Nem szeretnék hosszú bevezetőket írni, csak a lényeget.

Mostantól itt infót szerezhettek arról, hogy mikor lesz frissítés a különböző írásaimból... Kezdjük azzal, ami sajnos, biztos...
Sokan kérdeztétek itt a Merengőn és máshol is, hogy a HP-s ficeimnek lesz-e folytatása... Régebben úgy terveztem, hogy mindenképpen folytatom majd őket, de mostanra beláttam, hogy ez nem valószínű, hogy össze fog jönni a közeljövőben. Sajnálom.
Egyfelől már kiestem a HP világából, és jobban leköti a fantáziámat a Twilight és a saját történeteim. Másfelől mostanában nagyon kevés időm van, és örülök, ha a könyvem kiadása körüli dolgokat el tudom intézni, és emellett még jut időm a Twilight fictrilógiámra és a Démoni érintésre, valamint a kisebb Twilight ficeimre.
Azért nem törlöm a Merengőről a félkész történeteimet, mert a hozzájuk írt hsz-eiteket szeretném megtartani emlékbe, és mert lehet, hogy valami csoda folytán mégis csak megszáll az ihlet, és valamikor a jövőben befejezek egy HP-s történetet is... Nem tudom... De mostanában biztosan nem lesz erre lehetőségem.
Viszont, A múlt árnyaiból lesz heti egyszer friss mostantól. Hogy melyik napon, azt még nem tudom... Ha valakinek van külön kérése, hogy melyik nap legyen friss, az szóljon, és akkor azt a napot jelölöm ki frissítéshez.
A Démoni érintésből még 2 darab előre megírt fejezetem van, azokat igyekszem beosztani úgy, hogy folyamatosan írom a következő fejezeteket, és akkor így, nem kell sokat várnotok majd rá.

Szóval, ebből olyan 2 hetente lesz friss majd.
Az Édes kötelék - Leah története című femslash ficemből is hetente, két hetente tervezek frissíteni.
Amit még szeretnék megkérdezni... A Vadász-szenvedély című HP slash ficem már befejezett, de Merengőre még csak az elejét tettem fel. Van igénye arra valakinek, hogy azt is feltöltsem ide végig?
Azt hiszem, egyelőre ennyi... Ha bárkinek van kérdése, kérése, az szóljon nyugodtan.