Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 14:16

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Spirit Bliss ficblog
HozzászólásElküldve: 2013 január 09 (szerda), 20:17 
Írópalánta

Nahát :o
Ahogy így látlak fanficon, meg olvasom a ficeid csak csodálni bírlak!!!!!
A rengeteg fic... A jövő árnyai... hát... szinte karriert csináltál a fanficonXD
Egyetemista létedre ilyen messzire jutni ;) Nagyon tehetéges vagy, és az ki is fizetődő! Gratulálok hozzá, fantasztikus teljesítményt nyújtasz!

Örök csodálód: ~Halenka~

You hate everything about me, why do you love me?"

Hős a sötétben ficblog profil

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 23 (szombat), 12:36 
Szárnybontogató

Smaragd: Hát, lehet, hogy majd még egyszer rájövök, hogy be szeretném fejezni az Őrült szerelmet is... Meglátjuk... :-)

*kiscsillag*: Lesz, lesz friss, csak ezek rövidebb fejezetek, és a Merengőre nem engedik fel őket a szabályok miatt. Úgyhogy most írom a következő fejezetet, és kettőt teszek fel egyben, mert szabályok miatt nem írok át történetet. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 21 (kedd), 17:51 
Fanfic-faló

Szia! :)

Hm... azt szeretném kérdezni, hogy az Az Édes kötelék - Leah története című ficből lesz valamikor friss? Vagy volt, csak én nem vettem észre a listában? :)

Üdv: *kiscsillag*

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára *kiscsillag* 2010 október 23 (szombat), 17:49-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 20 (péntek), 15:27 
Szárnybontogató

Szia,

A Vadász-szenvedélyt már olvastam és szerintem akit érdekelt megtalálta a befejezését is a WS-n.
A múlt árnyai történeted tetszik, de engem abból is inkább az Edward szemszögű érdekel. Ha lehet akkor inkább azt frissítsd :)
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy az örült szerelmet nem folytatod, mert az nagyon jó kis történetnek ígérkezett. Remélem meggondolod magad azzal kapcsolatban; és gratulálok a könyved megjelenéséhez.

Üdv.: S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Spirit Bliss ficblog
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 09 (hétfő), 14:03 
Szárnybontogató

Nem szeretnék hosszú bevezetőket írni, csak a lényeget. :-) Mostantól itt infót szerezhettek arról, hogy mikor lesz frissítés a különböző írásaimból... Kezdjük azzal, ami sajnos, biztos...

Sokan kérdeztétek itt a Merengőn és máshol is, hogy a HP-s ficeimnek lesz-e folytatása... Régebben úgy terveztem, hogy mindenképpen folytatom majd őket, de mostanra beláttam, hogy ez nem valószínű, hogy össze fog jönni a közeljövőben. Sajnálom. :-(

Egyfelől már kiestem a HP világából, és jobban leköti a fantáziámat a Twilight és a saját történeteim. Másfelől mostanában nagyon kevés időm van, és örülök, ha a könyvem kiadása körüli dolgokat el tudom intézni, és emellett még jut időm a Twilight fictrilógiámra és a Démoni érintésre, valamint a kisebb Twilight ficeimre.

Azért nem törlöm a Merengőről a félkész történeteimet, mert a hozzájuk írt hsz-eiteket szeretném megtartani emlékbe, és mert lehet, hogy valami csoda folytán mégis csak megszáll az ihlet, és valamikor a jövőben befejezek egy HP-s történetet is... Nem tudom... De mostanában biztosan nem lesz erre lehetőségem. :oops:

Viszont, A múlt árnyaiból lesz heti egyszer friss mostantól. Hogy melyik napon, azt még nem tudom... Ha valakinek van külön kérése, hogy melyik nap legyen friss, az szóljon, és akkor azt a napot jelölöm ki frissítéshez. :-)

A Démoni érintésből még 2 darab előre megírt fejezetem van, azokat igyekszem beosztani úgy, hogy folyamatosan írom a következő fejezeteket, és akkor így, nem kell sokat várnotok majd rá. :-) Szóval, ebből olyan 2 hetente lesz friss majd.

Az Édes kötelék - Leah története című femslash ficemből is hetente, két hetente tervezek frissíteni.

Amit még szeretnék megkérdezni... A Vadász-szenvedély című HP slash ficem már befejezett, de Merengőre még csak az elejét tettem fel. Van igénye arra valakinek, hogy azt is feltöltsem ide végig?

Azt hiszem, egyelőre ennyi... Ha bárkinek van kérdése, kérése, az szóljon nyugodtan. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra