságokat mondanak ezek :) Hejj egyre több jóóó dolgot mondanak :)

Na Piton és Drac. Erre benevezek :D Oh O.o véletlen entert nyomtál rossz helyen és azt hittem hogy Lucius van Piton helyett O.o De nem hálistennek :D

Na végre Ginny :) HAJRÁ GINNY *lobogtatja a zászlót*

Hoppá, Piton kifog akadni :-SS Óóóó Edward szerelmes :x :x jaaaj de ééédes :x Jaj de bírom ahogy az apjukkal csevegnek :)) Jaaaj Sirius beszóóólt XDDD Jaj bírom :D:D:D

Na az első fél feji elolvasva :D tetszik 8->

Na, Keb Dumbival. :) Nem akar Siriusnak megbocsájtani, nagyon de nagyon helyes. Hát ANgelina.. rá kivi leszek :)Reggel a Weasley-knál :D jóó. Hehe bírom Lonát :D Ahogy Siriussal bánik :)) O.o Molly megőrült... milyen átok volt az?

Jaj Nagyon drága vagy :x A kép :x imádom :x:x Az egész fejezet mennyei volt köszönöm az élményt :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 17:54 
Fanficbúvár

Véletlen lenne :D
Óóó, én szeretném :) De minden rajtad múlik :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dettanetta 2010 szeptember 12 (vasárnap), 18:01-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 17:50 
Betűmániákus

Ha Ginnynek és Harrynek lesz gyerekük, akkor szerintem eléggé valószínűtlen, hogy Dudley felesége is ott szülne, ahol Ginny. :-Ą

Dettanetta írta:
Jupíí, nem hallucináltam :) Szval akkor Bella és Jack együtt lesz? Jajj, de kár, hogy nincs facebook-om :(

Nem, nem hallucináltál. :) Igen, Bella és Jack együtt voltak. :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą

Hát, ha szeretnéd, belinkelhetem ide is a képet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 17:24 
Fanficbúvár

Tényleg nagy mákod van, de csak mert én most annyira kedves vagyok :)

Jól van, LEHET hogy lesz gyerek :D Nem kínoznád meg vele, ha a Privet Drive-ra vinné Harry és Ginny! Képzeld el, ha mondjuk a kis Lily leégetné Petunia haját stb.
Legyen egy véletlenszerű találkozás, az tényleg az lenne. De van egy újabb ötletem, tetszeni fog szerintem:
Ginny szül, és Harry bemegy hozzá, ahol Véletlenül összetalálkoznak Vernonnal és Petuniával, meg persze Dudleyval, mert Dudley felesége is szül. És felsír Lilyan Sara Potter, és Harry bemutatja Petuniáéknak, és akkor Vernon benyögné: - Könyörgöm, csak még egy Pottert ne!

Jupíí, nem hallucináltam :) Szval akkor Bella és Jack együtt lesz? Jajj, de kár, hogy nincs facebook-om :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 17:16 
Betűmániákus

Oké, Anyu, már alig várom. :D :)

Detti, hát... tényleg nagy mákom van. #:-S ;)

Na jó, tegyük fel, hogy lesz gyerek, na most, ha lesz, eszemben sincs a Privet Drive-ra vinni. :-O :-t :-O Szegény gyereket nem akarom én megkínozni. :-O :-SS :|N
=))
Bár egy véletlenszerű találkozás a családdal nem kizárt... :-? :-Ą :D Az nagy poén lenne. =)) :D

Dettanetta írta:
Azon a képen nem Bella van egy gyerekkel? Vagy csak hallucináltam? Vagy rosszul láttam? Deee most kell az a gyerek, ha már lehet hogy odaképzeltem :-P

De-de, azon a képen Bella van egy gyerekkel, nem hallucináltál, és jól láttad. :D :)) :D Akinek esetleg van facebook-j, megnézheti a képeim közt a "babás képet" külön is. :D ;) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 17:06 
Fanficbúvár

Szia, Ukume!

Szerencséd van, az a vasvilla csak nem került elő...

Nem kell megbeszélni azt Harryvel, inkább csak Ginnyvel :) Ginny meg majd elpirulva megmondja Harrynek, hogy apa lesz :D

Am ha lesz gyerek, akkor elvihetnék a Privet Drive-ra, mert ha jól tudom nem ölted meg Dursleyéket. Képzeld el, ahogy Harry és Ginny bekopog Dursleyékhez; az ajtót kinyitja Vernon bácsi, és már elkezd dagadni az az ér a halántékánál. Odamegy melléje Petunia, Dudley és HA van Dudleynak felesége, akkor az is, és akkor Harry nagy vigyorogva így szól: - Hello, Vernon bá'. Ő itt a feleségem, Ginny, ő pedig a lányunk, Lilyan Sara Potter.
Mondjuk otthagynák Lilyt vakációzni, és a kislány az őrületbe kergetné a családot, miközben összebarátkozna Dudley fiával v. lányával :D

Rengeteg ötletem van még, hogy mi legyen, dee te vagy az író :D

Azon a képen nem Bella van egy gyerekkel? Vagy csak hallucináltam? Vagy rosszul láttam? Deee most kell az a gyerek, ha már lehet hogy odaképzeltem :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 17:00 

Kritika íródik és idemegy ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 16:52 
Betűmániákus

Sziasztok! :)

Anyu, dehogy sértődök meg, annak szántam. :) <:-P

Detti, remélem nem találtad meg azt a vasvillát... :-S :-SS
Igen, ezt már mondták nekem, hogy kegyetlen vagyok. >:) :-Ą

Jó, jó, jó, bringázás tuti lesz az epilógusok egyikében, a gyerkőcöt meg majd még megbeszéljük Ginnyvel és Harryvel. ;) :-Ą :D

Ami pedig az esetleges Potter-örökös "élettörténetét" illeti... :-? na, az majd eldől még. :D ;) De lehet róla szó, HA lesz gyerek. :-P :-Ą :D
De az ötleteid nagyon tetszenek. :D :)

Dettanetta írta:
Sőt talán játszhatna Bella gyerekével:)

Most gonosz leszek, és megkérdezem: Melyikkel? ;;) :D >:)

Daedalus, igen, előtte fogják megtalálni, DE nem Hermione, nem Ron, nem Dumbledore, de még csak nem is Sirius. :D :-Ą :-$ >:) Valaki más. :-Ą

Ami a függővéget illeti, örülök, hogy tetszett, :D de egy mukkot se szólok, nem árulok el róla semmit, még csak apró utalást sem teszek, mert GONOSZ és KEGYETLEN vagyok! >:) :D >:) :D =))

Azt viszont elárulhatom, hogy Kebnek eszében sincs ráhajtani Ginnyre, :) és Ginny se szeretne szerintem most pasizni. :|N ;) :?

Igen, sejtettem, hogy Harryt és Sarát hiányolni fogjátok, de már így is nagyon hosszú lett a fejezet, így ők áthelyeződtek a következőbe. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 15:25 
Szárnybontogató

ukume írta:
Ami azt illeti, azt a bizonyos levelet Harry kiszabadulása előtt fogják megtalálni. :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą

szerk, 02:35-kor: A fejezet feltöltve, remélem hamar engedélyezve is lesz majd, és minden oké lesz vele. Holnap jövök, most meg megyek és bedőlök a pihe-puha ágyikómba. Sziasztok :D :D

Tudtam h előtte fogják megtalálni!!!:P

És remélem Hermione,Ron.v Dumbledore,esetleg Sirius:P:(

Váá,függővég!!:D

Szerintem,ha Keb nemlépközbe,vki közölük nemtávozik élve a vágányrólXD.
Remélem Keb nemfog meghalni,és nemfog ráhajtani Ginnyre sem.Főleg,miután megismeri h mit gondol Harryről,és a volt családjáról:)

A Harry/Sara részt(eket)pedig ismételten hiányoltam:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 10:40 
Fanficbúvár

Szia, Ukume!

Jajj-jajj, olvastam Miért?-et, és ugye tudsz róla, hogy most keresem a vasvillámat? :twisted: Ilyen függővéget... *sóhajt* Itt is közlöm veled, te nem gonosz vagy, hanem kegyetlen! De most már tényleg legyen Lilyan Sara Potter és Harry bringázása, különben rosszban leszünk! *fenyegető arcot vág*
Legyen folytatás könyörgöm! Megírhatnád a kis Lilyan Sara Potter életét, ahogy rájön, hogy mi minden történt az apja idejében, és akkor utazhatnak emlékek között, harcolhatna a lenyugdíjazott halálfalókkal, megküzdhetne Dumbledore-ral, jól beolvashatna nekii, biciklizne (L), sárkányokat szelídithetne, elutazhatna Egyiptomba és Görögországba, és... na jóó befogom a számat, de látod mennyi ihletem van! Sőt talán játszhatna Bella gyerekével:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 9:14 

Jányom, ha nem sétrődsz meg akkor ezt szülinapi frissnek veszem :D

És mindjárt olvasok csak feltöltök képet Facebookra :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 1:07 
Betűmániákus

Ami azt illeti, azt a bizonyos levelet Harry kiszabadulása előtt fogják megtalálni. :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą

Mei, gondolom már csak holnap (ma) fogod olvasni, de én is kíváncsi vagyok, sikerül-e ezúttal kiakasztanom téged, legalább egy picit. >:) :-SS :-Ą

Oké, akkor valószínűleg lesz szavazás. :) Ha már egy-két olvasóm tuti lesz. ;) ;) ;)

Mindjárt meglátjátok, kik szállnak szembe Voldival... vagy legalábbis, amint felébredtek, és leültök Miért?-et olvasni, meglátjátok majd. >:) :-Ą ;)

*ukume MOST megy feltölteni a fejezetet, ami ismét két részben érkezik, mert r**adt hosszú lett :D ;) *

szerk, 02:35-kor: A fejezet feltöltve, remélem hamar engedélyezve is lesz majd, és minden oké lesz vele. Holnap jövök, most meg megyek és bedőlök a pihe-puha ágyikómba. Sziasztok :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 11 (szombat), 21:48 
Fanficbúvár

Castiel szerintem utána,bár ki tudja de mivel elvileg ő nem kapott ott bent sem pergament sem pennát sem pedig tintát így valószínűleg majd csak utána.Az sem kizárt,hogy majd az egyik őr találja meg miután Harryt elvitték és a cellája üres lesz.

Ukume kiváncsian várom én azt a függővéget :D Érdekel,hogy anko milyen ötletet adott a kiakasztásomra ;;) Majd elmondom,hogy sikerült-e >:)

A szavazás jó ötlet,én is örülnék majd egy folytatásnak, majd még töröm a fejem,hogy miről szóljon ;)

Nos szerintem az egyik akkor Sirius fia a másik pedig lehet akár ki az aurorok közül bár én Kebre és Dorára szavazok de majd meglátjuk :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 11 (szombat), 21:02 
Betűmániákus

ukume írta:
Castiel, tied a pirospont. :D >:D< :D

[...]

A levelet, amit Harry még régebben írt, nem Hermione fogja megtalálni, és nem is akkor lesz megtalálva, amikor elmennek érte a börtönbe. :D :( >:)

Köszi, már úgyis rég kaptam pirospontot. :-)

[...]

Várj, nem tudom értelmezni a mondatot (velem van a probléma). Azt a levelet Harry kiszabadítása előtt vagy után találják meg?

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 11 (szombat), 20:47 
Betűmániákus

Na, kérem tisztelettel, akkor egy általános helyzetjelentés. :) Még élek. :D És most egészen jól is érzem magamat, büszke is vagyok magamra, szóval elvagyok. ;) :)

Nos, akkor, hogy válaszoljak mindenkinek:
Detti, tényleg ne legyen több ilyen rohamod, nem jó egyik se, a pánikrohamot ismerem "személyesen is", az nekem is nagyon rossz volt, mikor volt. :( :(
Nos, azt nem mondhatom el, hogy kik fogják még biztosan túlélni, mert akkor hol maradna a meglepetés? ;) :D De azt a hat embert, akik tutira megmaradnak, mert mennek Harryért, ők a 23. fejezetben tényleg benne vannak, szépen felsorolva. :)
Voldika ellen meg... hát arról annyit mondok, hogy hamarosan megtudjátok. :D :-Ą >:) Erről többet nem nyilatkozok, lelakatolom a számat (kezemet), és eldobom a kulcsot. >:) ;) :D

Meichan jól mondta, tényleg nem tudom, hány fejezetes lesz a Miért? bár már tényleg játszottunk a gondolattal, hogy az ötvenet elérjük talán, sőt, Meichan a százra is tippelt, de annyi fejezet szerintem tutira nem lesz. :)

Ami pedig az esetleges folytatást illeti... nos... :-? nem tudom még... $? Ezen már én is gondolkodtam, és igazából úgy voltam vele, hogy majd igény szerint elválik. Volt egy olyan gondolatom is, hogy esetleg ha lesz rá igény, akkor bizonyos szereplők kaphatnak egy saját szemszögű ficet, mint például Sara, illetve az ő családja, vagy éppen Warren. De arra is gondoltam, hogy akár Dumbledore naplóját is megírhatnám. Minden csak attól függ, mire lenne igény. :) :-? Ezt szerintem majd a vége felé szavazásra fogom bocsátani, és akkor majd elválik, hogy mi lesz. :) De gondoltam arra is, hogy kicsit később, Ginnyék főszereplésével is lehetne egy kis romantikus történetecske, ami a későbbi életük egy szakaszát mutatná be. :-? :) De még semmi sem biztos. :) $?

Hell, nem mondom el. :-P >:)

Mei, na jó, annyit elárulok, hogy akik kiállnak Voldival, közülük egyikük auror, :-Ą a másikuk meg... hát az bonyolult, hogy ő pontosan mi is. :D :-Ą :D De mind a ketten jó emberek. :D :D

Castiel, tied a pirospont. :D >:D< :D
Daedalus, azért nem Ginny és Adrastea mennek Harryért, mert... mert szeretem kínozni azt a másik öt embert, akik még menni fognak Ginnyvel. =)) >:) >:) :D A Castiel által felsorolt hat ember a nyertes, akik mennek majd Harryért Azkabanba, és Adrastea addig valóban otthon lesz. :) :D ;)

Harry nem akar majd kinyírni senkit a szabadulása pillanatában, egészen mással lesz ugyanis elfoglalva. >:) :-Ą >:) :-Ą

A levelet, amit Harry még régebben írt, nem Hermione fogja megtalálni, és nem is akkor lesz megtalálva, amikor elmennek érte a börtönbe. :D :( >:)

Daedalus, igen, most egy ideig ez az Arwen-es avatarom marad, és nagyon örülök neki, hogy tetszik. :) Nekem is tetszik a tiéd. :)

Ami pedig a mindenkit foglalkoztató kérdést illeti, hogy mikor lesz friss, nos erre a válasz az, hogy amint sikerül átküzdenem magam a fejezet ellenőrzésén, máris megyek feltölteni. :D Ez, ha kapok egy isteni csodát, akkor még ma lesz, ha nem kapok, akkor valamikor az éjszaka, vagy a holnapi nap folyamán lesz. ;) :-Ą ;) Most nemrég sikerül befejeznem a fejezetet, Times New Roman 14-es betűméretével 36 oldal, s ezzel - ha jól emlékszem - kijelenthetem, hogy az eddigi leghosszabb fejezetem. Ezúton is ajánlom drága édesanyámnak, Lil-nek, születésnapja alkalmából. <:-P >:D< :) <:-P És előre is ezer bocsánat, ha esetleg csak holnap kerül fel. :#-) :) >:D< De csak hogy tudjátok, most már tényleg csak órák kérdése, és itt lesz a friss. $pray :)

Ja, és jut eszembe, Mei, a fejezet végén, az ott egy függővég akar majd lenni, :-Ą :-SS :-Ą és előre szólok, a drága, szeretett húgocskámnak köszönhető, mert ő adta az ötletet, hogy ezzel talán sikerül kiakasztanom téged egy picit. ;) :D >:)

Na, megyek, belevetem magam a fejezet ellenőrzésébe. ;) :) :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 11 (szombat), 17:01 
Betűmániákus

Szerintem Ginny, Sirius, Ron, Hermione, Dumbledore és Remus megy érte. Adrastea nem hinném, hogy velük lenne, inkább előkészül Harry "fogadására".

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 11 (szombat), 16:50 

Uhh ha ma lenne friss 8->

Hajj, akkor szülinapi friss lenne *.*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 11 (szombat), 16:45 
Szárnybontogató

Szia!!Szeptember 11.-ke van,mikor lessz fönt a friss???

Remélem még ma:D:P!!

ui:Hogy-Hogy nem Ginny és Andrestea fog elmenni érte az Azkabanba???

Harry tutira kiakarja nyírni majd őket,amiért,odamerészeltek menni,és Hermione remélem megtalálja azt a levelet,amit Harry írt:P

ui1:Új Avatarom van,végre sikerült olyat találjak,amit felbír tölteniXD(engedi:D) Dylen Hunt(Kevin Sorbo)az Androméda c.sorozatból:P

ui2:Örülük,h visszaraktad az Arwenes képedet avatárnak,remélem ígymarad:D

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Daedalus 2010 szeptember 11 (szombat), 16:52-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 11 (szombat), 14:35 

De am... jó a tudat, hogy olvasok egy klasz ficcet és nincs vége! Imádok rá várni 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 11 (szombat), 14:21 
Fanficbúvár

Teljesen egyetértek veled :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 11 (szombat), 14:16 

Minél hosszabb annál jobb :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 11 (szombat), 13:59 
Fanficbúvár

Castiel írta:
Az biztos, hogy szerintem ez lesz az egyik leghosszabb történet a merengőn.

Jaja mi ukuméval eddig az 50 fejezetet saccoltuk be,de könnyen lehet,hogy annál is több lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra