Először is elnézést az új topikért, a régi tali pályaudvaros topikjain felbuzdulva nyitottam meg.
Tudom, hogy elég hamar kezdem a szervezkedést, de nemsokára elutazom, és csak július 15-én jövök vissza, úgyhogy jó lenne addig előkészíteni a dolgot, amíg itthon vagyok.^^
Köszi Judyth a privit a menetrendről (tudom elég későn reagálok, elnézést
)
Két lehetőség van nekünk:
Az egyik:
Miskolc Tiszai pu. 06:25 -kor indul, és 7:01-re érne Mezőkövesdre, ahol Judyth csatlakozna a Miskolcról indulókhoz.
(az 517-es gyorsról van szó)
A budapesti keleti kapuba érkezik 08:47-kor, innen át kéne mennünk a Déli kapuba (metróval 15 perc, és Judyth édesanyja minden valószínűség szerint elkísér minket a déliig). A Déliből 9:40-kor indul a 9704-es gyors, és akkor megérkeznénk Balatonszepezdre 13:10-kor. (esetleg a délinél csatlakozhatnának hozzánk a budapestről indulók)
A másik lehetőség:
Miskolc, Tiszai pályaudvaron indul 11:15-kor, Mezőkövesdre érünk 11:51-re. (ez lenne az 595-ös gyors) Itt csak Kelenföldön kéne átszállni (14:20-kor érkezik), aztán a következő vonatunk (9706 gyors) indulna 15:32-kor, és Balatonszepezdre érnénk 18:40-re. Ennek persze az a hátulütője, hogy jóval később érnénk oda, mint a többiek. (ha valaki netán a kelenföldről indul, ott csatlakozhatna hozzánk
)
A visszaindulás vasárnap:
Balatonszepezd 09:16 9725 személy (Tapolca - Székesfehérvár)
Székesfehérvár 11:14
Székesfehérvár 11:30 +>> 4625 személy ( - Budapest-Déli pu.)
Budapest-Kelenföld 12:49
Budapest-Kelenföld 13:33 +>> 594 gyors (Szombathely - Szerencs)
Miskolc Tiszai pu. 16:35
Már reggel 9-kor el kellene indulnunk. Így is kétszer kell át szállnunk. És ugyanaz a nap sincs úgy vonat, hogy haza tudjunk jutni. Nem tudom, így egy napot ott alszunk ráfizetéssel? Vagy vasárnap reggel 9-kor elindulunk, mindenkit otthagyva?
Nos, ki mit javasol? Tudom, hogy ez elég sok információ így, egyszerre, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Eddig asszem Alexa Tonks és Cara jelezték (rajtam kívül), hogy miskolciak, úgyhogy mehetnénk együtt, aztán Mezőkövesden csatlakozna Judyth... van még valaki, aki a környékről jön, és csatlakozna hozzánk?