Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 19:15

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 58  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 14 (csütörtök), 11:57 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
jajjh de jó, most tényleg boldog vagyok *-*

már csak azt remélem, hogy a ma este az ma este lesz xD mert legközelebb akkor csak vasárnap tudnám elolvasni az új fejezetet, mert nem leszek itthon...bár lehet, hogy megbütykölöm a nyomtatómat, hogy kompatibilis legyen végre a notebookommal, és akkor kinyomtatom a Kódexet, és majd Velencébe menet olvasom el, amíg még világos lesz a buszon ^^

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 14 (csütörtök), 9:18 
Tollforgató

Óóó, csak este? Nemér, pont ma kell elmennem *Shy csalódottan elkullog, azzal biztatva magát, hogy a fejezet szombaton is ott lesz*

De örülök hogy van friss ^^ Ne tessön aggódni, eddig nem volt panasz, ezúttal sem lesz. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 20:31 
Betűmániákus

Daedalus *sóhajt* tudom, hogy rettenetes várni... de amikor én ide beírom, hogy kész, akkor az még meg tovább egy bétához. :)

Jöttem szólni: hogy megkaptam a fejezetet, javítom, és holnap este fel is teszem. Szal nyugieeeeeeeee! :D Mondjuk akkor is aggódom. Tisztára várjátok a fejezetet... és mi van, ha csalódtok? Nyah mindegy. Én aggódom mindig halálra magamat. Mert én magamnak úgy írom, ahogy tetszik, az egy dolog, hogy ti olvashatjátok. XD

És hogy SlytHay is boldog legyen... meeeg ki ad magáról életjelet, aki annyira kedveli... ah, crucio! No ő is örülhet veled, mivel szerintem holnap be is fejezem.

Nem igazán járok suliba, mert halmozottan vannak az óráim, tehát ilyen reggeltől-estig napjaim lesznek üzemlátogatással egybekötve. Szal hála az égnek, nem szakadok meg úgy, mint tavaly. És ez nektek is jó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 12 (kedd), 18:57 
Szárnybontogató

Szia!!A tizedik kódex mikor lessz frissítve???

Már 2-3hete ígérgeted:D(tom h iskola van,de akkor is:P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 12 (kedd), 12:39 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
Lily, szerintem is az Adrianához legyen kedved :-P ^^

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 12 (kedd), 10:56 
Betűmániákus

Hát igazán nincs mit, mármint szívesen bejelentem, hogy nem kell tovább várnotok. :D

Athenodora, ha a kettőt egy doksiba teszed, ugyanott tartasz. :D De felőlem... XD

Ukume életem, hagyd le ezt a mester dumát. Nem tudom, miben lennék mester. :-P

Amúgy Adriana mellett döntöttem - mármint ahhoz van hangulatom írni, amit majd az Amade követ szerintem. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 11 (hétfő), 19:47 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Ami 44 oldal lett... hát no comment.

*ukume szemei felcsillannak* :D :x :D Nem találok szavakat... :) *meghatottan mosolyog*

Idézet:
Az első rész 20 oldal lett így, amit tegnap küldtem el a bétáimnak, illetve a második rész pedig logikusan 24, amit pedig az imént postáztam. :)

Az első rész, amint megérkezik és kijavítom, felteszem. Hm, talán holnaptól lehet rá számítani. A második rész pedig szerintem hétvégén kerül fel.

*ukume e kijelentések láttán csak térdreborul előtted, és annyit motyog vallásos áhitattal*
Mester... _U_ _U_ _U_ köszönöm. _U_ :x 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 11 (hétfő), 19:31 
Fanfic-faló

Lilyanjudyth írta:
Humoros, mert pont e kettőn járt az eszem, hogy melyiket írjam előbb. :))

Ugye Amadét, vagy Adrianét. Ezekből is lesznek folytatások, csak előbb a kódexet akartam rendesen befejezni.

Az első rész 20 oldal lett így, amit tegnap küldtem el a bétáimnak, illetve a második rész pedig logikusan 24, amit pedig az imént postáztam. :)

Az első rész, amint megérkezik és kijavítom, felteszem. Hm, talán holnaptól lehet rá számítani. A második rész pedig szerintem hétvégén kerül fel.

:D _U_ Köszönöm a remek híreket. Nem baj az a 44 oldal, én nem kesergek miatta, mert lesz mit olvasni. Nem kis munka egy ilyen, hódolatom feléd. Nagyon kíváncsi vagyok már rá, még ha spoilert is olvastam belőle. Lehet majd kuncsorogni az egészért emailben, ha teljesen készen van?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 11 (hétfő), 14:19 
Betűmániákus

Humoros, mert pont e kettőn járt az eszem, hogy melyiket írjam előbb. :))

Ugye Amadét, vagy Adrianét. Ezekből is lesznek folytatások, csak előbb a kódexet akartam rendesen befejezni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 19:06 
Fanficbúvár

Figyelmeztetés: *Detti balról érkezik*
Szia, Lily!
Jelentem alásan, hogy A Titkok Kapuját is elolvastam, sőt amennyi Amade-ből volt, azt is :) :) Arról nem tudsz valami hírt mondani? :) :)
Na, szétnézek még az írásaid között :D :D
*Detti balra el*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 10 (vasárnap), 18:24 
Zöldfülű

Én annyira nem panaszkodhatok frissítés ügyileg, mert az SB utolsó fejezetéig még nem jutottam el (kénytelen voltam visszaolvasni, mert már szinte semmire nem emlékeztem). Viszont nem tudom szó nélkül hagyni, hogy az "Adriana gyűrűje" című ficedről már jó ideje nem láttam infót (ha volt, csak elkerülte a figyelmemet, bocsi), én pedig már nagyon várom belőle a következő részt. Persze a többinek is örülök, de mégis, esetleg tudnál valami jó hírrel szolgálni róla..? Vagy csak simán hírrel... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 09 (szombat), 23:14 
Betűmániákus

No azért annyira nem vagyunk gyorsak, mint író-béta páros.

Most tartok a 41. oldalon, félre is tettem, mert jöttem moderálni. Az első húsz oldalt elpostáztam a bétámnak, amint meglesz vele, majd jön az új fejezet első része. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 09 (szombat), 16:14 
Szárnybontogató

Szia!!A Hétvégén még lessz frent friss??*Kérlelően pislog*

Mondjuk ma éjfél körül??_:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 08 (péntek), 23:29 
Betűmániákus

Azért jó tudni, hogy te is így "nyomod". :))

Örülök, hogy mindig itt vagy. ^^ Néha ezek a pár soros lelkesedések néha nagyon tudnak lelkesíteni, amikor éppen elmegy egy kicsit a kedvem az írástól, mert nem szívbajt kapok a visszajelzésektől, mert "úristen, biztos azért nem írt, mert nem tetszett neki, pedig én akkor is úgy írom, ahogy nekem tetszik" . :)

Amúgy nemrég zártam be a doksit, spec 39 oldal a "fejezet". Szerintem tuti, hogy egyik részét most hétvégén teszem fel, a másik felét meg sokkal később. Lehet, az lesz a következő hétvégei friss. Nem tudom még.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 07 (csütörtök), 21:47 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
most már 33 oldal. XD
Amúgy jómagam is admin vagyok, felengedném én magamat - de a Meri nem viseli el a 25 oldalnál több fejezetet. Régi ugye a rendszer, és bekattan tőle.

Szóval az így-is úgy-is két darabban lesz. Mert hát ez van, amikor ragaszkodom ahhoz, hogy tíz kódex, akkor tíz fejezet. De mondjuk ez is van. :D Legalább hosszabb lesz, mintha "tényleg" tíz fejezet lenne normál huszonoldalakkal, ahogy szokott.

Lily, utánozol engem? :D Büszke vagyok rád. :) Én "rossz szokásom" a 30 oldalon túli fejezetek írása. :D ;) :D

Tiédet már alig várom. :D

Amadét is, Kódexet is, mindent. =P~ 8-> :x *de nem sürgetlek (csak finoman és észrevehetetlenül ;) :) ;) *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 07 (csütörtök), 21:41 
Betűmániákus

Jaj értem, crucio! :D Most már világos. XD

SlytHay... az egész történet zakkant volt, úgy ahogy volt. :)) A váltogatás már a végére azért lett olyan káosz, mert a bevágott fejével már abszolúte nem gondolkodott ugye reálisan... ahogy egyre jobban magához tért... no érted. ^^

Alison... most már 33 oldal. XD
Amúgy jómagam is admin vagyok, felengedném én magamat - de a Meri nem viseli el a 25 oldalnál több fejezetet. Régi ugye a rendszer, és bekattan tőle.

Szóval az így-is úgy-is két darabban lesz. Mert hát ez van, amikor ragaszkodom ahhoz, hogy tíz kódex, akkor tíz fejezet. De mondjuk ez is van. :D Legalább hosszabb lesz, mintha "tényleg" tíz fejezet lenne normál huszonoldalakkal, ahogy szokott.

Köszi, hogy írtál ahhoz a remekműhöz! :))

Amadét nem tudom... kódex után gondolkodtam rajta, hogy teljesen be kéne fejezni, hiszen abból sincs sok fejezet hátra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 07 (csütörtök), 18:48 
Írópalánta

Én nem bírtam ki és elolvastam a spoilert. nagyon jó lett.

Ron és Perselus közötti beszélgetés szerintem is zsemiálisra sikerült.

A harmadik rész nagyon izgi lett... és alig várom, hogy felkerüljön a friss...

Ha két részben teszed fel, és gondolom abban fogod, mivel egy több, mint 30 oldalas fejezetet nem hiszem, hogy egybe felengednek. :-D Egy kérésem van , ha lehet egyáltalán kérésem, a két rész között ne legyen függővég, vagy legalábbis ne nagy, hiszen a harmadik spoileres részre gondolom én, úgyis várni kell a második rész felrakásáig...

mod. szerk.

Ismét én. :-D

Jelentem elolvastam az Apámat akarom második fejezetét, és kritkát is hagytam.

Érdeklődnék még Amade iránt, most hogy a kódex már majdnem kész.

"Vannak dolgok, melyeket csak az érez, kinek esze, s vannak dolgok, melyeket csak az ért, kinek szive van."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 06 (szerda), 21:53 
Könyvmoly

én kibírtam, hogy ne olvassam el a spoilert, szóval most már nagyon, de nagyon várom azt a fejezetet :)

ha már itt vagyok, akkor megjegyezném, hogy tetszett az Apámat akarom befejző része; bár maga a történet kicsit fura volt, főleg az elején, amikor minden olyan hirtelen történt, és váltogatták egymást az események, de a végére minden letisztult :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 06 (szerda), 15:43 
Szárnybontogató

Idézet:
crucio írta:
Miért mindig a kíváncsiságom nyer? Jaj, Nekem!
Szőke vagyok, eskü nem értem, mire mondtad.

Csak arra értettem, hogy megint elolvastam a spoilert, mert kicsit bánom - hiába a figyelmezetés.
De annyiban meg jó, hogy még jobban várom a fejezetet. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: :)
HozzászólásElküldve: 2010 október 06 (szerda), 10:28 
Betűmániákus

crucio írta:

Szőke vagyok, eskü nem értem, mire mondtad. :D

crucio írta:
Köszi ezeket a kis részleteket és bízom abban, hogy a fejezet nem lesz függővég.

No az adott fejezet tényleg nem lesz függővéges. :) Sőt, tulajdonképpen a következő sem - ha csak nem két darabban teszem fel, és ott úgy jön ki.

Ugyanis azon problémázom, hogy esélytelen egy több, mint harminc oldalas (jelenleg harmincnál tartok, de több lesz) fejezetet egybe feltenni hétvégén, mert átnézni sem tudják. Szal nemtom, mit szóltok ahhoz, ha ezen a hétvégén jönne a 6. fejezet - 1. rész, aztán napokkal később (amikor átnézésre került) a 6. fejezet - 2. része.

Ja tudom, kérdem, mit szóltok - de aztán csak így lesz. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 05 (kedd), 18:47 
Szárnybontogató

Szia!!

Elolvastam az előzetest,okos 5let volt fehérrel írni,de én megtaláltam, a gyors megoldást:Kijelölni az összeset XD(úgy kék lessz:P)

Am mikorra várható az új fejezet???Remélem még a héten felkerül:)Az átoktörés érdekel a legjobban,vmint a Harry/Hermione szála:P

Ja és h Gaius mér megy Perselus lakosztályába:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: :)
HozzászólásElküldve: 2010 október 05 (kedd), 6:34 
Szárnybontogató

Köszi ezeket a kis részleteket és bízom abban, hogy a fejezet nem lesz függővég.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 04 (hétfő), 18:25 
Betűmániákus

Ukume... =)) Csak ezt a rengeteg smile-t mellőznéd néha... :))

Uh majd később lehet közlékenyebb leszek az üzidre. :D

Az apámat akarom utolsó fejezet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 04 (hétfő), 10:22 
Betűmániákus

Én épp most jöttem nyáladzani a Spoiler-re. 8-> =P~ :x

szerk:
Oké... *tátott szájjal, döbbenten, sokkosan ül, és bámul maga elé* Oké... ez... ez... ez... ez kétségbeejtő volt. Könyörgöm, mond, hogy lesz este friss. $pray $pray $pray $pray Mert ha nem tudom meg, miért van ott Gaius, sikítok... :shock: $pray :-SS :-O

Petunia meg... ő... ő... ő most határozottan a halál listám élére került, McLagennel együtt. X-( X-( X-(

De az első részlet végén, Perselus könnyfakasztóan aranyos volt... :(( 8-> :x Imádtam. :x :x

Ron és Perselus beszélgetése szintén szuper volt. :D Egész normális hangvételű beszélgetés volt, ha eltekintünk a témától. :) ( X-( ) *halált McLagenre >:) *

Összefoglalva: Imádtam, és nagyon várom a frisst! 8-> :x =P~ $pray _U_ :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 04 (hétfő), 9:37 
Betűmániákus

Hát nagggyon jó, hogy megint magamra posztolok :))

Ha ennyire nincs lelkesedés, fordulok vissza, és nem mondom, hogy ma este lesz frissítés. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 03 (vasárnap), 21:17 
Betűmániákus

Ha nem akarod tudni, mi fog történni "A tizedik kódex" c. történetben, akkor egy hátraarc, és még véletlenül se emeld ki a dolgokat kifelé menet. :)

Spoiler!

A fejezetből rettentő hosszú, szal úgy gondolom, kicsivel több spoiler illet meg titeket, pláne, ha az késik is. Három - időrendi sorrendben egymás után következő -, részletet ragadtam ki, amit kiemelve olvashattok el (persze jó hibásan, mert talán csak egyszer néztem át XD).

Első részlet:

- Semmire sem emlékszem – mondta bizonytalanul Harry megtörve a csendet. – Mi történt?

Piton amikor abbahagyta a műveletet, ránézett.

- Bill nemrég érkezett, és néhány diagnosztizáló bűbájjal rájött az átok pontos eredetére, és az okozójára. – Mélyet sóhajtott. – Igazad volt Petunia Dursleyt illetően. Valóban ő volt, aki megátkozott, bár nem tudott róla, hogy ilyet tett. Mivel közeli rokonod, így az átok erősebben hatott rád. Amikor Bill hatástalanítani akarta az átkot, először azt hittük, segítséget kell kérnünk, ami végül nem történt meg, mert a varázserőd tudta, mi következik, és segített neki.

Harry csodálkozva bámult Pitonra.

- Nem hiszem el, hogy ennyire rosszat akart nekem – suttogta szomorúan. – Bár akkor igen megijedt tőlem, nem csoda, amiért átkozódni kezdett… Mikor tér vissza rendesen a varázserőm? – kérdezte kissé ijedten.

- Nagyon sokat kiadtál magadból, jelenleg talán egyéves szintjén állhatsz – morogta Piton, mint akit ez kissé aggodalommal tölt el. – Egy pillanatra azt hittük, teljesen meglódul és nem sok marad a végén, vagy akár az életedet is veszélyezteti. De kiderült a varázserőd érezte a szándékot, ezért segített.

Harry számtalan esetet tudott volna felsorolni a férfinak a rossz helyzetektől kezdve az elenyészőkig, de nem akarta sokkolni a férfit ezzel. Inkább a hátában érzett fájdalom idegesítette.

- Begyógyult a hátam…? – kérdezte bizonytalanul. – Eddig nem éreztem, de most már eléggé fáj.

Piton felmutatta a serleget.

- Épp javasolni akartam, hogy idd meg. Meggyógyultál, de a szervezeted még emlékszik az átokra, annak az utóhatásait tapasztalod. Ezért is érzed úgy, mintha még a seb fájna, ami holott már nincs sehol.

Harry alig merte megkérdezni, ami érdekelte, de végül erőt vett magán.

- És nem maradt… - mondta halkan – nyoma a sebhelyeimnek?

A bájitalmester komolyan megrázta a fejét, mire Harry megnyugodva fújta ki a levegőt. Egy cseppet sem vágyott semmilyen emlékezetőre Vernon bácsiékat illetően. Lehunyta a szemét, hogy megpróbáljon aludni egy kicsit megfeledkezve arról, mit kéne meginnia - de Piton nem hagyta.

- Ezt muszáj bevenned, mielőtt elalszol.

Harry mélyet sóhajtva kinyitotta a szemét, igyekezve nem kimutatni az undorát, mennyire elege van már a bájitalokból. Piton megtámasztotta a fejét és megitatta vele az egészet. Olyan íze volt a löttynek, mintha legalább ötféle bájitalból keverték volna össze.

- Holnap mehetek órákra? – kérdezte végül, amikor Piton letette a serleget az éjjeliszekrényre.

- Azt nem nagyon hiszem – gúnyolódott vele, de ettől függetlenül szigorúan nézett rá. – Ne feledd, még Bill egyszer benéz, hogy gyógyulsz, és mérget vennék rá, hogy este sem fogsz tudni még varázsolni. Hogy akarsz így órákra járni?

- Jól van, jól van… - morogta Harry. – Csak nem akartam egész nap egyedül lenni.

- Nem leszel – fújtatott valaki az ajtóból sértetten, majd hallotta, ahogy egyre távolabb megy.

Teljesen elfeledkezett a Piton-féle háziállatkákról. Sergius hangjából ítélve eléggé meg is sértődhetett, amiért úgy beszélt róluk, mintha itt sem lennének.

- Mint hallottad, nem leszel – jegyezte meg Piton. – Próbálj meg pihenni, annál hamarabb mehetsz órákra. És ne feledd, nem kelhetsz fel, amíg Bill meg nem érkezik, világos?

- Persze, persze… - motyogta Harry álmosan, és fejével oldalra fordult, hogy pihenjen. Amikor már majdnem elaludt, érezte, hogy Piton a nyakáig eligazítja a takarót. Már majdnem elaludt – sőt Piton is így gondolhatta -, mert olyasmit tett, amit biztos nem, ha még ébren van: kezével gyengéden kifésülte a haját, majd végigsimított az arcán.

A mozdulat annyira nem vallott Pitonra, hogy Harry nem is volt benne biztos, valóban megtörtént-e az egész. Hiába hagyták magára, jó ideig nem tudott elaludni, hiába volt annyira kimerült. Egyszerűen nem hagyta nyugodni azaz érzés, hogy Piton mégis jobban kedveli őt, mint mutatja. Pedig az elmúlt napokban teljesen úgy tűnt, mintha még jobban tartózkodna tőle… bár ő volt inkább visszahúzódó, ami Pitonnak egy jel lehetett. Most azt hiszi, Harry egy cseppet sem kedveli…?

Harry gondolatai a végére már annyira kuszák voltak, hogy azt sem tudta, mit gondoljon. A kimerültség pedig nem hagyta, hogy kibogozza a dolgokat: végre elaludt.

Második részlet:

- Szóval Mr. Weasley – mondta vészjóslóan -, elárulná mióta zajlik ez a dolog a csapatban és miért nem szóltak egy felnőttnek?

A fiú sóhajtott, mit akinek tényleg nehezére esik elmondania a dolgokat.

- Nem tudom, pontosan mikor kezdődött – kezdett bele. – Nyilván tudja tanár úr, hogy év elején Cormac McLaggen bekerült a csapatba. – Perselus bólintott. – Eleinte nem is volt annyira feltűnő a dolog, de aztán rájöttünk, hogy Harrynek és Cormacnak is tetszik Hermione… - Weasley szinte elsápadt, nyilván ilyesmit nem szabadott volna közölnie –, aki gyakran lejött megnézni az edzéseket. Cormac rájött, hogy Hermione nagyon szereti nézni, ahogy Harry olyan remekül repül, ami ugye rettentően idegesítette. Egyúttal úgy intézte mindig a dolgokat, ha Harryt baj éri, akkor ő tündököl helyette ahogy ő nevezte, a rivaldafényben, és így meg is szerezheti Hermionét, illetve a kapitányságot a csapat felett.

Perselus elborzadva bámult a fiúra.

- Én menten rosszul leszek… - nyögte ki döbbenten. – Az ember azt hinné, hogy csak a mardekárosok között léteznek ilyen vérre menő tettek! Ma délelőtt volt gondolom az a pont, amikor Harry megelégelte ezt az egészet és ki akarta rakni a csapatból. Igazam van?

- Igen, megfordult a fejében – folytatta Weasley -, de ehelyett csak megfenyegette. De Cormac úgy vélte, neki is annyi joga van ott lenni, mint Harrynek, illetve a képébe vágta, hogy jobb csapatkapitány, és mivel nincs semmilyen hozzátartozója, így nem tehet semmit sem ellene. McGalagonyt pedig nem érdeklik ilyen kis féltékenységi ügyek, amikor ő mindenképpen nyerni szeretne…

- Nincsen semmilyen hozzátartozója…? – visszhangozta Perselus dühösen. – Miért, én ki vagyok, Mr. Weasley?! – emelte fel a hangját, és igyekezte nem elveszíteni a fejét.

A griffendéles kissé bánatosan nézett rá, és Perselust tudta, hogy több áll e mögött.

- Professzor… hogy is mondjam – mondta bizonytalanul halkan -, én láttam az előbb mennyire törődő Harryvel, és vigyáz rá… de ezt mások nem látják – fejezte be suttogva. - Ők azt látják, hogy órán olyan ridegen viselkedik vele, mint eddig… a folyosón sem látják magukat együtt, tulajdonképpen semmi olyasmit, ami arra utalna, hogy maguk egy kicsit is kedvelik egymást. – Perselus most már kényszeríttette magát, hogy ne kezdjen el ordítani egy olyan emberrel, aki semmiről sem tehet. - Ebből azt következtették ki egyesek, mennyire formális az egész örökbefogadásos ügy, és magát mennyire nem érdekli, mi történik Harryvel.

Perselus ökölbe szorította a kezét, hogy úrrá legyen érzelmein, de úgy érezte, mindjárt felrobban a dühtől. Ő Harryvel azért viselkedett úgy, hogy a fiút ne rohanja le túlságosan is apai hajlamaival… erre?

- Pedig közel sincs így! – sziszegte mérhetetlen dühvel. – Majd most megtudja Mr. McLaggen, ki is Harry Potter apja! – dühöngött, aztán a kandallóhoz lépett. – Gyerünk Mr. Weasley, lemegyünk Minerva irodájába!

A fiú kicsit bizonytalanul ment oda hozzá és aggódóan nézte őt.

- Elnézést, hogy ennyire őszinte voltam – mondta szégyenlősen. – Nem akartam kioktatni… vagy ilyesmi. De ezt tudnia kellett. És elnézést a múltkoriért a gyengélkedőben… nem akartam olyan durva sértéseket a fejéhez vágnom. Azt hittem, tényleg nem érdekli Harry sorsa…

- Megértettem! – vágott közbe Perselus. – Bocsánatkérés elfogadva. – Odanyúlt a Hopp-porért. – Egy valamit nem értek, miért nem szólt minderről nekem Harry? – kérdezte hirtelen, megfeledkezve erről a nagy dühöngésben.

Weasley tétován zavartan állt egyik lábáról a másikra, aztán vett egy mély levegőt, hogy végre elárulja.

- Én úgy gondolom azért, mert azt hiszi, valóban annyiban hagyná a dolgot és nem tenne semmit sem – mondta halkan.

Perselus egyszerűen nem jutott szóhoz.

- Ezt képzelte rólam…? – mondta színtelenül, aztán egy idő után hozzátette: – Pedig közel sincsen így.

- Én tudom tanár úr – tette hozzá Weasley, aztán komolyan a szemébe nézett. – Talán most már ő is, ahogyan kezelte az imént őt… vagy még sem. Szerintem még mindig azt hiszi, hogy teljesen formális az egész, és kötelességből foglalkozik vele.

- Úgy érzem gyakrabban el kéne beszélgetnünk – vetette oda szárazon. – Gyerünk, már így is későre jár. – Bedobta a port a kandallóba. – Minerva McGalagony irodája!

Amikor megérkeztek az irodába, Minerva éppen végzett a szokásos esti dolgozatjavítással, és megrökönyödve bámult váratlan látogatóira.

- Minek köszönhetem ezt a kései látogatást, Perselus? – érdeklődött csodálkozva.

- Beszédem van veled, Minerva most rögtön! – Odafordult Mr. Weasleyhez. – Kérem, szóljon Mr. McLaggennek, hogy fáradjon ide!

Weasley bólintott és már el is tűnt az irodából. A Griffendél klubhelyiség nem volt messze a házvezető irodájától, így pár percen belül már itt is lesznek.

- Nem értem Perselus, miért vagy ilyen dühös. Mi történt? – kérdezte meglepetten Minerva, amikor pálcájával belebegtette a pergameneket a fiókba. Megkerülte az asztalt és várakozóan nézett rá.

Perselus összefonta karjait a mellkasa előtt, és szinte vicsorogva vetette oda:

- Van róla fogalmad, hogy a kedves házad kviddicscsapatánál hogyan zajlanak az edzések?

- Nyilvánvalóan úgy, mint minden egyes háznál – vágott vissza McGalagony. – Mire célzol Perselus? Most már kioktatsz azon a téren is, hogyan edzenek az én házam diákjai?

Nyílt az ajtó és Weasley megérkezett McLaggennel. Mindketten megálltak mögöttük, de Perselus még nem törődött velük.

- Minerva! Tudom, hogy nem szokásod beleavatkozni a diákok életébe, de amikor már igen veszélyessé válik, nem ártana!

Harmadik részlet:

Perselus az ebédlőasztalnak támaszkodott, miközben összefonta a karjait mellkasa előtt.

- Értem, hogy mit mondasz, Albus – sóhajtotta. – Szerinted többet nem fognak az étellel próbálkozni, de szerintem nem szabadna lebecsülnünk azt a szervezetet. Látod, hogy bejutottak a Roxfortba is.

Az igazgató komolyan nézett rá félhold szemüvege mögül.

- Kedves barátom, szerintem te is tudod jól, hogy nem bejutottak az intézménybe, hanem itt vannak. Amelyik módszer nem vált be, azzal többet nem próbálkoznak.

- Jól, elismerem, igazad van, de akkor is aggódom – morogta Perselus. – Taktikát fognak váltani, hogy úgy ártsanak Harrynek, meg az iskolának is. Van egy olyan érzésem, hogy bizonyos fokig én is célpont vagyok már.

Albus bólintott.

- Egyet kell értenem. Bár szerintem eddig is az voltál, csak nem tulajdonítottak neked akkora figyelmet. – Sóhajtott egyet. – Mivel többször sikerült megmentened Harryt, így már rád is összpontosítani fognak.

- Roxfortban csak diákok lehetnek azok, akik segítenek ennek a szervezetnek – mondta Perselus -, biztos vagyok benne, hogy ők nem tudnak ártani nekem.

- Én nem becsülném le őket ennyire – vágott vissza kissé haragosan barátja. – Bizonyos tárgyak birtokában nagyon is árthatnak neked és újdonsült fiadnak.

Piton erre csak horkantott. – Újdonsült fiamnak, persze – gúnyolódott.

- Gond van, Perselus? – kérdezte aggódva az idős mágus.

- Hogy gond-e azt nem tudom – sóhajtotta. – Azt hittem, minden könnyebb lesz, Albus. Azt hittem, majd megkedvel, félreteszi az utálatot, amit irántam érzett és kedvelni fog. Nem tudom, hogy gondolhatta ezt egy ex-halálfaló. Ennyire elbíztam volna magamat?

Barátja megszorította a vállát.

- Szerintem egyáltalán nincsen így. Arra nem gondoltál, hogy talán ő is így vélekedik rólad? – kérdezte mosolyogva. – Csak fél tőled, és attól, hogyan reagálnál arra, ha megtudnád, mennyire ragaszkodik hozzád. Hidd már el nekem, Perselus.

Perselus bánatosan sóhajtott egyet.

- Sajnálom, de nem nagyon hiszek neked – mondta halkan. – Vagy ennyire sikeresen félrevezetett engem, és én…

Hirtelen kivágódott a konyhaajtó, és Molly állt a küszöbön.

- Perselus! – mondta sürgetően. – Gaius előbb hívott a tűzön át a lakosztályodból, hogy sürgősen menjél haza!

Perselus döbbenten bámult Mollyra.

- Mit keres Gaius a lakosztályomban? – kérdezte értetlenül, miközben megindult az ajtó felé, hátraszólt Albusnak. – Ne haragudj, mennem kell!

- Semmi baj fiam. Kérlek értesíts, bármi történt! – kérte aggódóan, mire Perselus már be is csukta maga után az ajtót.

Érezte, hogy valami nagyon rossz történhetett, ha Gaius ott van nála. Harry… biztos, hogy vele történt...
Molly átnyújtotta neki a dobozt, ő pedig gyorsan belenyúlt, majd bedobta a Hop-port.

- Gaius nagyon ideges volt, remélem, nem történt semmi baj! – aggódott Molly. – Siess!

- Perselus Piton lakosztálya! – kiáltotta Perselus és egy szédítő utazás után kipördült a kandallóból.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 03 (vasárnap), 21:02 
Betűmániákus

Daedalus életem, alapvetően nagyon hibásak a hozzászólásaid. :D

Óh, akkor válaszolok. Bár nagyon ki akartam kerülni a válaszadást. :))

Akkor vegyük sorba.
Piton igen, tudni fog róla, de nem lesz miatta dühös, inkább azért, hogy Harry hova tűnt - amikor ugye Hermionéval volt.
Amadét nem tudom, valamelyik nap vettem elő, de már előbb Kódex lesz. Meg hát SB-t is hamar akarok. ^^
Igen, tudom jól, hogy hiányzik a dolog ezen része - de a kódexben egy csöppet kárpótolva leszel majd. ^^

Egyébként nem csak a tizennyolcas tartalom lesz, hanem egyéb dráma. De nem merem itt kimondani, csak annyit, hogy jóra fog fordulni a dolog.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 03 (vasárnap), 13:11 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:
Jöttem szólni, hogy a maga tíz oldalával véget ért "Az apámat akarom" c. történet, amint a bétám levegőhöz jut, azaz ideje is lesz, átnézi, aztán felteszem. No az kb. másfél oldal erejéig lesz erőltetett, attóól kezdve elég komoly lesz. ^^

Ma háttereket készítgettem (csak pár hónapnyi elmaradásos meló volt pf XD), nem nagyon haladtam a kódexszel, de holnaptól már nyugi van. :) Igaz, itt a merin még van szerkeszteni valóm.

Holnap majd jobban megnézem, mit tegyek be ide nektek belőle, amíg meg nem kapjátok a teljes valóját. :D

OFF

Deadalus nem kötekedni akarok, vagy egyéb: de no, nincs semmiféle itteni helyesírás-ellenőrződ? A mozzilában pl. van. Mert valami rettenet, milyen hibásan írsz itt nekem. :D Örülök, hogy hozzászólsz és itt vagy, csak nézni is rossz, mennyi hiba van a hozzászólásodban. ^^ Remélem, nem haragszol, hogy szóvá tettem. :)

Mozillát használok csak múltkor siettem:D ezért nemfigyeltem erre:D

Öm a kérdéseimet figyelmen kívül hagytad,pedig jó sok volt belőle:D és a kódex remélem frissülni fog,mert már nagyon várom:D:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 02 (szombat), 23:45 
Betűmániákus

Jöttem szólni, hogy a maga tíz oldalával véget ért "Az apámat akarom" c. történet, amint a bétám levegőhöz jut, azaz ideje is lesz, átnézi, aztán felteszem. No az kb. másfél oldal erejéig lesz erőltetett, attóól kezdve elég komoly lesz. ^^

Ma háttereket készítgettem (csak pár hónapnyi elmaradásos meló volt pf XD), nem nagyon haladtam a kódexszel, de holnaptól már nyugi van. :) Igaz, itt a merin még van szerkeszteni valóm.

Holnap majd jobban megnézem, mit tegyek be ide nektek belőle, amíg meg nem kapjátok a teljes valóját. :D

OFF

Deadalus nem kötekedni akarok, vagy egyéb: de no, nincs semmiféle itteni helyesírás-ellenőrződ? A mozzilában pl. van. Mert valami rettenet, milyen hibásan írsz itt nekem. :D Örülök, hogy hozzászólsz és itt vagy, csak nézni is rossz, mennyi hiba van a hozzászólásodban. ^^ Remélem, nem haragszol, hogy szóvá tettem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 30 (csütörtök), 18:52 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:
Deadalus nem gondolod, hogy Piton majd konkrétan tanuja lesz annak a tizennyolcas tartalomnak? :)) Sajnálom, hogy csalódást okozok a friss hiányával. Remélem, azért vigasztalódsz azzal a 24 történettel, ami útban van. XD

Adok már magamról életjelet - még mielőtt crucio rögtön keresztet vet rám (láttad te egyáltalán mit írtam lentebb neked? XD). :)

Öm nemkell látniaXD:P Úgyis kiszedi vmilyen módszerrel Harryből,elvégre a fia lett:D És akkor dühös lessz,ugyye??'Granger kisasszony,magának lehetne több esze':D

V.örülni fog az újdonsült párnak??:P

És hamarabb válaszolhatnál,az életjelekre viszatérve:D

Ja,és a tiizedik kódexen kívül az Amade medálja mikor lessz frissítve??csakmert a titkok kapuját elolvastam,és egéssz jó lett:D(öm Amade=Hermionével??):Dés ott remélem nagyobb szerepet fog kapni a Harry/Hermione romantikus szál is,és remélem a tizedik kódexben is íggy lessz:P

Csakmert idáig szerintem az volt a legnagyobb hibád,h ezt a szálat a Severitusokban nemnagyon bontakoztattad ki,és csak az apa-fia kapcsolatra koncentráltál.(max.említés szintjén:D,ez építő jellegű kritika volt:P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 30 (csütörtök), 15:59 
Írópalánta

Még szép, hogy akarunk spoilert, azért 26-27 oldalon keresztül sok minden történik, és még nincs kész ha jól tudom... :-D

"Vannak dolgok, melyeket csak az érez, kinek esze, s vannak dolgok, melyeket csak az ért, kinek szive van."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 30 (csütörtök), 12:56 
Betűmániákus

Deadalus nem gondolod, hogy Piton majd konkrétan tanuja lesz annak a tizennyolcas tartalomnak? :)) Sajnálom, hogy csalódást okozok a friss hiányával. Remélem, azért vigasztalódsz azzal a 24 történettel, ami útban van. XD

Adok már magamról életjelet - még mielőtt crucio rögtön keresztet vet rám (láttad te egyáltalán mit írtam lentebb neked? XD). :)

Hát gondolom, kitalálhattátok, miért maradt el a hétvégei friss és csúszok itt el egy héttel (e hétvégén frissül így a paródia, és jövő héten a kódex), két betűből áll a magyarázat. Ugye WS. Csinálom, rendezem, pakolom a storykat, és ugye folynak az előkészületek, mert pénteken start.

Most dőltem úgy hátra (ugye ws határidő lejárt), hogy befejezem végre pár oldallal azt a szegény paródiát. Remélem a felétől megvigasztalódik az is aki konkrétan kiakadt tőle - ugye mzperx...? -, mert szerintem legalább azért megéri elolvasni. Ugye egy adott regény kiegészítő novellája. Azt hiszem, elég könnyen ki lehet majd találni :D

Aztán rávetem magam a kódexre, ami már kezd eggeeen hosszú lenni azzal a 26-27 oldalával. Nem tudom, talán ha akartok spoilert, amivel jövő hétig kihúzzátok vele, akkor teszek be.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 13:27 
Szárnybontogató

Szia!!A a 18as karikás ugye Harry/Hermione lessz???Ja és kíváncsi vagyok Perselus reakciójára harry 18as kalandjáról:D(ugyebár a nevelt fia:D)

(énis offolokXD:az első történetem sci-fi lessz,azon belül pedig star trek:D)[ahogy az összes többi sci-fi történetem is:D,De lehet,h fogok írni B5 témában is:P+Androméda]

És a kódexx lehetne mondjuk csütörtök estére??

*kérlelően pislog* [azon a napon 9óránk van és jól esne felfrissülni:):D]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 23 (csütörtök), 18:34 
Betűmániákus

Pardon, kissé elraboltak a tennivalóim honlapszerkesztés terén. :#-) Meg tényleg bocsánat, ha a heti frissítés a rövid történeteimmel megyeget, de ARF most volt négy éves, új desingt kellett rá húznom, míg jövő héten WS is kezdődik, brr.

Dettanetta, örülök, hogy hagytál nekem véleményt. :D

Általában amikor annyi térképet kellett tanulnom, azt mindig olyan órán tettem aznap, amikor mást csináltunk. XD

E hétvégén tuti nem lesz kódex. Jelenleg 26 oldal, és még közel sincsen készen... ha kész lenne akkorra is, nem kis meló átnézni addigra ugye. Addig valami rövidebbet, unalmasabbat, és kedvtelenebbet kaptok minden bizonnyal. Ha nem találtátok volna ki: az a kis gyökér paródia lesz. XD

Szóval így már Deadelusra válaszolva minden bizonnyal jövő héten csak sor kerül a kódexre. És uh... párosítás is lesz benne, és hát na. Tizennyolcas lesz a fejezet. :)) A többit a fantáziádra bízom. :D

(Amúgy csak egy picit offolok: nagyon szeretem ám én is a Star Trek illetve a Csillagkapu világát. :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 21 (kedd), 19:53 
Szárnybontogató

Szia!!A tizedik kódex mikor lessz frissítve??és ugye majd nemkell 3hónapot várni az új részre??:D

Jah és lessz benne Harry/Hermione párosítás??(szerintem édesek eggyütt és összeillenek,vmint remekül kiegészítik 1mást:P):D

Daedalus.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 19:00 
Fanficbúvár

Szia, Lily!

Jöttem, olvastam, véleményeztem :D

Akkor jövő héten kódex? És akkor utána lesz Salvador? Hm, belekezdtem a kódexbe is, de most nincs elég lélekerőm olvasni, hulla vagyok, miután megtanultam vagy 14 térképet, amiből a fele ilyen hülyeség volt (francia folyók stb. - amiket kiejteni sem tudok. Ilyenkor persze felteszem magamnak azt a kérdést: hogy akarok én franciát tanulni?). Na a lényeg az, hogy majd bepótolom! Két fejezetet eddig elolvastam belőle, szóval ahogy látom már nincs sok hátra :D Egyébként nagyon érdekes történet :) Na jóó, ennyit akartam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 18:17 
Betűmániákus

A nevem Leo

6. fejezet

Sebek

Rövidke, furcsa... kevésbé humoros. Nem tudom még, mit mondjak. X'D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 16:55 
Betűmániákus

SlytHay írta:
szia Lily :)

hú, akkor jó hosszú kódexet kapunk majd, aminek persze rettenetesen örülök :-D

egyébként én is úgy vagyok a Harry/Ginny párossal, hogy valahogy nem ok, nekem egyáltalán nem illenek össze

de jó, akkor amint visszaérek Pécsre, máris üzemelem be a notebookomat, és jövök fel merire, hogy olvashassak :)

No igen de örültök. De szerintem már beteges, hogy jó pár történetem ilyen hosszú. :roll:

Amúgy ahogy a maradék véleményekre válaszoltam a Leónál... annyira furcsa. Én azt hittem, legalább egy valaki eltalálja, mit kereshet ott Lily Potter... aki tényleg ő, nem csalás és ámítás. XD Mindenesetre ha nem jutott eszetekbe az a lehetőség, akkor nem sokára meg fogtok lepődni egy csöppet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 10:17 
Könyvmoly

szia Lily :)

hú, akkor jó hosszú kódexet kapunk majd, aminek persze rettenetesen örülök :-D

egyébként én is úgy vagyok a Harry/Ginny párossal, hogy valahogy nem ok, nekem egyáltalán nem illenek össze

de jó, akkor amint visszaérek Pécsre, máris üzemelem be a notebookomat, és jövök fel merire, hogy olvashassak :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 10:07 
Betűmániákus

Nem haragszom ukume, hogy csak most írsz, inkább meglepődtem, hogy ide. :D

Ugye tudod, hogy a kérdéseidre nem válaszolhatok? :)) Az, hogy most összevesztek Perselusszal, nem fog ám sokáig tartani. De addig ugye Harry Dracóval lesz többet, meg gondolom, azért sejtitek, hogy Harryt végig ostromolni fogják, mennyire idióta volt. XD

Dettanetta, örülök, hogy jobban vagy. Én keddtől dőltem ki és csak szédültem napokon át, amit biztos, nem vérnyomás volt, hanem valamilyen nyavalya, brr. Azért jó lenne, ha a végtagjaidra is vigyáznál. XD

Egyébként biztos, hogy lejött már, de nálam szinte csak Hermione/Harry párosítást fogsz látni, Ginny valahogy sosincs... szal ehhez vagy hozzászoksz, vagy... érted. :D Egyszerűen nem szeretem azt a párosítást, így nem is szeretek róluk írni.

Jövő hétre kódexet tervezek, de én nem tudom, mi lesz a vége, vagy inkább mikor. XD Most 22 oldal, és akkor döbbentem rá, hogy úristen, ez eddig elvileg a fejezet fele, és közel sincs vége... és... ááá. Hát készüljetek fel rá, hogy az rettenet hosszú lesz. Tulajdonképpen azért lesz annyira hosszú, mert egy fejezetben jön rá Harry és Perselus is, hogy hoppá, mégis kedvel a másik. Persze kisebb problémák és félreértések árán.

Jah, és hogy azért mondjak valami izgiset is, ma este hétkor jövök egy újabb frissel. ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 15 (szerda), 15:56 
Fanficbúvár

Na jóó, visszaszívom, hogy jobban vagyok :? Lehet gratulálni: megrándult a bokám :-(

De attól Leót és a Salvadort még mindig nagyon várom :) Persze főleg Salvadort, máár most hiányzik Roanne, Harry stb.
Egyébként ha jól vettem észre egy Harry/Hermione szál kezd kibontakozni a Salvadorban. Javíts ki, ha tévedek :D
Gondolom nem lesz olyan, hogy Harry/Ginny, nem igaz? Be kell valljam, imádom ezt a párosítást, de azért a Hermionést is kedvelem :)
Na de most már tényleg: Jó irogatást kívánok :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 13 (hétfő), 20:19 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Dettanetta neked jobbulást kívánok! Remélem, azóta sokkalta jobban vagy.
Nagyon köszönöm, hogy írtál nekem mindezek ellenére, mert ugye a történet körül most elég nagy a hallgatás azzal a kemény hét kritikával. Nyilvánvalóan a többségnek nem gyengén újra kell olvasni, de én azért itt megijedtem eléggé, hogy ennyire rosszul sikerült a fejezet.

Szia, Lily! Köszii, most már tényleg jobban vagyok, és az a kis betegség is elmúlt. Most már csak az allergiával küzködök, de azt már megszoktam :)
Nem sikerült rosszul a fejezet, csak mint sokan mások írták, lusta mindenki írni, de ez egy ördögi kör.
Már nagyon várom Leót is, és persze Salvadort is :D Jó irogatást! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 13 (hétfő), 16:16 
Betűmániákus

Bocsi, hogy csak most írok, egyébként, már a feltöltés éjszakáján olvastam a frisst, csak épp először le voltam sokkolva, azért nem írtam, aztán meg nem jutottam még oda eddig, de most itt vagyok. :D

Jaj, mikor Remus belekezdett a Lily és Sirius-dologba... :shock: jaaaaaaj, nem tudtam hova legyek borzalmamban... :shock: És amikor Perselus elmondta, hogyan is volt együtt Sirius Lilyvel... :-O X-( Sirius egy... egy... egy... egy... egy nem is tudom minek nevezhető személy... ő egy... :shock: :-O #-o *nem talál szavakat* Egy azonosíthatatlanul nagy szemétláda. [-(

Harry meg szegénykém olyan kis butuska. :( Hát Piton az apja, könyörgöm, nekem ez teljes mértékben nyilvánvaló. Jó, persze, értem, abban a helyzetben valszeg én is ki lettem volna akadva, és valamelyiknek tutira nekirontottam volna, hogy most akkor tulajdonképpen ki is az apám?

Tartok tőle, hogy ez most egy kicsit hosszabb mosolyszünet lesz Harry és Pers között, mert bár szeretik egymást, de most azért meg lett bántva eléggé alaposan mind a kettő, főleg Perselus. :( :(

Harry rosszulléteinél meg szó szerint én is rosszul voltam. :-t :-O :-SS Mi baja annak a gyereknek???? :-SS :-SS :-SS Hozod itt rám a frászt... :-S :-SS :(

Ez az egész Draco, Dorea, Darius dolog nagyon döbbenetes, és érdekes. :shock: :-SS És szomorú. :( És aggasztó. :-SS
Döbbenetes és érdekes, hogy Dracónak itt két testvére is van, illetve volt, de nekem kifejezetten tetszik az ötlet. :) Szomorú, mert Dorea halott, meg hát a halála körülményei is szörnyűek. :( De hogy visszatért... na ez szintén döbbenet. *tátott szájjal bámul*
Ezt az egész visszatérős dolgot egyelőre nem nagyon értem. Most akkor... :-? akik szellemként itt elsétafikálnak (akik visszajöttek a kapun át), ők akkor visszatérhetnek az élők sorába majd, ha vége lesz ennek az őrületnek Voldival? :-? ;;) Hogyan? És kik? Nagyon kíváncsi vagyok, bár tudom, hogy nem fogsz erre válaszolni. :-P :) :D

És végül, aggasztó is ez az egész Draco, Dorea, Darius dolog, éspedig éppen Darius miatt, aki szemlátomást valamiért nagyon utálja a "régi Harryt". :-? Bár a többség utálja, de... ez rémisztő volt. :shock: Úgy sejtem, Darius valami komoly okból utálja őt ennyire. :( :-?

A képek szuperek, nagyon tetszenek, le is mentettem őket. :D :x
A folytatásokat mind nagyon várom, bármelyik is fog jönni, de persze nem sürgetlek. :) :x

Addig is, szia :-h >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 13 (hétfő), 13:07 
Betűmániákus

crucio írta:
Először én is úgy voltam vele...

Jaj crucio, de megnyilvánultál nekem, és nem is tudod, mennyire lyukas a lelkiismeretem minden friss terén. Biztos vagyok benne, hogy nem csak te vagy így vele - logikusan. Pont a veszekedős része tetszett annyira...? Hű, pedig mennyit vacakoltam vele, és teljesen úgy éreztem, hogy Harryt már túlságosan is gyerekesnek állítom be.
Hát igen, mert olyan isteni szikrám volt, hogy én kutató leszek, azok meg alig élnek... örülök is, hogy vége annak a hajtásnak. Most van egy remek órarendem, amiben hétfőtől vagyok csütörtökig legjobb esetben is délig (igaz néha tovább, de önkényesen lelépek XD), nincs hatmillió terepgyakorlat, stb. Szal ha ezek után nem megy a gyakoribb friss, tényleg le lehet engem nyelni keresztbe. (A mai napnak meg nagy értelme volt, utaztam egy órát kemény három perc óratartásért. :)) )

Nagyon szeretnék "beállni" a heti frissítésre. Azt hiszem, most nagyon irigyelhetitek az angolokat, mert ők hetente kapnak Serumot, és mind emellett tudják/látják is, hogy be van fejezve.

Most megyek is, átnézek egy fejezetet a Serumból, hogy feltegyem, aztán nekiesek a Leónak. Azt tervezem hétvégére ugyanis. Jövő hétvégére kódexet, és aztán Salvadort. No lehet drukkolni, sikerül-e.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 13 (hétfő), 11:54 
Szárnybontogató

Először én is úgy voltam vele, hogy nem írok, mert tényleg lusta voltam. De nagyon tetszet az SB veszekedős része, így vettem a fáradságot.
Szívesen mellékeltem volna hozzá azt is, hogy mikor lesz következő fejezet, de inkább nem írtam, mert ezt szerintem csak "Isten tudja"
Sírva röhögök kínomban, hogy erre is mennyit kellett várni . Persze egy vizsga fontosabb, mint egy történet. Ez tény, de sajnálom, hogy régen volt már belőle frissítés, ahogy a többiből is. (Szerencsére én előre látó voltam és már jóval előtte elkezdtem újraolvasni a történetet)

Viszont a kritika követelést megértem. A magam részéről én meg az újabb frissítéseket követelném tőled :oops: Bocsika, de annyira hiányzik, hogy hetente legyen... vagy havonta legyen egy-egy új fejezet a történeteidből.
Tudod arra gondolok azért nem írnak most annyian, mert már a betegszobán vannak az elvonási tünetek miatt - itt megint csak magamra gondolok. S mindjárt sírok, hogy mikor lesz a következő rész belőle, vagy valamelyik másik írásodból. Annyira borzalmas volt ez a fél év SB nélkül mégha a többit frissítetted is.
Szerintem egy jó történethez nem csak a sztori kell, hanem a rendszeres frissítés is. Nekem már olyan is eszembe jutott, hogy inkább megvárom amíg teljesen befejezed, de látod csak nem bírom ki.

A történeted jó, remek és végre megkaptam azt, amit már régen akartam: egy kis veszekedés :lol: de tényleg sírok, hogy mikor lesz következő rész. Kérlek, ne kínozz meg minket ennyire!!! :wink:

Ui: Nagyon szépen köszönöm a frissítést.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 22:44 
Könyvmoly

Szerintem leginkább a lustaságról van itt szó, hogy nincs kedvük az embereknek ahhoz, hogy összeszedjék a gondolataikat, az érzéseiket a fejezettel kapcsolatban, és leírják azt pár sorban. Bevallom, kezdetben én sem voltam nagy kritikaíró, de most, ha tehetem, akkor pár szót azért mindig próbálok hagyni az írónak, mert tudom, hogy ez számít, hogy erőt ad a folytatáshoz. Meg sokan úgy vannak ezzel, hogy ő nem ír, majd valaki más úgy is fog...

Hallod Lily, olyan még csak eszedbe se jusson, hogy nem osztod meg velünk a csodás történeteidet. :shock: :-D Akárhányszor új történetedet olvastam/olvasom, mindig elcsodálkozom rajta, hogy hogy lehet valaki ennyi fantáziával megáldva. Vagy inkább ötlettel. A fantáziámmal nekem sincs gondom XD , de azt hiszem, hogy nem nagyon tudnék ennyire teljesen új, egyedi dolgokat kitalálni, legfőképp ilyen jól megírni őket, sajnos. Szóval semmiképp ne hagyd abba az írást, és ne felejts el minket sem, akik imádják az írásaidat, és oszd meg velünk is ezeket a kis csodákat. :) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 21:57 
Betűmániákus

SlytHay írta:

Az lehet, hogy sokaknak újra kell most olvasniuk az eddigi fejezeteket...

Tudod, azért csak igen elgondolkoztat, hogy ha ez a jelenség már Adrianánál és a Kódexnél is látszik: jelentősen megcsappantak a vélemények. A Salvadoron meg már egyenesen látni. Az átlagos 40 kritikához képest hét darab van (igen, korai még az idő, de nah máskor ilyenkor sokkal több van). Az előző fejezeteknél mindig ennyi volt.

Szal összegezve: az említett utóbbi fejezeteknél mindnél arányosan megvan az ezer-ezerötszázas (néhol kétezer) megnyitás, ahogy eddig, csak a vélemények csökkentek le. Ebből nem tudok másra következtetni, minthogy ennyi, már nem tetszik a brigádnak a sok idióta írásom. Megnyitja, és kész. Vagy így büntetnek, amiért az államvizsgás szörnyű évben nem frissítettem eleget. Vagy mindenki rettentően ellustult. Nyeeemtom.

Így érdekes lesz, mert elég sok mindent óhajtok még írni a közeljövőben, és ha senkinek sem tetszik, illetve írja le, mennyire várja, akkor minek tegyem fel? Megtartom magamnak a többi "még nem láttátok fejezethez" hozzácsapva. Szerintem azt nem akarjátok. XD

Nem, nem jár ilyen az eszemben. Nem szokásom követelőzni a fejezetek végén, és ugye becsülöm azt is (ki a kicsit nem becsüli ugye...), amit kapok.

Lehet többször kéne odaírnom, hogy ettől független várom a véleményeket? XD Mert azt mostanság lehagytam. Biztos ennyi az oka, én meg túlságosan is paranoiás vagyok. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 10:48 
Könyvmoly

Lilyanjudyth írta:
Nyilvánvalóan a többségnek nem gyengén újra kell olvasni, de én azért itt megijedtem eléggé, hogy ennyire rosszul sikerült a fejezet.

Az lehet, hogy sokaknak újra kell most olvasniuk az eddigi fejezeteket, hogy tökéletesen tisztában legyenek minden apró kis részlettel, de az tuti, hogy nem azért nem írtak annyi kritikát, mert nem tetszett volna az új fejezet..sőt, fejezetek. :x Én ilyen téren szerencsésnek mondhatom magam, mert amit tényleg nagyon szeretek, akkor biztos, hogy nem fogok semmi lényegeset elfelejteni belőle, max kicsit homályba merülnek dolgok, de egy kis agysejttorna, és máris minden beugrik. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 9:54 
Betűmániákus

SlytHay... igen az, hogy Sirius és Roanne is ott volt, kettős/hármas cél volt. :D A nagyját ki lehet találni. :D Jól emlékszel, nem semlegesek egymásnak. ^^

Végül is a békülés valóban egy-két fejezet lesz, de azért előbb is szóba fognak állni egymással, amin ugye érződni fog, hogy nem az igazi.

Dettanetta neked jobbulást kívánok! Remélem, azóta sokkalta jobban vagy.
Nagyon köszönöm, hogy írtál nekem mindezek ellenére, mert ugye a történet körül most elég nagy a hallgatás azzal a kemény hét kritikával. Nyilvánvalóan a többségnek nem gyengén újra kell olvasni, de én azért itt megijedtem eléggé, hogy ennyire rosszul sikerült a fejezet.

A Leónak a fele van kész - most megyek folytatni -, azért nem haladtam vele, mert Salvadoroztam három oldal erejéig. De aztán a kritikákat látva, mondom ráérek folytatni, szal Leóval fogok foglalkozni. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 11 (szombat), 10:47 
Fanficbúvár

AlisonGlover írta:
Lilyanjudyth írta:
Szerintem eléggé egyértelmű, hogy én mindig keverem a dolgokat. Csodálkozom, hogy egyáltalán maradt itt valaki olvasni, mert biztos elege lehet, hogy több kérdés van, mint válasz.

Ezért szeretünk,mindig izgalmas fejezetet kapunk :-D
Lilyanjudyth írta:
megyek belevetem magam Leóba, mert már lassan kész a fejezet. :)

Igazán aktív vagy mostanában, nem mintha panaszkodni akarnék :-D . Remélem a leo is ilyen izgalmas lesz mint az SB új fejezete.

Dettanetta azért jól vagy, ugye?

Hm, elolvastam Leót is :) Érdekes kis történet, szval várom belőle majd az új fejezetet :) Egyébként, tényleg aktív lettél, szinte mindegyik történetedet folytatod :D Jó irogatást, Lily!

AlisonGlover, még élek, szval nincs annyira nagy gond - csak egy kicsit. Elméletileg pánikrohamom volt, amit megfűszereztem egy kis allergiás rohammal, valamint egy kis betegséggel. :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 58  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra