Nos, végül is úgy gondoltam, hogy csinálok egy ilyet... egyrészt magamnak, hogy fel legyen jegyezve a megírandók listája. Másrészt pedig, hogy itt lehessen rugdosni/kritizálni/egyéb dolgokat csinálni, ha lassú vagyok... na meg amiért csak eszetekbe jut. xD
De akkor rögtön írjunk is néhány sort:
A Hollókirály: 6 oldal eddig meg van írva, de a legviccesebb az egészben az, hogy még mindig sehol se tartok... mármint azoknál a részeknél nem, amiket
tényleg le akarok írni. De haladunk, magamhoz képest ez egy jó arány, ha nem leszek lusta dög, akkor holnap is írok hozzá valamennyit.
Gabriel novellák - Magnus: Igen, tudooom, jönnöm kéne a novella következő részével, de megakadtam. Nem úgy írom meg a dolgot, ahogy akarom. Cöhh. Pedig hatalmas a késztetés, meg a vágy, hogy írjam... de nem megy. Azért nem adom fel.
Veneficus: Ó, igen, valamelyik nap rájöttem, hogy ezt is folytatni kéne, mert eléggé ijesztő, hogy a legtöbb történetem mostanában slash. Rá kell gyúrnom a hetero kapcsolatokra, mert csúnya vége lesz ennek.

Sok-sok új ötletem született, csak még jobban ki kell dolgoznom.
Tovaország: Huh, hát, írtam egy verset nemrégiben, de megrágom még, hogy feltegyem -e. Túl sok mindent mutat belőlem, túl sokat... na meg szerintem érthetetlen. xD Sebaj. Megrágjuk...
És akkor most jöjjön a Jövő zenéje rovatunk, azaz mit akarunk írni még...
James S. Potter megpróbáltatásai: Ezt nevezzük munkacímnek, remélem majd beugrik egy jobb is, meglátjuk. Igen, egy újabb New Gen ficc, mégpedig novella, főszerepben az istenkirály Jamesszel... és hogy ne tagadjam meg önmagam, slash lesz, mégpedig... Albusszal. Bocs emberek, elborult elmém egy matekórán megindult, és már nem bírom megállni, hogy ne írjam meg. (Meg igen, nincs olyan New Gen ficcem, és asszem nem is lesz, amiben nincs főbb szerepben Al. Szeretem Alt. Bocs. xD)
Álomkór: Drarrynak készül, hosszabb mű, tehát szerintem A Hollókirály után írom meg. Elöljáróban maradjunk ennyiben. ^^
Ééééés, még készülök egy másik kis történettel, aminek még címet se tudtam adni, de a legviccesebb akkor is az, hogy a történet végét tudom (miközben az elejét és a közepét nem xD). New Gen, csak ennyit súgok meg, mert ha már azt elmondom, hogy kik vannak benne, azzal lelövöm a poént. Na jó. Albus van benne. xD *Elbújdosik.* És alapvetően nem slash középpontú. Max majd írok ilyen történeten kívüli kis cuccokat, és majd abban.
Meg készülök egyik barátnőmnek egy meglepetéssel Karácsonyra. Nem mondhatok el semmit, mert ha ne adj isten erre járna (nem tudom miért tenné, de ugye, az ördög nem alszik), akkor ciki lenne. (Így is már majdnem kitalálta, hogy készülök valamire... cöhh.) Lényeg az, hogy egy újabb slash történet (és most nem azért, mert én annyira azt akarok írni xD)
Igen, van még valami. Ha valakinek mond valamit Karen Marie Moning Tündérkrónikái, akkor azzal kapcsolatban akarok egy ficcet, de itt most csak a világot magát kölcsönzöm, mert... az nagyon tetszik. A főszereplőt néha agyonütném, mert idegesít, de na. A lényeg az, hogy leginkább a világot kölcsönzöm, és... érdekes lesz. Azért mert eddig sose próbálkoztam olyasmivel, hogy femslash... de mindent el kell kezdeni egyszer. Tudom, nem nagy változatosság, de szépen fokozatosan haladunk. xD
Na jó, befogtam, tehát ha minden jól megy
holnap Hollókirály új fejezet, ha meg nem, akkor kinyírt a töritétel írás.
Addig is, pápá. (: