Dettanetta írta:
Kegyetlen vagy. DE! legalább azt beismerted, hogy az egyik helyes

Bár ezzel úgy sem megyek semmire, szval... "nagyon sokat mondtál"
És mit szólsz, ha azt mondom, hogy ez már nem lesz olyan sokáig titok?

A történetbeli időt tekintve, néhány hónap múlva kiderülhet, ki Warren anyja.
Idézet:
Szóval Az Anya halálfaló, de nem tetszene neki ez az elnevezés. Nem igazán mondható rá, hogy hölgy, huhh akkor azt hiszem kihúzom az egyik tippem, de mind1. Azért leírom még, hogy nevethessen rajta mindenki

Igen, az, már egy jó pár éve halálfaló. És már egy jó pár éve nem "hölgy".

A "sátáni vipera" általában jobban passzol rá.
Idézet:
Az Anya lehetne: - Mrs. Greyback (ha van egyáltalán olyan

)

Ez nagyon jó.

Nem, eddig nem volt Mrs. Greyback, de...

nem egy rossz ötlet...

Csodák vannak, és mint tudjuk, nálam bárkinek lehet párja.

Milyen csavar lenne már, ha lenne neki is felesége?
Idézet:
- Narcissa Malfoy (bár őt nagyon, de nagyon kétlem, mert ő szerintem vérbeli úrihölgy, szval őt megvétóznám... DE! nő és öhm halálfaló(?) mind1.
Nem, Narcissa hűséges, és különben is, neki ott van Draco.

Őt amúgy is kezdem megkedvelni, így őt nem adnám Jack-nek.
Egyébként, ő nem kifejezetten halálfaló, csak egy halálfaló felesége. Jegye például nincsen. Bár évekig az volt a "szent célja", mint nekik, de ma már más a fő célja.

Most épp nagyon nem érdekli Voldemort, meg a céljai.
Idézet:
- Bellatrix

(Ő szörnyen esélyes)
Nos, igen, valóban úgy tűnhet, hogy eléggé esélyes...
Idézet:
Éééés ahogy átbogarásztam a fejezeteket, és találtam pááár érdekes részt:
"- Például Bellatrix Lestrange-ról, és a férjéről Rodolphusról, Dolohovról, Rookwoodról, Derzonról, és Worderről, Drohendről és a fivéreiről, Xaferről, és még több mint egy tucatnyi másikról. Láttam közülük jó párat, mikor a Nagyúrral együtt Greyback házába jöttek. "
Szóval HA! jól értelmezem a mondatot, Drohend nő, szval lehet Ő is Az Anya, bár keveset szerepelt
Igen, Drohend egy nő, de nem ő Az Anya.

Nem is igazán szerepel, csak egy név volt a felsorolásban.
Idézet:
Na itt van még egy idézet, ami eléggé Bellára utal...
"- Itt van apád - mondta kifejezéstelen hangon Perselus, de le sem vette a szemét a fiúról, aki erre a kijelentésre lemerevedett, és arca a halott sápadt, és a zöld különböző árnyalatai között kezdett ingázni. Úgy tűnt, félelmében képes lenne abban a szent pillanatban elájulni.
- Az estét Bellatrix társaságában töltötte, de reggel biztosan meg fog keresni, javaslom, készülj fel - folytatta zavartalanul Piton, mintha csak egy egyszerű utasítást adna az előtte állónak, például egy bájital készítésével kapcsolatban."
Szóval a jóó öreg Jack fiú már ekkor Bellácskával kavart, tehát akár az is lehet, hogy már régebben is, szóval akkor simán lehetne Warren anyja.
Jack már kb. húsz éve kavar Bellával (is).

(Legalábbis, amikor a csaj épp nem volt dutyiban.

) Jack eléggé "régimódi"(

), és ő nemcsak hogy tágynak/másodrendűnek tekinti a nőket, de a hűség fogalmát is úgy értelmezi, hogy a nő az, aki feltétlen hűséggel tartozik, és nem a férfi, sőt.

Szóval Jack esetében akár szó szerint is vehetjük a háremet.
Idézet:
És mivel Bella hát nem a kedvességéről híres, gondolom nem tetszett neki az ötlet, hogy anyuka lehessen, szval lemondott a gyerekről.
Ja és, háát Bellára nem hinném, hogy azt mondanánk, hogy hölgy...

A jelleme, mint egy vadkeselyűé, a kinézete meg néha olyan, mint egy borzas oroszláné, aki persze zöld színű, mert h véletlenül sem a Griffendél oroszlánjához hasonlítsuk

Erről jut eszembe, Jack ugyebár ad a külsőre, mindig elegánsan öltözik, stb. és "kissé irritálja" őt Bella kinézete, ezért (amint azt a képeken is láthattátok) Bella "kis változáson" fog keresztül menni.
Idézet:
Szóval Keb megsérül. Sirius megpróbál apaként viselkedni, ami fogadjunk, hogy nem fog sikerülni (na jóó inkább ne fogadjunk, utálok veszíteni

) Óóó, én már előre örülök, hogy pofára fog esni

Igen, Keb egy kicsit megsérül, de nem nagyon, csak annyira, hogy Sirius pánikolhasson egy fél percig.
És igen, Sirius megpróbál apucisat játszani... kevés sikerrel...
Idézet:
Lona nyugodtan kiabálhat más nyelven is! De mondjuk úgy h egy mondatot mondjuk olaszul, másikat pl. franciául, vagy mit tudom én milyen nyelven. Sirius pedig legalább öt szótárból próbálja majd lefordítani, hogy Lona mit mond, azaz mit kiabál

Oké, majd meglátom mit tehetek az ügy érdekében.

*jááááááááj, elképzeltem, hogy Sirius öt szótárral maga előtt, próbál bocsánatért könyörögni Lonánál, az meg csak kiabál tovább, mondatonként váltva a nyelveket

*
Susannah írta:
Atyavilág, gyanúsan fütyörészel...

Igen, gyakori szokásom.
Idézet:

Tényleg nem szeretném bántani.
Idézet:
Lona... olasz, francia, spanyol, orosz, német...

Most úgy elképzeltem Siriust öt szótárral...

Oké lányok, megbeszéltük, ezt tényleg tuti leírom valamikor, mert nem bírom megállni.

Ez haláli.