Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 5:56

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 45 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Enoia firkadoboza
HozzászólásElküldve: 2011 június 21 (kedd), 20:25 
Fanficbúvár

Szia, Enoia! :-h

Huhh, nagyon rég nem hallottam felőled... Úgyhogy bátorkodom megérdeklődni, hogy mikor olvashatok egy jó Hollókirályt? :)
Már nagyon hiányzik a te Albusod, Louisod, Scorpiusod és a többi szereplőd :)
Szóval, várható valamikor friss a közeljövőben? :)

Albus Perselus Potter mániás :x :x
Miért? mániás :x :x

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 25 (hétfő), 22:07 
Szárnybontogató

YellowBlue írta:
Azt szeretném kérdezni, hogy a Veneficus c. írásodat mikor fogod folytatni?

Szia!
Igazából örülök, hogy megkérdezted. Épp mostanában gondolkoztam azon, hogy megírjam -e a folytatását, vagy inkább hagyjam így, esetleg később rukkoljak elő valamivel. Már azon is rágódtam, hogy talán szavazást teszek ki rá, hogy lenne -e igény rá (bár érthető módon egy fejezetből nem sok mindent lehet leszűrni, ez tény).

De... most hogy így írtál, utána néztem a már megkezdett fejezetnek, és arra jutottam, hogy... miért ne? Tehát, ha jól mennek a dolgok, akkor szeretnék valamit publikálni májusban, mikor már túl vagyok az írásbeli érettségiken. Akkor valamennyivel jobban rá tudok koncentrálni, és előkotorni a lyukas agyamból az ötleteket. (:

Tehát, reményeim szerint május közepe táján. (: Nagyon szépen köszi, hogy írtál és érdeklődtél!

"Én vagyok az Emlékezet, és tudós vagyok a múlt tudományában, de én is megöregedtem. Ezek a lények olyanok voltak, mint a Than folyó vize, nem arra születtek, hogy megértsék őket. Tetteikre nem emlékezem, mivel a pillanatnak szóltak. A nevükre világosan emlékszem, mivel rímelt a folyóéra. A tegnap eme lényeinek neve Man."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 25 (hétfő), 20:17 
Zöldfülű

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára YellowBlue 2012 augusztus 04 (szombat), 10:57-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 24 (vasárnap), 17:42 
Szárnybontogató

Nos, immáron fent is van, A Hollókirály 3. fejezetének 2. része, mihez csak kellemes olvasgatást tudok kívánni. (:

Megeshet, hogy a közeljövőben publikálok valamit, ami a HP világtól elvont, saját agyam kis szüleménye, bár még ki tudja. Jelenleg jegyzeteket készítek, kutatómunkázom, és próbálom magam lebeszélni róla. Majd meglátjuk.

Addig is, ha más nem, reményeim szerint hamarosan lesz időm nekiülni a HK folytatásának. (:

"Én vagyok az Emlékezet, és tudós vagyok a múlt tudományában, de én is megöregedtem. Ezek a lények olyanok voltak, mint a Than folyó vize, nem arra születtek, hogy megértsék őket. Tetteikre nem emlékezem, mivel a pillanatnak szóltak. A nevükre világosan emlékszem, mivel rímelt a folyóéra. A tegnap eme lényeinek neve Man."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 23 (szombat), 13:45 
Szárnybontogató

Éééés. Eredeti tervem az volt, hogy majd egymás után rakom fel őket, de... fogalmam sincs, hogy a záró akkordot mikor tudom majd megalkotni. Így aztán, mint húsvéti ajándék, feltöltöttem A Hollókirály 3. fejezetének 2. részét, de hogy mikor írom meg a végét... hát, egy negyed oldal megvan belőle. xD

Közben akadt egy-két ötletem, amik közül nem tudom, hogy mit kéne megírni, de azon apróbb novellákba inkább majd a HK végtelenedett fejezetének zárása után foglalkozom. Azaz... lehet itt is lesz valamiféle szavazgatás, majd meglátjuk. (:

Előre is, mindenkinek boldog nyulat, sok csokit, és kevés őrült locsolót kívánok! (vagy már csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy hozzá még a szomszédok bejárnak locsolni?)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 21 (csütörtök), 20:36 
Szárnybontogató

Hm. Pár napja még azt hittem, hogy egy HK-t előbb fogok publikálni, csak most éppen közbejött saját kis maximalizmusom, hörgőrohamaim, meg egyéb, kedves kis dolgok (mint például, hogy tanulni kéne emelt törire). Persze, az is íródik, bár sokszor úgy érzem, hogy a 3. fejezet végtelenítette magát. Komolyan.

De nem is ezért írok. Itt most megint azt tudom mondani, mint a HK-nál, hogy nem csodálkozom, ha az olvasó közönség inkább már feladta a dolgot, és nem várt folytatást. De! Végre eléggé fenékbe rugdostuk magunkat, és íme, ma nap felkerült a For(n)ever Ötödik fejezetének második része. Na jó, ehhez a fejezethez nem sok közöm van, esetleg annyi, hogyha valami lektorálási hiba van benne, azt írjátok az én számlámra. (Egen, ezért se jelentkezek bétának, mert csapnivaló lenne a teljesítményem. xD)

Egyelőre ennyi, a HK íródik, majd egy szép nap lecsapom magam, és akkor meglesz. Tényleg. xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 18 (hétfő), 20:23 
Fanfic-faló

Legyetek szívesek a nyüstölésen és bátorításon kívüli mondattöltelékeket (ki mit eszik, hol van éppen), szenvedést, és egyebet nem itt megbeszélni. Csak mert zárójelbe tesztek valamit, az attól még nem válik láthatatlanná. Köszi.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 18 (hétfő), 20:03 
Szárnybontogató

Polaris írta:
én azt hittem, hogy mindig szeretsz T_T - zaklatott orrfújás, majd Isaura zokogva balra el -
am nem emlékszem, de ha olyasmi lesz, amire gondolom, hogy gondolod, hogy gondolok, akkor... szóval nem. nagyon NEM.xD
de azért megengedem, hogy így is írjad~ :D :-P
fent vagyok, és már ott is nyüstöllek, meg küldöm az erőt és kitartást a következő fejezethez~ várjuk ám*-*

Nem azért nem fogsz szeretni, mert megírom. Hanem épp azért, mert nem. XD (Fú, ez iszonyatosan értelmes. Tudod mit? Inkább megírom neked a napok óta esedékes e-mailt, kell egy kis meggyőzés ezen a téren.)
Igen. Neked is akkor kell fent lenned 8-kor, mikor épp nem vagyok ott (és matekon szenvedek. Jó, nem, akkor már épp sajtburgerrel tömtem a fejem. xD).

(És nem témába illő, vagyis de, csak valójában részben: valamit csinálni kéne Fornevvel, mert folytatni akarom. XDDD *undorító kis görény*)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 18 (hétfő), 19:15 
Zöldfülű

én azt hittem, hogy mindig szeretsz T_T - zaklatott orrfújás, majd Isaura zokogva balra el -
am nem emlékszem, de ha olyasmi lesz, amire gondolom, hogy gondolod, hogy gondolok, akkor... szóval nem. nagyon NEM.xD
de azért megengedem, hogy így is írjad~ :D :-P
fent vagyok, és már ott is nyüstöllek, meg küldöm az erőt és kitartást a következő fejezethez~ várjuk ám*-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 18 (hétfő), 14:40 
Szárnybontogató

Polaris írta:
Kép

és vörr (!) >.<

Mondtam már, hogy szeretlek ilyenkor? xD
Amúgy meg nem fogsz szeretni, mert fogok követni egy kis változtatást, és valamit... nem úgy írok meg, ahogy eredetileg akartam. (Csak annyit mondok: születésnapi ajándék ---> ha ebből rájössz, ügyes vagy, ha nem, akkor meg elfelejtetted, és akkor nem is kellene mentegetőznöm. xD)
De talán majd egy szép napon megírom azt a változatát is a dolgoknak, bár akkor mindenféle előfigyelmeztetésekkel kell majd megtoldanom azt a fejezetet. xD Csak, csak, csak... bah. Lehet mégis úgy írom meg. xD Még alszok rá.

Ééééés, még egy részre kell bontanom a 3. fejezetet... banyek már. xD

P.s.: Gyere már fel MSN-re! XD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 18 (hétfő), 14:20 
Zöldfülű

Kép

és vörr (!) >.<

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 16 (szombat), 18:51 
Szárnybontogató

Hát emberek, szánom-bánom, de lehet ezen a hétvégén még nem leszek meg, mivel leragadta egy ficcnél, és mire észbe kaptam... hát hm. Most lett.
Na meg a tegnapi esetnél az a tanulság, hogy ne írjak hajnalban, mert kihagy az agyam, és elfelejtek dolgokat/nem magyarázok meg dolgokat, és nem leszek érthető. Így aztán most bővítek/átírok/kitalálok, és... komolyan, ez a 3. fejezet sose ér a végére. xD Utálom a terjengős fejemet. xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 14 (csütörtök), 22:55 
Szárnybontogató

Heteira írta:
Szia Enoia! Jó látni, hogy jól vagy, azt meg pláne, hogy esetleg írsz is nekünk. :-) Majd szólj, ha elkezdhetem újraolvasni a korábbi fejezeteket a történet felelevenítésének céljából... ;-)

Esetleg? Már az 5. oldalt gépeltem ma. xD Lassan eljutok arra a szintre, hogy biztosra tudom mondani, hétvégére meglesz a következő fejezet. Kicsit rövidítek, és lefaragok azon részekből, amik igazándiból nem viszik előrébb a dolgokat, bár... ki tudja. Kicsit aggódva fogom publikálni ezt a fejezetet. xD Félek a reakcióktól. xDDD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 13 (szerda), 14:47 
Fanficbúvár

Szia Enoia! Jó látni, hogy jól vagy, azt meg pláne, hogy esetleg írsz is nekünk. :-) Majd szólj, ha elkezdhetem újraolvasni a korábbi fejezeteket a történet felelevenítésének céljából... ;-)

"Draco vihogni kezdett.
- Nektek szóvivőtök van szex-ügyben? – kérdezte – Ráadásul Potter?
- Hah, nem is tudod, mit hagysz ki! - kukorékolta Seamus.
- Harrynek vannak a legjobb szex-beszámolói – tette hozzá Ron önelégülten." (Vorabiza: Unalom)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 13 (szerda), 12:44 
Szárnybontogató

Luna_L írta:
Üdv újra itt :) *nagy ölelés*

Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy izgatottan várom a Hollókirály folytatását. A fiúk abban a történetben igazán szeretni valóak, és Louis kifejezetten érdekes karakter lett. Szóval, hajrá és ragadj pennát mielőbb! :wink:

*Nagy ölelés viszont*
Örülök, nagyon megérteném, ha ezek után inkább mindenki úgy lenne vele, hogy majd akkor olvasnak, ha legalább 6 fejezetet publikálok. XD
Háhá... Louis. xD Most írom vele az egyik kedvenc jelenetemet. Szeretem, mikor kimutatja a foga fehérjét, csak sajnos ez a történetben nem sokszor fog előfordulni. De mikor igen... háh. xD
A fiúk meg... hajaj. Csak jussak el odáig még ma. xD

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 13 (szerda), 12:14 
Könyvmoly

Enoia írta:
Köszönöm azoknak, akik még ezek után is hajlandóak olvasni tőlem valamit. xD

Üdv újra itt :) *nagy ölelés*

Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy izgatottan várom a Hollókirály folytatását. A fiúk abban a történetben igazán szeretni valóak, és Louis kifejezetten érdekes karakter lett. Szóval, hajrá és ragadj pennát mielőbb! :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011 április 13 (szerda), 12:09 
Szárnybontogató

Ó igen, meglepő, de még élek. xD Bocsi mindenkitől, akit váratok a történetekkel, csak épp érettségi idény van, meg egy régi-régi szenvedélyem újra magával ragadott... de végre újra nekiálltam fejezetet gyártani. Igen, első sorban most a Hollókirályra fektetem a hangsúlyt, mert abban már tervezgetésben is vagyok valahol, bár akad még ötlet, ami nem hagy nyugodni... de azokat érettségi után. Vagyis, most ezt mondom, majd meglátjuk, hogy mi lesz. Igyekszem, tééényleg! >.<

Köszönöm azoknak, akik még ezek után is hajlandóak olvasni tőlem valamit. xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 02 (szerda), 17:17 
Fanficbúvár

És Én is, Én is! :D :)
Én is nagyon várom a folytatást :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 02 (szerda), 11:01 
Könyvmoly

Én is nagyon várom már a folytatást :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 02 (szerda), 0:09 
Fanficbúvár

Majdnem egy hónap eltelte után megkezdem menetrendszerű érdeklődésemet: remélem, a betegséget kiheverted. :-) És nagyon várom már az új A Hollókirály fejezetet. Még akkor is, ha Albus szívni fog benne... ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 18:49 
Fanficbúvár

Csendben szurkolok. ;-)
És amúgy azt is elfogadom, ha direkt hergelsz. ;-) Én mindig direkt szoktam... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 11:15 
Szárnybontogató

Luna_L írta:
Nagyon várjuk a folytatást, de a legfontosabb, hogy meggyógyulj.
Nagy jobbulást-puszit küldök: itt, ni. :-)

Köszönöm, ma már orvosnál is voltam (meglepő mód csak egy órát kellett várni, mire beengedtek... huhú, világnap!), így már teljes erővel tudok az írásra koncentrálni... na meg a tételekre, de az elég hétfőre.

Heteira írta:
Hé, te szándékosan hergelsz engem?!

XD Nem, nem direkt. xD Na jó, ha nagyon elvetemült leszek, akkor leet előbb írok egy Hollókirályt. Ahhoz több is most a hangulatom. Le akarom írni gyorsan azokat a jeleneteket, csak előtte szépen sorba kell rendeznem, na meg szelektálnom, mert ennek az lesz a vége, hogy a 3. fejezet 3 részes lesz, ami számomra nem lenne valami jó poén. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 04 (kedd), 13:14 
Fanficbúvár

Enoia írta:
Egyik kritikához való hozzászólásban már említettem, hogy a fiúk most majd kimutathatják a foguk fehérjét... és meg is teszik, nagyon rondán. :P

Hé, te szándékosan hergelsz engem?! Amióta láttam a válaszodat a kritikánál, azóta nem tudok aludni (ok, csak tegnap volt, mindegy...), mert izgulok, hogy mi lesz - és találgatok. Hm... Lehet, hogy majd megosztom veled a találgatásaimat, hátha ötleteket adnak. ;-)
No jó, aludj, diétázz, gyógyulj. Aztán fogd a gépet, és tudasd velem, hogy hogyan akarja Scorp és Louis kikészíteni szegény, édes, ártatlan Albusunkat... :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 04 (kedd), 13:07 
Könyvmoly

Enoia írta:

Tehát, ha az élet szép, akkor ezen a héten írok, ha nem, akkor... később. Drukkoljatok! (:

Nagyon várjuk a folytatást, de a legfontosabb, hogy meggyógyulj.
Nagy jobbulást-puszit küldök: itt, ni. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 04 (kedd), 12:50 
Szárnybontogató

Már tegnap akartam ide írni valamit, de aztán elmaradt. Jött a kiselőadás-készítési-láz, mint kiderült, potyára, köszönjük Vírus. :P Jó, abból a szempontból lehet örülni, hogyha a doktor úr lesz olyan jó, és kiír egész hétre, akkor nagyobb valószínűséggel tudok publikálni valamit már ezen a héten.

Meg aztán... próbáltam valamiféle sorrendet felállítani, hogy mikor mivel kellene foglalkoznom, de egyelőre eléggé gyatra a dolog, főleg azon tekintetben, hogy az adott pillanattól függ, hogy mihez van ihletem. (Na jó, ez egy csodás mondat, lehet inkább ma még aludni kéne...)

Teháát, terveim szerint legközelebb egy Veneficum részt publikálok, de igazából ki tudja. Már többször sikerült ráfognom a dolgok más irányba való haladását a bennem élő Mini-Scorpnak, aki szereplési túltengése miatt minden történetemet átíratja velem... és nem, Scorp nem fog oda járni, bár bevallom, vicces lenne. De azt hiszem, egy jövendőbeli karakteremmel nem jönnének ki olyan jól, mert két kakas egy szemétdombon kevésbé fér meg. (Na meg mi lesz akkor Alal? xD)

Ezenkívül, pár napja egy nagytakarításnak köszönhetően megtaláltam régi jegyzetfüzetem, amibe sok-sok idióta történetötletemet jegyeztem le... és lehet azokból is megvalósítok néhányat. De ííígértem, előbb Hollókirályt írok, amúgy is túl akarok esni ezen a fejezeten, mert rettegek a reakciótoktól. Egyik kritikához való hozzászólásban már említettem, hogy a fiúk most majd kimutathatják a foguk fehérjét... és meg is teszik, nagyon rondán. :P Jó, mikor vázoltam egyik drága barátnőmnek a cselekményt, akkor megnyugtatott, hogy nem, nem lesz ezzel semmi gond, csak írjam meg... dehát na. Maximum megdobáltok virtuális paradicsommal... fúj, inkább nem beszélek kajáról.

Tehát, ha az élet szép, akkor ezen a héten írok, ha nem, akkor... később. Drukkoljatok! (:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 30 (csütörtök), 14:53 
Fanficbúvár

Enoia írta:
Nos, végre itt az újévi ajándékom:

<b>A Hollókirály 3. fejezetének 1. fele feltöltve, már csak az adminokat kell túlélnie, és máris olvasható!</b>

Mivel ez az utolsó 2010-es feltöltésem, ezért itt is szeretnék <b>boldog új évet kívánni!</b>

Egyetek sok lencsét, meg virslit, meg amit ilyenkor szokás. (:

Sziiiia! :) :-h

Wííí, igazi ajándék volt :x :x
Hagytam magam után egy picinyke - tényleg picinyke - nyomocskát :)
És B.U.É.K. előre is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 30 (csütörtök), 11:42 
Szárnybontogató

Nos, végre itt az újévi ajándékom:

<b>A Hollókirály 3. fejezetének 1. fele feltöltve, már csak az adminokat kell túlélnie, és máris olvasható!</b>

Mivel ez az utolsó 2010-es feltöltésem, ezért itt is szeretnék <b>boldog új évet kívánni!</b>

Egyetek sok lencsét, meg virslit, meg amit ilyenkor szokás. (:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 29 (szerda), 1:37 
Szárnybontogató

Heteira írta:
Hát, én azt mondom, hogy a filmekre nagy ívben tenni kell. Pláne, ha - már ha jól értem, amit írsz - az alapján válogatják a szereplőket, hogy Tom Feltonnak nehogy másik lány kezét kelljen fél pillanatra szorongatnia. Tudják mikor!
Asoria szőke és punktum. ;-)

Szerintem nem is azért rakták be a csajt mert olyan jó színész lenne... nem mintha ahhoz a rövid jelenethez akkora tudás kellene. Azt még én is megtudnám csinálni! (A szent célért még szőkére is festetném a hajam... vagy szőke paróka... az más kérdés, hogy nagyon röhejesen néznék ki, de itt ugye most beteljesületlen dolgokról beszélünk! xD)
Tomban meg csalódtam, ha tényleg ő eszközölte ki ezt a dolgot. Piff. :S Na mindegy.

Heteira írta:
Írok véleményt a James S Potterhez. :-)

Huhú, láttam, írok is majd szépen sorban mindenkinek, csak most még... HK. (:

Dettanetta írta:
Wííí, végre :x Hagytam magam után egy picinyke nyomocskát :) Nagyon tetszett :x :x

Hah, láttam, írtam is rá. (:

Dettanetta írta:
Hűha, tényleg kell az a pezsgőbontás :) Azt hiszem Heteirától olvastam Dracóról és Astoriáról :) Kíváncsivá tettél, te hogy látod őket :)

Akkor azt nem szabad elolvasni még, rettegnék, hogy hatással van rám. Bár már kialakult benne egy Astoria, hála az égnek, aki kicsit... számomra vicces, én legalábbis jót vigyorgok az elképzelésen, majd meglátjuk, hogy más is. (:

Dettanetta írta:
Egyetértek veled, borzalmas... :-S :-S Remélem maradsz a szent hagyománynál, és Astoria szőke lesz :) Úgy az igazi :)

Maradok, persze hogy! Egy Malfoy feleség csak szőke lehet, nem más. (Itt hangsúlyozzuk, hogy feleség. xD *ássa magának a lyukat*)

Dettanetta írta:
Nagyon imádom őket, úgyhogy jöhetnek :) :x
Várom a Hollókirályból is a frisset :)
Remélem ez az elszántság az írás terén, nagyon sokáig, ki fog tartani :)

Ez utóbbit pedig megírom, elküldöm a drága ismerősnek, és ha rábólint, akkor publikálom. (:
HK-t pedig jelenleg is írom, nagyon-nagyon-nagyon remélem, hogy haladok vele annyit, hogy még újév előtt bétáztatni tudjam... és akkor egy HK-val zárom az évet. (:

Hát, kedv most van hozzá, az más, hogy nem szól -e közbe néhány dolog. :S Majd meglátjuk. (:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 28 (kedd), 18:54 
Fanficbúvár

Szia! :-h :)

Enoia írta:
És íme, nem csalás, nem ámítás, végül felkerült:
James S. Potter megpróbáltatásai

Wííí, végre :x Hagytam magam után egy picinyke nyomocskát :) Nagyon tetszett :x :x

Idézet:
Bezzeg, ihlet az van, csak nem ahhoz, amihez kéne. Én se hiszem el, de meglepő mód hetero fanficctionhoz. Pezsgőt bontok. :P
Amúgy az egyik történet egy rövid szösszenet Draco és Astoria kapcsolatának kezdetéről.

Hűha, tényleg kell az a pezsgőbontás :) Azt hiszem Heteirától olvastam Dracóról és Astoriáról :) Kíváncsivá tettél, te hogy látod őket :)

Idézet:
(Off: Amúgy most néztem Harry Potter Wikin, és... derossz. A Malfoyoknak mindig is hagyomány volt, hogy a feleségeik szintén szőkék legyenek, legalábbis én így tudom. Erre... Astoriának a filmben egy sötétbarna hajú nőt raktak be. O.O Jó, oké, Tom Felton barátnője, de na. Így tökre tenni egy ilyen szép hagyományt... cöhh. >.< A végén nekem is Astoriát sötét loboncos nőnek kell ábrázolnom. Piff.)

Egyetértek veled, borzalmas... :-S :-S Remélem maradsz a szent hagyománynál, és Astoria szőke lesz :) Úgy az igazi :)

Idézet:
Az a történet pedig egy érdekes Victoire-Teddy-Dominique szerelmi háromszöget írna le, szintén törekedve a rövidségre.

Nagyon imádom őket, úgyhogy jöhetnek :) :x
Várom a Hollókirályból is a frisset :)
Remélem ez az elszántság az írás terén, nagyon sokáig, ki fog tartani :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 28 (kedd), 16:07 
Fanficbúvár

Enoia írta:
Amúgy most néztem Harry Potter Wikin, és... derossz. A Malfoyoknak mindig is hagyomány volt, hogy a feleségeik szintén szőkék legyenek, legalábbis én így tudom. Erre... Astoriának a filmben egy sötétbarna hajú nőt raktak be. O.O Jó, oké, Tom Felton barátnője, de na. Így tökre tenni egy ilyen szép hagyományt... cöhh. >.< A végén nekem is Astoriát sötét loboncos nőnek kell ábrázolnom. Piff.

Hát, én azt mondom, hogy a filmekre nagy ívben tenni kell. Pláne, ha - már ha jól értem, amit írsz - az alapján válogatják a szereplőket, hogy Tom Feltonnak nehogy másik lány kezét kelljen fél pillanatra szorongatnia. Tudják mikor!
Asoria szőke és punktum. ;-)

Írok véleményt a James S Potterhez. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 28 (kedd), 13:29 
Szárnybontogató

És íme, nem csalás, nem ámítás, végül felkerült:
James S. Potter megpróbáltatásai

És ha minden igaz, akkor valamikor a Tovaországba felkerül egy vers, amin már ülök egy ideje.

Vicces, hogy milyen aktívnak tűnhetek most, pedig amúgy nem vagyok az, csak a régebben megkezdett, vagy befejezett dolgokat nyomatom fel. xD Lusta vagyok írni. Piff. :P

Bezzeg, ihlet az van, csak nem ahhoz, amihez kéne. Én se hiszem el, de meglepő mód hetero fanficctionhoz. Pezsgőt bontok. :P
Amúgy az egyik történet egy rövid szösszenet Draco és Astoria kapcsolatának kezdetéről. (Off: Amúgy most néztem Harry Potter Wikin, és... derossz. A Malfoyoknak mindig is hagyomány volt, hogy a feleségeik szintén szőkék legyenek, legalábbis én így tudom. Erre... Astoriának a filmben egy sötétbarna hajú nőt raktak be. O.O Jó, oké, Tom Felton barátnője, de na. Így tökre tenni egy ilyen szép hagyományt... cöhh. >.< A végén nekem is Astoriát sötét loboncos nőnek kell ábrázolnom. Piff.)

Hát, a másiknál kell egy kis engedélyt kérnem. Mert új generációs történet, oké, csak egy szerepjátékos honlapon beleszerettem a canonok múltjának leírásába, na meg a jellemükbe, így szépen pislogok majd egy sort, hogy felhasználhatom -e őket így... nos, reménykedek. xD Az a történet pedig egy érdekes Victoire-Teddy-Dominique szerelmi háromszöget írna le, szintén törekedve a rövidségre.

Viszont, egyelőre csak felírom őket, most mást kell írni! *Elszánt.*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 27 (hétfő), 13:01 
Szárnybontogató

Dettanetta írta:
Boldog az én piciny szívecském e hír hallatán :) :) :x Remélem, hogy felkerül, mert már nagyon röpülne egy szép kis vélemény, amolyan Dettanetta-módra. :x :x *Detti bezsongott* :)
A Hollókirályt is nagyon várom, remélem, hogy az is hamar érkezik :) A novelládat pedig esküszöm, hogy megkukkantom, csak tegnap nem sok időm volt :-S

Szia! :D

Ugyan már, semmi gond, amennyi időm van nekem is néha... cöhh. xD

Így azért utólag is, boldog karácsonyt, meg egyebeket... és mivel amilyen hígagyú tudok néha lenni, ezért boldog új évet is egyben, mert mire oda érek, addigra ezt is elfelejtem kiírni...

Na, el, próbálok valamit írni, aztán meglátjuk mi lesz. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 27 (hétfő), 10:42 
Fanficbúvár

Enoia írta:
Tehát James S. Potter megpróbáltatásai elbírálás alatt... jaj emberek, örülnék kritikának, mert ennél a történetnél konkrétan rugdosni kellett, hogy felrakjam, mivel nem éppen vagyok vele megelégedve. Na mindegy. xD (Jó, a kritika annak függvénye, hogy egyáltalán felkerül...)

Boldog az én piciny szívecském e hír hallatán :) :) :x Remélem, hogy felkerül, mert már nagyon röpülne egy szép kis vélemény, amolyan Dettanetta-módra. :x :x *Detti bezsongott* :)
A Hollókirályt is nagyon várom, remélem, hogy az is hamar érkezik :) A novelládat pedig esküszöm, hogy megkukkantom, csak tegnap nem sok időm volt :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 27 (hétfő), 1:49 
Szárnybontogató

Dettanetta írta:
Én drukkolok neked, már nagyon várom a Hollókirályt és J.S.P.M.-et is :) :x

Terveimmel, és a többi dologgal ellentétben végül is nem a Hollókirályt folytattam... túlságosan Jameses hangulatban voltam, aztán pedig hagytam magam, ami abból a szempontból nem jó, hogy a történet végkimenetele nem olyan lett, mint amilyenre terveztem. Ciki. Nagy mindegy.

Tehát James S. Potter megpróbáltatásai elbírálás alatt... jaj emberek, örülnék kritikának, mert ennél a történetnél konkrétan rugdosni kellett, hogy felrakjam, mivel nem éppen vagyok vele megelégedve. Na mindegy. xD (Jó, a kritika annak függvénye, hogy egyáltalán felkerül...)

A Hollókirályt reményeim szerint folytatom, és akkor még ma talán felkerül a 3. fejezet első traktusa. Vagy... kinevezem ezt 3. fejezetnek, a következő meg lesz 4... bár... na mindegy. xD Nem kavarok. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 24 (péntek), 9:42 
Fanficbúvár

Enoia írta:
És ígérem, összeszedem magam, és írok Hollórkirályt. (: Ma is már írtam, és végre lezártam benne egy kisebb részt... lehet, még ma meg tudom írni a 3. fejezet első felét, és akkor azt publikálom. Drukkolok magamnak. xD

Jó hallani felőled :) Már attól tartottam, hogy elvesztél... :-S

Én drukkolok neked, már nagyon várom a Hollókirályt és J.S.P.M.-et is :) :x
Azt a novellát pedig megkukkantom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 23 (csütörtök), 23:35 
Szárnybontogató

Heteira írta:
Szia!
Nagyon el vagy veszeve. Mi újság? Várom ám nagyon a Hollókirály frissítését. Meg mindenféle mást is... ;-)

Háh, helló, most valóban kicsit eltűntem, csak összejött néhány dolog.

Egyelőre nem Hollókirály, de egy régebbi novellámat feltöltöttem most, Az én szigetem címen. Tudom, meglepő, de nem slash. xD Egyszerű kis novella, rövidke, de aki olvassa, annak jó szórakozást hozzá. (:

És ígérem, összeszedem magam, és írok Hollórkirályt. (: Ma is már írtam, és végre lezártam benne egy kisebb részt... lehet, még ma meg tudom írni a 3. fejezet első felét, és akkor azt publikálom. Drukkolok magamnak. xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 21 (kedd), 23:30 
Fanficbúvár

Szia!
Nagyon el vagy veszeve. Mi újság? Várom ám nagyon a Hollókirály frissítését. Meg mindenféle mást is... ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 18:22 
Fanficbúvár

Enoia írta:
Ha minden jól megy, akkor a J.S.P.M. ma meglesz... Hollókirályra még egy picit várni kell, össze kell szednem magam. xD

Jaj, de jó :) Már nagyon várom :) Drukkolok, hogy összejöjjön :) :x

Idézet:
És bár nem csak az én hírem, hanem Polarisé is, de azért kiírom ide:
Kint van a For(n)ever 5. fejezetének az első része, jó olvasgatást azoknak, akik vártak rá. (:

Hűha *nyálcsorgatás, hálálkodás, lelkesedés, miegyébmás*, köszi, hogy szóltál :) Rohanok olvasni ^^ :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 18:20 
Szárnybontogató

Dettanetta írta:
Szia! :) :-h

Mi újság a friss terén? :) :)
J.S.P.M. és a Hollókirály hogy áll? :) Már nagyon várom mindkettőt! :) :x

Ha minden jól megy, akkor a J.S.P.M. ma meglesz... Hollókirályra még egy picit várni kell, össze kell szednem magam. xD

És bár nem csak az én hírem, hanem Polarisé is, de azért kiírom ide:
Kint van a For(n)ever 5. fejezetének az első része, jó olvasgatást azoknak, akik vártak rá. (:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 12:44 
Fanficbúvár

Szia! :) :-h

Mi újság a friss terén? :) :)
J.S.P.M. és a Hollókirály hogy áll? :) Már nagyon várom mindkettőt! :) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 29 (hétfő), 19:00 
Szárnybontogató

Heteira írta:
Halihó!
Szurkolok, hogy legyen időd meg ihleted A Hollókirályra... ;-)
És látom, téged vonzanak az incestek... Na, kíváncsi leszek erre a James megpróbáltatásaira Albusszal... :oops:

Helló! :D

Éni szurkolok magamnak, holnap azt hiszem tételírogatás lesz, ma próbálok valamennyire pontot tenni a J.S.P.M.-re... aztán lehet átküldöm barátnőmnek, hogy véleményezze már le nekem, aztán meglátjuk. Hát még én milyen kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. xD Ha elég jó fogadtatás éri, akkor még beugrott egy második, hozzá kapcsolódó novella, de azt inkább attól teszem függővé, hogy ez mennyire sikerül. Meglátjuk. (:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 29 (hétfő), 10:13 
Fanficbúvár

Halihó!
Szurkolok, hogy legyen időd meg ihleted A Hollókirályra... ;-)
És látom, téged vonzanak az incestek... Na, kíváncsi leszek erre a James megpróbáltatásaira Albusszal... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 28 (vasárnap), 17:25 
Szárnybontogató

Dettanetta írta:
Hűha, jó tudni, hogy miket tervezel! :)

Helló!
A vicces az, hogy mire kiírtam, addigra eszembe jutott, hogy még vannak ötleteim, amiket tervezek megírni, és nem raktam ki... de asszem egyelőre nem is fogom. Azokra még úgy is várni kell, elméletben. xD

Dettanetta írta:
Nagyon drukkolok, hogy holnapra összejöjjön A hollókirály, nagyon imádom :x :x
James S. megpróbáltatásai pedig érdekesen hangzik :) Tuti fix, hogy olvasni fogom :)

Huh, hát az a helyzet, hogy szerintem ma nem alkotok mégse Hollókirályt... pár sort írtam hozzá, de az nem lett olyan, amilyennek szeretném.
Viszont, haladok a J.S.P.M.-mel. (Rövidítések, jej! xD) Talán még ma be is fejezem, aztán reménykedem, hogy felengedik. *Nagyon pozitív... vagy nem.*

Dettanetta írta:
Óóó, és jó látni, hogy nem csak én rajongok ennyire Albusért :) :x :x

Ó, hát ennek megvan az oka. Túlságosan hozzászoktam az ő szemszögéhez, na meg imádom, mikor Mardekárost csinálhatok belőle, mert... na jó, azért, mert szadista vagyok. xD

Na, de, a lényegre térek:
Ha minden jól megy, akkor ma megírom a James S. Potter megpróbáltatásait, és talán egy régebbi kis novellámat is átírom... meglátjuk.
Egyelőre ennyi. (:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 27 (szombat), 17:15 
Fanficbúvár

Szia! :) :)

Hűha, jó tudni, hogy miket tervezel! :)
Nagyon drukkolok, hogy holnapra összejöjjön A hollókirály, nagyon imádom :x :x
James S. megpróbáltatásai pedig érdekesen hangzik :) Tuti fix, hogy olvasni fogom :)
Óóó, és jó látni, hogy nem csak én rajongok ennyire Albusért :) :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Enoia firkadoboza
HozzászólásElküldve: 2010 november 27 (szombat), 16:27 
Szárnybontogató

Nos, végül is úgy gondoltam, hogy csinálok egy ilyet... egyrészt magamnak, hogy fel legyen jegyezve a megírandók listája. Másrészt pedig, hogy itt lehessen rugdosni/kritizálni/egyéb dolgokat csinálni, ha lassú vagyok... na meg amiért csak eszetekbe jut. xD

De akkor rögtön írjunk is néhány sort:
A Hollókirály: 6 oldal eddig meg van írva, de a legviccesebb az egészben az, hogy még mindig sehol se tartok... mármint azoknál a részeknél nem, amiket tényleg le akarok írni. De haladunk, magamhoz képest ez egy jó arány, ha nem leszek lusta dög, akkor holnap is írok hozzá valamennyit.

Gabriel novellák - Magnus: Igen, tudooom, jönnöm kéne a novella következő részével, de megakadtam. Nem úgy írom meg a dolgot, ahogy akarom. Cöhh. Pedig hatalmas a késztetés, meg a vágy, hogy írjam... de nem megy. Azért nem adom fel. :P

Veneficus: Ó, igen, valamelyik nap rájöttem, hogy ezt is folytatni kéne, mert eléggé ijesztő, hogy a legtöbb történetem mostanában slash. Rá kell gyúrnom a hetero kapcsolatokra, mert csúnya vége lesz ennek. :P Sok-sok új ötletem született, csak még jobban ki kell dolgoznom.

Tovaország: Huh, hát, írtam egy verset nemrégiben, de megrágom még, hogy feltegyem -e. Túl sok mindent mutat belőlem, túl sokat... na meg szerintem érthetetlen. xD Sebaj. Megrágjuk...

És akkor most jöjjön a Jövő zenéje rovatunk, azaz mit akarunk írni még...

James S. Potter megpróbáltatásai: Ezt nevezzük munkacímnek, remélem majd beugrik egy jobb is, meglátjuk. Igen, egy újabb New Gen ficc, mégpedig novella, főszerepben az istenkirály Jamesszel... és hogy ne tagadjam meg önmagam, slash lesz, mégpedig... Albusszal. Bocs emberek, elborult elmém egy matekórán megindult, és már nem bírom megállni, hogy ne írjam meg. (Meg igen, nincs olyan New Gen ficcem, és asszem nem is lesz, amiben nincs főbb szerepben Al. Szeretem Alt. Bocs. xD)

Álomkór: Drarrynak készül, hosszabb mű, tehát szerintem A Hollókirály után írom meg. Elöljáróban maradjunk ennyiben. ^^

Ééééés, még készülök egy másik kis történettel, aminek még címet se tudtam adni, de a legviccesebb akkor is az, hogy a történet végét tudom (miközben az elejét és a közepét nem xD). New Gen, csak ennyit súgok meg, mert ha már azt elmondom, hogy kik vannak benne, azzal lelövöm a poént. Na jó. Albus van benne. xD *Elbújdosik.* És alapvetően nem slash középpontú. Max majd írok ilyen történeten kívüli kis cuccokat, és majd abban.

Meg készülök egyik barátnőmnek egy meglepetéssel Karácsonyra. Nem mondhatok el semmit, mert ha ne adj isten erre járna (nem tudom miért tenné, de ugye, az ördög nem alszik), akkor ciki lenne. (Így is már majdnem kitalálta, hogy készülök valamire... cöhh.) Lényeg az, hogy egy újabb slash történet (és most nem azért, mert én annyira azt akarok írni xD)

Igen, van még valami. Ha valakinek mond valamit Karen Marie Moning Tündérkrónikái, akkor azzal kapcsolatban akarok egy ficcet, de itt most csak a világot magát kölcsönzöm, mert... az nagyon tetszik. A főszereplőt néha agyonütném, mert idegesít, de na. A lényeg az, hogy leginkább a világot kölcsönzöm, és... érdekes lesz. Azért mert eddig sose próbálkoztam olyasmivel, hogy femslash... de mindent el kell kezdeni egyszer. Tudom, nem nagy változatosság, de szépen fokozatosan haladunk. xD

Na jó, befogtam, tehát ha minden jól megy holnap Hollókirály új fejezet, ha meg nem, akkor kinyírt a töritétel írás.

Addig is, pápá. (:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 45 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra