Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 20:23

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 32  Következő

Kit likvidáljunk/zárjunk be egy időre az alábbiak közül?
Arthur Weasley 14%  14%  [ 1 ]
Bill Weasley 0%  0%  [ 0 ]
Jack Flamel 0%  0%  [ 0 ]
Bellatrix Lestrange 14%  14%  [ 1 ]
Ron Weasley 43%  43%  [ 3 ]
Lona Wittmi 0%  0%  [ 0 ]
Erin Kraft 0%  0%  [ 0 ]
Izabell Engel Lupin 14%  14%  [ 1 ]
Lucius Malfoy 14%  14%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 7
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 08 (szerda), 19:55 
Zöldfülű

meichan írta:

Igazad van,de ugye Voldi és a halálfalói még nem tudnak Inaláról és Keb-ről is annyit,hogy ott volt a vonaton és simán kiállt Voldi ellen és szégyen szemre Voldi inkább "megfutamodott" mikor az aurorok is megérkeztek ;;) Azt sem tudják még,hogy Sirius-nak köze van a fiúhoz és addig amíg ez így van addig nem is fognak rákérdezni :D Ellenben ez ötletet adhat a mi drága ukuménknak :))

Kicsit másképp gondoltam ^^.

Arra akartam kilyukadni, hogy ha rájönnek, hogy nem tudnak bemenni ide-oda, akkor valószínű, hogy majd a rend tagjait akarják kifaggatni úgymond ,és ha pont Siriust fogják el(főleg hogy már szabadon járkálhat), akkor kitudja mi lesz >.<.
(mennyi hogy egy mondatban :DD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 08 (szerda), 19:06 
Fanficbúvár

Shyen írta:
Te, Mei, sértegeted a molyaink? :D Szegény Caaaas...

Az jutott eszembe, hogy mi van, ha Anne lesz Keb párja? :-?

ÉÉÉÉNNNNNN,dehogy is :-O Eszemben sincs sértegetni senkit és semmit :D

Megnéztem és igen Cassss határozottan fiú :D Ezer bocsika,hogy automatice mindenkit lánynak nézek én itten :D

Hm érdekes gondolat,akár lehetne Anne Keb párja :D Képzeld csak el Sirius képét amikor megtudja,hogy a fia egy Mardekáros lányt választott párjának ;) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 08 (szerda), 16:35 
Fanfic-faló

meichan írta:
matrayzz írta:
Nemvagyok lány kikérem magamnak xDD.

Amúgy, attól még veszélyben lehet.. Elkapják mondjuk Siriust--> Veriateserum és megkérdik miért nem tudnak bemenni ide,oda. Elmondja azután mondjuk Imperio! vigyél el oda ^^. Persze énsem örülnék neki ha bántaná, de semmi sem biztos :D

Oh ezer bocsánat :D Jó tudni,hogy a férfi népet is képviselik mifelénk :D

Te, Mei, sértegeted a molyaink? :D Szegény Caaaas...

Az jutott eszembe, hogy mi van, ha Anne lesz Keb párja? :-?

(villányi lászló: időközben)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 08 (szerda), 16:27 
Fanficbúvár

kj001 írta:
* kj001 pisztollyal a kezében a falhoz lapulva oson a fejét törő társaság felé*

:twisted: NE - ismétlem - NE kérdezzetek a kilétem felől, mert ha megtudnátok ki vagyok, akkor meg kellene ölnöm benneteket! :twisted: - de ezt nem akarnám, mert egész jó kis társaság vagytok :D

Ha már kérdezgetünk, az előttem feltett kérdéshez hasonlót kérdeznék: Draco jövőbeni barátnőjét ismerjük már?
Dumbledore megtudja, hogy Sarának köze van hozzá? (nyaklánc alapú kérdés :D )

* kj001 ismételten falhoz lapul, idegesen körbe pillant és eltűnik, mint a kámfor *

Jesszus akkor nem akarom tudni,én szeretek élni :D

Draco barátnőjéről annyit tudok,hogy egyszer ukume megkérdezte,hogy baj-e ha a lány egy kicsit idősebb nála,tehát valószínűleg egy nála idősebb leányzó lesz a barátnője :D Annalise-nek lesz majd párja de még róla sem tudunk semmit :D Ukume imád titkolózni :-P ;) Mi pedig imádjuk mikor találgatni lehet :D

Dumbledore mindnről tudni fog a végén és ezért lesz neki a legnagyobb a pofon és a részünkről a kárörvendés :-P :D

A továbbiakban részletesen majd ukume is nyilatkozni fog,én csupán jártatom itt a szám,hogy kj001 meglapulva úgy osonjon,hogy közben eszébe sem jut engem lepuffantani*jézus tényleg agyamra ment a sok képlet* :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 08 (szerda), 16:18 
Fanficbúvár

matrayzz írta:

Amúgy, attól még veszélyben lehet.. Elkapják mondjuk Siriust--> Veriateserum és megkérdik miért nem tudnak bemenni ide,oda. Elmondja azután mondjuk Imperio! vigyél el oda ^^. Persze énsem örülnék neki ha bántaná, de semmi sem biztos :D

Oh ezer bocsánat :D Jó tudni,hogy a férfi népet is képviselik mifelénk :D

Igazad van,de ugye Voldi és a halálfalói még nem tudnak Inaláról és Keb-ről is annyit,hogy ott volt a vonaton és simán kiállt Voldi ellen és szégyen szemre Voldi inkább "megfutamodott" mikor az aurorok is megérkeztek ;;) Azt sem tudják még,hogy Sirius-nak köze van a fiúhoz és addig amíg ez így van addig nem is fognak rákérdezni :D Ellenben ez ötletet adhat a mi drága ukuménknak :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 08 (szerda), 16:03 
Szárnybontogató

* kj001 pisztollyal a kezében a falhoz lapulva oson a fejét törő társaság felé*

:twisted: NE - ismétlem - NE kérdezzetek a kilétem felől, mert ha megtudnátok ki vagyok, akkor meg kellene ölnöm benneteket! :twisted: - de ezt nem akarnám, mert egész jó kis társaság vagytok :D

Ha már kérdezgetünk, az előttem feltett kérdéshez hasonlót kérdeznék: Draco jövőbeni barátnőjét ismerjük már?
Dumbledore megtudja, hogy Sarának köze van hozzá? (nyaklánc alapú kérdés :D )

* kj001 ismételten falhoz lapul, idegesen körbe pillant és eltűnik, mint a kámfor *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 08 (szerda), 15:24 
Zöldfülű

meichan írta:
*mei beslattyog*

Lányok Inala nincs veszélyben*juj de magabiztos vagyok* :D Ha Inala élete veszélyben lesz akkor feladja a védelmet és haza hajózik,szóval ő nincs veszélyben és Siriuson,Keb-en és Dumblin kívűl senki nem tudja,hogy hol van tehát a halálnyalók sem fogják tudni megtámadni :-P :D Arról nem is beszélve,hogy azt sem tudják,hogy létezik ;) 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 08 (szerda), 11:58 
Fanficbúvár

*mei beslattyog*

Sziasztok! >:D<

Köszönöm drága a munka jól megy,a tanulás hááát én tanulok az már más kérdés,hogy semmi nem marad meg a fejemben :(

Oh jéééé tényleg volt szó róla :) Most már emlékszem,hogy Angelina az utolsó pillanatban fog magához térni*mei bosszankodik,hogy ezt hogy felejthette el*

Én már nagyon várom a játékot és biztos vagyok benne,hogy az ajándékok is tetszeni fognak mindenkinek.Tudod nem az számít igazán,hogy mi lesz az amit kapunk hanem az,hogy szívből adják és nekem ez sokkal többet jelent bárminél :) :x

Hihi igen mi már megtanultuk,hogy bátran kérdezzünk,ahogy azt is,hogy ha jön a jól megszokott fütyörészés*amit mei nagyon imád* akkor bizony választ nem kapunk,esetleg jön egy visszakérdezés és mi alaposan össze leszünk zavarva*mei ezt is imádja* :)

Hehe nekem is a 007-es ügynök jutott elsőként az eszembe.Lehet,hogy kj001 is valamilyen ügynök? :-?

Nem én nem nézek rád csúnyán mert én tudom,hogy nem azt érted alatta amit mindenki más értene*mei vigyorog*Pusztán Harry még legalább 3 évet sínylődik még a rácsok mögött :-P

Drágám mi úgy értettük,hogy összesen lesz az egész legalább 120 fejezetes ;) Bár én nem haragudnék ha még legalább 120 fejit olvashatnék a Miért?-ből*kicsit sem telhetetlen* :D

Sejtettem,hogy a család megint eltérített a Miért?-től.A család már csak ilyen ;) :D

Azt a zárójeles mondatot ugye nem gondoltad komolyan?Tudod vannak testőreid*bár az egyik a védencek vezetője de ő is csak mérges lesz,legalább is ezt mondta* :D Hm ha minden fejezet egy hónap lenne akkor össze jönne az a 120 feji :-P :D *nem,mei egyáltalán nem telhetetlen*
Hm most azt hiszem,hogy gyakorlatilag még inkább erősítetted a többiekben a szabad mint a madár elméletüket miszerint nem várható semmi jó vagyis Sara-t a mennybe küldöd*mei veszettül vigyorog*

Akit Keb-nek néztél ki az már szerepelt a történetben vagy új szereplő lesz mint Annalise?*igen mei megpróbálkozik a lehetetlennel és ki akarja találni,hogy ki lesz majd Keb barátnője* ;) :D

Mond meg húgodnak,hogy a felvételi miatt a késést még elfogadom,de ne merészelje abba hagyni X-( Én már nagyon várom a folytatást ;;)

Haláli egy fazonhoz pedig hagytam magam után nyomot :D Imádtam és sokat nevettem főleg Emmetten :))

mod. szerk.

Shyen írta:
Mint a madár. Gondolom, ez nem egy metafora arra értve, hogy kiugrik az ablakon. Ugye?

Hm majd Ron lesz az aki kiugrik az ablakon :)) Sara ő csak szabad lesz mint a madár :D *nem,nem én sem tudok semmi konkrétumot bár erősen próbáltam kiszedni ukuméból,hogy mit jelent de nem hagyta magát* :))

Lányok Inala nincs veszélyben*juj de magabiztos vagyok* :D Ha Inala élete veszélyben lesz akkor feladja a védelmet és haza hajózik,szóval ő nincs veszélyben és Siriuson,Keb-en és Dumblin kívűl senki nem tudja,hogy hol van tehát a halálnyalók sem fogják tudni megtámadni :-P :D Arról nem is beszélve,hogy azt sem tudják,hogy létezik ;) 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 07 (kedd), 19:03 
Fanfic-faló

...meg a tankom. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 07 (kedd), 18:05 
Fanficbúvár

Shyen írta:
Édesem, a Védencek közül senkinek nem szabad meghalnia. :D Azt írod, Sarát és Harryt nem bántod, Dracót sem, elvileg Nev-et sem, Inalát sem, Gint sem, Izabellt ajánlom, hogy ne, Remus, Tonks és Lona úgyszintén... ki is van még?
Szóval tessék csak nem fütyörészni :D

Jól mondod, Shyen :) Hallod, azaz látod, ukume? :) A Védencek közül senkinek nem szabad meghalnia! Vedd úgy, hogy ez egy parancs volt :) Ha nem veszed úgy, rád uszítjuk a halálfalókat és Voldit! >:) >:)

Albus Perselus Potter mániás :x :x
Miért? mániás :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 07 (kedd), 18:01 
Fanfic-faló

Igen, ez a madár hasonlat mindenkinek bajlós előjel, de ahogy elnézem, Ukume semmit nem tesz a rossz közérzetünk ellen...
"A Védencek többségét pedig igyekszek nem megölni, nyugi."
Édesem, a Védencek közül senkinek nem szabad meghalnia. :D Azt írod, Sarát és Harryt nem bántod, Dracót sem, elvileg Nev-et sem, Inalát sem, Gint sem, Izabellt ajánlom, hogy ne, Remus, Tonks és Lona úgyszintén... ki is van még?
Szóval tessék csak nem fütyörészni :D

Mint a madár. Gondolom, ez nem egy metafora arra értve, hogy kiugrik az ablakon. Ugye?
Vagy... az lehet, hogy egy kínzás annyira felkavarja, hogy olyan elemi mágiakitörése legyen, mint Harrynek ötödik előtt? Mert akkor szárnyat növeszthetne, vagy tudomisén... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 07 (kedd), 17:16 
Fanficbúvár

matrayzz írta:
Ugye nem akarod megölni? :O

*Detti balról érkezik pár percre, mert hívja a nyelvtan*

Rátapintottál a lényegre, matrayzz :-S
Erre már többen is rákérdeztünk, de még mindig nem szedtük ki belőle :-S Nekem már nagyon régóta az az érzésem van, hogy de, a mi drága Nagy Mesterünk meg fogja őt ölni :( :(
Azért remélem ukume sejti, hogy a Védencek vezetői tuti fix, hogy összefognak, ha Sarát megöli... És bár testőr vagyok, iszonyatosan mérges leszek majd Rá.

Ukume, A haláli egy fazonhoz csak később jövök, de mindenképp hagyok ott nyomot :) És ha az elnyeri a tetszésemet (több, mint valószínű), akkor ha megölöd Sarát, lehet, hogy csak sírni fogok a halálán, és nem megtámadlak :) Kedves vagyok? :) :-S
Óóó, és hamar Miért?-et, mert már nagyon várom! :x :x

*Detti balra el, a nyelvtan tankönyv elragadta*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 07 (kedd), 17:11 
Zöldfülű

Hát most így belegondolva erre az inkább metaforára mint képi elemre hasonlító idézet("...Mint a madár"), az is felmerült bennem, hogy a lelke lesz szabad és ez a kiszabadulást is csak képletesen értetted. Ugye nem akarod megölni? :O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 07 (kedd), 15:41 
Betűmániákus

Sziasztok! :) >:D<

Na, hát akkor, nyakamat behúzva beosonok, végre tisztes időben, válaszokkal megpakolt puttonnyal a hátamon. :)

Karácsonyi értekezlet: :) ;)
Nos, a Miért?-es Mikulás éjfélkor lecsukta a póstaládáját, de akik eddig jelentkeztek, tudják már, hogy a játék következő szakasza 10.-én veszi csak kezdetét. Így addig még elfogadok pótjelentkezést, ha valaki még játszani szeretne. Utána viszont már nem.

Minden kedves eddigi jelentkezőt felírtam, és mindegyikőtöknek nagyon örülök. :) :x Már előre is nagyon szépen köszönöm a részvételeteket. :)

Szita agyam kéri az elnézéseteket, de ha van köztetek olyan, aki jelentkezett, viszont még nem küldtem neki át e-mailben a játék részleteit, akkor az illető kérem hogy a mai nap folyamán ezt jelezze nekem, és akkor rögtön pótolom a mulasztást.

Most pedig, másik mulasztásom is pótolom, válaszolok az eddigi hozzászólásaitokra. :)

Mei, remélem a munka is és a tanulás is jól megy. :)
Athina neve valóban nagyon szépen csenge. :) Komolyan, én is imádom. :x
:D Örülök nagyon, hogy tetszik a játék. :) Én is élvezem. :) Bár a legjobban akkor fogom majd, ha vége lesz, és megtudom végre, hogy tetszik-e majd nektek, amiket csináltam. :) ;)

kj001, azt hiszem előzőleg nem mondtam, de a felhasználónevedről valahogy mindig a 007-es ügynök jut eszembe. :)
Na, mielőtt bármit mondanék, tisztázzuk előre, kérdésed mindig lehet. :) Bárki bármit kérdezhet, legfeljebb ha olyan a kérdés, akkor válaszként csak fütyörészek, vagy ilyesmi. ;) :D De kérdezni azt mindig szabad, sőt, kötelező. :D :)) Imádom, ha kérdeztek. :D :x

Nos tehát, igen, Sara hamarosan szabadul, a történet időtekintetében decemberben. Harry viszont még marad. :( Az ő ideje még nem érkezett el. :-Ą *még mielőtt meichanék csúnyán kezdenének nézni rám, igen, direkt fogalmaztam így ;) :D :-Ą *

Freddel az lesz, hogy... :-Ą :-Ą :-Ą (a mondat folytatása Harry szabadulása után várható). De sejthetitek a választ, mivel (igen Mei) anno szó volt róla, hogy Angelina egy nap fel fog ébredni. ;) És hát a szerelem olyan dolog, amit a szív nem feled, bármennyi időt is kelljen külön tölteniük a szerelmeseknek. ;) :D *igen, ukume megőrült, ma ilyen szerelmes hangulatában van, hiába, megártott neki a VD-szerepjáték* :D :D

Na, kíváncsi lennék azokra az ötletekre. :)

Am, Harry kiszabadul 2000. októberében, és most van ugye 1996. szeptembere. Anno még januárban beszélgettünk erről, itt a fórumon, pontosan 27.-én. :D Ha valaki szeretné visszaolvasni, a 21. oldalon megtaláljátok. :D ;)

Srácok, így hogy kicsit visszaolvastam, komolyan mondom, nekem annyit járt már a pofám, hogy csoda, hogy még van titkom. :D :-Ą =)) :))

Matrayzz, először is hadd üdvözöljelek én is itt minálunk. :D >:D< És tényleg, fogadd hatalmas gratulációm, hogy 3 nap alatt elolvastad. :D Én minimum egy éve próbálom újraolvasni... azóta is olvasom. :D :))
Ha nem lennének a jegyzeteim, már rég elvesztem volna a saját labirintusomban. :D Mázli, hogy minden fejezetem tervezetét megőriztem, különben nagy bajban lennék. :D :)) ;)

Sara azért szabadul előbb, mert neki most jött el az ideje, és mert gonosz vagyok, és gonoszkodásból szeretek kisebb-nagyobb szívrohamokat okozni... :D :-Ą :)) *persze csak képletesen*

A következő fejezetet egy hete tervezem befejezni, de a család, a karácsonyi ajándék, és még egy pár dolog bekavart a számításaimba, így csúszik. :#-) De azért én továbbra is igyekszek vele. :)

:) 120 fejezet szerintem már nincs hátra. :D

Detti, Shyen, látom ez a madaras hasonlatom nagyon megragadott titeket. :) De most már csak azért se mondok semmit erről. :-Ą :-$
Azt viszont még elárulom, nem tudom ugyan, hogy ki, de valaki kérdezte már egyszer, hogy Sara nem animágus-e, és sajnos a válasz az, hogy nem, ő nem animágus.

Ja, és tudjátok, mondtam már, hogy ÉN senkit nem bántok. Én csak írok. ;) :-Ą :-Ą >:)

kj001, Mei, igen, lesznek időugrálások. :) Kisebbek is, nagyobbak is. Most például, egy-két apróság miatt felborult kissé az eddigi cselekmény-rendem, így most úgy rendeztem át a következő hónapokat a sztoriban, hogy megpróbálom úgy csinálni őket, egy fejezet, egy hónap legyen. Mert minden hónapra terveztem valami érdekes dolgot, vagy nagy gonoszságot, de már így is nagyjából "Hasfelmetsző Jack" üzemmódban van itt nekem a Védencek védelmezőinek egész hadserege, így nem akarom nagyon sokáig húzni, hogy Sara szabaduljon (ha meg kell halnom, haljak meg gyorsan). Bár az már bizonyosan karácsony után lesz csak meg, de még remélhetőleg Szilveszter előtt meg tudom írni. ;) :-Ą $pray
Bár arra a fejezetre majd legyetek kedvesek a vasvillákat és hasonlókat a szekrényben hagyni. ;) $pray :-SS

Igaz, Kebnek előbb életben kéne maradnia. ;) :-Ą De mivel még nem békült ki az apjával, és az eredmény ez lett anno, így gondolom nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, élni fog. ;) És egyébként igen, találtam neki párt, méghozzá nagyon jót. :) :D De soha nem találnátok ki, ki lesz az. :D :D :D

Ron valóban nagy barom, de igen, végül ő is észhez tér majd, aztán meg koppan nagyokat. :D :-Ą >:)

Mei, te már szinte jobban ismersz, mint én magamat. ;) :D
Jó-jó, TALÁN tényleg lesz valami százkörüli... :-? :)) de én még mindig kétlem. :D

Mei, Detti, a szereplőimet (többségükben) nagyon szeretem, :x és sokuk bántása legalább annyira fáj nekem, mint nekik. :( Ez többszörösen igaz például Harryre és Sarára. :x >:D< :(

A Védencek többségét pedig igyekszek nem megölni, nyugi. ;) :-Ą :-$

Bonny, köszönöm a bagolykodást. ;) :) És ne felejtsd el, este citromailen értekezünk. ;) :-Ą
És NE felejtsd el azt se, mit beszéltünk meg. ;) :-$

Mei, én is imádlak titeket. :) >:D<
Köszi, de én azért továbbra is izgulok. :) :-SS ;)

Mei, Detti, a Haláli egy fazon-t este feltöltöttem, és reggelre fel is került. :)

Susie, örülök, hogy tetszett. :D
Oh... még egy Védenc? ;;)

Hm... Inala. :) Mondtam, igen, hogy nem bántom. Hogy is tudnám, hisz ő azért eléggé jól bebiztosította magát a halál ellen. ;) :D :-Ą De oké, védjétek ha szeretnétek. :)

Mei, húgom most éppen időhúzósat játszik, mondván, hogy ő idén fog felvételizni, és tanul, de szerintem igazából az a baja, hogy kevés krtikát kapott. :( Már megint pedzegeti az "abbahagyom"-elméletét. De én nem akarom, hogy abbahagyja, mert ügyes is szerintem, és a sztoriját is imádom. :( :x Most épp győzködöm.

Miért?-frissel továbbra is igyekszek, és amint belátható lesz, hogy mikor tudom hozni, szólni fogok nektek. :) Ígérem. :)

Remélem mindenkinek válaszoltam mindenre, de ha nem, sikítsatok. :D És tényleg bocsi, hogy így eltűntem. :) Majd igyekszek tényleg normál időben jönni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 06 (hétfő), 22:16 
Zöldfülű

Én is, már egész nap azt néztem mikor fog kijönni következő fejezet :D, de sajna még mindig a 40es az uccsó :|.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 06 (hétfő), 18:18 
Fanficbúvár

ukume írta:
*álomkóros ukume beslattyog*

Sziasztok. :)

A Haláli egy fazon fejezete kész, de hulla vagyok, (:| és éjjel már amúgy sem kerülne szerintem fel, így holnap délután/este töltöm majd fel, remélem ez így jó lesz nektek is. :)

Holnap igyekszek majd úgy jönni, hogy válaszolhassak a hozzászólásaitokra, és lehessek veletek egy kicsit. :) >:D<

Addig is, jó éjt nektek, sziasztok. :-h >:D<

I-)

Szia >:D<

Ezek szerint hamarosan lesz Haláli egy fazon? :) >:D< :x

Lenne egy kérdésem drágám,húgid mikor fog frisselni?Vagy megint én vonultam át fölötte?Túl sok a munka meg a tanulni való :(

Rákérdeznél nekem? 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 06 (hétfő), 1:09 
Betűmániákus

*álomkóros ukume beslattyog*

Sziasztok. :)

A Haláli egy fazon fejezete kész, de hulla vagyok, (:| és éjjel már amúgy sem kerülne szerintem fel, így holnap délután/este töltöm majd fel, remélem ez így jó lesz nektek is. :)

Holnap igyekszek majd úgy jönni, hogy válaszolhassak a hozzászólásaitokra, és lehessek veletek egy kicsit. :) >:D<

Addig is, jó éjt nektek, sziasztok. :-h >:D<

I-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 21:57 
Fanficbúvár

Susannah írta:
Inala... Tudom, hogy ukume azt mondta, nem fogja bántani, de azt is, hogy ez nála sok mindent jelenthet... Nekem meg az egyik fő kedvencem. :)

Igen, ez nála tényleg sok mindent jelent, és... Inala :x :x Őt én is imádom! :x :x

*Detti előrántja vasvilláját, és fedezi Susie-t, amíg az fel nem tereli a tankra Inalát* :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 21:44 
Fanfic-faló

Inala... Tudom, hogy ukume azt mondta, nem fogja bántani, de azt is, hogy ez nála sok mindent jelenthet... Nekem meg az egyik fő kedvencem. :)

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 21:34 
Fanficbúvár

Susannah írta:
*bekukucs* Ennek a játéknak már a leírását is érdemes volt megnézni...

Védő-társaim, bővíthetnénk a Védencek körét? *nagyon szépen néz*

Hát persze, Susie :) Ki lenne az? :) ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 21:18 
Fanfic-faló

*bekukucs* Ennek a játéknak már a leírását is érdemes volt megnézni...

Védő-társaim, bővíthetnénk a Védencek körét? *nagyon szépen néz*

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 19:57 
Fanficbúvár

Dettanetta írta:
Haláli egy fazon :x :x :x :x :x :x

Szerintem ez sokat elárul, hogy mennyire várom! ^^ :x :x :)

Hajrá ukume >:D<

De jó akkor nem vagyok egyedül aki ennyire imádja ezt a történetet is :x :x :x

Igen én is nagyon várom :x :x :)

Bizony,bizony hajrá ukume!!!! :D :D ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 16:39 
Fanficbúvár

meichan írta:
Haláli egy fazont nagyon várom*többiek nevében erről nem tudok nyilatkozni....ők miért? fanatikusok,mondja ezt az aki mindenkinél nagyobb fanatikus* :)

Haláli egy fazon :x :x :x :x :x :x

Szerintem ez sokat elárul, hogy mennyire várom! ^^ :x :x :)

Hajrá ukume >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 16:24 
Fanfic-faló

matrayzz írta:
"Szabad lesz mint a madár" - hát nekem ez eléggé úgy hangzik, mintha hipp-hopp átváltozna madárrá aztán meg elrepülne :D

Eh, ezen még nem is gondolkoztam. :shock: Animágia?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 16:22 
Fanficbúvár

Köszönjük szépen Bonny,hogy szóltál :D Üzenjük,hogy mi is imádjuk és nem haragszunk egyáltalán :D

Nem az számít,hogy mi lesz az ajándék,hanem az,hogy azt ő szívből adja :x Én már a játékért is imádom*mei hatalmas ölelést küld az ő ördögi angyalkájának* >:D<

Haláli egy fazont nagyon várom*többiek nevében erről nem tudok nyilatkozni....ők miért? fanatikusok,mondja ezt az aki mindenkinél nagyobb fanatikus* :)

Már jeleztem én is,hogy a Miért? ugyan mára lett mondva de leginkább az mostanában lesz olvasható ;;) :D

Szerintem is meg lesz az 100 feji :D

Én nagyon várom a Haláli egy fazont,a Miért?-et és játékot is :) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 14:36 
Zöldfülű

Sziasztok! :)

Ma én teljesítem a póstabagoly szerepét. :) ukume üzeni, hogy imád titeket, meg az ötleteléseiteket, és ma vagy holnap megpróbál eljutni odáig, hogy jöjjön válaszolni. :) Kicsit el van havazva a szentem. Elkezdte elsorolni nekem reggel, mi mindent csinált a héten, és miket csinál ma... :shock: már félúton elvesztettem a fonalat. =)) :shock:

Szóval, a lényeg: előre is elnézést kér, de a Miért? késni fog, mert most nem tudja írni, most olvassa éppen. Amikor én utoljára beszéltem vele reggel, akkor a huszonvalahanyadik fejezetnél keresett valamit. ;) :D Csinálja a kérdőíveket a játékhoz. ;) Szóval most nem ír, most olvas.

De estére majdnem biztos, hogy összehozza a Haláli egy fazont. Azt mondta, lehet, hogy éjfél után lesz csak fent, de akkor is fel fogja tölteni. A Miért? ugye sajnos csúszik a karácsonyi ajándék készítése miatt, de nem baj, szerintem ezt elnézzük neki. ;) :D

Én láttam amúgy az elején még mikor csak kezdte az első helyezettek ajándékát csinálni, na az szerintem nagyon klassz. :D Ő persze elfogult azzal kapcsolatban is, őt idézve "nem nagy szám, de szerintem szép, remélem a többieknek is tetszeni fog, bár tényleg nem olyan nagy dolog". Hát mondtam neki, hogy szerintem meg szuper (pedig az még csak az eleje volt). :D :x Én akkor csak zene nélkül láttam, de tudom milyen zenék lesznek hozzá, és így elképzelve nagyon klassz. :D :D :D

Na, de nem fecsegek itt tovább, mert a végén ukume lenyakaz, ha meglátja, hogy itt pletykálok. :D

(De ezt még muszáj elmondanom: Szerintem is meglesz a 100 feji. :x $star :D Én legalábbis nagyon drukkolok.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 13:40 
Fanficbúvár

meichan írta:
Most már csak ukumét kéne erről meggyőzni,mert ő még mindig nem hiszi el,hogy meg lesz az a 100 feji :D

Ez már csak így szokott lenni Detti.A szereplők jönnek,mennek,teszik a dolgukat és aztán meghalnak :-P Ki így,ki úgy.Van aki simán túl öreg és van akit az író küld a másvilágra némi kínlódás után*vagy nagy szenvedések után* :-P :)) Mei pedig imádja az ilyet :D ;)

Ha összefogunk, akkor meg tudjuk győzni :D :D Már most van vagy 50 fejezet, és még bőven van 2 év, ha jól tudom... Az még 50 fejezet kb, és akkor meg van 100 :D
Hm, igazad van, de nem mindegy, hogy hogy halnak meg :)
*Detti is imádja* :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 13:20 
Fanficbúvár

Most már csak ukumét kéne erről meggyőzni,mert ő még mindig nem hiszi el,hogy meg lesz az a 100 feji :D

Ez már csak így szokott lenni Detti.A szereplők jönnek,mennek,teszik a dolgukat és aztán meghalnak :-P Ki így,ki úgy.Van aki simán túl öreg és van akit az író küld a másvilágra némi kínlódás után*vagy nagy szenvedések után* :-P :)) Mei pedig imádja az ilyet :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 12:26 
Fanficbúvár

meichan írta:
Hehe ez jó :D Én azt mondtam egyszer,hogy elérjük majd a 100-at de ukume nem akarta elhinni,talán majd most belátja,hogy mégis csak van benne valami :)

Mei, én már régóta biztos vagyok benne, hogy meglesz a 100 fejezet :D :D
De most jut eszembe: a Védenceket ukume nem bánthatja, különben nagyon megharagszom rá! És akkor... >:) Na jó, lehet, hogy azzal fogok majd vigasztalódni, hogy én is megölök egy-két szereplőt a történetemben :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 12:12 
Fanficbúvár

matrayzz írta:
"Szabad lesz mint a madár" - hát nekem ez eléggé úgy hangzik, mintha hipp-hopp átváltozna madárrá aztán meg elrepülne :D .

Köszönöm mindenkinek az üdvözlést :-D

Hát ha jól tudom most telet el egy év igaz? Akkor még 120 fejezet várható? :lol:

Hehe ez jó :D Én azt mondtam egyszer,hogy elérjük majd a 100-at de ukume nem akarta elhinni,talán majd most belátja,hogy mégis csak van benne valami :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 12:08 
Zöldfülű

"Szabad lesz mint a madár" - hát nekem ez eléggé úgy hangzik, mintha hipp-hopp átváltozna madárrá aztán meg elrepülne :D .

Köszönöm mindenkinek az üdvözlést :-D

Hát ha jól tudom most telt el egy év igaz? Akkor még 120 fejezet várható? :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára matrayzz 2010 december 05 (vasárnap), 12:22-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 11:54 
Fanficbúvár

Sziasztok! >:D<

matrayzz üdv a csapatban :)

Hm ukume úgy írja ezt a történetet,hogy bár megvan neki a vázlat de gyakran jön új ötlet amit bele akar tenni és változik az egész :D Sőt mivel mi itt vagyunk olyan nagyon aranyosak,hogy sokat beszélünk különböző dolgokról és ötletelünk aminek a mi ukuménk is nagyon örül ;) ezért van mikor innen is jön egy jó ötlet ezért nem tudja,hogy hány feji lesz az egész a végén,aminek mi örülünk mert úgy tűnik,hogy jó sokáig fog tartani ;;)

Kövi fejezetet elvileg mára mondta de sajnos a család mostanában nem hagyja szegényt nyugodtan alkotni ezért csak annyit mondok,hogy mostanában :D

Sara bizony szabad lesz mint a madár és lehet találgatni,hogy milyen értelemben lesz az >:) Nem, nem én sem tudok ezzel kapcsolatban semmi konkrétumot de hát ugye ukuménél soha nem lehet tudni :-P

Dettinek igaza van,szereti kínozni a szereplőit*mei pedig imádja ezért* 8-> Nem,nem vagyok gonosz csak egy kicsit :))

kj001 nem hiszem,hogy nagyon lesznek ilyen időugrások de ezt ukume tudná megmondani.Ronból tényleg nagy hülyét kreált de annál nagyobb lesz az ő pofára esése is a végén.Amit már nagyon várunk,hogy lássuk :D Igen és ő is fog még kapni pofonokat.A mostaniakat is nagyon élveztük 8->
Keb hm*gondolkodik*nem még nem volt szó arról,hogy lészen neki majd párja,mostanában inkább hadakozik a kedves apjával aki nem karta őket ugye,most meg nagyon pedálozik,hogy Keb végre elfogadja őt :-P Lehet neki drukkolni,hogy ne szalassza el az egyetlen esélyét :D

Uhh sok lettem azt hiszem :-P :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 11:37 
Szárnybontogató

Hali!

Elgondolkozám a mondottakon és ismételten egy kérdés ötlött fel bennem:
Három év hosszú idő, lesznek nagyobb idő ugrások vagy mindent szépen leírsz mármint napról napra / hétről hétre vagy lesz olyan hogy ... és félév múlva rájött hogy mekkora balfék ... és egy év múlva leküzdötte a lelkiismeret furdalását....

Szegény Sarat meg ne bántsuk mááááár..... :((

(Találgatások terén pedig: Kebnek találtatok már párt? - oké egyelőre életben kéne maradnia :) )

Ronból igazán nagy hülyét csináltál, kedves, de azért észhez téríted valaha?

azt hiszem most befejeztem... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 11:21 
Fanfic-faló

Igen, nekem is túl gyanús a madár-metafora.
Ukuménél sosem lehet tudni, mit ért azalatt, hogy "nem bántom".

Ja, lehagytam: üdv a csapatban ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 10:03 
Fanficbúvár

matrayzz írta:
Sziasztok!

Szia! :) Üdv a csapatban :) :) :-h

Idézet:
Most komoly, hogy még 3 évig ottlesz? És h-h Sara előbb fog szabadulni?

Ukume szereti kínozni a szereplőit :D :D Saráról nem hajlandó semmit sem mondani, de én személy szerint nagyon arra hajlok, hogy megöli. :cry: :cry:

Ez a "Szabad lesz, mint a madár" szöveg nem tetszik. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 9:08 
Zöldfülű

Sziasztok!

Beregisztráltam én is a fórumra, hogy tudja írni a Miért? storyval kapcsolatban. Hát sikerült úgy megfognia a storynak hogy 3 napon keresztül egész délután hajnalig olvastam, de sajnos a a végére értem :/ . Most komoly, hogy még 3 évig ottlesz? És h-h Sara előbb fog szabadulni?

Következő fejezet mikorra várható? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 04 (szombat), 20:09 
Fanficbúvár

kj001 írta:
Hali!

Jaj, köszönöm szépen a bő választ :D

Lehet egy kérdésem - bár lehet hogy már ezt megbeszéltétek - Az addig rendben, hogy Sara kiszabadul, de mi lészen a mi Harrynkkel? Már nagyon sajnálom szegényt!

Na meg a másik nagy kérdés: mi lesz Freddel?

(csak halkan jegyzem meg, hogy vannak ötleteim a jövőben kialakuló párocskákkal kapcsolatban :D )

Szia! :)

Jöhetnek az ötletek.Mi szeressük azokat ;;)
Harry is majd kiszabadul de addig még eltelik a történetben hm ha jól számolom akkor olyan 3 év és addig még sokat fog szenvedni :( Mi is nagyon sajnáljuk szegényt :)

Freddel? :-? Tényleg ukume drágám beszéltünk mi arról,hogy mi lesz majd Freddel?*erősen gondolkodik* :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 02 (csütörtök), 18:56 
Szárnybontogató

Hali!

Jaj, köszönöm szépen a bő választ :D

Lehet egy kérdésem - bár lehet hogy már ezt megbeszéltétek - Az addig rendben, hogy Sara kiszabadul, de mi lészen a mi Harrynkkel? Már nagyon sajnálom szegényt!

Na meg a másik nagy kérdés: mi lesz Freddel?

(csak halkan jegyzem meg, hogy vannak ötleteim a jövőben kialakuló párocskákkal kapcsolatban :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 02 (csütörtök), 11:58 
Fanficbúvár

Szia drága! >:D<

Megkaptam,köszönöm és sikeresen letöltöttem :) Biztos meg fogom tudni nyitni mivel már találkoztam ilyen kiterjesztéssel és nem kell hozzá semmi más csak az,hogy legyen a gépen legalább az open office program telepítve :D ;;) Munka és némi tanulás után*vagy inkább még tanulás előtt*meg is nézem,hogy biztos legyek abban amiben TE tutira bízol :-P :D Remélem igazad lesz és tényleg fél lábon ugrálva megcsinálom ;;) ;)

Ugye,hogy milyen szépen cseng Athina teljes neve? 8-> Én imádom és boldog vagyok,hogy végül ez lesz a neve 8-> :D

Most megyek vissza melózni,majd este jövök :) :-*

Oh megnéztem*vigyorog ezerrel*Nagyon ügyes vagy és szerintem mindenkinek sikerül felvidítanod a napjait ezzel a játékkal :D Engem biztos,máris jobb a kedvem és nem vagyok lehangolt a közelgő vizsgáim miatt :D ;;) Alig várom,hogy elkezdődjön a játék 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 02 (csütörtök), 11:04 
Betűmániákus

Na, hát jó reggelt kívánok! :)

Akkor pótolnám is a lemaradásomat. :)
Szia Mei, örülök, hogy tetszik Athina teljes neve. :) (Most már nem nevezzük Kis Bellának ;) ) Nekem is nagyon tetszik.

Áh, elméletem úgy szól, hogy mind a kettőből, mármint, a Haláli egy fazonból, és a Miért?-ből is lesz. De mivel jelenleg gőzerővel dolgozok a karácsonyi ajándékokon is, és a család is folyton bekavar, így nem tudom mennyi sikerül majd az ezirányú terveimből. :-SS :-SS

Miért? szerintem vasárnap lesz (ha lesz ugye), szóval ha akkor tudod olvasni, akkor nincs gond. :)

És, jelentkezésedet könyveltem, a neved kipipálva. :) Ne aggódj, szerintem (ahogy ismerlek) fél lábon ugrálva, csukott szemmel is megoldanád a dolgot. :) ;) :D

Kedves, kj001. Üdvözöllek körünkben. :) :-h

Huh, ügyes vagy, nekem két hónap is kevés lenne, hogy elolvassam saját magamat. :D :D

Oh, köszönöm. Igazán nagyon örülök neki, hogy eddig tetszett a történet. :) És jól érzed, sok-sok érdekes, izgalmas és még több szörnyű dolog van még hátra, a sok-sok titkot meg már meg se említem, amiknek ugye ki kell még derülniük. ;) :) :D :-Ą Szóval merem remélni, hogy nem fogtok unatkozni a továbbiakban sem. :) :-SS

A történet vázlatom... hát, az nálam igen terjedelmes dolog. :D :-Ą Mert míg vannak írók akik vázlatpontokat írnak, vannak akik fejezetre lebontva vázolnak, addig nálam részlet-halmok vannak. :D $! Vagyis mindig leírtam/leírom, ami épp eszembe jut egy-egy részlettel kapcsolatban. De volt olyan, hogy az eredeti terveket kihajítva az ablakon, teljesen más történt, mint ami eredetileg lett volna (és ez a jövőre is igaz lesz majd még párszor). :D :-Ą Szóval, hiába vannak terveim, és hiába hiszem, hogy azok úgy is lesznek, sokszor támad még egy mégjobb ötletem, amiért képes vagyok egész eseménysorozatokat újratervezni. :D :)) :-Ą Na, ezért nem tudtam soha megmondani, hogy hány fejezetes is lesz összesen a Miért?, és ezért nem tudom ezt még most se.

Sőt, ezért nem tudtam pontosan soha, hány fejezet múlva szabadul Sara. Apropó, közérdekű közlemény, nagyon úgy néz ki, hogy Sara már csak karácsony után szabadul. :-Ą Mármint az itteni, kinti időszámítás szerint. Szerettem volna még karácsony előtt, :-Ą de... az idő (és a család) nem nekem kedvezett/kedvez, így kicsit megcsúsztam ezen a téren. :( :#-) Ezért ő már csak karácsony után, bár reményeim szerint még idén szabadul majd. ;) :-Ą :(

És akkor folytatom, kj001, nem, Athina még nem "jelent meg", és még úgy kb. 8-9 hónapig nem is fog (mármint történeten belüli idő-viszonylatban). ;) :-Ą ;)

Köszi, Detti. :) És nem, egyáltalán nem baj, hogy válaszoltál. :) Sőt, köszönöm. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 01 (szerda), 23:05 
Fanficbúvár

Én már megtettem pü-ben :D Csak időm is legyen rá ;)

Most mék mert hulla vagyok (:|

Pussz mindenkinek aki még erre jár :-* :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 01 (szerda), 16:43 
Betűmániákus

Na, jó napot (délutánt) kívánok mindenkinek. :)

Megjött a Mikulás előfutára (vagyis én). :) ;)

Ma kezdetét veszi ukume karácsonyi elmebaja, vagyis az "Ajándékozás ukume-módra". :) Mától lehet hivatalosan jelentkezni a Miért? karácsonyi ajándékozására, melynek lényege, hogy ti szép, helyes válaszokkal ajándékoztok meg engem, én meg titeket Miért?-es ajándékkal. ;) :D

Részletek:
Nos, karácsonyra egy kis játékot szervezek a Miért? olvasóinak számára. December 1. és 6. között e-mail-ben, vagy privát üzenetben lehet nálam jelentkezni. Hivatalos jelentkezés szükségeltetik úgymond, hogy valaki részt vehessen a játékban. Aki nem jelentkezik, az értelemszerűen NEM vesz részt a játékban, amely egyébként pofonegyszerű. (Ja, tudom, mondom ezt én.) :)) :-Ą ;)
;) :-Ą :D

Ha érdekelnek a részletek, jelentkezz, és e-mailben (holnaptól, mert most sajnos rohannom kell) pontos leírást kapsz a játék menetéről. :) Tic-tac srácok, az óra már jár, ukume viszont nem gyár, :D :)) szóval ha játszani akartok, tessék gyorsan üzenetet küldeni nekem, nehogy lemaradjatok. :)

Ui: Igen, az itt előttem megírt üzenetekre is holnap válaszolok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 29 (hétfő), 16:29 
Fanficbúvár

kj001 írta:
Egy kérdés: ugye az új Flamel kislány még említés szinten sem került be a történetbe? csak mert én nem nagyon találkoztam vele vagy nagy ívben kerültük egy mást :)
(bár amikor Piton meg Mrs Malfoy beszélgetnek akkor Jack csúnyán felküldi Bellát a szobácskájukba, vajon miért?, - de ilyen szempontból kétlem hogy megjelentek volna a szülői érzelmek bennük ha már szegény Warrent nem szeretgették meg)

*Detti balról érkezik*

Ugye nem baj, ha én válaszolok rá? *félősen ukumére pislog* :)
Na mindegy, akkor is válaszolok :D
Kis Bella, azaz most már Athina, egy teljesen új szereplő, nem véletlen kerültétek el egymást, és na vajon kiknek a lánya? :D :D
Wíííí :x :x ---> Bella és Jack lánykája

*Detti balra el*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 29 (hétfő), 15:58 
Szárnybontogató

Hellóóóóó!

Hát mostan én is benézek hozzátok és főleg a kedves írónkhoz. Most értem a Miért? végére asszem 2 hetembe került de sikerült most már többnyire képben vagyok :D

És most akkor gratulálok mert nagyon nagyon jó kis történetet kerekítettél, ráadásul 50 (ami 40) fejezet után is még azt érzem hogy még nagyon sok minden vár még ránk. Elképzelni nem tudom milyen lehet a történet vázlatod :D

Egy kérdés: ugye az új Flamel kislány még említés szinten sem került be a történetbe? csak mert én nem nagyon találkoztam vele vagy nagy ívben kerültük egy mást :)
(bár amikor Piton meg Mrs Malfoy beszélgetnek akkor Jack csúnyán felküldi Bellát a szobácskájukba, vajon miért?, - de ilyen szempontból kétlem hogy megjelentek volna a szülői érzelmek bennük ha már szegény Warrent nem szeretgették meg)

Na most csak ennyi voltam :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 29 (hétfő), 10:36 
Fanficbúvár

ukume írta:
Szóval: Jack és Bella kislányának hivatalos, teljes neve lesz: Athina Esme Anne Flamel. :)

Hát nem gyönyörű ez a név így teljes egészében? 8-> Szerintem pontosan egy olyan kislányhoz illik aki egy nagyhatalmú családba fog megszületni mégis az ő egész lénye teljesen más lesz mint a szüleinek. ;;) Én imádom az Athina nevet és bolodog vagyok,hogy megnyerte,bár a többinek is ugyan úgy örültem volna mert az összes név szerintem csodálatos,mégis úgy érzem,hogy ez a név illet a legjobban a másik kettő elé :-P Uff ez így érthető volt? :D

Hmmm a héten friss fog jönni?*mei boldogan ugrál*Örülök neki no és melyik töridből jön a friss? Mert a haláli egy fazon valahogy kimaradt a szórásból vagy csak én voltam vaksi és én nem láttam? $? Na majd megkukkolom.Öm ha péntek este vagy szombat reggel,délelőtt lesz friss akkor majd csak vasárnap fogom tudni olvasni mert péntek délután és szombat délelőtt suliban vagyok :-S :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 28 (vasárnap), 22:16 
Betűmániákus

Detti, hát, látod milyen áldott jó szívem van? :) ;) Húzhattalak volna még titeket egy kicsit, de gondoltam, egye-fene, most hagyom, hogy az én jó szívem döntsön. :) :-Ą

Bár... :-Ą azt nem mondtam meg, hogy milyen rokonságban is van ő a Krum-családdal. :D :-Ą ;)

Örülök nagyon, hogy tetszettek a képek. :) Én meg imádtam csinálni őket. :)

Friss? :-? Terveim szerint jövőhéten. (Igen, tudom, hogy vasárnap van, de nem is hétfőre tervezem. :-Ą )

Shyen, büszke is vagyok a bal kezemre. ;) :D

Detti, ami azt illeti, már zároltam is. :) Csak épp nem voltam itt, hogy ki is írjam. De úgy néz ki enélkül is egyértelmű volt. :) ;)

Na, de akkor most pótolom eme mulasztásomat:

A szavazást hivatalosan is lezárom. :) A nyertes a 7-es számú versenyző, azaz az Athina név. Mely forrásaim szerint az újgörög nyelvben Athén nevét jelenti. A modern Athén hatalmas, kozmopolita jellegű város, míg az ókori Athén nagyhatalmú városállam, és jelentős tudományos központ volt. Így véleményem szerint jobb nevet nem is kaphatna a kislány, aki maga is egy nagyhatalmú, és rendkívüli tudással rendelkező család leszármazottja, s nem mellékesen gyönyörű is lesz. :) ;)

A szavazásban való részvételt köszönöm szépen mind a 18 embernek, akik leadták a voksukat. :)

Szóval: Jack és Bella kislányának hivatalos, teljes neve lesz: Athina Esme Anne Flamel. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 26 (péntek), 21:50 
Fanficbúvár

Shyen írta:
...

Repült egy PÜ, hogy ne offoljunk :)

Ukume, elfelejtettem megkérdezni, a szavazást mikor zárod le? Bár, ahogy elnézem, meg van a nyertes név :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 26 (péntek), 21:38 
Fanfic-faló

Dettanetta írta:
Shyen, neked meg nagyon nagy gratuláció, amiért kitaláltad :x :x :x Egy picinyke off: Óóó, és jól láttam nem rég az egyik topicban, hogy 13 vagy? Én most leszek tizennégy :)

Köszönöm, kedves vagy :)Igazából ez a második titok, amit elsőnek találtam meg, asszem :D
Igen, annyi vagyok. Neked meg előre is boldog szülinapot, ha szabad tudni, mikor lesz? :) (El fogom felejteni, az fix, de akkoris. :-P )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 26 (péntek), 21:33 
Fanficbúvár

Wíííí!
ukume beismerte! ukume beismerte! nem fütyörészett! :D :D
Jól van, abbahagytam :)
Egyébként azt hittem, hogy nem fogod elárulni, hogy Krumékhoz van köze a kis Annelise-nek, de jujj, én is nagyon imádlak ^^ :x >:D<

Shyen, neked meg nagyon nagy gratuláció, amiért kitaláltad :x :x :x Egy picinyke off: Óóó, és jól láttam nem rég az egyik topicban, hogy 13 vagy? Én most leszek tizennégy :)

On: ukume... fantasztikusak lettek a képek :) Igen-igen, csak most jutottam el odáig, hogy megnézegessem őket :) Már le is mentettem mindet :) Óóó, és mikor lesz újra friss? Telhetetlen vagyok :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 26 (péntek), 18:50 
Betűmániákus

meichan írta:
Oké,úgy tűnik most egy kicsit szétszórtabb vagyok a kelleténél :-P

Ugyan, semmi gond. :) Én is. :)

Idézet:
Jujjjj most nagyon boldoggá tettél,holnap idült vigyorral a képemen fogok suliba menni és senki nem fogja tudni,hogy mi a fene ütött belém :-P :D Imádom a poénos dolgokat*mei előre vidul mert jó sőt nagyon jó a képzelő ereje* :D

Örülök, hogy így feldobtam a hangulatodat. :)

Idézet:
Imdálak ukume mondtam már? >:D< :)

*ukume halálkomoly arccal néz, és töpreng* Hm... :-? nem, azt hiszem, ezt mostanában nem mondtad... :-? :D >:D< Én is imádlak. :) >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra